🌍شرق: در انتخابات هر کشوری
۳۰ درصد مردم شرکت نمیکنند
روزنامه شرق، مصادره رای ندادگان به نفع جریان تحریم را غیر واقعی و به دور از صداقت توصیف کرد.
نویسنده این روزنامه در تحلیلی با عنوان "آیا ۶۰ درصد، ۶۰ درصد است؟"، خاطر نشان کرد: میدانم آنچه مینویسم، احتمالا برای بسیاری خوشایند نیست؛ اما من برای خوشایند کسی نمینویسم. من خود را وابسته به جریانی فکری میدانم که به اصلاحطلبی معروف است.
در انتخاباتی که بیش از ۴۰ درصد واجدان حق رأی شرکت کردند، دوست داشته باشیم یا نه، آرای باطله را میشود شمرد؛ ولی آرای عدم مشارکت قابل شمارش نیست و نهایتا فقط میتوان حدس زد؛
چرا که مثل اکثر جوامعی که در آنها انتخابات وجود دارد، حدود ۳۰ درصد جامعه، تقریبا در هیچ انتخاباتی شرکت نمیکنند؛ چون چندان برایشان فرق نمیکند که چه کسانی و چگونه حکومت کنند. تنها بخشی از این ۳۰ درصد ممکن است در وضعیتی خاص و ناشی از هیجانات رأی بدهند.
اما درباره ۳۰ درصد باقیمانده، آیا با قطعیت میتوانیم بگوییم که در سبد معترضان هستند و در شمار تحریمکنندگان به حساب آورد؟ از این ۳۰ درصد، چه تعداد به دلیل رقابتینبودن انتخابات رأی ندادند و چه درصدی به دلیل نیافتن کاندیدای مطلوب، و چه درصدی واقعا به دلیل اعتراض؟
آیا میتوان درصد هرکدام را، نه حتی دقیق، بلکه خیلی سردستی محاسبه کرد؟ با توجه به این محاسبهناپذیری، چگونه میتوان از ۶۰ درصد رأی اعتراضی سخن گفت؛ آنهم وقتی آرای ۳۰ درصد اول را قطعا نمیتوان به حساب معترضان ریخت. علاوه بر آن، سه دسته اخیر هم قابل شمارش نیستند.
در این میان، برخی نیز از سه درصد رأی تقلبی سخن میگویند. اگر کمی انصاف داشته باشیم و خیلی این رقم را دست بالا نگرفته باشیم، برای یک کشور در خاورمیانه، نهتنها این مقدار تقلب مفروض (به هر مقدار هم که باشد، امری مذموم است) درصد بالایی نیست؛ بلکه پایین هم هست. برای حکومتی که زیر اینهمه فشار و تبلیغات منفی خارجی، آنقدر اعتماد به نفس دارد که چنین نتیجهای را اعلام میکند، واقعا جای خوشحالی است.
شاید اشکال در این است که ما چندان به اینکه خود چه باید بکنیم که به نتیجه مطلوبمان نزدیک شویم، نمیپردازیم. اولا آنکه ما به او اعتماد نداریم، چه ضرورتی میبیند که اعتماد ما را جلب کند. ثانیا، ما که خودمان زبان یکدیگر را نمیفهمیم، توان آن را داریم تا با زبانی صحبت کنیم که طرف مقابل، حرفمان را بشنود و اهمیت بدهد؟
شاید پس از سه انتخابات که معلوم شده از مشارکت نکردن تغییر رویهای به دست نمیآید، ضروری باشد رویه سنجیدهتری اتخاذ کنیم.
﹏﹏⃟🌻﹏﹏
📮 انتشارحداکثری با شما
♨️اینجا همه چیز مهم است👇
🌐کانال بین المللی طلایه داران بدون مرز
╭┅┈┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈╼┅╮
𑁍 @Talayedaran14 𑁍
╰┅╾┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈┈┅╯
🌍 ادا و ادب انگلیسی
🔹بی بی سی فارسی ضمن انتشار ویدئویی از سفیر انگلیس می گوید:
🔻"سفارت بریتانیا در تهران مراسم چهارشنبهسوری را برگزار کرد. سفیر و کارکنان سفارت، از روی آتش میپرند و قاشقزنی میکنند.
🔻سیمون شرکلیف میگوید فرهنگ و رسوم یک ملت بسیار مهم است و انتخاب مردم همیشه قابل احترام است. آقای شرکلیف معمولا آداب و رسوم رایج در ایران را برگزار میکند".
🔹انگلیسی ها آن قدر مبادی آداب هستند که در هند، به گاوها ادای احترام می کردند، چون مورد پرستش هندی ها بود. اما همان انگلیسی ها، به مدت ۱۵۰ سال، دار و ندار ملت هند را چاپیدند. این، ادب انگلیسی است.
🔹بی بی سی می گوید سفیر انگلیس به آداب و انتخاب ملت ایران احترام می گذارد، اما نمی گوید که همین انگلیس؛
🔻کودتا ترتیب داد و دیکتاتور سفّاکی به نام رضاخان را بر حکومت گماشت.
🔻ایران را دو بار اشغال کرد و با غارت تمام منابع غذایی، قحطی و قتل عام چند میلیون نفری را سر سفره ملت ایران آورد.
🔻گماشته خود (رضاخان) را پس از ۱۶ سال کنار گذاشت و پسر بی کفایت تر و جنایتکار او را به سلطنت گماشت.
🔻یک دهه بعد، هنگامی که ملت ایران خواستند نفت را ملی کنند، کودتای آژاکس را با کمک آمریکا علیه دولت مصدق ترتیب داد و اختناق پهلوی را برای ۳۷ سال دیگر تمدید کرد.
🔻انقلاب اسلامی، انتخاب ملت ایران بود؛ اما انگلیس از همان روز اول به کارشکنی و توطئه پرداخت.
🔻دولت تاچر در جنگ تحمیلی، به شکل همه جانبه از تجاوزگری و جنایات صدام پشتیبانی کرد.
🔻سال ۱۳۸۸ در حالی که ۸۵ درصد مردم (۴۰ میلیون نفر) در انتخابات شرکت کرده بودند، نزاعی را مبتنی بر دروغ تقلب ترتیب داد که هدف آن، فراتر از تضییع رای اکثریت (۲۴/۵ میلیون نفری)، از هم گسیختن وحدت ملی، جنگ داخلی و ویرانی ایران بود
🔻در برجام متعهد شد تحریم ها را بر دارد؛ اما آقای طریف اعلام کرد بیست ماه پس از اجرای برجام نمی توانیم حتی یک حساب بانکی در لندن باز کنیم. تحریم های ضد انسانی -حتی در حد دارو ادامه داد.
🔻تیرماه ۱۳۹۸، نفتکش ایرانی را در جبل الطارق توقیف کرد و مادام که نفتکش انگلیسی از سوی ایران توقیف نشد، دست از شرارت و یاغیگری بر نداشت.
🔻در تمام این سال ها، میزبان گروه های متعدد تروریستی شده که ملت ایران را در مناطق مختلف کشور به خاک و خون کشیده اند.
🔹خلاصه این که انگلیسی ها در ادای احترام در آوردن نسبت به ملت ها، خیلی مبادی آداب هستند.
﹏﹏⃟🌻﹏﹏
📮 انتشارحداکثری با شما
♨️اینجا همه چیز مهم است👇
🌐کانال بین المللی طلایه داران بدون مرز
╭┅┈┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈╼┅╮
𑁍 @Talayedaran14 𑁍
╰┅╾┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈┈┅╯
🌍فرصت انتخابات آمریکا
🔹حکومت آمریکا در کنار رژیم صهیونیستی، کانون گسترش شرارت و نا امنی در دنیاست. اگر حمایت های بی دریغ آمریکا نبود، اسرائیل نمی توانست ۱۵۰ هزار انسان بی گناه را در غزه به خاک و خون بکشد و ۱/۵ میلیون نفر را آواره کند.
♦️۸ ماه دیگر، انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا برگزار می شود. انتخابات ۴ سال قبل، همچنان که دو قطبی شدگی ایالات متحده را نشان داد، کاتالیزوری برای تشدید این فرآیند هم شد.
🔹رقابت میان ترامپ و بایدن، تا اعتراضات گسترده و کم نظیر خیابانی، تبدیل برخی شهر های بزرگ به پادگان نظامی- امنیتی، تسخیر کنگره از سوی معترضان انتخابات، و استقلال طلبی در برخی ایالت ها پیش رفت.
♦️کم نیستند صاحب نظران و حتی سیاستمدارانی در آمریکا که انحصار حکومت میان دو حزب، و از آن بدتر، اجبار انتخاب میان یک "دیوانه روان پریش" (ترامپ) و یک بیمار گرفتار "زوال عقل" (بایدن) را مصیبتی برای ابرقدرتی آمریکا در دوران بدترین چالش های داخلی و خارجی می دانند؛
🔹برخی دیگر می گویند این وضعیت بحرانی، ناشی از دخالت های افراطی در دیگر مناطق دنیاست و چاره کار را در کاهش مداخلات، و تمرکز روی بحران های داخلی می دانند.
♦️جامعه و سیاست آمریکا در حالی دو قطبی شده، که با ۳۴ هزار میلیارد دلار بدهی، بدهکارترین کشور دنیاست؛ با بیش از ۵۰ میلیون نفر فقیر گرسنه و نیازمند کوپن غذایی روزانه.
🔹دو دهه دخالت و جنگ در غرب آسیا، نه تنها سیادتی برای آمریکا -در قرنی که آن را "قرن جدید آمریکایی" می خواندند- به ارمغان نیاورد، بلکه رقبای منطقه ای و جهانی را قدرتمند تر کرد. آمریکا در این قمار، ۸ هزار میلیارد دلار باخت.
♦️حمایت از پنج ماه جنایت و نسل کشی در غزه، بدترین قماری است که آمریکا می توانست بر سر اعتبار خود بکند و عایدی آن، آمار فزاینده انزجاری است که مردم کشورهای شریک و متحد آمریکا در منطقه و جهان، در نظرسنجی ها ابراز می کنند.
🔹انتخابات ۸ ماه بعد آمریکا را نباید فقط به چشم تهدید (مثلا احتمال بازگشت ترامپ) دید و مانند رسانه های غربگرا، سوژه ای برای دادن شوک منفی به داخل ایران قرار داد؛ بلکه می توان به چشم فرصت هم دید.
♦️اگر افکار عمومی آمریکا و نخبگان آن، در معرض آگاهی بخشی و شبکه سازی قرار بگیرند، می توان از شتاب یاغیگری سنّتی کاخ سفید کاست یا حتی بر آن ترمز گذاشت.
🔹آمریکا فارغ از منتخب جدید، باید مدتی را به خودش -به بحران های چند لایه و مشکلات و افکار عمومی بحران زده اش- بپردازد. این مشکلات جدی را باید مسئله فضای عمومی آمریکا کرد و شبکه های اجتماعی، چنین قدرتی را دارند.
♦️آخرین گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا می گوید ایران و چین و روسیه از چند سال قبل، روی تاثیر گذاری بر افکار عمومی ایالات متحده از طریق فضای سایبری و مجازی متمرکز شده اند.
🔹با اغراض سیاسی چین و روسیه کاری نداریم، اما نخبگان و فعالان رسانه ای ما می تواننند به شکلی مسئولانه و در خدمت امنیت و آسایش بشریت، تعامل تاثیر گذار با افکار عمومی آمریکا داشته باشند. (طبعا زبان و شیوه تعامل با هر یک از طیف های منتقد/ معترض فرق می کند).
♦️این تاثیر گذاری، به اعتبار سلطه امپراتوری رسانه ای، مسیر دشوار و نا همواری است؛ اما اولا تجربه گذشته نشان داده که می توان تاثیر گذار بود و ثانیا، اهمیت موضوع، ضرورت اقدام را دو چندان می کند.
﹏﹏⃟🌻﹏﹏
📮 انتشارحداکثری با شما
♨️اینجا همه چیز مهم است👇
🌐کانال بین المللی طلایه داران بدون مرز
╭┅┈┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈╼┅╮
𑁍 @Talayedaran14 𑁍
╰┅╾┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈┈┅╯
جادوی رسانه.
قسمت یک: 1-علت بازکردن مبحث کاملا اکادمیک برای عموم مردم
https://www.aparat.com/v/Uyzdn
قسمت دو: 2-علت بازکردن مبحث کاملا اکادمیک برای عموم مردم
https://www.aparat.com/v/FmUKI
قسمت سه: معرفی سخنران و پژوهشهای او در زمینه علم جادو
https://www.aparat.com/v/NJHzk
قسمت چهار: شناخت انواع فرم
قسمت پنج: کدام شغل در بین تمام مشاغل از اهمیت بیشتری برخوردار است؟
قسمت شش: نام واقعی شغل یک طراح چیست؟
قسمت هفت: طراحان قبل از انقلاب صنعتی اشنا به علوم غریبه بودند.
قسمت هشت: در طراحی معناگرا طراح از واقعیت ها سخن نمیگوید.
قسمت نه: طراحان بر ساختار روحی-روانی استفاده کننده، بیننده و مصرف کنندگان متمرکز می شوند.
قسمت ده: هوش مصنوعی بر ساختار روحی-روانی استفاده کننده، بیننده و مصرف کنندگان متمرکز می شود.
قسمت یازده: مردم در فرهنگهای گوناگون درک متفاوتی از یک اتفاق یا طرح دارند.
قسمت دوازده: دانش Semantics یا معناشناسی چیست؟
قسمت سیزده: طراحان چگونه از دانش معناشناسی استفاده میکنند؟
قسمت چهارده: bisociative theme یا طرح دو پهلو چیست؟
قسمت پانزده: Gestalt یا گشتالت
قسمت شانزده: دیدن چیزها: پاسخ مصرفکننده به دامنه بصری در طراحی محصول
قسمت هفده: تغییر معانی چگونه صورت میگیرد
قسمت هجده: توصرفکنندگان Prosumer و سوءاستفاده از آنها
20.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍 فیلم اول اصلی درگیری پلیس با مطالبه گران حجاب
﹏﹏⃟🌻﹏﹏
📮 انتشارحداکثری با شما
♨️اینجا همه چیز مهم است👇
🌐کانال بین المللی طلایه داران بدون مرز
╭┅┈┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈╼┅╮
𑁍 @Talayedaran14 𑁍
╰┅╾┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈┈┅╯
🌍 فیلم دوم اصلی از درگیری پلیس با مطالبه گران حجاب
﹏﹏⃟🌻﹏﹏
📮 انتشارحداکثری با شما
♨️اینجا همه چیز مهم است👇
🌐کانال بین المللی طلایه داران بدون مرز
╭┅┈┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈╼┅╮
𑁍 @Talayedaran14 𑁍
╰┅╾┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈┈┅╯