⭕️داروی دردها «۹»
💥معلم تراش گر
✅ ما علاوه بر این که اخلاق و رفتارمون رو با اصل مهم توحید اصلاح می کنیم باید استادی (شتابدهنده) باشد تا سرعت رشد ما ، چندین برابر شود.
🔆 معلم تراش گر، معلمی که رذائل اخلاقی مثل کبر، غرور ، خودخواهی، عجب، دروغ، غیبت، شرک، کینه، حسد،بخل و... را با کلام نافذش از وجودمان تراش دهد و پاک کند و فضائل اخلاقی را در وجودمان نهادینه کند.
🌺بافت انسان و قالب و تراش یک انسانِ مطلوبِ اسلام چیزی است که با تربیت حاصل می شود.
❇ https://eitaa.com/joinchat/798425619Cd1dae89270
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤔با اینکه رفتارهایم جلوی فرزندم خوب بوده، پس چرا خوب تربیت نشده؟!
➕راهکار اصلی در تربیت فرزند
رفتار خوب بچه رو تربیت نمی کنه بلکه مبارزه با هوای نفس بچه رو تربیت می کنه؟!
❇ https://eitaa.com/joinchat/798425619Cd1dae89270
📝📚📜امام على(ع): أفضَلُ الأدَبِ ما بَدَأتَ بِهِ نَفسَكَ.
بخش زیادی از فرآیند تربیتِ کودک
با تأدیب نفس خود(والدین) انجام میگیرد!
یعنی برای اینکه کودکِ مؤدّبی داشته باشیم،
قدم اوّل باید خودمان را تربیت کنیم...
❇ https://eitaa.com/joinchat/798425619Cd1dae89270
31.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 #ببینید |
بیشترین عامل مؤثر در تربیت خود؟
🔺تربیت باغبان مستقیما در درخت مؤثر است، درخت دیگر خودش، خودش را تربیت نمی کند...اما انسان اینگونه نیست
❇ https://eitaa.com/joinchat/798425619Cd1dae89270
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت رهبرانقلاب از تجمع در مقابل مجلس
🌟 #تفسیر_امین | رویکرد حکومتی در تفسیر قرآن
🌙 به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، رسانهی KHAMENEI.IR در سلسله یادداشتهای کوتاهی، با عنوان «تفسیر امین» سی ویژگی ممتاز تفسیری حضرت آیتالله خامنهای را تبیین میکند.
📣 در بیستودومین شماره از این مجموعه، توجه حضرت آیتالله خامنهای به مسائل حکومت اسلامی در تفسیر اجتماعی قرآن مطرح شده است.
🔹 یکی از ویژگیهای تفسیری حضرت آیتالله خامنهای، توجه به ابعاد مختلف تفسیر اجتماعی است. یکی از جنبههای مهم در گرایش تفسیری ایشان، موضوع «حکومت اسلامی» به شمار میآید. به همین دلیل، در آرای تفسیری ایشان، مباحث فراوانی درباره تشکیل و اداره حکومت اسلامی وجود دارد.
🔹 ایشان با بیان این نکته که نیازها و مسائل جامعه پس از حکومت اسلامی با قبل از آن تفاوت دارد، به گرایش تفسیری خود اشاره میکنند. حضرت آیتالله خامنهای درباره دلیل انتخاب سورههای جزء ۲۷ و ۲۸ برای تفسیر میفرمایند: «آیات این جزء به بعد تا جزء سىام بیشتر مدنى است، جزء سىام بیشتر مکى است؛ و ما دیدیم که این سورهها را هم کمتر تفسیر کردهاند؛ یعنى جزء آخر قرآن را که جزء سىام باشد، خب تفسیر کردهاند، جزءهاى اوّل قرآن را زیاد تفسیر کردهاند؛ این قسمتها کمتر تفسیر شده.» (تفسیر سوره مجادله، ص ۱۵)
🔹 این سخن دو نکته مهم را روشن میکند: اول اینکه رویکرد حکومتی در تفاسیر قرآن (حتی در تفاسیر اجتماعی) یک کمبود قابل توجه است. دوم اینکه رویکرد حکومتی ایشان به تفسیر قرآن، یکی از امتیازات مهم گرایش تفسیری ایشان به شمار میرود.
🔹 این امتیاز در رویکرد تفسیری حضرت آیتالله خامنهای در تفسیر آیات متعددی به وضوح قابل مشاهده است. به عنوان مثال، ایشان در تفسیر آیه ۵ سوره منافقون میفرمایند: «در باب مسائل اجتماعى میگوییم که در دوران حکومت طاغوت مردم تقسیم میشوند به دو گروه مشخّص: یک گروه، گروه مستضعفین هستند و یک گروه، گروه مستکبرین. به این استکبارى که اینجا اسم آورده میشود، میگوییم استکبار اجتماعى... معناى استکبار اجتماعى این است که در جامعه، یک گروهى یا یک جمعى از مردم جامعهى خودشان را از جمعهاى دیگر و از عامّهى مردم برتر بشمارند و این برتر شمردن منتهى بشود به اینکه امتیازات گوناگون اجتماعى را به خودشان اختصاص بدهند... همه چیز در اختیار اینها است و عامّهى مردم هیچ گونه اختیارى ندارند. در یک چنین جوامعى، به آن عامّهى مردم که هیچ اختیارى ندارند میگویند «مستضعفین». مستضعف به معناى بىپول و فقیر و مستمند و مانند اینها نیست.» (تفسیر سوره منافقون، ص۸۶ تا ۸۸)
🔹 خواننده مجموعه تفاسیر حضرت آیتالله خامنهای بهروشنی با روش و سبک خاص ایشان در تفسیر و تشریح آیات قرآن کریم آشنا میشود و توجه ایشان به نکات روشنگر این کتاب نورانی در برپایی و تحقق حکومت اسلامی و مباحث اجتماعی-سیاسی را در مییابد. این توجه در استناد و رجوع معظّمله در بیانات متعددی که در تمام سالهای قبل و پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون بیان شده، به وضوح قابل مشاهده است. (تفسیر سوره جمعه، مقدمه کتاب)
🔹 نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که از منظر حضرت آیتالله خامنهای، حکومت ابزاری برای تربیت است. بنابراین، در گرایش تفسیری ایشان، خود حکومت هدف اصلی نیست، بلکه هدف میانی است که در نهایت به تربیت و هدایت جامعه منتهی میشود. از این رو، ایشان در تفسیر حکومتی آیات قرآن به این هدف مهم توجه دارند. به همین دلیل، در رویکرد تفسیری ایشان، علاوه بر بُعد اجتماعی و حکومتی، بُعد تربیتی و هدایتی نیز بهطور کامل مشهود است.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در این باره میفرمایند: «در نظام جمهورى اسلامى - که نظام الهى و حکومت قرآنى است - انسانها بهتر از دیگر نظامها مىتوانند طهارت خود را تأمین کنند.» (بیانات در خطبههاى نماز عید فطر، ۲۱/۱۱/ ۱۳۷۵)
🔹 همراهی رویکرد اجتماعی و حکومتی با رویکرد تربیتی و هدایتی در گرایش تفسیری حضرت آیتالله خامنهای، در حقیقت برگرفته از منطق اسلام است. ایشان درباره روش تربیتی قرآن میفرمایند: «وقتى آیات قرآن دربارهى موضوعى سخن میگوید، علاوهبر اینکه... فکر مخاطب خود را میسازد، به جنبههاى روانى و نفسانى مخاطبان هم توجّه دارد و به آموزش صِرف اکتفا نمیکند، بلکه علاوه بر آموزش میخواهد آنها را بپرورانَد و تربیت کند. این روش تعلیم و تربیت آیات قرآن است.» (تفسیر سوره برائت، ص ۲۳۴)
🎤 #تحلیل_و_تبیین | #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پناهیان: من موافق نیستم تا کسی حجاب نداشت، بگوییم بیحیاست
28.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️لاریجانی: مردم ایران منتقد هستند اما انقلاب را فرزند خودشان میدانند
مشاور مقام معظم رهبری:
🔹در بحث های غربی ها این است که باید داخل ایران را به هم بریزیم
🔹جمهوری اسلامی با وجود نارضایتی های اقتصادی یک پایگاه خوبی بین مردم دارد
🔹پیوند مردم با انقلاب یک پیوند مثل پدر و فرزندی است
🔹انقلاب اسلامی فرزند خود این مردم است
🔹در ادبیات سیاسی غربی ها این است که ما داخل ایران را باید همزمان با فشار خارجی به هم بریزیم اما بزرگان خود آنها میدانند که این امکان پذیر نیست
@AkhbareFori
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تربیت
آن چیزی که کلیدیترین عامل است برای تربیت فرزند، زدن آن(از بین بردن) مهمترین عامل بیتربیتی انسان است و آن هم تحمّل مشکلات است. بارها خداوند متعال توی قرآن صبر را قبل از نماز گفته. «اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ».
❇ https://eitaa.com/joinchat/798425619Cd1dae89270
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ سخنان مهم رهبر معظّم انقلاب درباره علّت تشکیل جمهوری اسلامی:
🔸 ما اگر دنبال اقامهی حکم الهی و دین الهی نباشیم، چرا اینجا هستیم؟ چرا بنده اینجا باشم؟ خب همانهایی که بودند -یا آنها یا امثال آنها- بیایند اداره کنند حکومت را. ما هستیم برای اینکه بخواهیم دین خدا را تحکیم کنیم؛ حاکمیّت دین خدا باید تحقّق پیدا کند؛ ما دنبال این هستیم.
🕊 این است که اگر کسی در راهش کشته شد، شهید در راه خدا است؛ این است که مردم ما جوانهایشان را اینجور سخاوتمندانه دادند و هنوز هم دارند میدهند.
🔸 وَالّا اگر این نبود، خب رونق اقتصادی را دیگران و دیگران [انجام میدهند]؛ چرا بندهی آخوند یا روحانی بیایم مشغول این کارها بشوم؟ میروم دنبال درس و بحث خودم؛ خب دیگران این کارها را میتوانند بکنند. اگر بحث دین خدا و تحکیم دین خدا و حاکمیّت الهی نباشد، بودن من و شما در اینجا اصلاً ضرورتی ندارد.
❇ https://eitaa.com/joinchat/798425619Cd1dae89270
📽 شهید مطهری | خطای پدرها و مادرها در تربیت
📌«یک طبیعتی پیدا میکند، به قدری زودرنج که یک نسیمی از سختی وقتی به او میرسد، فوق العاده ناراحت میشود...»
#شهید_مطهری
#سختی_پذیری
#ژان_ژاک_روسو
❇ https://eitaa.com/joinchat/798425619Cd1dae89270
21.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 عقبۀ فکریِ تغذیهکنندۀ نظام باید تقویت شود و گسترش پیدا کند.
🔻 باید مفاهیم جدیدی از متن #قرآن و #سنت مطرح بشود. فضلا و متفکّرینی بایستی دنبال این کار بروند که با مبانی اسلامی کاملاً آشنا باشند، قرآن را با دقّت مطالعه کرده باشند و تلاوت و تدبّر کرده باشند و از جمود و تحجّر فکری دور باشند.
💬 رهبر انقلاب:
🔹 هرچه نظام اسلامی گسترش پیدا کند و جلو برود،با مسائل جدید داخلی و بینالمللی مواجه خواهد شد، با چالشهای جدید و با وضعیّتهای جدید مواجه خواهد شد و این، او را نیازمند میکند به اینکه عقبۀ فکریِ تغذیهکنندۀ نظام هم گسترش پیدا کند. آن عقبۀ فکریای که نظام را دارد جلو میبرد و تغذیه میکند و از انحرافش جلوگیری میکند، باید تقویت بشود.
🔹 باید مفاهیم جدید مطرح بشود. این مفاهیم جدید از بیرون نمیآید، از داخل خود مفاهیم اسلامی است، از متن قرآن و سنّت است که مطرح میشود.
🔹 البته پیدا کردن مفاهیم جدید و بحث کردن درباره اینها کار همهکس نیست؛ فضلا و متفکّرینی بایستی دنبال این کار بروند که با مبانی اسلامی کاملاً آشنا باشند، قرآن را با دقّت مطالعه کرده باشند و تلاوت و تدبّر کرده باشند و از جمود و تحجّر فکری دور باشند.
🔹 از این طرف یک خطر این است که یک آدم بیصلاحیّت و نیمهسواد و التقاطی وارد استنباطهای جدید از آیات الهی بشود.
از آن طرف هم این خطر وجود دارد که یک آدم متحجّر که هنوز مسئلۀ دخالت دین در زندگی اجتماعی و سیاست و حکومت برای او حل نشده بخواهد وارد بشود؛ نه، باید انسانهای متفکّر، شخصیّتهای برجسته [وارد کار بشوند].
farsi.khamenei.ir/speech-content?id=47396