سازمان ملل متحد نه متحد است و نه برای عموم ملل!
خبر ها حاکی از آن است که قرار شده کمک های غذایی و بهداشتی ورودی به نوار مظلوم غزه که به صورت ضعیف توسط سازمان ملل انجام میشد هم قطع خواهد شد!
آری فرق میکند که شما در اوکراین زندگی کنید یا درغزه!
فرق میکند که مسلمان باشی یا نباشی!
فرق میکند سیاه باشی یا سفید!
فرق میکند شرقی باشی یا غربی!
فرق های سازمان ملل تمامی ندارد!
خبرگزاري تأویل
#سازمان_ملل
#غزه
#فلسطین
#جنگ
#اوکراین
روزی نامه
💬 پیغامی مهم از هفته سرداران ایرانی ، انتقام ، حضور ، وفاق
▫️نسخه ششم ، روزنامه دیجیتالی تأویل
▫️چهارشنبه ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۳
#تیتر_خبر
خبرگزاری تأویل
@Tavilnewsir
♦️فضای مجازی میدان واقعیست
✍️حضرت امام خامنهای:
«میتوانید در #فضای_مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید اما بایستی از شیوهی اخلاقی در این کار پیروی کرد. امروز همهی ما بایستی در میدان فضای مجازی حرکت بکنیم؛ هر کدام به نحوی و با سهمی که در این راه داریم.»
طراح: هادی مومنی راوندی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚨خبرگزاری تأویل
@Tavilnewsir
48.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یحیی سنوار که بود؟
فردی که الگوی نوجوانان فلسطینی است را بیشتر بشناسید.
#یحیی
#سنوار
#غزه
#رژیم_غاصب
خبرگزاری تأویل
@Tavilnewsir
تحلیل انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
انتخابات یا حریص بازی؟!
........
تحلیلگر گوینده: عرفان شعیبی
........
تهیه در باشگاه تحلیل خبری تأویل/نوجوان
قسمت اول
@TaVilnewsir
قسمت_اول؛ انتخابات یا حریص بازی؟.mp3
3.86M
تحلیل انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
انتخابات یا حریص بازی؟!
........
تحلیلگر گوینده: عرفان شعیبی
........
تهیه در باشگاه تحلیل خبری تأویل/نوجوان
قسمت اول
@TaVilnewsir
مدل ساختاری مصرف مواد در نوجوانان؛ نقش مستقیم و غیرمستقیم عوامل فردی، روان شناختی، خانوادگی و اجتماعی/پژوهش حاضر به منظور ارزیابی مدل مفهومی مصرف مواد در نوجوانان در معرض خطر سوءمصرف مواد و ارایه یک مدل جامع برای پیش بینی و تبیین رفتار مصرف مواد طراحی شده است. روش: به همین منظور 413 دانش آموز مقطع متوسطه (199 پسر و 214 دختر) شهر کرمان که در سال تحصیلی 95-1394 مشغول به تحصیل بودند، با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند و با استفاده از دو پرسشنامه ی رفتارهای پرخطر و پرسشنامه عوامل خطرساز و حفاظت کننده مواد مورد ارزیابی قرار گرفتند. یافته ها: بر اساس نتایج مدل معادلات ساختاری عوامل خانوادگی، اجتماعی و مدرسه ای به طور مستقیم و غیرمستقیم از طریق مهارت های خودکنترلی و مهارت های اجتماعی (مهارت های فردی و اجتماعی) مصرف مواد را پیش بینی می کنند. همچنین عزت نفس و نگرش به مواد که در حیطه عوامل فردی مورد بررسی قرار گرفتند و متأثر از پیوند عاطفی نوجوان با خانواده و مدرسه بودند، بطور مستقیم با مصرف مواد رابطه ندارند، بلکه به طور غیرمستقیم از طریق مهارت های خودکنترلی و مهارت های اجتماعی بر مصرف مواد تاثیر می گذارند.
#نوجوانان
#مشکلات_روحی
#مواد_مخدر
#اعتیاد
#معتاد
#شروع_اعتیاد
#افسردگی
خبرگزاري تأویل
باشگاه تحلیل خبری تأویل
مدل ساختاری مصرف مواد در نوجوانان؛ نقش مستقیم و غیرمستقیم عوامل فردی، روان شناختی، خانوادگی و اجتماع
نتیجه گیری: مدل ارزیابی شده از برازندگی قابل قبولی برخوردار است و گامی مهمی در جهت شناخت حیطه های مختلف فردی، خانوادگی، اجتماعی و مدرسه ای مرتبط با مصرف مواد در نوجوان در معرض خطر و همچنین به عنوان الگویی مناسب برای طراحی و تدوین برنامه های جامع برای پیشگیری از انواع رفتارهای پرخطر بسیار مفید می باشد.
✍️زهرا قنبری زرندی، شهرام محمدخانی ،محسن هاشمی نسب
سبک زندگی خانوادگی از دیدگاه قرآن و مدرنیته🌱💚
هدف این پژوهش عبارت است از یک بررسی تطبیقی میان سبک زندگی خانوادگی از دیدگاه قرآن و مدرنیته؛ سؤال اصلی این است که نقاط اصلی تمایز میان آن دو کدام است؟ به این منظور، با تکیه بر روش توصیفی−تحلیلی و با استفاده از ابزار کتابخانه ای و رویکرد علمی−دینی به مطالعه آموزه های قرآن کریم و دیدگاه های اندیشمندان مدرنیته و آمارهای جوامع متأثر از آن، پرداختیم. دستاورد اصلی این تحقیق این است که هفت تفاوت عمده بین آن دو، کشف شد؛ بعضی از آن تفاوت ها عبارت است از: 1. سبک زندگی قرآنی، بر آزادی «خدامحور» و سبک زندگی مدرنیته، بر آزادی «انسان محور» مبتنی است؛ 2. خانواده، در سبک زندگی قرآنی، برخلاف سبک زندگی مدرنیته، جایگاهی والا دارد؛ 3. ساختار خانواده اسلامی بر ازدواج «شرعی و قانونی»، «خانواده دوجنسیتی» و «خانواده تک شوهری»، تأکید دارد، در حالی که در سبک زندگی مدرنیته، خانواده، از ارزش چندانی، برخوردار نیست و بشر در ساختار خانواده، آزادی کامل داشته و خانواده «هم بالینی»، خانواده «تک جنسیتی» و خانواده «چندشوهری» تجویز می گردد. براساس این تفاوت ها، تفاوت های دیگری نیز شکل می گیرد.
✍️ محمد کاویانی
خبرگزاري تأویل
#سبک_زندگی
#قرآن
#مدرنیته
#خانواده
#پژوهش
#دیدگاه
#تحقیق
#مطالعه
3-رابطه میان مؤلفه های هوش معنوی و هویت فردی/آگاهی یافتن نسبت به هویت و حقیقت خود، از جمله مسائل مهم جوامع امروزی است. بنابراین، شناخت عوامل مهم و اثرگذار در فرآیند تکوین هویت شخصی دارد. پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه میان مؤلفه های اصلی هوش معنوی با هویت فردی و نقش این عوامل در شکل گیری ساختار هویتی انجام گرفت. نمونة مورد مطالعه شامل 381 نفر( 133 پسر و 248 دختر) از بین دانشجویان 18- 25 ساله دانشگاه های دولتی شهر تهران، بااستفاده از روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای چند مرحله ای انتخاب بود. ابزار اندازه گیری، پرسشنامة گزارش شخصی هوش معنوی(SISRI-24) و پرسشنامه هویت شخصی بود. داده های پژوهش بااستفاده از روش های آماری همبستگی بین متغیرها، رگرسیون چندمتغیره، آزمون تی، و تحلیل واریانس یک راهه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته های پژوهش حاکی از آن بود بین مؤلفه های هوش معنوی با هویت فردی، رابطه ای معنی دار و مثبت وجود دارد(p < 0/0005 )
خبرگزاري تأویل
#هوش_معنوی
#آگاهی
#هویت_شخصی
#پژوهش
#هویت
#هوش