#اختصاصی
#کارگروه_بهداشت_سلامت_اجتماعی
🔹نوجوانان ایرانی با چه بیماری هایی دست و پنجه نرم میکنند؟!
بیماریهای شایع در نوجوانان ایران شامل مشکلات مختلفی است که میتواند به عوامل چندگانه نظیر غذاهای نامناسب، عدم فعالیت بدنی، و تنشهای روانی برگردد که البته اکثر این مشکلات به سبک زندگی هوشمند جامعه مربوط میشود
برخی از این بیماریها شامل👈 بیماری های قلبی و عروقی که شیوع بیشتری در میان نوجوانان ایران دارد(در این پست به بررسی این مورد میپردازیم) ، بیماری دستگاه گوارش و مشکلات اعصاب و روان میباشد.
بیماریهای قلبی و عروقی میتواند به دلیل تغذیه نامناسب و عدم فعالیت بدنی رخ دهد.
بیماری قلبی - عروقی نخستین علت مرگ و میر در ایران به شمار میرود به طوری که تقریباً ۴۰ درصد فوت جوانان در ایران به دلیل بیماری های قلبی-عروقی است که این آمار روبه افزایش است. 📈الگوهای نامناسب غذایی و سبک زندگی ناسالم به طرز چشمگیری در افزایش این روند تاثیر دارد
شکیبا روحانیان
#بیماری_نوجوانان
#بیماری_قلبی_عروقی
@Tavilnewsir
#نشریه_نوفکران| 🔸نشریه نوفکران تأویل!
موضوع 📣
ختنه در ۲۵ سالگی!
سنت شکنی عجیب خاندان ویران ساز پهلوی😅
#پهلوی
#انقلاب
#روایتها
@Tavilnewsir
#اختصاصی |🟡نقش نوجوانان آگاه در جنگ ترکیبی
منظورمان از جنگ ترکیبی همان جنگ همه جانبه از سوی دولت های اروپایی است که چندین سال است علیه کشورمان دنبال می شود.
این جنگ که اول از طریق آشوب و اغتشاش در سال ۸۸ دنبال شد و با تحریم های اقتصادی ادامه پیدا کرده است.
نوجوانانی که با دشمن همراهی کردند حسابشان از دشمنان دیرینه انقلاب جدا است چراکه نوجوانان می خواهند از طریق کنشگری درخواست خودرا مطالبه کنند.
اما؛بعضی از نوجوانان نمی دانند که چگونه آگاهانه،هوشمندانه و محترمانه اعتراض خودرا نسبت به مسائل سیاسی پیرامون خود بیان کنند.
نوجوان باید بفهمد که در اعتراضات می تواند به صورت محترمانه و با لحنی آرام و توأم با متانت اعتراض خود را بیان کند نه با آشوب و اغتشاش و زیان رساندن به اموال عمومی.
درواقع از نسل z انتظار می رود که رفتاری معقول از خود نشان داده و با تفکر سوال های منطقی بپرسند و علت و چرایی یک موضوع را پیگیری کند.
مثلا نوجوانان امروز باید از خود بپرسند که آیا از شرایط سیاسی کشور خود راضی هستند اگر خیر،چرا؟
چون کشور ما در حال حاضر از جایگاه اقتصادی جز ابر قدرت های دنیا به حساب نمی آید.
حتی در زمان ریاست جمهوری روحانی از اقتصاد ایران به عنوان اقتصاد ونزوئلایی یاد می شد.در آن زمان نوجوانان برای اعتراضات به خیابان ها نمی آمدند.
اما در سال ۱۴۰۱ این دهه هشتادی ها بودند کا رسما میدان داری کردند
بعضی از آنها که رفتار هایی توأم با خشونت.داشتند از آنها به عنوان فریب خورد یاد می شود تا دشمنان بدانند که حساب ما با فرزندان رشید برومندمان جداست.
باشگاه تحلیل خبری تأویل
#اختصاصی |🟡نقش نوجوانان آگاه در جنگ ترکیبی منظورمان از جنگ ترکیبی همان جنگ همه جانبه از سوی دولت
باتوجه به مطالب بالا اینگونه می توان نتیجه گرفت که ؛دشمنان می دانند که نوجوانان ما نسل آینده این کشور هستند و می توانند زمام قدرت را به دست بگیرند.
آنها می خواهند زمام داران حکومت تابع غرب باشد تا اهداف پلید خودرا از طریق دولت های خبیث اروپایی دنبال کنند و از آب گل آلود ماهی بگیرند.
آنها می دانند که جوانان ثمره خون شهدا هستند به همین دلیل می خواهند از طریق رسانه افکار خودرا بر روی ذهن آنان اعمال کنند.
نوجوان آگاه با عمل به حرف ولی امر خود ونیز با بصیرت عمار وار خود می تواند نقش های دشمنان و بدخواهان این انقلاب سرافراز را نقش بر آب کند.
خانم علیپور
#کارگروه_سیاست_بین_الملل
#نوجوان_آگاه
@Tavilnewsir
اینفوگرافی کاربرد های هوش مصنوعی.jpg
204.5K
🔘کاربردهای #هوش_مصنوعی در عرصه های مختلف
▪️میتوانید با آموزش دیدن و ارتقای سواد رسانه خودتان، از همهی کاربردهای هوش مصنوعی استفاده نمایید.
#سواد_رسانه
#هوش_مصنوعی
@Tavilnewsir
📘#معرفی_کتاب| ما کلاندادهایم
- آینده جامعه اطلاعاتی
👤مولف: زاندر کلوس
🖊مترجم: یاسر خوشنویس
🖇ناشر: کرگدن
🗓سال چاپ: ۱۴۰۳
🔹در عصر خردهدادهها، نمادها و فرایندها و نیز نحوۀ حصول نتیجه از دل دادهها همگی بر این پیشفرض بنا شده بود که دادهها کمیاباند. بنابراین، برای هر کاری، از کنترل کیفیت گرفته تا نظرسنجی پیش از رأیگیری، نمونههایی از دادهها را به کار میگرفتیم، نه همۀ آنها را.
🔹در موارد متعدد، میتوانیم دادههایی بیشتر، اگرچه آشفتهتر، گرد آوریم، بهجای آنکه به مقادیری محدود از دادهها بسنده کنیم. درنتیجه، میتوانیم با در دست داشتن حجمی بیسابقه از جزئیات به جهان بنگریم.
🔹تحلیلهای مبتنی بر کلانداده پرسشهای جدیدی نیز پدید آوردهاند. در بخش بزرگی از این تحلیلها نمیتوانیم از تحلیل معلولها به علت آنها پی ببریم. تحلیل دادهها معمولا نمیتواند به ما بگوید «چرا»، بلکه تنها میگوید «چگونه».
#کتابی_برای_نوجوان
#نوجوان_آگاه
#خلق_ارزش
@Tavilnewsir
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی
🎬 #ببینید| سوئد به عنوان آزادترین کشور دنیا شناخته میشود
📲 به نظرتون در این کشور فیترینگ اجرا میشود؟
#فیلترینگ
#حفاظت_از_اطلاعات
#شبکه_ملی_اطلاعات
@Tavilnewsir
#نشریه_نوفکران| 🔸نشریه نوفکران تأویل!
موضوع 📣
خاطراتی از جنس پاییز و عطر و بوی کودکی.
در ادامه
مسائل حقوقی که باید بدانیم یا دست و پاگیر بودن آنها!
#قانون
#رمان
#خاطرات
@Tavilnewsir
33.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی
همیشه نقش نوجوان را نگاه نکنیم
والدین هم وظیفه دارند...!؟
نقش والدین در مهارت نه گفتن نوجوان
والدین عزیز نباید به گونه ای برخورد کنند که احساسات نوجوان سرکوب شود و یا اگر فرزندتان کاری را به درستی انجام نداد سرزنشش کنید، چون که بعداً باعث وابستگی نوجوان به دیگران میشود؛ یا به عبارتی، جوری برخورد کردید که نوجوان به دنبال تأیید شما یا اطرافیان خود بوده و به دنبال هر کاری هست تا تأیید شما را به دست بیاورد. این مسئله باعث شده نتواند درخواست دیگران را رد کند برای همین باید با ایجاد فضاهای مشاوره و تشویق به شکلدهی تصمیمات مستقل نوجوانان را در توسعه مهارت تصمیمگیری و نه گفتن همراهی کنید.
حمایت پدر و مادر از نه گفتن نوجوانشان نقش مهمی در افزایش اعتمادبهنفس او دارد و نوجوان را در حفظ حقوق و حریم خود تشویق میکنند. ایجاد فضاهای امن و باز برای بحرانها و گفتگوهای باز با والدین، نوجوانان را ترغیب به ابراز نظرات و احساساتشان میکند.
نوجوان چون در سن بلوغ قرار دارد و روحیه حساستری هم پیدا میکند. بعضیها با دادن عذاب وجدان و در تنگنا قرار دادن نوجوان، او را مجبور به قبول خواستههایشان میکنند. پس سعی کنیم هوای نوجوانمان را داشته باشیم تا بدون داشتن احساس گناه بتواند درخواستهای غیرمعقول را رد کند.
عرفان شعیبی
#مهارت_نه_گفتن
#نقش_والدین
#کارگروه_روانشناسی
@Tavilnewsir
#تحلیلی|🟡اینستاگرام متخصص "جعل" کردن شخصیت نوجوانان
🔺اینستاگرام بر اعتماد به نفس و حتی جهانبینی نوجوانان تاثیر میگذار و از روشهای مختلفی برای "جعل" شخصیت آنان بهره میبرد.
🔸ارائه ایدهآلهای غیرواقعی: اینستاگرام پر از تصاویر افراد با ظاهر بینقص و زندگیهای ایدهآل است. نوجوانان با مقایسه خود با این تصاویر، دچار احساس خودکمبینی و ضعف اعتماد به نفس میشوند.
🔸ترویج زندگی پر از مصرفگرایی: اینستاگرام با تبلیغات و نمایش لایفاستایلهای مصرفگرا، نوجوانان را به خرید و مصرف زیاد تشویق میکند و این روی ارزشها و شخصیت آنها تأثیر میگذارد.
🔸تشویق به جلب توجه بیشتر: سیستم لایکها و فالوورها نوجوانان را به دنبال جلب توجه بیشتر میکشاند. این رقابت برای محبوبیت و مقبولیت، ارزشهای آنها را تغییر داده و میتواند منجر به رفتارهای ساختگی برای جلب توجه شود.
🔸تحمیل استانداردهای خاص زیبایی: اینستاگرام استانداردهای خاصی از زیبایی را ترویج میدهد و این باعث میشود که نوجوانان از ظاهر طبیعی خود راضی نباشند و برای رسیدن به این استانداردها به تغییراتی در ظاهر خود فکر کنند.
#اینستاگرام
#تخریب_شخصیت
#اعتماد_بنفس
@Tavilnewsir