🔻رشته توییت قابل تأمل امیررضا آل حبیب فعال سیاسی_رسانه ای در مورد مرحوم دکتر طریقت منفرد
1️⃣ دکتر #محمدحسن_طریقت_منفرد که به طرز مشکوکی به چاله آسانسور مکانی که در حال ساخت آن برای طب سنتی بود سقوط کرده و در کما بود، به رحمت خدا رفت .
2️⃣ دکتر طریقت منفرد وزیر بهداشت دولت دکتر احمدی نژاد و از مدافعان طب سنتی و جزو تحول خواهان حوزه سلامت بود .
3️⃣ وی از مخالفین سرسخت مافیای دارو
وزیر قبلی و فعلی بهداشت بود و معتقد بود که یکی از اشتباهات آقای رئیسی در معرفی وزرا، وزیر فعلی بهداشت آقای عین اللهی است ! ایشان معتقد بود که عین اللهی ادامه دهنده راه و مسیر سعید نمکی وزیر بهداشت روحانی می باشد.
4️⃣ گفتنی است که وی در هفتههای اخیر در حال جمع آوری اسناد و مدارکی مستدل علیه چند تن از اعضا شبکه مافیای دارو بوده و راه اندازی جنبش مقابله با واکسیناسیون اجباری بود و این موارد را بارها در ملاقات با این کمترین بیان می نمود .
5️⃣ حقیر بر این باورم که احتمال حذف فیزیکی یکی از منتقدین متنفذ اصلی روند فعلی واکسیناسیون در کشور توسط مافیای دارو می رود !
6️⃣ این اقدام به روشنی نشان داده که عزم سیستم نفوذی و مافیای دارو برای ضربه به این مملکت جزم شده و امیدواریم نیروهای انقلابی دستگاه های اطلاعاتی، امنیتی به این موضوع ورود جدی داشته باشند .
7️⃣ نمکی رفت اما نمکزار آمد و متاسفانه در هنوز روی همان پاشنه می چرخد .
8️⃣ پینوشت : چند روز قبل از حادثه با ایشان مفصل صحبت کردم و خیلی غمگین بودند از اینکه آقای رئیسی شخصی مثل عین اللهی را به عنوان وزیر بهداشت معرفی نموده و معتقد بود که عین اللهی وزیر مناسبی برای این جایگاه نیست !
9️⃣ ایشان سازمان غذا و دارو را تحت نفوذ مافیای دارو و سازمان who صهیونیستی بهداشت جهانی می دانست و می فرمود اگر که سه ماه دیگر در دوران وزارتم فرصت پیدا می کردم، سازمان غذا و دارو را منحل می کردم . روحش شاد .
⬅️ استدعا دارم جهت خشنودی روح بلند این مرد بزرگ و دکتر با وجدان و دلسوز فاتحه ای قرائت فرمایید .
منبع :
https://twitter.com/alehabib2?lang=en
به نقل از کرونا فریب قرن
https://t.me/antibioterrorism100
⭕️ طریقت منفرد: وزیر بهداشت نباید پزشک باشد
🔹وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمامی مشکلات نظام سلامت و وزارت بهداشت ناشی از عدم اجرای قوانین حوزه سلامت است و عدم اجرای قوانین حوزه سلامت ناشی از تضاد منافع در وزارت بهداشت است
🔹محمدحسن طریقت منفرد افزود: ما پزشکان از قدرت و اختیارات زیادی برخورداریم و دوست نداریم برنامههایی که منافع ما را تهدید میکند، اجرا کنیم. نباید اجازه بدهیم مدیریت نظام سلامت به دست پزشکان بیفتد بلکه مدیریت حوزه سلامت، براساس تجربههای موفق در دنیا، نیازمند مدیریت فرابخشی و پیچیدهای است. من معتقدم پزشک نباید در مدیریت حوزه سلامت دخالت کند.
#دکتر_طریقت_منفرد
#مبارزه_با_مافیای_دارو
https://t.me/DaftareAyatollahTabrizian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 قربانیان واکسیناسیون در استرالیا
♻️ خبرگزاری NSW از استرالیا:
⚠️۶ نفر از ۷ نفر یا به عبارتی؛ ۸۶ درصد از افرادی که دیروز در نیو ساوت ولز استرالیا "بر اثر COVID-19 جان باختند" به طور کامل یا جزئی ( ۲ دُز و یا ۱ دُز ) واکسینه شده بودند.
عضـویت در کــانال👇
📡 @www_irismed_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر استاد ضیایی در مورد آیت الله تبریزیان
@TedSoonti
طب سنتی و اسلامی
🔴 قربانیان واکسیناسیون در استرالیا ♻️ خبرگزاری NSW از استرالیا: ⚠️۶ نفر از ۷ نفر یا به عبارتی؛ ۸۶
نظر خود را حتما به صداوسیما منتقل کنید شما میتوانید به صداوسیما بگویید ضد واکسن ها و 👿👹واکسن پرست ها با هم بحث کنند که کدوم شان درست می گویند چرا صداوسیما عوارض واکسن را بایکوت می کند رسانه ها باید بی طرف باشند و حقیقت را به مردم بگویند.
نظرات خود را انتقال دهید به این شماره 👈👈👈 ۰۲۱۲۷۸۱
طب سنتی و اسلامی
نظر خود را حتما به صداوسیما منتقل کنید شما میتوانید به صداوسیما بگویید ضد واکسن ها و 👿👹واکسن پرست ها
هر کسی نظرات خود را انتقال داد به پیوی من پیام بده👈👈 @Amirrzmmikar👉👉
آیت الله تبریزیان :
کتاب مرجع طب یهودی
بیشترین کسانی که از سوزاندن کتاب هاریسون ناراحت می شوند مافیای دارو داخل کشور است
نگاه کنید آن هایی که بیشتر انتقاد می کنند هجوم می آورند این ها همان مافیای دارو که تا به حال شناخته نشده بودن و پشت پرده فعالیت می کردند و ما با این حرکت نمادین کاری کردیم و خودشان خودشان را بر ملا کردند نام های آنان را داشته باشید یک روزی بدرد می خورد.
تفاوت بین طب اسلامی و طب مدرن مانند تفاوت بین اسلام و مکتبهای امروزی مانند سوسیالیسم، سرمایهداری و... است.
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، آیتالله عباس تبریزیان متولد سال 1341 در شهر نجف اشرف است، اما همچنان که فامیلش نشان میدهد اصالت خانوادگیاش به شهر تبریز برمیگردد. او از هجده سالگی و پس از گرفتن مدرک دیپلم وارد حوزه علمیه نجف شده تا پای درس آیتالله خویی و آیتالله صدر بنشیند. از او بیش از 80 اثر تصحیحی و تألیفی منتشر شده، اما همچنان که خود ایشان را هم بیشتر به درس و بحثهایش پیرامون طب اسلامی میشناسند، در میان کتابهایش هم مجموعه چهار جلدی «دراسة فی طب الرسول المصطفی(ص)» از مابقی مشهورتر است؛ اثری که در این سالها در زیرزمین مدرسه فیضیه برای روحانیون و طلاب تدریس میشود. گفتوگو با او و شنیدن درباره طب اسلامی و حواشیاش همیشه جذاب است، بهویژه حالا که بعد از مدتی دوباره بحث طب سنتی، طب اسلامی و پزشکی مدرن بالا گرفته و آیتالله تبریزیان قطعا یکی از طرفین مهم این بحثهاست. او در این میان البته یکی از طرفداران سفت و سخت طب اسلامی است، تا جایی که بیش از حد انتظار مصاحبهکننده بر لب طاقچه گذاشتن پزشکی مدرن تاکید دارد؛ عقیدهای که هر چند مورد پسند عموم نباشد، اما دستکم باب گفتوگو را در این زمینه باز میکند.
بگذارید ابتدای گفتوگو را با دعوای بین گونههای متفاوت علم طب آغاز کنیم. بخصوص در سالهای اخیر که رغبت عمومی به طب سنتی جدیتر شده، همواره بحثهای مفصلی درباره کارکردهای طب اسلامی، طب سنتی و پزشکی مدرن وجود دارد و در این بحثها هم معمولا طب سنتی و طب اسلامی مترادف تصور میشوند. آیا واقعا همینطور است؟
خیر. طب اسلامی، طب سنتی و طب مدرن هر کدام مقولههای متفاوتی هستند. طب اسلامی توجه ویژهای به روح، معنویات، دعا، قرآن و... دارد. تفاوت اینها هم به گونهای است که نمیتوان به تلفیق آنها فکر کرد. البته تفاوت طب اسلامی و طب سنتی مانند تفاوت بین اسلام و مسیحیت است که هر چند منبع و منشأ آنها یکی است، ولی تلفیق آنها امکان ندارد. مانند اینکه فردی ادعا کند میتواند اسلام و مسیحیت را با هم تلفیق کند. ولی تفاوت بین طب اسلامی و طب مدرن مانند تفاوت بین اسلام و مکتبهای امروزی مانند سوسیالیسم، سرمایهداری و... است. تلفیق این مکتبها که به هیچ وجه امکانپذیر نیست، زیرا منابع، پایهها و ساختارهای متفاوتی با یکدیگر دارند.
با این توضیح اینطور برداشت میشود که فردی که دانا به طب اسلامی باشد به هیچ کدام از سایر گونههای طب احتیاجی ندارد، در حالی که در برخی روایات درباره حضور طبیب بر بالین اهلبیت(علیهمالسلام) شنیدهایم. مثلا ما در روایتها به حضور طبیب بر بالین امام علی(ع) پس از ضربت خوردن اشاره شده است.
در پزشکی امروزی ما دکترهایی داریم که نسخه مینویسند و پرستارانی داریم که کارهای بالینی انجام میدهد. پزشکی که ائمه در برخی موارد احضار میکنند، همان پرستار است. یعنی فردی که برای انجام پانسمان زخم، حجامت و... حاضر میشود. وگرنه خود ائمه(علیهمالسلام) از نظر علم و دانش نیاز به هیچ طبیبی ندارند و پیامبر(ص) هم میفرمایند: «این طبیبان هستند که به طب من نیاز دارند.»
پس طبق برداشت شما بر خلاف بسیاری از عرصههای دیگر که دین تنها به بیان مبانی، اصول و چارچوبهای کلی بسنده کرده، در طب، متکفل ارائه دانشی به همراه همه جزئیاتی شده که با به کار بستن آنها امکان پیشگیری و درمان بیمار فراهم میشود؟
بله. من حدود 11هزار روایت طبی جمعآوری کردهام که تمامی جوانب علم طب در آن آمده است. یعنی روایات در این زمینه هیچ قصور و نقصی ندارد و کامل است. بر اساس این روایات میتوان تمامی بیماران را درمان و تمامی مسائل پزشکی را بررسی و حل کرد.
و به این معناست که افراد میتوانند صرف خواندن حدیث درباره خواص و فواید فلان دارو در طب اسلامی اقدام به مصرف آن کنند، یا در این مسئله هم نیاز به برخورد اجتهادی وجود دارد؟ چون در برخورد با احادیث و روایات سایر حوزهها تاکید بر نگاه اجتهادی وجود دارد و از اخباریگری نهی شده است.
تاکید من بر این بوده که دستکم در کتابهایی که تالیف کردهام به تمامی مسائل اجتماعی و مبانی اصولی به صورت کاملاً استدلالی و متین پرداخته شود. به همین دلیل هم با وجود اینکه هجمههای بسیاری بر طب اسلامی وارد شده، اما تاکنون نتوانستهاند خدشهای بر این کتابها وارد کنند. به عقیده من در برخورد با احادیث و روایات مرتبط با علم طب، برخورد اجتهادی محکم نیاز است. به همین روش هم میتوانم ادعا کنم که آماده مناظره با هر سوال کنندهای هستم.
منبع: روزنامه قدس
🔴 مجبوری که دروغ بگویی؟! مردم خودشان در اطرافشان دارند میبینند؛ حداقل میگفتی ۹۱ ممیز فلان درصد!
🔹 ۸ مهر ۱۴۰۰ | دکتر زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونای تهران (http://eghtesadonline.com/n/2qYG): ۹۰ درصد بستریشدگان کرونایی واکسن نزدهاند! احتمال ابتلا به کرونا، در افرادی که واکسن نزدهاند ۵ برابر، احتمال بستری شدن ۲۹ برابر و مرگ میرشان ۱۱ برابر افراد واکسینه شده است!
🔹 ۷ مهر ۱۴۰۰ | دکتر دیوید صمدی، رئیس بخش اورولوژی بیمارستان لناکسهیل آمریکا (http://twitter.com/drdavidsamadi/status/1443012631506432007): بر اساس آمار Public Health Wales حدود ۸۷ درصد از بیماران بستری شده کرونا، واکسینه شده بودند و حدود ۹۹ درصد از افرادی هم که در هفته گذشته تست کوویدشان مثبت بوده، زیر ۶۰ سال سن داشتند و ۶۳ درصد آنها واکسینه شده بودند
➖➖➖➖➖➖➖
@shomareshmakooszohor