#دوران_مجردی
#انتخاب_همسر
💍کدام مرد قصد ازدواج با شما را دارد؟
1. شما را به خانواده خود معرفی میکند.
2. برای رابطه وقت و انرژی میگذارد.
3. شرایط و محدودیتهای شما بعنوان یک دختر را می پذیرد.
4. مدام راجع به مسائل جنسی صحبت نمیکند.
5. به دنبال ارتقاء شرایط خود از نظر شغلی - تحصیلی- خدمت سربازی میباشد.
6. برای ازدواج با شما شتاب میکند.
7. با شما صادق است.
8. همه روشهای شناخت را در اختیار شما می گذارد.
9. با شما درد و دل می کند.
10. از خودش و افكار و مسائل زندگيش ميگويد.
11. در خصوص خانواده شما سوال زیاد میپرسد.
12. سعی در شناخت بیشتر شما دارد.
💕@TebyanHamsangozini💕
#سیاست_همسرداری
#زندگی_زیر_یک_سقف
❣️اگر احساسات همسرت جریحه دار شده با او همدردی کن به او بگو متاسفم که ناراحت هستی و سکوت کن بگذار بداند که حال او را درک می کنی!
💕@TebyanHamsangozini💕
22.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوران_مجردی
#انتخاب_همسر
#همدم
#همسان_گزینی
✅چگونه عاقلانه ازدواج کنیم؟
⭕️دکتر محمد رضا کمن _ روانشناس
🎥حتی اگر آشنایی شما عاشقانه باشد، در نقط تصمیم می توانید با راهکارهایی این انتخاب را عاقلانه کنید. صحبت یک عمر زندگیست .
💕@TebyanHamsangozini💕
#انتخاب_همسر
2️⃣آمادگی پسرها برای ازدواج
ازدواج، خیلی وقتها عاملی برای پیشگیری از انحرافها و سر و شکل دادن به زندگی یک جوان است. اما اگر در موقع نامناسبی اتفاق بیفتد، خود میتواند بحرانی تمام نشدنی برای زندگی خلق کند.
🔸ظرفیت محبت
دوست داشتن همسر در واقع به معنای ارتباط برقرار کردن با او نیست بلکه به معنای درک کردن وی و ایجاد تفاهم در رابطه است. در یک رابطه بالغانه و ماندگار، شما باید بتوانید از برخی از کاستیها و نواقص چشم پوشی کنید و برخی از نقاط قوت زندگی را بزرگ کرده و از آن بهرهمند شوید. باید ظرفیت توجه و حضور در کنار همسر برای شما ایجاد شده باشد. همسرانی که نمیتوانند به نیازها و تفکرات همسرشان فکر کنند و در هنگام لزوم مانند ناراحتی و بیماری و مشکلات در کنارش حضور جسمی، روحی و فکری داشته باشند در زندگی موفق نخواهند بود.
💕@TebyanHamsangozini💕
چرا بچهها نباید عضو تیک تاک و لایکی بشن؟
«نرگس عزیزی» کارشناس ارشد مشاوره میگه
1️⃣ کودکان در سنین پایانی دبستان ویژگیهای شخصیتی خاصی دارند.این ویژگیها به خودی خود نه تنها بد نیستند که به کودک کمک میکنند تا در زمینه هیجانی و روانی رشد کنه اما همین ویژگیهای شیرین میتونه اونا رو تو شبکههای اجتماعی در معرض خطراتی قرار بده.
2️⃣تو این سن بچهها به این نتیجه میرسن که با انجام کارهای بامزه میتونن توجه دیگران رو به خودشون جلب و اونا رو به تعریف کردن از خودشون وادار کنند.از طرفی تواناییهای شناختی اونا هم انقدر رشد کرده که بتونن برای رسیدن به این هدف، برنامهریزی کنند.
3️⃣در نیمه دوم دبستان تغییرات بدن پیش از بلوغ آغاز میشه و همین باعث میشه، کودک توجه بیشتری به بدن خودش پیدا کنه،درگیری ذهنی با بدن باعث میشه کودک زمان زیادی رو هم صرف موضوعات مربوط به ظاهر و لباسش کنه ونظر دیگران درباره ظاهرش رو بیشتر بپرسه.
4️⃣تو سنین پایانی دبستان،کودک در راستای پاسخ به این سوال،تمایل شدیدی به کسب تجربه و پیدا میکنه و ممکنه بدون توجه به پیامدهای رفتارش،کارهایی رو انجام بده.
ادامه داره...
💕@TebyanHamsangozini💕
#زندگی_زیر_یک_سقف
1️⃣چهار افسانه دردسرساز در زندگی مشترک
چه میشود که گاهی در زندگی مشترک عشق پایانیافته و هیچ ردی از خود بهجا نمیگذارد؟ چه میشود که خشم، ترس، غم، تنهایی و شاید پشیمانی جای صمیمیت روزهای ابتدای ازدواج را میگیرد؟ 4 افسانه غلط بین بعضی از زوجها وجود دارد که باعث میشود زندگی رنگ و بویش را از دست بدهد.
✅افسانه اول : شریک کامل
«در دنیای بیکران، هر کس جفتی خاص دارد که منتظر شماست. شما باید جستجو کنید و او را بیابید. او به همه رؤیاها و تخیلات شما جامه عمل میپوشاند، نیازهایتان را برآورده میکند و عاشقانه برای همیشه در کنار شما زندگی خواهد کرد.» باور به این افسانه، سبب مقایسه مداوم همسر فعلی با یک انسان کامل شده و زن یا مرد اشکالات ارتباطی خود را ندیده و همهچیز را غیرمسئولانه گردن همسرش میاندازد. توجه داشته باشید هیچکس جز خودتان قادر به تأمین نیازهای بنیادین شما نیست.
💕@TebyanHamsangozini💕
#دوران_عقد
برخی از پرسشهای رایج دورهی عقد را مطرح کرده و پاسخ مراجع را می خوانیم.
❓در دوران عقد که دختر هنوز در خانهی پدر است و شوهر نفقهای نمیپردازد و زن نیز تمکین نمیکند:
الف) در اموری مانند بیرون رفتن از منزل و... اجازه با کیست؟ پدر یا شوهر؟ و در صورت نهی شوهر از این امور، امر پدر مطاع است یا شوهر؟
ب) در صورت تمکین (اطاعت درامور جنسی) زن از شوهر چطور؟
✅پاسخ امام خمینی: الف) حق زوجیت ثابت میباشد اذن همسر لازم است. ب) زوج اگر تمکین داشته باشد نفقه واجب است هر چند به منزل شوهر نرفته باشد.
✅پاسخ آیت الله بهجت: مطلقاً اجازه با شوهر است.
✅پاسخ آیت الله تبریزی: در فاصله بین عقد و عروسی که بطور متعارف زن در خانه پدر میماند نفقهی او بر شوهر نیست و خارج شدن او از خانه در این مدت منوط به اذن شوهر نیست چه تمکین بنماید یا تمکین ننماید.
✅پاسخ آیت الله فاضل لنکرانی: به نظر آقا وقتی عقد ازدواج بین زن و مرد خوانده میشود تمام احکام زن و شوهری بین آن جاری است و زن موظف به تمکین است و بدون اجازه شوهر نمیتواند از منزل خارج شود.
💕@TebyanHamsangozini💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزندپروری
#کودکانه
در این روزها سرگرم کردن کودکان درخانه اهمیت ویژه ای دارد. سرگرم کردنی که بار آموزشی و مهارتی هم داشته باشد. پیشنهاد امروز ما بازی است که تمرکز و مهارت دست کودک را بیشتر می کند.
_بازی مونته سوری،ریختن برای کودکان بالای 2سال
برای کودکان کم سال تر از ظروف بزرگتر استفاده کنید
💕@TebyanHamsangozini💕
همدم تبیان
#زندگی_زیر_یک_سقف 1️⃣چهار افسانه دردسرساز در زندگی مشترک چه میشود که گاهی در زندگی مشترک عشق پایان
#زندگی_زیر_یک_سقف
#همدم
#همسان_گزینی
2️⃣چهار افسانه دردسرساز در زندگی مشترک
چه میشود که گاهی در زندگی مشترک عشق پایانیافته و هیچ ردی از خود بهجا نمیگذارد؟ چه میشود که خشم، ترس، غم، تنهایی و شاید پشیمانی جای صمیمیت روزهای ابتدای ازدواج را میگیرد؟ 4 افسانه غلط بین بعضی از زوجها وجود دارد که باعث میشود زندگی رنگ و بویش را از دست بدهد.
✅افسانه دوم: تو نیمه گمشده منی
تلاش برای یافتن نیمه گمشده نهتنها کمکی به شما نمیکند بلکه القاء مینماید که شما بدون همسرتان ناتوان بوده، نیازمند و وابسته او هستید و از تنهایی میترسید. القای این وابستگی و نیازمندی بیشک شایسته یک زندگی سالم و اثربخش نیست.
✅افسانه سوم : عشق باید راحت و بیدردسر باشد
انتظار بیدردسر بودن از روابط زناشویی و هر نوع شراکت دیگر افسانهای بیسرانجام است. انسانها ازنظر افکار، احساسات، علایق، عادات، ذائقهها و... باهم متفاوت بوده و اگر فردی متوقع است که شریک زندگیاش مثل او فکر و رفتار کند و احساساتش هم شبیه او باشد، زمینه را برای ناکامی و ناامیدی خود فراهم کرده است.
💕@TebyanHamsangozini💕
#زندگی_سالم
#مجردی
😃برای تشکیل خانواده ای سالم اول باید خودتان فرد سالمی باشید پس از همین امروز استرس را کنترل کنید که راه درازی در پیش است. 👇
۱. دلیل استرس خود را بیابید.
۲. به چیزهای تحت کنترلتان فکر و تمرکز کنید.
۳. کار مورد علاقهتان را انجام دهید.
۴. زمان خود را بهخوبی مدیریت کنید.
۵. فهرستی از تکنیکها و روشهای کاهش استرس برای خود آماده کنید.
۶. موارد حذفشدنی مشکل ساز را یکییکی حذف کنید.
۷. در برابر استرس آسیبپذیر نباشید.
۸. حدومرزهای مناسبی را نگه دارید.
۹. تفاوت بین نگرانی و اهمیتدادن را تشخیص دهید.
۱۰. اشتباهات خود را بپذیرید یا حداقل در کمالگرایی غرق نشوید.
💕@TebyanHamsangozini💕