✅ زياد شنيدین که اولین قدم براي ازدواج با يه نفر اینه که طرف مقابل رو باید خوب بشناسی. اما شايد کمتر کسي بهتون گفته که قبل از شناخت ديگران بايد اول خودتون رو بشناسين و بعد بر اساس درکي که از خودتون پيدا کردین، سراغ شناخت همسر آينده تون برین...
📌هر فردی اول باید بتونه درون، شخصیت و خواستههای شخصی خودش رو بشناسه و سعی در تقویت خوبیها و اصلاح نقصهاش داشته باشه و در نهایت به تنهایی احساس خوشبختی داشته باشه و بتونه این حس خوشبختی رو به طرف مقابل هم منتقل کنه...
@TebyanHamdam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گاهی پیش میاد که برخی خواستگاریها به دلیل مخالفت یکی از خانوادهها در حد همون خواستگاری میمونه و دیگه پیش نمیره، اینجا ممکنه دختر یا پسر به طرف مقابلش اطلاع بده که خانوادهام موافق ازدواج ما نیستن. “من بدون تو نمیتونم زندگی کنم” پس “بیا به آشناییمون ادامه بدیم” و دوست بمونیم “!!!!
⁉️ سوالی که ممکنه برای دخترخانم یا آقا پسر پیش بیاد اینه حالا باید چیکار کنم؟ چه تصمیمی درسته؟
@TebyanHamdam
❇️همدم اینبار حضوری برگزار میکند ❇️
🔸کارگاه " دورهمی دهه شصتیها "
🔻اگر:
• به دورهمیهای دوستانه علاقمند هستی!
• دهه شصتی هستی و دغدغه ازدواج داری!
• فکر میکنی ازدواجت کمی دیر شده!
•میخوای بفهمی طرف مقابلت قصدش ازدواجه یا نه !
• علاقه مند به یادگیری هستی!
• نیاز داری با نظرات هم سن سالهای خودت بیشتر آشنا بشی!
•دوست داری با هم سن و سالهای خودت تعامل کنی!
• نیاز داری در مورد ریز سوالات دوره آشنایی بیشتر بدونی!
•نیاز داری در مورد دلایل درست و غلط ازدواج بدونی!
✅پس این کارگاه رو از دست نده .✅
📌هدف از این کارگاه: یه دورهمی دوستانه با دهه شصتیها همراه با رول پلی، بررسی مشکلات و مزایای ازدواج دهه شصتیها، دلایل درست و غلط ازدواج و تأخیر در ازدواج، آموزش چگونگی شناخت طرف مقابل و آشنایی با سوالات ریز و جزئی دوره آشنایی.
📍مدرس: خانم ندا داودی ،روان شناس و مشاور ازدواج و جوانان
⏰زمان: پنجشنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۴ الی ۱۷:۳۰
🏢مکان:تهران، بلوار کشاورز، خیابان نادری،نبش کوچه حجت دوست،ساختمان تبیان پلاک (۱۲)،طبقه پنجم
برای ثبت نام با شماره ۹۱۰۰۲۲۱۹-۰۲۱ تماس بگیرید.
@TebyanHamdam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تا یکی، دو دهه قبل، آدما سعی میکردن در امر ازدواج از محدوده کوچه و شهرشون دورتر نرن. برای همین به خواستگاری آشنایان و اقوامشان میرفتن و افرادی رو برای زندگی آیندهشون انتخاب میکردن که تا حدودی اونا رو میشناختن یا از طریق واسطههایی میتونستن در موردشون اطلاعاتی کسب کنند.
📌 اما این روزا ،تو جامعهای با کلانشهرهایی که دیگه امکان آشناییهای قبلی در اونها وجود نداره و با رفتن خیلی از جوونها به کلانشهرها برای تحصیل و کار و... اوضاع کمی متفاوتتر شده. در چنین جامعهای قدم برداشتن برای ازدواج، نیازمند روشهای جدید است...
✅ اپلیکیشنی مثل همدم، امروز مسیر جدیدی رو پش روی دخترا و پسرای جوون قرار داده تا از طریق انتخاب و پیشنهاد به طرف مقابل و سپس معرفی و شروع دوره آشنایی از طریق معرفان ازدواج بتونن آینده مشترکی رو با همدیگه بسازن...
🎙یکی از معرفان ازدواج در همدم، خاطره شیرینی رو که حین یکی از معرفیها اتفاق افتاده، براتون تعریف میکنن... بشنویم
@TebyanHamdam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #تناسب_سن بین #دختر و #پسر در این سالها با فراز و نشیبهای مختلفی همراه بوده و بعضا ازدواجهایی با #فاصله_سنی عجیب و غریب رو شاهد هستیم. با اینکه بهترین #فاصله_سنی بنا به دیدگاه بسیاری از روانشناسان ۴ یا ۵ سال عنوان میشه، اما بازم خیلی نمیشه نسخه واحدی برای همه افراد در این مورد پیچید و این موضوع رو ضامن #موفقیت یا #شکست یک رابطه دونست.
📌 زمانی که صحبت از سن در ازدواج میشه منظورمون #سنبیولوژیکی نیست که به عنوان یک عدد در #شناسنامه درج میشه، بلکه #سن_عقلی یا #شناختی بوده که از اهمیت بیشتری هم برخورداره. حالا سؤال اینجاست که #فاصله_سنیمناسب تا چه حد در ازدواج اهمیت داره؟
@TebyanHamdam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵. #ثبات_مالی:
#افراد_متأهل اغلب ثبات مالی بیشتری دارن و میتونن منابع مالیشون رو با همدیگه به اشتراک بذارن و بهتر #مدیریت کنن..
۶. بهبود #سلامت_روحی:
یه شریک زندگی خوب میتونه به بهبود سلامت روحی و کاهش احساس #تنهایی کمک کنه و ازدواج احساس #تعلق و #امنیت روانیتون رو افزایش میده...
۷. #حمایت در #بحرانها:
در زمان بحرانها و مشکلات، همسران میتونن به همدیگه کمک کنن و از بار روانی مسائل کم کنن.
۸. تحقق اهداف مشترک:
#ازدواج یه #فرصت برای کسب اهداف مشترکه، این اهداف میتونن شامل: خرید خانه، #تربیت_فرزندان، یا سفر به نقاط مختلف و... باشه.
@TebyanHamdam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تو فرهنگ ما نقش خانوادهها در تصمیمگیری برای ازدواج خیلی پررنگه و پدر و مادر شأن و منزلت ویژهای دارن و رعایت احترام و رضایت اونها یکی از شرطهای اساسی برای ازدواجه.
📌 در واقع تو فرهنگ خانواده ایرانی ازدواج نه تنها پیوند دو نفر، بلکه پیوند دو خانوادهست، اما مشکل مخالفت خانوادهها با ازدواج امریه که قدمتی به طول تاریخ داره. خیلی از والدین با فرزندانشون تو انتخاب فرد مناسب برای ازدواج توافق نظر ندارن. این مخالفت در هر فرهنگ و خانوادهای با توجه به ارزشها و شرایط، دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه….
🎥تو این ویدیو خانم دکتر معصومه حاتمی فوق دکترای روانشناسی سلامت راجع به این موضوع توضیحاتی دادند…. ببینیم
@TebyanHamdam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅برای همهی افراد، گزینههای فراوانی برای #ازدواج وجود داره اما در این میان افرادی هستن که به هیچ عنوان نباید به ازدواج با اونها فکر کرد؛ مگر اینکه مشکل و عیب خود رو برطرف کنن.
📌ویژگیهای خاصی وجود داره که باید مراقب اونها باشید، زیرا با شروع #زندگی_مشترک میتونن زندگیتون رو پس از ازدواج به #جهنم تبدیل کنن... برخی #شخصیتها مناسب ازدواج نیستن و عموما جدایی رو تجربه میکنن.
🎙در این #پادکست خانم #ندا_داودی روانشناس خوب همدم توضیحاتی برای این موضوع دادهاند....بشنویم...
@TebyanHamdam
✅ازدواج، مرحلهای هستش که دو نفر با تاریخچهها، #ارزشها و #تجربیات مختلف، تصمیم بهاشتراکگذاری زندگی میگیرن. این اتفاق زندگی رو به یک #سفرمشترک تبدیل میکنه که با #چالشها و #لذتهای فراوانی همراهه. یکی از اساسیترین مؤلفههای موفقیت در ازدواج، بلد بودن مهارت #حلمسائل هستش.
📌 مهارت حل مسائل در ازدواج به این معنی هستش که #زوجین توانایی داشته باشن تا با #چالشها و #اختلافات زندگی مقابله کنن و به صورت سازنده و #همکارانه به حل اونها بپردازن....
@TebyanHamdam