🔴 رهبرمعظم انقلاب: این حرفی که میگویم خواهش میکنم مردها نشنوند‼️
🔻این را شما خانم ها بدانید، وجود شما آن تحولی را در روحیات مرد به وجود میآورد که گاه هیچ عاملی نمیتواند آن تحول را ایجاد کند. شما میتوانید دل مرد را گرم کنید و به او امیدواری به زندگی و شوق ادامه کار بدهید. اصلاً این توان در شما هست که در وجود مرد نیرو بدمید. وجود شما این قدر مهم است. مرد هم نسبت به زن همین است.
حالا مرد گاهی ممکن است مثلاً اخمآلود وارد خانه شود. اگر زن قدری عقل و پختگیاش بیشتر باشد و از اخم او جا نخورد و لبخند نشان دهد و در مقابل محبت بورزد، یواش یواش با افسون محبت، میتواند گره اوقات تلخی و بداخلاقی مرد را باز کند و ببیند که او چه احتیاج داشت. من این حرفی که میگویم خواهش میکنم مردها نشنوند!؛ چون ممکن است بدشان بیاید! شما خانمها این را بدانید آقایان تا آخر هم مثل یک پسربچه هستند و باید ادارهشان کنید. البته اگر این حرف از زبان ما به گوش مردها برسد، لابد از ما گله خواهند کرد. واقعاً خانمها باید این بچّهپسری را که حالا ریشش هم بعد از پنجاه، شصت سال زندگی سفید شده اداره کنند (۸۱/۷/۱۱)
❣ @TebyanHamsangozini❣
"یک رابطه قوی با تکرار هفت جمله ساده!"
1⃣ من از تو حمایت میکنم:
شاید ندانید، اما مهم است که به همسر خود بفهمانید که از او حمایت میکنید. طبق مطالعات منتشر شده در مجله شخصیت و روانشناسی اجتماعی، حمایت کلامی و اشارات غیرکلامی در رابطه به همسرتان حس امنیت میبخشد که منجر به پایهریزی اعتماد و صمیمیت میشود. این مطالعات نشان داد حمایت دلسوزانه زوجین نسبت به شخصیت و ارزشهای یکدیگر موجب بهبود کیفیت رابطه آنها میگردد.
2⃣ دوستت دارم:
🍃 گفتن جمله «دوستت دارم» سنگ بنای هر رابطهای را میسازد. با این وجود، هنگامی که این رابطه پایهریزی شد به مرور زمان، جمله دوستت دارم تبدیل به عادت شده و بیشتر شبیه واژههایی از اعماق وجود است تا حرفهای تکراری.
👈 طبق بررسیهای یوگو، بیش از نیمی از زوجها، که رابطه آنها بیش از یک تا پنج سال دوام آورده، جمله «دوستت دارم» را اساس حرفهای روزانه خود قرار دادهاند. البته تعداد تکرار این جمله با افزیش سالهای رابطه به طرز چشمگیری کاهش مییابد.
✅ اگرچه گفتن «دوستت دارم» امری طبیعی است، اما باید و میتواند موجب تغییر در کیفیت روابط طرفین شود.
3⃣ متاسفم:
همه ما اشتباه میکنیم، اما پذیرش اشتباه برای برخی دشوار است. پذیرش اشتباه و قبول مسئولیت کارها از نشانههای اصلی بلوغ است. با گفتن جمله «متاسفم» در مواقع لزوم، نه تنها همچون فردی بالغ رفتار نمودهاید، بلکه اعتماد را در رابطه پایهگذاری کردهاید. مطالعهای که در مجله روانشناسی به چاپ رسید نشان داد، عذرخواهی، بیش از انکار، موجب تقویت اعتماد متقابل بین طرفین میگردد.
4⃣ احساسات را با من در میان بگذار:
طبق اعلام انجمن روانشناسی امریکا، زوجهای پرمشغله اغلب گفتگوی مختصری درباره مسائل روزمره و تعهدات معمول با یکدیگر دارند. از گفتگوهای سطحی اجتناب کرده و یکدیگر را ترغیب کنید تا همسرتان احساسات درونی خود را با شما در میان بگذارد. چنانچه یکی از رفتارهای شما طرف مقابل را آزار داد، به حرفهای طرف مقابلتان نیز گوش دهید.
اما، واقعاً به حرفهای طرف مقابلتان گوش دهید. تحقیقات روانشناسی حاکی از آن است که اکثر افراد از این مشخصه حیاتی، ارتباط موثر، بیبهرهاند. از منظر اکثر مردم کنارگذاشتن نقطه نظرهای خودشان و گوش دادن به نگرانیهای طرف مقابل بسیار دشوار است، و همین امر ارتباط موثر را تقریباً غیرممکن میسازد.
5⃣ بعداً این مشکل را حل میکنیم:
بحث و عدم توافق بخشهای جداناپذیر هر رابطهای هستند. با این وجود، مدیریت این عدم توافقها سرانجام یک رابطه را به تصویر میکشد. کشمکشهای مکرر و حلنشده فشار بیش از حدی را بر توان جسمی و روحی وارد کرده و میتواند سلامت و حس رضایت از زندگی را تحلیل ببرد.
به همین دلیل دست یابی به تعادل و آرامش پس از بحثها از اهمیت ویژهای برخوردار است. مرکز مشاوره و سلامت متذکر میشود، چنانچه دقت کرده باشید، صداها بالا میرود، پای مسائل گذشته به میان باز میشود و پرخاشگریها آغاز میشود، اما دقیقاً در همین لحظه باید نفس عمیقی کشیده و بگوئید هنگامی که سطح هورمون آدرنالین ما به میزان طبیعی بازگشت بحث خواهیم کرد.
6⃣ روز خوبی داشته باشی!
دکتر مارک گلستون، روانشناس مرکز دانشگاهی کالیفرنیا، بر اهمیت کمی دلگرمی در روز با گفتن «روز خوبی داشته باشی» و« دعای خیر» تاکید میکند. دنیای بیرون میتواند خشن باشد و آگاهی از اینکه همسرتان هر کجا که باشید حامی شماست، حس قدرت و انرژی مضاعفی را در برابر نبردهای زندگی به شما و او میبخشد.
در نتیجه، رابطه سالم، سلامت روح را افزایش میدهد. اما از طرف دیگر یک رابطه ناسالم، زندگی را به مصیبت تبدیل میکند. نحوه ارتباط ما با موارد مهم، نمایی از رابطه ما را آشکار میسازد، اما تغییر شیوه ارتباط ما نیز میتواند به بهبود کیفیت رابطه کمک کند.
7⃣ شب بخیر:
دکتر مارک گلستون میگوید: «هر شب پیش از خواب «شب بخیر» بگوئید، حتی اگر روز بدی را پشت سر گذاشته بودید؛ زیرا نشان میدهد که شما به این رابطه اهمیت میدهید.» او تشریح میکند که گفتن «شب بخیر» بدان معناست که شما دو نفر و رابطه بین شما از هر چیز ناراحتکنندهای که اتفاق افتاده مهمتر است..
❣ @TebyanHamsangozini❣
دخترخانوم!
زیبایی فقط به چهره و اندام نیست،
اگه فکر میکنی این جنبه از زیبایی رو نداری،
جنبههای دیگهی زیبایی رو کسب کن؛
اخلاق، رفتار، خلاقیت و هنر و...
❣ @TebyanHamsangozini ❣
پیامبر اکرم(ص):
در روز رستاخیز، مردی از امت مرا میآورند در حاليکه هیچ کار نیکی که به سبب آن برایش امید بهشت برود، ندارد؛
اما خداوند متعال می فرماید:
«او را به بهشت ببرید، چرا که به خانوادهاش مهر میورزید»
تاریخ بغداد : ج ٢ ص ٣٣٠ الرقم ٨١٩
❣ @TebyanHamsangozini ❣
ثبت نام مجردها در سامانه همسان گزینی
هم اکنون سامانه همسان گزینی در شش استان "تهران" ، "اصفهان" ، "البرز" ، "همدان" ؛ "کردستان" و "مرکزی" فعال است.
افراد مجرد در بازه های سنی متفاوت می توانند از طریق سامانه همسان گزینی تبیان برای یافتن همسر مناسب اقدام نمایند و از خدمات رایگان و راهنمایی و مشورت معرف های شبکه همسان گزینی بهره مند شوند .
https://hamsan.tebyan.net
❣ @TebyanHamsangozini ❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانواده
#سامانه_همدم
✅ ویژگیهای یک خانواده بالنده
⭕️دکتر محمد رضا کمن _ روانشناس
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
#خانواده
#انتخاب_همسر
#سامانه_همدم
انتخاب یک مرد شایسته برای زندگی مشترک نیاز به مهارت دارد. انتخاب بر اساس آگاهی نتیجه موفقی خواهد داد.
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خانواده
#پس_از_ازدواج
#خوشبخت_باشید
#سامانه_همدم
وقتی به دنیای متاهل ها می پیوندید باید قوانینی را رعایت کنید که ممکن است در دوران مجردی تان چندان اهمیت نداشت.هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد😊. این روزها اگر مراقب نحوه حضورتان در دنیای مجازی نباشید لطمه بزرگی به رابطه با همسرتان می زنید.
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
#دوران_عقد
#خوشبخت_باشید
چرا نباید دوران عقد طولانی شود؟
به عقیده مشاوران بازهی زمانی مناسب برای دوران عقد 6 ماه تا یک سال است. اما بعضی از زوجها مجبورند دوران عقد طولانیتری داشته باشند. اگر شما هم جزو این دسته هستید خوب است قبل از گرفتن چنین تصمیمی، از پیامدهای احتمالی آن آگاه باشید و برای حل آن به دنبال راهکار باشید.
🔹توقعات زیاد
در این دوران معمولا خانوادهها از دختر و پسر خود همان توقعاتی را دارند كه در روزهای پیش از عقد داشتهاند. در حالیكه دختر و پسر چون عقد دائمند خود را زن و شوهر میدانند. به همین دلیل افراد در این دوران مجبورند هم توقعات خانواده و هم توقعات همسرشان را برآورده نمایند در حالی که این توقعات و انتظارات گاهی در نقطه مقابل هم قرار دارند.
🔹محدودیتهای خانواده
معمولا خانواده دختر بیش از خانواده پسر در زمینههایی چون مسافرت رفتن، دونفره، رفت و آمدهای بیش از حد، ماندن دختر در خانهی پسر و... سختگیری میکنند .
🔹اختلافات خانوادگی
بار اقتصادی رفت و آمدهای طولانی این دوره میتواند فشار مضاعفی برای بعضی خانوادهها ایجاد کند و زمینه ساز نارضایتی و ناراحتی آنها باشد.
❣️ @TebyanHamsangozini❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخاب_همسر
#سامانه_همدم
#خوشبخت_باشید
بعضی افراد برای ازدواج نامناسب هستند. مشکلات جدی وجود دارد که می تواند سلامت ازدواج را به خطر بیاندازد و این تفکر که با #ازدواج خودبه خود مشکلات روحی حل خواهد شد، اشتباه است پس در هنگام انتخاب دقت کنید.🧐
❣️ @TebyanHamsangozini❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به تو از دور سلام
🏴 با نوای محمدحسین پویانفر و طراحی و اجرای فاطمه عبادی
❣️ @TebyanHamsangozini❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زندگی_زیر_یک_سقف
#خوشبخت_باشید
#همدم
✅ بزرگترین اشتباه هنگام انتخاب همسر
⭕️دکتر محمد رضا کمن _ روانشناس
🎥اگر در هنگام انتخاب همسر ویژگی های شخصیتی و سبک زندگی تان را در نظر نگیرید، نباید به ساختن ازدواجی موفق امیدوار باشید.
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
#فرزند_داری
#همدم
🤔چگونه باید در مورد ازدواج مجدد با فرزند صحبت کرد؟
بچهها در اکثر موارد دلایل طلاق والدینشان را نمیدانند یا هیچوقت متوجه نمیشوند که چرا والدینشان تصمیم به ازدواج مجدد گرفتهاند. این موارد ممکن است باعث ایجاد فکر و خیالهای ترسناکی در کودک شود؛ بنابراین اولین قدم، صحبت کردن با فرزند در مورد ازدواج است. در ابتدا باید با کودکان صحبت کنید تا ببنید آیا آنها این مسئله را میپذیرند یا خیر؛ همچنین از مزایای این ازدواج برای کودک بگویید که باعث میشود تشکیل خانواده دهیم و ازنظر عاطفی، مالی، رفاهی و... تأمین شویم. بعد از طی کردن این مراحل و جویا شدن نظر فرزندتان، کودک باید چند جلسه فرد موردنظر را ملاقات کرده و باهم گفتگو کنند تا ببینید آیا کودک نامادری یا ناپدریاش را میپذیرد یا خیر و آیا ناپدری یا نامادری میتواند با کودک ارتباط برقرار کرده و در حق او پدری یا مادری کند؟
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
#زندگی_زیر_یک_سقف
#همدم
#اینفوگرافی
بجای اینکه با دیدن مشکلات به درستی ازدواج تان شک کنید و بیشتر روابط تان را تخریب کنید، بهتر است راه های تعمیر #روابط_زناشویی را بیاموزید.
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
#عاشقانه
#ازدواج
#عکسنوشت
❤️حرف های تان را برای روز مبادا کنار نگذارید. برای گفتن احساس تان منتظر روز مبادا نباشید. همین امروز به همسرستان بگویید که ....
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
#زندگی_زیر_یک_سقف
#همدم
#خوشبخت_باشید
🧐اگر به همسرتان شک کردهاید:
🔹 برای تفهیم منطقی بودن شکتان و توضیح خواستن از همسرتان تلاش کنید.
🔸 به یاد داشته باشید چیزی که بیشتر از هر چیزی همسر شما را به بیگانگان نزدیک میکند رفتار عصبی و خانهی ناآرام است.
🔹 برخی از حساسیتها بر مبنای حسادت و خودخواهی ناشی از ضعف تربیتی است. نشانهی این افراد این است که نسبت به همهچیز و همه کار همسرشان حساسیت نشان میدهند. برای کمک به این افراد علاوه بر محبت زیادی که میتواند ترمیمکننده زخمهای عاطفی آنها باشد مراجعه به مشاور و روانشناس کمک زیادی میکند.
🔸پایه و باورهای ایمانی خود را تقویت کرده و به خدا توکل کنید. کسی که معتقد است خدای مهربان و مقتدری هست که در مواقع نیاز به کمک بنده میشتابد و او را به بهترین شکل یاری میکند، هیچگاه از خیانت اطرافیان ترسی ندارد.
🔹 بیکاری یکی از تقویت کنندههای قوی در ایجاد شک است. با کار و هنرهایی که به آن علاقه داشته و فکر و قلبتان را مشغول میکند، خودتان را سرگرم کنید.
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 بالا بردن پرچم امام حسین(ع) توسط زوج اروپایی در بلندترین نقطه اقیانوس منجمد شمالی
#فرزند_پروری
#همدم
#اینفو_گرافی
کودکی فرزند شما را آزار می دهد ، در مقابل شما باید رفتار هوشمندانه و بالغانه ای داشته باشید .
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
همدم تبیان
#زندگی_زیر_یک_سقف #همدم #خوشبخت_باشید 🧐اگر به همسرتان شک کردهاید: 🔹 برای تفهیم منطقی بودن شکتان و
#زندگی_زیر_یک_سقف
#همدم
#خوشبخت_باشید
🧐اگر همسرتان به شما شک کرده:
🔹ریشه بسیاری از بدبینی ها عدم صداقت در ابتدای زندگی است. از پنهانکاری و مخفیکاری جداً خودداری کنید.
🔸او را در شک و سوءظن، رها نکنید و سعی کنید اعتمادش را با آوردن دلایل منطقی و یا در قالب یک نامه یا گفتگوی دوستانه با بیان جملات محبتآمیزی چون؛ «تو همه امید من هستی و من به تو عشق می ورزم»، «من تو را بسیار دوست می دارم»، «تو از هر کس دیگری برای من ارزشمندتری»، «علاقه هیچ کس بجز تو در دل من نیست» جلب کنید. اگر این روش جواب نداد میتوانید برای حفظ زندگی قید کارکردن در محیطهای کاری مختلط را زده و در اتاقی جدا کار کنید.
🔹از نامحرم چشمپوشی داشته و در برقراری ارتباط با نامحرم، رفتارهای سبک و حساسیتزا را از بین ببرید.
🔸از بحثهای کلامی با همسر خودداری کنید.
🔹وارد بازیهای طرف مقابل نشده و هرگز شبیه او نشوید.
🔸با افراد خوشبین معاشرت کنید.
🔹مشکل بدبینی همسرتان را هرگز در جمع و یا در غیاب او مطرح نکنید.
May 11
#فرزندداری
چگونه مفاهیم قیام عاشورا رو با کودکانمون مطرح کنیم؟
🚩 حجتالاسلام احمدرضا اعلایی :
امروزه خیلی میشنویم که با بچهها از مرگ حرف نزنیم. «قبر روحیهی بچهها رو خراب میکنه. تشییع جنازه نبرید.» شاید برای بچههای هفت سال اول برخی از این موارد صدق کنه، یعنی دیدن مرده یا قبری که مرده رو درونش میگذارن، حفرههایی رو در ذهن بچههای این سنی ایجاد میکنه که قابل پرشدن نیست. اما شهادت با مرگ فرق میکنه. شهید نمرده. جنس عزاش هم فرق میکنه. شهید قهرمانه .
🌱 وقتی از شهید حرف میزنیم، از نیستی حرف نمیزنیم، از بزرگی میگیم. بچهها هم این رو حس میکنند. بچهها به خصوص در سنین پایین هفت سال دوست دارن همیشه برنده باشند و احساس میکنند که شهید همیشه برنده هست. ما هم باید این احساس رو در بچهها تقویت کنیم.
🌱 من هر بار که میخوام برای بچهها داستان کربلا رو تعریف کنم، میپرسم: کیا میخوان یار امام حسین باشند؟ همهی بچهها بلند صدا میزنند: مااااا... میگم یارای امام حسین میگن لبیک یا حسین! همهی بچهها یکصدا فریاد میزنند: لبیک یا حسین! و شمشیرهاشون رو بیرون میکشند و میجنگند.
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
#انتخاب_همسر
#همدم
#خوشبخت_باشید
✅در #تحقیق قبل از ازدواج چه سوالاتی بپرسیم؟
تحقیقات یکی از مهمترین و حیاتیترین بخشهایی است که هم خانوادهها و هم دختر و پسر باید نسبت به انجام درست آن حساس باشند و به نتیجهای که به دست میآورند توجه کنند. تحقیق کردن چند بخش مختلف دارد که برای هر کدام باید سراغ افراد مختلف رفت. در ادامه مهمترین بخشها و سوالات مربوط به آن را میخوانید.
1️⃣#خانواده
❓از کی بپرسیم؟
-فامیلها، عروسها و دامادهای خانواده، همسایهها
❓چی بپرسیم؟
-رابطه اعضای خانوادهشان با فامیل چگونه است؟
-رابطه پدر و مادر فرد با هم چطور است؟
-جایگاه اجتماعی خانوادهشان چگونه است؟
-خانوادهشان اهل رفت و آمدند یا منزوی هستند؟
-خواهرها و برادرهایش چه نوع زندگی شخصی و اجتماعی دارند؟
-خانواده به داشتن اخلاق یا صفت خاصی معروفند؟
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
#خواستگاری
💰خواستگار خسیس چه ویژگیهایی دارد؟
برای تشخیص دادن یک صفت ناخوشایند، باید آن صفت را در موقعیتهای مختلف در آن فرد دیده شود. توصیه میشود که نظر دادن نهایی در این موارد به عهده مشاوران ازدواج گذاشته شود علاوه بر این نکات زیر میتواند به تصمیمگیریتان کمک کند.
🌸چقدر مثل یک خواستگار رفتار میکند؟ پا پیش گذاشتن برای ازدواج، مستلزم هزینه کردن است. منظور هزینههای معقول و معمول است آدمهای خسیس، در برابر هر نوع هزینهای مقاومت میکنند.
🌸چقدر مثل یک نامزد رفتار میکند؟ حتی در مواردی که خواستگار فرد مناسبی به نظر میآید، بلافاصله عقد نکنید و یک دوره نامزدی داشته باشید. تعاملات این دوره میتواند اطلاعات خوبی را در زمینههای مختلف از جمله خسیس بودن یا نبودن طرف مقابل در اختیارتان بگذارد.
🌸چه حرفهایی میزند؟ سؤالاتی دربارهی وضعیت اقتصادی بپرسید. برای مثال بپرسید که زندگی آیندهاش را از لحاظ اقتصادی در چه سطحی میبیند؟ از او بخواهید با مثالهای عینی توضیح دهد. یا به طور متوسط چقدر برای رفت و آمد، خرید، تفریح، سفر و سلامت خرج میکند؟
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️
همدم تبیان
#انتخاب_همسر #همدم #خوشبخت_باشید ✅در #تحقیق قبل از ازدواج چه سوالاتی بپرسیم؟ تحقیقات یکی از مهمتری
#انتخاب_همسر
#همدم
#خوشبخت_باشید
#تحقیق
✅در تحقیق قبل از ازدواج چه سوالاتی بپرسیم؟
تحقیقات یکی از مهمترین و حیاتیترین بخشهایی است که هم خانوادهها و هم دختر و پسر باید نسبت به انجام درست آن حساس باشند و به نتیجهای که به دست میآورند توجه کنند. تحقیق کردن چند بخش مختلف دارد که برای هر کدام باید سراغ افراد مختلف رفت. در ادامه مهمترین بخشها و سوالات مربوط به آن را میخوانید.
2️⃣#رفتار_اجتماعی
❓از کی بپرسیم؟
همکاران، دوستان، همکلاسیها و همسایگان
❓چی بپرسیم؟
رفتار اجتماعی او را چگونه میبینید؟
عصبانیت او را در چه مواقعی دیدهاید؟
با چه افرادی (چه تیپ شخصیتی) رفتوآمد میکند؟
معاشرت او با دیگران چگونه است؟ اجتماعی است یا منزوی؟
چقدر با دوستان خود ارتباط دارد؟
تا چه حد به خانواده و دوستان خود وفادار است؟
در قرارها به موقع حاضر میشود؟
چقدر به تعهدات خود پایبند است؟
آیا حقوق همسایگان و همکاران خود را رعایت میكند؟
❣️ @TebyanHamsangozini ❣️