خشم در کابینه از ازادی ابوسلیمه رییس بیمارستان شفا
❌وزیر مهاجرت: خواستار توضیحات گالانت در مورد آزادی رئیس بیمارستان الشفاء هستم.
❌وزیر ارتباطات: به تصمیم برای آزادی مدیر بیمارستان الشفاء معترض و خواهان برکناری رهبران امنیتی هستم.
❌ لیبرمن: با آزادی رئیس بیمارستان الشفاء مخالفم و آن را یک شکست امنیتی و اخلاقی می دانم.
@Thirdintifada
کنفرانس خبری دکتر ابوسلیمه رییس بیمارستان شفا پس از ۷ ماه آزادی..
❌ به مدت دو ماه هیچ یک از زندانیان به جز یک قرص نان در روز غذا نمی خورد.
❌تقریباً روزانه در زندانها شاهد شکنجه و شکنجه زندانیان فلسطینی قرار میگرفتم،
✳️آزادی ما از زندان بدون توافق صورت گرفت و هیچ نهاد بین المللی در زندان به ملاقات ما نیامد و ما را از ملاقات با وکیل منع کرده بودند
@Thirdintifada
💠 دفتر نخست وزیر نتانیاهو:
نتانیاهو دستور بررسی فوری هویت زندانیان آزاد را صادر کرد - تصمیم برای آزادی زندانیان پس از جلسه دادگاه عالی در مورد شرایط بازداشت اتخاذ شد.
شناسایی افراد آزاد شده به طور مستقل توسط مقامات امنیتی بر اساس ملاحظات حرفه ای انجام می شود.
نخست وزیر دستور داد تا تحقیقات فوری در مورد این موضوع انجام شود.
@Thirdintifada
❌ اسپانیا از پیوستن خود به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان لاهه خبر داد
@Thirdintifada
پس از غوغای بزرگی که پس از آزادی رئیس بیمارستان الشفاء، محمد ابوسلیمه:
دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، دستور بررسی فوری هویت زندانیان آزاد شده امروز را صادر کرد و مقامات امنیتی اسرائیل را مقصر دانست و گفت: «هویت زندانیان آزاد شده توسط مقامات امنیتی مشخص شد». که نخست وزیر به دلیل اطلاع از این موضوع عصبانی بود .
رسانه ها خبر آزادی رئیس بیمارستان الشفاء را منتشر کردند و خواستار پاسخگویی در اسرع وقت شدند.
@Thirdintifada
کانال 14 عبری:
✳️سازمان زندان های رژیم صهیونیستی به آزادی رئیس بیمارستان الشفا از زندان پاسخ داد و مدعی شد که رئیس بیمارستان الشفا به دلیل فشردگی زندان آزاد نشده است و کسانی که تصمیم به آزادی گرفته اند نهادهای اسرائیلی بوده اند. یعنی ارتش و شاباک!
@Thirdintifada
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🗳 رهبر انقلاب، خطاب به نامزدهای انتخابات: رقیبهراسی نکنید؛ کشور ضرر میکند
✏️ ما در گذشته هم هر وقتی که نامزدها در مناظرات تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحاء ضرر کرد؛ در گذشته هم این جور بوده. این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد، چنین خواهد شد. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
💻 Farsi.khamenei.ir
انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
انتخابات و #رای_من ✳️انتخابات، یک برکت است برای فضای سیاسی و اجتماعی کشور یک کنشی اجتماعی است که
🗳انتخابات و #رای_من (2)
#جلیلی
#پزشکیان
اما حالا در دور دوم هستیم:
سیاست خارجی و کلان راهبری آن در طول ۳ دهه گذشته بالاخص، همواره درگیر یک انتخاب میان دو نگاه و رویکرد بوده است
1⃣ منطقه ای
2⃣فرا منطقه ای
1⃣ نگاه اول که به صورت عام تر از آن به نگاه به همسایگان و شرق شناخته میشود؛ معتقد است کسب منافع، منافع مشترک، امنیت جمعی و اولویت سیاست خارجی باید بر ترمیم، گسترش و تکمیل روابط با همسایگان بالاخص کشورهای اسلامی باشد.
مصداق تام این نگرش در شهید امیرعبدالهیان عزیز و پرتلاش است. عادی سازی روابط با آذربایجان، امارات، بحرین، عربستان، تکمیل روابط با پاکستان، طالبان و ارمنستان نمونه عام این کنش گری است.
قراردادهای راهبردی با چین که نتایج تلاش آقای صفری معاون اقتصادی وزارت خارجه دولت سیزدهم که اکنون در تیم آقای جلیلی اند؛ تکمیل کننده مسیر نگرش اولی است
2⃣ نگرش دوم، عبور از چالش روابط با آمریکا و به تبع آن اروپا را اولویت نخست در کسب منفعت و حتی کنش گری و جهت دهی روابط با همسایگان از سعودی تا طالبان و عراق میبیند.
این نگرش که اوجش در دولت های آقای روحانی با راهبری دکتر ظریف شاهد بودیم، تحقق برجام، گفتگوهای مختلف با اروپایی ها و حذف معاونت عربی آفریقایی وزارت خارجه و ... مصداقی از آنهاست که به مرور آنها نمیپردازم.
❌اما کدام برای امروز؟
انتخاب یکی از دو راهبرد بالا، یک انتخاب اجتناب ناپذیر است؛ بگوییم هر دو را انتخاب میکنیم، تقریبا نشدنی است
جدا از محدود بودن توان، ظرفیت و سرمایه مالی کنونی جمهوری اسلامی، "اولویت" به تصمیم گیری در بزنگاه ها، تمرکز می بخشد و جهت دهی میکند
اما چرا همسایگان :
من معتقدم در سال 2024 یا 1403 در نقطه ای ایستاده ایم که از قدرت سیاسی، قدرت فرهنگی و بازدارندگی تا تسکین اقتصادی و یافتن راهی برای عبور از تحریمها، از منطقه میگذرد
مسیر تداوم مذاکرات برجامی شهید امیرعبدالهیان از مسیر منطقه و همسایگان گذشت؛ درست برعکس مسیر دوم که برجام، موجب تهدید انگاری ایران از سوی همسایگان شد و رژیم اسراییل در پازل دشمن مشترک سعی کرد به کشورهای عربی و اسلامی نزدیک شود و علیه ایران پیمان سازی کند
✳️جمع بندی:
اگر انتخاب کلان راهبرد دولت جمهوری اسلامی مسیر دوم باشد، منطقه و روابط با کشورهای منطقه به حاشیه خواهد رفت و فرصت بزرگ #طوفان_الاقصی، عادی سازی روابط با کشورهای عربی اسلامی و تغییر مسیر منطقه ای در این دوران عجیب از دست خواهد رفت
فرصتی که البته در 40 روز اخیر بواسطه بی دولتی آسیب های جدی ای دید.
🔴بگذارید یک مثال بزنم، وقتی شما رویکرد اول(منطقه ای) را انتخاب می کنید آمریکا با واسطه کردن مصر و عمان برای نوشتن آتش بس در غزه سراغ شما می آید و متن را روی میز میگذارد (همان طرحی که حماس پذیرفت و اسراییل را شوکه کرد) ولی اگر راهبرد دوم(فرا منطقه ای) انتخاب میکردید، احتمالا شما به دنبال مذاکره با آمریکا برای اقناع نتانیاهو در تن دادن به آتش بس اقدام میکردید!
طولانی شد!
#رای_من آقای دکتر #جلیلی است؛ چون کلان راهبری وزارت خارجه دولت ایشان را برای #قضیه_فلسطین و منطقه نزدیک تر به واقعیت و حیاتی تر برای جمهوری اسلامی میبینم.
و باز همان توصیه قدیمی: انتخابات همان انتخاب است؛ و این در حالتی در بهترین و پربرکت ترین حالتش رخ خواهد داد که بدور از دو قطبی سازی های صفر و یکی، دشمن اکبر سازی و رقیب هراسی و... رخ دهد
✳️به امید مشارکتی بهتر از دور اول....که اتفاق تلخی بود
🖊محسن فایضی
@Thirdintifada
#انتخابات
#جلیلی
#پزشکیان
توییت رازمیت، عضو مرکز مطالعات امنیت ملی اسراییل :
❌سه روز مانده به دور دوم و سرنوشت ساز انتخابات ریاست جمهوری ایران:
مخالفان سعید جلیلی کمپین (طالبان) را تشدید می کنند و هشدار می دهند که ریاست جمهوری او منجر به افزایش سرکوب داخلی در داخل خواهد شد و ایران را در خطر تشدید تحریم ها و حتی رویارویی نظامی قرار خواهد داد.
✳️این کمپین با هدف افزایش مشارکت رای دهندگان، عمدتاً با بسیج جوانان برای حمایت از پزشکیان به منظور مسدود کردن راه جلیلی به کاخ ریاست جمهوری است.
🔴به هیچ وجه مطمئن نیستم که این کمپین موفق شود افکار عمومی را از بی تفاوتی خارج کند، به ویژه با توجه به این که پزشکیان همچنان در مرکز نگاه می کند و بر وفاداری خود به رهبر و مبانی جمهوری اسلامی تاکید می کند.
@Thirdintifada
#انتخابات
#پزشکیان
❌بازتاب حمایت وحید حقانیان از دکتر پزشکیان در صفحه تحلیلگر اسرائیلی
@Thirdintifada
#انتخابات
#پزشکیان
#جلیلی
✳️بازنشر بخش انتخاب شده از سوی ایران اینترنشنال انگلیسی در خصوص پاسخ دو نامزد به چرایی پایین بودن مشارکت در صفحه بن سبطی تحلیلگر اسراییلی:
❌مسعود پزشکیان در یک مناظره تلویزیونی پیش از دور دوم انتخابات 5 ژوئیه گفت که مشارکت کم در انتخابات 28 ژوئن ایران "غیرقابل قبول" و نشانه ای از "نقص" در سیستم است، در حالی که رقیب تندرو او خواستار برنامه هایی برای تشویق مشارکت بیشتر در رای دهندگان شد.
@Thirdintifada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
#پزشکیان
#جلیلی
مصاحبه بی بی فارسی با دنی سیترینوویچ رئیس پیشین دایره تحقیقات و تحلیل مرکز اطلاعات ارتش اسرائیل و پژوهشگر امور ایران در موسسه مطالعات امنیت ملی در اسرائیل:
تیتر مطلب بی بی سی فارسی:
شاید روی کار آمدن سعید جلیلی برای اسرائیل بد نباشد⁉️
پ.ن: کلیپ را ببینید و چرایی این تحلیل را بشنوید؛ که قابل نقد است
@Thirdintifada
دوستان ساده نباشید
من که سالهاست رصد تحولات سرزمین های اشغالی و رژیم صهیونیستی فعالیت شب و روزم هست، به زور این آقای دنی سیترینوویتز را می شناسم. به هیچ وجه در زمره کارشناسان طراز این در رژیم صهیونیستی نبوده و نیست.
این عبارت یک تحلیل نیست، سیگنالی بود از داخل ایران تا بنام او روی صفحه یک معاریو بنشیند برای تکمیل پازل کمپین تخریبی علیه دکتر جلیلی
اما دونکته
مقاله مشت خودش را باز کرده:
1. בהקשר הישראלי ייתכן שבחירתו של ג'לילי תועיל לישראל שכן היא תסמל את הכיוון אליו צועדת איראן ואת חוסר התוחלת שבשיח עם הרפובליקה האסלאמית של איראן.
ترجمه : "در چارچوب اسرائیل، انتخاب جلیلی ممکن است برای اسرائیل مفید باشد، زیرا او نماد مسیر حرکت ایران در مسیر خود و بیهودگی گفتوگو با جمهوری اسلامی ایران است."
گفته ممکن است نگفته قطعا. واژه عبریش ייתכן ( ییتاخن) به معنای ممکن است یا امکان دارد
یعنی خودش هم قبول نداره این گزاره قطعی و یقینی است
بعد هم صراحتا داره میگه چون جلیلی باج بده به غرب نیست
2. בחירה של פזשכיאן תעורר תקווה במערב שהוא ובעיקר ט'ריף וצוותו יוכלו בסופו של דבר לבנות מסגרת מדינית שתוביל להגבלה של תוכנית הגרעין של איראן בעבור הסרת הסנקציות מעל המדינה כפי שהבטיח פשזכיאן במסע הבחירות שלו.
انتخاب پزشکیان این امید را در غرب ایجاد خواهد کرد که او و به ویژه ظریف و تیمش در نهایت بتوانند چارچوبی سیاسی ایجاد کنند که منجر به محدود شدن برنامه هستهای ایران شود تا تحریمها را لغو کند، همانطور که پزشکیان در مبارزات انتخاباتی خود وعده داده بود.
صراحتا پزشکیان را امید غرب نامیده است که چون بهمراه ظریف و تیم وی برنامه هسته ای ایران را متوقف خواهد کرد.
✍️علی عبدی
@kriyaassess
https://www.maariv.co.il/journalists/opinions/Article-1110995
پیش بینی روزنامه بیلد آلمان:
❌اسرائیل در هفته سوم و یا چهارم ماه جاری عملیات زمینی خود علیه لبنان را آغاز خواهد کرد.
پ.ن: حداقل ۳ هفته دیگر
@Thirdintifada
#انتخابات
#پزشکیان
❌توییت صفحه اسرائیل به فارسی و بازنشر کلیپی از دکتر پزشکیان و حمایت از سپاه و محکومیت قرار دادن آن در لیست تروریستی
@Thirdintifada
#انتخابات
#جلیلی
❌بازنشر کلیپی توسط بن سبطی تحلیلگر اسراییلی :
ویدئویی در شبکه های اجتماعی از هو کردن سعید جلیلی نامزد ریاست جمهوری توسط مردم محلی در بازار تهران.
بیش از 80 درصد مردم ایران انتخابات ریاست جمهوری را تحریم کردند زیرا می دانند که انتخابات رژیم ساختگی است و خامنه ای همه تصمیمات را می گیرد.
✳️پ.ن: طبق انتشار کلیپی از سوی ستاد دکتر جلیلی، صداگذاری شده بودن کلیپ واضح است
@Thirdintifada
انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
دوستان ساده نباشید من که سالهاست رصد تحولات سرزمین های اشغالی و رژیم صهیونیستی فعالیت شب و روزم هست،
#انتخابات
#جلیلی
#پزشکیان
واکنش معاریو به بحثی که حول یادداشت این روزنامه در خصوص آقای جلیلی شکل گرفت:
❌ما انتظار این را نداشتیم: در ایران از مقاله ای که در معاریو منتشر شده است برای حمله به نامزد ریاست جمهوری استفاده می شود!
حامیان مسعود پزشکیان از ستون نظری منتشر شده در «معاریو» به قلم دنی سیترانوویچ استفاده می کنند که در آن نوشته شده است نامزد سعید جلیلی به نفع اسرائیل است تا به شانس پیروزی در میان جامعه مذهبی لطمه بزنند.
@Thirdintifada
💠 کانال 12 عبری به نقل از منابع امنیتی:
9 ماه پس از آغاز جنگ، نیروهای ارتش در آستانه پایان دادن به مانور زمینی در نوار غزه هستند.
@Thirdintifada
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌺 رهبر انقلاب: بعضی خیال میکنند راه پیشرفت از آمریکا میگذرد؛
جمهوری اسلامی اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند
✏️ بعضی از سیاسیون در کشور ما تصور میکنند که باید آویزان به این قدرت و آن قدرت بشوند و بدون آویزان شدن به فلان قدرت معروف و بزرگ کشور نمیشود پیش رفت. یا خیال میکنند که همهی راههای پیشرفت از آمریکا میگذرد.
✏️ این کسانی که چشمشان به خارج از مرزهای کشور است و این ظرفیتهای کشور را نمیبینند. وقتی ندیدند، وقتی قدرش را ندانستند طبعاً برنامهریزی هم برای استفادهی از آنها نمیکنند.
✏️ جمهوری اسلامی به فضل الهی به توفیق الهی تا حالا نشان داده که بدون تکیهی به بیگانگان و حتی با وجود موذیگری بیگانگان و چالشگری بیگانگان میتواند پیش برود، و پیش رفته. این را جمهوری اسلامی نشان داده. در آینده هم به حول قوهی الهی ملت ایران اجازه نخواهد داد که سرنوشتش را دیگران بنویسند. ۱۴۰۳/۴/۵
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
#انتخابات
#جلیلی
#پزشکیان
✳️بازتاب رای دادن برخی تحریمی ها در توییت تحلیلگر مرکز امنیت ملی اسرائیل:
❌کیوان صمیمی، فعال سوسیال دموکرات کهنه کار ایرانی که در سالهای اخیر سالها در زندان بوده است، دور اول انتخابات را تحریم کرد اما امروز جمعه به پزشکیان رای میدهد تا جلوی جلیلی را بگیرد که او را به طالبان افغانستان تشبیه میکند.
@Thirdintifada
افشاگری جدید کانال 12
بایدن پس از حمله بزرگ ایران در 14 آوریل(وعده صادق) در یک تماس تلفنی به نتانیاهو گفت:
❌"اجازه دهید خیلی واضح بگویم، اگر حمله ای گسترده علیه ایران انجام دهید - تنها می مانید."
بر اساس این گزارش، نتانیاهو تلاش کرد تا بگوید که برای جلوگیری از حملات بعدی باید پاسخ قاطعانه ای صورت گیرد، اما بایدن گفت: اگر این کار را انجام دهید، من بیرون هستم.
این نشریه بخشی از تلاش دستیاران بایدن برای ارائه شواهدی از لحظاتی است که او با وضوح، تیزبینی و خونسردی عمل می کند - در پس زمینه انتقادات علیه او پس از رویارویی با ترامپ.
@Thirdintifada
♦️ایران ۱۱ مقام آمریکایی را بخاطر مسیله فلسطین تحریم کرد
🔹ايران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجويانه و تروریستی آمريكا در منطقه»، اشخاص آمريكایی زیر را به دلیل نقض حقوق بشر از طریق سرکوب اعتراضات مسالمتآمیز دانشجویان و اساتید دانشگاهها در آمریکا که در حمایت از ملت مظلوم فلسطین به پا خواستهاند، تحت تحریم قرار میدهد:
۱. ویلیام (بیلی) هیچنز، رئیس اداره امنیت عمومی جورجیا
۲. ادی گریر، فرمانده عملیات میدانی ایالت جورجیا
۳. لیندا جی استامپ کورنیک، رئیس پلیس دانشگاه فلوریدا
۴. پاملا اسمیت، فرمانده پلیس واشینگتن دی¬سی
۵. جفری کارول، دستیار اجرایی فرمانده پلیس واشینگتن دی¬سی
۶. کارل جاکوبسن، رئیس پلیس نیو هاون
۷. شین استریپی، دستیار رئیس پلیس دانشگاه تگزاس
۸. مایکل کاکس، رئیس پلیس بوستون
۹. اسکات دانینگ، رئیس بخش پلیس مرکزی دانشگاه ایندیانا
۱۰. مایکل تامپسون، رئیس پلیس دانشگاه آریزونا
۱۱. جان بروکی، رئیس پلیس دانشگاه لانگ بیچ کالیفرنیا
@Thirdintifada
انتفاضه فلسطین، محسن فایضی
🗳انتخابات و #رای_من (2) #جلیلی #پزشکیان اما حالا در دور دوم هستیم: سیاست خارجی و کلان راهبری آن
🗳انتخابات و #رای_من (3)
#وحدت
#جلیلی
#پزشکیان
🔴یکی از حواشی این دور از انتخابات، برجسته تر شدن مسئله اهل سنت بود.
استفاده چندباره اقای پزشکیان از مسئله اهل سنت در مناظرات، ورود اقای جلالی زاده نماینده مجلس ششم اهل سنت سنندج و نزدیک به مسجد مکی زاهدان به انتخابات، مباحث پیش آمده حول خبر رجانیوز از استناد سازی به یک پیام فورواردی اشتباه به یک کانال به اسم پسر پزشکیان ( جدا از واقعی بودن یا نبودن) و .... نمونه هایی از این موضوعات بود
✳️اما چرا اینقدر مهم؟!
جدا از آنکه در انتخابات آرای اقلیت ها و طیف ناراضی جامعه در رقابت های نزدیک حائز اهمیت و مورد توجه قرار میگرد، متاسفانه سابقه رفتاری تصمیم گیران و معتمدین اهل سنت در سیستان، کنش گری سیاسی در این استان را در انتخابات وارد مسیری کرده است که به تعبیر درست اقای جلیلی به جای تعامل وارد معامله شده است.
حتی حمایت مولوی عبدالحمید از شهید رئیسی در 1400 که مخالف رویه معمول حمایت این جریان از اصلاح طلبان بواسطه نزدیکی گفتمانی بود، ناشی از وعده های اقای صولت مرتضوی به این جریان بود که البته بعدتر از سوی شهید رئیسی به شدت توبیخ شد (https://t.me/komeilialireza/1797)
و این نکته را باید توجه کرد که سیستان و بلوچستان همواره جز پر مشارکت ترین ها بوده و سبد رأی جدی ای دارد. اما در این انتخابات با کاهش 30 درصدی مشارکت، به 30 رسید. زنده کردن مشارکت قهر کرده اهمیت آن را دو چندان میکند
✅روایت بالا یک مقدمه بود از آنجایی که ایستاده ایم.
اما باید گفت جناب جلیلی در مسئله #وحدت، نشان داده است که درک خوب و واقع بین و بدور از شعار زدگی دارند.
جلسات مستمر و مختلف دولت سایه در سیستان، ورود ایشان به اتفاقات تلخ 8 مهر و کشتار جمعه آن روز و دیدار و دلجویی از خانواده های شهدا و... مصداق هایی از این مسئله است.
🔥دکتر جلیلی ضمن آنکه به وحدت باور دارد، نگاهی واقع بینانه به مسئله سیستان و بلوچستان دارد. مسئله سیستان، نه سیاسی است، نه در وهله اول مسئله جدال طائفه ای یا مذهبی. بلکه عدم توسعه است. توسعه ای که در نبودش عدالت هم گم میشود. این رویکرد و صحبت های مختلف ایشان از استان عیان است.
عدم ورود دکتر جلیلی در مناظرات به مسئله اهل سنت و ندمیدن در وضعیت نه چندان جالب استان بواسطه نارضایتی از شرایط پیش امده از بعد 8 مهر و ... امید من به نگاه ایشان به مسئله وحدت و درک ایشان از این مسئله را دو چندان کرد.
❌❌مگرنه ایشان خیلی راحت میتوانستند به نقشان در ورود عدالت خواهانه و قاطع در تغییر روایت ابتدایی رسانه ها و برخی نهادهای حکومتی از کشتار 8 مهر، اشاره کنند و با ذکر اقدامات شورای عالی امنیت ملی و تیم ویژه رهبری و ... آرای سیستان را به سوی خود جلب کنند.
جناب مولوی عبدالحمید تاکنون اعلام رسمی حمایت از نامزدی نکرده اند؛ ( که احتمالا ورود میکنند) اما حتما خودشان به یاد دارند که تا چه میزان از عدم تحقق وعده و معامله های پست و ... 8 سال جناب روحانی و دیدارشان با اقای جهانگیری شاکی بوده اند و به مرور به سمت عدم ورود سیاسی سوق پیدا کرده اند .
مسئله سیستان و بلوچستان ، جز با ورود خود مردم و شکل گیری گفتمان توسعه در سایه وحدت در خود استان شکل نخواهد گرفت که معتمدین باید به آن کمک کنند نه در جهت عکس پیش بروند.
#وحدت، نیاز به باور و درک دارد. درکی که از اعتماد و باور به مردم است؛ نه از تکنیک و موقتی دانستن مسئله !
پ.ن: مصداقی قدیمی: جلیلی با تقدیر از نگاه و عملکرد فرماندار سابق قصرقند در دولت یازدهم گفت: در یکی از سفرها به سیستان و بلوچستان به همراه برخی مسئولان این استان، به قصرقند رفتیم و دیدیم که خانم ریگی به عنوان یک فرماندار اهل سنت در قصرقند مصداق یک فرماندار نمونه و بسیجی بود که عملکرد او منجر به رضایت عموم مردم و استفاده از فرصتهای آن شهر شده بود.
@Thirdintifada