#معرفی_مستشرقان (8)
@ThrillofPeace
✳️ حامد الگار (Hamid Algar)
🔹زندگینامه و تحصیلات
پروفسور حامد الگار نویسنده پرکار ادبیات فارسی و عرب متولد سال 1940 در انگلستان است. پس از پایان تحصیلات اولیه وارد کالج ترینیتی دانشگاه کمبریج شد و کارشناسی ارشد خود را با نمره ممتاز دررشته زبانهای شرقی (عربی و فارسی) اخذ کرد. با پیشنهاد دریافت بورس تحصیلی از سوی دانشگاه تهران عازم ایران شد تا تحصیلات مقطع دکتری را در ایران بگذراند. سپس به آمریکا بازگشت و رساله دکترای خود را با موضوع نقش سیاسی علمای شیعه در قرن نوزدهم ارائه داد.
@ThrillofPeace
🔹دیدگاه و پژوهش ها
الگار در هنگام تبعید امام خمینی (ره) در پاریس و نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی دیدارهایی را با رهبر انقلاب ایران داشت. او مجموعهای از گفتارها و نوشتارهای امام خمینی (ره) را با نام ” اسلام و انقلاب” به انگلیسی ترجمه کرد و در سال 1983 در کتاب مستقلی به نام “ریشههای انقلاب اسلامی در ایران” به چاپ رساند. به گفته او انقلاب اسلامی ایران: ”مهمترین، مؤثرترین و امیدوارکنندهترین رویداد در تاریخ معاصر اسلام” است. الگار یکی از مخالفان اسرائیل و استکبار جهانی محسوب میشود و در جریان مناقشات میان اسرائیل و فلسطین حاضر به محکوم کردن حملان انتحاری جوانان فلسطینی نشد. به عقیده وی هدف آمریکا از جنگافروزی در منطقه گسترش امپریالیسم است چرا که اسلام و کشورهای مسلمان را در مقابل هدف خود و یک تهدید بلند مدت میداند. الگار با انتقاد از سیاست عربستان سعودی، وهابیت را خارج از دایره اسلام میداند و معتقد است عربستان با کمک به طالبان و نیروهای افراطی ناامنی در منطقه را افزایش داده است. telegram.me/bayeganitabligh/4304
@ThrillofPeace
در سال 1998 مراسم یادبودی به مناسب سالگرد نسل کشتی ارامنه در دانشگاه بروکلی کالیفرنیا برگزار شد. سخنان الگار بر علیه ارامنه موجب اغتشاش و درگیری و در نهایت بهم خوردن مراسم شد. الگار با سرزنش ارمنیهای حاضر در مراسم، کشتار ارامنه بوسیله ترکها را دروغی تاریخی خواند که هرگز اتفاق نیافتاده است. این سخنان خشم و ناراحتی دانشجویان ارمنی را به دنبال داشت. دانشجویان با شکایت و اعتراض خواستار اخراج الگار از دانشگاه شدند که در نهایت با پیگیری و عذرخواهی دانشگاه مسئله خاتمه یافت.
@ThrillofPeace
🔹مسؤلیت و تخصص ها
حامد الگار به مدت 45 سال و از 1965 تا 2010 استاد مرکز شرقشناسی دانشگاه بروکلی کالیفرنیا بود و در این مدت به تدریس در شاخههای مختلفی چون تاریخ اسلام، شیعهشناسی، عرفان، زبان و ادبیات فارسی و عربی و همچنین زبان ترکی پرداخته است. تألیفات و ترجمه های او به زبانهای فارسی، عربی، ترکی، انگلیس و فرانسوی و با تمرکز بر تاریخ تشییع ایرانی در دو قرن گذشته و عرفان و تصوف نقشبندیه منتشر شده و بیش از صد مقاله از او در دایرهالمعارف ایرانیکا موجود است. در این میان زندگینامه میرزا ملکم خان و ترجمه اشعار عربی جز نوشتارهایی بود که به شدت مورد توجه قرار گرفت. همچنین آثاری از متفکران سیاسی معاصر شیعه را به انگلیسی ترجمه کرد از جمله کتاب ولایت فقیه اثر امام خمینی (ره) و آثاری از علی شریعتی، مرتضی مطهری، سید محمود طالقانی. اگر چه حامد الگار در سال 2010 از سمت استادی خود در دانشگاه بروکلی بازنشسته شد اما همچنان فعالیتها و تحقیقات خود را ادامه می دهد و سفرهای متعددی به کشورهای اسلامی از جمله ایران، ترکیه و افغانستان داشته است.
@ThrillofPeace
🔹کتابشناسی
– Imam Abu Hamid Ghazali
– Jesus in the Qur’an
– Roots of The Islamic Revolution in Iran
– Sufism: Principles and Practice
– Surat Al-Fatiha: Foundation of the Qur’an
– The Sunna: Its Obligatory and Exemplary Aspects
– Wahhabism: A Critical Essay
– Religion and State in Iran: 1785-1906
– Mirza Malkum Khan: A Biographical Study in Iranian Modernism
– translator from the Persian with introduction and annotations to The Path of God’s Bondsmen from Origin to Return by Najm al-Din Razi, known as Daya
– translator and annotator, Islam and Revolution: Writings and Declarations of Imam Khomeini
🔺مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی #ترنم_صلح» 👇👇👇
@ThrillofPeace
@studiesofshia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#⃣ The Purpose Of The World - Shaykh Hamza Yusuf
❇️ صحبتهای حمزه بوسف در مورد هدف زندگی و ابزار دستیابی به آن
🔹شیخ حمزه یوسف (نام سابق Mark Hanson) از متفکران مسلمان آمریکایی، استاد دانشگاه برکلی، بنیانگذار کالج زیتونه و از طرفداران یادگیری کلاسیک است. روزنامهی گاردین از وی بهعنوان «احتمالاً ذینفوذترین عالم مسلمان در غرب» یادکرده است.
#حمزه_یوسف #اسلام_در_امریکا #هدف_زندگی
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی #ترنم_صلح
@ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ #Vodou in Haiti with Reza Aslan
#ادیان_فرق
✳️ تیزر بخش دوم مستند جذاب #Believer (معتقد) ساخته شده توسط #رضا_اصلان، محقق ایرانی-آمریکایی در رابطه با فرقه #ووودو در هائیتی
🔸جدال مسیحیان #اوانجلیکال با فرقه وودو در هائیتی
🔹جنگ بر سر ارواح در هائیتی
🎦به زودی این مستند با ترجمه و زیرنویس اختصاصی «انجمن بین المللی ترنم صلح » در همین کانال منتشر خواهد شد.
🆔 @ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستندنگاری
#تیزر
@ThrillOfPeace
✳️ پیش پرده فیلم مستند "#مستشرق"
🔹مستند «مستشرق» به کارگردانی مسعود طاهری به زندگی و افکار «هانری کُربَن» فیلسوف، ایرانشناس و استاد سابق مطالعات اسلامی دانشگاه پاریس میپردازد.
🔸مراسم رونمایی و اکران عمومی مستند در تاریخ 7 بهمن 1398 ساعت 16 در ایوان شمس واقع در بزرگراه شهید گمنام، ابتدای بزرگراه کردستان برگزار میگردد.
#مطالعات_اسلامی #اسلام_پژوهی #استشراق
🔺مطالب بیشتر 👈👈👈
@ThrillofPeace
@studiesofshia
#معرفی_مستشرقان (9)
@ThrillofPeace
✳️ مایکل کوک (Michael Cook)
🔹زندگینامه و تحصیلات
مایکل کوک به سال 1940 در انگلستان متولد شد. پس از گذراندن تحصیلات اولیه در 1959 وارد کالج کینگ دانشگاه کمبریج شد و تا 1963 در رشته تاریخ و مطالعات شرقی مشغول به تحصیل بود. کوک دو سال به فراگیری تاریخ انگلستان و اروپا پرداخت و دو سال هم زبان ترکی استانبولی و فارسی را آموخت و سپس به مرکز مطالعات شرقی و آفریقایی دانشگاه لندن رفت و زیرنظر برنارد لوئیس کارشناسی ارشدش را با پژوهش درباره تاریخ جمعیت عثمانی در سده های پانزدهم و شانزدهم میلادی به انجام رساند. به مدت دو سال در همان دانشگاه به تدریس تاریخ اقتصادی پرداخت و در همین زمان تحقیقات و پژوهشهایی درباره خاورمیانه و خاورنزدیک داشت.
کوک در 1986 به ایالات متحده رفت و در آنجا به سمت استادی مطالعات خاورنزدیک دانشگاه پرینستون منصوب شد. رشته تحصیلی او تاریخ بود و به گفته خود وی در آن زمان مطالعات تاریخی بیشتر بر اساس تاریخ اقتصادی و بر پایه آمار و ارقام صورت میگرفت. کم کم سمت و سوی این تحقیقات تغییر کرد و کوک علاقمندیهای خود را یافت. موضوعات مورد نظر او بیشتر در زمینه تاریخ و اندیشه اسلامی و تاثیرات و نقش ارزشهای اخلاقی دین و اسلام بر فرهنگ اجتماعی و روابط مردمی است.
@ThrillofPeace
🔹پژوهش و تحقیقات
مهمترین اثر او که به فارسی نیز برگردان شده، درباره فریضه امر به معروف است. کوک مقالهای در روزنامه خواند که در آن به شرح اتفاق ناگواری که برای یک زن بی پناه در مقابل چشمان رهگذران بی توجه افتاده بود میپرداخت. این مقاله او را به فکر برد که چگونه نظام تربیتی غرب افراد را نسبت به سایر مردم جامعه بی مسئولیت و بی تفاوت بار میآورد و در مقابل در نظام اسلامی افراد به عنوان یک فریضه دینی و ارزش اخلاقی مسئولیت اصلاح رفتار ناپسند و نادرست دیگران را دارند. بدین ترتیب کار پژوهشی خود را آغاز کرد.
https://telegram.me/bayeganitabligh/4427
او با ژرف نگری خاص و حدود ۱۵ سال تحقیق مداوم و بررسی و مطالعه ۱۷۰۰ کتاب و مقاله که بیش از سه چهارم آن کتابهای اسلامی بود موفق به نوشتن جامع ترین کتابی شد که تاکنون درباره امر به معروف و نهی از منکر نوشته شده است. این وظیفه الهی در تمام فرقه ها و مذهب های مطرح اسلامی، از قدیم ترین زمان تا به امروز در این کتاب مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بخش نسبتا زیادی از کتاب به آرای فقیهان شیعه از کلینی تا عصر حاضر اختصاص یافته است.
@ThrillofPeace
کوک با بررسی این آموزه در دیگر ادیان توحیدی، آیین های غیر توحیدی، سنتهای جاهلی، اندیشه های اخلاقی، مکتبهای فلسفی و نیز وظیفه امداد در غرب و مقایسه آنها با اسلام، هیچ مشابه و همتایی برای این تکلیف آنگونه که در اسلام آمده نیافت. این کتاب جایزه کتاب آّلبرت هورانی را برای او به ارمغان آورد و به نام “امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلامی” در ایران به چاپ رسیده است و در سال 1385، از سوی بیست و چهارمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی، شایسته تشویق شناخته شد.
کوک تاکنون جوایز و اعتبارات بسیاری کسب کرده است از جمله کمک هزینه تحصیلی گوگنهایم در سال 1990، جایزه یک و نیم میلیون دلاری بنیاد ملون برای داشتن سهم قابل توجه در تحقیقات علوم انسانی در سال 2002، جایزه جشنواره بین المللی فارابی در سال 2008 و چندین جایزه و نشان دیگر. آخرین آن جایزه هولبرگ در سال 2014 بود. کوک هم اینک استاد مطالعات خاور نزدیک دانشگاه پرینستون است و تمایل شخصی وی تدریس دروس عربی محور است تا دانشجویان درپژوهشهای خود از منابع اصلی استفاده کنند. آخرین کتاب او در سال 2014 به چاپ رسیده و در آن به مباحثی چون اسلام و سیاست، خشونت و اسلام و القاعده و داعش پرداخته شده است.
@ThrillofPeace
🔹کتاب شناسی
- Hagarism: The Making of the Islamic World, 1977, with Patricia Crone.
- Muhammad (Past Masters), 1983.
- The Koran: A Very Short Introduction, 2000.
- Commanding Right and Forbidding Wrong in Islamic Thought, 2001 (Winner of the Albert Hourani Book Award).
- Forbidding Wrong in Islam: An Introduction (Themes in Islamic History), 2003.
- Early Muslim Dogma: A Source-Critical Study, 2003.
- Studies in the Origins of Early Islamic Culture and Tradition, 2004.
- A Brief History of the Human Race, 2005.
🔺مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی #ترنم_صلح» 👇👇👇
@ThrillofPeace
@studiesofshia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 Does the Torah forbid us from having Idrael?
❇️ آیا تشکیل اسرائیل بر اساس تورات مشروع است؟
🔸خاخام مینتس، عالم یهودی ساکن امریکا پاسخ می دهد.
🔹خاخام Chaim Mintz «خایم مینتس» هر سهشنبه شبها برنامه پخش زنده پاسخگویی به سوالات یهودیان را دارد.
🔺جای خالی چنین برنامه هایی با طرح موضوعات اعتقادی در قالب مباحث متنوع و کاربردی و با رویکردی جذاب و مخاطب پسند بسیار احساس میشود.
#ادیان_فرق | #یهود | #اسرائیل | #خاخام_مینتس
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺why Inmates are converting to Islam
✳️ #گزارش #شبکه_الجزیره از گرایش زندانیان آمریکا به اسلام
✅ دینی که سریعترین سرعت رشد را دارد چگونه راه خود به زندان های آمریکا را باز کرده است؟
⚠️انتشار محتوا، به معنای رد یا تأیید آن از سوی انجمن ترنم صلح نیست⚠️
🎥 نسخه کیفیت بالا: https://t.me/HQTOP/31
#اسلام_هراسی #اسلام_در_امریکا
💯 ترجمه و تدوین: «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
#معرفی_مستشرقان (10)
@ThrillofPeace
✳️ محمد مارمادوک پیکتال (Muhammad Marmaduke Pickthall)
🔹زندگینامه و تحصیلات
محمد مارمادوک پیکتال یکی از نخستین مترجمان قرآن به زبان انگلیسی است. مارمادوک در هفتم آوریل 1875 در خانوادهای مسیحی در یکی از روستاهای انگلستان به دنیا آمد. پدر و پدربزرگ وی هر دو کشیش بوده و خود او نیز تحت نظر آنان آموزشهای مقدماتی مسیحیت را دیده بود. او برای تقویت زبان ایتالیایی و فرانسوی مدتی به فلورانس و نوشاتل رفت. سپس مادرش برای آشنایی با ادیان مختلف، او را به فلسطین فرستاد. در آنجا با زبان عربی آشنا شد، و زبان و ادبیات عربی را فراگرفت. در ۲۰ سالگی وزارت امور خارجه انگلستان پیشنهاد سرکنسولی شهر حیفا را به او داد اما پس از مدتی او از این کار منصرف شد.
🔹پژوهش و نویسندگی
طی اقامتش در فلسطین، به اسلام علاقهمند شد. داستانهای کوتاه و بلند او در خلال سالهای 1903 تا 1921 شهرت نسبی برای او آورد. کتاب «قصههای مرد ماهی گیر» که در 1903 منتشر شد شهرت بسیار خوبی برای وی کسب کرد. نویسندگان شهیری چون ادوارد مورگان فورستر، دی.اچ.لارنس و اچ.جی. ولز به تحسین نوشتههای او پرداختند.
قبل از شروع جنگ جهانی اول در انگلستان، پیکتال به ترکیه رفت و در آنجا شاهد توطئه ابر قدرت ها برای نابودی امپراتوری عثمانی بود. او در آن کشور «انجمن دوستی بریتانیا و ترکیه» را تشکیل داد و در ماه اوت 1914 هنگامی که انگلستان به طور رسمی به ترکیه اعلام جنگ کرد، بیطرفی خود و سازمانش را اعلام کرد. از همین زمان اعتراضش را علیه سیاست های استعمارگونه بریتانیا و فرانسه آغاز کرد، و بشدت با «موافقتنامه سایکس – پیکو» که در سال 1916 بین فرانسه و بریتانیا به امضا رسید مخالفت نمود. بر اساس این موافقت نامه و پس از شکست امپراتوری عثمانی، سرزمینهای عربی بین دو کشور فرانسه و بریتانیا تقسیم شد. به دلیل همین مخالفتها بود که مارک سیکس وزیر خارجه وقت بریتانیا برایش نوشت: «برای شما شایسته نیست که با دشمن امپراتوری طرح دوستی بریزید».
@ThrillofPeace
🔹تشرف به اسلام
پس از شکست امپراتوری عثمانی، پیکتال شروع به ایراد یک سلسله سخنرانی در مجامع علمی و ادبی آن وقت در انگلستان تحت عنوان «اسلام و پیشرفت» کرد، او نهایتا در تاریخ 29 نوامبر سال 1917 به دین اسلام مشرف شد و در جمع جامعه مسلمانان “ناتینگ هیل” غرب لندن به طور علنی نیز آنرا اعلام و نام «محمد» را نیز برای خود انتخاب کرد. پیکتال همچنین در غیاب خواجه کمال الدین موسس “جامعه مسلمانان وودکینگ ” همکاریهایی با آنها داشت. پیکتال به عنوان رهبر مسلمانان انتخاب شد و در یکی از مساجد لندن به امام جماعتی منصوب گردید.
در سال 1920 هنگامی که مولانا محمد علی از شبه قاره هند به انگلستان آمد، به استقبالش رفت و پس از ملاقات با او به هندوستان رفت و سردبیر روزنامه “ببی کرونیکال” شد. در آنجا شروع به ایراد سخنرانی و میزگرد کرد و بر خلاف میل نایب السلطنه انگلیس به مخالفت خود با جلوههای گوناگون استعمار پرداخت. پس از چندی سردبیر مجله “فرهنگ اسلامی” در دانشگاه عثمانی انتخاب گردید.
🔹مأموریت ترجمه قرآن
در سال 1928 مأمور ترجمه قرآن به زبان انگلیسی شد. در واقع او اولین مترجم قرآن به زبان انگلیسی بود. او اعتقاد داشت که قرآن نمیتواند به زبان دیگری ترجمه شود و به همین دلیل ترجمه خود را معنی و مفهوم قرآن مجید نامید. در خلال ترجمه قرآن او بارها با علمای دانشگاه الازهر مصر به بحث و گفتگو و تبادل نظر میپرداخت. در نهایت در سال 1930 قرآن ترجمه شده او با نام “The Meaning of the Glorious Koran ” مورد تایید دانشگاه الازهر و محافل فرهنگی انگلستان قرار گرفت. هفته نامه TLS با عبارت : “ترجمه قرآن نفیس به زبان انگلیسی دستاورد ادبی بزرگی بود” به تعریف و تمجید از پیکتال پرداخت.
پیکتال پس از ترجمه قرآن در سال 1935 به انگلستان بازگشت و یکسال بعد در 19 می 1936 درگذشت. او در قبرستان مسلمانان “بروک وود”به خاک سپرده شد. telegram.me/bayeganitabligh/4511
@ThrillofPeace
🔹کتابشناسی
🔸پیش از اسلام آوردن
- All Fools – being the Story of Some Very Young Men and a Girl (1900)
- Said the Fisherman
- Enid
- Brendle
- The House of Islam
- The Myopes
- Children of the Nile
- The Valley of the Kings
- Pot an Feu
- Larkmeadow
- The House at War
- With the Turk in Wartime
- Tales from Five Chimneys
- Veiled Women
- Knights of Araby
🔸پس از گرویدن به اسلام
- Oriental Encounters – Palestine and Syria
- Sir Limpidus
- The Early Hours
- As others See us
- The Meaning of the Glorious Koran: An Explanatory Translation
- As Editor Folklore of the Holy Land – Muslim, Christian, and Jewish
🔺مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی #ترنم_صلح» 👇👇👇
@ThrillofPeace
@studiesofshia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#⃣ Muslim Explains Why She Wears The Veil
❇️ گذاشتن نقاب راهی برای بیان و جلوگیری از نابودی هویت
🔹گزارش ABC News امریکا از یک زن آمریکایی مسلمان که معتقد است پوشاندن سر، راهی برای بیان و جلوگیری از نابودی هویت خود است: «زنان همه میدانند که در جامعهی ما از زن استفادهی ابزاری و جنسی میشود و برای فروش کالا از آنها استفاده میکنند و ارزششان به بدنشان است اما جنسیت من در کنترل و تعهد ازدواجم قرار دارد.»
#زن_مسلمان #حجاب #آمریکا #جنسیت
💯 ترجمه و تدوین: «انجمن بینالمللی ترنم صلح»
@ThrillofPeace
#فراخوان_جذب
#امریه_طلاب
@ThrillOfPeace
❇️ مجمع جهانی شیعه شناسی برای سال 1399 با مشخصات زیر نیروی امریه جذب می نماید:
1_ طلاب زباندان مسلط به ترجمه، پژوهش و تولید محتوا
2_ طلاب زباندان مسلط به فیلمبرداری، عکاسی، تدوین، طراحی و...
3_ طلاب زباندان مسلط به طراحی سایت، برنامه نویسی، مدیریت، بارگزاری محتوا و...
4_ طلاب زباندان مسلط به فعالیت در شبکه های اجتماعی، مدیریت محتوا و...
🔺اولویت با #زبان_انگلیسی است.
🔹جهت درخواست امریه فایل pdf رزومه خود را به آیدی @Ebnosiam ارسال نمائید.
💯انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillOfPeace
@Allah4all
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ کرسی های شیعه شناسی در غرب
🔹معضلات و چالش های پیش رو
🔸مصاحبه اختصاصی با دکتر محقق (بخش 3)
|#مهدی_محقق |#مطالعات_اسلامی|#مطالعات_شیعه |#دانشگاه_مک_گیل
🔺تهیه شده در «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
#معرفی_تسهيلات_حامی
#فعالیتهای_همراستا
@ThrillOfPeace
✅ كمکهزينه بورسیه تحصیلی موسسه حامی علوم انسانی
🔹تا سقف 35000 دلار (برای سال اول تحصیلی)
🔸مطالب بیشتر در 👈👈👈
http://haamee.org/
💯انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillOfPeace
@studiesofshia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ در تهران، سخنرانی رهبر گروه امت اسلام با تماس تلفنی جان کری، لغو می شود!
✳️ آقای Louis Farrakhan، رهبر کنونی گروه «Nation of Islam» از حضورش در ایران و استقبال آقای رفسنجانی از وی همچون رئیس کشوری سخن میگوید.
🔸*مشاهده این مصاحبه برای همه فعالان حوزه دین و فرهنگ توصیه میشود.*
#آمریکا #امت_اسلام
📽 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillofPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
❇️#پوستر: اسلام در آئینه #اسلام_شناسان غربی
✅«من معتقدم انتقاد و هشدار متفکر قرن آلمانی در قرن هجدهم، ریماروس، هنوز هم به مورخان دین وارد است »
#شیمل #آنه_ماری_شیمل #مستشرقین #خاورشناسان
منتشر شده در «انجمن بینالمللی ترنم صلح، محفل تخصصی تبلیغ بین المللی اسلام»
🆔 @ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#⃣ Seyyed Hossein Nasr - Arguing God From Being
❇️ خدا از دیدگاه اسلام و فلسفه اسلامی
🔹حضور سید حسین نصر در کانال Closer to Truth و توضیحات وی
🔸سید حسین نصر، متولد تهران، فرزند سید ولیالله نصر و نوه شیخ فضلالله نوری است. وی فیلسوف و متأله سنتگرای ایرانی و استاد علوم اسلامی در دانشگاه جرج واشینگتن است که مقالات و کتب دانشگاهی بسیاری را به رشتهی تحریر درآوردهاست.
#اثبات_وجود_خدا #فلسفه_اسلامی #سید_حسین_نصر #مبلغ_اسلامی
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
✴️ این روزها، روزهایی ماندگار و فراموش ناشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست، روزهای پیروزی انقلاب اسلامی است؛ انقلابی که امام امت، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن، با تمام وجود تلاش کرد. انقلابی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود، که در آن سربازان روح الله، با اعتقادی وسیع و راسخ، نیروهای کفر و باطل را شکست دادند و چشم قدرتمندان را خیره ساختند.
✳️ انجمن بین المللی ترنم صلح، 41امین سالگرد انقلاب اسلامی را به مردم شریف ایران و امام امت تبریک و تهنیت عرض مینماید.
💯 انجمن ترنم صلح
@ThrillOfPeace
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 Deedat vists Imam Khomeini
❇️ احمد دیدات از ملاقات با امام خمینی میگوید: «تابهحال پیرمردی به این زیبایی ندیده بودم. با دیدن او بیاختیار اشک از چشمانمان سرازیر شد. او قیام کرد تا شرایط را برای آمدن امام مهدی آماده کند.»
📝شیخ احمد دیدات از نویسندگان مسلمان و ناصحان هندی در آفریقای جنوبی بود. او بیشتر به دلیل بحثهای عمومی بینادینی با مسیحیان تبشیری که بیشترشان حول اسلام، مسیحیت و اناجیل بود، شناختهشده است.
🎥نسخه با کیفیت بالا: https://t.me/HQTOP/26
#احمد_دیدات #مهدویت #امام_خمینی
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بینالمللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
#فراخوان
#حمایت_مردمی
#نذر_فرهنگی
@ThrillOfPeace
✳️ فراخوان مساعدت در تأمین بودجه هدیه قرآن کریم به زبان اسپانیایی برای مسلمانان کشورهای مختلف آمریکای لاتین
🔹با توجه به درخواست مسلمانان کشورهای مختلف آمریکای لاتین، جهت حمایت و پرداخت هزینه، تعداد هدیه قرآن کریم مدنظر خود را به آیدی @Ebnosiam ارسال بفرمایید.
🔸توضیح: به دلیل فقر، تحریم، عدم دسترسی به وسائل الکترونیکی، گرانی اینترنت و ... کتاب چاپی و مکتوب مورد نیاز است.
🔺ان شاء الله بعد از تهیه، گزارشات کامل در کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
💯انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillOfPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#️⃣ What is Scientology?
❇️ ساینتولوژی چیست؟
🔹تیزر مستند رضا اصلان برای CNN در مورد ساینتولوژی و سرعت شیوع آن در میان مردم امریکا به عنوان یک دین جدید.
🔸ساینتولوژی (Scientology) یا مکتب علم گرایی، مجموعهای از تعالیم است که رون هابارد نویسنده داستانهای علمی تخیلی آن را توسعه بخشید. علم گرایی به معنای اعتقاد به لزوم محوریت علوم تجربی و روش تجربی در همه شئون زندگی است. در ظاهر، این فرقه میکوشد تا به واسطه علم، انسان را به خداشناسی نزدیک کند اما در نهایت مشخص شد که این فرقه بیشتر به دنبال کسب منافع شخصی رهبران خود بوده و تمامی افرادی که در آن وارد میشوند تحت سلطه رهبران مذهبی آن قرار میگیرند.
🔺انتشار محتوا، به معنای رد یا تأیید آن از سوی انجمن ترنم صلح نیست.
#رضا_اصلان #ساینتولوژی #مسیحیت #امریکا #مکتب_علم_گرایی #CNN
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بینالمللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
✳️ کتاب مقدس، کتاب زندگی پیامبران و کتاب تعالیم حضرت عیسی (ع) برای نوجوانان، چاپ رنگی و با کیفیت، در مطب دکتر، جهت مطالعه مراجعه کنندگان؛ ویندهوک-جمهوری نامیبیا
📝 پینوشت: در امر تبلیغ بین الملل و تبلیغ داخلی، رسانه تنها به شبکه های اجتماعی و منبر خلاصه نمی شود! چقدر به چنین رسانههایی توجه داشتهایم؟
#یادداشتهای_ویندهوک | #حجت_الاسلام_صبوری | #روش_تبلیغ
@Thrillofpeace
🔹عنوان کتاب:Islamophobia in America: the anatomy of intolerance
🔸نویسنده: Carl W.Ernest
🔹انتشارات و سال نشر: Palgrave Macmillan, 2013
✅درباره کتاب: کتاب #اسلام_هراسی در آمریکا در پی آن است که ابعاد تازهای از نفرت علیه #مسلمانان را در اختیار خواننده قرار دهد که در دهههای اخیر در #آمریکا به شکل فزایندهای در حال گسترش است. این کتاب نیز مانند بیشتر آثار کارل ارنست به صورت مجموعهای از مقالات است که توسط جمعی از اساتید و متخصصان نوشته شده است.
✅ برای آشنایی بیشتر با کتاب #کارل_ارنست به نام «#اسلام_هراسی در آمریکا: تشریح عوامل عدم مدارا» و دانلود آن به لینک زیر مراجعه نمایید
🔗 http://thrillofpeace.net/post/95
🔺انجمن بین المللی ترنم صلح
@ThrillOfPeace
#اسلام_هراسی
#آمریکا
@ThrillofPeace
✳️ همه لشکریان اسلام هراسی آمریکا
🔹بخش اول_ فهرست گروهها و سازمانهای فعال علیه اسلام در آمریکا
🔸شورای روابط آمریکایی-اسلامی (The Council on American-Islamic Relations (CAIR گروهها و سازمانهای ضداسلامی فعال در آمریکا را به دو دسته تقسیم کرده است: هسته داخلی و هسته خارجی. هسته داخلی به سازمانهایی اطلاق میشود که هدف اصلی شکلگیری و فعالیت آنها اسلامهراسی است؛ اما هسته خارجی شامل گروهها و سازمانهایی میشود که هرچند در اهداف شکلگیری آنها فعالیت علیه اسلام تعریف نشده اما در عمل علیه اسلام فعالیت میکنند یا از چنین فعالیتهایی حمایت میکنند.
www.islamophobia.org
ردیف نام گروه نوع فعالیت علیه اسلام زمان تاسیس بودجه/ درآمد
1 صندوق انتزاع Abstraction Fund هسته داخلی نامعلوم 2 میلیون دلار
2 گروه موسوم به «برای آمریکا به پا خیزید» ACT! for America هسته داخلی 2007 1/1 میلیون دلار
3 مرکز قانون و عدالت آمریکا American Center for Law and Justice هسته خارجی 1990 نامعلوم
4 انجمن خانواده آمریکا American Family Association هسته خارجی 1977 نامعلوم
5 گروه دفاع از آزادی آمریکا American Freedom Defense Initiative (AFDI) هسته داخلی 2010 نامعلوم
6 مرکز قانون آزادی آمریکا American Freedom Law Center هسته داخلی 2012 نامعلوم
7 مجمع اسلامی دموکراسی آمریکا American Islamic Forum for Democracy هسته داخلی 2003 2 میلیون دلار
8 ائتلاف رهبری اسلامی آمریکا American Islamic Leadership Coalition هسته خارجی 2010 نامعلوم
9 اتحادیه سیاست عمومی آمریکا American Public Policy Alliance هسته داخلی نامعلوم نامعلوم
10 وبلاگ Atlas Shrugs Atlas Shrugs هسته داخلی نامعلوم نامعلوم
11 گروه اسلام برهنه Bare Naked Islam هسته داخلی نامعلوم نامعلوم
12 مرکز سیاست امنیت Center for Security Policy هسته داخلی 1988 کمتر از یک میلیون دلار
13 پروژه کلاریون (شیپور) Clarion Project هسته داخلی 2006 17 میلیون دلار
@ThrillofPeace
14 گروه شهروندان نگران آمریکا (کالیفرنیا) Concerned American Citizens (Calif.) هسته داخلی نامعلوم نامعلوم
15 زنان نگران نسبت به آمریکا Concerned Women for America هسته خارجی 1979 نامعلوم
16 مرکز عملیاتهای ضدتروریسم (فلوریدا) Counter Terrorism Operations Center (Fla.) هسته داخلی نامعلوم نامعلوم
17 مرکز آزادی دیوید هورویتز David Horowitz Freedom Center هسته داخلی 1988 5 میلیون دلار
18 صندوق سرمایه اعانهدهندگان Donors Capital Fund هسته خارجی نامعلوم بیش از 2 میلیون دلار
19 مجمع ایگل (عقاب) Eagle Forum هسته خارجی 1972 نامعلوم
20 انجمن خانواده فلوریدا Florida Family Association هسته داخلی 1987 نامعلوم
21 اتحاد مسلمانان سابق Former Muslims United هسته داخلی 2009 نامعلوم
22 مجمع شناخت خاورمیانه Forum for Middle East Understanding هسته داخلی نامعلوم نیم میلیون دلار
23 شبکه تلویزیونی فاکس نیوز Fox News Channel هسته خارجی 1996 بیش از یک میلیارد دلار
24 پروژه بازرسی درباره تروریسم Investigative Project on Terrorism هسته داخلی 1995 نامعلوم
25 دیده بان جهاد Jihad Watch هسته داخلی 2003 نامعلوم
26 بنیاد لینده و هری برادلی Lynde and Harry Bradley Foundation هسته خارجی 1942 30 میلیون دلار
27 مجمع خاورمیانه Middle East Forum هسته داخلی 1990 نامعلوم
28 موسسه تحقیقات رسانهای خاورمیانه Middle East Media Research Institute هسته داخلی 1998 3 میلیون دلار
29 مجله نشنال ریویو National Review هسته خارجی 1955 هسته خارجی
30 گروه اوک (بلوط) Oak Initiative هسته خارجی نامعلوم نامعلوم
31 بنیاد راسل بری Russell Berrie Foundation هسته خارجی نامعلوم نامعلوم
32 بنیاد سارا اسکایف Sarah Scaife Foundation هسته خارجی نامعلوم نامعلوم
33 گروه «اسلامی شدن ملتها را متوقف کنید» Stop Islamization of Nations هسته داخلی 2012 نامعلوم
34 گروه موسوم به «صراط مستقیم کلیساهای Grace Ministry» Straight Way of Grace Ministry هسته داخلی نامعلوم نامعلوم
35 گروه شناسایی تهدید Understanding the Threat هسته داخلی نامعلوم نامعلوم
36 گروه غرب متحد United West هسته داخلی نامعلوم نامعلوم
37 گروه کاری ضد شریعت ویرجیانا Virginia Anti-Shariah Taskforce (Va.) هسته داخلی نامعلوم نامعلوم
38 نشریه واشنگتن تایمز Washington Times هسته خارجی 1982 بیش از یک میلیارد دلار
telegram.me/bayeganitabligh/4833
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#⃣ Mercy to Roosters, Dogs & Cats in Islam - Hamza Yusuf
❇️ درس احکام شیخ حمزه یوسف در مورد رفتار با حیوانات در اسلام با نوآوری های عجیب فقهی
🔹شيخ حمزه يوسف که نام اصلیاش مارک هانسن و اهل کاليفرنيای آمريکاست در هفدهسالگی به دين اسلام و مذهب مالکی، از مذاهب چهارگانه اهل سنت، گرويده و ازآنپس عمر خود را صرف آموزش علوم اسلامی و سپس تعليم آن کرده است. او همچنين به سلک صوفيان درآمده و از پيروان سلسله صوفيه مرابطون در کشور موريتانی است.
🔸**انتشار محتوا، به معنای رد یا تأیید آن از سوی انجمن ترنم صلح نیست**
#حمزه_یوسف #اسلام_در_امریکا #حقوق_حیوانات #مبلغ_اسلامی
💯 ترجمه و تدوین: انجمن بینالمللی ترنم صلح
@ThrillofPeace
💠از شام به سمت مدینه به راه افتاد
با صحنه عجیبی مواجه شد. جمعیتی عظیم که در یک جا جمع شده بودند، پوشش و قیافه آنها به مسلمانان نمی خورد علّت را جویا شد.
🔹گفتند : این تجمع سالیانه علما و کشیشان #مسیحی است که اکنون جمع شده اند و منتظر اسقف بزرگ می باشند.
🔸امام باقر (ع) به داخل جمعیت رفت.
🔹اسقف بزرگ و سال خورده با احترام و عظمت استقبال خاصی وارد شد و در صدر جمعیت نشست.
🔹شروع کرد به وارسی چهره هایی که آنجا بودند نگاهش به امام باقر علیه السلام افتاد
چهره ایشان توجه اسقف را به خود جلب کرد.
🔸سوال کرد : از ما مسیحیان هستی یا از مسلمانان؟
🔹از مسلمانان
🔸از دانشمندان آنها هستید یا از نادان ها؟
🔹 از افراد نادان نیستم.
🔸اول من سوال بپرسم یا شما میپرسی؟
🔹 اگر مایلید شما سوال کنید.
🔸شما مسلمانان ادّعا می کنید اهل بهشت میخورند و می آشامند امّا مدفوعی ندارند! آیا در این جهان نمونه از چنین اتّفاقی وجود دارد؟
🔹 بله نمونه آن جنین است که در شکم مادر تغذیه می کند امّا مدفوع ندارد.
🔸ابتدا گفتی از دانشمندان نیستی
🔹خیر من گفتم از افراد نادان نیستم.
🔸سوال دیگری دارم.
🔹 بفرمایید.
🔸شما مسلمان ها معتقد هستید هرچه از میوه ها و نعمت های بهشتی استفاده می شود از آن کاسته نمی شود. آیا در این دنیا شبیه چنین چیزی وجود دارد؟
🔹بله شما اگر در همین دنیا از شعله آتشی صد ها مشعل دیگر را روشن کنید چیزی از شعله اول کم نمی شود اما دیگر مشعل ها با آن روشن می شوند.
🔺اسقف هر آنچه سوال که فکر می کرد می تواند از مسلمانان بپرسد و آنها پاسخی ندارند را مطرح کرد تا در آن جمع یک سوال بی پاسخ از مسلمین باقی بماند اما ناکام ماند.
🔸رو به مردم کرد و گفت : شما من را در این جمع آورده اید و یک دانشمند در جمع قرار داده اید تا من را رسوا کنید؟!
دیگر با شما سخن نخواهم گفت و اگر تا سال دیگر زنده باشم دیگر در این جمع حاضر نخواهم شد.
سپس از جا برخاست و رفت.
📚 برگرفته از کتاب سیره پیشوایان، مهدی پیشوایی
#اسلام_مسیحیت | #مناظره_بین_الادیانی | #امام_باقر
💯 @Thrillofpeace
هدایت شده از کتابخانه تخصصی ترنم صلح
🔹عنوان کتاب: Islam: the religion and the people
🔸نویسنده: Bernard Lewis
🔹انتشارات و سال نشر: Wharton school publishing 2008
✅درباره کتاب: برنارد #لوئیس کتاب « #اسلام: دین و مردم» را با همکاری بونتزی الیس #چرچیل منتشر کرده است. نویسندگان این کتاب در پی یافتن پاسخی برای پرسشهایی از این دستهاند: تفاوت اسلام با یهودیت در چیست؟ ستونهای ایمان اسلامی کدامند؟ نظر اسلام درباره صلح و جهاد چیست؟ اسلام به غیرمسلمانان چگونه مینگرد؟
✅ برای آشنایی بیشتر با کتاب #برنارد_لوئیس به نام «اسلام در آمریکا» و دانلود آن به لینک زیر مراجعه نمایید
🔗 http://thrillofpeace.net/post/93
🆔 @DiLibrary |کتابخانه تخصصی اسلامی ترنم صلح
🔹برای #تبلیغ_بینالمللی_اسلام چه اقداماتی میتوان انجام داد؟
🔸چگونه میتوان از همایشهای بینالمللی #علوم_اسلامی و #انسانی مطلع شد؟
♦️چه جریاناتی در #اروپا و #آمریکا در حال تبلیغ و ترویج اسلام هستند؟
🔸 برای تبدیل شدن به یک #مبلغ متخصص در حوزه بینالملل چه باید کرد؟
♦️چه #ادیان_و_فرقی در دنیا وجود دارد؟ اصول و عقاید آنها به چه صورت است؟
برای پاسخ به این سؤالات، انجمن بینالمللی #ترنم_صلح را دنبال کنید:
🆔 تلگرام: https://t.me/joinchat/AAAAAFkdO1QPFDfxs43p7Q
🆔 ایتا: http://eitaa.com/joinchat/2226585618C4af5258d9d
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ مشهورترین آیه قرآن در میان نخبگان و مردم جامعه غرب کدام است؟ آیا قرآن دستور به کشتار همه غیرمسلمانان میدهد؟
✅ پروفسور Matt Davies، به عنوان یک مسیحی در کلیسای Trinity Lutheran Church در دالاس #آمریکا به این سؤال پاسخ میدهد! (بخش اول)
🔴 مشاهده این سخنرانی علمی توصیه اکید میشود.
#شبهات_اسلامی #آمریکا #مسیحیت #فهم_بین_الادیانی #جهاد
🎦 ترجمه و تدوین: انجمن ترنم صلح
@ThrillOfPeace
#معرفی_نشریات
@ThrillofPeace
✳️ نشریات بینالمللی در حوزه مطالعات اسلامی / بخش اول
✳️ International journals in the field of Islamic studies / Part I
🔹سیدمجید نبوی، دانشجوی دکتری قرآن و حدیث
🔸در حوزه اسلام، مجلات زیادی به زبان خارجی منتشر میشود که شناخت آنها برای پژوهشگران لازم و ضروری است. برخی افراد برای انتشار مقاله خود به دنبال مجله مناسب هستند برخی برای شناخت نظریات و افکار جدید و برخی نیز به دلایل دیگر به مجلات خارجی رجوع میکنند. لیست پیشرو کمک خوبی برای شناخت مجلات پیرامون اسلام است. در ادامه این مجلات به همراه کد ISNN، اعتبار و وب سایت معرفی میشود. telegram.me/bayeganitabligh/5061
1. Journal of Islamic Marketing 1759-0833, 1759-0841 ISI (ESCI), Scopus http://www.emeraldinsight.com/loi/jima
2. Journal of Islamic Accounting and Business Research 1759-0817, 1759-0825 ISI (ESCI), Scopus http://www.emeraldinsight.com/loi/jiabr
3. International Journal of Islamic and Middle Eastern Finance and Management 1753-8394, 1753-8408 ISI, Scopus http://www.emeraldinsight.com/loi/imefm
4. Contemporary Islam1872-0218, 1872-0226 ISI (ESCI), Scopus http://link.springer.com/journal/11562
5. Die Welt des Islams 0043-2539, 1570-0607 Scopus http://www.brill.com/die-welt-des-islams
6. Indonesian Journal of Islam and Muslim Societies 2089-1490, 2406-825X ISI (ESCI), Scopus, DOAJ http://ijims.iainsalatiga.ac.id
7. Islam and Christian-Muslim Relations 0959-6410, 1469-9311 Scopus http://www.tandfonline.com/loi/cicm20#.VMfqbPldVPM
8. Islamic Law and Society 0928-9380, 1568-5195 Scopus http://www.brill.com/islamic-law-and-society
9. Journal of Islamic Studies 0955-2340, 1471-6917 Scopus http://jis.oxfordjournals.org/
10. Journal of Indonesian Islam 1978-6301, 2355-6994 Scopus, DOAJ http://jiis.uinsby.ac.id/index.php/jiis
11. Journal of Islamic Archaeology2051-9710, 2051-9729 ISI (ESCI), Scopus https://journals.equinoxpub.com/index.php/JIA
12. Al-Jami'ah: Journal of Islamic Studies0126-012X, 2338-557X ISI (ESCI), Scopus, DOAJ http://journal.aljamiah.org/index.php/AJ
13. International Journal of Islamic Architecture 2045-5895, 2045-5909 Scopus http://www.intellectbooks.co.uk/journals/view-Journal,id=204/
14. Isra International Journal of Islamic Finance 0128-1976, 2289-4365 ISI (ESCI), Scopus https://www.emeraldgrouppublishing.com/services/publishing/ijif/index.htm
15. Islamic Manuscripts and Books1877-9964 Scopus https://brill.com/view/serial/IMB
16. Journal of King Abdulaziz University, Islamic Economics 7383-1018, 1658-4244 Health Economics Scopus https://www.scopus.com/sourceid/19700174646
17. Islamic Africa 2333-262X, 2154-0993 Scopus http://www.brill.com/
18. Studia Islamika 0215-0492, 2355-6145 ISI (ESCI), Scopus, DOAJ http://journal.uinjkt.ac.id/index.php/studia-islamika
19. Studia Islamica 0585-5292, 1958-5705Scopus http://www.brill.com/publications/journals/studia-islamica
20. Studies in Islamic Law and Society 1384-1130Scopus https://brill.com/view/serial/SILS
21. Al-Masaq: Islam and the Medieval Mediterranean 0950-3110, 1473-348X Scopus http://www.tandfonline.com/toc/calm20/current
22. Islam - Zeitschrift fur Geschichte und Kultur des Islamischen Orients 0021-1818, 1613-0928 Scopus http://www.degruyter.com/view/j/islm
23. Journal of Islamic Manuscripts 1878-4631, 1878-464X ISI (ESCI), Scopus http://www.brill.nl/jim/
24. Women and Gender: The Middle East and the Islamic World 1570-7628 Scopus https://www.scopus.com/sourceid/21100407965
25. Islamic History and Civilization 0929-2403 Scopus https://www.scopus.com/sourceid/21100407919
📝 «انجمن بین المللی ترنم صلح»
🆔 @ThrillofPeace