حجت الاسلام دکتر پسندیده.pdf
441.5K
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بسوی روانشناسی اسلامی
👉eitaa.com/TowardsIslamicPsychology
👉https://ble.ir/towards_islamic_psychology
بسم اله الرحمن الرحیم
عنوان پژوهش: 1- « معناشناسی افسردگی از منظر قرآن کریم» ، 2- «درمان افسردگی از منظر قرآن کریم» ، 3- «درمانگری افسردگی از منظر قرآن کریم»
** عنوان پژوهش 1: « معناشناسی افسردگی از منظر قرآن کریم»
* قالب ارائه: کتاب ، 1395
* پژوهشگران: هادی بهرامیاحسان، احمدرضا اخوت، فاطمه فیاض f.fayyaz@alzahra.ac.ir
* سابقۀ علمی پژوهشگران:
فاطمه فیاض: دانش آموخته دکتری و پسادکتری روانشناسی سلامت از دانشگاه تهران
هادی بهرامی احسان: استاد تمام گروه روانشناسی دانشگاه تهران
احمدرضا اخوت: مدیر و مؤسس مجموعه مدارس قرآن و عترت دانشگاه تهران
💥هدف: پژوهش حاضر، تبیین معنای افسردگی و معرفی انواع معنای افسردگی از منظر قرآن کریم بوده است که با استناد به مفاهیم مربوط به معناشناسی انسان در قرآن، با هدف امکان سنجی بررسی مسائل روان شناختی از منظر قرآن کریم و بررسی چیستی ریشه ها و عوامل افسردگی و راهکارهای درمان آن از منظر قرآن کریم انجام شد.
💥 روش شناسی:
روشهای تدبّر در آیات قرآن کریم که دارای اصول و قواعد خاصی است و البته در قالب روشهای تحلیل محتوا نیز قابل تبیین است. مراحل انجام این پژوهش شامل تبیین مفهوم افسردگی و مشخص کردن مؤلفه های آن، بررسی واژگان قرآن و انتخاب واژگان متناظر با آن، بررسی واژگان در آیات و سوره ها، استخراج تعریف از واژگان در سوره و در نهایت ترسیم ساختار افسردگی بر مبنای ساختار انسان در قرآن بوده است. ..
💥 نتایج کاربردی و عملیاتی:
در این پژوهش 6 مدل افسردگی معرفی شد و محورهای ادراک، تفکر، علم، ایمان، صفات، توجه و رفتار در هر یک بررسی و تبیین شدند. تعریف افسردگی از منظر قرآن نیز ارائه شد. براساس مولفه های هر یک از انواع افسردگی ها، مقیاسی تهیه و تدوین شد و ویژگی های روانسنجی آن مورد بررسی قرار گرفت. در این کار مقیاس ۶۵ سوالی تشخیص افسردگی از منظر قرآن با طی مراحل روش شناسی ساخت مقیاس و بررسی انواع روایی ها (شامل روایی سازه، صوری، محتوایی و ملاکی)، در دو مرحله مقدماتی و پایلوت با جامعه آماری ۱۰۲۴ نفر اجرا شد و ۶ الگو در تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی مورد تایید واقع شدند.
💥 چشم انداز برای امتداد پژوهش در گامهای بعدی:
در گام بعدی که در ادامه خواهد آمد پژوهشگران فرایند درمان را نیز طراحی کرده اند و اثرگذاری این بستۀ طراحی شده را در چند مورد بررسی کرده و در قالب دو کتاب «درمان افسردگی از منظر قرآن کریم» و «درمانگری افسردگی از منظر قرآن کریم» به چاپ رسانده اند. امتداد این پژوهش علاوه بر بسط و اصلاح و تکمیل این 6 مدل افسردگی، می تواند شامل بررسی اختلالات دیگر غیر از افسردگی باشد.
💥💥 مسیری که پژوهش برای رسیدن به یک مدل، رویکرد، بسته یا سنجه در سطح ملّی یا بین المللی میتواند در آینده طی کند: (از نظر عمق و گستردگی)
مسیر استخراج مولفه های افسردگی و مفاهیم مرتبط با آن از قرآن کریم و یافته های پژوهش در قالب 6 مدل افسردگی، لازم است در جلسات تخصصی متعدد از زوایای مختلف و دیدگاههای گوناگون از جمله اساتید دانشگاهی و اساتید حوزوی فعال در زمینۀ روانشناسی، مورد بررسی و نقد قرار گیرد تا در طی زمان این الگوها و مفاهیم زیربنایی آن اصلاح و تکمیل شوند. به این ترتیب این الگو جامعیت و مقبولیت بیشتری در جامعۀ علمی پیدا خواهد کرد.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
👉eitaa.com/TowardsIslamicPsychology
👉https://ble.ir/towards_islamic_psychology
👈 عنوان پژوهش2:
«درمان افسردگی از منظر قرآن کریم»
👈 قالب ارائه: کتاب، سال 1396
👈 پژوهشگران: هادی بهرامیاحسان، احمدرضا اخوت، فاطمه فیاض f.fayyaz@alzahra.ac.ir
💥 هدف: کتاب درمان افسردگی از منظر قرآن کریم، بعد از تبیین چیستی اختلال از منظر روانشناسی و تمایز آن با اختلال از منظر قرآن کریم، به توضیح و تشریح شاکلۀ اختلال و نظام تشخیصی افسردگی از منظر قرآن، می پردازد. همچنین ساختار درمان، فرآیند درمان و تکنیکهای درمانی ۶ مدل افسردگی را که در کتاب قبل از بررسی و تحلیل مفاهیم قرآنی به دست آمده بود را ارایه می کند.
هر یک از این 6 مدل افسردگی مبتنی بر آیات قرآن بوده و تکنیکهای هر مدل نیز از سوره ها اقتباس شده است. این مدلسازی به هدف رفع عوامل علی و ریشه ای بوده که در قرآن بیان شده است. از جمله ویژگی های کتاب، پرداختن به لحن در قرآن کریم و استفاده از لحن در فرآیند درمانی است. با توجه به شدت افسردگی، لحن ها متفاوت است. لحن ها علاوه بر مستندات قرآنی، شاهد مثالهای روایی نیز دارند که در انتهای کتاب مستقلا به آنها پرداخته شده است.
💥 روش شناسی: اهداف درمانی هر یک از انواع افسردگی از سوره های مرتبط استخراج شدند و با توجه به خود سوره و همین طور راهکارهای درمانی رسیدن به اهداف مورد نظر، پروتکل درمانی برای هر یک از انواع طراحی و گام به گام تبیین شد.
💥 نتایج کاربردی و عملیاتی: پروتکل های درمانی هر یک از انواع افسردگی به صورت گام به گام در کتاب موجود است. همچنین شیوه مصاحبه تشخیصی مبتنی بر قرآن و روایات و مراحل آن کاملا به صورت عینی در کتاب توضیح داده شده است. شیو ه نمره گذاری مقیاس و ارزیابی مراجعین و همین طور چگونگی لحن درمانگر نیز تبیین شده است.
💥💥مسیری که پژوهش برای رسیدن به یک مدل، رویکرد، بسته یا سنجه در سطح ملّی یا بین المللی میتواند در آینده طی کند: (از نظر عمق و گستردگی)
تکرار پژوهش در نمونه های مختلف از نظر جغرافیایی، سنی، فرهنگی و ... زیر نظر خود پژوهشگران و بررسی نتیجۀ کاربردی اجرای بستۀ درمان افسردگی از منظر قرآن کریم در گروههای مختلف. به این ترتیب اشکالات و نقصهای بسته مشخص می شود و در صورت اصلاح و تکمیل بستۀ درمانی، میزان اعتبار آن و میزان اعتماد روانشناسان به آن افزایش می یابد. هم¬چنین این فرایند تکمیل و اصلاح و ... در مورد پرسشنامۀ افسردگی از منظر قرآن کریم باید طی شود. لذا این پژوهش بستر مناسبی برای انجام پژوهش در قالب پایان نامه و طرح¬های پژوهشی فراهم می¬کند که البته برای افزایش دقت انجام کار باید کاملاً تحت نظر صاحب¬نظران این رویکرد باشد.
👈 عنوان پژوهش3:
«درمانگری افسردگی از منظر قرآن کریم»
👈 قالب ارائه: کتاب، سال 1397
👈 پژوهشگران: هادی بهرامیاحسان، احمدرضا اخوت، فاطمه فیاض
💥 هدف: کتاب درمانگری افسردگی از منظر قرآن کریم؛ راهنمای کار درمانگران و مشاوران است. پژوهشگر در کتاب اول معنا شناسی، چیستی و انواع افسردگی را توضیح می دهد. در کتاب دوم چیستی درمان، فرآیندهای درمان، تکنیکها و راهبردهای افسردگی از منظر قرآن را تبیین می کند. کتاب سوم (کتاب حاضر) که راهنمای کار درمانگران و مشاوران است، با استفاده از دیالوگهای واقعی بین مراجع و درمانگر، به صورت کاملا عملیاتی و کاربردی، زمینه آشنایی درمانگران و مشاوران را با فرایند درمان انواع افسردگی فراهم آورده و با استناد به گفتگوهای مراجعان واقعی، درمان انواع مدلها را توضیح داده است.
💥 کاربرد:
این کتاب حاوی نکاتی بسیار کاربردی و واقعی از افسردگی و شیوه درمان مراجعین است که در بخش هایی از آن دیالوگهای درمانگر با مراجعین واقعی آمده است. با استفاده از این کتاب می توان به صورت کاربردی مسیر درمان افسردگی از منظر قرآن را به خوبی پیمود و با استفاده از مثالها و نمونه هایی از بیماران که در کتاب آمده است می توان فهم بهتری به مفهوم افسردگی از منظر قرآن و همین طور شیوه درمان آن داشت.
این کتاب برای روانشناسان و مشاوران نگاشته شده است و کتابی کاملا کاربردی و عملیاتی است.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بسوی روانشناسی اسلامی
👉eitaa.com/TowardsIslamicPsychology
👉https://ble.ir/towards_islamic_psychology
خانم د.فیاض،استاد اخوت،استاد بهرامی احسان.pdf
579K
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بسوی روانشناسی اسلامی
👉eitaa.com/TowardsIslamicPsychology
👉https://ble.ir/towards_islamic_psychology
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بسوی روانشناسی اسلامی
👉eitaa.com/TowardsIslamicPsychology
👉https://ble.ir/towards_islamic_psychology
#خانواده_درمانی
#خداسو
#جانبزرگی
#آذربایجانی
#پسندیده
#رویکرد
📙 «خانواده درمانگری معنوی خداسو»
🖊 مسعود جان بزرگی، مسعود آذربایجانی و عباس پسندیده
چکیده :
خانوادهدرمانگری سیستمی معنوی الگویی کاربردی با راهنمای درمان است که برای اولین بار بر اساس منابع دینی و طراحی دقیق برای کمک به خانوادههای آسیبپذیر و دارای آسیب تنظیم شدهاست. این الگوی درمانی از یک سو سیستمی است؛ زیرا هم به ساختار و هم به کنش خانواده میپردازد و از سوی دیگر معنوی است و به تحول خانواده توجه میکند. در اینجا منظور از معنویت، تنظیم تعاملات خانواده بین مبدأ و معاد یا یک نیت و هدف واقعی است. این کتاب هشت مرحله درمان خانوادگی را با یک رویکرد چندبعدی معنوی و البته خداسو معرفی میکند، فعالسازی عقل خداسو بهعنوان یک منبع درونی برای اتصال به واقعیت زندگی و فاصلهجویی از پندارههای خودساخته یا تقلیدی و فاقد اعتبار، ویژگی منحصربهفرد این روش خانوادهدرمانگری است. کاربرگها و تمرینهای عملی به درمانگر و مُراجع کمک میکند بتواند فرایندهای درمان را بهخوبی هدایت کنند و بدانند که دقیقاً چه اتفاقی در هر مرحله در جریان است.
🔷گروه مهارتانه
♨️📚
#تازه_های_نشر
📗 روانشناسی شخصیت
Psychology of Personality
🖌مؤلف : دکتر مسعود جانبزرگی و همکاران:
زارعی.
هراتیان
شجاعی
خطیب
آزادی
ترکاشوند
اصفهانیان
🔸ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🔸گروه : روانشناسی
💢اطلاعات بیشتر + #دانلود_رایگان 30 صفحه اول:
https://rihu.ac.ir/fa/book/37427
📝 چکیده کتاب:
روانشناسی شخصیت را باید قلب دانش روانشناسی امروز دانست که رویکردهای مختلف آن در کتب نظریههای شخصیت منعکس شده است. امروزه روانشناسی شخصیت، بهتبع دیگر حوزههای روانشناسی، بیش از هر زمانی از فرهنگ، معنویت و مذهب تأثیر پذیرفته است، بهگونهای که از آن به نیروی چهارم یاد شده است. این کتاب مشتمل بر نظریههای مختلف روانشناسی شخصیت است که در پنج راهبرد اصلی گنجانده شده است: راهبردهای روانتحلیلگرانه، راهبردهای مربوط به نظریههای صفات، راهبردهای رفتاری ـ شناختی، راهبردهای وانمودی، راهبردهای مربوط به نیروی چهارم (معنوی). در هر فصل این کتاب یکی از نظریههای شخصیت ارائه شده و مطابقتهای فرهنگی، مذهبی آن ذکر شده است و در پایان مبانی انسان شناسی و نظریه شخصیت، بر اساس دیدگاه اسلامی ارائه شده است.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه | عضو شوید👇
@rihu_ac_ir
@khanevadeh_eksearr
🎓 حرکت به سوی روانشناسی اسلامی
🏢 #معرفی_پژوهش _ شماره 2
🌐 پاياننامه_دکتری
عنوان پاياننامه:
شناسایی عوامل و تدوین مدلی برای تبیین اختلال هویت جنسی در ایران و موضوع شناسی فقهی مرتبط با آن
مقطع:
#دکتری
دانشپژوه:
حجت الاسلام رضا مهکام
استاد راهنما:
دکتر رسول روشن
استاد مشاور:
آیت الله غلامرضا فیاضی و دکتر علی عسگری
مرکز علمی:
#مؤسسه_آموزشی_پژوهشی_امام_خمینی (ره)
💠 هدف:
پژوهش حاضر با هدف شناسایی عوامل و تدوین مدل #اختلال #هویت_جنسی در ایران و موضوع شناسی فقهی آن، شکل گرفت.
🔸روش:
اطلاعات محتوایی عوامل #اختلال #هویت_جنسی در سه مرحله جمع آوری شدند: نخست، پیشینه پژوهشی اختلال هویت جنسی به طور جامع مرور شد، سپس با ۸ متخصص(۴ روانشناس بالینی، ۳ روان پزشک و ۱مددکار اجتماعی) #مصاحبه و نظرات آنها درباره عوامل اختلال هویت جنسی در ایران ثبت شد. در ادامه با ۳۵ فرد دارای اختلال (۱۸ دختر و ۱۷ پسر) مصاحبه شد و عوامل این اختلال مورد مشاهد قرار گرفت. سرانجام ۳۰۰ فرد دارای اختلال هویت جنسی (۱۵۰زن و ۱۵۰ مرد) و ۱۱۶ نفر از افراد عادی #پرسشنامه های مربوط به عوامل اختلال هویت جنسی را تکمیل کردند. ابزارهای استفاده شده در این پژوهش شامل #مقیاس های #میلون ۳، #حرمت_خود روزنبرگ، #تصویر_بدن فیشر، #دلبستگی بزرگسالان كولينز و رید، سنجش عملکرد خانواده مک مستر، #طرحواره_جنسیتی بم است که دارای اعتبار و روایی بالایی است و همچنین شامل پرسشنامه عوامل خانوادگی اختلال هویت جنسی است که توسط پژوهشگر ساخته شده است و اعتبار و روایی آن نیز به دست آمده است. گروه نمونه اصلی از میان افراد دارای اختال هویت جنسی دارای پرونده در سازمان بهزیستی کل کشور و با شیوه نمونه گیری از نوع در دسترس انتخاب شدند و گروه افراد عادی هم به صورت جور شده از جهت سنی و نه تحصیلات و موقعیت جغرافیایی با گروه دارای اختلال انتخاب شدند.
🔸 نتایج به دست آمده از مراحل سه گانه، بیانگر ۲۲ عامل در #گروه_FTM یعنی «پوشش، بازی، ارتباط غالبی با همسالان از جنس مخالف» «حس شدید نازیبایی»، «اختلال روانی افسردگی اساسی»،« اختلال های شخصیت: مرزی، اسکيزوئيد»، «مدارا و تشويق والدين با رفتار نابهنجار ( معکوس) جنسیتی کودک»، «انتساب جنسیت مخالف»، «رکه شخصیت: بدنمایی، افسرده، منفی گرا»، «عوامل خانواده: ارتباط، همراهی عاطفی، حل مسائل، ایفای نقش، عملکرد کلی، آمیزش عاطفی »، «فقدان الگوی جنسیتی»،« ترس از آزار دیدن بوسیله مردان »، «دلبستگی ایمن »، «دلبستگی اضطرابی» ،« دلبستگی اجتنابی» و «حرمت خود پایین» و ۱۷ عامل در #گروه_MTF یعنی «حس شديد نازیبایی» ، «پوشش ،بازی و ارتباط غالبی با همسالان از جنس مخالف»، «مدارا و تشويق والدين با رفتار ناهنجار ( معکوس) جنسیتی کودک»، «انتساب جنسیت مخالف»،«میل مادر به داشتن دختر»، «قربانی سوء استفاده رفتاری»،« حرمت خود پایین»، «فقدان الگوی جنسیتی»،« اختلال های روانی: اضطراب، مانیا»،« اختلال های شخصیت مرزی، خود شیفته»،« رگه شخصیت: مطلوبیت، افسرده» ،«عوامل خانواده: عملکرد کلی، ایفای نقش، حل مسائل» بودند. بنابراین مدل بدست آمده ایرانی در #گروه_FTM به ترتیب متغیر مستقل و میانجی عبارت است از: «پوشش / بازی/ ارتباط غالبی با همسالان از جنس مخالف» و «انتساب جنسیت مخالف»، و «مدارا و تشويق والدین با رفتار نابهنجار ( معکوس) جنسیتی کودک». و مدل بدست آمده در #گروه_MTF به ترتیب متغیر مستقل و میانجی عبارت است از : «حرمت خود پایین» و « فقدان الگوی جنسیتی» و «مدارا و تشويق والدین با رفتار نابهنجار (معکوس) جنسیتی کودک» در بخش فقهی نیز چهار حيطه (۱) مسائل فقهی مربوط به اختلال هویت جنسی افرادی که اقدام به عمل جراحی نمی کنند و (۲) موضوع تعیین جنسیت و(3) موضوع تغیير جنسیت ( #عمل_جراحی) و (4) مسائل فقهی مربوط به بعد از عمل.
🔸 این پژوهش به خوبی توانسته است پاسخ مناسبی برای سئوالات سه گانه و اصلی پژوهش ارائه دهد ؛ در این پژوهش عوامل #اختلا_ هویت_جنسی در سه حیطه روان شناسی فردی، خانوادگی و اجتماعی تبیین شد. برای هر کدام از گروه های FTM و MTF با توجه به فرهنگ ایرانی مدلی تأسیسی بدست آمد که با مبانی پژوهشی و تجربی آن کاملا سازگار بوده و در نوع خود بدیع و جدید است. از لحاظ فقهی با تبیین مسائل و فروع و ابعاد جدیدی که بواسطه آن بوجود آمده است، زمینه برای #استفتاءات جدید از مراجع معظم تقلید و تبیین سایر مباحث صورت خواهد گرفت. بنابراین پژوهش حاضر از جهت فقهی توانست زمینه و مسیر مناسبی را برای استفاده فقهی و قانونی در مورد این پدیده ارائه نماید.
🔹#کلیدواژه_ها: #اختلال #هویت_جنسی، #نارضایتی_جنسیتی، #جنسیت، احکام فقهی، #مدل
با تشکر 🌺
#انجمن_روانشناسی_اسلامی
https://eitaa.com/islamicpa
#روانشناسی_اسلامی
#روانشناسی_معنوی
#مشاوره_اسلامی
🎓 حرکت به سوی روانشناسی اسلامی
🏢 #معرفی_پژوهش _ شماره 3
🌐 پاياننامه_دکتری
عنوان پاياننامه:
«ساختار عاملی هویت دینی بر پایه منابع اسلامی»
مقطع:
#دکتری
دانشپژوه:
حجت الاسلام نجیب الله نوری
استاد راهنما:
دکتر علی عسگری و حجت الاسلام دکتر رحیم ناروئی
استاد مشاور:
حجت الاسلام دکتر محمد صادق شجاعی
مرکز علمی:
#مؤسسه_آموزشی_پژوهشی_امام_خمینی (ره)
💠 هدف این پژوهش، شناسایی #ساختار_مؤلفهای و #مؤلفههای_فرایندی #هویت_دینی از منابع اسلامی است.
🔸 برای کشف مؤلفهها از روش #تحلیل_محتوا و #معناشناسی زبانی در یک طرح دو مرحلهای استفاده شد. روایی محتوایی مؤلفهها، توسط کارشناسان علوم حوزوی که در روانشناسی یا علوم تربیتی تخصص داشتند، تأیید شد.
🔸 یافتهها نشان داد که پنج مؤلفه جستوجوگری، یکپارچهسازی، تعهد، هشیاری و خودپایی را میتوان مؤلفههای فرایندی هویت دینی معرفی کرد. همچنین بر پایه یافتههای این پژوهش هفت مؤلفه باورها، ارزشها، اهداف، گرایشها، صفات، توانمندیها و آسیبپذیریها مؤلفههای ساختاری هویت دینی به شمار میروند.
🔹#کلیدواژه_ها: #ساختار_مؤلفهای، #هویت_دینی، #مؤلفه_فرایندی، #مؤلفه_ساختاری، #منابع_اسلامی
با تشکر 🌺
#انجمن_روانشناسی_اسلامی
https://eitaa.com/islamicpa
#روانشناسی_اسلامی
#روانشناسی_معنوی
#مشاوره_اسلامی
🎓 حرکت به سوی روانشناسی اسلامی
📄#معرفی_مجلات
#شماره 2
📰نام نشریه:
📚#مطالعات_اسلام_و_روانشناسی
📝 حوزه های تحت پوشش:
#روانشناسی_تربیتی, #علوم_اسلامی
🔸سازمان علمی ناشر مجله:
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
رتبه: #علمی_پژوهشی
#مدیر_مسئول: آقای سید محمد غروی راد
💠 معرفی:
هدف اصلی #دوفصلنامه علمی پژوهشی «#مطالعات_اسلام_و_روانشناسی» انتشار تحقیقات انجامشده در زمینۀ مطالعات اسلام و روانشناسی، اطلاعرسانی علمی، فراهم آوردن زمینه برای تبادل نظر و تضارب آرای متفکران و محققان این رشته، فراهم آوردن زمینه برای تولید علم و اندیشه و نظریهپردازی در این زمینه و آماده کردن زمینۀ مناسب برای رشد و ارتقای هر چه بیشتر دانش روانشناسی اسلامی است. پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با توجه به هدفها و وظایف خود جهت توسعه و استحکام روابط علمی با پژوهشگران حوزه و دانشگاه و به منظور اشاعه مطالعات اسلام و روانشناسی، دوفصلنامه علمی، پژوهشی «مطالعات اسلام و روانشناسی» را بر اساس ضوابط مندرج در آییننامه تعیین اعتبار مجلات و نشریات علمی – پژوهشی منتشر میکند.
این مجله از پاییز و تابستان سال 1386 شروع به انتشار کرده است.
🔹دوفصلنامه #مطالعات_اسلام_و_روانشناسی تحت حمایت سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود.
با تشکر 🌺
#انجمن_روانشناسی_اسلامی
https://eitaa.com/islamicpa
#روانشناسی_اسلامی
#روانشناسی_معنوی
#مشاوره_اسلامی
سلام و احترام
جهت اطلاع اساتید و همکاران بزرگوار
کتاب روانشناسی شخصیت
که اخیرا به چاپ رسیده
ویژگی بسیار مثبتی که دارد این است که بخش ششم با عنوان
راهبردهای مربوط به نیروی چهارم
شامل فصول زیر است:
۱. ذن و بودیسم
۲. نظریه های مذهبی شامل یهود و مسیحیت
۳. شخصیت از دیدگاه اسلامی: رویکرد مبتنی بر صفات دکتر شجاعی
۴. شخصیت از نگاه چند بعدی معنوی خدا سو مبتنی بر رویکرد دکتر جان بزرگی
بخشهای قبلی شخصیت را از دیدگاه نطریه پردازان مختلف بررسی کرده است.
* ان شاءالله این مباحث به کلاسهای دانشگاههایمان راه یابد☘
🎓 حرکت به سوی روانشناسی اسلامی
📄#معرفی_مجلات
#شماره 3
📰نام نشریه:
📚#پژوهشهای_روانشناسی_اسلامی
📝 حوزه های تحت پوشش:
#روانشناسی_تربیتی, #علوم_اسلامی
🔸سازمان علمی ناشر مجله:
جامعه المصطفی العالمیه
رتبه: #علمی_ترویجی
#مدیر_مسئول: آقای دکتر محمدمهدی صفورایی پاریزی
💠 معرفی:
#دوفصلنامه «#پژوهشهای_روانشناسی_اسلامی» نشریه ای علمی و بین المللی است و در پی آن است که اندیشه های علمی دانش پژوهان و اساتید را با محوریت «مطالعات روانشناختی» مبتنی بر مبانی اندیشه اسلامی منتشر نماید.
این نشریه در حوزه روانشناسی مبتنی بر مبانی اندیشه اسلامی مقاله می پذیرد.
🔹#دوفصلنامه «#پژوهشهای_روانشناسی_اسلامی» تحت حمایت #سیویلیکا می باشد و مقالات هر شماره آن پس از انتشار در پایگاه سیویلیکا نمایه سازی و منتشر می شود.
با تشکر 🌺
#انجمن_روانشناسی_اسلامی
https://eitaa.com/islamicpa
#روانشناسی_اسلامی
#روانشناسی_معنوی
#مشاوره_اسلامی