⭕️اشتغال زنان به آراستگی خویش و عرضه زیبایی های جسمی، #فرهنگ_غلط_مصرف را ترویج می نماید و زیانهای جبرانناپذیری بر اقتصاد خانواده و کشور تحمیل مینماید.
🔻آخرین بررسی های انجام شده در کشور نشان می دهد که ایران، سومین کشور مصرف کننده و هفتمین کشور وارد کننده لوازم آرایشی در جهان است در حالی که تنها یک سوم مواد آرایشی زنان ایرانی، تولید داخل و بیش از دو سوم آن به صورت واردات، پشت ویترین های وسوسه انگیز خرید می نشیند؛
🔻 وارداتی که بنا به آمارهای غیر رسمی ۲۵ تا ۳۰درصد کل آن طریق #قاچاق و تجارت چمدانی وارد کشور می شود و به دلیل تقلبی و غیراستاندارد بودن نه تنها زیبایی را به پوستهای ایرانی هدیه نمی کند، بلکه زمینه ساز #شیوع_انواع_بیماری های پوستی همچون پیری زودرس پوست، حساسیت های پوستی، عفونت های پوستی و... می باشد.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اعتراف ترامپ به سقوط دلار در عرصه جهانی
🔹️رئیسجمهور سابق آمریکا: چین میخواهد ارز استاندارد و معیار را تغییر دهد. و اگر سقوط دلار اتفاق بیافتد مثل شکست در جنگجهانی است و به معنای واقعی کلمه یک کشور درجه ۲ خواهیم بود.
🔹شما در حال از دست دادن برزیل هستید، شما در حال از دست دادن کلمبیا، آمریکای جنوبی هستید. فرانسه در حال بازبینی سیاستهای خود است.
🔹چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟ ما در حال باختن قافیه هستیم. اگر ارز خود را از دست بدهی، این معادل شکست در یک جنگ جهانی است.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این نجفی مزدور که الان داره خودش رو برای پهلوی و سلطنت تیکه تیکه میکنه دو سال پیش خاندان پهلوی رو تف ملت هم نمیدونست !
🔻وقتی تو بازی راش دادن خاندان پهلوی شد تنها راه نجات ایران !
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قرائت دعای جوشنکبیر بدون کمک گوش و چشم!
🔹پخش زنده مراسم احیای ویژه ناشنوایان در حرمرضوی، تصاویر تاثیرگذاری را به سراسر ایران مخابره کرد، تا جاییکه بسیاری از هموطنان غیرناشنوا هم ترجیح دادند شبهای قدر را همراه با این مراسم بیریا احیا بگیرند.
🔹اما دل بسیاری از بینندگان این مراسم، پیش تصویر یک مهمان ویژه جا ماند؛ تصویر مادری که با دستهایش دعا خواند و احیا گرفت.
🔹مادری که نهفقط ناشنوا بلکه نابینا هم بود و دخترش، فرازهای دعای جوشنکبیر و عبارات مراسم شب احیا را کف دست او مینوشت.
🔹این مادر ۱۱ سال است با دستهایش میبیند، با دستهایش میشنود و دعاهایش را با دست روی دیوارهای حرم امام رضا مینویسد.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 ربع پهلوی واجب الاطاعه شد!
🔻 پس از ادعای معجزه لرزش زمین برای رضا پهلوی در تورنتو توسط شاهین نجفی، 👈حالا یکی از لیدر اغتشاشات اخیر اعلام می کند رضا پهلوی واجب الاطاعه است!👉
✅ قضاوت با شما
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
📍شما اینجا چه کار میکنید؟
🗣در یک مناظره تلویزیونی نماینده ویژه و پیشین آمریکا برای سوریه مدعی شد:
🔸«همانطور که نتانیاهو گفت نظام سوریه به ایرانیها اجازه داده تا این کشور را به پایگاه نیروهای ایرانی تبدیل کنند. بشار اسد نه توان انجام درخواست کشورهای عربی مبنی بر قطع روابط با ایران را دارد و نه قصد آن را دارد. حضور ما در سوریه برای مبارزه با داعش است و نظام سوریه مشروعیت ندارد.»
🗣اما کارشناس عرب صحبتهای او ر بیپاسخ نگذاشته و گفت:
🔹«حضور ایران با دعوت دولت سوریه انجام شده اما نیروهای آمریکایی بدون دعوت دولت آمده و اشغالگر هستند. تحرکات ایرانی علیه نیروهای آمریکایی حاضر در سوریه پیامی واضح به آمریکا مبنی بر این است که باید چمدانهایتان را جمع کرده و از سوریه خارج شوید. شما آمریکاییها با داعش نمیجنگید بلکه به بهانه آن میخ حضور خود را در خاک سوریه محکم میکنید. هیچکس به آمریکا اجازه نداده که دولتی را قانونی بداند یا دیگری را غیر قانونی اگر حکومت دمشق غیرقانونی است چرا نماینده سوریه در سازمان ملل حضور دارد؟»
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
🔸️قابی جذّاب
از افطار میدان پژوهش
📌رهبر انقلاب :
اگر بدانند پشت کشف حجاب و مبارزه با حجاب چه کسانی و دستگاههایی هستند، این کار را نمیکنند چون خیلی از آنها اهل دین و تضرع و ماه رمضان و دعا هستند.
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
⭕️ در شاندیز و طرقبه، اطراف مشهد مقدس چه خبر است؟
🔻ترویج علنی روزه خواری در مشهورترین رستوران های این شهرها و سکوت مرگبار مسئولین امر...
نکند که خودتان... 😐
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عامل اصلی بیحجابی چه کسانی هستند!؟
سلبریتیها
فوتبالیستها
هنرپیشهها
به دانشگاهیه نگو، به بانکیه نگو، به فوتبالیسته و سینماگره نگو؛ فقط #گشت_ارشاد بذار برو تو خیابون به مردم بگو چرا بیحجابید!!!
#حجاب
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key