15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ جلیلی در نگاه خواص
🔶️ از علی لاریجانی تا علیرضا زاکانی همگی جلیلی را فرد سالم و کارآمدی میدانند
🔷️ نظرات چهره های شاخص سیاسی و علمی درباره دکتر سعید جلیلی
🔴 این کلیپ خیلی مهمه پس با بازنشر اون کمک کنید افراد بیشتری اونو ببینن
وقتی راه را گم کردید ببینید دشمن کجا را بیشتر میکوبد !
#سعید_جلیلی اصلح✅
#شهید_جمهور #انتخابات
#کانال_جهادی_سنگر_خاکی_آغاجاری
من انقلابی هستم....
https://eitaa.com/Vatan1444
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 تاریخ پر از بچههاییه که بر خلاف تفکرات پدرشون زندگی کردن...
🔹 «گاندو» به دلیل موضوع جذابی که داشت، در زمان پخش مورد توجه ویژه مخاطبان قرار گرفت.
#کانال_جهادی_سنگر_خاکی_آغاجاری
من انقلابی هستم....
https://eitaa.com/Vatan1444
.
♻️ رونمایی از پزشکیان واقعی
🔰 حمید رسایی: شب گذشته اولین برنامه گفتگو محور آقای پزشکیان روی آنتن رفت و مصداق این ضربالمثل فارسی شد که "تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد."
پزشکیان که در فضای مجازی به صورت بادکنکی برای چند ساعت برجسته شده بود، خیلی زود و در اولین گفتگوی ویژه خبری با جملاتی مثل اینکه "از من توقع نداشته باشید برنامه ای ارائه بدهم، لابد دولت قبلی برنامه ای داشته البته من از اون برنامه هم اطلاع ندارم ولی همون رو دنبال میکنم" همه کسانی که به او دلبسته بودند را ناامید کرد.
برنامه دیشب پزشکیان به اقرار دوستداران، منتقدان و مخالفانش واقعا ضعیف بود. کلیگویی میکرد. در حوزه اقتصاد هیچ برنامهای نداشت. حتی به برنامه هفتم توسعه که با حضور خودش در مجلسی که عضوش بوده، تصویب شده بود، تسلط نداشت! به سوالات مجری جوابهای بیربط میداد. برخی آیات قرآن را که بیربط به بحث بود، شاهد مثال میآورد! مشخص بود که میخواهد با اشاره به برخی آیات و روایات، راهی برای ارتباط با متدینین باز کند.
متاسفانه برخی فعالان مجازی در حال غولنمایی پزشکیان هستند و با برجستهسازی برخی خطاها و جهتگیریهای غلط وی، او را بیشتر تبلیغ میکنند تا نقد!
#کانال_جهادی_سنگر_خاکی_آغاجاری
من انقلابی هستم....
https://eitaa.com/Vatan1444
📝 یادداشت محمدصادق شهبازی با عنوان #چرا_جلیلی
- بخش اول:
#کانال_جهادی_سنگر_خاکی_آغاجاری
من انقلابی هستم....
https://eitaa.com/Vatan1444
▫️ کشور رئیسجمهوری میخواهد که سیستم اجرایی را از روزمرگی، لکهگیری، بیجهتی و حرکت زیگزاگی خارج کند. اولویتهای اصلی را بشناسد و کشور را روی آنها حرکت دهد. اینها اشراف و تمرکز چه در سطح راهبردی و کلان چه در سطح جزئی و منطقهای میخواهد. او تنها کسی است که دو دهه میان مسائل کلان و جزئی کشور رفت و برگشت کرده و روی اولویتها ایستاده. اولویتهایی که هم کشور را(نه صرفاً پیشرفت که) #جهش بدهد و هم نیازهای روزمره زندگی مردم را رفع کند. اینها راه بلد بودن و فهم راهبردی میخواهد با روخوانی برنامههای تولیدی و سفارشی و شب انتخاباتی به دست نمیآید.
▫️کشور رئیسجمهوری میخواهد که نظام فکری منسجم داشته باشد. نظام فکری که به همه تصمیمات او جهت بدهد و او و دولتش را از حرکت زیگزاگی و از تحت فشار و خوشامد این و آن قرار گرفتن در داخل و خارج و نگاهدارد. ارزش و اهمیت هر آرمان و جهتگیری را مبنایی درک کند. اینگونه تصمیمات بر اساس نیازها گرفته میشود نه فشار، نظرسازی، موج مجازی و... و منافع ملی فدای زور و خوشامد این و آن نمیشود. جلیلی کسی است که نظام فکریاش به اصیلترین مبانی بناشده بر پایه قرآن متکی است، هیچ وقت حزب باد نبوده و تنها بر اساس آن مبانی عمل کرده حتی اگر جایی به ضرر خودش مثلاً رأیآوری بوده. اگر عدالت را مقدم بر پیشرفت میداند، یا اگر به ایستادگی در برابر کفار معتقد است و به تعبیر قرآنی که همیشه میگوید تن به حکم جاهلی نمیدهد، اگر در برابر موارد شبههآلود میایستد، اگر به روشهای فرصت طلبانه تن نمیدهد و... نه از سر تعصب که همه بر اساس تسلط و پایبندی به مبانی است.
▫️ کشور رئیسجمهور فعال میخواهد، نه منفعل! کسی که خودش فعالانه ایده وسط بگذارد، بازی و میدان را طراحی کند، نه آنکه دیگران برایش تعیین تکلیف کنند. لازمه آن گذشته از نظام فکری و اشراف، استقلال فکری و عملی است. یعنی هم خودش جمعبندی داشته باشد، هم وامدار این و آن نباشد که به خاطر زیست خود و اطرافیانش و لکههایی که بر دامن خود یا آنها است مجبور به باج دادن و معامله و تحت تأثیر فشار و تعارف قرار بگیرد. جلیلی کسی است که نهتنها خود ایده دارد که چون هیچ آلودگی بر دامن خودش نیست و آلوده به باندبازی و زد و بند نیست، دست و زبانش در پیگیری و گفتن حق کند نشده است.
▫️ کشور رئیسجمهوری میخواهد که تیم داشته باشد نه باند! از ظرفیت فکری و تجربه دیگران استفاده کند با دیگران کار کند، اما تحتتأثیر نباشد و دورش محفل و گنگ شکل نگیرد. جلیلی نهتنها از دوره مسئولیتش در بیت و شورای امنیت ملی و بعدتر در قالب #دولت_سایه صدها نفر مشاور و کارشناس از جهتگیریهای مختلف فکری، علمی، سیاسی، مذهبی و... را جمعکرده که بعید است عادی کنار هم بنشینند، بلکه به هزاران نفر از مردم در بازدیدهای میدانی گره خورده و از نتایج تصمیمات و موانع پیش پای مردم مطلع است. او محفلی و گعدهای و جزو بازی این و آن نشده اما به این بدنه کارشناسی متکی است.
▫️ کشور رئیسجمهوری میخواهد که توان جمعبندی داشته باشد. تکثرهای دورش از او آدمی صلح کلی نسازد که بخواهد همه را به دست بیاورد و نتیجتاً نتواند هیچ تصمیم جدی بگیرد! و به سرنوشت همه دولتها دچار نشود که دولت در حوزههای مختلف تبدیل به لحاف چهلتکه شود که هر کس به سمتی بکشد. جلیلی نخواسته همه را به دست بیارود و صلح کلی باشد. او مثل آهنربا جهتگیری هایی دارد که دایره گستردهای با اختلافات گسترده به شرط سازگاری با آن چهارچوب میتوانند به آن بچسبند و این ایده و مدل را تقویت کنند نه اینکه هر یک از سمتی بکشند و #شترگاوپلنگ مثل اکثر ائتلافهای سیاسی بسازند!
بخش دوم: