🌺آیه 94 سوره بقره:
قُلْ إِنْ کانَتْ لَکُمُ الدَّارُ الْآخِرَةُ عِنْدَ اللَّهِ خالِصَةً مِنْ دُونِ النَّاسِ فَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ إِنْ کُنْتُمْ صادِقينَ(94)
- بگو اگر (آنچنانكه مدعى هستيد) سراى ديگر در نزد خدا مخصوص شما است نه ساير مردم پس آرزوى مرگ كنيد اگر راست مى گوئيد.(94)
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🌹خلاصه تفسیرنمونه:
⚡️گروه از خود راضى⚡️
💢از تاريخ زندگى يهود علاوه بر آيات مختلف قرآن مجيد ,چنين برمى آيد
كه آنها خود را يك نژاد برتر مى دانستند❗️
و معتقد بودند گل سر سبد جامعه انسانيتند❗️
بهشت به خاطر آنها آفريده شده ❗️
و آتش جهنم با آنها چندان كارى ندارد❗️
آنها فرزندان خدا و دوستان خاص او هستند❗️و خلاصه آنچه خوبان همه دارند آنها تنها دارند‼️
♨️اين خودخواهى ابلهانه در آيات مختلفى از قرآن كه سخن از يهود منعكس است ♨️
🌀در آيه 18 سوره مائده مى خوانيم : نحن ابناء الله و احبائه : (ما فرزندان خدا و دوستان خاص او هستيم ).
و در آيه 111 سوره بقره مى خوانيم : وقالوا لن يدخل الجنة الا من كان هودا او نصارى : (آنها گفتند كسى در بهشت داخل نمى شود مگر اينكه يهودى يا نصرانى باشد).
و در آيه 80 سوره بقره مى خوانيم و قالوا لن تمسنا النار الا اياما معدودة : (آتش دوزخ جز چند روزى به ما اصابت نخواهد كرد).
👈اين پندارهاى موهوم از يكسو آنها را به ظلم و جنايت و گناه و طغيان دعوت مى كرد، و از سوى ديگر به كبر و خودپسندى و خود برتر بينى .⚠️⚠️⚠️
💠قرآن مجيد در آيات فوق پاسخ دندانشكنى مى دهد مى گويد:
👈(اگر (آنچنان كه شما مدعى هستيد) سراى آخرت نزد خدا مخصوص شما است نه ساير مردم 👈پس آرزوى مرگ كنيد اگر راست مى گوئيد) ☝️
(قل ان كانت لكم الدار الاخرة عندالله خالصة من دون الناس فتمنوا الموت ان كنتم صادقين ).
💠آيا ميل نداريد به جوار رحمت خدا پناه بريد و نعمتهاى بى پايان بهشت در اختيار شما باشد آيا دوست ، آرزوى ديدن محبوب خود را ندارد⁉️⁉️
🔰يهود با گفتن اين سخنها كه بهشت مخصوص ما است❗️ يا ما چند روزى بيش در آتش نمى سوزيم ❗️...
مى خواستند مسلمانان را نسبت به آئينشان دلسرد كنند.❕❗️
👈👈ولى قرآن پرده از روى دروغ و تزوير آنان بر مى دارد، ❌زيرا آنها به هيچوجه حاضر به ترك زندگى دنيا نيستند و اين خود دليل محكمى بر كذب آنها است ،❌
💢 راستى اگر انسان چنان ايمانى به سراى آخرت داشته باشد چرا اينقدر به زندگى اين جهان دل ببندد❓و براى وصول به آن مرتكب هزار گونه جنايت شود❔❓
در دوران حکومت چهار سال و ده ماههٔ امیرالمؤمنین، سه جنگ تحمیلی تلخ بر امیرالمؤمنین تحمیل شد. جنگ هایی که تقریباً تمام جناح ها در این جنگ ها با همدیگر همدست شدند. یعنی تمام جناح های عالم اسلام که مخالف با امیرالمؤمنین بودند، در این جنگ ها با هم همدست بودند.
ـــــــــــــــــ
یک جناح، جناح صحابهٔ نامدار پیغمبر بودند که فرماندهان و رهبرانش، طلحه و زبیر، دو سردار اسلام، دو صحابی پیغمبر، دو چهرهٔ معروف و منوّر بودند! که این ها ناکثین بودند.
◀️مبحث: #قسمت_دویست_و_شصتم
#فتنه_جنگ_جمل
📚#انسان_250_ساله📚صهبا
✔️🔴نشر متن و کپی با عبارت *انسان ۲۵۰ ساله، صهبا* #مجاز می باشد.
@Velayate_eshgh_313
┄═❁🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
بیعت شکنان؛ یعنی همرزمان خود امیرالمؤمنین، دوستان قدیمی امیرالمؤمنین که طاقت عدالت او را نیاوردند، با او در افتادند؛ کسانی که علی را می شناختند، به او اعتقاد داشند. بعضی از آن ها حتی در روی کار آمدن امیرالمؤمنین هم نقش داشتند، با او بیعت کرده بودند. همین ها با امیرالمؤمنین درافتادند؛ زیرا این ها هم عدالت امیرالمؤمنین را طاقت نیاوردند؛ دیدند او به آشنایی و سابقه و رفاقت توجهی نمی کند.
◀️مبحث: #قسمت_دویست_و_شصت_و_یکم
#فتنه_جنگ_جمل
📚#انسان_250_ساله📚صهبا
✔️🔴نشر متن و کپی با عبارت *انسان ۲۵۰ ساله، صهبا* #مجاز می باشد.
@Velayate_eshgh_313
┄═❁🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
📌 حکمت 80
📍مومن و ارزش حکمت
📍در بر دارنده مفاهیم: #علمی، #معنوی
📝 شرح و تفسیر این حکمت در کانال:
🔻🔻🔻
#حکمت_هشتادم_نهج_البلاغه
1⃣ آنچه در اين كلام گهربار آمده است شبيه چيزى است كه در كلام قبل آمد; اما به تعبير و به شكل ديگر.
◀️ امام(ع) براى اين كه نامحدود بودن منبع علم را روشن سازد تشبيه زيبايى كرده مى فرمايد: «علم و دانش گمشده مؤمن است، بنابراين دانش را بگير، هرچند از اهل نفاق باشد».
◀️ روشن است هرگاه انسان گمشده پرارزشى داشته باشد دائماً به دنبال آن مى گردد و آن را نزد هركس ببيند از او مى گيرد; خواه آن شخص مؤمن باشد يا كافر، منافق باشد يا مشرك، نيكوكار باشد يا بدكار. اين سخن در واقع نشان مى دهد كه صاحبان اصلى علم ودانش افراد باايمان اند و منافقان و فاسدان غاصبانه از آن استفاده مى كنند و چه بسا آن را وسيله اى براى رسيدن به اهداف سوء خود قرار مى دهند، بنابراين، صاحب حقيقى آن كه مؤمنان اند هر جا كه آن را بيابند به آن سزاوارترند.
🔻🔻🔻
#حکمت_هشتادم_نهج_البلاغه
2⃣ در قرآن مجيد آمده است; در سوره «اعراف»، آيه 32 مى خوانيم: «(قُلْ مَنْ حَرَّمَ زينَةَ اللّهِ الَّتي أَخْرَجَ لِعِبادِهِ وَالطَّيِّباتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِيَ لِلَّذينَ آمَنُوا فِي الْحَياةِ الدُّنْيا خالِصَةً يَوْمَ الْقِيامَةِ كَذلِكَ نُفَصِّلُ الاْياتِ لِقَوْم يَعْلَمُونَ); بگو چه كسى زينت هاى الهى را كه براى بندگان خود آفريده و (همچنين) روزى هاى پاكيزه را حرام كرده است. بگو اينها در زندگى دنيا از آن كسانى است كه ايمان آورده اند (هرچند ديگران نيز از آن استفاده مى كنند ولى) در قيامت خالص براى مؤمنان خواهد بود. اين گونه آيات خود را براى كسانى كه آگاهند شرح مى دهيم». گرچه آيه ناظر به مواهب مادى است; ولى مواهب معنوى را به طور مسلم شامل مى شود.
🔻🔻🔻
#حکمت_هشتادم_نهج_البلاغه
3⃣ در شرح نهج البلاغه ابن ابى الحديد آمده است كه روزى «حجاج» خطبه خواند و در ضمن آن گفت: «خداوند ما را به طلب آخرت دستور داده و روزى دنيوى ما را ضمانت كرده. اى كاش آخرت را براى ما تضمين مى كرد و ما مأمور به طلب دنيا بوديم». حسن بصرى اين سخن را شنيد و گفت: «اين همان گمشده مؤمن است كه از قلب منافقى خارج شده است».
🔻🔻🔻
#حکمت_هشتادم_نهج_البلاغه