لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلزایمر_تاریخی
💢 در اوایل #دهه_پنجاه حدود ۳۱ هزار #آمریکایی در ایران زندگی میکردند، مصونیت سیاسی داشتند، نفوذ داشتند، نفت و شاهراه منطقه در اختیارشان بود، با سرنگونی رژیم منافع عظیمی را از دست دادند.
شهروند آمریکایی در دهه پنجاه: فکر میکنند ایران بهشت برین است!(مصاحبه بالا را ببینید)
✅ ترامپ دو روز پیش در جمع نیروهای آمریکایی مستقر در عراق:
در عراق می مانیم تا حواسمان به #ایران باشد.
🆔 @vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی کمتر دیده شده از به آتش کشیدن پایگاه بسیج در خیابان آزادی .25خرداد88
فرمانده حوزه 117 نینوا :اگر آن روز حوزه سقوط میکرد و سلاحهای ما دست آنها میافتاد شاید اوضاع مانند سوریه میشد.
🆔 @vitaminsiyasi
🔴 شایعه/ فروش سوالات امتحان نهایی در کانالهای تلگرامی❗️
✅رییس مرکز سنجش وزارت آموزش وپرورش درباره فروش سوالات امتحانات نهایی در یک کانال تلگرامی گفت:
🔹این سوالات دروغین و اقدام این افراد شیادی است و به دانش آموزان توصیه میکنم که فریب این افراد را نخورند.
🔹این موضوع که سوالات مختلف در فضای مجازی به عنوان سوال امتحانی روز شنبه وجود داشته باشد دلیلی بر لو رفتن سوالات امتحانی نیست.
fna.ir/bqrh92
🆔 @vitaminsiyasi
4_428830309589453407.mp3
5.36M
کیها یادشون رفته؟؟
#نه_دی #فتنه_۸۸
🆔 @vitaminsiyasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حب هاشمی به فرزندانش
حسن عباسی: در فتنه ۸۸ بسیاری از بزرگان ریزش کردند ،عبرت بگیرید از امثال هاشمی، حب آقای هاشمی به فرزندانش زمینه ساز فتنه ۸۸ شد!
#نه_دی #فتنه_۸۸
🆔 @vitaminsiyasi
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غلط میکنی قانون را قبول نداری ، قانون تو را قبول ندارد
رَپِ علیرضا شدت با موضوع فتنه ۸۸ و آینده انقلاب
🆔 @vitaminsiyasi
برگی از #چهل سالگی انقلاب اسلامی
🌹👇ورود به محدوده ابرقدرتها
با ظهور و بروز خودباوری ملی ایرانیان در سایه انقلاب اسلامی، جوانان ایرانی به بخشهایی در جهان علم و صنعت ورود کردند که در جهان تنها کشورهای محدودی توان ورود به آن را داشتند یا به عبارت دقیقتر این عرصهها در انحصار قدرتهای خاص و بزرگ بود! یکی از این حوزهها، فناوری فضایی است که هر چند در این زمینه با جهان فاصله داشتیم؛ اما از سال 1375 تلاش و تحقیقات ویژه در این حوزه آغاز شد و ابتدا مدل آزمایشگاهی ماهواره مصباح و پس از آن مدل فضایی آن به دست محققان کشور طراحی و ساخته شد. ساخت ماهواره هواشناسی سینا و پرتاب ماهواره امید به فضا و همچنین پرتاب کاوشگر ۳ به فضا در سال 1387 از جمله گامهای اولیه جمهوری اسلامی ایران در این حوزه بود. سال 1389 ماهوارههای ملی طلوع، مصباح ۲ و نوید علوم و صنعت رونمایی شدند و ایران در سال 1390 موفق شد با پرتاب موفق ماهواره رصد و سومین ماهواره ایرانی با عنوان نوید، گامهای محکمتری در حوزه این فناوری نو بردارد. با ورود ایران به باشگاه سازندگان موتور ماهوارهبر، همچنین ارسال موجود زنده به فضا، محققان ایرانی در سال 1392 از طریق کاوشگر پیشگام، دومین موجود زنده را با نام «فرگام» به فضا فرستادند. رونمایی از نخستین مرکز فضایی ایران، طراحی و ساخت ماهوارهبرهای سیمرغ و امید و پرتاب کاوشگر به فضا و پرتاب ماهوارههای رصد و امید و فجر، رونمایی از ماهواره دوستی، ساخت آزمایشگاه سنجش از دور سازمان فضایی ایران و مرکز تجمیع و تست ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران از دیگر فعالیتهای این حوزه بوده است. اگرچه متأسفانه در سالهای اخیر و به واسطه سیاستهای برجامی در حق این صنعت و پژوهشگران دانش فضایی کشور کم لطفی شده است؛ اما بدون شک جوانان ایران در این مسیر هرگز متوقف نخواهند شد و در آینده نه چندان دور خبرهایهای خوش بسیاری را از این حوزه خواهیم شنید.
🆔 @vitaminsiyasi