⭕️ وضعیت سیاسی دوجناح عمده کشور بر اساس مطالعه محتوای خودشان در حال حاضر:
#اصلاح_طلبان:
بحران ساختاری
بحران معنا
بحران رهبری
بحران اعتماد سازی
#اصولگرایان:
آزمون کارآمدی
آزمون وحدت
آزمون حفظ و عمق بخشی به سرمایه اجتماعی
👤 عبدالله گنجی
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
⭕️ تست کرونای نزدیک به 800نفر در زندان فدرال کالیفرنیا مثبت شده و این یعنی70% این زندان درگیر کرونا شده
اگر این خبر متعلق به ایران بود الان توی شورای امنیت محکوم شده بودیم نهادهای حقوق بشری و اکانتها و کانالهای جیره خوار غرب هم صبح تا شب علیه مون جار میزدن
https://t.co/fRfTvEN4zK
👤 استیون هاونکوب(محدود شده)
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
⭕️ آگاه باشید،فتنه جدید ،به مانند سال ۸۸ با پشتوانه اصلاح طلبان رقم خواهد خورد.
خاتمی باغی و عمله هایش استارت کار را زده اند.
#باغی_انقلاب
👤 امیر امیدنژاد
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ از عجایب این ایام معرفی ۵ نماینده ماندگار ، موثر و کاربلد در مجلس دهم به روایت پایگاه خبری انتخاب است!
علی مطهری
محمود صادقی
پروانه سلحشوری
حشمت الله فلاحت پیشه
علی لاریجانی
👤 سيد علي موسوي
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥بحران غذا در فرانسه!
🎥راشاتودی: در حومه ثروتمندترین شهر فرانسه، صدها نفر از مردم برای ساعتها در صف میایستند تا غذای رایگان دریافت کنند؛ خانوادههای بسیاری در تلاش هستند تا به بچههای خود غذا برسانند!
🚨 #بصیرت_سیاسی
🆔 @Roshangari_basirat
http://eitaa.com/joinchat/2427518998C64cc7dd436
📸 پیر شدیم رفت!
📌 براساس آمار رسمی، سال گذشته رشد جمعیت کمتر و ایران پیرتر شده است
#عموفیدل
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
📌 شماره شبهه : ۳۰۲۳
🔆 متن شبهه :
صلح امام حسن مجتبی(ع) با معاویه مورد تایید امام حسین(ع)نیز نبوده است و بهمین دلیل امام حسین ( ع ) بر خلاف پیمان صلح امام حسن ( ع ) قیام کرد
🔆 پاسخ شبهه :
1⃣ شماری از مورخان و محدثان کوشیدهاند تا دو شخصیت متفاوت از این دو برادر به دست دهند. تبلور این گرایش نادرست، درباره عقیده آنها درباره مساله صلح، بدین گونه است که گویی امام حسین(علیه السّلام) به صلح اعتقادی نداشته و در این باره به برادر خود اعتراض کرده است. مبنای این سخن نیز این است که امام حسین(علیه السّلام) طرفدار مشی پدر بوده در حالی که امام حسن(علیه السّلام) راه جنگ را نمیپسندیده است؛ اما از گزارشات تاریخی بر میآید که امام مجتبی(علیه السّلام) موافق جنگ بوده و این در سخنان آن حضرت آشکار است.
2⃣ از امام حسین(علیه السّلام) نقل شده است که در اعتراض به برادر گفت: «اُعِیذُکَ بِاللهِ اَنْ تُکَذِّبُ عَلِیّاً فِی قَبْرِهِ وَ تَصَدَّقْ مُعَاوِیَهَ»(1)؛ (به خداپناه میبرم از این که علی را در قبر تکذیب کرده و معاویه را تصدیق کنی!)، از مدائنی نیز نقل شده است که حسین(علیه السّلام) از پذیرفتن صلح امتناع کرد، تا آن که برادرش با وی سخن گفت.(2) در برابر این ادعا، شواهد نقلهایی وجود دارد که نشان میدهد امام حسین(علیه السّلام) نیز راهی بهتر از صلح نمیشناخته و مردم را به اطاعت از برادرش دعوت می کرده است.
3⃣ سیره عملی امام حسین(علیه السّلام) عدم اعتنا و بیتوجهی به سخنان و اقداماتی بوده که ضمن آنها کوشیده شده تا وی را درباره موضع برادرش به مخالفت کشانده و او را به عنوان رهبر شیعیان عراق معرفی کند. او تا پایان زندگی امام حسن(علیه السّلام)، در کنار آن حضرت بوده و همانند او در مدینه زیست. حتی پس از شهادت برادر نیز، طی یازده سال همان موضع را داشت.
این سیره نشان میدهد که او هیچ گونه مخالفتی با مساله صلح نداشته است.
4⃣ زمانی که شیعیان تندرو و افراطی از موضع صلح ناراحت شدند، به سراغ امام امام حسین(علیه السّلام) آمده و از او خواستند تا رهبری آنان را در دست گیرد. علی بن محمد بن بشیر همدانی میگوید: «همراه سفیان بن ابی لیلی به مدینه آمدیم و بر حسن بن علی(علیهما السّلام) وارد شدیم در حالی که مسیب بن نجبه و عدهای دیگر نزد او بودند. من به او گفتم: السلام علیک یا مذل المومنین. امام فرمود: «سلام بر تو: بنشین من مذل المومنین نیستم، بلکه معز المومنینام. من از صلح چیزی جز حفظ جان شما را نمیخواستم ...»، او میافزاید: «ما به سراغ برادرش امام حسین(علیه السّلام) رفتیم و او را از آنچه [امام] حسن(علیه السّلام) گفته بود آگاه کردیم. امام حسین(علیه السّلام) فرمود: «صَدِّقْ اَبُو مُحَمَّد، فَلْیَکُنْ کُلُّ رَجُلٍ مِنْکُمْ حِلْساً مِنْ اَحْلَاسِ بَیْتِهِ مَادَامَ هَذَا الْاِنْسَانُ حَیّاً فَاِنْ یَهْلِکُ وَ اَنْتُمْ اَحْیَاءٌ رَجَوْنَا اَنْ یُخَیِّرَ اللّهَ لَنَا وَ یُوْتِنَا رُشْدَنَا وَ لَا یَکِلْنَا اِلَی اَنْفُسِنَا»(3)؛ (برادرم راست میگوید، هر یک از شما تا وقتی این شخص [معاویه] زنده است در خانه خود باشد [تا ببینیم چه میشود؟] اگر او مرد و شما زنده بودید امیدوارم که خداوند آن را برای ما پیش آورد که رشد ما در آن باشد و ما را به خود وانگذارد).
امام در برابر شخص دیگری که از وی خواسته بود تا دست به قیام بزند، فرمود: «اَمَا اَنَا، فَلَیْسَ رَاْیِی الْیَوْمَ ذَلِکَ، فَالْصِقُوا رَحِمَکُمُ اللهُ بِالْاَرْضِ وَ اکْمِنُوا الْبُیُوتَ وَ اَحْتَرِسُوا الظَّنَّهَ مَادَامَ مُعَاوِیَهَ حَیّاً» (اکنون عقیده من چنین نیست. خدای شما را رحمت کند، تا هنگامی که معاویه زنده است در خانههاتان بمانید و از کاری که به شما ظنین شوند پرهیز کنید)
5⃣ اشاره امام به زنده بودن معاویه، نشانگر آن است که امام نیز به شرایطی که منجر به مساله صلح شده واقف بوده است. معاویه در این تحلیل نقش محوری داشت. به هر روی، پس از آن که ماجرای صلح به پایان رسید، دو برادر هر دو کوفه را ترک کرده و به مدینه بازگشتند.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634
در توییتر 👇
https://twitter.com/Garargahshayeat
واقعاً خدا میداند من وقتی یادم می آید که مردم ما #مطالعه_کردن را بلد نیستند، #به_قلب_من_فشار_میآید.
📕 ۷۰/۱۱/۲۹
✅ @shenakhte_rahbari
13990220_38440_16k.mp3
39.27M
#نخستین_بار
📎 #صوت_کامل کتاب صلح الحسن 📢
📓اصل این کتاب با عنوان «صلح الحسن» تألیف عالم جلیلالقدر "شیخ راضی آلیاسین" از علمای حوزهی نجف بوده است که در سال ۱۳۴۸ شمسی توسط حضرت آیتالله خامنهای در سن سی سالگی ترجمه شده است .
✔️رنجی که امام حسن علیهالسلام از دوستان دیدند
«پیغمبر با همهى شدّتها و رنجها و امیر مؤمنان با همهى دردها و غمها و ائمّهى دیگر با همهى ستمدیدگیها هیچ کدام در وضعیّت امام حسن قرار نگرفتند و این عظمت حسنبنعلى را نشان میدهد؛ زیرا آن دیگران، ائمّهى هداة معصومین اگر از سوى دشمن رنج میدیدند، از سوى دوستان آن زخمها را التیام مییافتند امّا امام حسن مجتبى اینجور نبود، نزدیکترین یاران امام حسن به او گفت یا مذلّ المؤمنین.» ۱۳۵۹/۵/۶
@shenakhte_rahbari
🏎 #نخستین_بار
🚛«الزامات پیشرفت صنعتی از نگاه رهبر انقلاب اسلامی»
🚗 نمودار سخنان ایشان در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای صنعت #خودروسازی درسال ۱۳۸۹
🚔نمودار شامل هشت مورد از الزامات توسعه و پیشرفت صنعتی جمهوری اسلامی ایران است که باید آنها را از یک سو ترجمانِ مطالبات ایشان درباره «الگوی پیشرفت اسلامی-ایرانی» در حوزه صنعت و از سوی دیگر، راهکارهای عملی «همت مضاعف و کار مضاعف» در عرصهی تولید داخلی دانست.
🚖از نکاتِ حائز اهمیت، میتوان به تحلیل دقیق از ضرورتها، نتایج، اهمیت، آسیبشناسی و الزامات اجرایی هر یک از موارد هشتگانه فوق اشاره کرد.
⭕️ @shenakhte_rahbari
◀️شبهه #شماره_2337
⛔️ سوال: ⛔️
@Wiki_Shobhe
من اهل سنتم ودر حال تحقیق خیلی هم کتاب میخونم یه سوال دارم هرچی فکر میکنم به نتیجه نمیرسم اگه واقعا بین حضرت علی با حضرت ابوبکر وعمر وعثمان اختلافی نبوده چرا علی نام بچه هاشو به اسم اونا قرار داده؟
ودیگه اینکه ازدواج نمودن فرزندان پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) با فرزندان و نوادگان بعضی از صحابه روچجور توجیه میکنید!!
لطفا پاسخ منطقی بدید
#مذهبی
✅◀️ پاسخ : ▶️✅
@Wiki_Shobhe
1️⃣بدون تردید شیعیان از یزید ومعاویه بیزارند اما در عین حال برخی از یاران امامان نامشان یزید بوده است مانند یزید بن حاتم از اصحاب امام سجاد،یزید بن عبدالملک، یزید صایغ،یزید کناسی از اصحاب امام باقر، یزید الشعر، یزید بن خلیفه، یزید بن خلیل، یزید بن عمر بن طلحه، یزید بن فرقد ویزید بن مولی حکم از اصحاب امام صادق.
حتی یکی از اصحاب امام صادق شمر بن یزید بوده است
📚جامع الرواه،ج1 ص402
ایا می توان گفت این نامگذاری ها به دلیل دوست داشتن یزید ویزیدیان بوده است
2️⃣اگر نامگذاری به دلیل ابراز محبت است چرا خلیفه دوم بخشنامه کرد کسی حق ندارد نام پیامبران از جمله پیامبر اکرم را برخود بگذارد.
ابن بطال وابن حجر عسقلانی در شرحشان بر صحیح بخاری می آورند:
"عمر به اهالی کوفه فرمان داد تا نام هیچ پیامبری را بر فرزندان خود نگذارند"
📚شرح صحیح بخاری،ابن بطال،ج9 ص334
📚فتح الباری،ابن حجر،ج10 ص572
3️⃣چرا خلفا نام فرزندان خودرا علی،حسن وحسین، فاطمه نگذاشتند؟اگر نامگذاری دلیل بر دوستی است ایا دوستی می تواند یک طرفه باشد؟
4️⃣اگر نامگذاری دلیل بر ارادتمندی است باید ابوبکر را از ارادتمندان بت بزرگ مشرکین "عزی"بدانیم چرا که وی نام یکی از فرزندانش را عبدالعزی گذارده بود که پیامبر نامش را به عبدالرحمان تغییر داد
📚المستدرک،ج3 ص538 رقم 5999
5️⃣ بسیاری از عربها در دوره قبل از اسلام، نام فرزندانشان را ابوبکر، عمر و عثمان میگذاشتند. این اسمها در زمره اسمهای رایج آن زمان بود.
تعدادی از صحابه پیامبر نامهایشان ابوبکر، عمر و یا عثمان است. همه این ها قبل از نامگذاری فرزندان امام علی بدین اسمها است. مانند عثمان بن حنیف.
❗️حضرت علی می گوید:
"فرزندم ( عثمان را) به نام برادرم عثمان بن مظعون نامیدم"
❗️مقاتل الطالبین،ج1 ص23
❗️ابن حجر از علمای شما در الاصابه از 21 تن از صحابه نام می برد که نامشان عمر بوده است
📚الاصابه،ج4 ص578 باب ذکر من اسمه عمر
واز 26 تن از صحابه نام می برد که نامشان عثمان بوده است
📚الاصابه،ج4 ص447
❗️می بینیم که نامگذاری به این اسامی در آن زمان کاملا رایج بوده است وبه هیچ وجه این اسامی اختصاص به خلفا نداشته است
6️⃣اگر علی علیه السلام با ابوبکر وعمر مشکل نداشته است چگونه مسلم نقل می کند که علی علیه السلام ابوبکر وعمر را دروغگو،گناهگار، مکار وحیله گر می دانست
📚صحیح مسلم،ج3 ص1378 ح1757
وچگونه حضرت علی در خطبه شقشقیه ( خطبه 3 نهج البلاغه) که علامه امینی در الغدیر جلد 7 ص82 به بعد آن خطبه را از 28 کتاب نام می برد از خلفا مذمت می کند
7️⃣در مبغوضیت خلفا در نزد اهل بیت جای هیچ شکی نیست.
علامه مجلسی در بحار الانوار جلد 30 ص145 باب 20 ،173 روایت خاصه در مذمت خلفا از اهل بیت نقل می کند ومی گوید اخبار این قدر زیاد است که نمی توان همه آنها را دریک جلد یا چند جلد بحار جمع اوری کنم
📚بحار الانوار،ج30 ص398
8⃣ امادر مورد ازدواج نمودن فرزندان پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) با فرزندان و نوادگان بعضی از صحابه:
♦️ هیچ دلیلی بر دوستی و محبت با شخص آن صحابی نیست چه بسا فرزندانی که با پدران و اجداد خود هم عقیده نبوده اند
🔹 آیا در تاریخ اسلام امثال مصعب بن عمیرها که برخلاف پدر و مادر مشرک خود به پیامبر ایمان آورده و از یاران نزدیک پیامبر شدند کم بودند؟ آیا کسی شک دارد که محمدبن ابوبکر از یاران و شیعیان امام علی (ع) بود و چه بسیارند از این نمونه ها !
علاوه بر اینکه همیشه وصلت دو فرد دلیل بر این نیست که آن دو فرد در همه زمان ها از هر نظر دارای فکر و عقیده مشترکی بوده و هیچگونه اختلاف فکری نداشته باشند، چه بسا که در یک برهه ای از زمان، دو نفر با هم از جهاتی هماهنگ و هم عقیده باشند و نقاط مشترکی داشته باشند ولی بعد از گذشت اندک زمانی اختلافات بروز نماید و از آنجایی که پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت (ع) مأمور به قصاص قبل از جنایت نبودند با چنین ازدواج هایی مخالفت نکردند. بنابراین تنها ازدواج پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) با فرد نمی تواند دلیل بر صلاحیت آن فرد و خانواده اش از تمام جهات حتی جهات سیاسی باشد. و شاهد این نکته آن است که در زمان ما نیز ازدواج های متعددی بین دختر و پسر شیعه و سنی و یا خانواده مذهبی با خانواده غیرمذهبی صورت می گیرد با این که دو خانواده با هم، هم عقیده و هم فکر نیستند ولی با یکدیگر ازدواج می کنند.
اما در جریان ازدواج