⚫️سالروز شهادت امام سجاد علیه السلام تسلیت باد
💠 امام سجاد علیه السلام:
🔺إيّاكَ و الابتِهاجَ بالذنبِ ، فإنّ الابتِهاجَ بهِ أعظَمُ مِن رُكوبِهِ؛
🔰از شاد شدن به گناه بپرهيز، كه شاد شدن به گناه از ارتكاب آن بدتر است.
📙بحارالانوار /۷۸/۱۵۹
🔴اگر همدلی بلد نیستیم، لااقل بیشعور نباشیم
پدر #زهراحسینی میگوید:
🔻یک هفته از گم شدن زهرا میگذرد، حال مادر زهرا اصلا تعریفی ندارد. در این اوضاع عدهای زنگ میزنند و با پرخاش و توهین با ما رفتار میكنند و میگویند چرا مراقب فرزندتان نبودید
تماسهای خیلی زیادی هم بوده كه گفتن بچه ما را در نقاطی دیدهاند و آدرس جایی در تهران یا حتی شهرستانهایی میدهند. اما هر بار که پیگیری میکنیم دست خالی برمیگردیم
خواهش میكنم به مردم بگویید الان وقت خوبی برای این کارها نیست
.
✍️#چندنکته
شرایط این مادر رو ببینید، یک هفته بچهش #گمشده، داره روح از بدنش جدا میشه، دیگه طاقت نداره. بعد با اسمسی مواجه میشه که #ناسزا گفته چرا #بچه رو مراقبت نکردی. دقت کنید. یک نفر خبر گمشدن #زهرا رو شنیده، انقدر ناراحت و یا #عصبانی شده که گوشی رو برداشته به اون شماره تلفن داخل اطلاعیه پیام داده فلانفلان شده ها، چرا مراقبش نبودید. دوست عزیز، وقتی تو انقدر حالت بد شده، ببین حال #مادر و پدرش چطوره
کلا ما چیزی به نام #همدلی کردن یاد نگرفتیم
بچهمون میخوره زمین دستش خون میاد، بجای اینکه همدلی کنیم و بهش بفهمونم که میدونیم چقدر الان داره درد میکشه، تا با همدلیمون از دردش کم کنیم، دعواش میکنیم. میگیم مگه کور بودی؟ چرا جلوت رو نگاه نکردی
طرف تو #کنکور قبول نمیشه، بهجای همدلی کردن میگیم خوب #درس نخوندی، اونجا اشتباه کردی، اینجا فلان کردی
و صدها مثال دیگه که باید همدلی کنیم، #سرزنش میکنیم. مادر زهرا شاید هزاران بار خودشو سرزنش کرده، نیازی به سرزنش کردن ماها نداره. اگر نمیتونید خیری برسونید لطفا شر نرسونید
از لحاظ #روانشناسی همدلی غوغا میکنه، تحمل سختترین مشکلات رو آسون میکنه. #مجلس_ختم یه مزیتی که داره همینه، آدم #داغدار، همینکه میبینه دوستانش میان تسلیت میگن، واقعا دلش آروم میشه
یکی از دوستان ما فرزندش فوت کرد، رفت پیش یکی از #علما. اون عالم از حالش باخبر بود، بهش تسلیت گفت. اون هم گفت راضی هستیم به رضای خدا، قضا و قدر بود. میگفت چندسال بعد رفتم پیشش یه سری وسایل داد دستم، داشتم از در خونه میرفتم بیرون بهم گفت: اون وسایلت رو بذار تو یه کیسه پلاستیکی نری بیرون بیفته بشکنه، بعدش بگی #قضاوقدر بود
ببینید، چندسال بعد بهش گفت که فوت فرزند شما قضاوقدر نبوده، سهل انگاری خودت بوده، به خدا نسبت نده. هر چیزی جایی داره
امیرالمؤمنین(ع) فرمود: کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود.
خیلی باید مراقب بود
درباره مساله دوم که آدرس دروغی میدن، نمیفهمم یعنی چی، نکتهای به ذهنم نمیرسه
#حسین_دارابی
@hosein_darabi
#صبحت_بخیر_مولای_من
و سر انجــام او خواهــد آمد...
و با مهـــربانی هایش
به ما نشان خواهد داد
که قبل از دیدن او
اصلا زندگی نکــرده ایم ..
💠 #العجل یا مولا صاحب الزمان 💠
┏━🌹🏴🌴🏴🌹━┓
🌴 @atr_zohoor 🌴
┗━🌹🏴🌴🏴🌹━┛
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
▪️چه بد امتی هستید
♦️هنگام سخنرانی امام سجاد علیه السلام در شام ، یکی از دانشمندان یهودی که در آن مجلس حضور داشت از یزید پرسید:
♦️"این جوان که سخنرانی می کند کیست؟"
یزید پاسخ داد:
"علی بن الحسین"
♦️یهودی گفت:
"حسین کیست؟"
یزید در جواب گفت:
"پسر علی بن ابی طالب است."
♦️عالم یهودی گفت:
"مادر حسین کیست؟"
یزید گفت:
"فاطمه ، دختر محمّد."
♦️یهودی گفت:
"این حسین ، پسر دختر پیامبر شما است و شما او را به همین زودی کشتید؟ به خدا سوگند كه اگر پیامبر ما حضرت موسی ، در میان ما فرزندى مىگذاشت، ما گمان مىكردیم كه او را تا سر حد پرستش باید احترام كنیم. ولی شما دیروز پیامبرتان از دنیا رفت و امروز بر فرزند او شوریده و او را از دم شمشیر گذراندید؟! واى بر شما! چه بد امتی هستید!"
📚بحارالانوار، جلد 45، صفحه 139
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
♦️چالشهای بانوان مبلغ در عرصه بینالملل/ معرفی زنان شیعه و پاسخ به شبهات حقوقی
قسمت اول:
🔸زاهره سادات میرجعفری، مسئول رصد آسیبهای اجتماعی معاونت فرهنگی مركز مدیریت حوزههای علمیه، در خصوص اهمیت جایگاه تبلیغ در حوزه بینالملل گفت: حوزه میتواند و باید در حوزه بینالملل، بیش از این فعالیت کند و چنین حضوری قطعاً تأثیر بسیاری در عرصه جهانی دارد.
🔹وی افزود: از سال گذشته گروههایی به نام تبلیغ بینالملل در حوزه تشکیل شده است که در سطح بینالملل میتوان از ظرفیت آنان استفاده کرد؛ قبلاً نیز سازمان حج و زیارت، چنین اقداماتی را انجام داده بود، اما در حوزه این کار به طور شاخص برای طلاب از سال قبل آغاز شد و در سفری که به کربلای معلی داشتیم، مبلغین بینالمللی واقعاً درخشیدند که این امر جای امیدواری دارد.
🔹وی افزود: با توجه به سابقه تدریس در جامعةالزهرا (س) و جامعةالمصطفی (ص) العالمیة، طلاب مشتاق زیادی هستند که تمایل دارند در عرصه بینالملل فعالیت داشته باشند و متأسفانه در سالهای قبل نگرش خوبی در این زمینه وجود نداشت. میرجعفری گفت: در چند سال اخیر این نگرش تغییر کرده و رسالت طلبهها، رسالتی بینالمللی شده است..
🔸میرجعفری بیان کرد: با توجه به اینکه تبلیغات منفی علیه زنان شیعی وجود دارد، باید شاخص زن مسلمان را به کشورهای دیگر معرفی کنیم.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
♦️چالشهای بانوان مبلغ در عرصه بینالملل
قسمت دوم:
🔹کارشناس انگلیسی زبان برنامه برونمرزی شبکه ولایت اظهار کرد: متأسفانه برخی زنان ایرانی که به کشورهای دیگر میروند از وضعیت حجاب و اخلاق خوبی برخوردار نیستند و بعضاً این گونه افراد به عنوان نماینده زن ایرانی معرفی میشوند.
🔸وی تصریح کرد: در حال حاضر یکی از آسیبهای جدی این است که به عنوان زن ایرانی نمیتوانم یک سند و کتاب بینالمللی غنی و پر مفهوم در حوزه زنان که ترجمه شده باشد را به زنان علاقهمند در سطح جهان معرفی و هدیه کنم و بگویم در این اثر نمونه زن ایرانی واقعی تبیین شده است. محتوای زیادی در این عرصه داریم، اما ترجمه نشده است و یا ترجمه خوبی ندارد و بهروز نیستند. کتابها باید تصاویر جذاب داشته باشد و نشاندهنده هویت یک زن ایرانی باشد و شبهات در مورد زن و حقوق زن در اسلام و ایران را رفع کند.
🔸وی افزود: طرح ایجاد شبکه بینالمللی «زنان و خانواده» به زبانهای مختلف را به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران دادهام تا اقدامی علمی و عملی در راستای معرفی شخصیت و جایگاه زن ایرانی نشئت گرفته از آموزههای دینی صورت پذیرد.
🔹مترجم دائرةالمعارف کتابخانه ملی عنوان کرد: باید سخنان زنان ایرانی را به گوش جهان برسانیم، با ترجمه سخنان زنان شاخص و فعال شیعه باید نسبت به معرفی آنان همچنین ارائه ترجمهها در سایتهای بینالمللی تلاش جدی داشت. حوزههای علمیه دارای ظرفیت عظیمی هستند که باید نسبت به شناسایی و کشف استعدادهای طلاب به ویژه زباندان، برنامهریزی دقیقتری انجام داد.
ادامه دارد ...
🌺 @zanan_enghelaby
♦️چالشهای بانوان مبلغ در عرصه بینالملل
قسمت سوم:
🔸پژوهشگر گروه فقه و حقوق پژوهشگاه معصومیه جامعةالزهرا (س) گفت: متأسفانه بیشتر اعزامهای خارجی در حوزه برادران صورت میگیرد و در زمینه خواهران انسجام و هدفمندی وجود ندارد. بنده خاطرات زیادی از تعامل با بانوان کشورهای دیگر دارم و اثربخشی یک زن به عنوان مبلغ را در کشورهای دیگر بسیار زیاد میدانم.
🔹وی تصریح کرد: وقتی آنها میبینند که شیعه هستیم میگویند تصور میکردیم زنان شیعه بد اخلاق و تندرو هستند، اما هنگامی که با آنها ارتباط میگیریم و میبینند که زن ایرانی فعال است، سوار خودرو میشود و سر کار میرود و اجتماعی است، کتاب میخواند و کتاب مینویسد و حتی بدون همسر نیز میتواند به کشور دیگر سفر کند نظرشان بسیار تغییر میکند. یادم هست در یکی از سفرها خانمی با ترس و لرز و تصور اینکه زنده برنمیگردد با من ارتباط میگرفت و اکنون آن قدر ارتباط خوبی داریم که تصویر پروفایلش حدیث حضرت علی (ع) است.
🔸این مدرس سواد رسانه با اشاره به اخلاق و سعه صدر مبلغان بیان کرد: در این زمینه باید طلاب روی اخلاق، صبر و حوصله خود کار کنند. کسی که به مثابه یک مبلغ اعزام میشود باید سعی کند تعاملات خوبی با ملیّتهای دیگر داشته باشد و تحملش در سختیهای سفر و مشکلات کار بالا باشد.
🔹میرجعفری اظهار کرد: تبلیغ چهره به چهره اهمیت زیادی دارد، اگر کار شود میتوان موفقیتهای زیادی در این زمینه داشت. ارتباط اولیه مناسب خیلی مهم است و در واقع تعاملات بعدی را رقم میزند.
🔸وی در خصوص فعالیتهای خود گفت: بنده با زبانهای اردو، عربی و فرانسه آشنایی دارم و بر انگلیسی مسلط هستم و در حال حاضر از رساله دکترا در زمینه مطالعات زنان دفاع میکنم. علاقه زیادی به ترجمه دارم و در حدود ۲۰ سال است کار ترجمه انجام میدهم.
🔹این فعال مسائل زنان عنوان کرد: در حال حاضر استاد زبان تخصصی در جامعةالزهرا (س) و جامعة المصطفی (ص) هستم و تدریس زبان تخصصی را بسیار دوست دارم. وقتی مقالهای را به زبان انگلیسی میخوانم دنیایی به روی من باز میشود و اطلاعات مفیدی به دست میآورم. اینکه مطالب زیادی را ترجمه کنم لغات در ذهنم کاربردی میشود و میتوانم سطح دانشم را ارتقاء داد.
🔸این مبلغ ممتاز عرصه بینالملل تصریح کرد: تاکنون کتابهای زیادی ترجمه کردهام، اخیراً کتابی به نام «جستاری در آئین زن در یهود» با ترجمه مدخل «زن دایرةالمعارف زن در جودائیکا» را ترجمه کردهام که به زودی منتشر میشود.
🔹وی بیان کرد: مقالات متعددی را ترجمه کردهام که بسیار مورد استقبال قرار گرفتهاند که برخی از آنان در سایت آکادمیا با ۴ هزار مخاطب خارجی دنبال میشوند و این افتخاری برای یک بانوی شیعه حوزه علمیه است. خوشحالم از این طریق حرفهای خود را در حوزه زنان بیان میکنم.
ایکنا
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
#اخبار_حوزه #یادداشت_ارسالی
📢 انتشار اخبار سقط جنین های خانگی جهت دار است / برخی برای تسهیل در امر قانونی کردن سقط های آنومالی به گونه ای جهت دار دست به انتشار آمار سقط جنین غیر قانونی زده اند!
◀️ یادداشت ارسالی یکی از مخاطبان که اجازه انتشار نامشان داده نشده است:
🌐 @tebona
_________________
1️⃣ تحلیل خود را با یک مثال بیان می کنم. چندی پیش آمار تکان دهنده ای از مرگ چند ده نفر از مصرف کنندگان مشروبات الکلی دست ساز منتشر شد. بعد از انتشار این آمار برخی از روشنفکران سریعا طرح فروش مشروبات الکلی بهداشتی، آن هم به صورت رسمی را به بهانه جلوگیری از شیوع مشروبات دست ساز و مسموم مطرح کردند، که البته این مسئله نیز با واکنش مسئولان دغدغه مند مربوطه نیز روبرو شد.
2️⃣ دقیقا همین اتفاق نیز در مسئله سقط جنین در حال رخ دادن است. آمارهایی که در چند روز گذشته در مورد مصاحبه آقای آخوندی با خبرگزاری فارس بیان شده است (جدای از صدق و کذب آن) دقیقا در راستای قانونی کردن سقط جنین است نه کنترل و کاهش آن!
🌐 @tebona
3️⃣ این مصاحبه و البته امثال آن برای یک قصد و نیت خاصی طرح ریزی شده است که باید کانال های دغدغه مند به دور از شتاب زدگی آن را تحلیل کنند.
4️⃣ به صراحت عرض می کنم که جهت و سمت و سوی این سخنان که همواره با یک شوک آماری از سقط همراه بوده است، به هیچ عنوان برای جلوگیری از مسئله سقط جنین بیان نشده است. به بیان ساده این دست مصاحبه ها در راستای قانونی کردن مسئله سقط جنین و تسهیل مسئله سقط بیان می شود نه برای کاهش سقط جنین و یا راهکار هایی برای کنترل آن!
5️⃣ چند سالی است که وزارت بهداشت کار ویژه ای را طراحی کرده است تا با بوسیله آن مسئله سقط را تسهیل کرده تا از مسئله سقطهای خانگی و غیر بهداشتی جلوگیری کند.
🌐 @tebona
6️⃣ نتیجه حرف جناب دکتر آخوندی بزرگوار (که متاسفانه برخی کانال ها سریعا سخنان ایشان را نیز بدون هیچ تحلیلی منتشر کرده اند) و برخی مسئولین وزارت بهداشت دو چیز بیشتر نخواهد بود که لازم است پژوهشگران حوزوی چشم و گوش و هوش خود را بیشتر باز کنند:
7️⃣ نتیجه و لازمه اول سخن ایشان این است که چون طبق قانون و شرع بعد از 19 هفتگی بارداری اجازه سقط داده نمی شود و از طرفی نیز عمده مادران باردار کمی قبل یا حین یا حتی بعد از 19 هفتگی متوجه آنومالی یا نقص در خلقت جنین میشوند، در نتیجه سقط غیر قانونی و غیر بهداشتی رواج پیدا کرده است و زنان باردار برای سقط جنین های خود با منع قانونی رو به رو بوده و دست به سقط های غیر بهداشتی و خانگی می زنند. پس باید با نرمشی قهرمانانه قانون را تغییر داد و به این افراد نیز اجازه سقط های بعد از 19 هفتگی داده شود.
🌐 @tebona
8️⃣ نتیجه و لازمه دوم سخن ایشان این است که باید مسیر دادن مجوز برای سقط های آنومالی (نقص در خلقت) تسهیل و تسریع شود چرا که مادران به محض اطلاع از نقص خلقت جنین و بدون فوت وقت بتوانند کودک خود را سقط کنند، این در حالی است که در حال حاضر مسیر سقط قانونی حداقل یک الی دو هفته طول میکشد و اگر مثلا مادری در 18 هفتگی بارداری مطلع از نقص جنین خود شود، عملا برای سقط قانونی وقت کم آورده (سقط قانونی تا 19 هفتگی مجاز است) و به سقط غیر قانونی و خانگی رو می آورد.
9️⃣ پس نتیجه این است که باید مسیر سقط جنین های آنومالی تسهیل و تسریع شود و احیانا قانون نیز برای سقط بعد از 19 هفتگی کمی تعدیل شود، این دقیقا شبیه همان اتفاقی است که در مورد قانون فروش مشروبات الکلی بهداشتی مطرح شده است.
🌐 @tebona
🔟 نکته اینجاست که تمام سخنان بالا یک مفروض دارد و آن این است که اصلا سقط جنین به دلیل آنومالی و نقص در خلقت اساسا و شرعا حرام بوده و به هیچ عنوان مصداق حرج و مشقت در بارداری نبوده و نیست.
1️⃣1️⃣ اما متاسفانه چون مسئله موضوع شناسی در حوزه علمیه ضعیف است، به اسم «حرج» اجازه سقط کثیری از جنین های آنومالی گرفته می شود و این آقایان نیز برای تسهیل مسیر قانونی آن اینگونه درباره افزایش سقط جنین غیر قانونی آمار می دهند.
2️⃣1️⃣ زیبنده تر این است که کانال ها و سایت های دغدغه مند و انقلابی و فعال در حوزه سلامت کمی هوشمندانه تر زوایا و خبایای خبیثانه برخی طرح های حوزه سلامت را بکاوند و سریعا با انتشار اخبار جهت دار به این مسئله دامن نزنند.
—---------------------------------------------—
👌 با کانال موسسه طِبُنا؛ در پیام رسان های ایرانی زیر همراه باشید:
☑️ ایتا:
https://eitaa.com/tebona
☑️ سروش:
https://sapp.ir/tebona
.
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🌷گردهمایی بزرگ بانوان و دختران مشهدالرضا🌷
مکان : حرم مطهر رضوی ، رواق حضرت زهرا سلام الله علیها
⏳ زمان : 7️⃣ مهرماه ساعت 9 🕘 صبح
@kowsarnews
✳️فراخوان جذب پژوهشگر + شرایط و معیارهای جذب
🔵 پژوهشگاه قوه قضائیه در نظر دارد به منظور بهره گیری از توان و ظرفیت اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان حوزه و دانشگاه، در مرحله نخست از میان پژوهشگران و متخصصان رشتههای حقوق، فقه و حقوق و مدیریت (دولتی، سیاستگذاری، منابع انسانی) به عنوان پژوهشگر دعوت به همکاری کند.
◀️شرایط و معیارهای جذب🔽
http://mizanonline.com/fa/news/545079
✅ @women92
استاد علامه_محمدتقی_جعفری میفرمود:
من خیلی فکر کردم وبه این جمع بندی رسیده ام که رسالت هزار پیغمبر در عبارتی خلاصه می شود و آن کوک چهارم است.
سوال شد که "کوک چهارم"چیست؟
علامه با آن لهجه شیرین درتمثیل شرح می دهد که:
کسی کفشش را برای تعمیر نزد کفاش می برد، کفاش با نگاهی می گوید این کفش سه کوک
می خواهد وهر کوک مثلا ده تومان و خرج کفش می شود سی تومان.
مشتری هم قبول می کند.پول را می دهد و می رود تا ساعتی دیگر برگردد و سوار کفش تعمیر شده بشود.
کفاش دست به کار میشود کوک اول، کوک دوم و درنهایت، کوک سوم وتمام...!!
اما با یک نگاه عمیق درمی یابد اگرچه کار تمام است، ولی یک کوک دیگر اگر بزند عمر کفش بیشتر می شود و کفش، کفش تر خواهد شد.
از یک سو، قرارمالی راگذاشته و نمی شود طلب اضافه کند و از سوی دیگر، دو دل است که کوک چهارم را بزند یا نزند.
او میان نفع و اخلاق، میان دل و قاعده ی توافق، مانده است.
یک دو راهی ساده که هیچ کدام خلاف عقل نیست.
اگر کوک چهارم رانزند، هیچ خلافی نکرده اما اگر بزند، به رسالت هزار پیامبر تعظیم کرده.
اگر کوک چهارم را نزند، روی خط توافق وقانون راه رفته، اما اگر بزند، صدای لبیک او، آسمان اخلاق را پر خواهدکرد.
دنیا پر از فرصت کوک چهارم است، و ما کفاش های دو دل...!!
برایتان دعا می کنیم که کوک چهارم رابزنید، شما هم برای ما دعا کنید.
دنیایی سراسر خیر ونیکی خواهیم داشت اگر با هم مهربان باشیم و خیر خواه......
التماس دعا
@women92
📌پیشنهاد علیرضا پناهیان برای حضور گسترده در پیادهروی اربعین
🔻هرکسی نمیتواند اربعین برود، یک نفر را جای خودش بفرستد
🔻اربعین یک امتحان مهم از ما، برای یاری امامزمان(ع) است
👈🏻 تجمع عاشقان اربعین - ۲۸شهریور
🔸احتمال دارد اربعین یک امتحانِ بی سر و صدا اما بسیار مهم باشد از ما (یعنی کسانی که در این عصر زندگی میکنیم) برای یاری حضرت ولیعصر(ع)!
🔸حضور در اربعین واجب نیست، کمککردن به اربعین هم واجب نیست، اما چهبسا کوتاهیهای ما را در قبال اربعین، فردا به رخ ما بکشند؛ فردای پس از ظهور و فردای قیامت!
🔸 مثلاً بگویند: مگر تو ندیدی که موقع نصرت دین خدا با اربعین بود و میتوانستی اربعین را جهانیتر بکنی؛ چرا در خانه نشستی؟ چرا مرخصی نگرفتی؟ چرا اگر خودت نمیتوانستی بروی، یک یا دو نفر را جای خودت راه نینداختی که بروند؟ درحالیکه رسم بوده حتی امام معصوم، گاهی بهجای خودش، زائر به کربلا میفرستاده است!
🔸 اگر بپرسند: چرا هیچ قدمی برای حسین(ع) بر نداشتی؟ شما چه جوابی دارید؟ اگر اینطور جواب بدهید و بگویید: «خُب بر من که واجب نبود!» به تو خواهند گفت: شب عاشورا هم امامحسین(ع) به همۀ یارانش فرمود که واجب نیست اینجا بمانید، بلند شوید بروید، چرا کسی نرفت؟ چرا اصرار کردند که ما میخواهیم پیشمرگ تو بشویم!
🔸 تو کِی میخواهی خودت را به جهان نشان بدهی؟ تو کیِ میخواهی خودت را به امام زمان نشان بدهی؟ تو کِی میخواهی خودت را به حسینِ زمان نشان بدهی و بگویی «وَ نُصرَتی لَکُم مُعدَّة»
🔸 پیشنهاد بنده این است: برای اینکه در این امتحان، روسفید باشیم هرکسی که نمیتواند اربعین برود، یک نفر را بهجای خودش بفرستد، اگر این فرد، هزینۀ سفر اربعین را نداشته باشد-و شما هزینهاش را بدهید- در اینصورت کسی که جز با دارایی شما نمیتوانست به کربلا برود، با کمک شما میرود و این چند جور ثواب دارد.
🔸 بعضی از جوانها ممکن است انگیزهشان برای اربعین کم باشد-که البته کم پیدا میشود- اما وقتی ببیند یک بانی پیدا شده که دارد او را میفرستد، به کربلا میرود و بعد آنجا تحول پیدا میکند. کم نبودهاند کسانی که بینماز یا کمحجاب بودند اما به کربلا رفتند و بازگشتند و بهترینها شدهاند و تحول پیدا کردهاند؛ چون آنجا به زیارت سیدالشهداء(ع) خواهند رفت!
👤علیرضا پناهیان
🚩میدانامامحسین(ع)- ۹۸.۶.۲۸
👈🏻 متن کامل:
Panahian.ir/post/5696
@Panahian_ir