ما را درشبکههای اجتماعی دنبال کنید
تلگرام
اینستاگرام
یوتیوب
آپارات
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
هدایت شده از نشر هاجر مرکز تخصصی زن و خانواده
📌کتاب اخلاقی "بر بال فرشتگان" به همت نشر هاجر به چاپ رسید.
📚کتاب «بر بال فرشتگان» که از بیانات استاد معظم اخلاق، آیت الله شیخ کاظم صدیقی خطیب موقت نمازجمعه تهران تهیه شده است، روز یکشنبه اول تیرماه 1399 به مناسبت روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی رونمایی شد.
📘کتاب «بربال فرشتگان» گرد آوری شده از موضوعات اخلاقی ویژه طلاب معزز است که شامل مباحث ارزنده و آموزنده ای در جهت تبیین ارزش و جایگاه علم و عالم، پندها و اندرزها، و مباحث سازنده در راستای تقویت و تربیت نسل انقلابی می باشد.
📕مهمترین رویکرد مولف کتاب در گردآوری بیانات استاد معزز اخلاق، جناب شیخ کاظم صدیقی، توجه به ضرورت تربیت نسل طلاب جوان مومن، متعهد و انقلابی بوده است؛ چنانچه رهبر معزز انقلاب در بیانیه گام دوم نیز بر عظمت نقش نیروی جوان متعهد در رسیدن و نیل به آرمان تشکیل تمدن نوین اسلامی تاکید موکد فرموده اند.
این کتاب توسط مرکز نشر هاجر به چاپ رسیده است.
علاقمندان می توانند جهت تهیه کتاب به ادمین کانال درخواست دهند.
@hajarpub_ir
🔻 مسابقه کتابخوانی مجازی در حوزه علمیه خواهران لرستان برگزار می شود
🔸 معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان لرستان از برگزاری مسابقه کتابخوانی مجازی«حجاب عزت است یا اسارت» خبر داد.
🔸 سمیه عزیزی در گفت وگو با خبرگزاری کوثر از لرستان، با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ حجاب و عفاف اظهار کرد: به مناسبت دهه کرامت و بزرگداشت روز حجاب و عفاف، با همکاری موسسه خاتم النبیین(صلوات الله علیهم اجمعین) مسابقه کتابخوانی در حوزه علمیه خواهران لرستان به صورت مجازی برگزار میشود.
🔸وی خاطرنشان کرد: محور این مسابقه برگرفته از محتوای کتاب ارزشمند«حجاب عزت است یا اسارت» است، ضمن اینکه کتاب و فایل pdf به صورت رایگان در اختیار ثبتنام کنندگان قرار خواهد گرفت.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/93325
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 بانوان طلبه در کنار تحصیل علوم دینی به تهذیب نفس بپردازند
🔸 مؤسس مدرسه علمیه عصمتیه بابل گفت: اخلاق و رفتار دانش اموختگان حوزه های علمیه در جذب افراد جامعه تاثیر بسزایی دارد، بنابراین طلاب باید بیش از گذشته به تهذیب و تربیت نفس بپردازند.
🔸 خانم سکینه ثاقب در گفتوگو با خبرگزاری کوثر از مازندران گفت: تحصیل در مدارس علمیه تنها راه انحصاری رسیدن به خدا نیست؛ بلکه حضور در حوزه کمک میکند تا ضمن نزدیکی با پروردگار هستی، دیگران را نیز در این مسیر هدایت کنیم.
🔸 وی افزود: همانطور که انسان برای یادگیری علوم مادی نیاز به معلم و مشورت با متخصص دارد، بهطریقاولی برای علوم مربوط به معنویت و رشد روح که بسیار پیچیدهتر از جسم است، نیازمند راهنما و استاد خواهد بود.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/93304
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 جلسه توجیهی ارزیابان مقالات پایانی سطح۲ حوزه خواهران اصفهان برگزار شد
🔸 جلسه توجیهی ارزیابان مقالات پایانی سطح۲ به صورت برخط و از طریق سامانه سیمای مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد.
🔸 به گزارش خبرگزاری کوثر، زهرا سهرابی در جلسه توجیهی ارزیابان مقالات پایانی سطح۲ که به صورت برخط و از طریق سامانه سیمای مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران اصفهان برگزار شد، به بیان مهمترین نکات مؤثر در روند ارزیابی و راهنمایی مقالات پایانی در دو بخش پرداخت.
🔸 وی در بخش اول به توجه و دقت ارزیابان به علمی بودن مقالات پایانی، رعایت اسلوب و شیوه نامه، تشخیص کپی بودن اثر، توجه به توان علمی و محدودیت های طلاب در نگارش مقالات پایانی پرداخت.
🔸 معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران اصفهان در بخش دوم ضمن تاکید بر ارتقای سطح علمی پژوهشی ارزیابان، الزام آنان به نگارش و تدوین مقالات با درجه علمی پژوهشی و چاپ در نشریات معتبر را از بایستههای ضروری دانست و گفت: نگارش و تدوین مقاله ضمن ارتقای علمی ارزیابان، زوایای پژوهشی جدیدی را در امر راهنمایی و ارزیابی خواهد گشود.
➕ متن کامل خبر:
http://kowsarnews.ir/news/view/93268
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 ویروس کرونا یادآور غفلت انسان از نعمت با ارزش سلامت است
🔸 مدیر مدرسه علمیه صدیقه طاهره(سلامالله علیها) نوشهر بیان کرد: ویروس منحوس کرونا ثابت کرد که امنیت و سلامت، نعمتهای باارزشی هستند که انسان از آن غافل بوده است.
🔸 به گزارش خبرگزاری کوثر از مازندران، خانم غلامرضایی در نشست مجازی «بهرههای اخلاقی از بیماری کرونا» در مدرسه علمیه صدیقه طاهره(سلامالله علیها) نوشهر بیان کرد: بشر بهواسطه برخی از پیشرفتهای علمی، پژوهشی و غیره دچار غرور شده و خود را بینیاز از معنویت و تعالیم دینی می دانست که در قرآن آمده است(یا ایها الانسان ما غرّک بالربک الکریم....)،اما ویروس کرونا تلنگری برای انسان و یادآور این حقیقت شد که مدیریت جهانی و قدرت از آن خداوند بوده و انسان تنها ذره ای از علم را می داند.
🔸وی تصریح کرد: افزایش معصیت، کشتار افراد بی گناه و غیره نزول بلا وگرفتاری در جهان می شود که متاسفانه در حال حاضر نیز شاهد رواج بدعت های دوران جاهلیت مانند جهاد نکاح و گناهانی همچون کشتار نسل ها به جرم مسلمان بودن، اسراف و تبذیر، گسترش طلاق و غیره هستیم.
➕ متن کامل خبر:
http://kowsarnews.ir/news/view/93268
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
ما را درشبکههای اجتماعی دنبال کنید
تلگرام
اینستاگرام
یوتیوب
آپارات
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
☀️ حدیث روز ☀️
🔻امام رضا علیه السلام:
أرضاكُم عِندَ اللّهِ أسبَغُكُم عَلى عِيالِهِ .
🔹 خوشايندترينِ شما نزد خداوند ، كسى است كه خانواده خود را بيشتر در رفاه قرار بدهد .
📚 الكافي : ج ٤ ص ١١ ح ١
📸هم اکنون| آغاز گردهمایی بانوان جهادگر طلبه با سخنرانی خانم ماندانا جلالی، مدیر تبلیغی حوزه های علمیه خواهران
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
📸هم اکنون| سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور، مدیرحوزه های علمیه خواهران در گردهمایی بانوان جهادگر طلبه
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 توزیع ۱۵۰ شاخه گل میان دختران کودک و نوجوان به مناسبت دهه کرامت
🔸 همزمان با دهه کرامت ۱۵۰ شاخه گل به همت جمعی از بانوان خادم حرم مطهر حضرت معصومه سلامالله علیها میان دختران کودک و نوجوان زائر توزیع شد.
🔸قدردانی متناسب با شخصیت دختران، معرفی الگوهای دینی تربیت دختران، الگوسازی شاخصههای زیست فاطمی و معرفی شاخصههای اخلاقی حضرت معصومه سلامالله علیها از اهداف برگزاری این برنامهها بوده است.
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🌀همکاری و تعامل میان ستاد اقامه نماز و مدیریت حوزه علمیه خواهران البرز در الویت است
➕متن کامل خبر
http://kowsarnews.ir/news/view/93370
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه رهبر انقلاب به مسئولین و مردم برای زدن ماسک
#من_هم_ماسک_میزنم
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
هدایت شده از ریحانه
🔷 رهبر انقلاب: اینجور نیست که مرد در خانواده وظیفه و مسئوليت و نقشی نداشته باشد.
مردهای بیخیال، مرد های بی عاطفه، مردهای عیاش، مرد های قدرنشناسِ زحماتِ زن خانه، این ها به محیط خانه لطمه می زنند. مرد باید قدران باشد. ١٣٩٠/١٠/١۴
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🔻مجاهدت های طلاب حاصل تربیت دینی مکتب اهل بیت(ع) است
🔸حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور در مراسم گردهمایی بانوان جهادگر طلبه که صبح امروز در سالن همایش های مرکز مدیریت حوزه های علمه خواهران برگزار شد با تبریک دهه کرامت اظهار داشت: خداوند متعال باب رحمت جهاد را به روی هرکسی باز نمی کند و رزق جهاد محصول اراده الهی و توفیقی است که با توجه به نیت های پاک و دل های آماده، نصیب افراد خاصی می شود.
🔸وی خطاب به خواهران جهادگر طلبه گفت: امام علی(ع) وقتی در ارتباط با جهاد سخن می گویند، تأکید می کنند که باب جهاد خداوند برای افراد خاصی از اولیاء الهی گشوده می شود و پس باید خداوند را بخاطر توفیقی که به شما اعطاء کرده است شاکر و سپاسگذار باشید.
🔸وی درس اخلاق واقعی را در میدان عمل دانست و گفت: درس اخلاق یعنی وقتی می بخشید، نجات یافته و زمانی از داشته هایتان خرج می کنید، به رشد و تعالی دست می یابید، حوزه ای که نتواند عزم طلبه ها برای حضور در میدان و خرج کردن ظرفیت ها و داشته ها آماده کند، ضعیف است و کارآمدی حوزه از میزان آمادگی طلبه ها برای حضور در میدان دفاع از مذهب، مبارزه با انحرافات، یاری رسانی به مردم و آسیب دیدگان قابل شناسایی است.
➕متن کامل خبر:
http://kowsarnews.ir/news/view/93394
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
حوزه های علمیه خواهران کشور
🔻مجاهدت های طلاب حاصل تربیت دینی مکتب اهل بیت(ع) است 🔸حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور در مراسم گرد
🔻گزارش تصویری گردهمایی بانوان جهادگر طلبه
➕مشاهده عکس های بیشتر :
http://kowsarnews.ir/image_gallery/category/440/3656
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻گزارش تصویری بازدید مدیر حوزه های علمیه خواهران از مرکز مدیریت حوزه علمیه استان قم
➕مشاهده عکس های بیشتر :
http://kowsarnews.ir/image_gallery/category/440/3655
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 فعالیت های جهادی خواهران طلبه تمام نشده است/فعالیت بیش از شش هزار طلبه خواهر جهادگر در مبارزه با کرونا
🔸 مدیرکل امور تبلیغ حوزه های علمیه خواهران اظهار داشت: حجم فعالیت ها در ماه های ابتدایی شیوع ویروس کرونا زیاد بود اما در این لحظه نیز طلاب در سراسر کشور به خصوص در استان هایی که وضعیت قرمز دارند، مشغول فعالیت هستند و خانواده های زیادی از طلبه های جهادگر، به خاطر دوری از مادران و همسران خود صبوری می کنند و فعالیت های جهادی خواهران طلبه تمام نشده است.
🔸ماندانا جلالی در گردهمایی بانوان جهادگر طلبه که صبح امروز در سالن همایش های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد، اظهار داشت: در ایام کرونا بیش از شش هزار طلبه جهاد گر با الگوی خواهری و مادری در سراسر کشور مشغول به امداد گری و یاریگری بودند.
🔸وی آغاز فعالیت های جهادی بانوان طلبه را از غسالخانه دانست و افزود: این الگوی یاریگری بعد از غسالخانه ها، بیمارستان ها و سپس خانواده های داغدیده را پوشش داد، در کنار این موارد، پزشکان، پرستاران و مدافعان سلامت که به خاطر حجم کار و احتمال بیماری امکان بازگشت به خانه خود را نداشتند، به وسیله پشتیبانی مهربانانه طلبه های جهادگر آرامش یافتند.
🔸مدیرکل امور تبلیغ حوزه های علمیه خواهران افزود: همچنین طلاب جهادگر در عرصه نیکوکاری خوش درخشیدند، کرونا همانطور که جسم های بسیاری از مردم را آزرد، متاسفانه فشارهای اقصادی بسیاری به خانواده هایی که مشاغل آنان دچار لطمه شده بود، وارد کرد.
➕متن کامل خبر:
http://kowsarnews.ir/news/view/93395
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 کار و تلاش جهادی در امر پذیرش حوزه های علمیه اتفاق بیفتد
🔸 مدیر مدرسه علمیه خواهران معصومیه شیراز گفت: تلاشهای خالصانه و خداپسندانه برای معرفی حوزههای علمیه بسیار حائز اهمیت است و کار و تلاش جهادی باید در امر پذیرش حوزههای علمیه اتفاق بیفتد.
🔸خانم سیده زینب موسوی نژاد؛ مدیر مدرسه علمیه معصومیه شیراز طی گفتگویی با خبرگزاری کوثر از استان فارس؛ ضمن تقدیر از زحمات شبانه روزی و جهادی کارکنان و طلاب مدرسه علمیه معصومیه ابراز داشت: تلاشهای خالصانه و خداپسندانه برای معرفی حوزههای علمیه بسیار حائز اهمیت بوده، ویک فرمانده جهادیِ با تدبیر، کمک بسیاری به پیشبرد تلاشها و هدفمندی کارها میکند و ضرورت دارد کار و تلاش جهادی در امر پذیرش حوزههای علمیه اتفاق بیفتد.
🔸وی در ادامه بیان کرد: کارکنان و طلاب مدرسه علمیه معصومیه،( تحت اشراف نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم شیراز ) با تلاش شبانه روزی وشرکت در پوشش «هر طلبه یک داوطلب» زمینه ساز جذب تعدادی ازداوطلبان بوده و همچنان تلاششان برای جذب بیشتر در فرصت باقی مانده ادامه دارد.
➕متن کامل خبر:
http://kowsarnews.ir/news/view/93340
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
ما را درشبکههای اجتماعی دنبال کنید
تلگرام
اینستاگرام
یوتیوب
آپارات
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
☀️ حدیث روز ☀️
🔻امام رضا علیه السلام
لا دِيانَةَ إِلّا بَعدَ المَعرِفَةِ ، ولا مَعرِفَةَ إِلّا بِالإِخلاصِ .
ديندارى حاصل نمى شود ، مگر پس از شناخت ، و شناخت پديد نمى آيد ، مگر با اخلاص
📚 التوحيد : ص ٤٠ ح ٢
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
📸 هم اکنون | نشست حجتالاسلام والمسلمین بهجتپور و مسؤولان مرکز مدیریت با مدیر و مسؤولان حوزه علمیه خواهران استان قم
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻هویت بخشی و تبیین جایگاه دختران از وظایف مبلغان است
🔸 مدیر مدرسه علمیه سعدیه خواهران رامیان، با اشاره به شرایط کنونی جامعه که تهاجم فرهنگی و آلودگی فضای مجازی، جوانان به ویژه دختران، زنان و خانواده را هدف قرار داده، گفت: فرهنگ سازی، تبیین جایگاه دختران و هویت بخشی و تعمیق باورهای دینی آنان از وظایف طلاب و مبلغان است.
🔸 به گزارش خبرگزاری کوثر از گلستان، خانم شمسی طاهری در نشست پژوهشی که به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) و گرامیداشت دهه کرامت به صورت مجازی برگزار شد، به بحث پیرامون «جایگاه و ارزش دختران در اسلام» پرداخت و بیان کرد: میلاد مظهر عصمت و نجابت، حضرت معصومه(سلام الله علیها) به عنوان روز ملی دختر نام گذاری شده است، لذا تبیین جایگاه و ارزش دختران در دین اسلام ضروری است تا آنان با مقام خود آشنا شده و با الگوگیری از شخصیتی همچون کریمه اهل بیت و در پرتو عمل صالح به درجات معنوی والایی دست یابند.
🔸 وی با اشاره به روایت امام رضا(علیه السلام) «من زار المعصومه بقم کمن زارنی»، تشریح کرد: امام رضا(علیه السلام) لقب معصومه و عصمت را به خواهر بزرگوار خود عطا کرد که نشان دهنده شخصیت و شأن والای حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) است.
➕متن کامل خبر:
http://kowsarnews.ir/news/view/93096
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
✳️ سومین نشست از سلسله نشستهای اخلاقی با حضور آيتالله تحریری برگزار میشود
📆 زمان: یکشنبه 15 تیر ساعت ۸ صبح
📍 مکان:بلوار کشاورز، خیابان نادری، کوچه حجتدوست، پلاک 56، مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران
💻 پخش زنده از طریق: live.whc.ir/tehran
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 مناظرات علمی امام رضا(ع) الگویي مناسب برای طلاب است
🔸 مدير حوزه علميه خواهران استان قزوين مناظرات علمی امام رضا(ع) را الگویي مناسب برای طلاب و جامعه ديني دانست.
🔸حجت الاسلام والمسلمين كاظم لو در گفت و گو با خبرگزاري كوثر زندگی با برکت امام رضا و حضرت معصومه(علیهما السلام) را الگويی بسیار مناسب برای جامعه امروزی ما دانست و افزود: با بررسي زندگي امام رضا(عليه السلام) مشاهده مي كنيم که ايشان در تمام عمر شریف خود از کوچک ترین فرصت براي انتقال معرفتی از معارف الهی به جامعه استفاده مي كردند.
🔸وي با اشاره به مناظرات علمي امام رضا(عليه السلام) افزود: حضرت در مناظره با اندیشمندان جهان همواره در طریق عقل و منطق حركت مي كردند.
🔸مدير حوزه علميه خواهران استان قزوين ادامه داد: امروزه تمام فرمایشات امام رضا(عليه السلام) برای جامعه علمی و دینی مانند گنج نایاب و گرانبها است و امت اسلامی باید برای طی مسیر سعادت و رسیدن به مقام والای خلیفه الهی به این سخنان با ارزش تمسک کنند و آن را سر مشق زندگی خود قرار دهند.
➕متن کامل خبر:
http://kowsarnews.ir/news/view/93362
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
حوزه های علمیه خواهران کشور
💝 علتهای دور شدن از هویت دخترانه و راهحلهای آن
پرونده #دختر_تمدن_ساز
🎙 گفتگو با حجتالاسلام و المسلمین محمد برمایی
کارشناس امور تربیتی و خانواده
💎 حضرت آیتالله خامنهای یکی از وظایف اصلی دختران و زنان جوان را ایجاد الگوی جهانی برای زنان دنیا میدانند: *«امروز وظیفهی زنان مسلمان؛ بخصوص زنان جوان و دختران آن است که "هویّت والای زن اسلامی" را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند.»* ۷۹/۰۶/۳۰
⁉️ دربارهی اینکه چگونه میتوان موانعی که سر راه دختران تمدنساز وجود دارد، از بین برد، با حجتالاسلام برمایی به گفتگو نشستیم که بخشهایی از این مصاحبه را ادامه میخوانید:
🔹 دختر ما باید دختر باشد. دخترهایی که تمایل به پسربودن دارند و میگویند ای کاش من هم پسر بودم، شاید واقعاً هم دوست نداشته که جنسیتی به آن نگاه کند، اما بهخاطر یک بیعدالتی اجتماعی که در خانوادهاش دیده و یا یک نگاه و باور غلط در مورد زن بودن به او دادند، این باورها را گرفته و الان دوست دارد پسر باشد
🔸 الگوی ذهن و تصویر و بازهی دیدی که به بچههایمان میدهیم خیلی مهم است. مثلاً دانشگاهش را ببینیم ولی مادریاش را نبینیم. مادریاش را ببینیم ولی رشدهای اخلاقی و فردی آن را نبینیم. این بد است. فقط به بچه بگوییم مادر شو، او فقط خودش را در این میبیند که من بهدنیا آمدم تا بچهدار بشوم. در صورتی که تربیت بچه از بهدنیا آوردنش مهمتر است. بنابراین آن بهشت زیر پای مادران باید به حسب تربیت هم تعریف کرد.
🔹 همانقدری که برای استعدادیابی پسرانمان وقت میگذاریم، دخترانمان را هم دخیل کنیم و استعدادهای زنانهی آنها را هم تقویت کنیم. استعدادهای خاص زنانه، مثل مفهوم زیبایی، زایش و باروری و مفهوم مادری، متانت و معنویت که از اهمیت بالایی برخوردار است، را تقویت کنیم.
🔸 اگر دختر من بخواهد تجربهی هیجان بهصورت کاملاً مشروع در جامعه داشته باشد، باید محیط امنی داشته باشد. ایجاد محیط امن، وظیفهی والدین مخصوصاً پدر است. الان میگویند دوچرخه سواری برای دختر عیب است. کجای این کار عیب است؟ در منظری که محرم و نامحرم هست و ناامنی جنسیتی برای دختر بهوجود میآید، عیب است، ولی اگر شما یک محیطی را فراهم بکنید که کاملاً در اختیار دختران و زنان ما باشد که بتوانند با رعایت حیای فردی و حیای اجتماعی و جمعی زنانگی و علاقهمندیهایشان را بروز دهند، وظیفهی چه کسی است؟ اولین جایی که من مطمئنم و معتقدم باید اتفاق بیفتد خانواده است.
🔹 الان پسران ما در موضوع ازدواج مشکل زیبایی دارند. پسران ما یک فرم از زیبایی، و یک تصویر روتوش شدهای از یک زن در ذهنشان دارند. به نظر شما این مردان و خانوادههایشان به خواستگاری چه دخترانی میروند؟ چه دخترانی را در جلسات خواستگاری بیعزّت و بیاعتمادبهنفس میکنند؟
🔸 وقتی که زن را در محیط مردانه رشد بدهیم، چون نمیتواند مرد بشود باید ادایش را دربیاورد. آنوقت اعتمادبهنفسش از بین میرود. شاید این زن به لحاظ اجتماعی موفق باشد، ولی حال خوبی ندارد. حال خوب زن، به حجب و حیا و متانت و خلاقیت و معنویت و بانو، مادر، همسر و معشوقه بودن زن است.
🔻 مطالعه متن کامل مصاحبه
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=45983
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
ما را درشبکههای اجتماعی دنبال کنید
تلگرام
اینستاگرام
یوتیوب
آپارات
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻برای ایجاد تحول در حوزه های علمیه از طلاب جوان استفاده شود/توسعه مدارس سطح 3 و 4 در حوزه علمیه خواهران استان قم
🔸حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور در دیدار با مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران استان قم که صبح امروز در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد، اظهار داشت: در دستگاه مذهب باید با توجه به امکاناتی مورد نیاز که مهم ترین آن دیدگاه ها، اندیشه های خوب و برنامه ریزی های درست است، قدم برداشته شود و ورود به این مسیر باید با توجه به ظرفیت های موجود باشد در غیراین صورت موجب سرزنش و پشیمانی می شود.
🔸وی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم را مجموعه ای یکدست و هماهنگ دانست و گفت: کارشناسی برنامه 5 ساله باید در اولویت و ظرفیت ها جدی تلقی شود تا بتوان در چهارچوب پیش بینی های قابل تحقق قدم برداشت.
🔸مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با ضروری خواندن توسعه مدارس سطح دو قم اظهار داشت: توسعه سطح دو هرچند ضروری است، اما اولویت اول باید توسعه مدارس سطح 3 و سطح 4 در استان قم باشد، زیرا قم بهترین بستر برای تولید اساتید خواهر و ارسال آنان به سراسر کشور است و امیدواریم با این رویکرد به زودی تمامی اساتید حوزه های علمیه خواهران را بانوان تشکیل دهند.
➕متن کامل خبر
http://kowsarnews.ir/news/view/93414
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🌸 میلاد با سعادت امام الرئوف حضرت علی بن موسی الرضا (علیهالسلام) بر تمامی شیعیان خجسته باد
🌺 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران