حوزه های علمیه خواهران کشور
🌹 خواستگاری یکی از خوبان لشکر عاشورا از نویسندهی «لشکر خوبان»
📆 به مناسبت سالروز دیدار راوی و نویسنده «لشکر خوبان» با رهبر انقلاب ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
🎞 آن روز که به طبقه دوم سینما قدس تبریز رفت، نمیدانست زندگیاش در ۲۱ سالگی در آستانه یک تقدیر بزرگ قرار گرفته است. بستهای که از دفتر ادبیات و هنر مقاومت آذربایجان تحویل گرفت چند نوار کاست شصت دقیقهای بود. معصومه سپهری که آن وقتها هر چیزی را به سادگی نمیپذیرفت، هرگز فکر نمیکرد آن نوارها مسیر زندگیاش را تغییر بدهد. اهل کتاب و شعر بود و به خاطر همین شعرها وارد فضاهای روشنفکری شده بود.
⁉️ جلوی هر خاطرهای که از انقلاب اسلامی و جنگ میشنید یک علامت سوال میگذاشت. او آنقدر سوال داشت که همان سالها رشتهی فلسفه را برای تحصیل انتخاب کرد و آنقدر کلمه در دست و بالش پیدا میشد که یک پیادهکنندهی نوار باقی نماند.
💐 حوالی نوروز ۷۴ با بسیج دانشگاه تبریز به اردوی راهیان نور رفت. برخورد خوب مسئولان اردو که خود از رزمندگان و فرماندهان بودند و به سوالات او به دقت جواب میدادند، بکر بودن برخی مناطق و خاطرات و وصیتنامه شهید مهدی باکری او را به حال و هوای دیگری برده بود.
📚 سال ۸۴ کتاب چاپ و بلافاصله در سال ۸۵، برگزیده کتاب سال دفاع مقدس شد. اما اینها آن اتفاق بزرگ زندگی معصومه سپهری نبود. حتی برگزیده شدن «لشکر خوبان» در جشنواره ربع قرن کتاب دفاع مقدس (مهر ۸۸) هم آن اتفاق بزرگ نبود.
💝 اتفاق بزرگ این بود که نویسنده «لشکر خوبان» قبل از پایان نگارش کتاب به خواستگاری یکی از خوبان لشکر عاشورا پاسخ مثبت داده بود؛ یکی از بسیجیانی که از غواصان کربلای ۴ و ۵ بود.
💞 مهدیقلی رضایی - راوی کتاب - میگوید: «خانم سپهری از من مشورت خواست. من سختی زندگی با همرزم قطع نخاعیام را توضیح دادم. او مدتی بعد گفت جنگ آزمایش شما بود، این هم آزمایش من...»
🔸 خانم سپهری یک بار در هم در مصاحبه با Khamenei.ir حس خود را از اینکه در یکی از جلسات دیدار با آقا، همسر قطع نخاعیاش هم حضور داشته، اینگونه بیان کرد:
💎 «خیلی دوست داشتم با همسرم خدمت آقا بروم. میخواستم آقا ببینند با این همه مشکلات - که حتی اگر بخواهم یک روز از خانه بیرون بیایم از ترس اینکه نکند مشکلی پیش بیاید و همسرم در منزل معذب بشود، فقط با توکل میآیم - هر چه در توانمان است برای این انقلاب و زنده نگهداشتن آن و برای این مردم انجام میدهیم. محبت آقا به همسرم یک دنیا برایم ارزشمند بود.»
♿️ همسر ایشان در این دیدارها بر روی ویلچر نشسته است.
@kowsarnews
🔰 لوح | اربعین؛ خیمه جهانی اباعبدالله
🔺️ رهبرانقلاب: #اربعین با این حرکتی که عمدتاً بین نجف و کربلا در راهپیمایی هر سال به وجود میآید بینالمللی شد؛ چشمهای مردم دنیا به این حرکت دوخته شد؛ امام حسین (علیهالسّلام) و معرفت حسینی به برکت این حرکت عظیم مردمی بینالمللی شد، جهانی شد. ۹۸/۶/۲۷
🏷 #الحسین_یجمعنا
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=43675
@hajarpub_ir
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🔹مِضمار؛ تشکیلات اسلامی
🔸اولین و جامعترین کانال
🔸با موضوع کار جمعی و تشکیلاتی
🚨 + برای اولین بار:
فروش محصولات تشکیلاتی
✅ نابترین مطالب در حوزه تشکیلات و کار تشکیلاتی را در این کانال بخوانید؛
🆔 eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🔰 نشر روایتگریهای حاج حسین کتا
و اخبار به روز فعالیتهای امامرضاییها
◀️ جهت عضویت کلیک نمایید👇
☑️ eitaa.com/joinchat/3797614592C4c785700cb
🔻 حوزه علمیه خواهران زاییده انقلاب اسلامی است
🔸 حجت الاسلام و المسلمین بهرامي در نشست هم انديشي مدير و معاونان حوزه علميه خواهران اصفهان با مديران و اساتيد جامعه المصطفي العالميه واحد اصفهان گفت: در سراسر کشور حدود 500 حوزه علمیه خواهران وجود دارد و به دلیل اینکه حوزه علمیه خواهران در برابر حوزه علمیه برادران با سابقه هزار ساله عمر کوتاهی دارند بنابراین نیاز به یک نگاه جدید و نوآورانه احساس می شود.
🔸 مدير حوزه علميه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه در سراسر کشور حدود 500 حوزه علمیه خواهران وجود دارد، افزود: حوزه علمیه خواهران زاییده انقلاب اسلامی است.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/82153
@kowsarnews
🔻 انقلاب راه را برای پیشرفت بانوان باز کرد | جایگاه ویژه بانوان در تبلیغ دین
🔸 حضرت آیت الله حسین نوری همدانی در دیدار رییس و اعضای شورای سیاستگذاری حوزه خواهران، رونق حوزه های علمیه به ویژه حوزه خواهران را به برکت انقلاب و تدابیر امام راحل دانست و گفت: بانوان در طول تاریخ در عقب ماندگی فکری، فرهنگی و اجتماعی قرار داشتند اما امام و انقلاب توانستند که راه را برای بانوان باز کنند تا بانوان نیز همانند آقایان به پیشرفت های علمی، فرهنگی و سیاسی دست پیدا کنند.
🔸 این مرجع تقلید با تأکید بر تبیین جایگاه علمی بانوان حوزوی اظهار داشت: بانوان می توانند به مقامات عالی علمی و تقوایی برسند و این جایگاه مختص مردان نیست، باید جایگاه علمی بانوان حوزه های خواهران به خوبی تبیین شود تا حوزویان و جامعه با دستاوردهای بانوان طلبه آشنایی پیدا کنند.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/82164
@kowsarnews
🔻 تشکیل حوزه خواهران ابتکار دقیق امام بود
🔸 آیت الله مرتضی مقتدایی رییس شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران در دیدار حضرت آیت الله نوری همدانی با بیان این که در در دوران ستمشاهی حوزه خوهران وجود نداشت، گفت: خواهران در رژیم گذشته درس و بحث حوزوی و طلبگی نداشتند، البته ممکن بود بانوانی شخصا درس دینی را دنبال کنند.
🔸 وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با ابتکار به جا و به موقع حضرت امام برای خواهران نیز مانند برادران حوزه علمیه تأسیس شد، امام دستور دادند که در قم جامعة الزهرا(س) تشکیل شود و هیأت مؤسس برای آن تعیین کردند که حضرت الله آیت فاضل لنکرانی و حضرت آیت الله مشکینی در این هیأت حضور داشتند.
🔸 آیت الله مقتدایی با بیان این که سابقا در شورای عالی حوزه علمیه قم بنا بر این شد که حوزه های علمیه خواهران در سراسر کشور تأسیس شده و اختصاص به قم نداشته باشد، اظهار داشت: متصدی نشر حوزه ها و اجرای آن آیت الله شرعی بود، ایشان با کمال میل و استبال فراوان پذیرفتند که در سراسر کشور حوزه های خواهران تشکیل شود.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/82165
@kowsarnews
🔻 لزوم تشکیل بنگاه تبلیغی و فرهنگی ویژه بانوان
🔸 حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور مدیر حوزه های علمیه خواهران در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران با حضرت آیت الله نوری همدانی با اشاره به فعالیت های حوزه خواهران گفت: قریب به 23 سال است که مرکز مدیریت حوزه خواهران با تدبیر شورای عالی حوزه های علمیه شکل گرفته است.
🔸 وی افزود: در طول این 23 سال قریب به 500 مدرسه در سراسر کشور تشکیل شد که بیش از 42 مدرسه در سطح عمومی و مابقی در سطوح 3 و 4 مشغول فعالیت هستند، 10 رشته سطح 3 و 4 رشته سطح 4 در حال پیگیری و انجام است.
🔸 حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور اظهار داشت: در مناطقی که امکان تأسیس مدرسه و رشته وجود نداشته آموزش های نیمه حضوری را فعال کردیم که حدود 7 هزار نفر از این طریق مشغول تحصیل هستند، در حال حاضر 57 هزار نفر در حوزه های خواهران شاغل به تحصیل هستند و 53 هزار نفر از سطوح مختلف فارغ التحصیل شده اند.
🔸 مدیر حوزه های علمیه خواهران با اشاره به فعالیت های تبلیغی حوزه خواهران گفت: تلاش شده تا طلبه ها به صورت طبیعی بتوانند به عنوان یک مبلغ در سطح شهر خود فعال باشند و در این راستا به مهارت های تبلیغی توجه ویژه ای شده است.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/82169
@kowsarnews
🔻 تربیت بانوان صاحبنظر و تاثیرگذار از اهداف حوزههای علمیه خواهران است
🔸 فریبا علاسوند عضو شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران در دیدار اعضای این شورا با حضرت آیت الله نوری همدانی فعالیت های حوزه خواهران را مثبت و رو به جلو ارزیابی کرد و گفت: حوزه های خواهران سعی دارند با برنامه و پشتوانه قوی و قدرتمند به برنامه ها جامه عمل بپوشانند.
🔸 وی با اشاره به استعداد فراوان بانوان طلبه افزود: مدیران حوزه خواهران به استعداد ویژه بانوان در این مسیر توجه دارند و بر اساس یک آرمانگرایی درست این حوزه ها را تأسیس و اداره کردند و نگاهشان در این مسیر به قله های معنوی برای بانوان بود.
🔸 خانم علاسوند تربیت بانوانی که بتوانند صاحب نظر و تأثیرگذار باشند را از اهداف مهم حوزه خواهران دانست و اظهار داشت: در دامنه این قله اهداف دیگری مانند تربیت مدرس، مبلغ و محقق وجود دارد و حوزه خواهران در این زمینه ها توانسته عملکرد خوبی داشته باشد.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/82168
@Kowsarnews
🔰 «ایرانِ عزیز» | چهارمحال و بختیاری؛ مردمانی مؤمن، پرقدرت و انقلابی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «مردم اینجا را مردم بسیار خوب و دارای فضایل اخلاقی متعددی یافتم. مردمی هستند تقریبا دارای خوی عشایری، اگرچه همهی استان عشایری نیستند. لکن آن خصلتهای جوانمردی و شجاعت و صراحت لهجه و صفای روحی و صمیمیت و مهماننوازی و این چیزها، در مردم این استان وجود دارد.» ۷۱/۰۷/۱۷
🔺 در ایام سالروز سفر حضرت آیتالله خامنهای به استان #چهارمحال و بختیاری، در مهرماه ۱۳۷۱، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR، پوستر "ایران عزیز" را منتشر میکند. این پوستر تنها جلوهی کوچکی از خاطرات بهیادماندنی دیدار حضرت آیتالله خامنهای و مردم شهرهای مختلف و اقشار گوناگون استان چهارمحال و بختیاری است...
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=37900