📣👆سه پست چهل و هفتم ( تنگه احد زندگی ما) فوق العاده مهم هستند . گل بانوهای عزیز لطفاً برای عزیزان و گروههایی که دوستشان دارید ارسال کنید. 🌹
هدایت شده از فرزندِ ما، من دیگر ما ست💗
🌸جمعخوانی۹هزارنفرهوالدین🌸
🎊 برایاولینبار 🎊
📢 ۱۰ جلد فایلهای #صوتی #رایگان کتاب ناب تربیت کودک :
📗" منِ دیگرِ ما "📗
نوشته:#استاد_محسن_عباسی_ولدی
💯در قطعات 🔟 دقیقهای💯
✨حجمبسیارکم(۱مگابایت)✨
💙 ویژه #والدین و #معلمان و #طلاب و #مربیان عزیز؛ حتی اگر کتاب را خوانده اید، شنیدن فایلهای صوتی، اثر بخشی آن را #چندین_برابر می کند، شک نکنید!
☘💥با شنیدن فایل های صوتی رایگان این ۱۰جلد، بیش از #۹۰۰_هزارتومان در هزینه های خود #صرفهجویی کنید
👇👇👇
فرزند ما منِدیگرِما است💕
@manedigarema
تو فقط لیلی باش... 💚
🌸جمعخوانی۹هزارنفرهوالدین🌸 🎊 برایاولینبار 🎊 📢 ۱۰ جلد فایلهای #صوتی #رایگان کتاب ناب تر
📣عزیزان دل توصیه اکید ما گوش کردن فایل های صوتی ارزشمند کتاب «من دیگر ما» است.
✅حالا که این صوتهای ارزشمند ( که قیمت دوره آن از یک میلیون تومان بیشتر است) به #رایگان در اختیار ما قرار گرفته، اگر استفاده نکنیم حجتی پیش خدا برای ندانستن راههای تربیت فرزند صالح نداریم.
👌و چه فرصتی بهتر از این جمع خوانی نه هزار نفره والدین
💚با هم و درکنار هم می آموزیم اسرار پرورش نسل ظهور را
ان شاء الله 🙏
معرفی این صوتها به والدین حال و آینده هم ان شاء الله باقیات الصالحات خواهد بود🌹
💚بسم الله الرحمن الرحیم💚
✿ تو فقط لیلی باش ܓ✿
تکمیل پست ماموریت زیبای من....
اول ازهمه میخوام تشکر کنم از دوستانی که بهم لطف کردند و متن رو با دقت خوندند و درنتیجه مطلبی که من تلاش میکردم برسونم رو گرفتند، و متوجه شدند که من در هیچ جای حرفم نه به کسی توهین کردم و نه برای کسی تکلیف معین کردم.
من فقط حس و برداشت خودم رو راجع به این ماجرا گفتم و حتی اگه دقت کنید گفتم این یک مسئله کاملاً شخصیه بین و زن و خدای خودش که باید خودش کلاهش رو قاضی کنه و ببینه بیرون کار کردنش به وظیفه مهمش لطمه میزنه، یا نه ... حتی گفتم اگه حقیقتاً اینقدر توانمنده، خوش به حالش، بره و هر دوتاش رو در کنار هم داشته باشه ... و من رو هم دعا کنه که بتونم تا این حد توانمند باشم، تا لااقل هر بار که میرم خونه مامانم اینها از هر طرف افسوس و حسرت نثارم نشه که طفلک رضوان توی خونه موند و حروم شد!
چون دیدم یک سری سوالها مدام داره تکرار میشه، بهتر دیدم موردی جواب ندم و یه پست کلی بذارم تا هم مطلب دیروز تکمیل بشه و هم جواب دوستان رو داده باشم.
اما اول از همه ما باید تکلیفمون رو با خودمون و اعتقاداتمون روشن کنیم. شتر گاو پلنگ که نمیشه! اگه حقیقتاً این دین رو به جامع الاطراف بودن قبول داریم، باید بگردیم و از درونش جواب سوالهامون رو بیرون بکشیم. اگه اهل بیت رو به الگو بودن قبول داریم، باید رفتارهاشون رو زیر ذره بین ببریم و تحلیل کنیم تا مسیرمون رو پیدا کنیم ... نه که از همون اول یه چیزی توی ذهنمون درست کنیم و بعد بخوایم توجیه اسلامی هم براش پیدا کنیم ...
و اینکه فرض من بر اینه که مخاطبین اینجا لااقل با اصل دین و نگاهش به زن مشکلی ندارند. وگرنه اینهمه سایت و وبلاگ فمینیستی و طرفدار زنان فعال در جامعه توی دنیای سایبر هست. مینونن برن از اونها استفاده کنند تا از نوشته های من ناراحت نشن.
خواهش میکنم خوب به این آیات دقت کنید. این آیات برای دکور توی کتابی که قراره تا آخر دنیا جواب سوالات انسانها ( که روز به روز باهوشتر هم میشن) رو بده، قرار داده نشده. من فکرمیکنم جواب همه مشکلات و سوالات دوستان در این آیه های نورانی نهفته است: آیات ۲۱ تا ۲۴ سوره مبارکه لقمان ... ۴آیه پشت سر هم که قاطعانه تکلیفمون رو درباره خیلی چیزها معلوم میکنه:
وَ إِذَا قِيلَ لَهُمُ اتَّبِعُوا مَا أَنزَلَ اللَّهُ قَالُوا بَلْ نَتَّبِعُ مَا وَجَدْنَا عَلَيْهِ آبَاءنَا. أَوَلَوْ كَانَ الشَّيْطَانُ يَدْعُوهُمْ إِلَى عَذَابِ السَّعِيرِ .
وقتی به آنها گفته میشود از آنچه خدا فرو فرستاده پیروی کنید، میگویند ما هم آنچه پدرانمان انجام میدادند را انجام میدهیم ... اما به این فکر نمی کنند که شاید شیطان دارد به واسطه راه و روش پدرانشان آنها را به سوی آتشی شعله ور هدایت می کند.
این آیه به صراحت ما میگه وقتی دستور صریحی از دین بهمون میرسه، دیگه باید تمام پیش ذهنهامون رو نسبت به اون موضوع دور بریزیم و سراپا گوش باشیم و ببینیم نظر خدا و رسولش در اون مورد چیه.
اینکه برای یه عده از دوستان قضیه کار نکردن خانمها در بیرون منزل اینقدر ثقیل به نظر میاد، یه بخش مهمیش همین ما وجدنا علیه آبائنا ست ... اینکه می بینن از یکی دو نسل قبل اکثر زنها سر کار میرن. و با اینکه همه مدعی هستن که دارن همزمان برای خونه و زندگیشون هم چیزی کم نمیذارن، ولی فقط یه عده معدودی در این کار حقیقتاً موفق بوده اند. ( این عده معدود که میگم رو هم من خودم تا حالا به چشم خودم ندیده ام ، اما خوب انصاف حکم میکنه یه درصدی هم برای اونطرف قضیه قائل بشم و بگم، احتمالاً چنین خانمهای توانایی وجود دارند، ولی من توفیق زیارتشون رو پیدا نکرده ام.)
حالا دیگه توی جامعه ما کار کردن زن فی نفسه یه ارزش اجتماعی به حساب میاد و هر دختری آرزوشه که بره دانشگاه و تا درسش تموم شد، بره سر کار و استقلال پیدا کنه.
خیلی از دوستان مطرح کردند که توی این وانفسا کار کردن زن میتونه به اقتصاد خانواده کمک کنه. اما آیا اون اول که خانمها رو به زور از خونه ها بیرون کشیدند و فرستادند سرکار، به خاطر این بود که کمک خرج مرد در امور اقتصادی باشند، یا اینکه عده ای میخواستند به این وسیله پیوندهای خانوادگی گسسته بشه و بتونن هدفهای استعماری رو درجامعه راحتتر پیاده کنند؟ ( سریال کلاه پهلوی رو که میبینید)
و ایا اون دختر دبیرستانی امروز، وقتی داره آینده خودش رو تجسم میکنه، به این فکر میکنه که من میرم دانشگاه تا اگه همسر آینده م در مضیقه مالی بود، دکتر و مهندس و وکیل و ... بشم، یا اصلاً هویت خودش رو اینطوری تعریف میکنه ؟ ... خدا وکیلی جواب بدید. من خودم اولیش هستم که اقرار میکنم نه!
#پست_چهل_و_هشتم (بخش_اول)
#تو_فقط_لیلی_باش
💞تو فقط لیلی باش💞
🆔 @WomanArt
🔰🔰🔰🔰
#پست_چهل_و_هشتم (بخش دوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
مادرم و خاله هام همگی شاغل بودن، عمه م شاغله، خواهر بزرگم مهندسه و اونقدر موفق که وقتی برای مهاجرت به کانادا اقدام کرد خیلی از تشریفات رو براش تخفیف دادن و روی دست بردنش ... یادمه یه روز که خونه مادربزرگم یه مجلس زنونه بود و همه ما دخترخاله ها داشتیم توی آشپزخانه کمک میگردیم و از مهمونها پذیرایی میکردیم، مادر بزرگم با افتخار به یکی ار مهمونها میگفتن: این غذاها خوردن داره! اونایی که دارن اینجا توی آشپزخونه کار میکنن همه شون دکتر و مهندسن! ... و اینکه از بچگی توی گوشم خونده اند که زن باید دستش توی جیب خودش باشه و زیر بار مرد نره ...
خوب معلومه که من با چنین پیشینه خانوادگی و اجتماعی، باید هم وقتی بهم بگن باید توی خونه بمونی و به ماموریت مهم همسرداریت برسی، یهو همه قصرهایی که توی ذهنم ساخته بودم ویران میشه ... معلومه که دل کندن از اون چیزهایی که آدم بهش خو کرده مشکله، دل کندن از منافع مشکله و از همه مهمتر دل کندن از روش آبا و اجدادی مشکله ... مگه همه آدمهایی که در مقابل پیامبران می ایستادند یکی از دلایلشون این نبود که میگفتن: ما نمیتونیم از ما وجدنا علیه آباءنا دل بکنیم ؟
اما باید به این هم فکر کنم که شاید اون پیشینیان من با وجود همه خوبیها و مهربونیهاشون، در این مورد دارند اشتباه میکنند و ناخواسته من رو به دام شیطان می اندازند.
حقیقت اینه این مرحله رو باید گذروند ... آدم باید یکبار در زندگیش سر این دوراهی بایسته و انتخاب کنه. یا راهی که خدا بهش گفته رو در پیش بگیره و یا به همون راهی که پیشینیانش رفته اند بره و خوش باشه ... توی آیات بعد خداوند سرانجام هر کدوم از این راهها رو برامون روشن میکنه تا با چشم باز تصمیم بگیریم :
راه اول :
وَمَن يُسْلِمْ وَجْهَهُ إِلَى اللَّهِ وَهُوَ مُحْسِنٌ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَى وَإِلَى اللَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ
هرکس با تمام وجود خود را تسلیم امر خدا کند، و نیکوکار باشد به دست آویز محکمی چنگ زده است و عاقبت همه چیز به سوی خداست ...
خداوند میفرماید: ان الدین عند الله الاسلام، یعنی تنها دینی که خداوند اون رو از انسان می پذیره اسلامه ... اسلام یعنی چی؟ یعنی تسلیم بودن. یعنی "من میگم" و "من اینطور فکر میکنم" و "به نطر من اونطور درست تره" و " مامانم اینطور دوست دارن" و " بابام اونطور دوست ندارن" و این حرفها رو بذار کنار! ... در مقابل پیامبری که از طرف خدا اومده تا هدایتت کنه خاضعانه زانو بزن و وجودت رو آماده کن تا هر چیزی که میگه رو بپذیری و بهش عمل کنی.
اگر کسی طالب هدایته باید قلبش رو اماده کنه تا با شرح صدر اسلام رو بپذیره، چون خدا خودش میدونه که اسلام با خیلی از راحت طلبیها و خود خواهیهای ما جور درنمیاد. پذیرش اسلام کار سختیه. اگه آسون بود اون اشراف قریش، اونهمه سال ، با تمام قوا در مقابل کسی که خودشون بهش لقب امین داده بودند و شک نداشتند که داره راست میگه، نمی ایستادند.
و حالا اگه کسی محکم ایستاد و گفت: سمعنا و اطعنا . خدایا هرچی شما بگید. من تسلیم امر شمام ... و این ادعا رو به مرحله عمل درآورد و همون کارهایی رو کرد که میدونه خدا دوست داره، تازه اول خوشیهاشه. چون دستش رو در دست صاحب حقیقی عالم امکان گذاشته و پشتش چنان محکمه که محاله ذره ای ضرر کنه.
یعنی ای خانم محترم. اگه تو به تمام اون موانع پشت پا زدی و خالصانه راهی که خدا دوست داره رو انتخاب کردی، و تمام تلاشت رو در اون مسیر به کار بردی شاید ظاهراً به نظر بیاد ضرر کردی، اما خداوند چنان حلاوت و شیرینی به زندگیت میده که اون رو با هزارتا از این دلخوشیهای ظاهری عوض نمیکنی ... و از اون بهتر وقتیه که بعد عمری زیبا زندگی کردن به سوی خدا برمیگردی و تازه اول زیباییهاست ...
تذکر : توجه به اون قید " و هو محسن" بسیار مهمه. یعنی باید در اون کار نیکی که خدا دوست داره و ازمون خواسته، از تمام وجودمون مایه بذاریم ... مثلاً همسرداری فقط به این نیست ما سر کار نریم و توی خونه بمونیم. بلکه باید تمام تلاشمون و خلاقیتمون رو به کار بگیریم تا اون رو به نحو احسن و به بهترین صورت انجام بدیم. وگرنه همونطور که دوستان گفتند خیلی خانومها توی خونه هستن، اما همسرداریشون زیر صفره ... یه چیزی مثل اون موقعهایی که من به اجبار توی خونه بودم.
اما اگه با تمام این حرفها کسی تصمیم گرفت به همون راه و روش مادر و خواهر و اونچه جبر جامعه هست عمل کنه، ملالی نیست! راه دوم منتظر اوست :
#پست_چهل_و_هشتم (بخش_دوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
💞تو فقط لیلی باش💞
🆔 @WomanArt
🔰🔰🔰🔰
#پست_چهل_و_هشتم (بخش سوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
راه دوم :
وَمَن كَفَرَ فَلَا يَحْزُنكَ كُفْرُهُ إِلَيْنَا مَرْجِعُهُمْ فَنُنَبِّئُهُم بِمَا عَمِلُوا إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نُمَتِّعُهُمْ قَلِيلًا ثُمَّ نَضْطَرُّهُمْ إِلَى عَذَابٍ غَلِيظٍ
ای پیامبر! اگر کسی با وجود تمام این ایات الهی، باز هم راه کفر را انتخاب کرد، خودت را ناراحت نکن! ... او بالاخره به سوی ما باز میگردد و روزی از حقیقت زشت عملش آگاه خواهد شد . و خداوند به آنچه در اعماق دلهاست آگاه است.
ممکن است چند روزی در این دنیا به او فرصت دهیم تا از نعمتهای آن بهره مند شود، اما سپس او را با اجبار به سوی عذابی شدید خواهیم کشید.
دیگه فکر نکنم نیاز به توضیح زیادی باشه و آیه خودش به قدر کافی گویاست. ربطش به موضوع مورد بحث ما این میشه که اگه یه خانومی تصمیم گرفت راه و روش پیشینیان و جامعه ش رو در پیش بگیره و حرف خدا رو پشت گوش انداخت، ممکنه چند روزی توی این دنیا خوش باشه، ولی اینده سختی در انتظارش هست ... دیگه هر کسی میدونه و خدای خودش، که علیم بذات الصدور هست و نمیشه با عذر و بهانه گمراهش کرد ...
در انتها دوست دارم یک بار دیگه تاکید کنم که من به هیچ وجه نمیگم زن باید بره سر کار، یا نباید بره ... بلکه میگم اون کسی که خالق زن هست و به ابعاد و تواناییهای وجودیش از هر کسی بیشتر آگاهه، و تمام این استعدادهایی که ما ادعا داریم در وجودمون هست رو خودش بهمون هدیه داده، بوسیله پیامبر نازنینش به ما خانمها دستور داده که : جهاد زن خوب همسرداری کردن است ... حالا دیگه خودمون میدونیم و خدای خودمون و این که چطوری داریم به این دستور عمل میکنیم. همین!
* چندتا مطلب دیگه هم بود که میخواستم در پاسخ چندتا از کامتتهای بنیادی بدم، اما الان دیگه فرصت ندارم. فکر کنم مطلب هم خیلی طولانی میشه ... پس باشه برای فردا.
* نمیدونم چطوری بگم که من چقدر عاااااشق کامنتدونی هیئتی اینجا هستم. یعنی لذت میبرم از کامنتهایی که شماها خطاب به همدیگه میدین و همدیگه رو راهنمایی میکنین ... یه جورایی تجسم " تعاونوا علی البر و التقوی" هست برام .
*** گفته بودم که این دفعه از مهتاب چندتا نکته اصولی خانه داری یاد گرفتم. از دیروز همه خونه رو به هم ریختم و دارم یک سری تعییرات ساختاری مهتابانه میدم تا هم دسترسی به وسایل راحتتر باشه و هم خونه دیرتر به هم بریزه. برای همین نرسیدم بیام اینجا سر بزنم و به چندتا کامنتی که نیاز به جواب داشتن جواب بدم ... از اون دوستان نازنینم عذر میخوام و سعی میکنم در اولین فرصت بیام و جوابشون رو بدم
#پست_چهل_و_هشتم (بخش_سوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
💞تو فقط لیلی باش💞
🆔 @WomanArt
💚بسم الله الرحمن الرحیم💚
✿ تو فقط لیلی باش ܓ✿
سلام حضرت مادر، سلام حضرت عشق...
نمیدونم چرا دوست دارم فکر کنم همه مخاطبین این وبلاگ خانومها هستند. یه جمع دوستانه از یک عده خانومهای فرهیخته و باهوش که دور هم جمع شدن تا یه مدل دیگه به زندگی نگاه کنند و یه جور عمیقتری ازش لذت ببرند ... و خوشحالم که در و دیوار اینجا، حتی در روزهای عادی هم به نام حضرت مادر سلام الله علیها مزینه و ایشون برای ما فقط یک انسان مناسبتی نیستند ... برای همین :
من هم به سهم خودم روز میلادشون، و روز دریافت این هدیه ارزشمند خداوند به ما خانمها رو به همه مون تبریک میگم ...
من همیشه حرص میخورم از دست صدا و سیما ، که برنامه های مخصوص ولادت یا شهادت معصومین، اصلاً ربط چندانی به خود اون معصوم نداره. انگار فقط کافیه که توی روز میلاد فیلم کمدی نشون بدن و مردم رو بخندونن، و توی روز شهادت هم یه فیلم اشک در آر که تنها ربطش با امامها اینه که قهرمانان فیلم تازه موقع مصیبت و بلا یادشون می افته که اهل بیتی هم هستند که میشه بهشون توسل کرد و حاجت گرفت، همین! ... چیزی که بیشتر تاثر برانگیز هست، نه تاثیر گذار !
اما به نظر من این سنت زیبای " یفرحون لفرحنا و یحزنون باحزاننا " برای این در شیعه قرار داده شده که مدام ارتباط قلبی خودش رو با انسانهای ترازی که قراره اعمالش رو با عمل اونها بسنجند ریفرش کنه. یه بهانه ای که کمک کنه وسط مشغولیات زندگی، یک لحظه سرمون رو بلند کنیم و به اونهایی که قراره شبیهشون باشیم نگاه کنیم.
تجسم کنید که توی یک مسابقه نقاشی، یک سیب رو وسط گذاشتند و گفتند: این مدل شماست. هرچی نقاشیتون به این شبیه تر باشه، امتیاز بیشتری میگیرید ... حالا حرکات شرکت کننده ها رو تجسم کنید. مدام نگاهشون به این سیب هست و از جوانب مختلف بهش نگاه میکنند و مدام نگاهشون بین اون سیب وصفحه نقاشیشون در رفت و آمده و هر خطی که میخوان بکشن، اول با اون سیب چک میکنند که مبادا مطابق اون نباشه و امتیازشون کم بشه.
نگاه ما به اهل بیت باید اینطوری باشه. یک نگاه کنجکاوانه و دردمندانه برای اینکه بتونیم از سطر سطر کتاب زندگیشون درس زندگی بگیریم ... اما متاسفانه در مسابقه نقاشی زندگی، نگاه ما خانمها به هر مدلی هست، الا اون مدل اصلی که خداوند به زیبایی تمام برامون به تصویر کشیده ... بانویی که وسعت وجودش به حدیه که نه فقط الگوی ما خانمها، که الگوی انسان تراز عصر ما یعنی امام زمان هم هست و ایشون فرموده اند: و لی فی ابنه رسول الله اسوه حسنه ( دختر رسول خدا برای من چه الگوی زیبایی ست)
من فکر میکنم بهترین عیدی که امروز میتونیم به خودمون بدیم اینه که با دقت به اون ۱۸ سال طلایی که ایشون مهمان زمین بودند، نگاه کنیم، و مخصوصا اون ۹ سالی که در خانه آسمانی حضرت امیر در نقش همسر و مادر حضور داشتند. ]مجردهای نازنین هم میتونن علی الحساب به اون ۸ سال اول و " ام ابیها" بودن ایشون در دورانی که دخترها رو زنده بگور میکردند دقت کنند، تا به امید خدا سال دیگه همین موقع به خیر و شادی برن سراغ ۹ سال دوم! ;o) [ ...
و ببینیم که بانوی تراز اسلام و دختر کسی که فرمان جهاد همسرداری زن رو صادر کردن، خودشون چطوری زندگی کرده ن و چطوری تپه احدشون رو حفظ کرده ن ... با اینکه متاسفانه از زندگیشون اطلاعات زیادی به ما نرسیده، اما اگه حواسمون رو خوب جمع کنیم همونها هم برامون کلی مطلب داره. اونقدری که بتونه برای امروز ما یه عیدی خوب به حساب بیاد :
این روایت رو بارها شنیدیمش. اما شاید بد نباشه دوباره و این بار با موشکافانه بهش نگاه کنیم :
در حديثى از امام صادق علیه السلام روايت شده كه فرمود: ميان على و فاطمه عليهما السلام درباره تقسيم كارها بحث شد. براى حل اين مشكل خدمت رسول خدا (صلى الله عليه وآله ) رفتند و پيغمبر (صلى الله عليه وآله ) كارهاى منزل را اينگونه تقسيم كرد: كارهاى مربوط به داخل خانه به عهده فاطمه و كارهاى خارج از خانه به عهده على عليه السلام باشد.
احادیث دیگه مطلب رو به این صورت کامل میکنن که این تقسیم بندی اینطور بوده که آرد کردن گندم، خمیر کردن آرد و پختن نان، تمیز کردن و جارو زدن خانه و نگهداری از بچه ها به عهده حضرت فاطمه بوده، و کارهای بیرون منزل مثل کسب درآمد، جمع آوری هیزم، و تهیه مواد اولیه غذایی به عهده حضرت علی علیه السلام.
فاطمه عليها السلام به قدرى از اين تقسيم خوشحال شد كه فرمود : جز خدا كسى نمى داند تا چه اندازه از اين تقسيم خوشحال شدم. چون رسول خدا صلی الله علیه و آله كار مردان را (كارهایى را كه موجب تماس با مردان است) از عهده من برداشت .
#پست_چهل_و_نهم (بخش_اول)
#تو_فقط_لیلی_باش
💞تو فقط لیلی باش💞
🆔 @WomanArt
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیرنویس فارسی پیام عروس شهید اسماعیل هنیه از غزه پس از با خبر شدن از شهادت هنیه: چشمها اشک میریزند و دلها غمگین میشوند و ما در فراق تو، ای ابو العبد، ای پدرمان، اندوهگین هستیم
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:
خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفه خود میدانیم
رژیم صهیونیستی زمینه مجازات سخت را برای خود فراهم ساخت
🔹️در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
✏️ رهبر شجاع و مجاهد برجستهی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه امروز به لقاءالله پیوست و جبههی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت.
✏️ شهید هنیه سالها جان گرامیاش را در میدان مبارزهئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادهی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
✏️ اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۱۰ مرداد ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ محرم ۱۴۴۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 اقامه نماز رهبر انقلاب اسلامی بر پیکر شهید اسماعیل هنیه
🔹️حضرت آیت الله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی صبح فردا در دانشگاه تهران بر پیکر شهید اسماعیل هنیه مجاهد برجسته مقاومت فلسطین اقامه نماز خواهند کرد.
🔹️اقامه نماز راس ساعت ۸:۳۰ صبح خواهد بود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰🔰🔰🔰
#پست_چهل_و_نهم (بخش دوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
** از اینکه میبینیم حضرت زهرا خوشحال میشن که پدرشون کارهای بیرون از خونه رو از دوششون برداشته، میشه فهمید که در عرف اون روزگار زنها کارهای بیرون از منزل رو هم انجام میدادند، اما پیامبر این سیستم جدید رو پایه گذاری کردند که کارهای داخل خانه به عهده خانم خونه باشه و کارهای خارج از اون به عهده مرد.
یک سری از آیات قران هم ما رو به همین نتیجه میرسونند. مثلاً آیه " و قرن فی بیوتکن و لا تبرجن تبرج الجاهیله الاولی" ( درخانه خود بنشینید و مثل دوران جاهلیتتان در کوچه و بازار خودنمایی نکنید ) ،درسته که خطاب مخصوصش به زنان پیامبر هست، اما به قرینه لستن کاحد من النساء که یعنی شما مثل همه زنها نیستید. میشه ازش برداشت کرد که یعنی بقیه زنها توی خونه نمی نشستن و مدام بین بیرون و خونه در رفت و آمد بودند.
یعنی توی اون روزگار مدینه هم همچین که ماها فکر میکنیم خانومها خونه نشین نبودند و برای همینه که حضرت مادر اینکه بهشون اجازه داده میشه در خونه بمونن و به کارهای خونه برسند رو لطف پیامبر تلقی میکنند و خیالشون راحت میشه که با توی خونه نشستن بدهکار زندگیشون نمیشن .
از اینکه حضرت علی و حضرت مادر همون اول نشستند و با هم برای روال زندگی مشترکشون برنامه ریزی کردند، خیلی مهمه. خیلی از مشکلات بین زن و شوهرها به این برمیگرده که هرکس توی ذهنش یه روالی رو برای زندگی تعریف کرده که شاید طرف مقابلش اونطور به مطلب نگاه نکنه. اما این که آدمها بشینن و به قول معروف از همون اول سنگهاشون رو با هم وا بکنن تا هر کس وظیفه خودش رو بدونه، جلوی خیلی از اختلافات و دلخوریهای بعدی رو میگیره.
دلیلی که حضرت مادر برای شادیشون بیان میکنند قابل تامله ... این که کار بیرون و کلاً بیرون رفتن از منزل فی نفسه بد نیست. بلکه علتش اینه که در بیرون خونه احتمال تماس با نامحرم بیشتره. برآیند این دوتا حدیث معروف از ایشون موید این ماجراست:
خیر للنساء ان لا یرین الرجال، و لا یراهن الرجال ... بهترین چیز برای زن آن است که بدون ضرورت نامحرم را نبیند و نامحرم هم او نبیند.
... ادنی ما تکون من ربها، ان تلزم قعر بیتها ... آن لحظه ای که زن در عمق خانه خود میماند، در نزدیکترین حالت خود به خداست.
برای همین بنای حضرت مادر سلام الله علیها به بیرون نرفتن از خانه بود، مگر اینکه ضرورت ایجاب میکرد. حتی با اینکه درِ خونه شون به مسجد باز میشد، هیچ جا ندیدم که گفته شده باشه ایشون در نماز جماعتهای پدر نازنینشون شرکت میکردن. حتی برعکسش روایتهای زیادی هست که نشون میده ایشون در مواقعی که مطالب یا سوالهایی توی مسجد مطرح میشده حضور نداشتند و بعضی اصحاب می اومدند در خانه ایشون و ازشون راهنمایی میگرفتند .
(مثل همون حدیث نزدیکترین حالت زن به خدا که به سلمان جوابش رو گفتند، یا ماجرای پیراهن که با عمار یاسر صحبت کردند، یا اون ماجرا که حضرت امیر از اینکه حضرت مادر آیات جدیدی که نازل شده بود خبر داشتند، تعجب کرده بودند و بعد معلوم شد که امام حسن علیه السلام آیاتی که در مسجد گفته میشد رو برای مادرشون بازگو میکردند و ... )
این برای امروز ما مطلب بسیار مهمی هست. چون سوای اینکه چقدر برخورد با نامحرم در جامعه امروز ما عادی هست، حتی وقتی آدم توی خونه خودش هم نشسته، از این امر در امان نیست. مثلاً نوع صحبتمون پشت تلفن، یا نحوه برخوردمون با اقوام یا مهمونهای نامحرم، یا مثلاً همین ارتباطات در دنیای مجازی که به نظر من حد و حدود محرم و نامحرمی باید به شدت درش مراعات بشه. نوع کلمات و لحن کامنت ما وقتی مخاطبمون آقاست یا خانوم باید با هم متفاوت باشه. تازه من فکر میکنم برای یک آقا تا دیگه خیییییلی نیاز نشده نباید کامنت گذاشت ، یا به کامنتشون جواب داد. اونهم خییلی رسمی و با حداقل کلمات.
اما تمام اینها دلیل نمیشه که بگیم زن نباید نقش اجتماعی داشته باشه. روایات زیادی هست که حضرت مادر با زنان مدینه رابطه نزدیک داشتند و به سوالهاشون جواب میدادند. و گاهی جلسات درس داشتند ...
حتی اون موقعی که لازم شد برای دفاع از ولایت به صحنه بیان لحظه ای تردید نکردند و با حفظ حجابشون به صحنه اومدند و همراه همسرشون به در دونه دونه مردم مدینه رفتند و عهد غدیر رو بهشون یادآوری کردند ... تازه بعدش توی مسجد چنان خطبه فدکیه ای خوندند که هنوز هم تاریخ فصاحت و بلاغت از غنای اون عبارات، حیران مونده! ... و اوج شجاعتشون وقتی بود که در اون روز شوم، بدون ذره ای ترس از دومی ( که در بین مردم به خشونت معروف بود) پشت در رفتند و وجود لطیفشون رو سپر بلای حضرت امیر کردند ... بیت الاحزان به پا کردند و به جای اینکه توی خونه گریه کنند سر مزار حضرت حمزه گریه میکردند و اتفاقاً بلند هم گریه میکردند ...
#پست_چهل_و_نهم (بخش_دوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
💞تو فقط لیلی باش💞
🆔 @WomanArt
🔰🔰🔰🔰
#پست_چهل_و_نهم (بخش سوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
این نکته برای خود من خیلی جالب بود که زندگی بانوان نمونه ما به دوقسمت تقسیم میشه. دوران آرامش و عادی بودن روزگار که در اون دوران مستور هستند و سرگرم امور زندگی و خودسازیشون هستند. و دوره بحران که در اون دوره به صحنه میان و حماسه به پا میکنند. مثل حضرت مادر قبل و بعد از شهادت پیامبر و غصب خلافت حضرت امیر، مثل حضرت زینب قبل و بعد از حماسه کربلا و مثل حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها قبل و بعد از تبعید غریبانه امام رضا علیه السلام ...
انگار زن در اسلام یک انرژی پتانسیله که ارزشش به اینه که فقط در مواقع حساس که نیاز به ایفای نقش هست وسط بیاد. و در حالت عادی به اون بخش جهادیش برسه و سعی کنه کمالات فردی خودش رو ارتقا بده و نقش پشتیبانی از همسر و تربیت فرزندانش رو به عهده داشته باشه.
خیلی از احادیث حکایت از این دارند که حضرت مادر در خونه و زندگیشون فعال بودند و دوست داشتن به امورات خونه برسن و غذا بپزن و بچه ها رو مرتب کنند و ...
حتی بعد از اینکه پیامبر فضه رو به عنوان خدمتکار به ایشون هدیه داد، باز هم کار خونه رو با ایشون تقسیم کرد تا هم اون خسته نشه و هم از برکات کار و زحمت برای خونه و زندگی محروم نشن. این برای خود من خیلی درس عبرت بود که کسی که والاترین زن عالم امکان هستن، از انجام کار خونه عار نداشتن و حتی اون رو با وجدان کاری و به نحو احسن انجام میدادند.
روزى اميرالمؤ منين به يكى از اصحاب خود فرمود: مى خواهى جريانى از زندگانى خودم با فاطمه عليها السلام را برايت تعريف كنم ؟ ... فاطمه عليها السلام آنقدر در خانه من به وسيله آسياب دستى گندم آرد كرد كه دستش تاول زد. آنقدر خانه را جاروب كرد كه بر لباس او گرد و خاك نشست . آنقدر آتش زير ديگ روشن كرد كه لباسش دوده اى و سياه شد. او زياد كار كرد و بسيار هم آسيب ديد.
و نکته آخر اینکه ایشون این تقسیم بندی رو به رسمیت میشناختند و هیچ جایی حتی یک مورد ذکر نشده که ایشون برای تامین معاش بیرون رفته باشن ، به این بهانه که بخوان کمک خرج خانواده باشن ... درحالیکه مثلاً از اون ماجرای مسکین و یتیم و اسیر میشه فهمید که به شهادت قران سه روز متوالی چیزی برای خوردن نداشتند ...
خوب اینجا جاش نبود که حضرت زهرا بگن من نمیخوام شرمندگی همسرم رو ببینم و بعدش بلند شن برن سر کار؟ ( حالا هر کاری که در اون روزگار برای خانمها عرف بوده. مثلاً در روایات از زنی اسم برده شده به نام حولاء که عطر فروش بوده یا زنانی که در بازار خرید و فروش میکردند و ... ) ... حتی در روایتی هست که بعد از چند روز بی غذایی، وقتی کار به درخواست کمک از پیامبر صلی الله علیه و آله رسید، ایشون خودشون نمیرن، بلکه میگن: یا علی به دیدن پدرم برو و وضعیت ما را برایش شرح بده و از او برایمان کمک بخواه ...
نخیر این کار رو نکردن. بلکه برای اینکه همسر شرمنده شون نشه، یه فرهنگ دیگه رو مطرح کردند به نام قناعت و فرمودند: " پدرم به من سفارش کرد که هرگز چیزی از همسرت نخواه! " ...
یه روزگاری خود من تا این رو میشنیدم میگفتم خوب اون مرد حضرت علی علیه السلام بوده که خودش حواسش بوده که حضرت زهرا چیزی کم و کسر نداشته باشه. اما وقتی به زندگیشون نزدیکتر شدم دیدم خوب اگه ماها با این اخلاقهامون اگه بلا تشبیه همسرحضرت علی هم بودیم و اون ماجرای انار و اونهمه دفعه ای که برای تهیه چیزی بیرون رفتند و اون رو تهیه کردند، ولی سر راه به فقیران دادند، رو میدیدم، مدام بهشون نق میزدیم که : مگه نمیبینی ما خودمون هیچی برای خوردن نداریم، چرا هرچی درمیاری رو تا برسی خونه، نصفش رو انفاق میکنی؟ ... چرا به فکر زن و زندگیت نیستی و ...
و بعد نتیجه میگرفتیم که پس باید من هی ازش چیز میز بخوام، تا دیگه هی هوس نکنه بذل و بخشش کنه!
من چندین بار گفته ام که دین یک پک کامله. اگه به زن میگه جهاد تو همسرداریه، به مرد هم میگه الکاد لعیاله کالمجاهد فی سبیل الله تا مرد تشویق بشه برای رفاه اون زنی که داره توی خونه به خاطرش زحمت میکشه، بیشتر تلاش کنه، و از اونطرف هردوتاشون رو تشویق به قناعت میکنه میگه چشم به مال و اموال دیگران نداشته باش و سعی کن با همین مقداری که خدا روزیت کرده بهترین زندگی رو بکنی ، تا مجبور نشی به کارهایی تن بدی که ازت خواسته نشده.
#پست_چهل_و_نهم (بخش_سوم)
#تو_فقط_لیلی_باش
💞تو فقط لیلی باش💞
🆔 @WomanArt