eitaa logo
معماری قدرت، نظم و امنیت ایران
542 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
1.4هزار ویدیو
18 فایل
فضایی برای اندیشیدن درباره‌ی«تحولات سیاسی». میکوشیم در جزئیات گم نشویم و با تحلیل انتزاعی و کلانِ روند تحولات جهانی و کنار هم چیدنِ قطعات پازل، به تصویری کلان برسیم. ارتباط با بنده:🇮🇷Eitaa.com/ahs_tafreshi کانال دیگر: @feqholsiasat #گفتمانسازی
مشاهده در ایتا
دانلود
واشینگتن پست: بازگشایی تنگه هرمز؟ یک مشکل بزرگ وجود دارد 🔹مین‌های دریایی سلاحی است که سد راه ترامپ شده است. حتی در صورت بازگشایی تنگه هرمز، احتمالاً این آبراه مملوء از مین‌هایی است که پاکسازی آنها زمان زیادی خواهد برد.
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیت هگست: ما دقیقاً می‌دانیم روسیه و چین چه می‌کنند. مجبور نیستیم همه آن را علنی کنیم، اما هر جا لازم باشد، با آن برخورد می‌کنیم، اثراتش را کاهش می‌دهیم و یا رو در رو با آن مقابله می‌کنیم. مرد باش به حمله به چین بکن ببینم لات کوچه خلوت بچه کوچه‌ای
بازی اعداد در آسمان: موج‌های موشکی ایران در حال آزمایش محدودیت‌های پدافندی است 🔹 یک موشک نسبتاً ارزان‌قیمت ایرانی می‌تواند باعث شلیک چندین موشک پدافندی بسیار گران‌تر شود. این عدم توازن هزینه، در طول زمان تأثیر خود را نشان خواهد داد.
فارین پالیسی : بقای صرفِ حکومت ایران و توانایی آن برای آسیب زدن به اقتصاد جهانی و تقویت دشمنان ایالات متحده نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی در حال بیرون آمدن از این وضعیت با دستِ برتر است.
باید این توییت دیو کلوم شیمیدان را به همه مسئولان و مردم ایران نشان داد! نظر نامحبوب: ایران باید اقتصاد جهانی را به زانو درآورد. با انجام این کار بدون اینکه خودش نابود شود، ایران تضمین می‌کند که دفعه بعد اگر کشوری بخواهد آن‌ها را به زانو درآورد (بدون ذکر نام)، همه کشورهای جهان خواهند گفت: «بس است! دفعه قبل که این کار را کردید، همه ما به‌شدت آسیب دیدیم. دیگر چنین چیزی را تحمل نمی‌کنیم.» برای ایران، این یک برد در بلندمدت است، نه فقط برای امروز.
📌مهندسی معکوس تاریخ؛ افسانه ریشه‌های فلسطینی 🔹️آلون میزراحی، فعال سیاسی یهودی، پرده از یک «دروغ سیستماتیک» برمی‌دارد: ادعای پیوند اصیل صهیونیسم با خاک فلسطین! واکاوی این ادعا نتایج تکان‌دهنده‌ای دارد: 🔹️دوران حکومت پادشاهی‌های عبری در فلسطین تنها بخش کوچکی از تاریخ این سرزمین است؛ در حالی که سابقه حضور و حاکمیت اسلام در فلسطین بسیار طولانی‌تر از کل دوران پادشاهی‌های یهودی روی هم است. 🔹️استعمارگران با مهندسی معکوس، از نام «اسرائیل» (که در اصل نام حضرت یعقوب است) برای مشروعیت‌بخشی به یک ملت‌سازی مصنوعی استفاده کرده‌اند. 🔹️بسیاری از کسانی که امروز یهودی خوانده می‌شوند، هیچ پیوند نژادی یا تاریخی با غرب آسیای در باستان ندارند. آن‌ها نسبت به جغرافیا، مذاهب و مردم بومی این منطقه بیزارند که خود نشان‌دهنده «بیگانه» بودن آن‌هاست. 🔹️صهیونیسم با سوءاستفاده از متون (مشابه منطقِ قرارداد صلح ابراهیم)، به دنبال حس پیوند و تعلق کاذب برای غصب «سرزمین مقدس» است.
فارین پالیسی: ترامپ دارد جنگ ایران را می‌بازد 🔹️با وجود ادعاهای مداوم ترامپ درباره پیروزی، واقعیت جنگ نشان‌دهنده آن است که اهداف اصلی آمریکا همچنان محقق نشده‌اند و ایران توانسته اهرم‌های مهمی (از جمله کنترل بر تنگه هرمز) را حفظ کند. 🔹️تحلیلگران می‌گویند که جنگ طولانی‌تر از پیش‌بینی‌ها شده، هزینه‌های سنگینی به همراه داشته و حتی باعث افزایش قیمت جهانی انرژی و بی‌ثباتی اقتصادی شده است. 🔹️در حالی که ترامپ همچنان از موفقیت سخن می‌گوید، شواهد حاکی از آن است که نتیجه جنگ نامشخص است و گزینه‌های او روزبه‌روز محدودتر می‌شود.
📌افسر اطلاعاتی آمریکا: 🔹ما فناوری هایی داریم بدانیم چند نفر داخل یک ساختمان هستند، چند کودک آنجا هستند. 🔹اسرائیل عمداً کودکان را هدف قرار می‌دهد و آنها را می‌کشد!
یک مطلب برای بنده هنوز مجهول مانده است دوستان از شمال کشور تماس می‌گیرند و اعلام میکنند که موشک و هواپیما همین الان از منطقه شمال عبور کرد مراقب باشید، چند لحظه بعد در تهران صدای انفجارهای متعدد شنیده می‌شود. تا چه موقع ما باید بر اساس دوستی و فامیل بازی کسانی در رأس، در تهران آذربایجان، زنجان، کرج و خط مشرف به شمال کشور خسارات ناشی از حملات را مشاهده کنیم؟ هنوز خون این مردم بیگناه و بی دفاع شما را بهوش نیاورده؟ برای ما واضح است که از شمال کشور و بخصوص جمهوری آذربایجان و پایگاه‌های آن برای حمله به ایران استفاده می‌شود.
‌ ♨️رهبر اپوزیسیون صهیونیستی یائیر لاپید: ایران همان است، قبل از جنگ ۱۲ روزه به ما موشک‌های بالستیک شلیک کرد و امروز هم می‌کند، و قبل از این جنگ رهبرش «خامنه‌ای» بود و امروز هم «خامنه‌ای» است. همه شما سر و ته یک فضله موش هستید تا جان شما نگیریم آرامش در دل ما نخواهد نشست
تأیید تجاوز جنسی ترامپ به یک نوجوان ۱۳ ساله دیلی بست : 🔹ادعای تجاوز جنسی ترامپ توسط زنی که او را به آزار جنسی خود در سن ۱۳ سالگی متهم کرده بود، تأیید شد.
‌ 📌کریس مورفی، سناتور آمریکایی طرح روبیو را به چالش کشید! 🔹 روبیو، وزیر خارجه آمریکا اهداف جنگ را تشریح کرده و کریس مورفی یکی از مشهورترین سناتورهای آمریکایی آن را نقد کرده و گفته: داریم به شکلی بد و شرم‌آور در جنگ با ایران شکست می‌خوریم. 🗣 روبیو، وزیر خارجه آمریکا گفته است که اهداف ما در جنگ شامل موارد زیر است: ۱. نابودی کامل نیروی هوایی ایران ۲. نابودی کامل نیروی دریایی ایران ۳. تضعیف توان پرتاب موشکی ایران ۴. نابودی کارخانه‌های نظامی ایران 👤 سناتور «کریس مورفی» در واکنش به او نوشته است: ❌«مشکل اینجاست: این‌ها همگی اهداف تاکتیکی هستند، نه استراتژی؛ چرا که اصلاً استراتژی‌ وجود ندارد! 🔹مورفی توضیح می‌دهد: اجازه دهید براساس آنچه در جلسات توجیهی آموخته‌ام، این اهداف ۱ تا ۴ را توضیح دهم تا مشخص شود چرا ما داریم به شکلی بد و شرم‌آور در این جنگ شکست می‌خوریم. 🔻هدف اول روبیو: نابودکردن نیروی هوایی ایران 🔹قدرت هوایی ابزاری است که یک کشور با آن قدرت خود را به خارج از مرزها دیکته می‌کند و از حریم هوایی خود محافظت می‌نماید. اما پهپادها درحال جایگزینی هواپیماها هستند و ما نمی‌توانیم تمام پهپادهای آن‌ها را نابود کنیم. حملات پهپادی آن‌ها همچنان ادامه دارد. 🔻هدف دوم روبیو: نابودکردن نیروی دریایی ایران 🔹بسیار خب، اما به چه منظوری؟ این «نیروی دریایی» آن‌ها نیست که تنگه هرمز را می‌بندد؛ بلکه هزاران قایق تندرو و قایق‌های انتحاری این کار را می‌کنند. و درست مثل پهپادهایشان، ما نمی‌توانیم همه آن‌ها را نابود کنیم. تنگه هرمز، چه نیروی دریایی باشد و چه نباشد، بسته می‌ماند. ادامه...👇👇