عملیات والفجر ۸ در تاریخ ۲۰ بهمن ۱۳۶۴ شروع شد و با خلق حماسهای تاریخی که به لحاظ دانش نظامی مدرن غیر ممکن به نظر می رسید با عبور رزمندگان اسلام از رودخانه خروشان اروند و فتح فاو پایان یافت. فتح فاو از نظر سیاسی، بسیار مهم و استراتژیک بود و توازن نظامی جنگ ایران و عراق را به سود ایران رقم زد.
این فرمانده شهید عملیات والفجر هشت را « خدایی » توصیف می کند و در روایتش آمده است : ما در طول ۶ ماهی که در منطقه بودیم و کار میکردیم، شاهد امدادهای غیبی زیادی بودیم. بچهها شناسایی می رفتند و دشمن هم منور میزد و آنها را میدید و تیراندازی میکرد، ولی هیچ مسئله ای اتفاق نمیافتاد. از هیچ تیپ و لشکری هم اسیر ندادیم. شناسایی به لطف خدا و به راحتی انجام شد و دشمن تا زمان عملیات غافل ماند و این منطقه را به عنوان منطقه دست چهارم میدانست. حتی یک سری امکانات توپ و تانک را به خاطر این که احساس میکرد در این منطقه عملیات نمیشود، خارج کرد. امداد غیبی دیگری که ما شاهد آن بودیم آمدن ابر و بارانی شدن هوا در شب عملیات بود. باید کل امکانات را می آوردیم به منطقه. ترس داشتیم دشمن بفهمد که ما این همه امکانات را وارد منطقه کرده ایم. شب هوا کاملاً صاف بود. صبح دیدیم هوا کاملاً یک مرتبه ابری شد و پشت سرش هم باران بارید. آن چیزی که در این عملیات مهم و حائز اهمیت بود، معنویت و روحیه بالای معنوی نیروها بود که ما را هم در این عملیات موفق کرد. خداوند از ما جنگ خوب، جنگیدند خوب، کشتن زیاد دشمن و اسیر زیاد گرفتن نمیخواهد. در وهلهی اول، خداوند از ما میخواهد که تکلیفمان را انجام و آن مقدار توان را که در وجودمان هست و در وسع مان هست، آن ها را به کار ببندیم».
شهید طوسی از نگاه بستگان و سردار سلیمانی
همسر شهید طوسی می گوید : محمد حسن شهادت را در مکتب اسلام بزرگ ترین هدیه الهی می دانست. همواره دلسوز خانواده شهدا و رزمندگان بود. دورانی که در مرخصی به سر میبرد سرکشی از خانواده شهدا و دیدار با آنان را از وظایف مهم خود میدانست و همچنین دلسوز و نگران رزمندگان بود و کمترین مرخصیها را میگرفت تا رزمندگان هم به دیدار خانوادههای خود بروند.
حلیمه عرب زاده اضافه می کند : زمانی که در اهواز بودیم؛ با اینکه فاصله زیادی تا میدان جنگ نداشتیم و انتظار داشتیم بیشتر در کنار ما باشد، اما بعد از دیداری کوتاه با من و دخترم سمیه ، به محل خدمت خود برمیگشت و میگفت « بچهها و رزمندگان تنها هستند و نباید آنان را تنها بگذارم؛ چرا که آنها هم مدت زیادی است که از خانواده دور هستند».
همسر شهید طوسی ادامه می دهد : در طول دوران دفاع مقدس هیچگاه سفیدی چشم شهید طوسی را سفید ندیدم و همواره قرمز بود و کمتر میخوابید و بیشتر بیدار بود تا علاوه بر هدایت جنگ ، در کنار رزمندگان باشد.
عباس رمدانی یکی از بستگان نزدیک شهید طوسی هم در باره شخصیت این فرمانده بزرگ دوران دفاع مقدس می گوید : همواره طی سال های پس از شهادت محمد حسن به مناسبت های مختلف مسئولان ملی و استانی بویژه فرماندهان ارشد سپاه در دیدار با خانواده این فرمانده شهید از توانمندی ، صداقت و مسوولیت پذیری ایشان صحبت می کنند.
وی در گفت گو با خبرنگار ایرنا شهیدطوسی را فرمانده و رزمنده ای متقی ،پرهیزگار و سرشار از عواطف انسانی توصیف و اضافه می کند: ایشان همواره برمظلومیت شهدا بویژه شهدای اطلاعات و عملیات می گریستند.
رمدانی به حضور و دیدار سردار دلها شهیدحاج قاسم سلیمانی با خانواده سردار طوسی اشاره می کند و توضیح می دهد :حاج قاسم سلیمانی ، سردارشهیدمحمدحسن طوسی را الگوی عینی مدافعان اسلام توصیف می کرد و می گفت « شاید آنقدر که من در وصف حماسه و ایثارسردار طوسی می دانم حتی بستگان وخانواده ایشان نمی دانند».
رمدانی که خود رزمنده و جانباز هشت سال دفاع مقدس است، اضافه می کند: سردار طوسی هویت و عزت دنیا و آخرت خود را در حیات ولایی جست و جو می کرد و بدان اعتقادراسخ داشت.

شناخت علمی و انسانی جامعه از فرمانده شهید طوسی همچنان کم است
توصیف و تبیین شخصیت و اثرگذاری شهید طوسی به نگارش چندین جلد کتاب نیاز دارد. یکی از کتاب هایی که در باره این فرمانده شهید نو شته شده ، « قلب فرماندهی » نام دارد. نویسنده این کتاب دکتر سیدحسین ولیپور زرومی است که در گفت و گو با ایرنا می گوید : شناخت علمی و انسانی جامعه از فرمانده شهید طوسی همچنان کم است. معتقدم در حق این شهید در حوزه تبلیغات فرهنگی ایثار و شهادت، مدیریت ، خلاقیت ، اخلاص کم کاری شده است.
و ی با بیان این که این شهید در بخش های مختلف سرآمد و الگو بوده است، توضیح می دهد : پاسداران و فرماندهان جوان امروز در عرصه مقاومت و پایداری باید از شهید طوسی به عنوان یک مکتب انسانیت ، مدیریت و ایثار و شهدات درس آموزی کنند.
ولیپور می گوید : برای شناخت علمی و تبلیغات از شخصیت و فرماندهی شهید محمد حسن طوسی کم گذاشته شده است و در واقع ایشان مظلوم واقع شدند. رسیدن سردار طوسی به عنوان قائم مقام و مسوول اطلاعات عملیات پر توان ترین لشگر دوران دفاع مقدس که همان لشکر ۲۵ کربلا مازندران باشد، گام بزرگی بود که پرده از آن برداشته نشده است و در واقع رسیدن به این درجه از فرماندهی کار کوچک و کمی نبوده است.
دکتر ولیپور که از سال ۸۹ مسوولیت بخش تحقیقات و پژوهش اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران را عهده دار است، اضافه می کند : از زمانی که پرونده شهدا را پیگیری می کنم متوجه عظمت شخصیت و جایگاه همه شهدا به خصوص سردار طوسی شدم. تالیف کتاب قلب فرماندهی شهید طوسی را با انجام تحقیقات و پژوهش همه جانبه نوشتم ،ولایت پذیری ، شخصیت ولایی و الهی ،آدمی اثر گذار و خلاق مدیرو فرمانده ، مخلص و ایثارگر ، مهربان و وفاودار به خانواده احترام به پدر و مادر همسر و فرزند این شهید مثال زدنی است.
وی ادامه می دهد : یکی از خاطرات ایشان که توسط سردار کمیل از همراهان همیشگی به نقل از سردار طوسی بازگو می شود این است که پس از عملیات والفجر ۸ که بیش از ۶۰۰ نفر از نیروهای لشگر ۲۵ کربلا مازندران شهید شدند، شهید طوسی در بازگشت به مازندران بین راه می گوید دغدغه اش این است که اگر خودش هم کشته و یا شهید شود ، برایش به عنوان فرمانده بیشتر از این شهیدان مراسم و یاد بود برگزار کنند و به نوعی سنگ تمام بگذاراند. معتقدم همین اعتقاد ایشان و این دغدغه سبب سبب شد تا سردار طوسی به مدت حدود ۹ سال پس از شهادتش مفقود الااثر باشد تا آن دغدغه محقق نشود.
ولیپور با بیان این که شهید طوسی به عنوان یک شهروند کوچک از موسسان سپاه ساری شد و عملکردش عامل دیده شدنش در مراحل مختلف خدمت به مردم و نظام تا رسیدن به فرماندهی بوده است ، می گوید : این شهید کارش را با نگهبانی ساده از یک کیوسک شروع کرده. در عملیات جنگل علیه منافقان شرکت نمود. در انحلال و مقابله با گروهک کارنامه درخشان و اثر گذاری بر جای گذاشت و سپس پیشنهاد بالاترین رتبه را در لشکر ۲۵کربلا مازندران دریافت کرد ؛ رتبه فرمانده اطلاعات عملیات که منجر به پیروزی عملیات والفجر ۸ و فتح وفا شد که مهم ترین نبرد هشت سال جنگ تحمیلی ایران بوده است.
سردار شهید طوسی که از فرماندهان بی ادعا در دوران دفاع مقدس بود در بین همرزمانش به مالک اشتر جبهه های ایران لقب گرفته بود.از خانواده این فرمانده شهید دو برادر به نامهای محمد حسین و محمد ابراهیم نیز به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
فردا پنجشنبه ۱۸ فروردین سال ۱۴۰۱ است. قرار است سیوپنجمین یادواره سردار محمدحسن قاسمی طوسی قائم مقام لشکر ۲۵ کربلا در دوران دفاع مقدس و ۴۳۰ شهید نکا در این شهرستان برگزار شود.
طبق اعلام مسوولان شهرستان نکا ، یادواره این فرمانده شهید نقش اثرگذار و پررنگی در دفاع از کیان ایران اسلامی داشت ، با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار خواهد شد و سخنران مراسم هم سیدمحمد حسینی معاون حقو قی و پارلمانی رییس جمهور است.
💠 #قرائت زیارت شهدا هدیه به روح همه ی شهدای سرتا سر ایران وجهان بخصوص
شهید مدافع وطن سردار شهید محمد حسن قاسمی طوسی
همیشه دوستت دارم ای شهید 💕🌷🌷🌷🌷🌷😭🙏🙏🕊💖🕊
🏴🔷🏴🔷🏴🔷🏴
#زیارات_نامه_شهدا
بِسمِ اللّٰهِ الرَّحمٰن الرَّحیم
📖اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یَا اَولِیاءَ اللہ وَ اَحِبّائَهُ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یَا اَصفِیَآءَ اللہ و َاَوِدّآئَهُ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللہِ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَبـے مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِےّ الوَلِےّ النّاصِحِ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَبـے عَبدِ اللهِ، بِاَبـے اَنتُم وَ اُمّے طِبتُم وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم، وَ فُزتُم فَوزًا عَظیمًا فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَ مَعَکُم....
💝 گروه خاکریز شهدا 💝
┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
@Yalesaratal_hoseein113
━━⊰⊰⊰❀❤️❀⊱⊱⊱━━
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۷۴ قرآن کریم شامل آیات ۱۷۹ تا ۱۸۷ سوره مبارکه اعراف
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اَفضَلُ الذِّکرِ القُرآنُ بِهِ تُشرَحُ الصُّدورِ وَ تَستَنیرُ السَّرائِرِ» برترین ذکر، قرآن است، به وسیله آن سینهها گشوده و پوشیدهها روشن شود. (شرح غررالحکم ۲/۴۵)
🎙 استاد: پرهیزگار
┅─═इई 🌺🍁🍁🌺ईइ═
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
@Yalesaratal_hoseein113
━━⊰⊰⊰❀❤️❀⊱⊱⊱━
میلاد با سعادت بزرگترین سازمان تبلیغاتی نهضت عاشورا شخصت بزرگ اسلام بر همه شیعیان مبارک باد . شخصیتی که در فصاحت و بلاغت ،زهد و تقوا ،فضیلت و شجاعت ،شبیه ترین انسان به علی بن ابی طالب و حضرت زهرا ( س) است . با عظمت و متانت قلب یک انسان مومن ، یک مجاهد فی سبیل الله با کرامت و بزرگوار . صبور و پایدار ، ولایت مدار ، تسلیم در برابر قضای الهی ، سد مستحکمی برای امنیت بازماندگان ، دارای عظمت زنانه و شور و عاطفه انسانی ،همراه با متانت شخصیت و استواری روح، دارای خطبه های آتشین که یزید و یزیدیان را رسوا ساخت . با بصیرت و موقعیت شناس که با خطبه ها و جوابهای کوبنده توانست شکست ظاهری نهضت امام حسین ( ع) را تبدیل به پیروزی قطعی و دائمی کند . نام آور بزرگ عرصه کربلا و پیام رسان نهضت عاشورا با ایمان و توکل بخدا ، سرچشمه عقل و هویت دهنده به عقل و حافظ کمالات انسانی ،. قاطع و با صلابت و یک فدایی در راه اسلام ، بیانگر دانش و مسلط بر معارف و آموزه های دینی بود فضائل بی شمار وجود نازنین حضرت زینب کبری معنی واقعی آیه : لقد خلقنا الانسان فی احسن تقویم فتبارک الله احسن الخالقین است . لشکر مردمی و پشتیبانی حضرت زینب ( س) مازندران
حضرت زینب کبرى علیها السلام در روز پنجم جمادى الاولى سال پنجم یا ششم هجرى قمرى در شهر مدینه منوّره متولّد گردیده، و جهان را به قدوم خویش مزین فرمودند.
نام مبارک آن بزرگوار زینب، و کنیه گرامیشان ام الحسن و ام کلثوم و القاب آن حضرت عبارتند از: صدّیقة الصغرى، عصمة الصغرى، ولیة اللّه العظمى، ناموس الکبرى، شریکة الحسین علیهالسّلام و عالمه غیر معلّمه، فاضله، کامله و … بوده است.
پدر بزرگوار آن حضرت، حضرت امیرالمؤمنین على بن ابیطالب علیه السّلام، و مادر گرامى آن بزرگوار، حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها می باشد.
همسر گرامى آن حضرت، عبداللّه فرزند جعفر بن ابیطالب، بود. براى آن بانوى بزرگوار سه پسر به نامهاى على، عون، و جعفر و یک دختر به نام ام کلثوم ذکر شده است
ویژگی های برجسته حضرت زینب کبری(س)
نمیتوان تمام ابعاد شخصیتی، حضرت زینب (س)، را شناخت؛ چراکه ایشان دارای شخصیت والایی همچون پدرشان هستند. وقتی نامشان به معنای زینت پدر است، بنابراین برای شناخت حضرت زینب (س) باید حضرت علی (ع) را شناخت. اگر پدر را نتوانیم بشناسیم، بنابراین شناخت حضرت زینب (س) میسر نیست. آنچه که در تاریخ از حضرت زینب (س) گفته شده است، تا حدی جایگاه بالای ایشان را نشان میدهد. در مقاطعی از تاریخ شخصیت حضرت (س) بیش از پیش ظهور و بروز داشته است. مثلا در واقعهی عاشورا یا پس از آن در دوران اسارت این اتفاق رخ داده است. نکتهای که باید به آن توجه شود، این است که فعالیت ها و عبادت های حضرت زینب (س) پیش از واقعهی عاشورا سبب شده است که در آن برههی حساس ایشان این گونه برای اسلام زحمت بکشند و از عزیزانشان بگذرند. بهترین وسیله برای شناخت حضرت زینب (س) در طول زندگیشان جملاتی است که معصومان به ویژه امام زین العابدین (ع) دربارهی عقیلهی بنی هاشم (س) بیان فرمودند. ایشان گفتند حضرت زینب (س) عالمه ای هستند که معلم نداشتند. یعنی ایشان عالمانه و عاقلانه رفتار می کردند. وقتی عقیله بنی هاشم (س) در کوفه بودند، زنان کوفه میگفتند، ما این زن را می شناسیم؛ ما پای درس تفسیر و قرآن شان می نشستیم. اینها نشان می دهد که حضرت زینب (س) با وجود اینکه جزو ۱۴ معصوم نیستند، اما انسان ارزشمندی بودند و فعالیت های مهمی در آن زمان برای شکوفایی اسلام انجام دادند.
همراز حماسه حسینی
عشق و محبت حضرت زینب(س) به ذات احدیت، اوج ایثار و فداکاری وی را به نمایش گذارد و در همین راستا، ولآیت امام حسین (ع) قلب خواهر را از مهر و عاطفه لبریز کرد و او را مطیع محض حق و حقیقت نمود. تعلق خاطر این خواهر و برادر در خلال شواهد تاریخی و حتی دورانی که حضرت زینب (س) همسر عبدالله بن جعفر شده و زندگی مشترک تشکیل داده بود به خوبی نمایان است. در تاریخ چنین درجه ای از محبت بین یک خواهر و برادر کمتر دیده شده که البته دلیل آن واضح است؛ آن دو بزرگوار، عارف به کمال، عظمت و جلالت قدر و شأن یکدیگر بودند. به گونه ای که زینب (س) برادرش را سرور جوانان اهل بهشت و ریحانه رسول خدا(ص) می دانست امام حسین (ع) برایش یکی از شخصیت های مطرح در «آیه تطهیر»، «آیه مباهله» و «سوره هل اتی» و مهمتر از همه امام منصوب از جانب خدا و پیامبر (ص) و به نص صریح قرآن بود. حضرت امام حسین (ع) نیز خواهرش را به حقیقت شناخته و به کمالات و فضائل و ویژگی هایش آشنایی کامل داشت و روح بلندش را مخزن اسرار الهی و حافظ اصل نبوت و ولآیت می دانست. در تاریخ آمده است، روزی حضرت امام حسین(ع) مشغول تلاوت قرآن بود که خواهرش بر وی وارد شد. امام در حالی که قرآن را به دست گرفته بود به احترام وی از جا برخاست.┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
@Yalesaratal_hoseein113
━━⊰⊰⊰❀❤️❀⊱⊱⊱━━
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لحظات_سرنوشت_ساز
🎥 #دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
#پیروزی_حق_برباطل
🔺امام خامنه ای:
یکی از چیزهایی هم که من مایلم تأکید کنم مسئلهی توسّل و دعا است. ما از اوّل هم عرض کردیم که در این قضیّه، توسّل عمومی خیلی چیز مهمّی است. و مخصوص این #دعای_هفتم_صحیفهی_سجادیه که خب عدّهی زیادی خواندند و عمل کردند نیست؛ دعاهای مختلف. دعا کنید، از خدا بخواهید، تضرّع کنید و طلب کنید از خدای متعال. بخصوص #جوانها، بخصوص دلهای پاک و صاف که مثل آب زلال، بعضی از دلها روشنند؛ دعای اینها میتواند کاملاً مستجاب بکند؛
😭یاالله🤲
🙏🏻 از خواندن این دعا غافل نشوید
ان شاالله به امید خدا #سپاه_مقتدر با پشتیبانی مردم پرچم را بدست صاحبش خواهد سپرد
برای پیروزی برکفرجهانی دعا کنید🤲
#نشرواجب
┅─═इई 🌺🌼🌼🌺ईइ═─
━━⊰⊰⊰❀🇮🇷❀⊱⊱⊱━━
@Yalesaratal_hoseein113
کانال خاکریز شهدا
https://eitaa.com/shahid_Mehran_shorizadeh
کانال شهید مهران شوری زاده
━━⊰⊰⊰❀❤️❀⊱⊱⊱━━