9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیرالمومنین فرمود آنکه راه را درست طی کند، عقلش بزرگ و زنده میشود، خواهش های نفسانی اش ضعیف میگردد، غلظت هایش به لطافت تبدیل شده، از کارهای بی اساس و بیهوده دور میشود.
براساس روایات، یاران حضرت ولی عصر ارواحنافداه با صدای آن حضرت آشنا بوده و صدای ایشان را پیشاپیش شنیده اند. لازم است با حالت انکسار و ذلت به پیشگاه خداوند، اصرار و التماس کنیم و بخواهیم که از یاران آن حضرت باشیم. چنین راهی هرگز بسته نیست و حتی خانمهای زیادی از یاوران آن حضرت می باشند.
جان شیفتگان حضرت مهدی در انتظار آن یگانه است و در دوران غیبت آن حضرت، به دیدار ایشان نائل میگردند.
"از یاران حضرت مهدی شدن"
سخنی از مرحوم استاد سید علی اکبر پرورش رحمت الله علیه
https://eitaa.com/YavareSeddiq
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیامبر اکرم، رمضان را میدان سیاحت امت اسلامی خواندند. میدانی برای مشاهده اینکه چگونه انسانی ناگهان در یک شب رمضان به موجودی الهی و بزرگ، عارفی مجاهد تبدیل میگردد.
آنها که بسته کمند الهی میشوند، رستگار واقعی اند و از همه چیز رسته اند. اولیای اسلام و پیشوایان دین به همه توصیه میکنند که مبادا بخاطر گناهان گذشته تان مایوس شوید. اسلام، رمضان و لیله القدر آن قادر است از همه، انسانهایی عظیم بسازد. آنگونه که همچون سلمان بتوانند وارد خانه اهلبیت شوند. تک تک ما میتوانیم وارد خانه اهلبیت شویم و امام زمان ما را جزو آن خانه بخواند.
"سیاحت رمضان"
سخنی از مرحوم استاد سید علی اکبر پرورش رحمت الله علیه
https://eitaa.com/YavareSeddiq
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنکه شب قدر را درک کرد، همیشه بهار است و همواره گل خواهد داشت. اگر مایوس و خسته و فرومرده اید، هنوز لَیلَه القَدری نشده اید. آنگاه به یک ولی خدا میرسید، شما گلهای زیبای وجودش را دیده و استشمام میکنید و به یکمرتبه مست میشوید.
مراد از حم، وجود مقدس رسول خدا، وَالکِتابِ المُبین نیز امیر المومنین است و بعد فرمود اِنّا اَنزَلناهُ فِی لَیلَه مُبارَکَه. امام صادق فرمود منظور از لیله مبارکه و لیله القدر، وجود مقدس مادرمان فاطمه زهراست. بنابراین اگر کسی میخواهد از لطف شب قدر بهره و فیض ببرد، چه لطفی از این بالاتر که از صدیقه طاهره بهره برده، وجودش سرتاپا راضیه، مرضیه و زاکیه گردد. چنین کسی سرتاپای وجودش لطافت و نور میشود:"نوری فاطمی"
"شب قدر فاطمی"
سخنی از مرحوم استاد "سید علی اکبر پرورش" رحمت الله علیه
https://eitaa.com/YavareSeddiq
#انتشار_برای_اولین_بار
💥فریادهای خشم بر ارکان پوسیده دشمن
مستضعفین از دیدگاه قرآن [جلسه اول]
📌 سخنرانی حماسی استاد سیدعلی اکبر پرورش در تحصن منزل آیتالله خادمی
🔹آنچه در ادامه میخوانید، سخنرانی حماسی مرحوم سید علی اکبر پرورش در تحصن تاریخی منزل آیتالله خادمی، مورخ پنجشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۵۷ است که متن کامل آن، پس از 46 سال منتشر میشود.
🔹...اما گروه سوم، مستضعفین مورد رحمت، کدامین مستضعف؟ آن کس که نه «حقیر» شده است بلکه «تحقیر» شده است و نه تحقیر دشمن را هم پذیرفت، بلکه به پایخاست قیام کرد، آگاهانه حرکت کرد، در مسیر افتاد. فریادهای خشمندهاش و غرندهاش پیوسته لرزه بر ارکان پوسیده دشمن میافکند.
(متن کامل را در ندای اصفهان بخوانید)👇
https://nedayeesfahan.ir/160034
#حوالی_57
(قسمت سیونهم)
https://eitaa.com/YavareSeddiq
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشیار کسی که رو به سوی تو کند
بیدار کسی که در دل ظلمت شب
برخیزد و از تو جستجوی تو کند
زمزمه شبانه "مرحوم استاد سید علی اکبر پرورش"
در شب شهادت حضرت امیرالمومنین (ع)
سخنی از مرحوم استاد "سید علی اکبر پرورش" رحمت الله علیه
https://eitaa.com/YavareSeddiq
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام سجاد همچون پدر یا مادری که دلبندترین و عزیزترین فرزندشان را از او میگیرند، با ماه رمضان وداع میکنند : شهرالله الاکبر، ماهی که برای مجرمین چقدر طولانی گذشت، اما گناهان فراوانی را از ما بخشید و فیوضات زیادی را بر ما نازل نمود.
ای ماه رمضان گرچه تو ما را ترک کردی، اما زین پس تو را ترک نمیکنیم و قصد میکنیم که همواره با تو باشیم، همه ماههایمان رمضان و همه شبهایمان قدر باشد. سفره کریمانه خدای متعال گسترده بوده، خوشا به حال آنانکه پیوسته از مائده آن تناول میکنند. از آن جهت که نبی مکرم اسلام سبب آفرینش است، غذا و خوراک ما نیز صرفاً نور است. لذا باید غذای اصلی مان را بشناسیم و تنها بر سر آن سفره بنشینیم. آنگاه که آن را شناختیم، شب قدرمان رقم خورده است.
خداوند در وجود شما جلالت ها و عظمت های فراوانی قرار داده که "باید آن قدر را کشف کنید." که آن، از هزار ماه، برتر و والاتر است. شب قدر که قرآن را بر سرگذاردیم، بدان معنی است که از این پس، قرآن را بالای سر نگه داشته، هرگز خلاف آن عمل نکنیم.
"گذر رمضان"
سخنی از مرحوم استاد "سیدعلی اکبر پرورش" رحمت الله علیه
https://eitaa.com/YavareSeddiq
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مولوی داستان کسی را میگوید که به تعقیب سایه مرغی که در آسمان پرواز میکند پرداخته تا آن مرغ را بگیرد. قرآن میگوید سرتان را بالاکنید و اصل را بیابید و دنبال کنید. باید اصل را گرفت و به آن اتّکا داشت. لذا پیامبر فرمودند مرتب بگویید: اِلهی اَرِنِی الاَشیاء کَما هِی، خداوندا، همه چیز را آنگونه که هست به من نشان بده.
در دل، جایگاهی برای مِلک و پست و مقام و زندگی نیست. تنها خداوند و محبت او باید در دل جای گیرد. همین که خداوند وارد دل شد و شما تیغ لا را بیرون کشیدید، همه کنار میروند و البته آنان نیز، بهره درستشان را میبرند.
"اتّکا به اصل، بجای خیال"
سخنی از عارف واصل، "مرحوم استاد سید علی اکبر پرورش" رحمت الله علیه
https://eitaa.com/YavareSeddiq