eitaa logo
Zaeran Alghame Hamedan
108 دنبال‌کننده
101 عکس
267 ویدیو
6 فایل
اطلاع رسانی جلسات هیئت زائران علقمه همدان و بیت الزهراء علیهاالسلام - اشتراک گذاری احادیث و کلیپ‌ها و صوت‌های مذهبی.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ثواب عجیب عشق و علاقه به امام جواد علیه‌السلام 🔹 با لمس لینک زیر به ما بپیوندید: 🆔http://eitaa.com/AmirIzadiHamedani14 🟤 لطفاً برای و و علیهم السلام و این کانال را به دوستان خود معرفی کنید. 🤲 التماس دعای فرج.
بسم الله الرحمن الرحیم مراسم شهادت علیه‌السلام سخنران: آیت الله خاتمی خوانساری چهارشنبه و پنجشنبه ۱۶و۱۷ خرداد آدرس اول؛ پشت مسجد۱۴معصوم خ اراک آدرس دوم؛ خیابان خضریان کوچه رشادت بن بست ارشاد بیت الجواد علیه‌السلام (مداح اهل البیت علیهم السلام حاج حسن شعبانی) شب اول سفره حضرت رقیه علیهاالسلام باز می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامه حضرت جواد الأئمة علیه السلام به علی بن مهزیار حجت الاسلام کاشانی باتشکر از آقای مهرپرور 🔹 با لمس لینک زیر به ما بپیوندید: 🆔http://eitaa.com/AmirIzadiHamedani14 🟤 لطفاً برای و و علیهم السلام و این کانال را به دوستان خود معرفی کنید. 🤲 التماس دعای فرج.
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم درد دل با امام رضا علیه السلام باصدای کربلایی محمدفصولی محمد جانم پرچمت بالا باشه داداش... 🔹 با لمس لینک زیر به ما بپیوندید: 🆔http://eitaa.com/AmirIzadiHamedani14 🟤 لطفاً برای و و علیهم السلام و این کانال را به دوستان خود معرفی کنید. 🤲 التماس دعای فرج.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
● مقام علمی حضرت جواد الأئمه عليه‌السلام و درماندگی بزرگترين عالم حکومت بنی‌عباس ● از بیانات آیت الله یثربی 🔹 با لمس لینک زیر به ما بپیوندید: 🆔http://eitaa.com/AmirIzadiHamedani14 🟤 لطفاً برای و و علیهم السلام و این کانال را به دوستان خود معرفی کنید. 🤲 التماس دعای فرج.
بسم الله الرحمن الرحیم 🔸 علیه‌السلام 🔸 علیه السلام 🔸 علیهم‌السلام بنام خداوندگار حکیم خدای لطیف و خدای کریم خدایی که ما را هدایت نمود هدایت به سوی ولایت نمود به ما حکم طاعت ز احمد دهد حکومت به آل محمد دهد به دورند ایشان ز هر نقص و عیب خدا دادشان از کرم، علم غیب (حسن، بن علی) گفت با قلب شاد رسیدم حضور امام جواد زیارت نمودم جمال امام بر او از خداوند، بادا سلام سوی اندرونی برفت آن زمان بفرمود با من، همین جا بمان در آن دم، بیاد آمدم از قضا ز مولا علیّ بن موسی الرضا مرا آرزو بود تا یک لباس بگیرم از آن سرورِ حق شناس به خود گفتم اینک چو آمد جواد که قبله‌ی وجود است و باب‌المراد کنم خواهش از او که منت نهد به من از امامم، لباسی دهد ولی پیش از آنکه بگویم کلام جواد الائمه علیه السلام که جودش بُوَد از جهان بیشتر غلامی فرستاد، خود پیشتر که آورد در دستِ خود از قضا لباس علیّ بن موسی الرضا بگفت: ای تو مهمان به آل رسول نگفته سخن، خواهشت شد قبول جواد الائمه، ولیّ زمن فرستاده بهر تو، این پیرهن بدان، هشتمین سرورِ سرفراز در این جامه‌ی خویش خوانده نماز چو راوی، پیام امامش شنفت گرفت آن لباس و بسی شکر گفت تو گویی همه دردِ او، شد دوا شد از لطف مولاش، حاجت روا کند (ایزدی) این حقیقت، قبول که دانای غیب‌اند آل و رسول یقین، منکر دانش اهل بیت شود لنگ در روز حشرش کمیت 🔹 با لمس لینک زیر به ما بپیوندید: 🆔http://eitaa.com/AmirIzadiHamedani14 🟤 لطفاً برای و و علیهم السلام و این کانال را به دوستان خود معرفی کنید. 🤲 التماس دعای فرج.
بسم الله الرحمن الرحیم مراسم شهادت حضرت باقرالعلوم علیه‌السلام جلسه خانوادگی است. لطفاً به رفقای جلسه‌ای اطلاع رسانی بفرمایید.
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم 🔹 با لمس لینک زیر به ما بپیوندید: 🆔http://eitaa.com/AmirIzadiHamedani14 🟤 لطفاً برای و و علیهم السلام و این کانال را به دوستان خود معرفی کنید. 🤲 التماس دعای فرج.
22.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
  بسم الله الرحمن الرحیم (در کتب اهل سنت) باتشکراز استاد مهرپرور 🔹 با لمس لینک زیر به ما بپیوندید: 🆔http://eitaa.com/AmirIzadiHamedani14 🟤 لطفاً برای و و علیهم السلام و این کانال را به دوستان خود معرفی کنید. 🤲 التماس دعای فرج.
بسم الله الرحمن الرحیم 🔹 🔹 با نام و یاد خالق بحر و بر کز او پدید آمده خشک و تر روزی رسانِ جمله‌ی موجودات آن کاو به حکم اوست حیات و ممات آن کاو روان به پیکر بی‌جان داد احسان نمود و دندان با نان داد قائم بر او، تمامیِ مخلوقات قائم بُوَد خدای جهان، بر ذات آن کس که برگزیده پیمبرها تا بشکنند جاه ستمگرها آن کس که برگزیده محمد را وآن سیزده ولیّ موید را گویم تو را حکایت زیبایی کز آن رسد به قلب، شکیبایی این داستان که شامل اسراری است نقل از ( ابو امیّه‌ی انصاری ) است کاندر کجاوه‌ای، به رهی، حاضر بودی کنار حجت حق، باقر از ره، کبوتری، به امید آمد با پرّ و بال‌های سپید آمد بالای آن کجاوه، پرش را بست بر گوشه‌ای به شوق و ادب بنشست برخاست بواُمیّه ز جا با شور تا آن پرنده را بنماید دور مولای ما که حاضر و ناظر بود مشهور بین خلق، به باقر بود گفتا: مران کبوترِ زیبا را آن دوستدارِ عترت طه را کاو بر امامِ خویش، پناه آورد شکوه، ز عمر گشته تباه آورد ماری کنار لانه‌ی او باشد آگه ز آشیانه‌ی او باشد هر سال چونکه جوجه بیارد او دانه به کامِ جوجه گذارد او مانوس چون شود به دو فرزندش دو نورِ هر دو دیده، دو دلبندش مار آید و بَرَد همه‌ی هستش سرمایه‌اش در آورد از دستش یکباره چون دو جوجه، خورَد از او سررشته‌ی امید، بُرَد از او این بنده‌ی مهیمنِ بخشنده شد بر امام خویش پناهنده من هم دو دست خویش، بر آوردم از بهر این پرنده، دعا کردم تا اینکه مار، دور شود از وی یابد امان ز فتنه‌ی پی در پی کمتر سرشک بارد با ناله ایمن شود ز حمله‌ی هر ساله ای ( ایزدی ) مداوم و پیوسته مانند آن کبوتر دلخسته بال کبوترِ دلِ خود کن باز تا جنت البقیع نما پرواز درد دلت به حضرت باقر گو حاجات خویشتن بطلب از او او بر تمامِ خلق، ولی باشد نجل دو فاطمه، دو علی باشد او بر همه علوم، شکافنده است در برج علم، اختر تابنده است هر چند برگزیده‌ی داور بود هر چند نور چشم پیمبر بود جابر، بر او سلام ز احمد بُرد پیغام‌ها ز شخص محمد بُرد از خردسالی‌اش غم دوران دید بس فتنه‌ها ز کینه‌ی عدوان دید بس داغ‌ها به سینه‌ی سوزان داشت چونان پدر، دو دیده‌ی گریان داشت باد خزان به گلشن حیدر دید گلهای فاطمه، همه پرپر دید از تن جدا دو دستِ عمو دیده تیر سه شعبه، زخم گلو دیده دیده بخاک نور دو عینش را زیر سُمِ ستور، حسینش را بوده اسیر، کرب و بلا تا شام بشنیده طعنه، زخم زبان، دشنام در کربلا و کوفه، بلا دیده در شهر شام، طشت طلا دیده در دست‌ها پیاله‌ی می دیده هجده ستاره بر سر نی دیده دیده جفای آل امیه را کنج خرابه، مرگ رقیه را 🔹اصفهان جمعه ۱۴۰۱/۱۰/۲ 🔹۲۸جمادی الاول ۱۴۴۴ق 🔹علامه مجلسی؛ بحار الانوار؛ ج۴۶؛ ص۲۳۸ 🔹 با لمس لینک زیر به ما بپیوندید: 🆔http://eitaa.com/AmirIzadiHamedani14 🟤 لطفاً برای و و علیهم السلام و این کانال را به دوستان خود معرفی کنید. 🤲 التماس دعای فرج.