مجموعه آثار حجت الاسلام سیدمجتبی حسینی نژاد
استیکر به روز و مناسبتی در پیامرسان ایتا
کانال استیکری ها
سری اول از اینجا ببینید به سمت بالا بروید
@Stickeriha
#استیکر
#آثار
#تالیف
#تالیفات
#سید_مجتبی_حسینی_نژاد
#مجموعه_آثار
#مجموعه_تالیفات
@Stickeriha
🌺💠 قرآن بهشت را چگونه توصیف کرده و اوصاف بهشتیان در چه آیاتى آمده است؟
قرآن کریم در توصیف بهشت می فرماید: عرض بهشت به اندازه آسمان و زمین است.[7]باغ ها و درختان بهشت بسیار عالى است تا آن جا که زمین زیر درختان پوشیده و زیر درختان نهرها جارى است.[8] سایه هاى لذت بخشى دارد.[9] هر چه بهشتیان بخواهند در بهشت فراهم است.[10]
قرآن کریم، در جایى دیگر در وصف بهشت می فرماید: (یطَافُ عَلَیهِم بِصِحَاف مِّن ذَهَب وَ أَکْوَاب وَ فِیهَا مَا تَشْتَهِیهِ الاَْنفُسُ وَ تَلَذُّ الاَْعْینُ وَ أَنتُمْ فِیهَا خَــلِدُونَ * لَکُمْ فِیهَا فَـکِهَهٌ کَثِیرَهٌ مِّنْهَا تَأْکُلُونَ)[11]؛ ظرف ها و جام ها]ى شراب طهور] از طلا گرداگرد آنها می گردانند و در آن [بهشت] آن چه را دل می خواهد و چشم از آن لذت می برد وجود دارد. و شما در آن همیشه خواهید ماند. براى شما در آن میوه هاى فراوان است که از آن تناول می کنید.
خداوند متعال درباره اوصاف بهشتیان در قرآن کریم می فرماید:
1. طعامشان بر اساس میل و خواست خودشان است (وَ فَـکِهَه مِّمَّا یتَخَیرُونَ)[12]؛ و میوه هایى از هر نوع که مایل باشند.
2. آنها از شراب هاى طهور بهشتى می نوشند؛ (وَ یسْقَوْنَ فِیهَا کَأْسًا کَانَ مِزَاجُهَا زَنجَبِیلاً)[13]؛ و در آن جا از جام هایى سیراب می شوند که لبریز از شراب طهورى است که با زنجبیل آمیخته است.
3. آنها لباس هاى گران قیمت و از حریر و … بر تن دارند: آنها [بهشتیان] کسانى هستند که بهشت جاودان از آنِشان است، باغ هایى از بهشت که نهرها از زیر درختان و قصرهایشان جارى است، در آن جا با دستبندهایى از طلا آراسته اند، و لباس هاى[ فاخرى]به رنگ سبز از حریر نازک و ضخیم در بر می کنند، در حالى که بر تخت ها تکیه کرده اند … .[14]
4. آنها بر تخت هایى تکیه داده و در کنار یکدیگرند: این در حالى است که بر تخت هاى صف کشیده در کنار هم تکیه می کنند و حورالعین را به همسرى آنها در می آوریم.[15] و بر گرد آنها نوجوانانى جاودانى [براى پذیرایى]می گردند که هرگاه آنها را ببینى، گمان می کنى مروارید پراکنده اند.[16]
5. چهره هاى آنان شاداب و مسرور هستند.[17]
6 . آنها داراى منزل ها و غرفه هایى هستند که بر فراز یک دیگر بنا شده و از زیر آن نهرها جارى است.[18]
7. آنها عاقبت به خیر بوده و پاداش هاى مهمی در انتظارشان است.[19]
8 . آنها براى همیشه در بهشت خواهند ماند: (هُمْ فِیهَا خَــلِدُونَ)[20]؛ در آن [بهشت]جاویدان خواهند ماند.
و … .
—————
📚📚📚📚
[7] حدید، آیه 21.
[8] نساء، آیه 13.
[9] واقعه، آیه 27 ـ 31.
[10] فصلت، آیه 31.
[11] زخرف، آیه 71 ـ 73.
[12] واقعه، آیه 20.
[13] انسان، آیه 17.
[14] کهف، آیه 31.
[15] طور، آیه 20.
[16] انسان، آیه 19.
[17] قیامت، آیه 22.
[18] زمر، آیه 20.
[19] سجده، آیه 17.
[20] بقره، آیه
🌹🍃 أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
✾࿐༅✧🍃🌺🍃✧ ༅࿐✾
❀°🌹°❀°🌹°❀°🌹°❀°🌹°❀°
با حضور کارشناسان در خصوص عوالم پس از مرگ و تجربه های مشرف به مرگ با شما به گفتگو می نشیند.
تالار مشارکت جمعی کاربران
https://eitaa.com/joinchat/3499425974C6b90c8c12b
ارتباط با ادمین
@valayat
لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/4042326142C04e6938c99
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣📝یک چوب بود وسط میدان مدینه ، بهلول آمد سر این چوب را گرفت بلند کرد یک نگاهش کرد گذاشتش پایین رفت آن سرش را گرفت بلند کرد یکنگاهی کرد گذاشت زمین . یک تکه سنگ آورد وسط چوب قرار داد ، مقداری رویش کار کرد مدتی گذشت تا این تعادل خودش را حفظ کرد.
گفتند بهلول چه کار می کنی؟
🔷گفت این چوب مثلِ این سرش دنیاست آن سرش آخرت آدم اگر بخواهد فقط به دنیایش برسد دنیایش می رود بالا. اما سر آخرت کجاست؟ پایین است. اگر بخواهد برسد به آخرتش فقط سر دنیایش پایین است ؛ ولی منطقی کسی است که زرنگ کسی است که هم دنیا را داشته باشد و هم آخرتش را.
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
🔴 #پرسش:
آیا کسی که میمیرد #روحش میتواند در دنیا #بچرخد؟؟؟
✅ #پاسخ: روح کسانی که می میرد، در عالم برزخ است و این گونه نیست که بتواند در دنیای مادی حاضر شود، اما از ویژگى هاى عالم برزخ این است که میت تا هنگامى که در برزخ به سر مى برد، به کلى از دنیا بریده نمى شود، بلکه گاه گاهى با دنیا ارتباط برقرار مى کند و نسبت به امور این عالم اطلاع پیدا می کند، بنابراین روح در عالم دنیا حاضر نمی شود. زمانی که چند روزی بیشتر از مرگ فرد نگذشته است، به علت تعلقات متوفی نسبت به عزیزانش، هنوز توجهش به کسانی است که عمری با آنها و برای آنها زندگی کرده. بنابراین تا چند روز پس از مرگ به نوعی رفت و آمد میان دنیا و برزخ وجود دارد. در همین شرایط، ممکن است متوفی به خواب نزدیکانش بیاید. ولی پس از چند روز این روابط به تدریج کم می شود سپس به طور کامل قطع می شود. بنابراین بعد از چند ماه یا چند سال از مرگ، این ارتباط به سادگی امکان پذیر نیست.
البته لازم است متوفی اجازه برای ارتباط با عالم دنیا داشته باشد، زیرا برخی افراد به دلیل #اعمالشان، سالی فقط یک بار و بعضی چند بار اجازه سر کشی به دنیا دارند یا روح آنان می توانند با ارواح دیگران ارتباط پیدا کند اما برخی، هر ماه یا هر هفته و شهیدان و اولیای الهی هر وقت بخواهند، بنابراین کیفیت و کمیت ارتباط مردگان با دنیا، به کیفیت زندگی آنها در دنیا و حالات نفسانیِ ایشان بستگی دارد.
امام جعفر صادق علیه السلام می فرماید:«هر انسانِ مؤمن و کافر، پس از مرگ، هر روز ظهر، با خانواده خود دیدار و نظاره گر رفتار آنان خواهند بود». و در حدیثی دیگر می فرمایند:«برخی از اموات، هر جمعه و برخی دیگر با فاصله کمتر یا بیشتری به سراغ اهل و عیال و بازماندگانِ خود می روند.
╔✯══๑ღ💠ღ๑══✭╗
@ZendegiPasAzZendegiii
╚✮══๑ღ💠ღ๑══✬╝