🌀سبک های فرزند پروری🌀
🔺پژوهشگران چهار نوع سبک فرزندپروری را به صورت زیر نام گذاری کردهاند:
🔸سبک مستبدانه: دارای کنترل بالا و محبت کم که توسط والــدین کنترل گر انجام می شود.
🔸سبک سهل گیرانه: دارای کنترل کم و محبت زیاد.
🔸سبک طردکننده: دارای کنترل کم و محبت کم. در این نوع سبک تربیتی معمولا کودکان با ترس از طرد شدن از جانب اطرافیان و دوستان دست و پنجه نرم می کنند.
🔸سبک مقتدرانه: دارای کنترل زیاد و محبت زیاد سبک مستبدانه والدین دارای سبک مستبد برای انضباط ارزش خیلی زیادی قائلند. قــوانین در خانه به شکلی سخت گیرانه وضع می شوند و آن ها سعی میکنند کنترل خیلی بالایی بر کودک داشته باشند. در عوض این والدین اهمیت کمتری به احساسات و هیجانات کودک میدهند.
🔷والدین مستبد باور دارند کودکان باید از همه قوانین بدون استثنا و بی چون و چرا اطاعت کنند. این گروه والدین عموما خیلی توضیح منطقی در مورد تربیت خود به کودک نمیدهند. برای مثال در جواب توضیح خواستن کودکان میگویند چون من میگویم. در این سبک والدین خیلی اهل گفتگو کردن منطقی با کودک نیستند.
🔹والدین مستبد معمولا به کودکان اجازه نمیدهند وارد بحثها و چالشهای حل مسئله شوند. در عوض بیشتر قوانین را وضع میکنند و بدون توجه به نظر کودک پیامدهای آن را برای کودک اعمال میکنند.
🔻والدین دارای سبک مستبدانه از تــنبیه کودک و سرزنش کردن در مقابل اشتباهات کودک بیشتر استفاده میکنند.
#فرزند_پروری
#تربیت_فرزند
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🔹ویژگیهای سبک فرزندپروری مستبدانه
🔷به طور کلی والدین دارای سبک مستبدانه ویژگی های زیر را دارند: سبک انضباطی خشک و اغلب بدون توضیح و صحبت است. به کار بردن تنبیهشایع است. آزادی فرزندان در خانواده بسیار محدود است و ارتباط بیشتر یکطرفه و از مادر به کودک است. علت قوانین عموما توضیح داده نمیشود. والدین این سبک معمولا مراقبت و حمایت کمتری دارند. انتظارات بالا است و رفـتار با کودک بدون انعطاف است.
🔷سبک سهلگیرانه والدین دارای سبک سهلگیرانه بیشتر اجازه میدهند کودک هر کاری دوست دارد انجام دهد و هدایت و جهت دهی کمتری نشان میدهند. آنها با کودک خود بیشتر شبیه دوست هستند تا والد. این والدین معمولا خیلی ملایم و بامدارا هستند. آنها عموما دخالت کمتری دارند و تنها وقتی وارد میشوند که مشکل جدی پیش آمده است.
🔻این والدین معمولا خیلی بخشندهاند، از هر چیز زود میگذرند. برای مثال در برخورد با اشتباهات کودک از اصطلاحی مثل «بچه است دیگر» استفاده میکنند. این والدین معمولا به دلیل دلسوزی پیامدهای رفتاری را خیلی جدی اجرا نمیکنند و برای مثال با اصرار یا خواهش کودک سریع امتیاز را به کودک بر میگردانند یا محدودیت را برمی دارند. والدین سهل گیر معمولا بیشتر نقش دوست را برای کودک خود میگیرند. آنها به حرفهای کودک در مورد مشکلاتش گوش میدهند اما تلاشی برای اصـلاح رفتار کودکان نمیکنند.
#تربیت_فرزند
#فرزند_پروری
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🟡سبک فرزندپروری طردکننده
▫️والدین طردکننده درگیری کمی با کودک خود دارند. به عبارتی خیلی کاری به کار کودک خود ندارند. آنها زمان خیلی کمی را با کودک خود میگذرانند. این والدین اطلاع کمی نسبت به وضعیت کودکشان دارند. آنها قوانین تربیتی زیادی نمیگذارند. کودکان آنها نه تنها هدایت زیادی دریافت نمیکنند، بلکه رقبت و توجه زیادی هم نمیگیرند. به عبارتی والدین طردکننده انتظار دارند کودکان خودشان بزرگ شوند. آنها وقت و انرژی زیادی برای رسیدگی به نیازهای کودک نمیگذارند. والدین طردکننده ممکن است در مورد کودکشان غفلت کنند، اما بیشتر مواقع این موضوع ناخواسته است. برای مثال مادری که دچار اختلالات روانی مثل افسردگی است، یا اعتیاد به مواد مخدر دارد نمیتواند به نیازهای عاطفی یا جسمی کودک به طور پایدار رسیدگی کند. همچنین در مواقعی والدین طردکننده آگاهی کمی نسبت به رشد کودک دارند. گاهی هم درگیری بسیار شدیدی در مورد مسائل مثل مشکلات مالی، بیکار، بیماری و ... دارند. کودکانی که با این نوع سبک تربیتی رشد میکنند اغلب اعتماد به نفس بسیار پایینی دارند.
▫️ویژگیهای سبک طرد کننده هیچ سبک تربیتی مشخصی به کار نمیرود. والدین بدون آموزش و آگاهی دادن و مراقبت کردن به کودکان اجازه میدهند هر کاری میخواهند انجام دهند. ارتباط خیلی محدود است. این والدین مراقبت خیلی کمی فراهم میکنند. انتظارات خیلی کمی از کودک دارند. ممکن است والدین دچار افــسردگی و یا اعتیاد باشند.
#فرزند_پروری
#تربیت_فرزند
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🟡سبک فرزندپروری مقتدرانه
◾️والدین دارای سبک مقتدر، تلاش زیادی برای ایجاد و حفظ یک رابطه مثبت با کودکشان میکنند. آنها در تــربیت کودک قانون وضع میکنند و پیامد عدم رعایت قوانین را اجرا میکنند. اما احساسات کودک را در هر موقعیت در نظر میگیرند.
◾️در سبک مقتدرانه به احساسات کودک توجه و ارزش داده میشود، اما این موضوع روشن میشود که در نهایت والدین مسئول تربیت هستند. والدین دارای سبک مقتدرانه، وقت و انرژی زیادی را صرف جلوگیری از مشکل رفتاری پیش از وقوع آن میکنند. آنها همچنین از استراتژیهای مثبت برای تربیت استفاده میکنند. برای مثال دلایل قوانین را توضیح میدهند و از پاداش و تشویق کودکان استفاده میکنند.
◾️تاثیر سبک مقتدرانه سبک تربیتی مقتدرانه ارتباط زیادی با سلامت روان و رشــد روانی و عاطفی کودک دارد. بر اساس مطالعات کودکان دارای سبک تربیتی مقتدر، به احتمال بیشتری تبدیل به بزرگسالان مسئول و مستقلی میشوند که در بیان احساسات و نظرات خود آزادانه عمل میکنند. این کودکان بیشتر گرایش به شادی و موفقیت پیدا میکنند. آنها همچنین به احتمال زیاد، به دلیل کسب مــهارت تصمیم گیری درست در تصمیم گیری و ارزیابی ریسک در زندگی عملکرد موفقیت آمیزتری دارند.
#فرزندپروری
#فرزندپروری_مقتدرانه
#تربیت_فرزند
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
2 سبک دیگر⬇️
🔺سبک فرزندپروری آزاد:
این والدین به فرزندانشان اجازه میدهند به انتخاب خود رفتار کنند، خطر کنند اما بر آنها نظارت دارند ولی این نظارت کامل و تمام عیار نیست. این والدین به فرزندانشان آسان میگیرند اما قوانین و پیامدهای آن را گوشزد میکنند. والدین این سبک به فرزندانشان، استقلال، آزادی و مسئولیتپذیری میدهند ولی ممکن است در زمانی که فرزندان تحت کنترل نباشند آسیب ببینند. به هر حال این نوع سبک فرزندپروری از دید متخصصان نوعی غفلت محسوب میشود.
🔺فرزندپروری دلبستگی:
این سبک که یکی از انواع سبک تربیت کودک است به تازگی گفته شنیده میشود و ممکن است که کمتر نام آن را شنیده باشید. از این سبک والدین تلاش میکنند تماس جسمی، زیادی با فرزندانشان برقرار کنند. مثل بغل کردن، درآغوش گرفتن زیاد و حتی خوابیدن کنار کودک. این والدین سریعاً به خواستههای کودک پاسخ میدهند. آنها بسیار مهربان، آرام و حمایتگر هستند. نتیجه این نوع سبک فرزندپروری کودکانی با استرس کمتر خواهد بود. ولی این سبک از فرزند پروری زندگی خصوصی و ارتباط محیطی والدین را دچار مشکل خواهد کرد و آنها زمان کمتری برای یکدیگر خواهند داشت.
#فرزندپروری
#سبک
#تربیت_فرزند
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🖇امروزه اینترنت، رایانه و تلفن های هوشمند یک انقلاب واقعی را در زندگی انسان ها آغاز کردند. امروزه در هر بخشی از زندگی انسان فناوری های دیجیتال در حال نفوذ هستند و زندگی انسان را بیش از پیش به خود وابسته کردند.
🌀در این میان کودکان و نوجوانانی که از ابتدای شناخت دنیای اطراف خود با این فناوری ها رو به رو بودند بیش از سایر گروهای سنی در معرض استفاده و اثرات مثبت و منفی این تکنولوژی ها قرار گرفته اند. برای نمونه می توان به تحقیقات دانشگاه استنفورد آمریکا در این زمینه اشاره کرد که می گوید: عمده آمریکایی های بین 8 تا 18 سال در حدود 7 ساعت از روز را در مقابل رایانه و یا تلویزیون می گذارند و به نظر این رقم در حال افزایش است.
⭕️اما آیا این مسائل یک تهدید است و یا یک فرصت؟
🌀در بعضی از موارد این گونه وسایل می تواند به کودکان و نوجوانان ما در یادگیری علوم روز و زبان های خارجی که لازمه کار و زندگی در جامعه امروزی است، کمک کنند، اما در عین حال این وسایل و تکنولوژی ها مشکلات و ضررهای خود را دارند. سپری کردن زمانی زیاد در شبکه های اجتماعی و یا اتاق های گفتگوی اینترنتی می تواند فرزندان ما را از اصول برقراری روابط اجتماعی دور کند. تحقیقات اخیر ثابت کرده است که کودکانی که بیشتر به درس خواندن و حل تکالیف می پردازند بیشتر از سایر کودکان به پدر و مادر خود نزدیک هستند.
#عصردیجیتال
#ارتباط_کودک_والدین
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🌀هر روز که میگذرد دنیای دیجیتال پوست میاندازد و تازه میشود و فرزندان نیز همچون پیروانی گوش به فرمان دنباله رو آن. در این دنیا والدین میمانند و جدایی آنان از دنیای فرزندان و اینکه احتمالاً روزی برسد ببینند فرسنگها و شاید قارهها از دنیای آنان دور شدهاند.
⭕️در این میان دو مشکل بیش از پیش سر برمیآورد و مهم است یکی اینکه روابط والدین و فرزندان رو به سردی میگراید و زبان همدیگر را نمیفهمند و دیگرآنکه فرزندان هزاره سوم آنقدر در دنیای مجازی و دیجیتال غرق میشوند که از دنیای واقعی درکی بسیار سطحی و اندک خواهند داشت. به جایی میرسیم که این فرزندان هزاره سوم غرق در دیجیتال مهارتهایی مانند خوب صحبت کردن، خوب شنیدن و خوب دیدن را از دست میدهند و چیزی از دنیای واقعی نمیفهمند. به جایی میرسیم که اول تصاویر دنیای واقعی را در دنیای دیجیتال میبینند و بعد آن را در خارج از دیجیتال، تجربه میکنند که این، خود معضلی خواهد بود.
🔺به عنوان مثال فرزندان، ابتدا خروس را در فضای مجازی میبینند و بعد آن را در واقعیت – البته اگر شرایطش پیش بیاید – مشاهده میکنند. یا اینکه روابط خانوادگی را اول در مجاز درک میکنند و بعد تلاش میکنند آن را در دنیای واقعی جستجو کنند.
#عصردیجیتال
#ارتباط_کودک_والدین
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
⭕️هفت دغدغهی اخلاقی در دنیای رسانه
🌀چرخه اقتصادی مبتنی بر توسعه غفلت
🌀توسعه مبتنی بر جذابیتهای مادی
🌀صراحت و لجاجت در گذر از مرزهای اخلاقی
🌀موازنه منفی ارزشها در بازار جهانی
🌀اثر کاهنده بر روابط واقعی اجتماعی
🌀طراحی در جهت انفعال مخاطب
🌀اسطورهسازی مبتنی بر نسبیگرایی
#رسانه
#اخلاق_در_رسانه
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🔺اخلاق فضیلت محور در رسانه
🖇در حیطه اخلاق دستوری, رویکردهای مساله محور در پاسخ به این که چه عملی خوب و چه عملی بد است دو نظریه را در اختیار ما نظریه را در اختیار ما نهاده اند: غایت گرایی و وظیفه گرایی.
🖇ما در این دو نظریه شاهد تلفیق گرایی, فردگرایی و بی توجهی به تفاوت افراد و شرایط هستیم. این مشکلات ما را به رویکرد فضیلت محور سوق می دهد. در این رویکرد, عملی اخلاقی است که در اجتماع انسانی, کارکردی مناسب داشته و جامعه را به سعادت برساند
#اخلاق_در_رسانه
#رسانه
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
و در ادامه⤵️
🔷در این نگاه, شرایط تحقق فعل و همچنین تربیت اخلاقی افراد جامعه را کانون توجه قرار می گیرد.
🔻 هنگامی که از مسوولیت رسانه های جمعی در قبال اخلاق در جامعه سخن می گوییم ضرورت اهتمام رسانه ها به تربیت اخلاقی جامعه و بروز فضایل اخلاقی مدنظر قرار می گیرد. به نظر می رسد رویکرد فضیلت محور در خبررسانی چندان مورد توجه نبوده باشد, گو اینکه شاید بتوان رابطه ای میان رویکردهای مساله محور و ارزشهای خبری نشان داد.
🔻نتیجه گیری: از منظر فضیلت محوری ملاک نحوه نگارش و پخش یک خبر, تاثیرات تربیتی آن خبر در میان جامعه است. لذا خیر را نباید یک اطلاع رسانی صرف تلقی کرد بلکه خبررسانی, شان و جایگاه اخلاقی در جامعه نیز دارد.
#اخلاق_در_رسانه
#رسانه
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🟡نقش رسانه ها در تربیت اخلاقی
🔸رسانهها ميتوانند با دعوت به خوبيها و ارزشهاي اخلاقي جوانان را تربيت نمايند. رسانهها با آگاه كردن جوانان نسبت به عواقب وخيم فساد، اعتياد، بيبند و باري و ... ميتوانند جوانان را تربيت نمايند. و ميتوانند با برنامههاي مختلف و به صورت مستقيم و غير مستقيم، نحوه رفتارهاي اجتماعي را به جوانان بياموزد و رفتارهاي غلط اجتماعي را در جوانان تصحيح نمايد. آداب معاشرت و مهارتهاي روابط اجتماعي را بر اساس بينش الهي و انساني به آنها آموزش دهد.
#رسانه
#اخلاق_در_رسانه
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🖇شبکه چیست؟
🌀شبکه در لغت به گروهی از افراد یا اشیاء گفته می شود که می توانند اطلاعات را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و با هم در ارتباط باشند. اما در زمینه ی فناوری اطلاعات منظور از شبکه چیست. شبکه های کامپیوتری و یا اصطلاحاً Network، مجموعه ای متشکل از سیستم های کامپیوتری، سخت افزار و نرم افزار های مربوط به شبکه و تجهیزات ارتباطی نظیر کابل های شبکه و یا تجهیزات بی سیم است. شبکه به طور کلی به دو بخش سخت افزار (Passive) و نرم افزار (Active) تقسیم می شود.
🔺برخی از تجهیزات پسیو عبارتند از: انواع کابل، کانکتور، سوکت شبکه، رک و…
#شبکه_جهانی
#ارتباطات
#شبکه
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🟡کاربرد شبکه چیست؟
🔸کاربرد شبکه، راه اندازی شبکه های کامپیوتری و برقراری ارتباط بین سیستم ها است. کاربران شبکه می توانند دادهها و دستگاههایی مانند پرینتر را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. مدیران IT میتوانند به راحتی تعداد زیادی از کامپیوترها را مدیریت کنند و سیاستهای خود را اعمال کنند.
🔸شبکه های کامپیوتری فارغ از فاصله فیزیکی میتوانند از 2 کامپیوتر و یا از یک سازمان با 2 میلیون کامپیوتر و یا بیشتر به راحتی پشتیبانی کنند شبکه ها با اهداف گوناگونی راه اندازی میشوند با استفاده از شبکه، کاربران میتوانند به طور مجتمع و سراسری به منابع و دادهها دسترسی داشته باشند و یا با یکدیگر تماس صوتی و تصویری برقرار کنند. پروندهها، فایلها، سخت افزارها، نرم افزار و… در شبکه به اشتراک گذاشته میشود و کاربران میتوانند بر اساس سطح دسترسی خود از آنها استفاده کنند.
#شبکه_جهانی
#شبکه
#ارتباطات
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 📲:
http://zendegiplus1.ir
📌تاریخچه شبکه
🖇اگر بخواهیم به تاریخچه شبکه های کامپیوتری نگاهی بیاندازیم میتوانیم به اواخر سال 1960 اشاره کنیم، در این سالها، وزارت دفاع امریکا آژانس تحقیقاتی پیشرفته خود را در رقابت با فعالیت های ماهوارهای اتحاد جماهیر شوروی راه اندازی کرد. نام این آژانس تحقیقاتی آرپا(Arpa) بود. این آژانس پروژههای تحقیقاتی بسیار مهمی را در زمینههای استراتژیک و دفاعی انجام میداد، یکی از این پروژه ها ایجاد ارتباطات قوی در زمان جنگ های احتمالی بود. برای همین منظور اولین شبکه کامپیوتری بین چهار کامپیوتر راه اندازی شد که دوتای آنها در دانشگاه MIT و یکی از آنها در دانشگاه کالیفرنیا و دیگری در مرکز تحقیقاتی استنفورد قرار داشت. این همان شبکه آرپانت بود.
#شبکه_جهانی
#شبکه
#ارتباطات
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 📩:
http://zendegiplus1.ir
⭕️سرور چیست؟
🔴سرور – Server، به کامپیوتر همیشه روشنی اطلاق میشود که توان سخت افزاری و نرم افزاری بالایی دارد و به عنوان کامپیوتر مرکزی، سرویس و خدماتی را به clientها ارائه میدهد. در شبکه های کلاینت سروری، هم کلاینت و هم سرور سیستم عامل مختص به خود را دارند، کامپیوترها علاوه بر اینکه به هم متصل هستند از همدیگر مستقلند یعنی اگر یک کامپیوتر یا دستگاه دیجیتالی که به شبکه متصل است، خاموش شود یا به هر دلیل از شبکه خارج شود، همچنان شبکه پابرجاست. اما اگر سرور از مدار خارج شود سرویسهایی که ارائه میدهد نیز از دسترس خارج میشوند و در روال کار شبکه اختلال ایجاد میکند
#شبکه
#شبکه_جهانی
#ارتباطات
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
⭕️آسیبهای بازیهای رایانهای و زیانهایی که از آنها عاید کاربران میشود به دو دسته جسمی و روانی و تربیتی تقسیم میشوند که باید از سوی خانوادهها پیگیری و راهکار مناسب برای آنها در نظر گرفته شود.
⭕️زمانی که فردی در حال بازی کردن است، چشم، گردن، سر، ستون فقرات و دستان او درگیر میشوند. در این زمینه چندین نرمش وجود دارد که والدین میتوانند آنها را به فرزندانشان آموخته و ضمن تذکر دادن، از آنان بخواهند که این تمرینها را با ملایمت انجام دهند.
🔺پلک بزنید
🔺فاصله نشستن
🔺نحوه نشستن
🔺استفاده از ماوس طبی
🔺تمرینات گردن
#آسیب
#آسیب_رایانه
#بازی_رایانه
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🌀بازیهای رایانهای یکی از هیجانانگیزترین و لذتبخشترین فعالیتها برای کودکان و نوجوانان است و به یکی از مهمترین سرگرمیها تبدیل شده که میتواند نقش مهمی را در سلامت جسمی و روانی کودکان ایفا کند.
🌀بازیهای رایانهای به ویژه بازیهای آنلاین به شدت اعتیادآور هستند و کاربر خود را از شرایط عادی زندگی دور میکند؛ این امر میتواند باعث ایجاد مشکلات رفتاری و آسیبهای جسمی در کودکان شود. بازیهای آنلاین به دلیل طراحی هوشمندانهای که دارند، گام به گام مخاطب را جذب میکنند و به تدریج با شناسایی نیازهای عاطفی، آنها را هدف قرار میدهند.
🌀بازیهای رایانهای و حضور کودکان و نوجوانان به یکی از دغدغههای مهم خانوادههای ایرانی تبدیل و باعث شده است که برای والدین پرسشهای مختلفی در مورد نحوه آموزش و مدیریت فرزندان در حوزه بازیهای رایانهای ایجاد شود.
#بازی_رایانه
#رسانه
#بازی_کودکان
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🔺برای بهبود روند تولید بازیهای ایرانی چه باید کرد و چه نهادهایی باید پای کار آیند؟
🖇برای بهبود در این روند باید فعالیت بسیاری انجام شود،بنیاد ملی بازیهای رایانهای هم با ضعف ساختاری و هم با ضعف قانونی مواجه است. همچنین، سرمایهگذاران هیچگونه رغبتی به سرمایهگذاری ندارند. بنابراین، سلسله عللی وجود دارد که باعث میشود بازیسازی در کشور ما دچار ضعفهای بنیادی باشد.
🖇برای رسیدن به وضعیت مطلوب در حوزه بازیسازی، بهترین راه حل اصلاح قانون، قدرت بخشیدن و اصلاح ساختار بنیاد ملی بازیهای رایانهای، اصلاح ساختار وزارت ارشاد در رابطه با بازیهای رایانهای، جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی برای تولید بازیهای اثرگذار و … است. البته این موضوع مربوط به ساختار و پلتفرمهای عرضه است تا چرخه صنعت بازیسازی در تولید، توزیع و مصرف کامل شود که در این چرخه با ضعفهای بسیار جدی مواجه هستیم.
#بازی_رایانه
#ضعف
#بهبود_روند_بازی
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
⁉️آیا بازیهای دینی که با هدف ترویج فرهنگ دینی و مذهبی تولید شدهاند، دچار این ضعف هستند یا در مقایسه با دیگر بازیها نمود بهتری داشتهاند؟
⭕️تعداد عناوین بازیهای با محتوای دینی در کشور بسیار پایین است و شاید تعداد عناوین بازیهای باکیفیت نیز به تعداد انگشتان یک دست یا دو دست هم نرسد. پس نیازمند حضور جدی نهادهای حاکمیتی، سرمایهگذارانی با دغدغه مذهبی و بازیسازها هستیم. چنانچه بازیها ویژگیهای مثبتی در طراحی داشته باشند، ظرفیت خوبی برای انتقال پیامهای مذهبی به بازیکنان دارند و میتوان قواعد بازیها را مطابق شرع مقدس در نظر گرفت و داستانهای بازیها را براساس قصههای قرآنی، زندگانی ائمه(ع) و … تولید کرد.
#بازی_رایانه
#رسانه
#ضعف
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
⭕️یک بازی رایانهای مطلوب باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟🤔
🔺خانوادهها باید عنوان بازی را در اینترنت جستوجو کنند تا با روند بازی و جهان آن آشنا شوند و در جریان خلاصه داستان آن قرار گیرند
🔺خانوادهها باید بررسی کنند که بازی مورد نظر مناسب رده سنی فرزندشان باشد📊
#تربیت_فرزند
#بازی_رایانه
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
⁉️چه مهارتهایی فرزندانمان میتوانند در حوزه سواد رسانهای داشته باشند⁉️
💢خوب دیدن
💢خوب شنیدن
💢خوب صحبت کردن
💢خوب خواندن
💢خوب نوشتن
#سواد_بازی
#سواد_بازی
#بازی_رایانه
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
دنیای بازیهای رایانهای نقشه راه میخواهد📈
🟣بازیهای رایانهای یکی از هیجانانگیزترین و لذتبخشترین فعالیتها برای کودکان و نوجوانان است و به یکی از مهمترین سرگرمیها تبدیل شده که میتواند نقش مهمی را در سلامت جسمی و روانی کودکان ایفا کند.➕
#بازی_رایانه
#سواد_بازی
#سواد_رسانه
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
⬅️اثرات بازیهای آنلاین بر زندگی روزمره نوجوانان و جوانان چیست؟
🌀سادهترین مسئله این است که احتمال دارد فرزندان در هیجانات میان بازی در معرض ناسزاها و جملات رکیک قرار گیرند که پیش از آن امکان نداشت که چنین سخنانی را در محیط خانوادگی شنیده باشند. همچنین، ممکن است در محیط آنلاین فرزندان خردسال با انسانهایی در سنین بسیار بالاتر همبازی شوند📲
🔻 اینکه نوجوانان و جوانان در بازیهای آنلاین با چه کسانی بازی میکنندموضوع بسیار مهمی است که خانوادهها باید آن را بررسی کنند.
#سواد_رسانه
#بازی_رایانه
#سواد_بازی
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
📎ضمانت اجرای قوانین مصرف رسانه📅
📌اگر والدین بخواهند جرائم را فقط خود اعمال کنند طبیعتاً در مسیر قانونگذاری به تقابل با فرزندان خواهند رسید، لذا توصیه مؤکد این است که والدین سعی کنند این جریمهها بهصورت خود تنظیمگری وضع شود، بدان معنی که والدین از فرزند خود بخواهند تا اگر به قوانین مورد تفاهم خانواده در باب مصرف رسانهای عمل نکرد خودش جریمهای برای این تخطی در نظر بگیرد و آن جریمه را پرداخت کند، این موضوع کمک میکند تا فرزندان به خودکنترلی بیشتری دست پیدا کنند🖥⏰
#سواد_رسانه
#قوانین
#حد_استفاده
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir
🔺برخی بازیهای موبایلی رایگان هستند ولی گاهی تبلیغات بسیار منفی و انحرافی در میانه بازی وجود دارد خانوادهها چگونه باید این مسئله را مدیریت کنند؟😟🤔
💢راحتترین کار این است؛ زمانی که والدین گوشی همراه را در اختیار فرزندان قرار میدهند، اینترنت گوشی را خاموش کنند
💢راهکار دیگر این است که خانوادهها از بازیهای ایرانی استفاده کنند
#بازی_کودکان
#بازی_رایانه
#سواد_بازی
💠➣┅───────────
کانال ما در ایتا🧡:
https://eitaa.com/Zendegi_plus
صفحه اینستاگراممون 💬:
http://zendegiplus1.ir