السلام علیک یا صاحب الزمان
السلام علیک یا ابا عبدالله
▪️🚩▪️🚩▪️🚩▪️🚩▪️🚩▪️
🚩 عاشورا به روایت لهوف
راوی گفت: دیدم جوانی بیرون آمد که صورتش مانند پاره ماه بود، و مشغول جنگ شد.
همین که مقابل مردم ایستاد فریادش بلند شد:
ان تنکرونی فانا ابن الحسن/ سبط النبی المصطفی الموتمن
مردم اگر مرا نمی شناسید ، من پسر حسن بن علی بن ابیطالبم.
هذا الحسین کالاسیر المرتهن / بین اناس لاسقوا صوب المزن
این مردی که این جا می بینید و گرفتار شما است، عموی من حسین بن علی بن ابیطالب است.
ابن فضیل ازدی چنان بر فرقش زد که سرش را شکافت و او با صورت به زمین افتاد و فریاد زد: عمو جان، به دادم برس.
امام حسین (علیه السلام) مانند باز شکاری از اوج، به کنار او فرود آمد و همچون شیر خشمگین بر دشمنان حمله ور شد، شمیشری بر ابن فضیل زد که دست سپر شده او از آرنج جدا شد، ابن فضیل چنان فریادی زد که همه لشکر شنیدند و برای نجاتش تاختند که باعث شد بدن او زیر سم اسبها بماند و به هلاکت برسد.
گرد و غبار که فرو نشست، امام حسین (علیه السلام) کنار قاسم (علیه السلام) ایستاده بود در حالی که او از شدت درد پای بر زمین میسایید.
امام فرمود : از رحمت خدا دور باد گروهی را که تو را کشتند و جدّ و پدرت در روز قیامت از آنان دادخواهی خواهند کرد .
سپس فرمود: به خدا قسم بر عمویت دشوار است که تو او را به یاری بخواهی و او دعوت تو را اجابت نکند یا اجابت کند ولی به حال تو سودی نبخشد. به خدا قسم امروز روزی است که برای عمویت کینهجو فراوان است و یاور اندک.
بعد از آن پیکر قاسم (علیه السلام) را به سینه گرفت و با خود به خیمه ها رساند و در میان کشتگان بنی هاشم قرار داد.
سهم امام حسن مجتبی (علیه السلام) - که قبر بی شمع و چراغش در بقیع خاموش است - در کربلای حسینی، قربانی به نامهای: ابیبکر، قاسم، عبدالله، عمر، بُشر و احمد (محمد) بن الحسن می-باشد، که در منای عشق خود را فدای عمو کردند.
اللهم عجل لولیک الفرج بزینب کبری ( س )
▪️🚩▪️🚩▪️🚩▪️🚩▪️🚩▪️
♦️اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز
❌یارانه ی خود را بصورت نقد فقط نقد، فقط نقد دریافت کرده و از دریافت کالابرگ با هر روش وسوسه برانگیزی اجتناب کنید.
تن دادن به یارانه اعتباری، مثل واکسن اجباری که بعد از زدن مردم فهمیدند چه بلای سرشون اومده، یارانه نقدی هم پیامدهای ناگوار اجتماعی و سرعت دادن به بردگی تحت سیستم هوش مصنوعی و سیطره بانک ها بر معاملات مردم و کنترل مالکیت انسان هاست. خودتون را به دست خودتون در این روند خطرناک زندان هوش مصنوعی نندازید.
همین الان که دارم این متن را می نویسم، سخنان جناب رییسی را پخش می کنه که درخواست کرده همه دستگاه ها به پنجره خدمات هوشمند متصل بشوند. یعنی تمام خدمات فقط از طریق سیستم ها و سامانه ها و این به معنای بردگی زیر یوغ سامانه ها و سیستم ها و هوش مصنوعی ست.
#محرم 🏴🏴 و
کشتی نجات #امام_حسین
#حجاب زینبی خط قرمز ماست🚨
فتنه ز.ز.آ با ترویج بی حجابی ادامه حیات میکند برای روز موعود! مواظب هیأت ها باشید!🚨
@bidari313yar
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️عجب شعاری
📣 اجرای نحس ۲۰۳۰
در دولت رئیسی
مایه ننگ و عار است.
👈 تحصن بصورت خانوادگی و ۲۴ ساعته در( خ ولیعصر تهران ،تقاطع جامی مقابل دفتر ارتباطات مردمی قوه قضاییه) برقرار است
یکشنبه ۱ مرداد؛ روز ۲۱ تحصن
☑️اصل ۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
◀️تشکیل اجتماعات و راهپیماییها، بدون حمل سلاح، به شرط آن که مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است.
🏴از روز دوشنبه ۱۲ تیر تعدادی از مردم انقلابی مقابل ارتباطات مردمی # قوه_قضاییه تحصن کردند!
🏴اهداف تحصن 👇
۱. اجرای قانون عفاف و #حجاب کنونی
۲. محاکمه مانعین ساماندهی فضای مجازی
۳. برخورد قاطع با مفسدین اقتصادی
۴. محاکمه مفسدین سیاسی از جمله سران فتنه و حسن فریدون(روحانی)
۵. برخورد قاطع با فروشندگان کالا به دلار تلگرامی
۶. احقاق حقوق عامه (برخورد با برهم زنندگان امنیت روانی)
۷. حمایت قاطع از آمرین به معروف و ناهیان از منکر
🏴تحصن ادامه دارد تا نتیجه ...
#امام_حسین
#محرم
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 بیا عزاداری
هرکاری دوست داشتی بکن!!!
میگن بذارین هرکی هرجور دوست داره وارد مجالس عزاداری سیدالشهدا بشه و هرکاری هم خواست بکنه، کسی حق نداره چیزی بهشون بگه.
حرف قشنگیه ولی به همین سادگی هم نیست...
ful-albom-vahid-shokri-46(musiclove.ir).mp3
3.94M
ای یادگارحسنم ببین که درد محنم
با داغت یابن الحسن منو زمینم زدنم
🎙#کربلایی_وحید_شکری
#فوق_زیبا
#اللهم_الرزقنا_کربلا
#استودیوی
#یا_صاحب_الزمان_عج
صلےاللهعلیڪیااباعبدللھ
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ᘜ⋆⃟݊🌸ᘜ⋆⃟݊🌸ᘜ⋆⃟݊🌸ᘜ⋆⃟݊🌸ᘜ⋆⃟݊🌸ᘜ
🌸 سلام خدمت اعضای
𖠇𖠇࿐ྀུ༅࿇༅💚═┅─
🌸 عـزیـز و محتـرم
𖠇𖠇࿐ྀུ༅࿇༅💚═┅─
🌸 در این ششمین روز
𖠇𖠇࿐ྀུ༅࿇༅💚═┅─
🌸 محـرم عـزاداریهـاتـون
𖠇𖠇࿐ྀུ༅࿇༅💚═┅─
🌸 قبـول امام حسین (ع)
𖠇𖠇࿐ྀུ༅࿇༅💚═┅─
🌸 ظهـرتـون بخیـر
🌱⃟🌸๛
=====🍃🖤🍃=====
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️داعشی ها از نوادگان شمر و یزیدند🚨
خواهشا افرادی که مشکلات قلبی دارند این ویدیو که مربوط به سر از تن جدا کردن نیروهای مومن توسط جانیانی بنام داعش است را مشاهده نکنند.
لعنت بر داعشی های سلبریتی که با لباس های بزک کرده در مراسم عزاداری شرکت می کنند و یا دستور می دهند که سیاه نپوشند.
این ها دیدگاه داعشی دارند و در خط دشمن امام حسین ع حرکت می کنند.
ضمنا تاکید می کنم لطفا بی تفاوت ها و افرادی که از لحاظ جسمی قوی هستند نگاه کنند
خواهشاً خانواده های معظم شهدا و کسانی که ناراحتی قلبی دارند تماشا نکنند، از اینکه این ویدیو را منتشر کردم، صرفا برای کسانی است که مخالف عمل سردار سلیمانی بصورت برون مرزی بودند و اخیرا تعدادی افراد معلوم الحالی که به عکس شهید بزرگوار جسارت کردند، ببینند کثافت هایی با نام داعش چه بر سر سربازان سردار آوردند و اگر امثال سردار سلیمانی (مکتب امام حسین ع) نبودند و پایشان به ایران می رسید، مردها سر از تن جدا و زنها...حداکثرش کنیز.
قابل توجه زنهای سگ به دست و با وضع آنچنانی در خیابان های تهران مانور می دهند و در امنیت کامل تردد می کنند.
مرگ بر تفکر داعشی داخلی و مخالفین عزاداری حسین ع و مرگ بر هنجار شکنان .
شهدا و خانواده های بزرگوار شهدا واقعا شرمنده ایم😭😭
» ۱۴٠۲/۵/۲
@mhg12871338
🚨🚨🚨🚨🚨🚨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی کی هستی؟!
👌چند نکته طلایی از دکتر قمشه ای.
🌴🌴🌴🌴🏴🏴🚩🚩
این نوحه به عنوان نوحه سراسری در
شب عاشورا در
دفاع از حجاب وعفاف خوانده خواهد شد.
لطفا در تمامی گروه ها پخش شود؛
تا مثل سرود سلام فرمانده بازتاب
گسترده داشته باشد.
شما هم با پخش در ثواب شریک شوید.