✔️قرن دارد تمام میشود...!
مطالب عکس ها را مطالعه بفرمایید🔺
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
⚡️ ماه شعبان، ماه شفاعت نبیاكرم(ص) است. كفرانِ اين نعمتِ بزرگ را نکنیم.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«ماه شعبان تجلیِ مقام نبي اكرم(ص) است؛ «الَّذِي كَانَ رَسُولُ اللَّهِ صلي الله عليه و آله يدْأَبُ فِي صِيامِهِ وَ قِيامِهِ»؛ حضرت شب و روزش را شبزندهداری و روزهداری میكرد. من گمان میكنم اين شبزندهداری و روزهداری برای شفاعت بوده تا راه ما باز شود؛ يعنی با عبادت حضرت، فتوحات برای ما میشود و الا ما نمیتوانيم موانع ابليسی را كنار بزنيم. نافله شب حضرت، روز ما را زنده میكند و شب ما را احيا میكند و الا عبور از وادی شيطان شدنی نيست؛ زيرا امواج او بسیار سنگين است؛ دو ركعت نماز چهارهزارساله دارد! چطور میتوانيد از او عبور كنيد! فقط خود حضرت میتوانند عبور دهد.
ماه شعبان ماهی است كه حضرت با عبادت خودش میخواهد ما را عبور بدهد؛ «فَأَعِنَّا عَلَى الِاسْتِنَانِ بِسُنَّتِهِ فِيهِ وَ نَيلِ الشَّفَاعَةِ لَدَيهِ»؛ خدايا ما را كمك كن كه اين سنت شبزندهداری و روزهداری حضرت را انجام بدهيم، تولي به حضرت پيدا كنيم و به محيط شفاعت حضرت وارد شويم و حضرت به ما كمك كند تا آماده شويم كه درهای شهوات را ببنديم و درهای شفاعت حضرت به روی ما باز شود.
اين ماه، ماه شفاعت نبی اكرم(ص) است، تجلی نبی اكرم(ص) در اين ماه است و ورود به اين ماه ورود به ولايت و شفاعت حضرت است. كفران اين نعمت، كفران سنگينی است؛ كفران پيغمبر خاتم(ص) است، ايشان با اين مقامات از عالم بالا آمدند و دستشان را دراز كردند و میفرمايند که دستتان را بدهيد تا من ببرم. ما هم مشغول بازيگری هستيم و كفران اين نعمت را میكنيم! حضرت طلب میكند، دعوت میكند، دست دراز میكند و ما دست حضرت را پس میزنيم! اين كفرانِ ماه شعبان است».
☑️ @mirbaqeri_ir
#آخرالزمان
حضرت امام صادق سلام الله علیه🔻
🔸همه در آخر الزمان به خطا
میافتند و جدا جدا میشوند،
جز آن گروهی که بر جدم
#اباعبدالله_الحسین
گریه میکنند ...(1)
▫️در روایتی حضرت به فردی که #محدث و #فقیه و #عالم بود فرمودند ، بگو ببینم رابطه ات با امام حسین(سلام الله علیه) چگونه است!
یعنی یکی از معیارهای محک تمام افراد در آخرالزمان ارتباط آنها با سیدالشهدا(ع) است!
رابطه ما چقدر است❓❓
📚سفینةالبحار ج ۱۲، ص ۳۵۰
✔️ بنده ضمانت می کنم
✍ اگر بزرگی به شما بگوید که : اینجانب متعهد میشوم تمام مخارج فرزند شما را از لحظه انعقاد نطفه تا سن ۲۰ سالگی تامین کنم.
با این تعهد حاضرید چند فرزند به دنیا بیاورید❓❓
✅ باور کنیم خود خداوند متعال بیشتر از این مدت را امضا کرده است🔻
✨ولا تقتلواأَوْلادَکُمْ مِنْ إِمْلاق نَحْنُ نَرْزُقُکُمْ وَ إِیَّاهُمْ
فرزندانتان را از ترس فقر نكشيد، ما شما و آنها را #روزي مي دهيم
(سوره انعام، آیه۱۵۱)
▫️روزی هر فرزندی که متولد میشود بر عهده خداست و قطعا او را روزی خواهد داد پس اینهمه نگرانی و ضرب و تقسیم مخارج فرزند ، طبیعی نیست .
▫️مشکل بیشتر مردم در بحث فرزندآوری اقتصادی نیست بلکه اعتقادی است! و از طرفی هم چه خوب است که والدین اینطور معامله با خدا بکنند که " ما با توکل بر خدا و به خاطر زیاد کردن نسل شیعه اقدام به فرزندآوری میکنیم سختی این نیت شیرین را به جان میخریم"
#فرزند_آوری
#سقط_و_قتل_جنین!
#رازقیت_الهی
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
⚡️ ماه شعبان ماه سير با شجرۀ طوبیٰ است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«در روايات آمده است که شجرۀ طوبي، شاخ و برگش را در ماه شعبان فرو ميفرستد و هرکسي که به او چنگ بزند را آسماني ميکند.
در غير ماه شعبان ما بايد به آسمان برويم تا از ميوههاي درخت توحيد منتفع شويم ولي در ماه شعبان درخت طوبي شاخ و برگش را نازل ميکند تا ما را به آسمان ببرد. ماه شعبان ماه سير با شجره طوبي است».
☑️ @mirbaqeri_ir
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
ارتباط با حضرت...
✔️✔️✔️کلمه طیبه توحید و آثار فردی و اجتماعی آن🔻
🔶رفتارها و اخلاقیاتی که ریشه در احساسات، عواطف و هيجاناتِ بيپشتوانة عقلانيت و تفکر دارند، مقطعي و بيريشه و بیبنياناند. به همين دليل، حالت فوراني دارند؛ زود بالا ميکشند اما خيلي سريع هم فرو ميريزند؛ اما تغييراتي که ناشي از بينش و نگرشاند، ريشهاي و بنياديناند؛ دائمياند؛ بينش همچون چشمهاي جوشان است که گرايشها و کنشها را نيز دائماً سيراب ميکند. و به تعبير زيباي قرآن، بينش مثل درختي ميماند که اگر پاک و طاهر باشد، ميوههاي پاک و طاهر هم ميدهد و اگر خبيث و ناپاک باشد، يا ريشة محکمی ندارد و با هر بادي ممکن است از جا کنده شده و از بين برود و يا ميوههاي زهرآلود و سمّي توليد ميکند:
أَ لَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلاً كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُها ثابِتٌ وَ فَرْعُها فِي السَّماء؛ تُؤْتي أُكُلَها كُلَّ حينٍ بِإِذْنِ رَبِّها وَ يَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُون؛ وَ مَثَلُ كَلِمَةٍ خَبيثَةٍ كَشَجَرَةٍ خَبيثَةٍ اجْتُثَّتْ مِنْ فَوْقِ الْأَرْضِ ما لَها مِنْ قَرار (ابراهيم، 24-26)
🔶بر اين اساس، مهمترين راهکار اصلاح يا تغيير اخلاق و نظامات اجتماعی، تصحيح جهانبيني و تصحيح باورها و ارزشها است. به تعبير ديگر، براي ايجاد تغيير در گرايشها يا کنشهاي افراد و جوامع، چارهاي جز ايجاد تغيير در بينشها و نگرشهاي آنان نداريم. تغيير در نگرش، آغاز تغييرات بنيادين در رفتارها و اخلاقيات است.
منظور از «کلمة طيبه» در این آیات شریفه، توحيد و خداپرستي است. خداپرستيِ عملي، بنيان رستگاري بشريت است. بقيه امور همگي از سنخ شاخ و برگها و ميوهها است. به همين دليل، پيامبر اکرم(ص) کار خود را با دگرگون کردن باورهاي مردم آغاز کرد. توحيد را مطرح کرد. به تبع آن ساير دگرگونيها شروع شد: دگرگوني در اقتصاد، اخلاق، سياست، روابط اجتماعي، ازدواج، طلاق، روابط زناشويي، بهداشت و امثال آن. اينها همگي ميوههاي مستمر درخت توحيدند. درخت توحيد، اگر درست کاشته شود و درست آبياري گردد، همواره ميوههاي تازه خواهد داد.
احمد حسین شریفی
◾️جهانبینی روایی و قرآنی توانایی این را دارد که ما را به حیات طیبه برساند و زندگی ما را سراسر نور و پاکیزگی بکند.
◾️غافل از مطالعه و فهم روایات نباشیم زیرا هرآنچه که نیاز داریم در روایات آمده است.
#تغییر_نگرش_ها
#تغییر_جهانبینی
سال های پایانی قرن است، دعای برای ظهور یگانه منجی بشریت را فراموش نکنیم ...
ساعات دعا و استغفار و استغاثه ...
1_456429327.pdf
79.9K
✔️تأويلات سوره یونس👏👏
"بخش دوم"
📖 تعداد صفحات :2⃣
🔑سرانه تفکر!
"سرانه مطالعه" هر ساله در کشور مشخص میشود ، که البته آمار، چیزی در حد فاجعه است ولی فاجعه ای بدتر وجود دارد، در حالی که کسی به آن توجه ندارد و آن "سرانه تفکر" است!
و چه بسا به ظاهر تحصیل کرده هایی که اهل تفکر نیستند.
ما در عصر مدرنیته بعضا با شیک پوشان جاهلی طرف هستیم که نهایتا صحبتهایی تقلیدی برخی افراد را بدون فکر، در غالبی به ظاهر عقلی تکرار میکنند و خود را باسواد می نامند!
چه بسیار مشهوراتی که همه تکرار میکنند یا انجام میدهند ولی اگر تحقیق و فکر بشود اشتباه بودنشان آشکار میشود...
همدیگر را دعوت به مطالعهِ همراه #تفکر بکنیم تا این اندازه محتاج برداشت ها و فهم ها و فکرهای درست یا غلط این و آن نباشیم .
#سرانه_مطالعه
#سرانه_تفکر
📝 #آداب_معاشرت در کتاب وسائل الشیعه ۱۶۶ باب دارد که در چاپ اسلامیه این کتاب؛ جلد ۸ از صفحه ی ۳۹۸ تا آخر کتاب صفحه ی ۶۲۱ بیان شده است.
💡 آداب معاشرت یعنی بخشی از #سبک_زندگی صحیح که شخص روابط عمومی سالم و ارتباطات اجتماعی درست و اخلاق حسنه و تربیت رشد یافته دارد.
❇️ در باب ۱۰۲ از ابواب آداب معاشرت کتاب وسائل الشیعه، روایت سوم به شماره مسلسل ۱۵۸۹۷ آمده است:
امام صادق علیه السلام فرمودند : الصَّداقَةُ مَحدودَةٌ (فَمَن لَم تَکُن فیهِ تِلکَ الحُدودُ فَلا تَنسُبهُ الی کَمالِ الصَّداقَةِ) اَوَّلُها اَن تَکونَ سَریرَتُهُ وَ عَلی نِیَّتُهُ لَکَ واحِدَةً وَ الثّانِیَةُ اَن یَری زَینَکَ زَینَهُ وَ شَینَکَ شَینَهُ والثّالِثَةُ اَن لا یُغَیَّرَهُ عَنکَ مالُُ وَ لا وِلایَةٌ وَالرّابِعَةُ اَن لا یَمنَعَکَ شَیئاً مِمّا تَصِلُ اِلَیهِ مَقدُرَتُهُ وَ الخامِسَةُ لا یُسلِمَکَ عِندَ النَّکَبات.
🔸 #صداقت محدود در پنج چیز است و پنج حد دارد (پس کسی که این پنج حد را ندارد، کمال صداقت را ندارد):
1️⃣ سرشت و آشکارش برای تو یکی است یعنی ظاهر و باطنش یکی است به اصطلاح ایرانی ها یکرنگ و یک رو باشد.
2️⃣ زینت خودش زینت توست و سرافکندگی و سرشکستگی تو سرافکندگی و سرشکستگی خودش است.
3️⃣ وقتی مقداری مال به دست بیاورد و یا سرپرستی عده ای را داشته باشد خودش را گم نکند و متکبر و مغرور نشود و فخر فروشی نکند و عجب و خودپسندی او را نگیرد و با تو رفتارش صادقانه باشد و متکبرانه و ظالمانه نباشد.
4️⃣ از آنچه توان و قدرت دارد برای تو منع و مضایقه نکند.
5️⃣ در نکبتها و سختی های خانمان سوز تو را وانگذارد.