eitaa logo
آموزش همگانی
115 دنبال‌کننده
172 عکس
118 ویدیو
3 فایل
آموزش همگانی برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبری
مشاهده در ایتا
دانلود
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراقب پیام‌های جعلی در پیام رسان های داخلی باشید این روزها مجرمان سایبری با ارسال پیام‌های جعلی نظیر ابلاغ قضایی و برنده شدن در مسابقات و ... اقدام به کلاهبرداری می کنند.  از این رو به یاد داشته باشید ابلاغیه های قضایی از طریق سرشماره adliran ارسال شده و در پیام رسان ها برای شهروندان ارسال نمی شود. لذا در صورت دریافت هرگونه پیام که از شما تقاضای پرداخت وجه و اطلاعات کارت بانکی را دارد، مشکوک شده و فورا به آن اعتماد نکنید. همچنین به این نکته توجه داشته باشید عنوان و تصویر پروفایل نشانه اعتبار یک حساب کاربری در پیام رسان ها نیست.
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جرایم اینترنتی در حال افزایش است و نگرانی غیرقابل تحمل برای بسیاری از افرادی که به صورت آنلاین فعالیت می‌کنند این است که ممکن است در معرض هکرها یا مجرمان سایبری قرار بگیرند . از این رو افراد سعی می‌کنند به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که هیچ کس نتواند به داده‌های آن‌ها دسترسی پیدا کند.
کلاهبرداری، پشت پرده حراج‌های آخر سال مجرمان سایبری با ارائه فروش کالاهای ارزان قیمت و طرح‌های وسوسه‌انگیز و تخفیفات چشمگیر قصد تطمیع شهروندان را داشته و از این طریق کلاهبرداری می‌کنند. در این ترفند بعد از اینکه شهروندان وجوه را پرداخت کردند هیچگونه کالایی دریافت نکرده یا اینکه کالای تحویلی به آن‌ها تقلبی است. شهروندان توجه داشته باشند که فریب اینگونه تبلیغات را نخورده و اگر قصد خرید آنلاین را دارند حتما از فروشگاه‌های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک خرید کنند.
🚨هشدار رئیس پلیس فتا اصفهان در خصوص پیام های جعلی در پیام رسان ها سرهنگ مرتضوی گفت: ارسال پیامک‌های جعلی یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای فریب شهروندان و هدایت آنان به سایت‌های فیشینگ است. وی افزود: شایع ترین پیامک های جعلی با موضوع ابلاغ الکترونیک قضایی، عیدی بازنشستگان، سود سهام عدالت و رجیستری تلفن همراه توسط مجرمان سایبری برای شهروندان ارسال شده است. به شهروندان توصیه می شود همواره مراقب این پیام ها باشند و از ورود به لینک های معرفی شده یا دانلود و نصب اپلیکیشن های ناشناس خودداری نمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراقب حراج‌های آنلاین باشید برخی از حراج‌های آنلاین باهدف فروش اجناس بی کیفیت و کلاهبرداری از شهروندان انجام می شود. از این رو به این نکات توجه کنید: 1) قبل از خرید کالا قیمت واقعی آن را بررسی کرده چراکه قیمت برخی کالاهای حراج شده از قیمت واقعی آن در بازار بالاتر است. 2) ترجیحا از سایت‌های خوش‌نام و معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند برای خریدهای اینترنتی خود استفاده کنید. 3) از کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی به‌صورت مستقیم خرید نکنید، چراکه تضمینی برای ارائه کالا با همان اصالت و کیفیت معرفی‌شده وجود ندارد.
هرگونه فروش و آموزش ساخت مواد محترقه در فضای مجازی جرم است باتوجه به خطرات جانی آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره، از خانواده ها تقاضا می‌شود بر فعالیت فرزندان خود نظارت داشته باشند
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار درمنزل مجرمان سایبری با درج اگهی های اغوا کننده و جعلی کار در منزل در ایام نوروز قصد و فریب شهروندان را دارند.
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در کمین شهروندان... یکی از شگردهای مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از شهروندان انتشار آگهی‌های جعلی به عنوان فروش محصولات ارزان قیمت در سایت های واسط فروشگاهی می باشد. راهکارهای پیشگیری: 1-برای خرید حتما از فروشگاه‌هایی که دارای نماد الکترونیکی هستند اقدام کنید. 2-قبل از رویت و اطمینان از اصالت و مدارک کالا اقدام به پرداخت بیعانه نکنید. 3-کاربران حتما درخصوص صحت هویت فرد آگهی دهنده بررسی‌های لازم را صورت دهند. 4- به سادگی فریب وعده‌های پوچ و تبلیغات اغواکننده کلاهبرداران را نخورید.
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣اطلاعیه📣 🔴توجه         🔴توجه 🟥 اخیرا تعدادی افراد سودجو با انجام تبلیغات در فضای مجازی اقدام به دریافت مبالغ هنگفت بابت ثبت نام، ارسال فرم های گزینشی، نمونه سوالات آزمون و جزوات آموزشی از داوطلبان نموده اند که به هیچ عنوان مورد تایید مرکز گزینش و استخدام فراجا نبوده و کلاهبرداری محسوب میشود. 🔸گفتنی است: تمامی مراحل گزینش و استخدام، بصورت رایگان بوده و انجام این مراحل از طریق مرکز گزینش و استخدام فراجا و مدیریت های گزینش و استخدام مستقر در مراکز استان ها، بدون پرداخت هزینه ای انجام می‌پذیرد. 🔸تاکید می گردد: هر گونه دریافت وجه و فرآیندی خارج از روند فوق، غیر قانونی و کلاهبرداری محسوب می شود. با ما همراه باشید👇 🔸تنها کانال رسمی مرکز گزینش و استخدام فراجا با نام فرزندان حضرت زهرا (س) در پیام رسان های: 🔻 سروش: https://splus.ir/gozinesh__police 🔻 ایتا : http://eitaa.com/gozinesh_police 🔻  بله: https://ble.ir/gozinesh_police 🔻 روبیکا: https://rubika.ir/gozinesh_police
تهدیدات چهارشنبه سوری درفضای مجازی مجرمان سایبری در ایام پایانی سال و در آستانه فرارسیدن چهارشنبه سوری، اقدام به طراحی فروشگاه های آنلاین جعلی در بستروب وشبکه های اجتماعی با موضوعیت آموزش و فروش مواد محترقه می نمایند وبا ترغیب کاربران به خرید اینترنتی از طریق درگاه بانکی جعلی به اطلاعات حساب بانکی افراد دسترسی پیدا می کنند وبرداشت غیر مجاز انجام می دهند و با توجه به اینکه اکثر حادثه دیدگان جوانان و نوجوانان می باشند خانواده ها باید نظارت بیشتری بر فرزندان خود داشته باشند و اجازه خرید و تهیه مواد محترقه خطرناک و انفجاری را به آنها ندهند.
کلاهبرداری با درج آگهی کار در منزل و قالیشویی مجرمین سایبری در ایام پایانی سال اقدام به انتشار تبلیغ درسایت‌های درج آگهی و شبکه‌های اجتماعی با عنوان قالیشویی و نظافت منزل می‌کنند. لذا بهتر است شهروندان برای اطمینان از صحت آگهی های مندرج در سایت ها و شبکه‌های اجتماعی  برای نظافت خانه و قالیشویی به شرکت قالشویی و مراکز مجاز دارای پروانه خدمات منزل مراجعه کنند، همچنین هنگام بکارگیری افراد برای نظافت، منزل را به هیچ عنوان ترک نکرده و مراقب اشیاء و اموال قیمتی خود بوده و به درخواست‌های مشکوک و غیر معقول آنان توجه نکنید.
فیشینگ با ترفند فروش مواد محترقه عده ای افراد سودجو با سو استفاده از چهارشنبه سوری فرزندان را به سمت دیگری سوق می دهند و با فروش مواد محترقه و آتش زا ضمن دریافت سودهای مالی فراوان باعث آسیب دیدگی های جبران ناپذیری برای قشر جوان شده اند .فروشندگان مواد محترقه از طریق فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و ایجاد سایت های خرید فیشینگ اقدام به تبلیغ و فروش این مواد خطرناک می نمایند.