eitaa logo
منتظـࢪانہ🇵🇸³¹³ .
1هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
47 فایل
بسم ِ‌رب نور . ‌ اَزتَھ‌دل‌می‌نویسیم⬐ ‌-ولآیت‌ حیدر در سَر، عِشق‌ حُسَین‌ در سینه، حُب رضٰا در دِل، یآدمَهدی‌درجان♥🌿 ‌- ‹ـاز𝟐𝟖بهـمن𝟏𝟒𝟎𝟎؛خـٰاـدِم‌مهدۍِ‌فاطمہ‌هستیم!' - ڪپـ؟حلـالت‌رفـیق‌هـدف‌ماچیزدیگـریست(: ↲راھ‌ارتبـٰاط‌بامدیر🤝🏻✨️ @Marjanx20
مشاهده در ایتا
دانلود
📸داعش مسئولیت حادثه تروریستی ایذه را پذیرفت 🔺سایت اعماق، رسانه گروه تروریستی داعش پس از حمله به شاهچراغ نیز مسئولیت حادثه را پذیرفت و پس از دقایقی تصاویر تروریستهای عامل حادثه را در حال بیعت با بیرق داعش منتشر کرد. 🔺رسانه های تروریسیتی سعودی و لندنی و برخی صفحات سلبریتی ها، در اقدام هماهنگ با دعوت به آشوب، زمینه اقدامات تروریستی را فراهم می کنند.
استوری علی کریمی برای اتفاق ایذه دوباره مث شاهچراغ دارن میگن کارخودشونه... 🤦‍♂
️پیج منافق دعوت کننده به اغتشاشات در ایذه از قاتلان مردم تقدیر کرد.
🛑📸 شادی اکانت‌های ضد انقلاب از حمله مسلحانه دیشب به مردم و نیروهای انتظامی در ایذه قابل توجه و و
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جواب دندان شکن سرمربی تیم ملی به خبرنگار انگلیسی: 🎥 کی‌روش در پاسخ به سوال خبرنگار انگلیسی که پرسید برای اینکه نماینده کشوری باشی که حقوق‌ زنان را رعایت نمی‌کند پول می‌گیری، گفت: شما چقدر پول می‌دهید که جواب سوال را بدهم؟! بهتر است به اتفاق‌هایی که در کشور خودت برای مهاجران افتاد فکر کنی!
🔸آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدید علیه ۱۳ شرکت نفت و گاز مرتبط با ایران وضع کرد.
♦️وحشیانه و کور شلیک میکنند. اگر گلوله به ماموران امنیت خورد، هلهله و پایکوبی میکنند که مزدوران را کشتیم. اگر به زن و کودک اصابت کرد، اشک تمساح میریزند و وامصیبتا که کار خودشان است. شرف چه اکسیری شده است! " سیدنظام الدین موسوی "
1_1778617625.MP3
37.01M
فتنه ی فریدون ... از تمامی اعضای محترم کانالها تقاضامندیم صوت فوق را بادقت تا پایان استماع نمایند تاانشاالله نسبت به عمق فتنه اخیر اگاهی بیشتری پیدا کنند 🔈کارشناس: جناب امیدیان ⭕️ طرحی تحت عنوان «فریدون» تیر۱۴۰۰ توسط نیروهای امنیتی کشف شد که قراربوده مهرماه ۱۴۰۱ اتفاقاتی را رقم بزنند.... ⭕️ درگیری ها در کشور از بین ۱۰۹۰شهر موجود به ۳۰ شهر هم نرسید و در هیچ شهری جمعیت درگیری در اوج اغتشاشات بالای ۲۰۰_۳۰۰ نفر نرفت. الان که دیگر به ۱۰_۲۰نفر رسیده. ⭕️کل جمعیت آشوبگر+تماشاچیان در سراسر کشور به ۴۵هزار نفر هم نمی رسد. ⭕️دشمن به این نتیجه رسید که موضوع اقتصاد برای کلیدزدن آشوب موفق نخواهد بود. دنبال از بین بردن نمادهای اسلامیت یعنی حجاب، لباس روحانیت و عزاداری ها هستند. ⭕️ دشمن دنبال جنبش تینیجری بود تا نوجوانهایی که چندسال برایشان برنامه ریزی کامل (بازی،فضای مجازی و..) کرده پای کار بیاورد. ولی محاسبات غلط داشت. بچه های دهه هشتادی ما که حاضرند برای انقلاب و اسلام جان دهند نه از آجر می ترسند نه از چاقو و نه از صدای تیر و ترکش، اینها چندبرابر جمعیت جریان مقابلند که با یک صدا در می رود. ⭕️ برخلاف دستگاهها که همدیگر را متهم می کنند که تو کار نکردی،من می گویم همه اینها کار کرده اند البته نباید راضی شویم و هرچه کار کنیم کم است اما این اقداماتی که در انقلاب اسلامی شده نوجوانانی ساخته که برای انقلاب و رهبری به راحتی جان می دهند. ⭕️ حضرت آقا شوخی نمی کنند، دروغ هم نمی گویند که این نسل از اول انقلاب جلوتر است که عقب تر نیست.
♦️۳ اغتشاشگر دیگر در ایذه بازداشت شدند، افزایش شمار بازداشتی‌ها به ۶ نفر رئیس کل دادگستری خوزستان: 🔹تاکنون ۶ نفر از اغتشاشگران شهرستان ایذه  دستگیر شده‌اند. 🔹با توجه به عمق این حادثه، تحقیقات و پیگیری‌های مدون قضایی با استفاده از ظرفیت‌های شورای تامین و ضابطین در حال انجام است. 🔹شب گذشته دادستان مرکز استان و پس از دستور رئیس قوه قضائیه ۲ نفر از معاونین قضایی دادگستری استان خوزستان به شهرستان ایذه اعزام شدند. 🔹در رابطه با این حادثه پرونده قضایی تشکیل و به شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ایذه ارجاع شده است.