eitaa logo
تداوم انقلاب اسلامی
243 دنبال‌کننده
202 عکس
135 ویدیو
5 فایل
تاملات عزیز نجف پور /پژوهشگر حوزه مطالعات علم، فرهنگ و فناوری و فضای مجازی، رییس مرکز مطالعات فضای مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
تداوم انقلاب اسلامی
#داعشی داشتیم قبل از اینکه داعش پدید بیاید...
داشتیم قبل از اینکه داعش پدید بیاید... این فیلم قسمتی از جنایات سازمان است که به نیابت از صدام در حال شکنجه اسرای ایرانی هستند. تا زمانی که جمهوری اسلامی دشمنانی چون منافقین دارد هیچوقت سقوط نخواهد کرد. این را استراتژیست‌های غربی هم خوب می‌دانند فلذا هدفشان صرفا تضعیف ج.ا است... پس تکلیف روشن است: مسوولان باید همت اصلی شان ارتقای و نظام باشد.
*فضای مجازی و انقلاب اسلامی* دکتر عزیز نجف پور آقابیگلو رییس واحد الکترونیکی و دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶ - ۱۸ لینک جلسه https://sessions.iauec.ac.ir/general
خدا بزرگ است و دیگران کوچکند و حقیر... الله اکبر این رمز پیروزی و راز تداوم آن در مقابل اینهمه توطئه و دشمنی و خیانت و کمبود و مشکلات و موانع بوده است... و به برکت این الله اکبر ادامه خواهد یافت.
عزیز نجف پور آقابیگلو: نیازمند تجدید تجربه در عرصه فضای مجازی هستیم دچار شده ایم..... ما در فضای فیزیکی چند مرحله را طی کرده‌ایم. از مرحله انقلاب اسلامی در سال 57 عبور کرده‌ایم و بعد وارد نظام سازی و سپس دولت سازی شده‌ایم و در حال حاضر در مرحله جامعه سازی هستیم و بعد از آن وارد مرحله تمدن سازی خواهیم شد. در دهه پنجم انقلاب، ما وارد عرصه فضای مجازی شده‌ایم و اصولا باید نسبت این پدیده‌ی جدید را با انقلاب اسلامی مشخص کنیم. فضای مجازی به عنوان ساحت دوم زیست انسانی و اجتماعی ماست فلذا می‌توانیم چهار کلید واژه انقلاب اسلامی ایران را در ساحت مجازی هم واکاوی کنیم. آن کلیدواژه‌ها عبارتند از: استقلال، آزادی، جمهوریت و اسلامیت. متاسفانه در عرصه فضای مجازی، ما هنوز در مرحله قبل از انقلاب اسلامی هستیم و در اصل،  یک مستعمره مجازی هستیم و باید که استقلال، آزادی، جمهوریت و اسلامیت جامعه خود را در این فضا  تامین نماییم.... ادامه در لینک زیر: http://iauec.ac.ir/revayat-enghelab/
سواد چیز خوبی است ۱- مراجعه به یک متن کلاسیک علم مدیریت نشان می‌دهد که یکی از مراحل * مدیریت * حتما که * کنترل * است. ۲-اصلا کل علم * سایبرنتیک * علم * کنترل * است و ریشه آن به زبان یونانی برمی‌گردد..
تداوم انقلاب اسلامی
سواد چیز خوبی است ۱- مراجعه به یک متن کلاسیک علم مدیریت نشان می‌دهد که یکی از مراحل * مدیریت * حتما
۱- مراجعه به یک متن کلاسیک علم مدیریت نشان می‌دهد که یکی از مراحل * مدیریت * حتما که * کنترل * است. ۲-اصلا کل علم * سایبرنتیک * علم * کنترل * است و ریشه آن به زبان یونانی برمی‌گردد که به معنای فرمانروایی و سکانداری است... کمی مطالعه کار سختی نیست. ۳-در دنیایی که صاحبان فضای سایبر و اینترنت در حال * کنترل * شما هستند، آدم عاقل باید سیستم * کنترل متقابل * خودش را داشته باشد و یا حداقل اینکه به عنوان یکی از ذینفعان در این * نظام کنترلی * ، نقش خود را طوری ایفا کند که * منافع ملت * تامین شود و کشور را در دامن * استعمار مجازی * نیفکند. ۴-حتما که * حکمرانی * به معنای مشارکت قاطبه ذینفعان است... ولی پرسش اینجاست که سهم جامعه ایرانی در * مدیریت جهانی اینترنت * به عنوان یکی از ذینفعان و مشارکت کنندگان اینترنت موجود چیست؟ آیا حذف و سانسور پلتفرم‌های ایرانی و مقابله با محتوای هویتی جامعه ایرانی و مثلا حذف عکس سردار سلیمانی و ... آیا به معنای امکان مشارکت ایرانیان در مدیریت اینترنت جهانی است؟... خواب روشنفکری چرا اینقدر سنگین است؟ ۵- قبلا آذری جهرمی مرتب از یک عده دشمنانِ خیالیِ * فناوری هراس * نام می‌برد که من بدیشان گفتم * دن کیشوت درونت را بکش مهندس * و اینقدر با دشمنان خیالی نجنگ... البته هراس ما صرفا از * فناوری شیفتگی * و * حکمرانی هراسی * جریان ذیربط بود نه فناوری... ۶- امروزه آیا کسی می‌تواند واقعیتِ * سلطهء مجازی * حاکمان اینترنت و اعمال مدیریت و کنترل یکطرفه ایشان بر فضای مجازی ایرانیان را انکار کند؟! آیا کسی که در برابر این مشکل آشکار دنبال تدبیر باشد دن کیشوت است یا کسی با دشمن خیالی میجنگد؟... فکر می‌کنم معنای دن کیشوت را هم نمی‌دانید که همینطوری به کار می‌برید... سواد چیز خوبی است.
* روایتی از پروژه تولد و توسعه کرونا * این فیلم مستند مدعی است که ویروس کرونا توسط آمریکایی ها ایجاد و توسعه یافته است... سویه این گزارش بدین سمت است که سود بازار واکسن سازی انگیزه توسعه کرونا بوده است... ولی از مهمترین تحول بعد کرونا غفلت شده است. يعنی: * مجازی سازی دنیا * آمریکایی ها با هر میزان در فضای فیزیکی قدرتمند باشند و البته در حال افول، ولی قدرت و سلطه شان در فضای مجازی صدچندان است. پس اگر تحلیل این گزارش درست باشد که کرونا یک بیماری طبیعی نبوده بلکه یک ابرپروژه بوده باشد، پس بزرگترین دستاورد آمریکایی‌ها دنیا بوده است... رؤیت اسم بیل گیتس مدیرعامل مایکروسافت در این گزارش قابل توجه است. مستند را در این لینک ببینید: https://www.alef.ir/news/4001128006.html
روش مشترک یادم هست وقتی در تلگرام کانالهایی برای ساخت بمب دست ساز فعال بودند یک بزرگواری هم شبیه این روش را پیگیر بود و در توییتر از دورف خواهش می‌کرد که این کانالها را مسدود کند.
* مقابله با استعمار مجازی یا تامین حقوق ملت؟ * عزیز نجف پور آقابیگلو بعد از گزارش مساله برخی از کارشناسان و خبرگان با این فرض که این مطلب در راستای دفاع از مطرح شده اقدام به نقد و مخالفت با این ادبیات نمودند. به نظر بنده این تلقی اشتباه است. فلذا نکات ذیل عرض میشود: 1- استعمار مجازی امری بین المللی است و مشخصا آمریکایی‌ها از طریق شرکت‌های خصوصی و پلتفرم‌های ذیربط اقدام به استعمار مجازی کشورها نموده اند و این واقعیت ربط چندانی به سیاست‌های مجازی داخلی کشورها در قبال مردم و بخش خصوصی شان ندارد و از فرانسه و آلمانِ لیبرال تا روسیه و چین سوسیال، هرکدام به مراتبی در فشار این استعمارگری مجازی آمریکایی هستند و مساله محدود به ایران نیست. 2- تامین حقوق طبیعی مردم، هم از حیث استحقاق استفاده از خدمات مناسب و با کیفیت و هم از حیث آزادی‌های مدنی و حفظ حریم خصوصی و امنیت و... ، از وظایف حاکمیت است و اینکه ما در داخل کشور چه سیاست‌هایی برای تامین حقوق مردم در ذیل مقررات کشور اعمال می‌کنیم متفاوت با درگیری های بین المللی است. 3- طبیعی است که دو مقوله فوق در عین اینکه نقاط عزیمت متفاوتی دارند ولی بی‌ربط به هم نیستند و نمی‌توان هر یک را بدون دیگری در نظر گرفت. 4- آنچیزی که بنده متوجه شدم نقطه عزیمت طرح صیانت، مقابله با استعمار مجازی است که البته خودبخود با مقوله دوم هم دلالت و ارتباط یافته است. طبیعی است که مقابله با استعمار مجازی نباید موجب تحدید حقوق مردم گردد (آنگونه که برخی چنین تصوری یافته اند) فلذا به اعلی درجه این طرح باید از این منظر نقد و ارزیابی شده و اصلاح و ارتقا یابد ولی کسی حق ندارد نقطه عزیمت طرح مذکور را که نفی استعمار مجازی و تلاش برای استقلال مدیریتی در فضای مجازی است، منکر شود. 5- متاسفانه چند سالی هست که بخشی از جامعه ایرانی * قطبیده * شده و در غالب موضوعات ملی، عده ای یک سوی آن را می بینند و عده ای دیگر، سویه دیگر آن را... در حالی که باید هر دو سویه را دید و مواجهه جامع داشت. در فضای مجازی هم عده ای برای تامین حقوق مشروع مردم، از قبیل آزادی بیان و سهولت ارتباطات و... ، اقدام به توسعه حداکثری پلتفرمهای خارجی در کشور نمودند و انشالله که حواسشان نبود که این پلتفرمها حاکمیت ملی کشور را نشانه رفته اند و رکن چهارم دموکراسی را در رکن پنجم ارتش آمریکا بنیان نهاده اند. از سوی دیگر بسیاری از سرویس های داخلی نتوانستند کیفیت لازم را برای مردم تامین کنند و مردم ترجیح دادند ضمن احترام به محصول داخلی، فعالیتشان را در پلتفرمهای خارجی ادامه دهند. 6- پرسش این است که راهکار جمع این دو مقوله چیست؟ به نظر دو سیاست موازی باید در پیش گرفته شود: اول: ملتزم کردن پلتفرم‌های خارجی به رعایت قوانین کشور که آخرین میثاق سیاسی ملت در مدیریت کشور است(طبعا پیشفرض این است که ما نظام سیاسی موجود را تجلی اراده جمعی جامعه ایرانی می دانیم) دوم: توسعه پلتفرم‌های داخلی با کیفیت مناسب جهت تامین نیازها و خواسته های مردم در عین حفظ حقوق اجتماعی مسلم ایشان. امروز لازم است که غالب دوستداران این کشور از این فضای قطبیده پرهیز کنند و حسب نگاه جامع به همه مصالح کشور اعم از ابعاد بین المللی و ابعاد داخلی آن، در جهت * توسعه روشمند فضای مجازی کشور * همکاری حداکثری نمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشییع شهدای اسلام در طول تاریخ با دادن این خونها زنده مانده است تاریخ را رسانه ها رقم نزده و نخواهند زد... بلکه این خود حق است که مانده و خواهد ماند وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ ۚ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا... و به زودی با شیعیان قطیف به مکه درخواهیم آمد انشالله ... همانگونه که خداوند در رویای صادقه نشان رسولش داد: لَقَدْ صَدَقَ اللَّهُ رَسُولَهُ الرُّؤْيَا بِالْحَقِّ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* غرور و تکبر زیربنای انقلابی گری را ویران می‌کند * جریان در عین اینکه با دشمن بیرونی مواجه است و در عین اینکه در تقابل با اندیشه های منحرف قرار دارد و احتمال دارد که به انحراف برود ولی بزرگترین دشمن او اضمحلال اخلاقی است. اخلاق قدرت با آفتی بنام تکبر و غرور و تفرعن مواجه است. این بزرگترین خطری است که بنیان های انقلاب دینی را تهدید می‌کند... همین مهم را شهید به فراست متوجه شده و هشدار می‌دهد. تشیع در طول چند قرن حاشیه ماندن از سیاست و قدرت، بعد از انقلاب اسلامی به متن قدرت بازگشته و در این حوزه با چالش‌های جدیدتری مواجه شده که باید تدبیر کند. اخلاق قدرت و مدیریت مهمترین چالشی است که پیش روی است.
توده مردم ایران مومن هستند. طبق نظرسنجی ایسپا: ‌‌● ۷۶.۸ درصد مردم تهران و ۸۳.۷ درصد مردم گفتند که اعمال شب‌های را انجام خواهند داد. ‌‌● در نظرسنجی ایسپا از شهروندان بالای ۱۸ سال ساکن شهر تهران که به صورت مصاحبه تلفنی انجام شد، ۷۶.۸ درصد اعلام کردند رمضان امسال، اعمال شب‌های قدر را انجام خواهند داد. ● همچنین در نظرسنجی تلفنی دیگری که به صورت ملی با جامعه آماری شهروندان بالای ۱۸ سال کل کشور و تعداد نمونه ۱۵۷۰ نفر انجام شد، ۸۳.۷ درصد اعلام کردند در ماه رمضان امسال اعمال شب‌های قدر را انجام خواهند داد.
* مغزهای کوچک غربزده * این پست به دلیل داشتن عکس سردار سلیمانی امروز از صفحه اینستاگرام من حذف شد عکس ما و دفع کننده شر از منطقه توسط اینستا سانسور می‌شود. ما باید بفهمند که شوخی ای بیش نیست و هر کشوری باید تضمینی برای ساری شدن قوانین و مقررات خودش در پلتفرم‌های خارجی و اعمال اش ایجاد کند... . متنی که در این پست نوشته بودم این بود: (( ....* روح ملت * شهید فارغ از ابعادی که مورد توجه است، نشان داد که روح جمعی مردم ایران همچنان انقلابی و استکبارستیز است... این واقعیتی بود که بعد از سالها تهاجم فرهنگی و حصر اقتصادی و نفوذ سیاسی، اتاقهای فکر استکبار را شوکه کرد. اصلی ترین پایگاه انقلاب و اسلام و نظام هستند... اگر سیاست‌ها و اقدامات، متکی بر توده مردم و در جهت مردم باشد حتما که توسعه و تعالی انقلاب و اسلام را هم در پی خواهد داشت. ))
جهان اسلام به دعوت یکی از فعالان در مشهد سری به نمایشگاه زديم که مالامال از خلاقیت و شناخت درست از میدان بود هویت بخشی و توانمندسازی و متشکل سازی مهاجران سایر کشورهای مسلمان در پارادایم امری ضروری است که علی‌رغم شعارهای فراملی انقلاب اسلامی، مغفول مانده است و این رویداد عملا این محور را موضوع خود قرار داده است... در این رویداد گروه‌هایی تخصصی از پاکستان و افغانستان و لبنان آثار فرهنگی و هنری ارائه می‌کنند و هم به ارائه صنایع دستی و لباس و غذاها و ... پرداخته اند این رویداد می تواند پایلوتی از یک اقدام گسترده تر در کشور باشد فلذا بازدید از این رویداد را به مسوولان فرهنگی و اجتماعی کشور توصیه میکنم. رهبری هم در ديدار اخیر با دانشجويان به توسعه فعالیت‌های بین‌المللی دانشجویی تاکید داشتند. بدین مطلب فکر میکنم که هم به دلیل حجم دانشجویان خارجی از کشورهای اسلامی می‌تواند محمل چنین رویدادی باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواد طبیعت گردی فرصتی کوتاهی پیش آمد که همراه یکی از دوستان سری به زديم و طبیعت زیبای شاهرود را به نظاره نشستیم. صدای باد که در درختان می‌پیچد به همراه صدا پرندگان، موسیقی متن نظاره این طبیعت زیباست خانواده های زيادي هم همانند ما در محل بودند که گویی از شلوغی شهر به دامان طبیعت پناه آورده اند. در این طبیعت زیبا معدود افرادی را دیدم که که سکوت و خلوت این فضا را با صدای بلند موسیقی و هیاهو مخدوش می‌کردند البته نه عموما از سر بدجنسی بلکه از سر نادانستن و نا آشنایی با آداب البته من مخالف موسیقی و آواز در طبیعت نیستم و صدای ساز های آذربایجان که در دامنه های کوه نواخته شده همیشه در گوشم است ولی این صدا نباید آنقدر بلند باشد که صدای طبیعت را به محاق ببرد و یا ریتم آن با ریتم طبیعت چنان ناسازگار باشد که روح را خسته کند. ریختن زباله و آشغال هم دم دستی ترین اشتباهی است که افراد کم سواد طبیعت مرتکب می‌شوند. بیایید در کنار سواد مالی و سواد رسانه ای و ... هم فراگیریم
ترور سرهنگ سپاه یا ترور روان جامعه! آیا ترور یک سرهنگ آسیبی به کلیت برنامه نظامی کشور وارد میکند؟... خیر پس هدف دشمنان از ترور شهید چیست؟ به نظر می رسد آنها روی ایجاد فضای رعب و وحشت و ناامیدی و حس ناتوانی و ضعف عمومی حساب باز کرده اند... ولی تجربه نشان داده است که بعد از هر شهادتی روحیه حماسی ایرانی جوشش بیشتری می یابد... فلذا اگر بپذیریم که دشمنان ما لزوما احمق نیستند پس چرا اینگونه عمل میکنند؟ پاسخ روشن است: به موازات یک ترور، عملیات رسانه ای و روانی گسترده ای تدارک دیده اند که همان حس رعب و ناتوانی و ضعف را تزریق کنند... حتی روی های وطنی هم حساب کرده اند . ما حتما که مشکلات و ضعفهای اقتصادی و سیاسی و نظامی و امنیتی زیادی داریم ولی قوت و توانایی ها و توفیقاتمان بیشتر است و چشم انداز آینده مان به مراتب روشن تر است... برای همین است که برای استکبار مهم شده ایم... فلذا به همه دوستانم و همه کسانی که دل در گرو این مملکت دارند در همه طیفهای فکری و سیاسی پیشنهاد دارم که در دام برنامه جامعه نیفتیم. یادمان باشد که صرفا یک سرود زیبا نبود بلکه چون از چشمه احساس قدرت و حماسه و امید جامعه ایرانی نشات می‌گرفت اینگونه فراگیر شد... این سلام را ادامه خواهیم داد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یوم الله تلقی من از ، دخالت مستقیم خداوند در تاریخ است. بعد از درگیری‌های آبان ۹۸ و مرگ تاثربرانگیز برخی هموطنان در خلال درگیری‌های خیابانی، هیچ جامعه شناسی نمی‌توانست پیش‌بینی کند که همین مردم در اعتراض و سوگ آن سردار بزرگ (همو که رسانه های غمخواران بزرگ بشریت یکپارچه او می‌نامیدند) آنگونه به خیابان‌ها بیایند و آرمان‌های را فریاد بزنند پیاده روی را هم باید اینگونه تحلیل کرد. بناگاه خداوند در میان بن‌بست‌های زندگی امروزی، معبری از نور می‌گشاید و مردم گرفتار را به سوی خود فرا می‌خواند... سرود را هم باید اینگونه تحلیل کرد. خداوند دوباره اراده کرده که در جامعه و تاریخ تجلی کند و مردم را به سوی خود فراخواند... وگرنه اینهمه سرود و مداحی و ترانه با مضامین حماسی و دینی و امثالهم خوانده شده چرا هیچکدام اینگونه فراگیر نشده است؟ این اجتماع امروز مردم یزد است... واقعا حیرت انگیز است. این مردم برای سرودی که بوی می‌دهد اینگونه حماسه می آفرینند اگر خودش بیاید چه خواهند کرد ؟
در محل نمایشگاه گزارشی از معماری و اقدامات در حوزه هوشمندسازی ارائه خواهم داد. پخش آنلاین از : http://ec.iau.ir/live
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیعیان امیرالمؤمنین این گوشه ای از اجتماع مردم تهران در روز عید است تقریبا با تیپ ها و سلایق مختلف... آستین کوتاه، یقه بسته، ریشو، سه تیغه، چادری، مانتویی، آرایش کرده، پوشیده کامل، مو بیرون... ولی همه محب که اکثریت مطلق جامعه ایران هستند دیندار و متعهد به انقلاب و مصالح کشورند و حافظان اصلی مملکت و دین هم همینها هستند و رفتارهای مشتی خائن و بی دین که یا وهن دین می‌کنند یا با دشمنان قسم خورده این ملت همدم و همکار می‌شوند نباید ما را دچار اشتباه محاسباتی کند. رمز توفیقات مسوولان است. مردم عادی موضوع کار فرهنگی هستند و فقط باید به افراد معدودی که دنبال بی حجابی مطلق و ناهنجاری فاحش هستند بپردازد و اتفاقا این وظیفه اش را هم باید با جدیت تمام انجام دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* اندر مزایای کارکردی * به هم ریختگی وضعیت سیاسی را و درگیری بین جریان‌های سیاسی را امروز بیش از پیش شاهدیم و بعضا سبک سری جریان‌های افراطی شیعی پررنگ تر دیده می‌شود. در فیلم فوق طرفداران صدر با هدف جلوگیری از انتخاب نخست وزیر و تشکیل کابینه جدید مجلس را تصرف کرده اند. حتما که اگر عراق کمی بیشتر به امور و مملکتداری ورود می‌کردند وضعیت عراق بهتر از این بود. و حتما که اگر ساختار ولایت فقیه و رهبری مرجعیت شیعه در ایران نبود بحران‌های سیاسی جامعه ایران، بارها کشور را به جنگهای داخلی کشانده بود. : پشتیبان ولایت فقیه باشید تا مملکت شما آسیب نبیند
* عبرتهای عاشورا * * سخنرانی قدیمی از رهبری که هنوز موضوعیتی جدی دارد و هر فرد مومن انقلابی باید بارها آن را بخواند: * چکیده: ...این پیام عاشورا، از درسها و پیامهای دیگر عاشورا برای ما امروز فوری‌تر است. ما باید بفهمیم چه بلایی بر سر آن جامعه آمد که حسین‌بن‌علی ع، آقازاده‌ی اوّلِ دنیای اسلام و پسر خلیفه‌ی مسلمین، پسر علی‌بن‌ابی‌طالب در همان شهری که پدر بزرگوارش بر مسند خلافت مینشست، سر بریده‌اش گردانده شد و آب از آب تکان نخورد! از همان شهر آدمهایی به کربلا آمدند، او و اصحاب او را با لب تشنه به شهادت رسانند و حرم امیرالمؤمنین ع را به اسارت گرفتند!  حرف در این زمینه، زیاد است. من یک آیه از قرآن را در پاسخ به این سؤال مطرح میکنم. قرآن جواب ما را داده است. قرآن، آن درد را به مسلمین معرفی میکند. آن آیه این است که میفرماید: * «فخلف من بعدهم خلف اضاعوا الصّلاة واتبعوا الشهوات فسوف یلقون غیّا(۲).» * دو عامل، عامل اصلی این گمراهی و انحراف عمومی است: * یکی دورشدن از ذکر خدا * که مظهر آن نماز است. فراموش کردن خدا و معنویّت؛ حساب معنویّت را از زندگی جدا کردن و توجّه و ذکر و دعا و توسّل و طلب از خدای متعال و توکّل به خدا و محاسبات خدایی را از زندگی کنار گذاشتن. * دوم «واتّبعوا الشهوات»؛ دنبال شهوترانیها رفتن * ؛ دنبال هوسها رفتن و در یک جمله: دنیاطلبی. به فکر جمع‌آوری ثروت، جمع‌آوری مال و التذاذ به شهوات دنیا افتادن. اینها را اصل دانستن و آرمانها را فراموش کردن. این، درد اساسی وبزرگ است. ما هم ممکن است به این درد دچار شویم. اگر در جامعه‌ی اسلامی، آن حالت آرمانخواهی از بین برود یا ضعیف شود؛ هر کس به فکر این باشد که کلاهش را از معرکه در ببرد و از دیگران در دنیا عقب نیفتد؛ این‌که «دیگری جمع کرده است، ما هم برویم جمع کنیم و خلاصه خود و مصالح خود را بر مصالح جامعه ترجیح دهیم»، معلوم است که به این درد دچار خواهیم شد. * نظام اسلامی، با ایمانها، با همّتهای بلند، با مطرح شدن آرمانها و با اهمیت دادن و زنده نگه‌داشتنِ شعارها به وجود می‌آید و حفظ میشود و پیش میرود * . شعارها را کم‌رنگ کردن؛ اصول اسلام و انقلاب را مورد بی‌اعتنایی قراردادن و * همه‌چیز را با محاسبات مادّی مطرح کردن * و فهمیدن، جامعه را به آن‌جا خواهد برد که به چنان وضعی برسد... متن کامل در لینک ذیل: https://farsi.khamenei.ir/amp-content?id=2627 توصیه میکنم فایل صوتی این سخنرانی را گوش بدهید: https://sound.tebyan.net/Play/55743/%D8%B9%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7
* فراخوان * فراخوان یادداشت راهبردی در بابِ و تعالی از منظر متخصصان و صاحبنظران Call for Strategic Notes on the Progress and Transcendence of the in the View of Experts and Authorities دعوة لكتابة مذکرة إستراتیجية حول تقدم و استعلاء من منظور الخبراء و المفكرين من أصحاب الرأي *** توضیحات بیشتر و نحوه ارسال یادداشت: https://moukeb.iauec.ac.ir/?page_id=11852
جهان اسلام قوی! ظاهرش این است که نگران سلامت زائرین شده این غمخوار بزرگ بشریت... ولی ما می‌دانیم که پشت این خبر، چه وحشتی نهفته است... وحشت از عظمت ... وحشت از ... وحشت از