کمی با من!
ساعات وقایع کربلا💔
⭕️وقایع روز عاشورا
🔹صبح عاشورا امام حسین(ع) پس از اقامه نماز صبح، صفوف نیروهای خود که۳۲ تن سواره و ۴۰ تن پیاده بودند را منظم کرد. سپس برای اتمام حجت، سوار بر اسب شد و همراه با گروهی از یاران به سوی لشکر دشمن پیش رفت و آنان را موعظه نمود.
🔸پس از سخنان امام، زهیر بن قین آغاز به سخن کرد و از فضایل حسین(ع) گفت و به موعظه پرداخت. قبل از آغاز جنگ حر بن یزید ریاحی از لشکر عمر بن سعد جداشد و به اردوگاه حسین(ع) پیوست.
🔻سپس با فرمان عمر بن سعد حمله به لشگر امام حسین علیه السلام با تیرباران کردن اصحاب آغاز شد. طبق بعضی روایات تاریخی، تا ۵۰ تن از یاران امام، در این حمله به شهادت رسیدند. پس از آن، یاران امام به صورت فردی و یا دو نفری به مبارزه رفتند.
🔺اصحاب اجازه نمیدادند کسی از سپاه دشمن به حسین(ع) نزدیک شود. ظهر عاشورا و در بحبوحه تیرباران دشمن حضرت نماز ظهر را به جماعت برگزار کردتد. پس از شهادت یاران غیر بنی هاشم امام حسین(ع) در صبح و بعداز ظهر عاشورا، یاران بنیهاشمی امام برای نبرد پیش آمدند.
♦️اولین کسی که از بنی هاشم از حسین(ع) اجازه میدان طلبید و به شهادت رسید، علی اکبر بود. پس از او دیگر خاندان امام نیز به میدان رفتند و به شهادت رسیدند. پس از شهادت بنیهاشم، امام حسین(ع) عازم نبرد شد اما از سپاه کوفه تا مدتی کسی برای رویارویی با آن حضرت پا پیش نمینهاد.
✅علیرغم تنهایی حسین(ع) و زخمهای سنگینی که بر جان و بدن او وارد شده بود، امام بیمهابا دشمن را تارومار میکرد، تا آنکه از شدت جراحات بی رمق از اسب بر زمین افتاد .
🔹پس از آن ذوالجناح بر بالین او آمد و به دور پیکر امام میچرخید و او را میبویید. سپس پیشانیاش را به خون بدن امام حسین آغشته کرد و در حالیکه پاهایش را بر زمین میکوبید و شیهه سر میداد به سوی خیمهگاه رفت .
♦️وقتی که اهل بیت امام حسین ذوالجناح را به آن حال دیدند از خیمهها بیرون آمده و دور ذوالجناح گرد آمدند و دست بر سر و صورت و پای او میکشیدند. ام کلثوم دو دست خود را بر بالای سر خویش گذاشت و گفت: وامحمداه واجداه وانبیاه
🔸پس از شهادت حسین(ع)، سپاه دشمن به خیمهها هجوم بردند و آنچه بود به غنیمت گرفتند. آنان در این امر بر یکدیگر سبقت میرفتند. شمر به قصد کشتن امام سجاد(ع) همراه گروهی از سپاهیان، وارد خیمهگاه شدند که زینب(س) مانع این کار شد.
🔻به دستور عمر بن سعد و برای اجرای فرمان ابن زیاد، ده نفر داوطلب از سپاهیان کوفه، با اسبانشان بدن امام حسین(ع) را لگدکوب کردند و استخوانهای سینه و پشت آن حضرت را درهم شکستند.
🔺عمر بن سعد در همان روز سر حسین(ع) را به همراه سر شهدای کربلا که 72 سر بود با شمر و خولی و روانه کوفه کرد. امام سجاد(ع) که بیمار بود، به همراه حضرت زینب(س) و بقیه بازماندگان، به اسارت گرفته و به کوفه نزد ابن زیاد و سپس به دربار یزید در شام فرستاده شدند.
💠به دستور عمر بن سعد اجساد لشکریان کوفه دفن شدند؛ اما پیکرهای حسین(ع) و یارانش بر زمین ماند. سه روز بعد جماعتی از بنیاسد که در نزدیکی کربلا منزل داشتند، بر امام حسین(ع) و یارانش نماز گزاردند و آنان را دفن کردند.
#امام_حسین (ع)
#عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من با چایی شیرین تو، نمک گیر شدم حسین
هدایت شده از اینجا با هم باشیم⚘️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب به صحرا بی کفن
جسم شهیدان است
شام غریبان است... 🥀🏴
هدایت شده از انجمن راویان فجر فارس(NGO)
46.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستندویژه(قاسم ابن الحسن ها )
۱۳ شهید دانش آموز عصرعاشورای جهرم در جاده #مهاباد
🔸️🔹️🔸️🔹️
#ستارههای_شهر
#یاران_حمزه_سیدالشهداء
#انجمن_راویان_فجر_فارس
#ستاد_کنگره_امیران_سرداران_و_۱۵۰۰۰_شهید_ولایتمدار_استان_فارس
@raviyanfarss
@kshohadayefars
هدایت شده از شهدای غریب شیراز
🔷 ایام عملیات والفجر ۲ ، یکی از تاریخی ترین مقاومت ۸ سال دفاع مقدس، توسط رزمندگان استان فارس و شهر جهرم و فسا .
🔸پس از شکست مادی ایران در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه و انتشار ماجرای مظلومیت شهدای گردای کمیل و حنظله (که شهید ابراهیم هادی هم یکی از آنها بود)، روحیه نیروهای خودی بسیار ضعیف شده بود و بچه ها دیگر امیدی به پیروزی نداشتند. صدام هم در سطح جهان تبلیغات زیادی انجام داد و بیان نمود که ایرانیها دیگر روی پیروزی را در عملیاتهایشان نخواهند دید.
🔸«منتظریم کی شب حمله فرا میرسد.» عملیات در سیاهی شب و در ارتفاعات پیرانشهر آغاز شد. هدف تصرف پایگاه های عراق در عمق خاک این کشور بود. در ساعات اولیه چندین پایگاه به تصرف نیروهای اسلام و جبهه حق درآمد. گردان فجر شیراز به عنوان گردان پیش قراول و پیشتاز با فرماندهی یک بسیجی با اخلاص با نام مستعار «اشلو» اهل روستای جلیان شهرستان فسا برق آسا وارد منطقه «حاجی عمران» عراق می شود اما به محاصره می افتد. البته همه نیروهایی که اشلو را محاصره کرده بودند خود نیز به محاصره ما افتادند و در واقع محاصر در محاصره رخ داده بود (از پیچیده ترین عملیات های دفاع مقدس)!
🔸محسن رضایی در زیر آن آتش سنگین مستقیم با اشلو وارد صحبت می شود. «اشلو اشلو، محسن رضایی هستم. محسن محسن اشلو، به گوشم. سلام آقا مرتضی، اوضاع؟ مخلص آقا محسن عزیز هستم. خسته نباشی، وضعیت؟ بچهها تک تک سلام می رسونن، ملالی نیست جز دوری شما. اشلو، وضع تلفات، تدارکات و مهمات گردان؟ به حول و قوه اللهی تعدادی اسیر گرفتیم، شصت نفر سر پا و تعدادی زخمی و شهید، آذوقه برادران مزدور عراقی تا دلتون بخواد موجوده. تا الان هم پاتک عراقیا رو دفع کردیم. در خدمتیم.»
🔸محسن رضایی ادامه مقاومت اشلو و یارانش را با توجه به فاصله زیاد نیروهای خودی از آنها غیرممکن می بیند و پس از مشورت با شهید صیاد شیرازی دستور عقب نشینی آنها را از پشت بیسیم به او اعلام می کند.
🔸اشلو امتناع می کند و می گوید: اینجا تنگه احد است و اجازه نمی دهیم ماجرای تنگه احد اسلام بار دیگر در اینجا تکرار شود! اشلو و یارانش در یک تنگه پناه می گیرند و هواپیماها و هلیکوپترهای جبهه باطل آنها را بمباران می کنند اما اشلو کوتاه نمی آید! محسن رضایی مجدداً با بیسیم از او می خواد که برگردد اما غیرت اشلو اجاره بازگشتش را نمی دهد!
🔸مهمات و آب و غذا به حداقل می رسد. شب ها از ارتفاع به دامنه می آمد و برای نیروهایش آب می برد و در آن چند روز نام اشلو در میان فرماندهان جنگ در کل کشور پیچید. اشلو پنج شب و چهار روز آن مقاومت تاریخی را به عمل آورد و سرانجام جبهه باطل متحمل شکست می شود و ۲۰۰ کیلومتر تصرف می شود و ماجرای مقاومت او در کل جبهه می پیچد و رزمندگان در همه جبهه ها از حماسه اشلو می گویند و یک بار دیگر وضعیت روحی جبهه اسلام به حالت اولیه بازگشت.
🔸فیلمی از او وجود دارد که تنها آرزویش را بوسیدن دست امام معرفی می کند. خبر مقاومت تاریخی اشلو به امام نیز می رسد و محسن رضایی او و یارانش را به نزد امام می برد.
اشلو سعی در بوسیدن دست امام دارد که محسن رضایی به امام می گوید ایشان همان فرمانده ای است که خدمتتان عرض کردم و ناگهان امام پیشانی اشلو را می بوسد!
🔸دلیل گذاشتن لقب «اشلو» برای او این بود که وی با لباس عراقیها به سنگرها و تجمعات آنها میرفت و با آنان هم غذا میشد و صحبت خود با آنها را با کلمه «اشلونک» (حالت چطوره؟) آغاز می کرد که بعدها به لحاظ این شجاعت مخفف کلمه «اشلونک» یعنی «اشلو» لقب ایشان قرار گرفت.
♦️او کسی نبود جز سردار تنگه احد، شهید مرتضی جاویدی، همان شهیدی که در عملیات کربلای ۵ با شجاعت هرچه تمام حاج قاسم و بچههای لشکر ثارالله کرمان را از اسارت قطعی نجات میدهد تا بر عمر او افزوده شود و امروز همه رزمندگان جبهه حق بر پشت دیوارهای بیت المقدس پا بر زمین بکوبند!
🔸شادی روح مرتضی جاویدی و همه شهدای استان فارس، بالاخص ۷۲ شهید شهرستان های جهرم و فسا در این عملیات صلوات....
https://eitaa.com/shohadaye_shiraz
نشردهید
هدایت شده از انجمن راویان فجر فارس(NGO)
Nejat-e -haj Ghasem- Hunayn(1).mp3
15.17M
🕯 نجات حاج قاسم ...
🩸 ۱۷ بهمن ماه ۶۵ در خلال عملیات کربلای۵ ، #حاج_قاسم_سلیمانی همراه با تعدادی از یارانش در محاصره دشمن قرار میگیرند و....
آخرین ماموریت اشلو "شهید مرتضی جاویدی"...
🎖 این روایت رادیویی بسفارش کنگره سرداران و ۱۵۰۰۰ شهید استان فارس ، توسط جوانان انقلابی گراش ، جهت روایت هفتم "شاهدان" ستاره های شهر ، تهیه شده است .
#پادکست
▪️🇮🇷▪️
🔴 #انجمن_راویان_فجر_فارس
🔴 کنگره سرداران و ۱۵۰۰۰ شهید استان فارس
✔️ @raviyanfarss
✔️ @kshohadayefars
✔️ #انتشار_دهید
هدایت شده از انجمن راویان فجر فارس(NGO)
بین الحرمین
#شهر_مقدس_شیراز
#موکب_عزیزم_حسین
بلوار #شهید_دکتر_چمران
نبش کوچه ۲۸
هرشب تا پایان ماه صفر
تا ساعت۲۳
کاربچه های باصفای #کافه_شهدا
#انجمن_راویان_فجر_فارس
@raviyanfarss
روزی بالاخره به شرایط ایدهآلت میرسی و فراموش نکن مقابل هرکس که در کمال تعجب، دستاوردهای خودش را با تو قیاس کرد و از رسیدنهای تو و نرسیدنهای خودش و چراهای روزگار حرف زد؛ قاطعانه بایستی و بگویی: "چون من سخت تلاش کردم و به خودم سخت گرفتم و خودم را بیمحابا محدود کردم و تمام وقتهایی که تو به قضاوت و قیاس و تفریح نشسته بودی، داشتم کار میکردم و میجنگیدم و به تنهایی به بنبست میرسیدم و دوام میآوردم و وقتی با من از این پلههای بسیار و دامنهی ناهموار نگذشتهای و ذرهای از دشواریهایی که به جان خریدهام را نچشیدهای و زمانت را به آسایش و راحتطلبی اختصاص دادهای، حق نداری روی قله کنار من بایستی و جوری از سهولتِ رسیدنم حرف بزنی که خستگیهای مسیر به تنم بماند!
آدمها فقط حق دارند خودشان و تلاشها و دستاوردهای خودشان و مسیر زیستیِ خودشان را قضاوت کنند.
تو چه میدانی برای اینکه امروز بتوانم بخندم، چند بار گریستهام و برای نفسهای آسودهی امروزم، چندینبار نفسهایم به شماره افتاده و چندبار به انتهای خطِ طاقتم رسیده و با خستگی و ناکامی بازگشتهام؟
کسی چه میداند در جهانِ دیگران چهها گذشته و آدمهای به مقصد رسیده کدامین مسیرهای صعبالعبور و دشوار را پشتسر گذاشتهاند؟
کسی چه میداند بهای لبخندهای امروز، چندین زخم و آسیب و اندوهِ جانفرسا در دیروز بوده؟
هدایت شده از راوی_شو
💠بلطف خدا از روز پنجشنبه چهارم تیرماه ۱۴۰۳ در ۱۸ ساعت کاری ، با حضور منتخبین اولیه ضبط راستی آزمایی مسابقه راوی شو آغاز گردید و تا جمعه شب ادامه خواهد در داشت.
💠در روز اول تعداد ۳۴ گروه مورد راست آزمایی قرار گرفتند.
💠شایان ذکر است ، مسابقه بزرگ #راوی_شو در ایام هفته دفاع مقدس باستقبال دومین #کنگره_شهدای_فارس خواهد رفت و از شبکه های استانی و ملی ، پخش خواهد شد.
#منتظر_باشید ⚘️⚘️⚘️
https://eitaa.com/ravi_sho