🌙 شبنوشت 🌙
۵ دروغ در یک گزاره
(به مناسبت سالروز «استقلال آمریکا» از بریتانیا)
🔹 اگر از اطرافیان، آشنایان، دوستان و ... (ترجیحا تحصیلکرده و دانشگاهرفته باشند) بخواهید که هر آنچه راجع به تاریخ آمریکا می دانند برای شما شرح دهند، به احتمال بسیارقوی حداکثر چیزی که به شما ارائه خواهند داد آن است که:
«در سال ۱۴۹۲ میلادی، یک دریانوردِ ماجراجویِ مسیحیِ ایتالیایی (ونیزی) به نام کریستف کلمب قاره ی آمریکا را کشف نمود».
🔻 چیزی بیش از این خواهند گفت؟ گمان نمی کنم. (پس بخوانید.)
نه صرفا اکثریت ما، بلکه اکثریت و قاطبه ی مطلق مردم دنیا نیز این گزاره را به عنوان یک واقعیت مسلّم و محرز پذیرفته اند.
اما شاید دانستن این مطلب برای شما جالب و البته غم انگیز باشد که گزاره ی مذکوری که یک عمر آن را واقعیتی مبرا از هرگونه شک و شبهه می پنداشتیم، از اساس کذب و غیرواقعی است.
❌ دروغ اول: اینکه کریستف کلمب دریانوردِ ماجراجویی بیش نبوده و صرفا از سر کنجکاوی پا به این سفر نهاده است. خیر! این مطلب دروغ مسلّم و واضحی بیش نیست. تاریخ تصریح دارد که از حدود یکی دو سال قبل، مقدمات این سفر کاملا برنامه ریزی شده و هدف نیز کاملا مشخص بود. از خیل همراهان کریستف کلمب می توان به دو منجّم اشاره کرد که نقش ناوبری و تشخیص مسیر برای هدفی از پیش تعیین شده را بر عهده داشتند (به طرف هندوستان).
❌ دروغ دوم: دین کریستف کلمب «مسیحیت» نیست، بلکه نامبرده فردی یهودی بوده که بنابر دلیل یا دلایلی دین و مذهب اصلی خود را مخفی نموده است (یهودیان اساسا به مخفی کاری شهره اند).
❌ دروغ سوم: ملیت کریستف کلمب «ایتالیایی» نیست، بلکه وی فردی «اسپانیایی» تبار و از یهودی های کاتالان محسوب می شود. او بنابر دلیل یا دلایلی ملیت اصلی خود را نیز مخفی نموده است.
❌ دروغ چهارم: نام این فرد اصلا «کریستف کلمب» نیست، بلکه نام اصلی وی «جان کالُن» می باشد. شخص مذکور نام اصلی خود را مخفی کرده بود؛ بنابر دلیل یا دلایلی.
❌ دروغ پنجم: عبارت است از «کشف» قاره ی آمریکا!! این دروغ به واقع مهم ترین و بلکه فراگیرترین دروغ از میان دروغ های پنجگانه ی یادشده بشمار می رود. مختصر آنکه این قاره نه تنها کشف نشده، بلکه به صورت کاملا آشکار، کابویی وار و در نهایت خشونت و سبعیت «غصب» شده است. برای اثبات این موضوع شواهد تاریخی فراوان است. مثلا دکتر هاوارد زین؛ استاد دانشگاه بوستون و مورخ شهیر آمریکایی در کتاب تاریخ آمریکایش صریحا ذکر می کند که در زمان قدم نهادن کریستف کلمب در این سرزمین، ۷۵ میلیون انسان در سرتاسر این قاره زندگی می کرده اند. با این اوصاف، چه کشفی و چه کشکی؟؟!!
🔲 روشن است که این میزان مخفی کاری نه تنها نمی تواند عادی و بی اهمیت باشد، بلکه به شهادت تاریخ، همه و همه در راستای اجرایی نمودن پروژه ای بود که در مرحله ی نخست به تشکیل ایالات متحده و در مرحله ی دوم و اصلی به ایجاد رژیم نامشروع صهیونیستی (اسرائیل) منتج و منجر گردید. (جهت مطالعه ی بیشتر، می توانید به کتاب «تاریخ پنهان و ناگفته ی آمریکا» مراجعه فرمایید)
📣 دیروز ۴ جولای بود؛ سالروز استقلال آمریکا از بریتانیا؛ روزی که عده ای سرمایه پرستِ برده دار توانستند به طور رسمی برای مدت های مدید اشغال قاره ای عظیم و غنی به نام «آمریکا» را با عنوان «استقلال» لاپوشانی نمایند. لعنة الله علیهم
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
من که نباید از «نقد» دلخور و دلگیر شوم
امام حسین علیه الصلاة و السلام:
🌹 مَن أحَبَّکَ نَهاکَ ...
(بحارالانوار – جلد ۷۵ – صفحه ۱۲۸)
❇️ ملاحظه
دوستان واقعی من آنانی نیستند که صرفا و دائما به تحسین من و بهبه و چهچه گفتن می پردازند، بلکه دوستان واقعی کسانی هستند که از من انتقاد می کنند و عیوبم را به ما اهدا می نمایند.
😄 ضمنا اگر آسمان هم بر زمین فرود آید و یا زمین به آسمان بچسبد، بنابر عذری مِن بعد حاضر نیستم و نخواهم شد که به ضعف قلم اعتراف کنم و آرزومندان نیز ناچارند که این آرزو را با خود به گور ببرند! این هم از میزان انتقادپذیری من!!
بنده فیالحال اینگونهام، اما شما اینگونه نباشید!
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
نازنینی تو ولی در حدّ خویش! (قسمت دوم و پایانی)
(به بهانه ی پخش سریال گاندو)
لطفا یک لحظه متمرکز شوید!
⭕️ وقتی رسانه ها و کارشناسان متعدد کشور، مکررا و در ابعاد گسترده به بازتاب و تحلیل خبر کشف یک جاسوس و خرابکار در عمق تیم مذاکره کننده و یا دولت می پردازند و دائما از بزرگی اتفاق مذکور و خیانت این افراد می گویند و می نویسند به گونه ای که این ماوقع برای مدت ها در صدر اخبار روز کشور می نشیند، گمان می کنید که در اذهان عامه ی مردم چه تصوری ایجاد خواهد شد؟
❇️ پاسخ:
این تصور نادرست که لابد ریشه ی وضع کنونی توافق برجام (= خسارت محض) و اشکالات فاحش موجود در متن این توافق و نیز روند مذاکرات، و یا بی تدبیری ها و بدتدبیری های اظهر من الشمس دولت محترم فعلی، نه ناشی از جهت گیری ها و رویکردهای غلط و غیرانقلابی دولت که صرفا ناشی از خرابکاری ها و خیانت های فلان جاسوس بوده است. این تصورِ به غایت غلط دقیقا همان چیزی است که غربگرایان می خواهند و می پسندند. خواه یا ناخواه این تصور نتیجه ی طبیعی و اجتناب ناپذیر پرداخت اینچنینی به فقره ی کشف جواسیس آنچنانی است.
♦️ به عنوان نمونه، تصور می کنید حداکثر خیانتی که یک جاسوس در تیم مذاکره کننده می تواند مرتکب شود مگر چیست؟
آیا چیزی بیش از آن است که مثلا مخفیانه خطوط قرمز توافق شده در جلسات خصوصی تیم مذاکره کننده ی ایرانی را به مذاکره کنندگان آمریکایی اطلاع دهد؟ (مثلا در مقام خدمت به تیم آمریکایی افشا کند که تیم ایرانی در جلسات خصوصی به تعداد ۵۰۰۰ سانتریفیوژ قانع هستند، اما پای میز مذاکره میزان اولیه را ۱۰۰۰۰ عدد سانتریفیوژ اعلام خواهند کرد). گمان نمی کنم چیزی فراتر از این باشد.
صد البته و بی هیچ شک عمل مذکور خیانتی بزرگ، فراموش نشدنی و شایسته ی مجازاتی عبرت انگیز است، اما به راستی
◀️ ضربه ی خیانت مذکور به منافع ملی سنگین تر است یا آنکه جنابی در بالاترین سطوح مدیریت اجرایی کشور، رسما و علنا کمر به تغییر رویکرد کلان کشور بسته و بزرگترین خصم این نظام و مردم را «کدخدا» توصیف کند؟ کدام؟
◀️ این خیانت عظیم تر است یا آنکه فلان حضرت در میانه ی انبوه دشمنی های گوناگون دشمنان تابلودار، صریحا کنار گذاشتن توان دفاعی کشور را به عنوان راه پیشرفت و تعالی تجویز نماید؟ کدام؟
سخن در این خصوص بسیار و ما نیز نه سخندان و نه سخنران!
✅ تکرار می کنم که هدف این نوشته خدای ناکرده انکار یا تخفیف سطح خیانت نامبردگان یا تخطئه ی ساخت سریال پیرامون این موضوعات نبوده و نیست، بلکه غرض جانمایی درست نقش جواسیسی نظیر فلان و فلان و تبیین میزان اهمیت و تأثیر واقعی امثال آنان بود تا از این دریچه بتوانیم توان و تمرکزمان را بر روی مسائل و اتفاقات به صورت بایسته و متوازنی پخش نماییم و به هر موضوع به مقدار ارزشش توجه کنیم.
نازنینی تو ولی در حدّ خویش
الله الله پا منه از حدّ خویش
@abarshagerd ✍️
☀️ الآن نوشت ☀️
♦️ دقایقی پیش جناب آقای عراقچی در نشست اعلام گام دوم اقدام متقابل ایران:
«یک طنزی این وسط اتفاق افتاده و آن اینکه آمریکا که خودش از برجام خارج شده، خواستار نشست شورای حکام شده و خواستار رسیدگی به نقض برجام توسط ایران شده است.»
🔰 ملاحظه:
◀️ طنز تلخ آنجایی روی می دهد که از درون دولت پالس کافی فرستاده شود که اگر آمریکا مایل باشد می تواند بدون هیچ هزینه ای از برجام خارج شود و ایران حالا حالاها در این توافق خواهد ماند!
◀️ طنز تلخ آن است که دولت خروج طرف اصلی ایران در مذاکرات را «خروج یک مزاحم» عنوان کند!
◀️ طنز تلخ آن است که در ابتدای حصول برجام، به جای اجرای گام به گام تعهدات، همه را به سرعت و در یک مرحله انجام دهیم، اما نوبت به اقدام متقابل که رسد، گام به گام و خرامان خارج شویم! (البته اگر عزمی واقعی برای خروج از برجام وجود داشته باشد!)
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
۳۵ گل خوردیم، اما برنده شدیم!
🔴 «تحقیر ملی»؛ یعنی
به جای استیفای حقوق پامال شدهی ملت به واسطهی برجام و نیز بدعهدی آمریکا و اروپاییها، جماعتی نانجیب به جای آنکه فرصت را غنیمت شمرند و غرب را مورد فشار (از جمله فشار رسانهای) قرار دهند، به مردم القا کنند که "بروید خدا را شکر کنید که جنگ نشد"!!!
⚡️ ببینید که چگونه آشکارا و بیپروا سطح کشور، عزت آن و نیز مطالبات بهحق ملت را تا این حد تقلیل و تخفیف میدهند.
طرف میگفت: با ۳۵ گل خورده توانستیم پیروز شویم!
پرسیدند: چگونه؟
پاسخ داد: خدا را شکر که ۳۵ تا گل بیشتر نخوردیم. آخه ممکن بود به جای ۳۵ تا گل، ۷۰ تا گل بخوریم!! 😃
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
«مادر» آن گونه، «زن بابا» چگونه؟!
🔴 سؤال:
هدف جناب ظریف از طرح مکرر موضوع و عنوان «تیم B» چیست؟
🔲 پاسخ:
برجسته سازی تصنعی نقش امثال بولتون در دولت ترامپ تحت عنوان «تیم B» با هدف ترور شخصیت جمهوری خواهان به منظور کمک به تقویت دموکرات ها برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ و از این رهگذر تداوم پروژه ی «برجام». (البته به نظر می رسد که این صرفا یکی از دلایل باشد)
🎯 این پاسخ موجز، اجمال همان چیزی است که جناب ظریف و دولت فعلی در قوه ی تخیل خود در پی آن هستند.
⬛️ به راستی، با فرض روی کار آمدن دموکرات ها در انتخابات آتی ریاست جمهوری در آمریکا، چه تضمینی وجود دارد که آن دولت نیز همانند دولت دموکرات اوباما روح و جسم برجام را آش و لاش نکند؟! وقتی مادرِ برجام (اوباما) آن گونه با بچه ی خود تا کرده است، چه انتظاری از زن بابا می توان داشت؟!
عالم «حقوق»، عالم تضمین هاست. دولت حقوقدان در این زمینه چه تضمینی می تواند ارائه نماید؟
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی
این ره که تو می روی به ترکستان است
@abarshagerd ✍️
🌤 عصرنوشت 🌤
حجت خدا؛ خامنهای در ۱۲ مرداد ۷۶ :
💥 «غلط است كه كسى احوال خود را از ديگرى بپرسد. بعضى عادت كرده اند كه بنشينند ببينند خبرگزاری هاى وابسته به صهيونيست ها و مستكبرين و سرمايه دارانى كه با اسلام و مسلمين و نظام اسلامى مخالفند، درباره ايران چه میگويند! معلوم است كه آنها نمیتوانند واقعيت را بگويند! حتّى نمیتوانند واقعيت را درك كنند. آنها ملت ما را نمیشناسند، كشور ما را نمیشناسند، نظام ما را نمیشناسند.»
✅ فی تقلّب الأحوال عِلمُ جواهر الرّجال (نهج البلاغه)
◀️ بیانات در مراسم تنفیذ دور اول ریاست جمهوری اصلاحات
#انقلاب_احوال
@abarshagerd ✍
🌤 صبحنوشت 🌤
🔻 جناب ظریف اخیرا در یک پیام توئیتری تصریح کرده اند: «بولتون و نتانیاهو در سال ۲۰۰۵ با اصرار بر غنیسازی صفر توافق پاریس میان ایران و سه کشور اروپایی را از بین بردند. نتیجه؟ ایران غنیسازی خود را تا سال ۲۰۱۲، صد برابر کرد. اکنون آنها با همین توهم، دونالد ترامپ را برای از بین بردن برجام فریب دادهاند. تیم بی درس نگرفته است. ولی دنیا باید درس بگیرد.»
🔰 ملاحظه:
بنابر نوشته ی جناب ایشان، در سال ۸۳، این فلان و فلان بودند که با سیاست غنی سازی صفر توافق پاریس را از بین بردند. فرض کنیم این حرف صحیح باشد و راهبرد بلندمدت اروپایی ها در قبال موضوع هسته ای ایران با راهبرد امثال فلان و فلان متفاوت باشد.
بگذریم از اینکه ایشان تلویحا اروپایی ها را «آدم های خوب» قصه و فلان و فلان را «آدم های بد» قصه تصویر کرده و باز هم دُم به تله و تاکتیک مشهور و لورفته ی پلیس خوب – پلیس بد داده اند. بماند.
💥 در برجام که دیگر سیاست «غنی سازی صفر» در کار نیست. این تحفه (برجام) را دیگر چه کسی به فنا داد؟! نابودگرِ نخستینِ آن احیانا دولت دموکرات و میانه رویِ!! اوباما نبود؟!
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
🔴گفتگوهایی که ضرب الاجل را کم اثر می کنند
🔺امروز رئیس جمهور روحانی سخنان خوبی در جلسه هیات دولت داشت. وی خطاب به اروپایی ها که از کاهش برخی تعهدات برجامی ایران اظهار نگرانی میکنند، گفت:
🔹 «شما نمیخواهد نسبت به ایران نگران باشید، نگرانی شما باید از آمریکا باشد که کل این تعهد و برجام را زیر پا گذاشته و تمام تعهدات بینالمللی را متزلزل کرده است... ما 14 ماه به شما فرصت دادیم و باز هم با اقدام جدید خود 2 ماه دیگر فرصت دادیم و اقدامات ایران کاملاً صحیح، درست و در چارچوب قانون است.»
🔹این سخنان به خوبی موضع ما را برای اروپایی ها روشن کرد. اما وقتی این مواضع با برخی اقدامات در تضاد باشد، کارآیی خود را در توجیه اروپایی ها از دست می دهد.
🔹وقتی کاخ الیزه گزارش می دهد امانوئل ماکرون در گفتگوی تلفنی ۱۵ تیر با حسن روحانی به توافق رسید تا شرایط از سرگیری گفتگو بین همه طرف ها را تا ۹ روز دیگر (۱۵ ژوئیه/۲۴ تیر) بررسی کند و طی روزهای آینده رایزنی های خود را با مقامات ایران و طرف های بین المللی ادامه خواهد داد، دیگر ضرب الاجل گام دوم کارایی خود را از دست می دهد و این سخنان تند و بی پروای جناب روحانی بی معنا جلوه می کند.
🔹چه ابهامی در اقداماتی که اروپایی ها باید انجام دهند وجود دارد که نیاز به گفتگو باشد؟ بجز این که این گفتگو ها با هدف گرفتن امتیازات جدید از جمهوری اسلامی ست؟
🔹وقتی امانوئل ماکرون رسما می گوید هدفش«مدیریت همیشگی فعالیت هستهای ایران، کنترل فعالیت موشکهای بالستیکی ایران و توان مقابله با نفوذ ایران در منطقه» است و اختلافش با ترامپ فقط روی شیوه الزام ایران است، گفتگو با وی چه فایده ای برای کشور دارد؟
🔻این گفتگو های تلفنی و قرار گذاشتن ها از این جهت که ضرب الاجل مقتدرانه جمهوری اسلامی را کم اثر می کند، خطرناک است. چراکه آمریکا را برای کشاندن ایران به میز مذاکره امیدوار و کشور را از رهایی از تحریم ها دورتر می سازد. پافشاری قاطع بر لغو تمامی تحریم ها و فروش کامل نفت جمهوری اسلامی، تنها صدایی ست که باید از قول و فعل دولت جمهوری اسلامی به گوش دنیا برسد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🌙 شبنوشت 🌙
۴ یا ۵ سال پیش، یک روز عصر رفته بودم کتابفروشی.
دیدم چندتا کتاب خوب پیرامون تاریخ و ساختار سیاسی آمریکا در قفسه هایشان وجود دارد. ۴ یا ۵ تا (دقیقا خاطرم نیست) از آنها را برداشتم و روی میز کتابفروش گذاشتم تا هزینه را حساب کنم.
♦️ آقای کتابفروش با تعجب از من پرسید که این همه کتاب در مورد آمریکا می خواهی چکار؟ و به شوخی گفت که از جان آمریکا چه می خواهی؟!
ناگهان به ذهنم رسید که در پاسخ، این جمله ی به یاد ماندنی از استاد ایزدی را به این بنده ی خدا ارائه کنم.
❇️ پاسخ دادم که اصلا بیایید فرض کنیم که آمریکا دوست ما باشد نه دشمن. حتی در این صورت هم، یکی از ویژگی های انسان عاقل آن است که دوستان خودش را هم خوب بشناسد، چه رسد به دشمنان!
💥 بنابرین، ما آمریکا را چه دشمن خود فرض کنیم یا چه دوست، ناچاریم که در باره ی این کشور و حاکمیت و مناسبات آن مطالعه و تحقیق نماییم و به وضعیت «اِشراف» برسیم.
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
🎥 اگر فی الحال کار مهم تری ندارید، توصیه می کنم این قطعه ی ۴ دقیقه ای را با دقت تماشا کرده و استماع فرمایید.
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
الله اکبر به این عمق نظر
ولیّ خدا؛ خامنهای در ۱۷ شهریور ۹۰ :
✅ «شما ببينيد امروز وسائلى كه براى اغواى دل جوانها هست، چقدر است؛ قابل مقايسهى با گذشته نيست. اين ماهوارهها، اين اينترنتها، اين انواع و اقسام وسائل ارتباطات، اينها دلها را اغوا ميكند، جذب مي كند، از راه به در مي برد، انگيزههاى معنوى را در انسان سست مي كند، شهوات را در انسان بيدار مي كند. با وجود همه اينها، اين مجالسى كه اشاره شد و شما ديديد، اكثرشان همين جوانهايند. بعضى اوقات شايد ظواهرشان هم نشان نمي دهد كه اينها دل در گرو محبت الهى دارند، اما دارند؛ مىآيند، با خدا حرف مي زنند، اشك مي ريزند. اشك آنها مايه غبطه انسان است. انسان نگاه مي كند، مىبيند اين جوان آنجا نشسته، همينطور اشك بر روى چهره او جارى است. انسان به حال اينها غبطه مي خورد. اينها دلهاشان پاك است، اينها صافند، نزديك به خدايند؛ همين، 👈 مايه نصرت 👉 است؛ «هوالّذى ايّدك بنصره و بالمؤمنين».
🌹 العاقل تکفیه الإشارة
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
◀️ بیانات در جمع اعضای مجلس خبرگان
@abarshagerd ✍️
🌤 عصرنوشت 🌤
♦️ هیلاری کلینتون: آمریکا با خروج از برجام اهرم فشار خود را علیه ایران از دست داد.
🔰 ملاحظه:
«ناآگاه» یا «خائن» بودند/هستند آن کسانی که القا می کردند/می کنند با پیروزی هیلاری کلینتونِ دموکرات در کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶، حال برجام بسیار بهتر از وضع کنونی اش بود و حتی می شد با برجام های دیگر سایر تحریم ها را هم برداشت!!!
می بینید که این سرکار علیه صریحا از «اهرم فشار» سخن می گوید. مبانی گفتمانی و نیز تاریخِ تاریک ایالات متحده به وضوح ثابت می کند که آنها اهرم فشار را صرفا با هدف ستاندن اهرم های قدرت طرف مقابل به کار می گیرند، نه کاهش یا حذف فشارها (مثلا رفع تحریم های اقتصادی).
@abarshagerd ✍️
🌤 عصرنوشت 🌤
گلایهای کوتاه اما بزرگ از برخی دوستان تحلیلگر
🔷 در این چند روزِ پس از اجرایی شدن تحفهی «اینستکس»، مکررا از یکسان بودن نقشهی براندازی لیبی و ایران سخن به میان آمده و ظاهرا منبعد نیز تا مدتها چنین خواهد بود.
🔴 اما سخن گلایهآمیز ما آنکه:
چرا دوستان تحلیلگر آنچنان پیرامون تفاوت ماهوی و اساسی لیبی و ایران و نیز وضعیت این دو، مقاله و یادداشت نمینگارند؟
خدای ناکرده از این تفاوت بیخبرند؟
آیا مطلع نیستند که اساسا براندازی در ایران عزیز با فروض و نقشههایی که غرب در نظر دارد ممکن نیست؟
آیا ملتفت نیستند که اگر سراسر یک یادداشت لبریز از یکسانی و اینهمانی ماجراهای مذاکرات با غرب، برجام، اینستکس و ... و روند براندازی و ویرانی لیبی باشد، و در عین حال از عدم امکان عملیاتی شدن نقشهی غرب برای سرنگونی قذافی در ایران سخنی به میان نیاید، در ذهن مخاطب چه تصوری ممکن است ایجاد شود؟
آیا این کار صرفا به ریختن ته دل مخاطب منجر نخواهد شد؟
✅ متواضعانه نگارندگان محترم را به ورود جدی و بیش از پیش به این عرصهی خطیر و مهم دعوت میکنم.
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
♦️ معاون اوباما و یکی از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ به گونه ای وعده ی بازگشت آمریکا را به برجام مطرح می کند که بی خبران خیال کنند که عملکردِ دولتِ دموکراتِ رئیس سابقش (اوباما) در قبال برجام، چه تخم های طلایی برای ایران به ارمغان آورده است!
⬅️⬅️ نخستین ناقض برجام، «دولتِ دموکراتِ اوباما» بود. این را همه بدانند.
@abarshagerd ✍️
دل از جواهر مهرت چو صیقلی دارد
بود ز زنگ حوادث هر آینه مصقول
🌹 عرض تبریک به مناسبت سالروز ولادت امام رئوف حضرت رضا علیه الصلاة و السلام
🌻 فرمود: التودد إلی الناس نصف العقل
تحف العقول - صفحه ۴۴۳
@abarshagerd ✍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امروز (۲۳ تیر ۹۸) - بجنورد
📝 بازنشر به سبب اظهارنظر امروز آقای رئیس جمهور 👇👇👇
🌙 شبنوشت 🌙
پاسخ به شبهه ای تکراری
🔻 براستی اگر «برجام» توافق بدی برای ایران بشمار می رود، پس چرا آمریکا از آن خارج شد؟
❇️ پاسخ نقضی:
علاوه بر برجام، آمریکا از توافق INF (پیمان منع آزمایش موشک های هسته ای میان برد و کوتاه برد) که برای دستیابی به آن تلاش فراوان نمود نیز خارج شد. این در حالی بود که توافق مذکورِ آمریکا با شوروی (گورباچف)، توافقی مطابق با میل آمریکا بود. بنابرین، خروج آمریکا از یک توافق لزوما به معنای مفید بودن آن توافق برای طرف مقابل و مضر بودن آن برای آمریکا نیست، که اگر «برجام» توافق خوبی برای ایران و توافق بدی برای آمریکا محسوب می شود، پس اساسا چرا آمریکایی ها در آن وارد شدند؟
❇️ پاسخ حلّی:
به دلایل متعدد می توان اثبات نمود که «برجام» اساسا توافق خوبی برای آمریکا و توافق بدی برای ایران بشمار میرود که پیشتر در مطالب قبلیِ کنال به مناسبت های مختلف به برخی از این دلایل اشاره کردیم.
ما نیز همانند حامیان و مدافعان برجام معتقدیم که این توافق اساسا بر مبنای راهبرد "برد - برد" تهیه و تنظیم شده است، با این تفاوت که ما بر این باوریم هر دو سوی «برد» آن نصیب آمریکا شده است. از یک سو صنعت هسته ای کشور در بخش های بسیار وسیعی عملا متوقف یا به شدت به عقب رانده شده و از سویی دیگر ساختار تحریم ها براساس متن برجام بر سر جای خود باقی است.
براستی اگر برجام توافق بدی برای آمریکا است و آمریکایی ها هم این توافق را به ضرر خود تلقی می کنند، پس چرا این توافق را از اساس سرنگون نکردند، بلکه برجام را سر پا نگه داشته و صرفا خودشان از آن خارج شدند. این در حالی است که آمریکایی ها به آسانی می توانستند با دستاویز قرار دادن یک بهانه ی واهی و توسل به بند ۳۷ برجام، تحریم های شورای امنیت را بازگردانده و کل توافق را از هم بپاشانند. این کار برای آمریکا مستلزم زحمت خاصی بود؟ خیر!
💥 آمریکا، نه به علت بد و مضر بودن این توافق برای آمریکا و یا نه به علت مفید بودن این توافق برای ایران، بلکه به سبب یقینی که بر ماندن دولت فعلی در برجام داشت این از توافق خارج شد.
💥 آمریکا وقتی به عینه می دید که با نقض عهدهای مکرر خود و تهی کردن برجام از هرگونه خاصیت برای ایران، از یک طرف هیچ واکنش متقابلی از جانب دولت دریافت نمی کند و از دیگر سو نمی تواند نظام اسلامی را وادار به واگذاری امتیازات بیشتر، عقب نشینی و تسلیم در سایر حوزه ها (نظیر امنیتی، منطقه ای و ...) کند، لذا تصمیم به خروج از برجام گرفت تا این بار با وارد ساختن فشار روانیِ ناشی از خروج از این توافق، ایران را مجبور به عقب نشینی و امتیاز دادن کند.
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
دوسِت دارم رو تو به من کِی میگی؟!
گمون کنم وقت گل نِی میگی!
🔘 دلسوزانهای خطاب به غربگرایانِ فارسیزبان
♦️ اگر تمامی خوشخدمتیها، خیانتها، جا خالی دادنها، استفاده از امکانات نظام برای زدن زیرآب نظام و ... را با جان و دل انجام میدهید به خیال آنکه این نظام ساقط شود و غربیها نیز با نثار یک غمزه و کرشمه، دل از شما بربایند و شما را در این کشور به نان و نوایی برسانند، باید عرض کنیم که سخت سرکار هستید و شدیدا هم خیالاتی!
🐴 بر فرض محال که این نظام سرنگون شود، بویی که از آن به مشام شما خواهد رسید هرگز بوی کباب نیست. اشتباه نکنید! بوی داغ کردن حمار هم نیست! بلکه بوی داغ نمودن همان شتری است که در خوابِ خوش پنبه دانه میدید! 🐫
اگر آمریکاییها بر این کشور مسلط شوند، حتم بدانید که اگر در ردیف نخست زندانیان و اعدامیها نباشید، قطعا در ردیف دوم حضور پررنگی خواهید داشت! شک دارید؟ راه برطرف کردن این شک چندان دشوار نیست. اگر آیندهتان برایتان مهم است، وقت صرف نمایید و سرگذشت «نوریگا» را در پاناما و «مرسی» را در مصر با دقت مطالعه کنید. شاید با یکدیگر همنظر شدیم!
بروید شکرگزار نظامی باشید که انواع و اقسام خیانتها و جنگولکبازیها را به راحتی در آن انجام میدهید و با این حال هنوز هم سرتان بر تنتان میچرخد!
🎯 غرض آنکه اگر روزی روزگاری مشاهده کردید که نِی نیز گل و شکوفه داد، آن وقت غرب نیز امثال شما را آدم حساب خواهد کرد!
@abarshagerd ✍️