☀️ گاهِ ظهر ☀️
🔘 اگر نعمتهای خدا را «شکر» نمیکنیم حداقل گهگاهی آنها را به «خاطر» بیاوریم، و اگر هم نعمتهای خدا را فراموش میکنیم حداقل آنها را «انکار» نکنیم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
🌻 عید عظیمالشأن قربان را صمیمانه تبریک عرض میکنم.
🌹 وَإِذِ ابْتَلَىٰ إِبْرَاهِيمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ ۖ قَالَ إِنِّي جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا ۖ قَالَ وَمِن ذُرِّيَّتِي ۖ قَالَ لَا يَنَالُ عَهْدِي الظَّالِمِينَ (بقره، ۱۲۴)
@abarshagerd
🌙 گاهِ شب 🌙
یه پیشنهاد برای فردا
🌹 اگه قصد و دوست داریم که فردا نماز عید قربان رو بخونیم اما تصور میکنیم که به خاطر طولانی بودن دعای قنوت(اللهم اهل الکبریاء و العظمه ...) ممکنه خسته بشیم و نتونیم نماز رو بخونیم، یه پیشنهاد دارم که این مانع احتمالی رفع بشه.
⬅️ براساس فتوای آیتالله العظمی خامنهای، در قنوت نماز عید قربان و نماز عید فطر، هر ذکر و دعایی که خواستیم میتونیم بخونیم و همون مقدار کافیه. مثلا فردا در قنوتهای نماز عید قربان به جای خوندن دعای «اللهم اهل الکبریاء و العظمه ...»، میتونیم فقط یه دونه ذکر «سبحان الله» یا «الحمدلله» یا «لا اله الا الله» یا «لا حول و لا قوة الا بالله» یا ... و یا هر دعایی که خواستیم بخونیم؛ به همین سادگی! 🌻
دعاگو هستیم.
لطفا دعاگو باشید!
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
این تناقض فاحش اتفاقی است؟
🔴 از نظر غربگرایان، صرف هزینه برای کسب و حفظ «استقلال کشور» اساسا تلاشی بیهوده، بینتیجه، غیر حکیمانه و مضرّ است؛ اما صرف هزینه برای تبدیل کشور به یکی از واگنهای «وابسته» به لوکوموتیو استعمارگران غربی حتی به قیمت شکستن کمر تولید ملی، تبدیل کشور به مقصد سیل واردات، کاهش سرسامآور ارزش پول ملی، بدهیهای هنگفت، بستن دستوپای کشور، تخریب ارتباط با همسایهها، لو دادن تمامی مناسبات و روابط بانکی داخلی و خارجی، قطعی برق به موجب پذیرش معاهدهی پاریس و ...، همه و همه از مصادیق عقلانیت بوده و از لوازم اجتنابناپذیر نیل به «توسعهیافتگی» است! آنهم نه «توسعهی مدرن» بلکه «توسعهی شبهمدرن»!!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌤 گاهِ عصر 🌤
نگرانی امام خامنهای از نام من و شما در ایتا:
⚠️ «اسم فارسی را با خط لاتین می نویسند! خب چرا؟ چه کسی میخواهد از این استفاده کند؟ آن کسی که زبانش فارسی است یا آن کسی که زبانش خارجی است؟ اسم فارسی با حروف لاتین! ... من نگران زبان فارسیام؛ خیلی نگرانم ... میبینم که کار درستی در این زمینه انجام نمیگیرد و تهاجم به زبان فارسی زیاد است!»
۱۹ آذر ۹۲
🌻 از عزیزانی که نام ایتایشان با حروف لاتین است، درخواست اصلاح دارم.
⬅️ رهبری در سخنرانی ۱۹ آذر ۹۲ از ما خواستند که اسم فارسی را با خط لاتین ننویسیم.
🌹 ممنون میشوم.
#فارسی_زبان_انقلاب
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
چرا غرب تغییر در «سبک زندگی ملتها» را به شدت پیگیری میکند؟
🔘 از آنجایی که انسان به طور طبیعی برخورداری از «هویت» را احساس میکند و میل به استقلال و حفظ هویت خود دارد، لذا برای اینکه به فرد «سرسپرده»ای تبدیل شود، لاجرم لازم است که به طور کلی به «انسان دیگری» تبدیل گردد. به همین دلیل، غرب با استفاده از ابزار «تحقیر» به دنبال نابودی تمام مؤلفههای هویت ملتها و تهی ساختن آنان از هرگونه عنصری است که به آن افتخار کنند و انگیزهای برای صیانت از آن داشته باشند.
▪️ در ادامهی این روند، تعویض کامل سبک زندگی ملتها با الگوهای سبک زندگی کثیف غربی در پی گرفته شده تا آنان به راحتی سرسپرده و حلقهبهگوش غرب شوند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
☀️ گاهِ ظهر ☀️
تکنکته
🔴 بعضی از ماها فقط مواقعی مهربون هستیم که حالمون خوبه و خوشه؛ اینکه هنر نیست.
❇️ هنر اینه که در اون زمانهایی مهربون باشیم که سایرین به مهربونی ما نیاز دارن.
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
🔴 در توصیف اینکه «مدرنیته» چگونه نظم الهی و تراز عالَم را بههم میریزد، اینگونه سرودم:
به وقت وصل، «طلاق» و به وقت قطع، «تلاق»
برای وصف «مدرنیته» این دو حرف بس است
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
🔘 سالمرگ «رضاخان» روز ۴ مرداد نیست؛ بلکه آن روزی است که تصمیم گرفت که به هویت ملی ایران پشت کند و افزون بر این، علیه مؤلفههای هویت ملی شمشیر بکشد و به انگلیسیها تعهد داد که بدون اذن آنان هیچ کاری نکند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
☀️ گاهِ ظهر ☀️
😡 خدا لعنت کند آنانی را که عالِمانه و عامدانه «خوشبختی» را معادل با «اشرافی زیستن» معرفی و معنا کردند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
علت تکیهی ویژه و بینظیر بر مسألهی «غدیر» چیست؟
🌻 امام خامنهای در تاریخ ۲۰ تیر ۶۹:
«شاید این حدیث را ماها بارها گفتهایم و شنیدهایم و نقل کردهایم که لاعذّبنّ کلّ رعیة فیالاسلام أطاعت إماما جائرا لیس من اللَّه عزّ و جل و ان کانت الرّعیة فی اعمالها برّة تقیة و لاعفونّ عن کلّ رعیة فیالاسلام أطاعت اماما هادیا من اللَّه عزّ و جل و ان کانت الرّعیة فی اعمالها ظالمة مسیئة؛ حاصل، اینکه اگر دستگاه مدیریت جامعه، صالح و سالم باشد، خطاهای متن جامعه، قابل اغماض است و در مسیر جامعه، مشکلی بهوجود نخواهد آورد. اما اگر مدیریت و رأس جامعه، از صلاح و سلامت و عدل و تقوا و ورع و استقامت دور باشد، ولو در میان مردم صلاح هم وجود داشته باشد، آن صلاح بدنهی مردم، نمیتواند این جامعه را به سرمنزل مطلوب هدایت کند. یعنی تأثیر رأس قله و هرم و مجموعهی مدیریت و دستگاه اداره کننده در یک جامعه، اینقدر فوقالعاده است. این است که ما روی مسألهی غدیر، اینقدر تکیه میکنیم.»
@abarshagerd