🌙 گاهِ شب 🌙
امام خامنهای:
دنیا «دهکدهی جهانی» نیست.
ایشان در بخشی از دومین خطبهی نماز جمعهی ۴ دی ۱۳۷۷ تصریح میکنند:
⬅️ «... در این دنیای عظیم، در این دنیای متنوّع، در این دنیای فرهنگها، به اصطلاح یک تئوریسین امریکایی پیدا میشود و دنیا را به یک «دهکده جهانی» تشبیه میکند. تو گفتی و من باور کردم! بله، یک دهکده لابد یک کدخدا هم بالای سرش لازم دارد! 👈میگویند ارتباطات زیاد شده و دنیا را مثل یک دهکده کوچک کرده است. نه آقا، دنیا خیلی بزرگتر از این حرفهاست. انسانها، ملتها، فرهنگها، دلها، خیلی بزرگتر از این حرفهاست👉 که یک دولتی بتواند با لشکری از ایدئولوگ و تئوریسین و نویسنده و امثال اینها دنیا را آن قدر کوچک کند و یک نظامی مثل نظام امریکا - که این فرد رئیس جمهورش است - بتواند بر آن حاکمیت کند و فرمان براند. نه آقا، این نمیشود؛ اما امریکاییها میخواهند اینگونه شود.»
ابَرشاگرد
☀️ گاهِ ظهر ☀️
به مناسبت هفتمین سالگرد امضای برجام
🔘 «برجام» یک نماد است؛ نمادی از سبک ویژهای در مدیریت و کشورداری.
❇️ «برجام» نمادی است از ناتوانی مدیرانی که هرگاه در تحقق یک هدف عاجز هستند، چارهای نمییابند جز اینکه از گنجینهی «مبانی، اصول، حقوق و منافع» خرج کرده و مایه بگذارند و حتی با این وجود هم نمیتوانند هدف را محقق نمایند!
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
چرا بزرگترین و مهمترین عید، «عید غدیر» است؟
⬅️ چون نوک پیکان پیشرفت دین چیزی نیست جز «امامت و ولایت».
⬅️ حقیقت و واقعیت آن است که نبوت و رسالت بدون امامت و ولایت، خطر آنچنانی و مانع مهمی را در برابر دشمنان دین و بدخواهان قرار نمیدهد و دروازه را بر روی خصومتها نمیبندد.
🌻 الیوم یئس الذین کفروا من دینکم
🌻 الیوم أکملت لکم دینکم
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
به مناسبت ۲۷ تیرماه؛ سالروز تحمیل قطعنامهی منحوس ۵۹۸
آیتالله سید محمد خامنهای:
🔴 «یکی دو نفر مؤثر در جنگ، چنین به عرض امام رسانده بودند که جبهه امکان دفاع بیشتر ندارد و امام ناگزیر به سختی و به تلخی برای حفظ نظام و جان جوانان، جام زهر را نوشیدند و با متارکهی جنگ موافقت کردند؛ ولی بعد که خلاف گفتههای 👈امنای خائن👉 برایشان ثابت شد، جبران آن ممکن نبود و امام نتوانست حکم خود را پس بگیرد».
📖 ناگفتههای آیتالله، صفحهی ۵۰
ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
این «کوه برفی» آب گردد با «چراغی»!
🔴 محسن هاشمی رفسنجانی در بخشی از یادداشت اخیر خود که در یکی از روزنامههای مدعی اصلاحطلبی (روزنامهی اعتماد و تارنمای اعتمادآنلاین، ۲۸ تیر ۱۴۰۱، شمارهی خبر: ۵۶۴۱۰۶) انتشار یافته چنین نوشته است:
⬅️⬅️ «نمیتوان وضع موجود را که حاصل ۴۴ سال جمهوری اسلامی و نظام حکومت دینی است از ولایت فقیه جدا دانست...»
💡 ملاحظه:
واقعیت آن است که عدم رمق و حوصلهی کافی نگارنده اولا؛ و در آفساید بودن! که نه بلکه خارج از ورزشگاه بودنِ!! ادعای محسن هاشمی ثانیا؛ انگیزهای را برای نقد مبنایی و پاسخ تفصیلی به ترشحِ ناسالمِ ذهنِ بیمارِ فرزند ارشد آقای اکبر هاشمی رفسنجانی ایجاد نمیکند؛ از آن رو بنای بنده بر این است که صرفا با روشن نمودن یک چراغ «کوچک» و تابش نور آن برای «یک لحظه»، تمام این «کوه برفی» را در جلو چشمان این مدعیِ «خودبهخوابزده» آب نمایم؛ همچنانکه معتقدم میشود چنین کرد. پس این نمونه را بنگرید: 👇
🔘 حضرت امام خمینی(بهترین سلام خدا بر او) در ۹ اسفند ۱۳۵۷ فرمان تأسیس «بنیاد مستضعفان» را صادر فرمودند:
⬅️ «بهموجب این مکتوب مأموریت دارد که تمام اموال منقول و غیرمنقول سلسله پهلوی و شاخهها و عمال و مربوط ین به این سلسله را که در طول مدت سلطه غیرقانونی از بیتالمال مسلمین اختلاس نمودهاند به نفع 👈مستمندان و کارگران و کارمندان ضعیف👉 مصادره نماید و منقولات آن در بانکها با شماره به اسم شورای انقلاب یا اسم اینجانب سپرده شود و غیرمنقول از قبیل مستغلات و اراضی ثبت و مضبوط شود تا به نفع 👈مستمندان از هر طبقه👉 صرف گردد، در ایجاد مسکن و کار و غیرذالک، به جمیع کمیتههای انقلاب اسلامی در سراسر کشور دستور میدهم که آنچه از این غنائم بهدست آوردند در بانک با شماره معلوم به سپرند و به دولت ابلاغ نمایید که 👈این غنائم مربوط به دولت نیست👉 و امرش با شورای انقلاب است و آنچه مأمورین دولت بهدست آوردهاند یا میآورند باید به همین شماره به بانک تحویل دهند و کسانی که از این اموال چیزی بهدست آوردهاند، باید فوراً به کمیتهها یا بانک تحویل دهند و متخلفین مورد مؤاخذه خواهند بود.» روحالله الموسوی الخمینی
🔔 یعنی از نظر حضرت امام به عنوان «حاکم اسلامی»، حتی «دولت» نیز با وجود آنکه خزانه و بیتالمال مسلمانان در اختیار اوست، حق استفاده از اموال بنیاد مستضعفان را نداشته (چه رسد به نهادها و سازمانها و مراکز دیگر) و امکانات این بنیاد فقط باید به 👈مستضعفان و مستمندان جامعه👉 اختصاص یابد. بعدها ایشان باز هم بر ممنوعیت استفادهی «دولت» از اموال این بنیاد تأکید کردند:
⬅️ خاطرهی ۳۰ آذر ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی: «امام فرمودند به نمایندگان موافق دولت بگویم از حربهای که به دستشان آمده در مورد مخالفت با نظر امام علیه مخالفان دولت استفاده نکنند و 👈اموال بنیاد مستضعفان که مال فقراست به دولت منتقل نشود👉.» (کتاب «امید و دلواپسی»، خاطرات سال ۶۴ هاشمی رفسنجانی)
⬇️⬇️ اکنون به عملکرد «پدر» آقای محسن هاشمی رفسنجانی در بارهی «تبعیت» از فرمان صریح و اکید ولیّ فقیه زمان در خصوص بنیاد مستضعفان نگاهی میافکنیم:
خاطرهی ۱۵ فروردین ۱۳۶۰ هاشمی رفسنجانی:
⬅️ «مسئولان 👈روزنامه آزادگان👉 - که تعطیل شده - آمدند؛ برای رفع مشکل، کمک میخواستند. 👈قرار شد با آقای کریمی رئیس بنیاد مستضعفان، درباره اعطای امکان چاپ در چاپخانه متعلقبه بنیاد، مذاکره کنم👉.» (کتاب «عبور از بحران»، خاطرات سال ۶۰ هاشمی رفسنجانی)
خاطرهی ۲۴ فروردین ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی:
⬅️ «با نخستوزیر، تلفنی صحبت کردم و از او خواستم که یک آشیانه تعمیر هواپیما از هواپیمائی کشوری برای تعمیر هواپیماهای نظامی به ارتش واگذار شود و 👈یک چاپخانه از بنیاد مستضعفان در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گیرد👉.» (کتاب «امید و دلواپسی»، خاطرات سال ۶۴ هاشمی رفسنجانی)
و با این وجود، چه دقیق!! و منصفانه!! فرمود جناب محسن هاشمی:
😁😁 «نمیتوان وضع موجود را که حاصل ۴۴ سال جمهوری اسلامی و نظام حکومت دینی است از ولایت فقیه جدا دانست...»
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
🔹 برخیها توانایی دیدن نعمتهایی را که همهروزه و همهلحظه در زندگی شخصی از آنها بهرهمند هستند ندارند، آنگاه برخی دیگر انتظار دارند که این افراد بتوانند ژرفترین دستاوردها و پیشرفتهای داخلی و بینالمللی انقلاب و نظام اسلامی را ببینند و لمس کنند!
🔘 بپذیریم که از هر کس نمیتوان هر انتظاری داشت.
✍ ابَرشاگرد
ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙 ❌ تصویر نقشهی «جعلی» جهان ✅ تصویر نقشهی «واقعی» جهان إن شاء الله توضیحات در پی خوا
☀️ گاهِ ظهر ☀️
شاید برای شما جالب و بلکه عجیب و برای عدهای نیز شاید پذیرفتن این واقعیت سخت باشد که؛
☄️ نقشهای که سالیان سال با آن مأنوس بودهایم و آن را به عنوان نقشهی جهان میشناختیم و میشناسیم و به همدیگر نشان میدادیم و میدهیم، نقشهی واقعی جهان نیست. باور میکنید؟
🤔 اما چرا؟
🔵 پاسخ:
نقشهی مشهور دنیا معالاسف دارای اشکالات بزرگی است که فاحش بودن این اشکالات، تصویری کاملا نادرست را از جهانی که در آن زندگی میکنیم در ذهن ما ترسیم میکند. برای اثبات نادرست بودن نقشهی مشهور، توجه دوستان را صرفا به دو نشانهی مهمی که در نقشه آشکار است جلب مینمایم:
◀️ نشانهی اول: مثلا اگر عدد مساحت ایالات متحده را بر عدد مساحت کشور عزیزمان تقسیم کنید، عدد حاصل تقریبا ۶ خواهد شد؛ این بدان معناست که اگر تعداد ۶ عدد از نقشه ایران را کنار هم بگذاریم، علیالقاعده تقریبا باید سطح کشور آمریکا را کاملا بپوشاند. حال آنکه در نقشهی مشهور، اینگونه نیست؛ یعنی حتی اگر با استفاده از چشم و ذهن خود، مساحت کشورمان را با مساحت آمریکا مقایسه کنید، خواهید یافت که مساحت آمریکا بیشتر از ۶ برابر مساحت کشورمان ترسیم شده است (حدود ۷ الی ۸ برابر به جای ۶ برابر).
یا اینکه؛ در نقشهی مشهور، اگر کف نقشهی ایران را به طور ذهنی بر کف نقشهی آمریکا قرار دهید، ارتفاع نقشهی ایران تا اندکی بیش از موقیعت ایالت تگزاس بالاتر نیست، در حالی که در نقشهی واقعی، ارتفاع نقشهی ایران تقریبا مساوی است به ارتفاع نقشهی آمریکا!
◀️ نشانهی دوم: عدد مساحت قارهی آمریکای شمالی تقریبا ۲۴ میلیون و ۷۰۰ هزار کیلومتر مربع و عدد مساحت قارهی آفریقا نیز تقریبا ۳۰ میلیون و ۲۲۰ هزار کیلومتر مربع میباشد؛ یعنی وسعت قارهی آفریقا به مراتب بیش از وسعت قارهی آمریکای شمالی است. حال اگر یک بار دیگر با دقت به نقشهی مشهور دنیا نگاه کنید، به وضوح خواهید یافت که نقشهی آفریقا به مراتب کوچکتر از نقشهی آمریکای شمالی ترسیم شده است!
🤔 ماجرا چیست؟
💥 ماجرا از این قرار است که نقشهی مشهور جهان را اروپاییها ترسیم کردهاند. آنها زحمت کشیدهاند و کشورهای نیمکرهی شمالی را بزرگتر از کشورهای نیمکرهی جنوبی رسم نمودهاند (البته کشور ما در نیمکرهی شمالی قرار دارد ولی متمایل به نیمکرهی جنوبی محسوب میشود) تا بدین وسیله عظمت خود را به جهانیان نشان دهند!!
🌏 نقشهی واقعی جهان را میتوانید از طریق یک جستجوی سادهی اینترنتی به راحتی بیابید. فقط کافی است ترکیب peters map را در فضای اینترنت جستجو نمایید؛ نتیجه روشن است.
با مقایسهی نقشهی واقعی دنیا با نقشهی غیرواقعی به این نتیجه خواهید رسید که؛
◀️ مثلا وسعت قارهی اروپا کوچکتر از آن است که تاکنون دیدهایم.
◀️ یا مثلا قارههای آفریقا و آمریکای جنوبی، به طور قابل توجه و محسوسی بزرگتر و کشیدهتر از آن هستند که تاکنون مشاهده کردهایم.
✍️ ابَرشاگرد