🌙 گاهِ شب 🌙
چگونه همانند اصحاب «حسین»، «خامنهای» را یاری کنیم؟
▪️ انسان حیرتزده و هاج و واج میشود و انگشت به دهان میماند از معرفت و صبر بالای «اصحاب» اباعبدالله.
حقا عجب اصحاب و همراهانی دارد امام حسین!
🔘 با وجود گرفتاریهای متعدد و عظیم و کمرشکن روز عاشورا، در هیچ منبعی ندیدهایم که حتی یکی از یاران و اهلبیت سیدالشهداء از حضرت ایشان درخواست کرده باشد که برای رفع حتی یکی از این بلاهای بزرگ آن روز، از «ولایت تکوینی» و «قدرت فوق طبیعی» خود استفاده کنند و اندکی از سختیها بکاهند. حتی در هیچ جا نداریم که مادر حضرت علیاصغر وقتی بیتابی نوزاد نازنین خود را به خاطر تشنگی شدید دید، عنان از کف دهد و از امام حسینی که بر تمام کائنات ولایت و تسلط دارد تقاضا کرده باشد که حداقل برای رفع عطش این طفل شیرخواره، چشمهی کوچکی از دل بیابان تفزده بجوشاند. الله اکبر!
آری!
🎯 یاران و همراهان اباعبدالله به علت همافق بودن با ایشان و بصیرت و صبرشان، هدف امام حسین را خوب درک کرده بودند و به «تدبیر» امام حق خود اعتماد نمودند در چهارچوب و نقشهی ترسیمشدهی ایشان بازی و ایفای نقش میکردند و به همین خاطر در تاریخ بشریت و آزادگی، جاودانه ماندند و خواهند ماند.
🌻 امروز نیز هر کس هوای آن دارد که «حسین» را یاری کند، باید فرزندش «خامنهای» را یاری نماید. نصرت دادن به «حسین زمان»؛ یعنی اعتماد و اتکا به «تدابیر» او؛ یعنی وقتی میبینیم که او برای برطرف شدن مشکلات کشور حاضر نیست که چهارچوبهای قانونی را زیر پا بگذارد اما حاضر است که برخی نااهلان را تحمل کند، به مصلحت بزرگی که در پس آن در نظر دارد ایمان داشته باشیم.
✍️ ابَرشاگرد
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
از آن «حقگوییها» استغفار کنید!
⭕️ نخبگان و خواصّی که با بیان مطالب «حق» و «مفید» و انتشار آنها در اینستاگرام و توئیتر لعنتی و تلگرام و واتساپ کثیف، تودههای ملّت را پاگیر و دربند این شبکههای مفسدِ صهیونیستی کردند، در آخرت به خاطر گفتن و نوشتن همان حرفهای حق و مفید مورد مؤاخذه قرار خواهند گرفت (مگر آنکه توبه و جبران کنند)؛ چراکه با غلطکاری و بازیشان در زمین دشمن، این توهّم ویرانگر را در اذهان بسیاری از مردم و جوانان و نوجوانان ایجاد کردند که در این محیطهایی که با دستان دشمن غدّار ساخته شده و قواعد شیطانیاش طرحریزی گشته و حکمرانی و مدیریتش نیز در چنگال همان خصمِ مستکبر است، میتوان زندگی کرد و نفس کشید و رشد کرد و منافع خود و کشور را به دست آورد.
آری!
🔘 گاهی گفتن یک حرف حق، به جای ضربه به باطل، موجب تسلّط باطل بر حق میشود.
🎯 پس بسیار باید دقت کرد و ژرف نگریست که مطلب حق خود را در چه محیط و بستر و تحت چه چهارچوب و قواعدی به زبان یا قلم میآوریم.
😔 فراموش نمیکنیم که همین خواص و نخبگان به علاوهی برخی مسئولان بودند که موجب شدند که مطالبهی اصلی و محوری و مؤکد حسین زمان (ولیّفقیه) یعنی «قطع دست مدیریت دشمن بر فضای مجازی» زمین بماند و پایمال گردد و حضرت ایشان ناچار شود که همانند مولایش امام مجتبی(علیهالسلام) تن به دفاع و صلح اضطراری دهد تا در #جهاد_تبیین ، مردمِ گرفتار در بسترهای صهیونیستی مورد امداد حداقلی قرار گیرند.
✍ ابَرشاگرد
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🌤 گاهِ عصر 🌤
به مناسبت ششم و نهم آگوست
از مسخرهبازی در «پِرِل هاربِر» تا تدلیس در «هیروشیما و ناکازاکی»
🔴 آن آمریکایی که در جریان جنگ - به اصطلاح - جهانی دوم دربهدر به دنبال بهانهای بود که برای خروج اقتصادش از رکود وارد جنگ شود که بالاخره هم توانست در سال ۱۹۴۱ میلادی با یک شیطنت خودساختهی مسخره در بندر «پِرِل هاربِر» واقع در جزایر هاوایی این بهانه را برای ورودش به معرکه به دست آورد، همان آمریکایی است که در قضایای پایان جنگ در ۱۹۴۵ و در شرایطی که «متحدین» بازندهی میدان گشته و به اعتراف ژنرال «ویلیام دانیل لیهی» رئیس وقت ستاد مشترک ارتش آمریکا، ژاپن آمادهی تسلیم و ترک مخاصمه در برابر «متفقین» شده بود، فرصت را غنیمت شمرد و دو بمب اتمی تازهساخت خود را - که طی «پروژهی منهتن» تولید شده بودند - بر سر مردمان دو شهر «هیروشیما» و «ناکازاکی» فرود آورد تا به اعتراف «جک مدیگان» مشاور وقت وزارت جنگ آمریکا و نیز بنا بر نامهی رسمی ژنرال «رالف بارد» معاون فرمانده نیروی دریایی آمریکا به «استیسون» وزیر جنگ این رژیم، میزان قدرت تخریب بمبهایش را آزمایش کند(نشان به آن نشان که یکی از آن دو بمب «اورانیومی» و دیگری «پلوتونیومی» بود) که بهای این آزمایشهای شیطانی و استکباری، فقط در یک فقره ۲۲۰ هزار کشتهی بیگناه بود؛ و آنگاه به دروغ به دنیا اعلام میکند که برای خاتمهی جنگ بالاخره لازم بود که آن حملهی اتمی انجام شود!
رهبر انقلاب اسلامی در ۲۹ آبان ۹۲ پیرامون این قضیه فرمودهاند:
🔘 «بر اساس اسناد موجود، چند ماه قبل از جنایت اتمی آمریکا در ژاپن، هیتلر - یعنی رکن اصلی جنگ جهانی دوم - خودکشی کرده بود. موسولینی - یعنی رکن دیگر جنگ جهانی - نیز قبل از این حمله دستگیر شده بود و ژاپنیها هم از دو ماه قبل برای تسلیم شدن اعلام آمادگی کرده بودند. واقعیت آن است که آمریکاییها میخواستند سلاح جدیدشان - یعنی بمب اتم - را در یک میدان واقعی آزمایش کنند که این کار را با کشتار مردم بیگناه هیروشیما و ناکازاکی انجام دادند، اما اکنون در تبلیغات خود به این جنایت لباس خدمت میپوشانند.»
⬅️ مطالعهی بیشتر
✍️ ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤
نقل قول عجیب هاشمی از موسوی
🔴 براستی «میرحسین موسوی» که در بیانیهی اخیر منتسب به وی، سیاستهای «منطقهای» جمهوری اسلامی ایران را «کجروی»، «شوم» و «ننگینترین جرائم» توصیف کرده است، نظرش در خصوص این نقل «هاشمی رفسنجانی» از قول او چیست؟ 👇
هاشمی رفسنجانی در خاطرهی ۱۲ تیر ۱۳۷۴ مینویسد:
⬅️ «مهندس [میرحسین] موسوی، [مشاور سیاسی رئیسجمهور] آمد. تشکر داشت از سیاست جدید ارزی و تأکید بر مداومت داشت. 👈پیشنهاد کرد که در مقابل شیطنت بعضی در ارتباط با [جمهوری] آذربایجان، گروهی هم باشند که برعکس، خواستار انضمام آن به ایران باشند👉...»
⚫️ آیا موسوی و مدعیان اصلاحات، نقل قول هاشمی را تکذیب میکنند؟ یا اگر تأیید میکنند، چه توصیفی برای این پیشنهاد عجیب به کار میبرند؟! «تنشزایی» چطور است؟!
✍️ ابَرشاگرد
☀️ گاهِ ظهر ☀️
«دعوا» دقیقا بر سر چیست؟
▪️ امام حسین (علیه السلام) در همان آغاز قیام خود در «مدینه»، با عتاب خطاب به «ولید به عتبه» نمایندهی یزید در مدینه و حاکم این شهر میفرماید:
⬅️ «أيّنا أحق بالخلافة و البيعة؟» (معالم المدرستين، ج ۳، ص ۵۷)
كدامیک از ما برای احراز مقام 👈خلافت👉 شایستهتریم؟ [ما اهلبیت یا خاندان ابیسفیان؟]
▪️ و روز بعد ایشان خطاب به «مروان بن حکم» نیز فرمود:
⬅️ «و علی الاسلام السلام اذ قد بليت الامة براع مثل يزيد و لقد سمعت جدي رسول الله صلی الله علیه و آله يقول: 👈الخلافة محرمة علی آل ابيسفيان👉.» (لهوف، ترجمهی عقيقی بخشايشی، ص ۳۸)
هرگاه امت اسلام به حاكمی مانند «يزيد» مبتلا گردد، بايد فاتحه اسلام را خواند. من از جدم رسول خدا صلی الله علیه و آله شنيدم كه میفرمود: 👈خلافت بر فرزندان ابیسفيان حرام است👉.
آری!
🔘 چه به مذاقمان خوش بیاید و چه نیاید، از روز نخست حرکت مقدس اباعبدالله، اصل دعوا دقیقا و دقیقا و دقیقا بر سر «قدرت» و «مدیریت» بود و اکنون نیز همین است. امام حسین و یزید، هر دو در پی «خلافت» و «قدرت» بودند، اما یکی برای احقاق حقوق و اجرای عدالت (اعبدوا الله و اجتنبوا الطاغوت. نحل، ۳۶)، و دیگری برای هوسپرستی و افساد.
امام حسین در میان آن همه گرفتاری و بلا در روز عاشورا، باز هم از ابراز شدیدترین و صریحترین حرفهای «سیاسی» دست نمیکشد:
▪️ الموتُ اولی مِن رُکوبِ العار
▪️ الا وَ اِنَّ الدَّعِیَّ بْنَ الدَّعِیِّ قَدْ رَكَزَ بَیْنَ اثْنَتَیْنِ بَیْنَ السِّلَّةِ وَ الذِّلَّةِ وَ هَیْهاتَ مِنَّا الذِّلَّةُ یَأْبَی اللّهُ ذلِكَ لَنا وَ رَسولُهُ وَ حُجورٌ طابَتْ وَ طَهُرَتْ
⚠️ لابد معاندان و نادانان به اباعبدالله اشکال میکنند که شما ابتدا تشنگی و گرسنگی و خستگی کودکان و زنان و سایر اصحاب را برطرف کنید و سپس حرف سیاسی بزنید و تنشزایی کنید و برای خود و همراهان مشکل بیشتری بتراشید!!!
✍️ ابَرشاگرد
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔴 دشمن با انتشار سیل بیامان دروغ و شبهه و فریب در اینستاگرام و ...، کاری میکند که مخاطب آنچنان بغض و کینه در دل پیدا کند که فلان مطلب حقّی را که در پاسخ به فلان شبهه بیان میکنید نیز نپذیرد؛ غافل از آنکه در همان حال که دارید تلاش میکنید که آن شبهه را پاسخ دهید، سیل ویرانگر دیگری از دروغ و مغالطه و کینه جاری میشود!
✍️ ابَرشاگرد
#⃣ #صیانت_از_مردم
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
«کاروانسرا»یم آرزوست!
▪️ اگر کسی دو سهبار بدون هماهنگی وارد اتاقمان شود، برآشفته گشته و با عتاب، خطاب به او ابراز میکنیم که: مگر اینجا «کاروانسرا»ست که سرت را پایین میاندازی وارد میشوی؟! یعنی از نظر ما «کاروانسرا بودن» یک امر مذموم و فحش تلقی میشود.
😔 امّا کاروانسرا با تمام کاروانسرا بودنش هم چهارچوب و دروپیکر و در ورودی و خروجی دارد، اما در عجبم که عدّهای از دوستان چگونه با چهارچوبسازی در فضای مجازی و و ضابطهمند کردن آن و قطع دست دشمن (= فیلتر) مخالف هستند؟! همان دشمنی که به برکت مدیریتی که بر این فضا دارد، بیحدّ و مرز هر غلطی که دلش بخواهد میکند.
⚫️ در این فضای مجازیِ وانفسا و بیدروپیکرآباد، همان «کاروانسرا» را عشق است! نیست؟
هر بار که بنا بر فرامین مؤکّد و مصرّح نائب رسولالله مبنی بر ضرورت قطعی و فوری ساماندهی مدیریت و چهارچوبمند کردن «قتلگاه» کنونی مجازی، مطلبی گفته یا نوشته میشود، برخی «دوستان»مان - که لابد حوصلهی تعمّق و تفکّر در این مسائل را ندارند - با بدخواهان همزبان شده و شمشیر زبان و قلم خود را به جای دشمنان حق، بر پیکرهی جبههی حق فرود میآورند؛ با بیانهای خاماندیشانه، ناروا و متعفّنی مانند: «نباید به دور خودمان دیوار بکشیم!».
راستی خوب است جویا شویم که خانههای این عزیزان «دیوار» دارد یا ندارد؟ اگر ندارد که حرف دیگری نمیماند، اما اگر خانههایشان دروپیکر دارد، بفرمایند که آیا این حصارها و دیوارها، مانع ارتباط با همسایگانشان شده یا ارتباط را «مدیریتشده» و «سازنده» کرده است؟
یا مگر این دوستان «حجاب و پوشش» ندارند خدای ناکرده؟ آیا حجاب و رعایت عفّت، ارتباط و تعامل آنان را با جامعه قطع نموده و منزویشان کرده است؟ بدخواهانی که علیه «حجاب» فعّالیّت میکنند مگر همین حرف را نمیگویند و علَم نمیکنند برای اغوای مردم؟ آیا رواست که فلان عزیز حزباللّهیمان نیز همین مهملات و مزخرفات را بر زبان و قلم جاری سازد و موجب تضعیف جبههی حق گردد؟
✅ الا و لا یحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصبر و العلم بمواضع الحق
✍️ ابَرشاگرد
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
☀️ گاهِ ظهر ☀️
خیانت «خاتمی» و تحقق پیشبینی امام خمینی
⭕️ کمال خرازی(وزیر امور خارجهی دولت اصلاحات) در پایان نشست خود با وزیر خارجهی انگلیس در حاشیهی پنجاه و سومین مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۱۳۷۷ میگوید:
⬅️ دولت جمهوری اسلامی ایران تصمیمی ندارد و نمیخواهد که هیچکسی را در بارهی تهدید جان «سلمان رشدی» تشویق کند و دولت ایران از جایزهای که برای قتل سلمان رشدی (از سوی بنیاد ۱۵ خرداد) تعیین شده است، حمایت نمیکند! (روزنامهی اطلاعات، ۴ مهر ۷۷، صفحهی پایانی)
⭕️ محمد خاتمی(رئیسجمهور وقت) در سفری در سال ۱۳۷۹ به آمریکا صریحا اظهار کرد:
⬅️ «باید مسئلهی سلمان رشدی را تمامشده تلقی بکنیم. امام به عنوان یک فقیه نظریهی خودشان را گفتند و خیلی از علمای اسلامی دیگر هم نظر اسلامی خودشان را دارند.» (دفتر مطالعات سیاسی و بینالمللی وزارت خارجه، هزارهی گفتوگو و تفاهم، صفحهی ۱۰۹)
🌻 و اما پیشبینی دقیق امام خمینی(قدس الله سره) در اسفند ۱۳۶۷:
⬅️ «ترس من این است كه تحلیلگران امروز دهسال دیگر بر كرسی قضاوت بنشینند و بگویند كه باید دید فتوای اسلامی و حكم اعدام سلمان رشدی مطابق اصول و قوانین دیپلماسی بوده است یا خیر؛ و نتیجهگیری كنند كه چون بیان حكم خدا آثار و تبعاتی داشته است و بازار مشترك و كشورهای غربی علیه ما موضع گرفتهاند، پس باید خامی نكنیم و از كنار اهانتكنندگان به مقام مقدس پیامبر و اسلام و مكتب بگذریم.» (صحیفهی نور، جلد ۲۱، صفحهی ۲۹۲)
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
هاشمی رفسنجانی و ترور جایگاه «امامت» جامعه (۱)
🔴 هنوز یک ماه از آغاز دوران «امامت» آیتالله خامنهای نگذشته بود که اکبر هاشمی رفسنجانی در یک سخنرانی عمومی ضربهای سهمگین و فراموشنشدنی به جایگاه رفیع «نائب وقت امام زمان» و «جانشین امام خمینی» وارد ساخت تا راه برای تحمیلگریهای آیندهاش نسبت به گذشته هموار گردد. او در مقام خطیب نماز جمعه(۹ تیر ۶۸)، نظم متعالی و تراز «امام - امّت» را به دستگاه «رهبر - ملّت» فروکاست و صریحا اعلام کرد که ما نمیخواهیم به جانشینان امام خمینی نیز «امام» بگوییم؛ بلکه پیشنهاد میکنیم که آیتالله خامنهای را با لقب «رهبر انقلاب» بخوانند! البته هاشمی هیچ ابایی ندارد که دربارهی نائب امام زمان و کسی که بر او ولایت دارد، از تعبیر «👈برادر👉 عزیز و بزرگوار جدیدمان»! نیز استفاده کند(نماز جمعهی ۱۹ خرداد ۶۸).
😔 آری! اینگونه شد که سید علی خامنهای دوران «ولایت» خود را با چنین مظلومیت سترگی از سوی «دوستان»! آغاز میکند و با این شرایط و وضعیت باید برای امّتش «خمینی» باشد.
متن اظهارات هاشمی رفسنجانی در بخشی از خطبهی دوم نماز جمعهی ۹ تیر ۱۳۶۸ عینا، کاملا و به نقل از «پایگاه رسمی نشر آثار» وی در پی میآید: 👇
🗣 «یک سؤالی که از ما میکردند و ما را شرمنده کردند که ما باید حل کنیم، این است که میگویند: شما بعد از امام اسم رهبری را رهبری نظام جمهوری اسلامی ایران گذاشتهاید و ما این را قبول نداریم، این را خارجیها میگویند. میگویند ما چه بکنیم؟ یعنی ما بدون رهبر باشیم؟ بعضیها این را دلیل عدول از راه امام تلّقی میکنند و میگویند امام انقلابش را برای ایران نمیخواست، برای خارج از ایران میخواست؛ چرا رهبر، رهبر ایران باشد و چرا رهبر ما نباشد؟
این حرف حسابی است. البتّه ما یک مشکل در اینجا داریم و برای آنها توضیح میدهیم و راهی را هم باید انتخاب کنیم. 👈یک سری لقبهاست که باید آنها را برای امام حفظ کنیم. امام در این انقلاب و آینده و همیشه باید القاب خاصّ خودشان را داشته باشند که یکی از آنها کلمه «امام» است. امام امّت را بنا نداریم برای رهبران امروز و آیندهمان استفاده کنیم👉.
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از القاب خاصّ حضرت امام است. ایشان این انقلاب را بنیان گذاشتند و مخصوص امام است. بحثی که هست، در کلمه رهبر است که آیا رهبر انقلاب هم مختصّ حضرت امام باشد و یا میتوانیم به رهبر امروز و آیندهمان هم بگوئیم؟ اینجاست که ما با مسلمانان خارج از کشور اختلاف پیدا کردهایم. ما از اوّل نخواستیم این کلمه را بگوئیم، ولی آنها از ما گله دارند و به ما میگویند: این اسم را بگوئید. اینجا باید ادبای ما به ما کمک کنند. ما نمیتوانیم به خارج از کشور - مسلمانهائی که این جور دارند با این انقلاب همراهی میکنند و این انقلاب اسلامی مال همه است - یک عنوانی ندهیم که آنها هم احساس کنند با این انقلاب و رهبری انقلاب مربوطند.
لذا فکر میکنم حالا ادبا و اهل ذوق انتخاب کنند: یا باید اینجا مثلاً به حضرت امام بگوئیم «رهبر کبیر انقلاب» یا بگوئیم «پدر انقلاب» که ما بتوانیم کلمه رهبر انقلاب را برای رهبری جدیدمان حضرت آیت اللّه خامنهای هم به کار ببریم. و اگر راه دیگری هم به فکر میرسد - برای اینکه مسلمانهای خارج از کشور را بتوانیم راضی بکنیم - آن راه را ارائه دهند که به نظر ما راه همین خواهد بود، مگر اینکه راه بهتری را بتوانیم پیدا کنیم.»
✍️ ابَرشاگرد
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔘 برخی آقایان در بارهی موضوع «مدیریّت فضای مجازی» که با هدف به دست آوردن استقلالِ نداشتهمان در فضای مجازی مدّتهاست که از جانب افرادی دلسوز و تیزبین دنبال میشود، نظرشان را اینگونه ابراز میکنند که:
▪️ آزادی بر استقلال مقدّم است!
▪️ نباید به خاطر کسب استقلال، آزادی مردم را محدود کرد!
▪️ برای کسب استقلال نیز به آزادی نیاز داریم!
😔 پس از عرض مراتب تأسّف به خاطر مواجه شدن با اینچنین اظهارات غیر عالِمانه و عوامانهای از سوی برخی دوستان عزیزِ حزباللّهیمان و نیز ناچار شدن به توضیح مطلبی که آنچنان هم پیچیده نیست، عرض میشود که:
🔘 مطلب کلیدی آن است که ملتفت باشیم که هر میزان آزادیای که داریم ناشی از استقلال است؛ یعنی منطقا نمیتوان بدون داشتن قدرت و استقلال و امنیت، آزادی داشت. آزادی نتیجه و ثمرهی استقلال و قدرت است.
🔘 اگر آزادی باشد اما استقلال و قدرت و امنیّت نباشد (دقیقا مانند وضعیّت اسفبارِ کنونیِ فضای مجازی)، آن آزادی هم «توهّم آزادی» است؛ چراکه آزادی زمانی حقیقتا «آزادی» است که «قدرت» استفاده از آن را هم داشته باشیم. اینطور نیست؟
🔴 اگر کسی غذایی را جلو ما بگذارد اما دست و دهانمان را ببندد و آنگاه با خوشرویی به ما بگوید که بفرمایید از این غذای لذیذ میل کنید، در بارهی آن فرد چه تصوّری میکنیم؟
🔴 اگر حکومت ایالات متّحدهی آمریکا به مردم کشورش برگهی رأی اعطا کند و به آنان بگوید که بفرمایید آزادانه حزب و نامزد مورد علاقهی خود را انتخاب کنید، اما در عوض مناسبات و سازوکارها را به گونهای ترتیب داده باشد که مردم نتوانند غیر از دو حزب ضدّ مردم و امتحانپسدادهی «جمهوریخواه» و «دمکرات» به حزب دیگری رأی دهند و بلکه اساسا تودههای مردم نتوانند در ایام انتخابات با نظرات و سلایق احزاب و نامزدهای دیگر آشنا شوند و حرف آنها را بشوند، آنگاه میتوان این انتخابات را «انتخابات آزادانه» توصیف کرد؟
⚠️ آزادیای که قدرت استفاده از آن را نداشته باشیم، همان آزادیای است که سالها «صهونیستها» در پی تبلیغ و نهادینهسازی آن در دنیا هستند.
✍️ ابَرشاگرد
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh