🌤 گاهِ عصر 🌤
🔘 دوران ریاستجمهوری آقای روحانی ثابت کرد که «نخواندن تاریخ» یا «عدم توجّه به تجربههای تاریخی»، میتواند معیشت و سفرهمان را هم با خطر جدّی مواجه کند.
#ابَرشاگرد
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
🔘 آرمانها و رویکردهای کلان «جمهوری اسلامی» همگی مبتنی بر 👈فطرت الهی انسان👉 هستند.
🔴 بنابر این، آن کسی که به تصور خود در حال مخالفت با رویکردهای کلان نظام جمهوری اسلامی است(مانند: استقلال، مبارزه با ظالم و مستکبر و ...)، در واقع شمشیر خود را علیه مؤلفههای فطرت انسان از نیام کشیده است، نه صرفا یک حکومت.
⏪⏪ مخالفان انقلاب و نظام اسلامی را اینگونه میتوان رسوا کرد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌤 گاهِ عصر 🌤
به مناسبت سالگرد حملهی وحشیانه و خلاف ادب آمریکا به هیروشیما و ناکازاکی
🔴 یا ابله هستند یا خائن؛ کسانی که تصور میکنند با گفتگو و تعامل با ایالات متحده میتوان به منفعتی دست یافت!
⬅️ همان آمریکایی که بدون «تهدید» ملتها حتی یک جمله هم نمیتواند با دنیا صحبت کند!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 بصیرت این نیست که بتوانیم زشتی «حرفهای زشت» بدخواهان را تشخیص دهیم؛ این کار که هنری نمیخواهد.
❇️ بصیرت آن است که بتوانیم در میان انبوهی از «حرفهای زیبا»ی بدخواهان، زشتی و بدخواهیِ کلام آنان را با تعمّق تشخیص دهیم.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آن چیزی که به عنوان نقطهی قوت و برتری دشمن بر ما در اذهان بسیاری وجود دارد، اتفاقا رمز قوت و برتری ماست و نقطهی ضعف دشمن بشمار میآید.
مگر نقطهی قوت و برتری دشمن چیست؟ چیزی جز «پول و امکانات بیشتر»؟
حقیقت آن است که تکیه بر پول و ابزار، نشاندهندهی ضعف ایمانی و درونی است نه قوت و برتری. دشمنان برای پنهان نگهداشتن این ضعف بنیادی و افکندن هراس در دلهای ما، دائما در پی افزایش سرمایه و امکانات مادی خود هستند؛ غافل از اینکه ضعف ایمانی اساسا با هیچ چیز قابل جبران نیست.
اما رمز قدرت ما، تکیه بر «ایمانِ افراد مؤمن» است، نه امکانات ظاهری و مادی. وقتی این اتکا باشد، کارها پیش خواهد رفت، و لاغیر.
🌻 قدرتمندیِ مؤمنین حقیقی، دقیقا در شرایطی بروز میکند که در مضیقه و تنگنای ابزاری و مالی باشند.
شاید بتوان گفت که تمامی انبیای الهی در چنین شرایطی به امر نبوت میپرداختند، اما باز هم به نصرت و پیروزی امید داشتند.
خداوند حکیم همواره مؤمنین را در مضیقههای گوناگون ابزاری و مادی قرار میدهد تا هیچگاه توجه آنان از نقطهی اتکای اصلی پرت نشود و فریب امکانات را نخورند.
🔴 البته تکنوکراتها و مادیگرایان سوءاستفاده نکنند!
صد البته منظور از تکیه بر ایمان مؤمنین ابدا این نیست که ابزار و امکانات مادی را نباید بکار بست. سخن در نقطهای است که قرار است به عنوان منشأ حقیقی و واقعی آثار بدان تکیه شود.
مدعا این نیست که ابزار و ادوات را باید به کناری وانهاد، بلکه سخن در تنظیم نسبتی است که یک مؤمن میبایست با این امکانات مادی برقرار نماید.
🌻 و علی الله فلیتوکل المؤمنون
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
انواع گریههای «شیطانی» بر سیدالشهداء علیه السلام
⛔️ گریهای که با تصور منفعل، بدبخت و بیچاره بودن اباعبدالله و توسریخوردگی و باخت ایشان در برابر یزید انجام شود
⛔️ گریهای که از سر ضعف و درماندگی در برابر باطل باشد
⛔️ گریهای که ناشی از یأس باشد
⛔️ گریهای که پس از آن، انگیزهی مقابله با ظالم و دفاع از مظلوم در انسان زنده یا زندهتر نشود
⬆️ این فهرست ممکن است قابل امتداد باشد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
ما ضعیف نیستیم
❇️ بنده شخصا به هیچ روی نمیتوانم بپذیرم که معضلات کنونی موجود در ایرانِ ما نظیر مشکلات اقتصادی، ناهنجاریهای فرهنگی و ...، ناشی از «ضعیف بودن» ماست.
خیر! چنین نیست و باید عمیق نگریست.
حقیقت آن است که
اگر میبینیم سبک زندگی ما در سطوح و لایههایی غربی و آمریکایی شده و منجر به ناهنجاریهای فرهنگی گشته است،
یا اگر میبینیم مشکلات اقتصادی و معیشتی بخشهای قابل توجهی از ما را آزار میدهد، این بدان خاطر نبوده و نیست که ما ضعیف بودهایم و هستیم.
💥 ریشهی این گرفتاریها و رنجهای مضاعف آن بود که ما خودمان را در این حوزهها «ضعیف پنداشتیم»؛ چه بخشهایی از مسئولین و چه بخشهایی از ما مردم.
انگار پیشفرض آن بوده و هست که ما در این حوزهها حقیر و فقیر هستیم و اساسا نمیتوانیم.
زمانی که ما به گنجینهی بسیارغنیِ مکتبی و فرهنگی خودمان بیاعتنایی و بیاحترامی کنیم، و توهم کردیم که چون فلان تکنولوژی چشمگیر را از مغرب زمین وارد نمودهایم پس «فرهنگ» آنها را نیز باید وارد کنیم، نتیجهی آن میشود سیل «واردات» عناصر فرهنگ و تفکر غرب؛ آنهم بدون آنکه هیچ سیلبند و سدّی را در برابر خود ببیند.
اگر به ظرفیتهای عظیم و کمنظیرِ(یا بلکه شاید بینظیر) اقتصادی کشورمان بهایی ندادیم و برای آنها ارزش و رسمیتی قائل نشدیم و حتی از آن ظرفیتها بیاطلاع بودیم، نتیجهی آن این است که خودمان را ناتوان و بیچاره فرض کنیم و فلان اجنبی را حلّال مشکلات و گرفتاریهایی بدانیم که ناشی از بیتوجهیهای خودمان به استعدادها و تواناییهایمان بوده است و البته از دشمن نیز جز سوء استفاده از ضعفهای ما انتظار دیگری نیست. در چنین حالتی، کاملا هم طبیعی است که در مقام توصیف آمریکا از عباراتی نظیر «کدخدا» استفاده شود؛ تعابیر شرمآوری که از هیچ ذهن و فکری جز افکار پوسیده، پاشیده و عقبمانده قابلیت صدور ندارد. این قبیل افراد، مهمترین عوامل نشر تصور منحوس خودکمبینی در تاریخ ۲۰۰ سالهی ملت ایران بوده و هستند(=غربگرایان).
بنابر آنچه عرض شد، هیچیک از مشکلات و معضلات مذکور «عمیق» محسوب نمیشوند، بلکه از «تصور»ی غلط و فاقد پشتوانه ناشی میگردند. به عبارتی دیگر، اصلیترین مشکل کشور ما مشکل «ذهنی» است؛ همین.
رهبر انقلاب (۱ فروردین ۹۷):
«به نظر من مهمترین چالش کشور ما یک چالش 👈ذهنی👉 است، یعنی همینکه افکار عمومی نمیدانند چقدر ثروت در اختیار کشور هست؛ بعضی از مسئولین ما هم متأسّفانه نمیدانند چقدر ثروت -ثروت انسانی و ثروت طبیعی- در اختیار کشور هست؛ دشمن هم از همین دارد استفاده میکند. دشمن میخواهد بگوید که شما نمیتوانید یا ندارید؛ بنده اصرار دارم به مردم بگویم که ما میتوانیم و ما دارا هستیم و امکاناتمان فراوان است.»
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
May 11
🌤 گاهِ عصر 🌤
رفع توهم اثرگذاری در اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و ...
🔴 اگر دیوانهای «یک سنگ» را درون «یک چاه» بیندازد، چه اتفاقی میافتد؟
❇️ پاسخ البته روشن است.
باید ۱۰۰ نفر انسان عاقل و فهمیده دور همدیگر جمع شده و ساعتها و چه بسا روزهای بسیاری از عمر گرانبهای خود را صرف کنند(= هدر دهند) تا راهحلی را برای بیرون کشیدن آن سنگ بیابند و نسبت به خروج آن اقدام کنند.
🔴 حال فرض کنید که در همان حالتی که افراد عاقل و فهمیده مشغول تفکر و اقدام برای خروج «یک سنگ» از درون چاه هستند، ناگهان همان دیوانه یا دیوانگان «۵۰ سنگ» دیگر نیز به درون چاه بیندازند. در این صورت چه اتفاقی میافتد؟
اتفاقی که رخ میدهد آن است که عاقلان و فهمیدگان یادشده، باید ۵۰ برابر حالت قبل توان و زمان خود را صرف کنند(= هدر دهند) و این سلسله هیچگاه تمام نخواهد شد.
با این روش مقابله، هم روند انداختن سنگ به درون چاه متوقف نخواهد شد و هم توان و عمر ارزشمند انسانهای عاقل و فهمیده که باید صرف امور مهم شود به همین راحتی به باد میرود.
پس راه علاج اساسا چیز دیگری است.
راه علاج عبارت است از:
⬅️ پر کردن چاه
⬅️ به بند کشیدن دیوانگان
این دو، در واقع زمینهها و بسترهای اتلاف توان و زمان عاقلان یک دیار به شمار میآیند. راهحل «اساسی» و «درازمدت» 👈حذف👉 آن بستر و زمینی است که در هر حال زمینهی فساد مذکور را فراهم آورده است. این کار هم حکیمانه است و هم دوراندیشانه. اینطور نیست؟
عزیزانی با نیتهای خوب و خالص در کشور ما وجود دارند که مشغول هدر دادن توان و عمر خود برای پاسخ به شبهاتی هستند که از چاهها و بلکه سیاهچالهایی(اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و ...) نشأت میگیرند که 👈ذاتا👉 فسادزا و شبههآفرین هستند. این دوستان عزیز و دلسوز ما که ظاهرا فاقد نگاه جریانی و شبکهای هستند، غافلند از اینکه در همان زمانی که همت خود را برای پاسخ به یک شبهه(= بیرون آوردن یک سنگ از یک چاه) صرف میکنند، چندین و چند کامیون پُر از سنگ به درون چاههای مختلف انداخته میشود و با این حال این عزیزان به سبب پاسخ به یک شبهه، از تخیل و توهم اثرگذاری در این فضاها بسیار شادمان هستند و به گمان خداوند را هم شکر میگویند!
یعنی حضور این عزیزان در فضاهای فسادزای مذکور و پاسخ به شبهات تولیدشده، هیچ اثری ندارد؟
البته اثر دارد؛ اما اثر نقطهای و موردی، نه اثر جریانی و شبکهای.
مثلا شخصی را در نظر بگیرید که نهنگ او را بلعیده باشد.
آیا آن فرد هیچ کاری را علیه نهنگ نمیتواند انجام دهد؟
البته که میتواند انجام دهد. نهایت کاری که از او بر میآید این است که چند لگد به آن نهنگ بزند، اما در هر صورت نهایتا هضم و نابود خواهد شد.
وقتی مدیریت و شبکه در اختیار شما نیست، عاقبت ورود به این فضاهای نهنگوار و لگد زدن به شبهات اینستاگرامی، تلگرامی و ...، چیزی نیست جز هضم و نابود شدن.
پس همانند «حافظ» باشیم:
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخِ فلک
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
با غرب چگونه باید «تا» کرد؟
🔴 «غرب» با توجه به روحیه و خویِ سرمایهداری، استیلاطلبی و استعلاجوییاش، در نوع مناسبات و روابط خود با کشورها، همواره تمام تلاشش را میکند که آنها را در حد توان، به خودش وابسته کند/نگه دارد.
برای وابسته نمودن/نگه داشتن یک کشور، لازم است که قدرت و بنیهی آن کشور تا حد امکان تضعیف شود تا به ناچار برای زیستن به دیگران وابسته گردد و آن کشور روزی به فکر کسب «استقلال» نیفتد و اگر هم افتاد، توان رهایی از وابستگی را نداشته باشد.
از همین روی، هیچگاه نباید تصور کرد و انتظار داشت که غرب در روابط خود با کشورمان، به دنبال افزایش قدرت ماست. این تصور در خوشبینانهترین حالت ناشی از ضعف فکری و خوشخیالی است. او تمام تلاش خود را خواهد کرد تا قدرت ما را کاهش دهد و تحلیل برد.
🎯 لذا برای برقراری یک تعامل سازنده و مفید(به معنای واقعی نه به معنای تخیلی آن) با غرب، به ناچار باید از موضع قدرت وارد شویم وگر نه روز روشن ما را خواهند خورد و خواهند بلعید.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
تکنکته
🔘 استفاده از رسانهی دشمن (اینستاگرام، تلگرام، توئیتر، واتساپ و...) علیه خودش، مثل این میماند که بخواهیم در یک جنگ از «بیسیم دشمن» علیه خودش استفاده کنیم!
🔴 اگر در جنگ از بیسیمی استفاده کنیم که دشمن تمام مکالمات ما را میشنود و مهمتر اینکه بر آن «تسلط مدیریتی» دارد، عاقبت آن جنگ از همان ابتدا معلوم است: شکست قطعی و حتمی!
@abarshagerd ✍
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🌙 گاهِ شب 🌙
🔴 یکی از خیانتهای رضاشاه ملعون در راستای مبارزه با عناصر و نمودهای هویت اسلامی ملت ایران، تخریب بنایی قدیمی موسوم به «تکیه دولت» بود. ⬅️ تکیه دولت: واقع در تهران، ضلع جنوب شرقی باغ گلستان و در جنوب غربی شمسالعماره
🔘 «تکیه دولت» تا پیش از قدوم نحس رضاشاه، محل اجتماع گستردهی مردم عزادار برای برگزاری مراسم تعزیه و روضهخوانی در روز عاشورای حسینی بود.
#پهلوی
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌤 گاهِ عصر 🌤
🔴 «اینستاگرام» و «تلگرام» و امثال آنها، بهواسطهی مواجههی بیامان و بیرحمانهی افراد با محبوبهای کاذب و نیز پمپاژ پرفشار خبرهای تلخ اما توهمزا و خبرهای ظاهرا شیرین اما بیخاصیت و سرمستکننده، «قلب» انسان را دچار انبساطها و انقباضهای بیگاه و بیجا و مخرب نموده و عملا به حد «اشباع» میرساند. در نتیجهی این قبضوبسطهای غیر عقلانی و خارج از چرخهی درست و رشدآفرین، این قوهی بسیار مهم در عمل «فلج» شده و کارکرد آن به اختلال شدید مبتلا میگردد.
در صورتی که قلب اشباع شود، آنگاه نمیتواند واکنش و حب و بغض لازم و بایسته را نسبت به شیرینیها و تلخیها تولید کند.
⬅️ اینستاگرام و تلگرام ابزارهایی هستند برای از کار انداختن «موتور محرکهی ملتها».
⚠️ این هدف اگر استعماری نیست، پس چیست؟
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به مناسبت سالگرد کودتای ۲۸ مرداد
⭕️ سؤالی پیشپاافتاده از آنانی که تاریخ را که یک «علم» است با «نقل و داستان» اشتباه گرفتهاند!:
😄 بهراستی اگر آیتالله کاشانی با آمریکاییها متحد شده بود(همان کاشانی با سوابق دور و دراز مبارزات ضداستعماری از عراق تا ایران) که دولت دکتر مصدق سرنگون گردد(همان مصدقی که همانند کاشانی خواهان دفع سلطهی بیگانه و ملی شدن نفت بود)، آنگاه چگونه است که پس از کودتای ۲۸ مرداد، کاشانی در برابر قرارداد استعماری و تحقیرآمیزِ آمریکایی - انگلیسیِ «کنسرسیوم» میایستد و در شرایط سلطهی آمریکا بر ایران، شجاعانه با دُم شیر بازی میکند و حتی در این راه پسرش(مصطفی) را هم از دست میدهد و خودش نیز اسیر زندان پهلوی میشود؟
🎯 بهگمانم پیش از تعلیم تاریخ به برخیها، لازم است ابتدا بدیهیات را به آنان آموزش داد!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
کلاننگاه آمریکا به دولت مصدق
♦️ علیرغم آنکه دکتر محمد مصدق روابط صمیمی و نزدیکی را با ایالات متحده برقرار و به نوعی به آنها تکیه کرده بود، اما چرا آمریکاییها حتی به نامبرده نیز رحم نکرده و نتوانستند وی را تحمل کنند؟
❇️ پاسخ:
در کلاننگاه حاکم بر حکومت و حاکمیت ایالات متحده آمریکا، مشکل اصلیِ مصدق آن بود که دولت او، یک دولت نسبتا «مردمی» بشمار میرفت و حیات یک دولت مردمی، چیزی است که پذیرش و کنار آمدن با آن برای آمریکاییها - ولو در درازمدت - غیر قابل تحمل است؛ مخصوصا در سرزمین منحصر به فرد و بسیار ویژهای به نام «ایران».
♦️ چرا اساسا آمریکا وجود حکومتهای مردمی را(هر چند که حکومتهای سکولار و لائیکی باشند) نمیتواند تحمل کند؟
❇️ پاسخ:
زیرا در حکومتهای مردمی(یعنی حکومتهایی که در آن خواست و ارادهی مردم تعیینکننده باشد)، میزان «عدم قطعیت» بسیار بالاست و اصلا معلوم و قابل پیشبینی دقیق نیست که مردم در لحظهی آینده به چه رویکردهایی و به چه حاکمانی متمایل شده و رأی خواهند داد. این واقعیت، همان چیزی است که برای آمریکاییها اصلا مطلوب نیست؛ چراکه راهبردها و برنامهریزیهای کلان و درازمدت آنها را برای سلطه و چپاول منابع آن سرزمین با تزلزل جدی مواجه خواهد کرد.
▪️ براستی قدرتهایی که حیات و بقای آنها اساسا متکی بر «بهرهکشی از مردم» است، چگونه حاضر میشوند که مردم را به عنوان «شریک» در مدیریت و سیاستگذاریهای کلان جامعه/جهان بپذیرند؟!
🔔 به عقیدهی اینجانب اگر در اواخر دههی ۲۰ و اوایل دههی ۳۰ به جای آقای مصدق، امثال آقایان روحانی و ظریف بر صندلی نخستوزیری ایران تکیه زده بودند، آمریکا نیازی به اجرای کودتا در کشورمان نمیدید و لذا دست خود را به عمل نانجیبانه و خباثتآلود «کودتای ۲۸ مرداد» آلوده نمیکرد، اما آمریکاییها بنا به دلیلی که در بالا عرض شد، در میانمدت یا درازمدت قطعا دولت امثال روحانی و ظریف را نیز که از حیث مردمی بودن تهدید بالقوهای برای منافع آمریکا در این کشورمان بشمار میرفت، از میان برمیداشتند.
🔘 از نظر آمریکاییها، بهترین نوع حکومتی که در یک سرزمین(مثلا ایران) میتواند منافع کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت آنان را تأمین نماید، حکومتی است کاملا وابسته(= غیر مردمی و بلکه ضد مردمی) که امیال و علایق آمریکا را موبهمو اجرا کند و هر زمان هم که ادامهی حاکمیت فلان فرد وابسته را به صلاح ندیدند، به آسانی و بدون پرداخت هیچ هزینهای بتوانند آن را با یک سرسپردهی دیگر تعویض نمایند، و البته برای رعایت احتیاط، پوسته و لایهی فریبندهای از دموکراسی هم روی آن کشیده شده باشد.
⏪ با وجود تمام اشکالات و ایرادات جدی و فراوانی که به رویکرد و عملکرد آقای مصدق میتوان وارد کرد، اما وی هرچه که بود، واقعا به دنبال دفع سلطهی بیگانه و استیفای حقوق کشور بود و حاضر به پذیرش چشمبسته و بیچونوچرای هر پیشنهاد و خواستهای از سوی آمریکا نبود. با این حال، اشتباه غیر قابل اغماض مصدق آن بود که تصور میکرد آمریکاییها حاضرند به خاطر ایران، نه تنها انگلیس را واگذارد، بلکه حتی در برابر او بایستند!
💥 بنا بر آنچه گذشت، با توجه به سابقهی سیاه آمریکا تا آن زمان، کودتای ۲۸ مرداد یک حادثهی کاملا قابل پیشبینی بود و به همین دلیل، اشتباه آقای مصدق قطعا غیر قابل توجیه است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
⭕️ انتهای مسیر حضور دوستان حزباللّهی در اینستاگرام، توئیتر، تلگرام، واتساپ و... کجاست⁉️
🔻 فرض کنید (فرضِ محال) که دوستان حزباللّهی و انقلابی ما به چنان قدرت و عِدّه و عُدّهای دست یابند که بتوانند تمام فضاهای یادشده را تحت تصرّف و اثرگذاری خود درآورند.
❌ خب در این صورت چه رخ میدهد؟
♻️ در این صورت آنچه اتّفاق میافتد آن است که هر دوی این فضاها برای همیشه از سوی مدیران آنها بسته شده و بهطور کامل حذف میشوند؛ چراکه مدیران آنها به این نتیجه میرسند که این دو فضا دیگر قابلیّت تأمین اهداف شیطانی آنان را ندارد. لذا به سراغ تأسیس فضاهای دیگر، آنهم به همراه تجربهای بیشتر و بُرّاتر، خواهند رفت؛ و بدین ترتیب: «آش، همان آش و کاسه، همان کاسه»!
😔 آنانی که در این بین حسابی بازی خورده و سرکار گذاشته شده و عمر و توانشان به باد رفته است، دوستان حزباللّهی ما هستند.
💥 این است میزان تأثیر و اهمّیّت «مدیریت کلان» یک سامانه (سیستم)
🔴 زمانی که ریشهی یک ظلم «کلان» است، برای ریشهکنی آن نمیتوان به اقدامات «خُرد» بسنده کرد؛ بلکه میبایست سامانهی تولید ظلم را از سرچشمهی آن خشکاند؛ نه آنکه با اصالتبخشی به مبارزه در سطح(= سامانهی اصلاح) و حصول نتایج سطحی و کوتاهمدت و دلخوش شدن به آن، مصاف و مبارزهی اصلی و اساسی را که همانا 👈نابودی بنیادی سامانهی تولیدکنندهی ظلم👉 میباشد(= اصلاح سامانه)، به کناری وانهاد.
🌻 «اصلاح سامانه»، همان عرصهی بینظیر و بیبدیلی است که در آن «روحالله خمینی» به «امام خمینی» ارتقا یافت. نور ایمان و هوش فراوان، ایشان را به این مسیر رهنمون شد که راه مبارزهی درست با رژیم ضدّ دین و ضدّ ملّت پهلوی این نیست که صرفاً چند مسجد احداث و چند هیئت برپا گردد و با فلان فرقهی ضالّه مقابله شود؛ بلکه روش قرآنی مبارزه با ظلمِ کلان آن است که سامانهی فسادزا از اساس ویران و سپس بنیادی حق و سپس بنیانی آباد استقرار یابد.
❇️ «ظلم کلان»، «مبارزهی کلان» میطلبد؛ چرا این حقیقت را برخی از دوستان و عزیزان ما مورد التفات قرار نمیدهند؟
رو تو اوّل دفع شرّ موش کن
بعد از آن در جمع گندم کوش کن
@abarshagerd ✍️
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
سؤال:
🔴 اگر مدیریت «اینستاگرام» در اختیار دشمنان و کافران حربی است، پس چرا به من و شما اجازه میدهند که آزادانه در این فضا صفحاتی را برای جمعآوری نذورات و کمکهای مردمی، برگزاری جلسات هفتگی هیئات، ترویج کتابخوانی و ... تأسیس کنیم؟
پاسخ:
⬅️ تا در اذهان ما این توهّم را ایجاد کنند که غربیها واقعا آزادیطلب هستند!
⬅️ تا در اذهان ما این توهّم را ایجاد کنند که در اینستاگرام و امثال آن میتوانیم به طور آزادانه کنشگر باشیم!
⬅️⬅️ تا در اذهان ما این توهّم را ایجاد کنند که با «مبارزهی خُرد» میتوان «ظلم کلان» را از بین برد!
@abarshagerd ✍️
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
غربیها اینگونهاند
♻️ زمانی که در سال ۸۸ - ۸۹ به سوخت ۲۰ درصد نیاز پیدا کردیم و در عین حال تولید هم نمیکردیم، نیاز و درخواست قانونی و مشروع خود را به طور رسمی به آژانس اعلام کردیم. غربیها این سوخت را با ناجوانمردی تمام از ما دریغ کردند، اما آن زمان که خودمان توانستیم سوخت ۲۰ درصد را تولید کرده و نیاز کشور را در این حوزه برطرف کنیم، همان غربیهایی که تا چند صباح پیش از آن، این سوخت را به ما نمیفروختند، به ناگاه وارد شده و طی توافقی به نام «برجام» به ما تکلیف کرده و رسما از ما تعهد گرفتند که منبعد شما سوخت ۲۰ درصد را تولید نکنید، بلکه خودمان در قالب بستههای ۵ کیلویی به شما عرضه میکنیم و میفروشیم(به بند ۶۰ ضمیمهی ۱ برجام مراجعه شود).
🎯 نتیجه:
غربیها بنا بر خوی استعلایی و استکباری و سرمایهداری خود، در هر حال و هر صورت میخواهند شما وابسته به آنها باشید تا همواره اهرم فشاری علیه شما برای اطاعت از اوامرشان در اختیار داشته باشند.
⏪ وقتی کالایی را ندارید میگویند به شما نمیدهیم تا شما را به تسلیم وادار کنند، و اگر هم بتوانید بسازید میگویند نسازید بلکه از ما بخرید! هنگامی هم که میگویند نسازید، از شما بابت آن تعهد میگیرند(مانند برجام)، تا اگر فرداروزی مطابق خواستهی آنان عمل نکردید و آنان نیز به شما نفروختند، خودتان نتوانید بسازید(در اثر تعهدی که از شما گرفتهاند)، تا بدین واسطه نه راه پس داشته باشید نه راه پیش.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
بنا بر چه استدلالی معتقدیم که «بصیرت» ملت ایران از مسلمانان صدر اسلام بیشتر است؟
🔻 دشمنان در فتنههای صدر اسلام به طور «مستقیم» شخص پیامبر اکرم(ص) و امامان(ع) را مورد هدف قرار میدادند و در بسیاری از مواقع نیز موفق و کامیاب میگشتند.
🔺 اما در دوران ما، دشمنان کاملا واقف هستند که هدف قرار دادنِ مستقیم و بلاواسطهی امام جامعه نه تنها هیچ سودی در پی نخواهد داشت بلکه به هوشیاری و بیداری بیشتر ملت منجر خواهد شد که اصلا مطلوب دشمنان نیست. لذا شیاطین دست به کار شده و الگوی «از پیرامون به مرکز» را برنامهریزی و اجرا مینمایند.
❇️ به بیان روشنتر، دشمنان به جای آنکه مستقیما ولیّ فقیه را مورد هجوم قرار دهند، غالبا از «پیرامون» وارد شده و به نهادهای انقلابی(مانند: سپاه) و افراد منتسب به رهبری حملهور میشوند تا بدین واسطه، «مرکز» حاکمیت را ترور و بیاثر کنند.
🌻 حقیقت آن است که «بصیرت» ملت بزرگ ایران، دشمن را ناگزیر به تغییر فاحش و قریب به ۱۸۰ درجهای در راهبرد خود نموده است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به مناسبت ۳ شهریور
🔻 زمانی که بیگانگان قصد کردند که حکومت احمدشاه و سلسلهی قاجاریه را از میان بردارند، ناچار بودند به اجرای نقشهها و مقدمات فراوان و فراهم آوردن زمینهی لازم، آنهم در مدتی طولانی(دستکم از سال ۱۲۹۹ تا سال ۱۳۰۴).
🔺 اما بیگانگان برای کنار زدن «رضاشاه» از قدرت، هیچ زحمت ویژهای متحمل نشدند و صرفا با «یک دستور»، نامبرده را به جایی پرت کردند(= تبعید کردند) که در تمام عمرش اسم آنجا را هم نشنیده بود.
قاجار منحط و ضعیف بود، اما هیچگاه به طور کلی وابسته به بیگانه و «سرسپرده» نبود.
🔴 راز این تفاوت در «وابستگی و سرسپردگی» ذاتی پهلوی است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
دربارهی دیروز
💢 غربیها به واسطهی برخورداری از سوابق فراوان و درخشان! در استعمارگری و استثمارگری، به خوبی میدانند که چگونه منابع یک کشور را علیه خود آن کشور به کار گیرند.
مثلا ایران دوران پهلوی اول را ببینید!
🔴 «رضاشاه» با پول حاصل از مالیاتی که بر قند و شکر مردم وضع شده بود، راهآهنی را ساخت که جز منافع انگلستان را تأمین نمیکرد و هیچ سودی برای ملت نمیتوانست به دنبال داشته باشد؛ همان راهآهنی که به قول دکتر مصدق، مصداق «خیانت» بود. ⬅️ (منبع: کتاب خاطرات و تألمات محمد مصدق، ص ۳۵۲)
سپس انگلستان با کمک همین راهآهن، توانست متفقین را در جنگ بینالمللی دوم فاتح سازد و ایران ما را به اشغال خود درآورد؛ همان ایرانی که بهواسطهی نفت و راهآهنش توانسته بود آلمان را شکست دهد!
انگلیسیها به این میزان اکتفا نکردند؛ بلکه همان دستنشاندهای(= رضاشاه) را که با پول ملت برای تأمین منافع سلطنت بریتانیا، دست به ساخت آن راهآهن کذایی زده بود، بدون ابراز کمترین اعتنا و احترام، به جایی تبعید کردند که در طول عمرش حتی نام آن را هم نشنیده بود: «جزیرهی موریس». دیروز(سوم شهریور) سالگرد وقوع این واقعهی بسیار تلخ در تاریخ معاصر ایران بود.
آری!
تا بوده چنین بوده است!
فرجام رضاشاه کبیر!!! تصویری بزرگ و آیینهی تمامنمایی است از انتهای مسیر تعامل یکطرفه با غرب و واگذاری حقوق و منافع کشور بهخیال دفع شرّ دشمن!
😔 ای کاش جناب «روحانی» و سایر غربباوران عبرت گرفته بودند!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
🔘 جالب و البته لازم است بدانیم که تا اوایل قرن بیستم، در آمریکا «زنان» حق رأی نداشتند.
🔴 در تاریخ ۲۶ آگوست ۱۹۲۰ به موجب مصوبهی متمم نوزدهم قانون اساسی ایالات متحدهی آمریکا توسط کنگرهی این کشور، زنان در انتخابات سیاسی حق رأی یافتند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آقای روحانی «محصول» بود، نه «عامل»
🔴 این واقعیت را نمیتوان انکار و کتمان کرد که روحیهی ویرانگر «راحتطلبی» متأسفانه در میان بخشهای قابلتوجهی از ما مردم(به ویژه جوانان و نوجوانان) شایع است که این روحیه نیز دستکم از دو عامل ناشی شده است:
یک. اعتیاد به ارتزاق از پول نفت
دو. هجوم شبهمدرنیته
حال چنانچه در این شرایط، افرادی تلاش کنند که این تصور را در اذهان ما ایجاد نمایند که صرفا بهواسطهی برقراری ارتباط با آمریکا و رفع تحریم، همهی مشکلات ما حل و برطرف خواهد شد، طبیعتا یک شخص راحتطلب به دنبال صاحبان این نظرات کشیده میشود، نه صاحبان تفکری که معتقد است رمز قوی شدن کشور چیزی نیست مگر درونزایی قدرت و اتکا به استعدادها و ظرفیتهای داخلی و تلاش و مجاهدت.
🔺 لذاست که عرض میکنیم: انتخاب آقای روحانی در سال ۹۲ محصول عوامل مختلفی بود که از آن جمله میتوان به رسوخ راحتطلبی در میان بخشهایی از ما مردم اشاره کرد.
🔔 البته معنای این سخن آن نیست که تمامی رأیدهندگان به آقای روحانی افرادی راحتطلب بوده و از سر راحتطلبی ایشان را برگزیدند.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
«از» یا «برای»؟ مسئله دقیقا همین است
🔘 اشکالات و ایرادات ما به موضوع «آزادیِ غربی» بسیار است و در یک یا دو اشکال منحصر نمیشود؛ زیرا از سر تا به پایش چیزی نیست مگر بیتوجهی و اهانت به حقوقِ حقیقیِ انسان.
اما به نظر میرسد که نقطهی جوششِ فکری و نظری این جریانِ نجس و این شرابِ حمیم و سوزان و این سرابِ لئیم و بیپایان و این ترابِ بهیم و بیسامان، یک «مغالطه» و «فریبکاری» بیش نیست، و آن عبارت است از: تقدّم «از» بر «برای»!
🔹 توضیح آنکه:
متفکرانِ غربی و غربزدگانِ بیفکر، پیش و بیش از آنکه از «آزادی برای چه» بگویند و بنویسند، از «آزادی از چه» زبان چرخانده و کاغذ به باد میدهند! براستی کدام فکر سلیمی میپذیرد که قبل از تحقیق و کشف مبدأ(مبنا) و مقصد(هدف)، از «راهِ» رسیدن از مبدأ به مقصد سخن راند؟!
«آزادی از چه» سطح و پوستهی قضیه است و «آزادی برای چه» عمق آن. فقط زمانی میتوان از «آزادی از چه» سخن گفت و نسخه تجویز کرد که پیشتر مسائل مربوط و متعلق به «آزادی برای چه» کاملا و تماما حل شده باشد.
غربیها و نوچههایشان(غربزدگان)، فراوان پیرامون «آزادی از چه» گوش میخراشند، بیآنکه از «ابزار بودن» آزادی چیزی بگویند و بنویسند؛ چراکه از نظر اینان اساسا «آزادی» هدف است، نه ابزار.
قربانیان این تهاجم و تجاوز فکری نیز آن دسته از مردمان سراسر دنیا هستند که با فطرتهایی پاک، امر مقدسی به نام «آزادی» را جستجو میکنند، اما به نشانیهای داده شده از جانب غربیها اعتماد کرده و به جای رسیدن به هدف اصلی(نه دروغی)، ناکجاآباد مقصدشان میشود.
#روضه_آزادی
#آزادی
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️