⛅️ گاهِ صبح ⛅️
پاسخی کوتاه به یک تحریف وقیحانهی تاریخی
⭕️ سؤالی پیشپاافتاده از آنانی که تاریخ را که یک «علم» است با «نقل و داستان» اشتباه گرفتهاند!:
😄 بهراستی اگر آیتالله کاشانی با آمریکاییها متحد شده بود(همان کاشانی با سوابق دور و دراز مبارزات ضد استعماری از عراق تا ایران) که دولت دکتر مصدق سرنگون گردد(همان مصدقی که همانند کاشانی خواهان دفع سلطهی بیگانه و ملی شدن نفت بود)، آنگاه چگونه است که پس از کودتای ۲۸ مرداد، کاشانی در برابر قرارداد استعماری و تحقیرآمیزِ آمریکایی - انگلیسیِ «کنسرسیوم» تمامقد میایستد و در شرایط سلطهی آمریکا بر ایران، شجاعانه با دُم شیر بازی میکند و حتی در این راه پسرش(مصطفی) را هم از دست میدهد و خودش نیز اسیر زندان پهلوی میشود؟
🎯 بهگمانم پیش از تعلیم تاریخ به برخیها، لازم است ابتدا بدیهیات را به آنان آموزش داد!
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
به مناسبت سالگرد کودتای ۲۸ مرداد
🔸 کلاننگاه آمریکا به دولت مصدق 🔸
♦️ علیرغم آنکه دکتر محمد مصدق روابط صمیمی و نزدیکی را با ایالات متحده برقرار و به نوعی به آنها تکیه کرده بود، اما چرا آمریکاییها حتی به نامبرده نیز رحم نکرده و نتوانستند وی را تحمل کنند؟
❇️ پاسخ:
در کلاننگاه حاکم بر حکومت و حاکمیت ایالات متحده آمریکا، مشکل اصلیِ مصدق آن بود که دولت او، یک دولت نسبتا «مردمی» بشمار میرفت و حیات یک دولت مردمی، چیزی است که پذیرش و کنار آمدن با آن برای آمریکاییها - ولو در درازمدت - غیر قابل تحمل است؛ مخصوصا در سرزمین منحصر به فرد و بسیار ویژهای به نام «ایران».
♦️ چرا اساسا آمریکا وجود حکومتهای مردمی را(هر چند که حکومتهای سکولار و لائیکی باشند) نمیتواند تحمل کند؟
❇️ پاسخ:
زیرا در حکومتهای مردمی(یعنی حکومتهایی که در آن خواست و ارادهی مردم تعیینکننده باشد)، میزان «عدم قطعیت» بسیار بالاست و اصلا معلوم و قابل پیشبینی دقیق نیست که مردم در لحظهی آینده به چه رویکردهایی و به چه حاکمانی متمایل شده و رأی خواهند داد. این واقعیت، همان چیزی است که برای آمریکاییها اصلا مطلوب نیست؛ چراکه راهبردها و برنامهریزیهای کلان و درازمدت آنها را برای سلطه و چپاول منابع آن سرزمین با تزلزل جدی مواجه خواهد کرد.
▪️ براستی قدرتهایی که حیات و بقای آنها اساسا متکی بر «بهرهکشی از مردم» است، چگونه حاضر میشوند که مردم را به عنوان «شریک» در مدیریت و سیاستگذاریهای کلان جامعه/جهان بپذیرند؟!
🔔 به عقیدهی اینجانب اگر در اواخر دههی ۲۰ و اوایل دههی ۳۰ به جای آقای مصدق، امثال آقایان روحانی و ظریف بر صندلی نخستوزیری ایران تکیه زده بودند، آمریکا نیازی به اجرای کودتا در کشورمان نمیدید و لذا دست خود را به عمل نانجیبانه و خباثتآلود «کودتای ۲۸ مرداد» آلوده نمیکرد، اما آمریکاییها بنا به دلیلی که در بالا عرض شد، در میانمدت یا درازمدت قطعا دولت امثال روحانی و ظریف را نیز که از حیث مردمی بودن تهدید بالقوهای برای منافع آمریکا در این کشورمان بشمار میرفت، از میان برمیداشتند.
🔘 از نظر آمریکاییها، بهترین نوع حکومتی که در یک سرزمین(مثلا ایران) میتواند منافع کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت آنان را تأمین نماید، حکومتی است کاملا وابسته(= غیر مردمی و بلکه ضد مردمی) که امیال و علایق آمریکا را موبهمو اجرا کند و هر زمان هم که ادامهی حاکمیت فلان فرد وابسته را به صلاح ندیدند، به آسانی و بدون پرداخت هیچ هزینهای بتوانند آن را با یک سرسپردهی دیگر تعویض نمایند، و البته برای رعایت احتیاط، پوسته و لایهی فریبندهای از دموکراسی هم روی آن کشیده شده باشد.
⏪ با وجود تمام اشکالات و ایرادات جدی و فراوانی که به رویکرد و عملکرد آقای مصدق میتوان وارد کرد، اما وی هرچه که بود، در دوران نخستوزیری خود واقعا به دنبال دفع سلطهی بیگانه و استیفای حقوق کشور بود و حاضر به پذیرش چشمبسته و بیچونوچرای هر پیشنهاد و خواستهای از سوی آمریکا نبود. با این حال، اشتباه غیر قابل اغماض مصدق آن بود که تصور میکرد آمریکاییها حاضرند به خاطر ایران، نه تنها انگلیس را واگذارد، بلکه حتی در برابر او بایستند!
💥 بنا بر آنچه گذشت، با توجه به سابقهی سیاه آمریکا تا آن زمان، کودتای ۲۸ مرداد یک حادثهی کاملا قابل پیشبینی بود و به همین دلیل، اشتباه آقای مصدق قطعا غیر قابل توجیه است.
✍️ ابَرشاگرد
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
⭕️ حقیقت آن است که «اینستاگرام» محیطی نیست که صهیونیستها فقط برای تخریب «کودکان» طراحی و مدیریت کرده باشند؛ بلکه هر فردی را در هر سنّی که باشد به تناسب سنّ او، آماج پمپاژ شهوات و اباطیل قرار میدهند.
❌ لذا نباید با ممنوعیت استفاده از این جنگافزار شیطانی صرفاً برای یک گروه سنّی خاص، استفاده از آن را برای سایرین بدون اشکال و بیخطر تلقی کرد؛ بلکه حقیقتاً همگی باید از اینستاگرام بهعنوان یکی از آخرین و بهروزترین ابزارهای اغوای شیطان، به شدت دوری کنیم.
✍ ابَرشاگرد
#⃣ #از_تبیین_تا_قیام
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
☀️ گاهِ ظهر ☀️
دربارهی سوم شهریور ۱۳۲۰
💢 غربیها به واسطهی برخورداری از سوابق فراوان و درخشان! در استعمارگری و استثمارگری، به خوبی میدانند که چگونه منابع یک کشور را علیه خودِ آن کشور به کار گیرند.
مثلا ایران دوران پهلوی اول را ببینید!
🔴 «رضاشاه» با پول حاصل از مالیاتی که بر قند و شکر مردم وضع شده بود، راهآهنی را ساخت که جز منافع انگلستان را تأمین نمیکرد و هیچ سودی برای ملت نمیتوانست به دنبال داشته باشد؛ همان راهآهنی که به قول دکتر مصدق، مصداق «خیانت» بود. ⬅️ (منبع: کتاب خاطرات و تألمات محمد مصدق، ص ۳۵۲)
سپس انگلستان با کمک همین راهآهن، توانست متفقین را در جنگ بینالمللی دوم فاتح سازد و ایران ما را به اشغال خود درآورد؛ همان ایرانی که بهواسطهی نفت و راهآهنش توانسته بود آلمان را شکست دهد!
انگلیسیها به این میزان اکتفا نکردند؛ بلکه همان دستنشاندهای(= رضاشاه) را که با پول ملت برای تأمین منافع سلطنت بریتانیا، دست به ساخت آن راهآهن کذایی زده بود، بدون ابراز کمترین اعتنا و احترام، به جایی تبعید کردند که در طول عمرش حتی نام آن را هم نشنیده بود: «جزیرهی موریس». امروز(سوم شهریور) سالگرد وقوع این واقعهی بسیار تلخ در تاریخ معاصر ایران بود.
آری!
تا بوده چنین بوده است!
فرجام رضاشاه کبیر!!! تصویری بزرگ و آیینهی تمامنمایی است از انتهای مسیر تعامل یکطرفه با غرب و واگذاری حقوق و منافع کشور بهخیال دفع شرّ دشمن!
✍ ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
یکی از تفاوتهای بسیار مهم «پهلوی» و «قاجار»
🔻 زمانی که بیگانگان قصد کردند که حکومت «احمدشاه» و سلسلهی قاجاریه را از میان بردارند، ناچار بودند به اجرای نقشهها و مقدمات فراوان و فراهم آوردن زمینهی لازم، آنهم در مدتی طولانی(دستکم از سال ۱۲۹۹ تا سال ۱۳۰۴).
🔺 اما بیگانگان برای کنار زدن «رضاشاه» از قدرت، هیچ زحمت ویژهای متحمل نشدند و صرفا با «یک دستور»، نامبرده را به جایی پرت کردند(= تبعید کردند) که در تمام عمرش اسم آنجا را هم نشنیده بود.
⬅️⬅️ قاجار منحط و ضعیف بود، اما هیچگاه به طور کلی وابسته به بیگانه و «سرسپرده» نبود، که اگر قاجاریه تماما وابسته بود و منافع انگلستان را به طور کامل برآورده میکرد، دیگر چه نیازی به براندازی آن بود؟
🔴 راز این تفاوت در وابستگی و سرسپردگی 👈ذاتی👉 پهلوی است.
✍ ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤
لطفا از یاد امام زمان(عج) غافل شوید!!
🔘 این را خطاب به کسانی میگویم که یاد ولیّعصر(عج) بهجای آنکه آنان را به حرکت و شتاب بیشتر برای فراهم کردن شرایط ظهور حضرتش وادارد، آنان را سست و متوقف میکند؛ همانانی که خود را تا پیش از ظهور آن جناب مستطاب، اساسا به هیچگونه حرکت اصلاحی در جامعه اسلامی و عالم بشریت موظف نمیدانند!
✍ ابَرشاگرد
☀️ گاهِ ظهر ☀️
چرا «امر به معروف و نهی از منکر» دشوار و پرهزینه شده است؟
👇 شاید بهتر باشد که پیش از سؤال بالا، به سؤال پایین پاسخ دهیم:
🔘 بلای «کرونا» چه زمانی به اتمام میرسد؟ 🔘
❇️ بلای «کرونا» فقط زمانی خاتمه مییابد که ما این حقیقت را درک کنیم و به آن ایمان آوریم که یکی از شروط و لوازم لایتغیر برای رفع این ویروس، «اجتماعی زیستن» و «مراقبت اجتماعی» است. در صورتی که هریک از آحاد مردم، دلخواه و دلپسند بودن را به عنوان ملاک رفتارهایشان برگزینند و «فردمحوری» پیشه کنند، بیشک این ویروس ما را رها نخواهد کرد. این را یقین بدانیم.
🌹 اما وقتی «همکاری»، «همدلی»، «همفکری» و «همسویی» حکمفرما شد، آنگاه دست خداوند نمایان شده و همهی گرهها به برکت قدرتی که معبودمان در «وحدت» و «جماعت» نهفته است، یکی یکی باز میشوند.
اکنون بازگردیم به سؤال نخست:
🔘 انسان برای نیل به کمال حقیقی، «باید» به لزوم زندگی اجتماعی ایمان آورد، روش صحیح آن را بداند و عمل کند. بدون این مهم، هیچ کمالی قابل دسترسی نیست و هیچ خیری حاصل و هیچ شرّی دفع نخواهد شد. ساختار عالم اساسا «اجتماعی» است و فرد نمیتواند نیازهای خود را به تنهایی برآورده سازد. ⬅️ یا أیّها الّذین آمنوا اصبِروا و صابِروا و 👈رابِطوا👉 ... (آل عمران، ۲۰۰)
⚠️ واقعیت تلخی است که بسیاری از ما کماکان «اجتماعی زیستن» را نه آنگونه که باید و شاید باور داریم و نه به واحد بودن هویت اجتماعی معتقدیم. به برکت شبهمدرنیته، «فردمحوری» به درون لایههایی از وجود ما رسوخ کرده است؛ به گونهای که منافع فردی اصیل پنداشته شده و هرگونه قانون و محدودیت اجتماعیای که با دلخواه ما موافق نباشد، «بد» و «مزخرف» قلمداد میشود.
😔 متأسفانه بسیاری از والدین، فرزندان را در راستای باور و درک لزوم اجتماعی زیستن و مؤدب شدن به آداب آن پرورش نمیدهند و سبک تربیتی آنان، بچهها را به سمت خودمحوری و زندگی فردی سوق میدهد.
⏪ این افراد بدتربیت و خودخواه، ظرفیت تولید انواع مفاسد فردی و اجتماعی را دارند؛ به طوری که نه تنها انتظار تولید هیچ ثروت معنوی و مادیای از آنان نمیتوان داشت، بلکه یک تهدید کاملا جدی برای تعالی و نظم عمومی نیز به شمار میآیند.
⏪ این افراد، هرآنچه میل و دلخواهشان باشد را «قانون» میپندارند و حاکمیت و سایر مردم را صرفا عناصر و ابزارهایی برای تأمین خواهشهای نفسانیشان تلقی میکنند.
🎯 لذا کاملا منطقی است که هرگونه قانونی که ارضای امیالِ نفسانیِ «نامحدودِ» آنان را با محدودیت مواجه کند برنتابند و یک «آمر به معروف و ناهی از منکر» را به چشم یک مزاحم و «متجاوز به حقوق خود» ببینند.
✍ ابَرشاگرد
☀️ گاهِ ظهر ☀️
«تکیه دولت»
🔴 یکی از خیانتهای رضاشاه ملعون در راستای مبارزه با عناصر و نمودهای هویت اسلامی ملت ایران، تخریب یک اثر معماری فاخر موسوم به «تکیه دولت» بود.
⬅️ تکیه دولت: واقع در تهران، ضلع جنوب شرقی باغ گلستان و در جنوب غربی شمسالعماره
🔘 «تکیه دولت» تا پیش از قدوم نحس رضاشاه، محل اجتماع گستردهی مردم عزادار برای برگزاری مراسم تعزیه و روضهخوانی در روز عاشورای حسینی بود.
#پهلوی
#رضاشاه
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
اشتراکات «مقتدی صدر» و «احمدینژاد»
یک. تضعیف محور مقاومت
🔻 «مقتدی صدر» که خود را مکلف به حفظ «استقلال» عراق میخواند، تلاش کرد که نیروی مردمی، قانونی و جانفشان «الحشد الشعبی» که تمامیت ارضی این کشور را در برابر داعش حفظ نمود منحل گردد و نیز به طور شفاف کنارهگیری «بشار اسد» رئیسجمهور قانونی نظام سوریه را خواستار شده بود. وی همچنین در سال ۹۶ با «محمد بن سلمان» ولیعهد ستمگر و خونریز سعودی در ریاض دیدار کرد و پس از آن صریحا حکومت عربستان سعودی را به منزلهی «پدر همگان» دانست و گفت که سعودیها در تلاش برای ایجاد صلح در منطقه هستند. علاوه بر این، او دیدگاههای خود و بن سلمانِ پلید و سفاک را در جریان دیدارش همسان توصیف کرد و آشکارا به دریافت ۱۰ میلیون دلار کمک از عربستان سعودی اشاره نمود.
🔺 «احمدینژاد» در زمان ریاستجمهوری خود در جریان فتنهی سهمگین شام، هجمهی عظیم جبههی غربی-عبری-عربی در سوریه را صرفا یک جنگ داخلی و دعوای ملت سوریه با یکدیگر دانست و در سخنرانیهای خود از حمایت از نظام سوریه پرهیز میکرد. او در سال ۹۵ و در اوج جنایتهای داعش، دخالت در این جنگ را «شیطانی» توصیف کرد. وی در تابستان ۹۹ ضربهی دیگری به جبههی مقاومت وارد ساخت. احمدینژادِ مدعی «عدالتخواهی» در هنگام حملات بیرحمانهی عربستان سعودی به مردم مظلوم یمن، طی نامهای بالطافت به «محمد بن سلمان» ولیعهد کثیف و ستمپیشهی عربستان سعودی، او را با عنوان «برادر محترم» خطاب کرد و بن سلمان را از اینکه مردم بیگناه یمن توسط او کشته و زخمی میشوند، ناراحت دانست! احمدینژاد در این نامه با شعارهای کرامت انسانی و تقویت صلح، عدالت، آزادی، محبت، آبادانی، حاضر نشد که «برادر محترم» خویش و نیز آمریکا را به خاطر تحمیل ظلمهای کمسابقه به یمنیها محکوم کند و ناجوانمردانه طرفین این جنگ را در کنار هم قرار داد و مظلوم را با ظالم یکسان دانست و ابراز کرد که این جنگ «اصولا طرف پیروز نخواهد داشت و همه بازنده و در پیشگاه ملتها محکوم خواهند بود.»
دو. قانونی خوب است که مطابق با میل ما باشد!
🔻 «مقتدی صدر» که خود را مکلف به «امر به معروف و نهی از منکر» میخواند، با اینکه گروه او در جریان آخرین انتخابات پارلمان عراق توانست اکثریت کرسیها را از آنِ خود کند، اما وقتی گذران اوضاع را بر وفق میل خود ندید، ابتدا از پارلمان کنارهگیری کرد و وقتی توفیقی برایش حاصل نشد، درخواست غیر قانونی «انحلال مجلس» و «انتخابات زودهنگام» را طرح نمود و هواداران خود را به زورآزمایی خیابانی کشاند.
🔺 «احمدینژادِ» مدعی «مردمداری» که در برابر روش سراپا نادرست و ضد ملی «حسن روحانی» در «مذاکرات هستهای» و توافق ضد منافع ملی «برجام» سکوت پیشه کرده بود، در سال ۹۶ با نامهنگاری به رهبر معظم انقلاب و خطاب قرار دادن ایشان، درخواست «غیر قانونی» کنار گذاشتن دولتِ هرچند بیکفایت اما قانونیِ «حسن روحانی» را طرح کرد.
✍️ ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤
⭕️ براستی آیا غربگراها حاضرند که اروپا را به خاطر سیاستهای توسعهطلبانه و تنشزای منطقهای در قضایای شبهجزیرهی کِریمه، اوکراین و روسیه که دست آخر منجر به قطع گاز و در پیشرو بودن زمستانی سرد برای مردم بیچارهی اروپا شده است، سرزنش نمایند و به مردم اروپا این شعار را بیاموزند که:
روسیه رو رها کن!
فکری به حال ما کن!
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
آیا «غربِ سرمایهداری» به دنبال پیشرفت ماست؟
🔘 یکی از سرشناسترین چهرههای استعماری غرب لطف فرموده و این بار را از دوش ما برداشته و به مسئلهی یادشده پاسخ صریح و روشنی ارائه کرده است و از این جهت باید شکرگزار وی باشیم!
💥 این فرد «سِر گُر اوزلی» (Sir Gore Ouseley) است؛ نخستین سفیر بریتانیا در ایران و اولین مؤسس لژ فراماسونری در کشورمان.
اسماعیل رائین، در صفحهی ۲۳ از کتاب مشهور خود با عنوان «فراماسونری يا فراموشخانه» مینویسد:
⏪ «این فراماسون بزرگ (سر گر اوزلی) که استاد اعظم لژ فراماسونی لندن بوده در نامهای که بتاریخ ۱۵ اکتبر سال ۱۸۴۴ میلادی از پطرزبورگ بوزارت خارجه انگلستان نوشته است درباره ایرانیان و روش برادران ماسونش چنین می نویسد: «عقیده صریح و صادقانه من اینست که چون مقصود نهايی ما فقط صیانت هندوستان می باشد در اینصورت بهترین سیاست اين خواهد بود که کشور ايران را در همین حال ضعف و توحش و بربریت نگاهداریم و سیاست دیگری مخالف آن تعقیب نکنیم.» (مجله پادشاهی آسیائی ژانویه ۱۹۴۴).»
🔺 بربریت: بیفرهنگی، نافرهیختگی، وحشیگری
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
راستگویی را از «غربیها» بیاموزیم!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻 آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارش اخیر خود مدعی شده است که:
⬅️ آژانس در موقعیتی نیست که تضمین کند برنامهی هستهای ایران 👈منحصرا صلحآمیز👉 است.
🔬 بررسی:
تعبیر بدعتآمیز و غیر حقوقی «منحصرا صلحآمیز» (exclusively peaceful) همان تعبیری است که متأسفانه مذاکرهکنندگان دولت حسن روحانی در متن «توافق ژنو» و «برجام» پذیرفتند و همین سببی شد برای تحمیل مکافات بر ملت ایران.
آژانس(= غربیها) البته درست میگوید! نه آژانس و نه هیچ احدالناس دیگری در این دنیا نیست که بتواند «منحصرا صلحآمیز بودن» برنامهی هستهای کشورمان را تضمین نماید؛ چراکه اساسا این کار منطقا محال است!
به راستی کدامیک از اشیاء پیرامون ما کاربرد «منحصرا صلحآمیز» دارند که فناوری هستهای بخواهد دومی آن باشد؟! روشن است: «هیچکدام»؛ حتی یک خودکار ساده!
تاکنون به «خودکار» جیبتان دقت کردهاید؟ کاربرد آن «منحصرا صلحآمیز» است؟! البته که نه! شما با یک خودکار ساده میتوانید یک جملهی خوب بنویسید، و با همان خودکار میتوانید چشم یک بیگناه را از کاسه درآورید.
⬅️ برای آنکه خودکار شما «منحصرا صلحآمیز» شود، چه باید کرد؟ راهحل روشن است؛ خودکار شما باید از «خودکار بودن» ساقط شود! به همین آسانی! ☺️
حکایت برنامهی هستهای ایران هم همین است!
«برنامهی هستهای ایران باید منحصرا صلحآمیز باشد»، یعنی چه؟
یعنی برنامهی هستهای ایران باید در عمل «برچیده» شود، یا اگر قرار است بماند، باید «عقیم و بیفایده» گردد.
گذشته از این؛ تعبیر عجیب و غریب «منحصرا صلحآمیز» همچنانکه عرض شد، یک تعبیر نامأنوس و غیر حقوقی و بدعتآمیز است. این تعبیر اساسا در هیچ معاهدهی بینالمللی از جمله NPT وجود ندارد. (متن ناعادلانهی NPT را خودِ همین «غربیها» نوشتهاند و خودشان هم لگدمال کرده و میکنند!)
تعبیر خوشظاهر و البته فریبندهی «منحصرا صلحآمیز» در واقع بهانه و پردهای است که غربیها سالیان متمادی خود را پشت آن پنهان کرده و ملت ایران را تحت فشار زیادهخواهی خود قرار داده و میدهند.
و البته «شنونده باید عاقل باشد».
✍️ ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🌻 ۱۵ خرداد و ۱۷ شهریور؛ یعنی برخلاف تصور آنانی که فاقد نگاه عمیق و استراتژیک(حیاتی) به موضوعات و مسائل هستند، با گوشت و پوست نیز میتوان در برابر تانک و مسلسل ایستاد و در نهایت امر بر طاغوت فائق آمد.
آری!
✅ «علامه بودن» ملاک نیست؛ «دانا بودن» ملاک است.
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
رمز برتری «رئیسعلی دلواری» بر «محمد مصدق»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌻 «رئیسعلی دلواری» درسخواندهی دانشگاه نبود، اما «بصیر» بود و میدانست که بیگانگان در مواقع و مقاطع حساس حاضرند اختلافشان را کنار بگذارند و با یکدیگر علیه ملتهای استقلالخواه متحد شوند (ولو با تقسیم منافع و غنائم)؛ لذا نه به «انگلستان» اعتماد کرد نه به «روسیهی تزاری».
▪️ اما «محمد مصدق» با آنکه درسخواندهی دانشگاه و دارای مدارج علمی بود و مدت زیادی در دیار فرنگ زیسته و نیز سالها در دستگاه حکومت نقش ایفا نموده بود، تصور میکرد که اگر در قضایای ملی گشتن صنعت نفت، اختلافی میان آمریکا و انگلستان پیش آید، آمریکا جانب ایران را میگیرد نه انگلستان! و شد آنچه که نباید میشد (کودتای ۲۸ مرداد).
🔰 یک تجربهی تاریخی:
نقض آشکار پیمان میان ایران و فرانسه (قرارداد «فین کناشتاین») از سوی ناپلئون بناپارت در قضیهی پیمان «تیلیسیت» و ایجاد ارتباط مجدد با انگلستان؛ در حالی که به موجب پیمان فین کناشتاین، فرانسویها متعهد شده بودند که رابطهشان را با انگلستان قطع کنند.
✍️ ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤
ملکه الیزابت دوم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نام اصلی: الیزابت الکسندرا مری
ملکه الیزابت دختر «جورج ششم» (پادشاه اسبق انگلستان) بود.
ملکه الیزابت نتیجهی «ادوارد هفتم» بود. ⬅️ ادوارد هفتم حاصل یک 👈رابطهی نامشروع👉 بود؛ رابطهی نامشروع «ملکه ویکتوریا» و یکی از فرزندان «نیثن مایر راثچایلد» یهودی.
ملکه الیزابت نبیرهی «ملکه ویکتوریا» (پادشاه اسبق انگلستان) بود. ⬅️ ملکه ویکتوریا نیز حاصل 👈رابطهی نامشروع👉 «نیثن مایر راثچایلد» یهودی و «ویکتوریا مری لویسا» بود.
📚 منبع: کتاب «یوسرائیل و صهیوناکراسی»، نوشتهی سید هاشم میرلوحی، انتشارات دفتر نشر معارف، صص ۶۰ تا ۶۶
✍ ابَرشاگرد
☀️ گاهِ ظهر ☀️
۱۱ سپتامبر گرامی باد!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز آغاز تسریع در روند سلطه و استیلای آمریکا بر دنیا و منابع آن باشد.
🔻 نتیجه چه شد؟
✅ نه تنها بر سلطهی آمریکاییها افزوده نشد بلکه این روز، به روز آغاز تسریع در روند افول و زوال تمدن غرب مبدل گشت.
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز ریختن آبروی اسلام در کل جهان به واسطهی خشن نشان دادن مسلمانان و آغاز روند جدید، شدید و مدیدی از اسلامهراسی باشد.
🔻 نتیجه چه شد؟
✅ امروز برای اغلب ملتهای عالم محرز و مسجل گشته است که عروسکگردان و پشتپردهی تمامی گروههای تروریستی که به نام «اسلام» در پی ایجاد ناامنی در نقاط مختلف دنیا هستند، صهیونیسیم جهانی است. این دستاورد عظیم موجب فرتوت گشتن هر چه بیشتر قدرت نرم تمدن غرب به رهبری ایالات متحده شده است.
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز آغاز دور جدیدی از تلاشها برای محاصره و شکستن کمر اسلام و مسلمانان به واسطهی افزایش شدید هجمهها و توطئهها باشد.
🔻 نتیجه چه شد؟
✅ افزایش کمی و کیفی قدرت محور مقاومت و خارج شدن تاریخی و مفتضحانهی آمریکا از منطقه، آن هم با هزینه و هدررفت دستکم ۷ تریلیون دلار.
💥 حوادث تلخ و سهمگین را اینگونه ببینیم!
🌻 عسی أن تَکرهوا شیئا و هو خیرٌ لکم (سورهی بقره - آیهی شریفهی ۲۱۶)
✍ ابَرشاگرد
☀️ گاهِ ظهر ☀️
استدلال معکوس (بخوانید: یهدستی!)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔘 اگر همچنانکه «خودحقیرپنداران» معتقدند، ما ایرانیها عُرضهی ادارهی کشورمان و پیشرفت تا سطح اول دنیا و حتی برتر از آن را نداریم، چه نیازی بود و هست که غربیها و غربگراها ۲۰۰ سال مجدّانه تلاش کنند که ژن «ما نمیتوانیم» را با زور و فشار و به صورت ممتد به اذهان و قلوب ایرانیان تزریق و بلکه پمپاژ نمایند؟ ⬅️ امثال «عسکرخان افشار ارومی»، «ابوالحسنخان ایلچی»، «ملکمخان»، «فتحعلی آخوندزاده»، «حسن تقیزاده» و ... .
❇️ همینکه غربیها و غربگراها در این مدت مدید و با این شدت شدید، خود را کشتهاند و میکشند که این تصور بنیادکن را به اذهان ما القا کنند، شاید بهترین دلیل است بر وجود استعداد و توانایی بسیار عظیم خدادادی در ما ایرانیها برای فتح قلهها.
⬅️⬅️ براستی اگر ما ایرانیها واقعا بیعُرضه هستیم، خودمان دیر یا زود متوجه این حقارت میشویم؛ دیگر به این حجم و جرم از تلاش و فشار و صرف این همه بودجه برای فروکردن این تصور در ذهن ما چه ضرورت و نیازی هست؟
🔴 پس این تلاش غربیها و غربگراها، یک تلاش عادی نیست؛ بلکه تلاشی ویژه است از جنس تخریب یک بنا(خوداتکایی) و ساختن بنایی تازه(خودحقیرپندازی).
✍ ابرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
چرا «حجاب» باید یکی از نمادهای اسلامگرایی باشد؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
❇️ اهتمام ویژهی انقلاب و نظام اسلامی به لزوم رعایت حجاب(چه در بانوان و چه در آقایان) و تأکید کمنظیر بر آن، به دلیل آن است که «انسانیتِ» انسان برایش موضوعیت دارد، نه «جنسیتِ» انسان.
❌ اصالت دادن به «جنسیت»، یکی از موانع عظیم و محکمی است که انسان را از دست یافتن به خوبیها باز میدارد.
✅ اصالت دادن به «انسانیت»، منشأ تمام خوبیهایی است که انسان میتواند به آنها دست یابد.
⬅️⬅️ «حجاب» نماد اصیل دانستن «هویتِ» انسان و دفاع از «حجاب» بهواقع دفاع از «انسانیتِ» انسان میباشد. آیا مبنای اسلامگرایی چیزی جز این است؟
🎯 برای اثبات «مردمداریِ» انقلاب و جمهوری اسلامی، دلیلی بهتر از این؟!
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
دربارهی لزوم «مدیریت مستقلانه» بر فضای مجازی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
حجاب و چادر همان «فیلتر» است.
حجاب و چادر همان «دیوار کشیدن» است.
متنفر باشیم از اینکه ما را به خاطر گفتن مُشتی «مشهورات مزخرف» تأیید و تشویق کنند.
پس مشهورات مزخرف را دور بریزیم و در میدانی که بدخواهان برای ما طراحی کردهاند بازی نکنیم.
نه «فیلتر» بد است و نه «دیوارکشی».
بگذارید با قاطعیت تمام بگویم:
هم فیلتر و هم دیوارکشی، هر دو در جای خود خوب و لازم و ضروری هستند.
خانههای ما در ندارد؟ دیوار ندارد؟ قفل ندارد؟ پرده ندارد؟ آیفون -صوتی و یا حتی تصویری- ندارد؟ و در یک کلام آیا خانههای ما «دروپیکر» ندارد؟
آیا تاکنون دقت کردهایم که چرا 👈تمام👉 محیط پیرامونی خانهی ما «دیوار» کشیده شده است، در حالی که فقط 👈یک👉 «در ورودی» وجود دارد؟
حجاب و چادر به دور شخص دیوار میکشد تا از وی حفاظت کند.
اما آیا حجاب و چادر موجب «قطع ارتباط» میشود؟
یا آیا در و دیوارهای بلند خانههایمان، «مانع ارتباط» ما با همسایگان و دیگران است؟
البته که خیر!
در و دیوار و حجاب و چادر موجب کسب «مدیریت ارتباط» میشود و به شخص «قدرت مدیریت» میبخشد تا او باشد که آزادانه صلاح و سعادت خود را «انتخاب» کند، نه آنکه «اغیار» مانع او شوند.
آنچه اصالت دارد، «مدیریت» است.
✍️ ابَرشاگرد
⛅️ عصرگاه ⛅️
🔘 «برابری جنسیتی» همانند آن است که از «پا» هم بخواهیم که مثل دست بتواند لیوان آب را بردارد و از «دست» هم بخواهیم که مثل پا بتواند بر روی زمین راه برود و یا از «گوش» هم بخواهیم که مثل چشم بتواند ببیند و از «چشم» هم بخواهیم که مثل گوش بتواند بشنود!
آری!
🎁 غربیها بدینسان حماقتآمیزترین و مسخرهترین مفاهیم و هولناکترین مقاصد را با زیباترین و دلفریبترین واژهها کادوپیچ میکنند.
😔 آه از آنانی که درنیافتهاند این را!
✍ ابَرشاگرد
⛅️ عصرگاه ⛅️
در سرزنش ولنگاری اندوهبار «فضای مجازی»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⭕️ «آزادی» زمانی حقیقتا آزادی نام دارد که بتواند امنیت و آرامش را به ما هدیه دهد.
⭕️ آزادیای که هر لحظه این قابلیت را دارا باشد که امنیت روانی و آرامش را از ما به یغما ببرد، نامش «آزادی» است یا «اسارت»؟!
✍ ابَرشاگرد