هدایت شده از Update
🔹برنامه اندروید ایتا به نسخه 3.1.14 بروزرسانی شد
🔸در این نسخه چهل قابلیت جدید به برنامه افزوده شده است که شرح آن در لینک زیر قابل مشاهده است:
https://eitaa.com/eitaa/131
🔹این نسخه هماکنون از فروشگاههای اندرویدی معتبر و نیز وبسایت رسمی ایتا به نشانی زیر قابل دریافت است:
http://www.eitaa.org/dl
⛔️ مبادا غفلت کنیم!
🔷 «قومیت گرایی» در انتهای مسیر خود به «نژادپرستی» منجر خواهد شد؛ بی برو و برگرد.
از دلِ انحطاط نژادپرستی نیز تاکنون دست کم دو جنگ - در اصطلاح - جهانی گریبان بشر را گرفته است که به واسطه ی آن حداقل ۶۰ میلیون انسان کشته شدند، تنها به این بهانه که «نژاد من برتر از نژاد توست!».
😄 طُرفه تر آنکه، برخی از همین جماعت قومیت گرایان آنچنان وقیحانه از لزوم «صلح» و آرزوی «نبودِ جنگ» در کره ی زمین دَم می زنند که عن قریب است آدمیزاد بر منکرش لعن نثار کند!
😡 مسخره است. نیست؟
@abarshagerd 📝
🌹 این چند بیت را سال ها پیش سروده ام. کمک کنید کامل شود.
فصل بهار می رسد و بلبل است حزین
آری؛ به یاد رفتن گل، او بود غمین
گرچه به یاد گل رعنا همی شدیم
هرگز نجُست بلبل من جنت برین
ای آنکه در غریب نوازی سرآمدی
در صورت تو هست هزار آیت مبین
.
.
.
@abarshagerd 📝
◾️ تک نکته
⚡️ از قدیم گفته اند:
کسی به قطاری که توقف کرده است سنگ پرتاب نمی کند.
💥 غرض آنکه؛
اگر واقعا این انقلاب و نظام در حال توقف یا پسرفت است، پس چرا ۴۰ سال است که نظام سلطه سال به سال به فشارهای خود علیه آن می افزاید، بودجه های هنگفت اختصاص می دهد و به طور مداوم نقشه های خود را عوض می کند؟
@abarshagerd 📝
رهبر معظم انقلاب:
🌹 صدها نفر مثل علی خامنهای در راه این حقیقت جان و آبرویشان را میدهند؛ اهمیتی هم ندارد. بنده که چیزی نیستم؛ امام بزرگوار ما هم - که به معنای حقیقی کلمه برای این امت، امام دلها بود - همینطور بود. او حاضر بود برای حفظ نظام و حفظ رهبری نظام، آبرویش را بدهد.
🔰 بیانات در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران (۱۹ تیر ۷۹)
@abarshagerd 📝
😔 «پطروس غالی» دبیرکل مصری سازمان ملل در سال های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۶ است که دوازده، سیزده سال پس از پایان مسئولیتش تازه به حرف آمد و در کتابی که با عنوان «نگاهی به جهان فردا» منتشر کرده از پشت پرده ها گفت و در ترجیع بند همه ناگفته ها نوشت: «من دبیر کل سازمان ملل نبودم؛ تابع دستورات آمریکا و اسرائیل بودم»!
🔰 منبع: www.fna.ir/T695NB
@abarshagerd 📝
هدایت شده از ابَرشاگرد
💥 یک قاعده : اﮔﺮ ﻣﺆﻟﻔﻪ های ﻗﺪرت داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ، آﻣﺮﯾﮑﺎ ﻋﻘﺐ خواهد ﻧﺸﺴﺖ
🔰 ﯾﮏ ﻣﺜﺎل ﺳﺎده (ﻟﻄﻔﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ)
«ﺟﯿﻤﺰ ووﻟﺴﯽ»؛ رﺋﯿﺲ اﺳﺒﻖ ﺳﺎزﻣﺎن اطلاعات آﻣﺮﯾﮑﺎ ﭼﻨﺪ روز ﭘﯿﺶ میهمان ﺷﺒﮑﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﯽ ﻓﺎﮐﺲ ﻧﯿﻮز ﺑﻮد. وﻗﺘﯽ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر از او ﭘﺮﺳﯿﺪ، «آﯾﺎ واﺷﻨﮕﺘﻦ در اﻣﻮر داﺧﻠﯽ و اﻧﺘﺨﺎﺑﺎت ﺳﺎﯾﺮ کشورها دﺧﺎﻟﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟» ﭘﺎﺳﺦ ﺷﻨﯿﺪ؛ «ﺑﻠﻪ». ﺳﭙﺲ هردو ﺑﻠﻨﺪ ﺧﻨﺪﯾﺪﻧﺪ. رﺋﯿﺲ ﺳﺎزﻣﺎن اطلاعات «ﺑﯿﻞ ﮐﻠﯿﻨﺘﻮن» ﭘﺲ از ﭼﻨﺪ قهقهه ﺑﻠﻨﺪ اداﻣﻪ داد، ﺑﺮای ﻣﺪاﺧﻠﻪ در اﻣﻮر داﺧﻠﯽ کشورها دﻻﯾﻞ ﺑﺴﯿﺎر ﺧﻮﺑﯽ دارﻧﺪ. ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻧﻤﻮﻧﻪ هایی از اﯾﻦ ﻣﺪاﺧﻼت اﺷﺎره ﮐﺮد و دﻻﯾﻠﯽ هم ﻧﺎم ﺑﺮد ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ دﯾﮑﺘﺎﺗﻮری و ﺣﻤﺎﯾﺖ از دﻣﻮﮐﺮاﺳﯽ و...! در همان روز ﺧﺒﺮی هم از ﭼﯿﻦ ﻣﺨﺎﺑﺮه ﺷﺪ ﺑﺎ اﯾﻦ ﻣﻀﻤﻮن: «ﺣﺰب ﺣﺎﮐﻢ ﭼﯿﻦ، ﺑﺎ اﻋﻤﺎل ﺗﻐﯿﯿﺮاﺗﯽ در ﻗﺎﻧﻮن اﺳﺎﺳﯽ اﯾﻦ ﮐﺸﻮر ﺑﺎ طرح اوﻟﯿﻪ ﻣﺎدام اﻟﻌﻤﺮ ﮐﺮدن رﯾﺎﺳﺖ جمهوری ﻣﻮاﻓﻘﺖ ﮐﺮده و اﯾﻦ طرح ﺑﺮای دو دوره ﺑﻪ ﺻﻮرت آزﻣﺎﯾﺸﯽ اﺟﺮا خواهد ﺷﺪ.» اﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ آﻗﺎی «ﺷﯽ ﺟﯿﻦ ﭘﯿﻨﮓ» دﺳﺖ ﮐﻢ ﺗﺎ ۱۰ سال دیگر رئیس جمهور چین باقی خواهد ماند. او از سال ۲۰۱۳ رئیس حزب حاکم و رئیس جمهور است.
ﻓﺮدای آن روز ﺧﺒﺮﻧﮕﺎری از ﺧﺎﻧﻢ «ﺳﺎرا هاکبی»؛ ﺳﺨﻨﮕﻮی ﮐﺎخ ﺳﻔﯿﺪ ﻧﻈﺮش را درﺑﺎره اﯾﻦ طرح ﺟﻨﺠﺎﻟﯽ ﭼﯿﻨﯽ ها ﭘﺮﺳﯿﺪ، «هاکبی» هم ﮔﻔﺖ ﮐﻪ «اﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﻣﺴﺌﻠﻪ داﺧﻠﯽ ﭼﯿﻦ اﺳﺖ و ﺑﻪ ﻣﺎ رﺑﻄﯽ ﻧﺪارد.» و اﯾﻨﮑﻪ «ﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎورم اﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ از ﺳﻮی دوﻟﺖ ﭼﯿﻦ بهترین ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺑﺮای اﯾﻦ ﮐﺸﻮر اﺳﺖ.»(!) آﻣﺮﯾﮑﺎ ﭼﺮا اﯾﻨﺠﺎ از ﭼﯿﻦ ﺳﺆال ﻧﮑﺮد و اﯾﻦ ﮐﺸﻮر را ﺑﻪ دﯾﮑﺘﺎﺗﻮری متهم ﻧﮑﺮد؟
🎯 اﯾﻦ واﮐﻨﺶ ﯾﻌﻨﯽ، اﮔﺮ ﮐﺸﻮری ﻣؤﻟﻔﻪ های ﻗﺪرت را داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻗﻠﺪری ﺑﺎ ﻣﺨﺘﺼﺎت آﻣﺮﯾﮑﺎ هم در ﺑﺮاﺑﺮش ذﻟﯿﻞ خواهد ﺑﻮد، ﺣﺘﯽ اﮔﺮ دﯾﮑﺘﺎﺗﻮرها در آن ﮐﺸﻮر ﺣﮑﻮﻣﺖ ﮐﻨﻨﺪ. اظهارات هاکبی ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﻌﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ واﺷﻨﮕﺘﻦ «ﻧﻤﯽ خواهد» در اﻣﻮر داﺧﻠﯽ ﭼﯿﻦ ﻣﺪاﺧﻠﻪ ﮐﻨﺪ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﻌﻨﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ «ﻧﻤﯽ ﺗﻮاﻧﺪ» ﺑﺮای آزار رﺳﺎﻧﺪن ﺑﻪ اﯾﻦ ﮐﺸﻮر ﮐﺎری ﮐﻨﺪ و ﮔﺮﻧﻪ ﻟﺤﻈﻪ ای در ﺗﻀﻌﯿﻒ ﯾﺎ ﺿﺮﺑﻪ زدن ﺑﻪ اﯾﻦ ﻗﺪرت ﺗﺮدﯾﺪ ﻧﻤﯽ ﮐﺮد، آن هم ﻧﻪ ﺑﻪ خاطر ﮐﻤﮏ ﺑﻪ دﻣﻮﮐﺮاﺳﯽ ﯾﺎ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ دﯾﮑﺘﺎﺗﻮری، ﮐﻪ ﺑﻪ خاطر ﺟﺎﯾﮕﺎه ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﭼﯿﻦ و ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺑﻪ ﺧﻄﺮ اﻓﺘﺎدن هژمونی اش در دﻧﯿﺎ؛ اﻣﺮوز دﯾﮑﺘﺎﺗﻮرﺗﺮﯾﻦ ﮐﺸﻮرها و ﻣﺮﺗﺠﻊ ﺗﺮﯾﻦ آنها، ﻣﺘﺤﺪﯾﻦ آﻣﺮﯾﮑﺎ هستند. ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ؟!
📝 کیهان ۹ اسفند ۹۶
@abarshagerd ✅
هدایت شده از ابَرشاگرد
🤔 یه سؤال بسیار ساده و محترمانه از آقای رئیس جمهور
🔴 اگه واقعا مشکلات فعلی ما در روابط بانکی، به نپذیرفتن توصیه های FATF و عضویت ایران در لیست سیاه این نهاد بر می گرده، پس چرا با اینکه ایران دست کم از سال ۲۰۱۱ تا زمان تحریم بانک مرکزی (تقریبا ژانویه ۲۰۱۲) عضو لیست سیاه FATF بوده و همچنین اقدامات متقابل (counter measures) هم علیه ما انجام می گرفته، ولی با این حال هیچ مشکل خاصی در روابط بانکی ما وجود نداشته؟
@abarshagerd 📝
◾️ خاطره و نکته
در دوران دانشجویی در دانشگاه ایلام، یکی از اساتید ما از شاگردان آیت الله جوادی آملی بودند.
روزی استاد ما به مناسبتی، خاطره ی کوتاهی را برای ما نقل کردند.
🗣 استاد ما می گفتند: یک وقت از خدمت آیت الله جوادی آملی سؤال کردم که معنای آیه ی مشهور "الرّجال قوّامون علی النّساء"؛ مردان سرپرست زنان هستند (سوره ی نساء ۳۴) به زبان ساده چیست؟
💥 آقای جوادی آملی پاسخ دادند: این آیه یعنی «مردان خدمتگزار زنان هستند».
🌹 براستی کدام آیین و رسوم را می شناسیم که این میزان به زن و شخصیت او احترام قائل شود، به طوری که مرد را خدمتگزار و نگهبان زن بداند؟
به نظر حقیر، مقصود آقای جوادی آملی آن است که خدمتگزاری مردان به زنان از طریق "سرپرستی" بر آنان میسر می باشد.
@abarshagerd 📝
◾️◾️ عرض تسلیت و تبریک به خودم و هر آن که همسان من است ◾️◾️
به زبان ساده می نویسم.
🔷 من، پس از ۲۸ سال که از عمرم می گذرد، تازه و بالاخره توانستم بفهمم و درک کنم که هیچ چیز در این دنیا ارزش غصه خوردن را ندارد، مگر دو چیز:
۱- خدا
۲- ولیّ خدا (ولیّ عصر و امام خامنه ای)
خدا را البته هزار بار شکر می گویم، اما چرا اینقدر دیر؟ ۲۸ سال، خود یک عمر است.
خداوند، پیش و پس از این را بر من و امثال من ببخشاید.
✅ خدایا! ما را ببخش به خاطر اتلاف عمری که باید صرف غصه خوردن از دوری تو و ولیّ تو می شد، اما صرف بیهوده جات شد. آمین.
@abarshagerd 📝
هدایت شده از ابَرشاگرد
🔴 پیشنهادی ویژه برای مطالعه
🔹 تحریم چیست؟
🔹 بهانه های تحریم ها چیست؟
🔹 چه چیزهایی تحریم شده اند؟
🔹 تحریم کنندگان چه کسانی هستند؟
🔹 تأثیر واقعی تحریم ها در چه حدی است؟
🔹 تحریم ها چه برکاتی داشته اند؟
@abarshagerd 📝
🤔 از برخی کج فهمی های عجیب و غریب روزگار ما، واقعا در تنگنایی از حیرتم!
در شرایط حاضر، عده ای از موضع خیرخواهانه، حق به جانب و مقدس مآبانه، مکررا امام جامعه را به اتخاذ تصمیم هایی بر خلاف قانون اساسی دعوت و حتی "امر" می کنند! بدون آنکه به عواقب و مفاسد عظیم آن توجه نمایند. مثلا می گویند:
-- چرا رهبری در راستای اصلاح امور جامعه و حل مشکلات مردم، رئیس جمهور، رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه را عزل نمی کند؟
-- اصلا چرا رهبری اجازه داد که برجام اجرایی شود؟
-- چرا جلوی تعهد سیاسی آقای طیب نیا (action plan) در مورد fatf را نگرفتند؟
و چراهایی از این قبیل.
🗣 آیا این حضرات، دقیقا متوجه هستند که چه می گویند و چه می نویسند؟
🔻 آیا اساسا متوجه هستند که اتخاذ هرگونه تصمیم غیرعادی و غیرطبیعی در شرایط "فشار"، از جانب دشمن به عنوان "عقب نشینی" تفسیر می شود و موجب جری تر شدن و افزایش فشارها به نظام اسلامی و مردم خواهد شد؟
🔻 آیا اساسا ملتفت اند که فشارهای امروز دشمن، با هدف سوق دادن رهبری به سمت اتخاذ تصمیم هایی بر خلاف قانون اساسی و معرفی کردن ایشان به عنوان "دیکتاتور" صورت می گیرد؟
🔻 آیا اساسا می توانند خناسان و دهان های آلوده ای را که ولایت فقیه را معادل و مساوی "دیکتاتوری دینی" معرفی می کنند، ببینند؟
🔻 آیا اساسا می فهمند که هدف از فشارهای امروز دشمن، القای ناکارآمدی قانون اساسی و نظام اسلامی است؟ آیا در حال و شرایط حاضر، اتخاذ هرگونه تصمیمی که برخلاف قانون اساسی است، بستر القا و پذیرش ناکارآمدی قانون اساسی را فراهم نمی کند؟
🔻 آیا تن دادن به خواسته های غیرقانونی، آن هم در شرایط "فشار"، خودْ شروع دیکتاتوری نیست؟
🌻 اللّهم إنّا نَشکوا إلیک
@abarshagerd 📝
◾️ تک نکته
🔶 عده ای ناآگاه یا مغرض از شرایط فعلی سوء استفاده می کنند و حرف هایی ناروا و بی مبنا را به طور مداوم پرتاب می نمایند.
📣 مثلا: «سفره های مردم خالی است!» و امثاله.
🔷 کسی منکر وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی نشده است، اما حواس مان جمع باشد که تحت تأثیر سخنان عوام پسندانه یا مغرضانه ی جماعتی از خودمان و خودشان قرار نگیریم که عاقبت خوشی به دنبال نخواهد داشت.
🔷 کسی منکر وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی نشده است، اما بپذیریم که این قبیل سخنان ناصواب، فاقد مبنای متقن بوده و صرفا مناسب مباحثاتی است که در تاکسی ها و شب نشینی ها شکل می گیرد.
💥 به واقع، اگر سفره های مردم خالی است، پس این حجم از تولیدات داخلی را چه کسی مصرف می کند؟ این همه اسراف را چه کسی مرتکب می شود؟
📚 سواد اقتصادی مان را بهبود دهیم.
@abarshagerd 📝
هدایت شده از ابَرشاگرد
🔴 سؤال: آمریکا در چه صورت تحریم ها را کنار می گذارد؟
💥 پاسخ: فقط در دو صورت
◀️ زمانی که به واسطه ی تحریم ها تمامی اهرم های قدرت ایران را گرفته و در نهایت نظام اسلامی سرنگون شده و نظام مطلوب آمریکا روی کار آید.
◀️ زمانی که در برابر آمریکا مقاومت نموده و او را از اثربخش بودن ابزار تحریم مأیوس کنیم. هرگاه آمریکا به این نتیجه برسد که فلان ابزارش کارآیی لازم را ندارد، بلافاصله آن را کنار گذاشته و سراغ ابزار دیگر خواهد رفت. این در شرایطی است که در حال حاضر آمریکا هیچ ابزار دیگری جز "تحریم" در اختیار ندارد. بنابرین، شکست تحریم ها معادل و مساوی است با شکست تاریخی آمریکا در برابر ملت ایران.
@abarshagerd 📝
هدایت شده از ابَرشاگرد
🤔 با چه استدلالی می گوییم که بهانه های دشمن هیچگاه تمام نخواهد شد؟
🔵 پاسخ :
پاسخ روشن است.
اصلا چرا دشمن به بهانه تراشی روی می آورد؟
چون دشمن به طور کلی با وجود و ذات شما مخالف است (و قصد براندازی دارد)، اما از آنجایی که نمی تواند صراحتا اعلام کند که «با بودن شما مخالف است و نمی خواهد که شما وجود داشته باشید»، لذا مسئله ای را به عنوان "پوشش" دست و پا می کند تا هم شما و هم دیگران خیال کنید و کنند که او با اصل وجود شما مخالفتی ندارد بلکه صرفا با فلان رفتار شما مخالف است و اگر آن رفتار را کنار بگذارید، اعمال دشمنی ها از سوی او نیز پایان می یابد (یعنی می خواهد محاسبات شما را به هم بریزد).
حال در این شرایط، حتی اگر اقدام به برطرف کردن تک تک نگرانی ها (بهانه ها)ی دشمن کنیم، چون علت اصلی دشمنی با ما کماکان پا بر جاست (یعنی "بودن" ما)، پس علی القاعده تا زمانی که به هدف اصلی خود نرسیده است، مکررا به سراغ تراشیدن بهانه های جدید خواهد رفت و این روند را تا نابودی ما ادامه خواهد داد.
هرگونه عقب نشینی در این مسیر تحت هر عنوانی که باشد نظیر "تنش زدایی"، "گرفتن بهانه از دشمن" و ...، منجر به روی آوردن دشمن به مطرح کردن بهانه ها و ادعاهای جدید و افزایش فشارها خواهد شد؛ چون از عقب نشینی ما به این نتیجه رسیده است که اعمال فشار اثربخش بوده است.
در این بین، تنها دستاورد این عقب نشینی ها برای ما عبارت است از «کاهش اهرم های قدرت کشور».
البته دشمن ما نشان داده است که برای اعمال دشمنی هایش لزوما به "بهانه" نیازی ندارد. مثلا آمریکا بدون هیچ گونه بهانه ای از برجام خارج شد.
اکنون بیایید فرض کنیم که همه ی بهانه های دشمن را نیز از چنگ او درآوردیم. در آن صورت، چه تضمینی وجود دارد که بار دیگر — البته این بار بی هیچ بهانه ای — دوباره به ما فشار نیاورد؟
@abarshagerd
هدایت شده از ابَرشاگرد
⚪️ ای کاش فقط یک "گفته" می بود!
🔷 عده ای معتقدند که مقصود جناب روحانی از بکار بردن عبارت «کدخدا» در سال ۹۲ آن نبوده که آمریکا کدخدای دنیاست، بلکه منظور ایشان کدخدا بودن آمریکا برای اروپایی هاست.
🔶 بگذریم که این سخن برخلاف متن جمله ی ایشان است، آنجایی که می گویند: "آمریکایی ها کدخدای ده هستند". مقصود ایشان از «ده» دقیقا کجاست؟ تأمل کنیم.
⚡️ اصلا فرض کنیم که مقصود ایشان از عبارت مذکور، همان است که می گویند؛ یعنی منظور ایشان آن نبوده که آمریکا کدخدای همه ی دنیا - از جمله ما - است.
باید گفت، اگر جناب ایشان به زبان هم این جمله را نگفته باشند، لیکن در عمل کاملا بدان معتقد بوده اند.
💥 یک مثال: زمانی که دولت ایشان در توافق ژنو تعبیر a mutually defined enrichment programme را به طور رسمی پذیرفته است، بدین معناست که سیادت، قیادت و کدخدا بودن آمریکا را به رسمیت شناخته اند، ولو آنکه در زبان سخن دیگری گفته باشند.
😒 ای کاش که عبارت "کدخدا" فقط یک "گفته" می بود! ای کاش!
مشکل آنجاست که نه تنها این تعبیر به زبان بیان شده است، بلکه در عمل نیز کاملا بدان پایبند بوده اند.
@abarshagerd 📝