میدان دفاع(۲)
(پانوشتی بر بیانات امامخامنهای در دیدار با مردم شریف قم)
کلماتی چون عزت و استقلال و هویت از جمله مفاهیمی هستند که اگر درجامعهای از بین برود، آن جامعه تبدیل به «جنگلی زیبا» خواهد شد که انسانها برای رسیدن به زندگی بهتر، حاضرند هر جنایتی را مرتکب شوند. در جامعهای که «عزت» وجود ندارد، ذلت و حقارت بهجایی میرسد که سرمایهدارانِ زالوصفت به خود اجازه میدهند هر جنایتی را علیه مستضعفان مرتکب شوند؛ درست مثل «رژیم منحوس پهلوی» که بر فرض محال اگر بهترین شرایط رفاهی را برای مردمانش رقم زده بود، اما همینکه برای آنان پشیزی عزت و شخصیت قائل نبود، باید بر آن نگاه و رژیم مدام نفرین فرستاد.
مرحوم آیتالله مدرس وقتی درانتخابات مجلس شورای ملی رژیم پهلوی شرکت کرد و آرائش شمارش شد، به او گفتند شما هیچ رأیی نیاوردهای! با تعجب گفت: اقلاً یک رأیی را که خودم به خودم دادم میشمردید! وقتی وضعیت شخصیتی مثل حضرت ایشان که در حد مراجع عظام بود، اینگونه است، باقی مردم روشن است که چه جایگاهی دارند.
برای ذلت یک امت فقط پدیدهای به نام «کاپیتولاسیون»کافی است تا عزیزترین آن جامعه را از یک سرباز مست لایعقل آمریکایی پایینتر بیاورد و احدی حتی شاه مملکت در برابر جسارت آن انسان پلید به یک مرجع تقلید جرأت اعتراض نداشته باشد؛ چراکه آنان لیاقت لازم را برای دادرسی ندارند و باید دادگاه صالحهی آمریکا به آن بپردازد!
عزت یعنی آنکه نمایندهی یک قدرت مستکبر به خودش اجازه ندهد در تمام امورات کشورت دخالت کند؛ همان قدرتی که حتی در آوردن و بردن «شاه مملکت» هم بسان عوض کردن نگهبان در خانهاش قدرت و اختیار داشت!
عزت یعنی آنکه فلان مستشار یا کارمند دون پایهی فلان قدرت زورگو به خودش اجازه ندهد غیر از حقوق کلانی که از گردهی ملت میکشد، پول گزافی هم بابت حق توحش بگیرد؛ چراکه دارد میان وحشیها خدمترسانی میکند!
«انقلاب اسلامی» اگر هیچ ارمغانی نمیداشت جز همین «عزت» فراگیر، در حقانیت و قداستش کفایت بود.
🖋عباس بابائی
۱۴۰۱/۱۰/۲۱
@abas_babaeii
🔴 به این جملات «امامخامنهای» که امروز فرمودند، دقت کنید:
🔹بنده به عنوان کسی که این مسائل را زیرنظر دارم در دل خودم به مهندسی خوب دشمن آفرین گفتم، همه چیز را در جای خود و به اندازه خود آماده کرده بود، چرا موفق نشد؟ چون محاسبه دشمن غلط بود.
🔴 دقیقا مثل جملات «پیرِ روشنضمیر»ی است که گویا به تمام جوانب ماجرا اشراف دارند و یقین دارند دشمن علیرغم مهندسی خوب، به نتیجه نخواهد رسید.
@abas_babaeii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴درود خدا بر امالائمه
🔸شاه کاری حماسی از حاج احمد واعظی به مناسبت ولادت حضرت صدیقه طاهره، فاطمه الزهراء(سلام الله علیها) در حسینیه امام خمینی(رحمهالله)
@abas_babaeii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 امروز خیلی ها روز مادر را به یکدیگر تبریک میگویند.
مادر بعضی هم به رحمت خدا رفتهاست.
اینجا حاج قاسم دارد خاطره ای از مادرش تعریف میکند و بعد میگوید قدر مادرها را بدانید.
خیلی عجیب است، او شروع میکند از مادرش گفتن؛ از وسط صحبت هایش به بعد همه شروع میکنند ناخواسته اشک ریختن...
این روزها برای مادرانی که به رحمت خدا رفته و آسمانی شده اند فاتحه ای قرائت کنید.
ان شالله که مادرانی که رفته اند با حضرت زهرا محشور شوند و آنهایی که هستند در پناه چادر خاکی حضرت زهرا باشند...
@abas_babaeii
📌 ایران رکورددار بیشترین مرگ در اثر سرما❗️
🌨 وحشتناکترین بوران دنیا در کتاب گینس به نام ایران ثبت شده است؛ برف و بورانی که در سال 1350 هزاران نفر را به کام مرگ کشاند. رقم کشته ها تا هزار نفر ذکر شده است.
❄️ سایت DEVASTATING DISASTERS درباره اتفاقی که 51 سال قبل در ایران رخ داد، نوشته است: «بسیاری از مردم در حالی که در خانههای خود نشسته بودند و به راه چاره فکر میکردند به حالت انجماد رسیدند و قبل از این که بتوانند از شر یخزدگی خلاص شوند، به آهستگی مردند. »
☃️ در وضعیتی که مردم ایران از سرمای برف می مردند، شاهنشاه به سوئیس سفر کرد تا روی برف های سوئیس اسکی بازی کند!
#فساد_پهلوی
#فلاکت
@abas_babaeii
🔴 حکایت تکاندهندهی والد معظم حضرت آیتالله العظمی سیستانی (حفظهالله)
🔴 عنایت ویژه امام زمان(علیه السلام) به خانمی که به خاطر حفظ حجاب هفت سال از خانه بیرون نیامد!
🔵 مرحوم آیت الله سید محمدباقر مجتهد سیستانی (رحمهالله) پدر آیت اللهالعظمی سید علی سیستانی(حفظهالله) تصمیم می گیرد برای تشرّف به محضر امام زمان (علیه السلام) چهل جمعه در مساجد شهر مشهد زیارت عاشورا بخواند.
🔸در یکی از جمعه های آخر، نوری را از خانه ای نزدیک به مسجد مشاهده می کند. به سوی خانه می رود می بیند حضرت ولی عصر امام زمان (علیه السلام) در یکی از اتاق های آن خانه تشریف دارند و در میان اتاق جنازهای قرار دارد که پارچه ای سفید روی آن کشیده شده است. ایشان می گوید هنگامی که وارد شدم اشک می ریختم سلام کردم، حضرت به من فرمودند: «چرا اینگونه به دنبال من می گردی و این رنج ها را متحمّل می شوی؟! مثل این باشید- اشاره به آن جنازه کردند- تا من بدنبال شما بیایم.»
بعد فرمودند: «این بانویی است که در دوره کشف حجاب- در زمان رضا خان پهلوی- هفت سال از خانه بیرون نیامد تا چشم نامحرم به او نیفتد.»
📚 شیفتگان حضرت مهدی (عج) ، ج ۳ص ۱۵۸
#حجاب
#امام_زمان
@abas_babaeii
🔴 اگر انقلاب نکرده بودیم....
اروپا دارن کوپن و حواله هیزم به مردم میدن از سرما یخ نزنن ،داخل ایران مسئولان به مردم توصیه میکنند کمی در مصرف گاز اسراف نکنید...
این معادله میتونست برعکس باشه یعنی اینکه ما دنبال هیزم باشیم و اروپا همه خونه هاشون گازکشی باشه اگر انقلاب نکرده بودیم و غرب همچنان بر منابع طبیعی ما فرمانروایی میکرد.
@abas_babaeii
⁉️چرا سلیمانبنصردخزاعی به کربلا نرسید؟
🖋 صالح رحمتی
🔸درباره شخصیت سلیمان بن صرد، که رهبر قیام توابین بود، بسیار باید اندیشید. و مهمترین مجال تأمل درباره عاقبت او، پاسخ به همین پرسش است که، با وجود اینکه او از دعوت کنندگان امام حسین(سلام الله علیه) بوده و اسم او در صدر نامه ها ثبت شده است، اما چرا به واقعه کربلا نرسید؟
🔹در تحقیقات مختلفی که صورت گرفته، احتمالات متعددی را مطرح کرده اند؛ برخی گفته اند، او در زندان عبیدالله بن زیاد بوده است. اما هیچ گزارش تاریخی مبنی بر زندانی شدن او وجود ندارد، علیرغم اینکه، درباره حبس مختارثقفی در زندان عبیدالله، نقل تاریخی وجود دارد.
🔹و برخی دیگر، احتمال داده اند که بعد از ورود عبیدالله به کوفه، امکان رسیدن به کربلا نبود. این احتمال نیز وجاهت ندارد، زیرا افراد دیگری مانند حبیب بن مظاهر و مسلم بن عوسجه در همان وضعیت اختناق شدید، خودشان را به کربلا رسانیدند.
🔹به نظر میرسد با توجه به شخصیت سلیمان و عملکرد او در برابر امیرالمؤمنین و امام حسن مجتبی (سلام الله علیهما) این گمانه تقویت می شود که عدم وصول او به کربلا، ریشه در شخصیت او دارد.
1⃣در برخی منابع تاریخی، از کوتاهی او در پیوستن به امیرالمؤمنین(سلام الله علیه) در جنگ جمل یاد کرده اند. نصر بن مزاحم در وقعة الصفین از عتاب حضرت نسبت به سلیمان چنین گزارش میدهد:
«أَنَّ سُلَيْمَانَ بْنُ صُرَدٍ الْخُزَاعِيَّ دَخَلَ عَلَى عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ بَعْدَ رَجْعَتِهِ مِنَ الْبَصْرَةِ فَعَاتَبَهُ وَ عَذَلَهُ وَ قَالَ لَهُ «ارْتَبْتَ وَ تَرَبَّصْتَ وَ رَاوَغْتَ وَ قَدْ كُنْتَ مِنْ أَوْثَقِ النَّاسِ فِي نَفْسِي وَ أَسْرَعِهِمْ فِيمَا أَظُنُّ إِلَى نُصْرَتِي فَمَا قَعَدَ بِكَ عَنْ أَهْلِ بَيْتِ نَبِيِّكَ وَ مَا زَهَدَكَ فِي نَصْرِهِمْ»(۱)
🔹عتاب حضرت به او با این سه واژه است: ارتیاب، تربص، مراوغه. ارتیاب، به معنای شک و تردید همراه با تهمة است، یا همان سوء ظن.(۲) تربص، به معنای در کمین نشستن برای پایان یافتن چیزی.(۳) مراوغه، به معنای چاره اندیشی کردن برای وصول به مقصود، از همین باب به روباه، روّاغ گفته می شود.(۴)
2⃣او در مواجهه با صلح امام حسن مجتبی(سلام لله علیه) نیز معترض بوده و با تندخویی با حضرت روبر شده است. بلاذری، سیدمرتضی علم الهدی، ابن شهرآشوب، این اعتراض را گزارش کرده اند.(۵)
⬅️شاید درباره شخصیت او به نقل ابن سعد در الطبقات الکبری نتوانیم اعتماد کنیم که می گوید: «کان کثیرالشک و الوقوف»(۶) اما این مقدار روشن است که او چندان هم روابط مطیعانه ای با امامان خود نداشته است. در جنگ جمل امام خود را یاری نمی کند، در صلح به امام خود اعتراض می کند. چنین شخصیتی، آماده است که به یاری امام خود در غربت کربلا هم نرود. واضح است که خود را تابع امام نمی بیند، بهانه جوست، معترض است و در نهایت هم در آنجا که باید حاضر شود، حاضر نمی شود و از این عملکرد نادم و پشیمان، دست به قیامی می زند که دیگر تأثیری ندارد.
🤲از سلیمانبنصردهای درونمان به خدا پناه میبریم.
-------
۱- وقعة الصفین، ص ۶/ انساب الأشراف بلاذری، ج۲ ص ۲۷۲
۲-العین، ج۸ص ۲۸۸
۳- المفردات، ص ۳۳۸
۴- مقائیس اللغة، ج۲ ص ۴۶۰
۵- انساب الاشراف بلاذری، ج۳ص ۱۴۸/ تنزیه الأنبیاء، ص۱۷۱/ مناقب ابن شهرآشوب، ج۴ص۳۵
۶- الطبقات الکبری، ج۴ ص۲۱۹
#اقدام_به_موقع
#جهاد_تبیین
🆔 @h_falahati
@abas_babaeii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 برخورد عجیب حاج قاسم با خانم ضعیف الحجاب در هواپیما😳
😲وقتی مسافرین هواپیما از برخورد حاج قاسم انگشت به دهان ماندند...
🎬 انتشار برای اولین بار
@abas_babaeii
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💞 عشق بینظیر به امام خمینی...
🔻رهبرانقلاب در دیدار همسر مکرمهی حضرت امام خمینی در جماران:
🔹من الان در ماشين با خودم فكر میكردم كه سالهای متمادی اين عشق و رابطهی قلبی بين ما و امام بود در اين نزديک چهل سال.
🔹يكی از عوامل اينكه ما توانستيم اين راه را كه خب آسان هم نبوده ـ چه در دورهی قبل از انقلاب، چه بعد از انقلاب ـ همچين بیزاويه و بیمشكل حركت بكنيم، يكی از مهمترين عواملش اين علاقهی به امام عزيز (رضوان الله عليه) منهای مسائل مربوط به استادی ايشان و رهبری ايشان و بقيّهی جهاتی كه ايشان داشتند، بود.
🔺 شخص امام خمينی در دل ما جايی داشت كه هرگز نظير او را برای هيچ كس ديگر در دل خودمان نيافتيم، تا امروز هم نيافتيم. ۷۸/۷/۱
🌹سالروز ولادت حضرت امام خمینی(ره)
📸 تصویر عیدی امام به آیتالله خامنهای
💻 Farsi.Khamenei.ir
⭕️ تو ایران روز مادر و روز زن هست و ایرانی ها برای خانومشون و مادرشون کادو میخرن، دستشو میبوسن و تو آغوش میگرن.
🔹ولی این پسربچهها توی اروپا میخوان ماماناشونو با لباس رشفورد بازیکن فوتبال مبادله کنن!
🔹زن زندگی آزادی اینجوری معنا میشه براشون! این تفکر از بچگی به اینها آموخته شده که مادر هیچ جایگاه معنوی و تربیتی ندارد لذا با بیارزش ترین چیز ها قابل معامله و معاوضه هست. میزان خیانت در جوامع غربی نشان میدهد آنها به همسرشان هم متعهد نیستند و برایشان ارزشی ندارد. اما رهبر ایران میگوید "یار یکی، خدا یکی" و اکثر مردان ایرانی حاضرند جانشان را فدای خانواده شان کنند.
🔹جالب اینجاست همان جامعه غربی و رسانههایشان به دنبال احیای حقوق زنان در جامعه زن سالار ایران است!
@abas_babaeii
با مردم بودم
(پانوشتی بر بیانات امامخامنهای در دیدار مداحان)
«امامخامنهای» سالها پیش در جمع تعدادی از روحانیون فرمودند: «بنده وقتى مسجد مىرفتم، در میان صد نفر، اقلاً نود نفرش جوانها بودند. بنده هیچ چیز خاصى نداشتم؛ نه یك مایهى آنچنانىِ معنوى، نه یك مایهى دنیوى؛ اما با مردم بودم.»
از جوانان روشنفکر حوزوی و دانشگاهی تا جوانان پوستینپوشِرژیم منحوس پهلوی، در زمانی که به شدت علیه اسلام و روحانیت تبلیغات ناجوانمردانه میشد، هر روز بسان شمعی دور وجود مبارکش را میگرفتند؛ چون مرام «مردمیبودن» را زندگی میکرد.
«ارتباطات مردمی» ایشان بعد از انقلابِ ایران با همهی مشغلههای کلان، بسیار بیشتر شد و همهی اینها به همان نگاه عالیِ اسلامیِ ایشان دربارهی «جایگاه مردم» بر میگشت.
یکی از حلقههای ارتباطیشان با مردم، جلسهی ۴۰ ساله با مداحان و ذاکران اهلبیت(علیهمالسلام) است. با مقدمات پیشگفته، میخواهم از زاویهای دیگر به فلسفهی این جلسه بپردازم:
«امامخامنهای» بارها از اهمیت و ضرورت و ظرفیت «فضایمجازی» در کنار تهدیدها و آسیبها و خطرات آن سخنراندهاند؛ اما هيچگاه جایگاهی برای آن در حد و اندازهی «محراب و منبر» نگشودهاند؛ چراکه ظرفیت انسانسازی و جامعهپردازی و تمدنسازی اینها را بسیار فراتر از آنها میدانند. «محراب و منبر» یعنی همان «گفتمان چهره به چهره» با مخاطبِ غالباً جوان و مؤمن، در فضایی مثل مسجد و هیأت.
اگر برای سخنان فوق بخواهم مؤیدی بیاورم، همین اغتشاشات ۱۴۰۱ را مثال میزنم؛ یک جنگ جهانیِ تمامْعیار رسانهای علیه باورها و ارزشها و هویت یک ملت! مگر ندیدیم که هشتگ فلان خانم، صدها میلیونبار تکرارشد؛ هزاران سلبریتی ایرانی و غیرایرانی با میلیونها دنبالکنندهی غالباً جوان و با حمایتهای عجیب رباتهای انساننما هرچه توانستند دروغ و افتراء و تهمت به نظام و انقلاب و امام امت بستند آن هم برای فریب ملت و آوردنشان به میدان آشوب و غارت؛ نتیجه چه شد؟! چرا آنی که میخواستند نشد؟! چرا فراخوان همزمان چند سلبریتی با میلیونها دنبالکننده، گاهی به اندازهی انگشتان دو دست را هم به خیابان نمیآورد؟!
پاسخ روشن است؛ دلبستن به فضای مجازی برای کنشگریها در فضای حقیقی، سرابی بیش نیست!
این اصل، با اندکی تفاوت در مورد سلبریتیهای انقلابی هم صادق است؛ همان برادران نازنینی که تمام میدانهای مجاهدت در عرصههای تبیین و تربیت را منحصر در همین فضا میدانند!
«آقا» با همان ذکاوت خدادادی در عینحالیکه بارها به اهمیت «فضای مجازی» اشارهکردهاند، بارها و بارها و بارها در افکار و گفتار و رفتارشان توجهی مضاعف به «فضای حقیقی» و آثار حیرتانگیز گفتگوهای چهره به چهره در قالبهایی چون «هیأت و حلقههای صالحین و تریبونهای آزاد» داشتهاند.
هیچکس نمیتواند منکر تأثيرات عجیب رسانه و فضای مجازی شود؛ اما کارِ تربیتی و فرهنگی و اجتماعیِ انسانساز و جامعهپرداز و تمدنساز فقط در «میدان حقیقت» محقق خواهدشد؛ درست مثل کاری که «امام راحل» انجام دادند و «امام حاضر» به شایستگی آنرا باور دارند و دنبال میکنند.
«بنده وقتى مسجد مىرفتم، در میان صد نفر، اقلاً نود نفرش جوانها بودند. بنده هیچ چیز خاصى نداشتم؛ نه یك مایهى آنچنانىِ معنوى، نه یك مایهى دنیوى؛ اما با مردم بودم.»
🖋عباس بابائی ۲۴ دیماه ۱۴۰۱
@abas_babaeii
هدایت شده از روحانیت مردمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تعدادی از اساتید دانشگاههای مشهد هفته گذشته در برابر اقدام مذبوحانه نشریه فرانسوی در اهانت به مرجعیت و ولایت فقیه، هر یک بطور جداگانه موضعگیری نموده و در کلیپهای کوتاه تصویری، با ولی فقیه تجدید بیعت نمودند. تعدادی از این موضعگیریها را که توسط اساتید دانشگاههای فردوسی، علوم پزشکی و فرهنگیان صورت گرفته در این کلیپ مشاهده میکنید.
#مرجعیت
#ولایت_فقیه
#نخبگان
#اساتید_دانشگاه
@rohaniat_mardomi
🔴 وقتی همهی جبههی استکبار همصدا و یکدست، علیهات میلیونها فحاشی و دروغ و اتهام و تمسخر و فکاهی منتشر میکنند، این آرامش از کجاست؟!
🔸گرم است به هم پشت رقیبان پیِقتلم
ای عشق دلافروز! دل من به تو گرم است
پ ن:
این بیت توسط حضرت ایشان در پایان دیدار با مداحان قرائت شد.
@abas_babaeii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کدام متخصص یا دانشمندی در دو سال گذشته میتوانست اینگونه قاطع درباره واکسن های آمریکایی نظر بدهد؟
ماه ها از این سخنرانی ، که بیشترین حمله در زمان خودش به آن شده بود گذشته ،حالا
نخبه های دنیا دارند از فاجعه ای که متاثر از تزریق فایزر به وجود آمده حرف میزنند
حالا با در نظر گرفتن اظهارات کنونی یک بار دیگر ۵۳ ثانیه را ببینید...
@bidariymelat
@abas_babaeii
هو العزیز
رفتگر حکومتاسلامی
تمام هیکلش را اگر با لباسهایش میکشیدی، پنجاه کیلو هم نمیشد؛ اما بنیانهای حکومت شاهنشاهی را به لرزه درآورده بود!
نه خدمی داشت، نه حشمی؛ نه خاندان هزارفامیلی که از او حمایت کنند؛ نه شاگردان و مریدان فراوانی که دورش را بگیرند و ترویجش کنند؛ نه در میان مدیران زورگو و فاسد رژیم پهلوی طرفدارانی؛ اما وقتی برای آزادی یکی از یارانش به ملاقات شاه رفت، چنان دستش را بر میز کوبید و او را امرونهی کرد، که خود شاه به وزیرش گفت: این سید مثل یک افسر که با سرباز صحبت میکند، با من صحبت کرد و اصلاً انگار نه انگار شاهی وجود دارد!
نواب صفوی چه کرد که نام او در تاریخ این میهن با عظمت یاد میشود؟!
نواب در غربت و مظلومیت دوران رژیم منحوس پهلوی فریاد رسای اسلام و مستضعفان بود؛ آنچه برایش اهمیت داشت اسلام بود و آنچه که برایش پشیزی نمیارزید، اخم شاه و درباریان و کنایهی مذهبیهای عافیتطلب گوشهنشینِ متحجر؛ همانها که وقتی حکم اعدامش را شنیدند، گفتند: لباس روحانیت از تنش بیرون کنید که به مقام روحانیتش اهانت نشود!
چه چیزی در وجود نواب شعله میکشید، که دهها سال قبل «چراغ تولید ایران» را بر سر دست میگرفت و آن را بهعنوان تولید ملی ترویج میکرد؟!
کدام ویژگی باعث شده بود که او در هر مکانی قرار میگرفت، تبدیلش میکرد به میدان جهاد؛ جهاد تبیین.
او مگر چگونه فریاد سر میداد که اولین جرقهی انقلابیگری را در دل «بزرگترین رهبر انقلابی عصر حاضر» ایجاد کرد؟!
او چه کرده بود که چنان دل از امام راحل بردهبود که وقتی دستور اعدامش صادرشد، خودش را برای نجات او به آب و آتش زد؟!
نواب چه داشت که عدهای از ما نداریم؟!
مهمترین ویژگی این مرد الهی تاریخ معاصر ایران «غیرت» بود؛ همان صفتی که اگر در وجود انسان شعله کشید، او را نسبت به دیانت و ملت و مملکت حساس میکند و اگر در کسی نبود به انسان ذلیل و بیخاصیتی تبدیل میشود که نه علمش او را فایده رساند و نه معنویت و نه خاندان و نه حزب و گروهش.
مدیر اگر غیرتمند شد، برای حل مشکلات مردم شب و روز نمیشناسد؛
معلم اگر غیرتمند شد، در برابر انحراف فکری و رفتاری شاگردانش آرام نمیگیرد؛
پزشک اگر غیرتمند شد، نداری و فقر مریض، دست و پایش را نمی لرزاند؛
طلبه اگر غیرتمند شد، ذرهای بیحرمتی بر مقدسات را بر نمیتابد؛
پدر اگر غیرتمند شد، حریم حرمش را با عفاف و حجاب محافظت میکند؛
نظامی اگر غیرتمند شد، میشود «حاجقاسم».
رحمت و رضوان الهی بر نواب عزیز که هم نسبت به دیانت، غیرت داشت و هم ملت و هم مملکت. او از سلالهی پاکی بود که جدش فرمود: «كانَ إِبراهيمُ أَبى غَيورا و َأَنَا أَغيَرُ مِنهُ وَ أَرغَمَ اللّه أَنفَ مَن لا يَغارُ مِنَ المُؤمِنينَ؛ پدرم ابراهیم (علیهالسلام) مرد غیرتمندی بود، لکن من غیرتمندتر هستم؛ و خداوند بینی مسلمانی را که غیرت ندارد به خاک ذلّت میمالد.»
همان غیرت علویاش باعثشد تا با تمام وجود سخنی را برای همهی دلدادگان انقلاب به یادگار بگذارد و حجت را بر همه تمام کند:
«آرزو دارم که حکومت اسلامی تشکیل بشود و آن زمان بزرگترین افتخارم این است که رفتگر خیابانهایش باشم.»
🖋عباس بابائی ۲۸دیماه۱۴۰۱
@abas_babaeii
هدایت شده از احمد صابری تولایی
❇️إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا
🔹جهادگر واقعی میدان تبیین🔹
◀️اگر امروز پرچم حق بلند است به برکت مجاهدتهای امثال استاد راجی است و الا به خاطر کم کاریها،کج کاریها، گند کاریهای برخی از مدعیان انقلابیگری ، انقلاب چندین کفن پوسانده بود
◀️علیرغم تمام محدودیتها و محرومیتها،بی مهریها و کج سلیقگیها ، با تمام توان و بی وقفه میتازد تا در برابر بیش از ۸۰۰ میلیون محتوای تولید شده در فضای مجازی و ۳۶۰۰۰ دروغ علیه انقلاب فقط در سه ماه اخیر ، با تولید محتوای عمیق و کار بردی به تمام سربازان مستقر در خط مقدم ، اعم از مبلغین ، دانشجویان، ائمه جمعه، ائمه جماعات و... تجهیزات رسانده و لجستیک جبهه انقلاب را به عهده گرفته
⭕️او بلد نیست از کسی کینه به دل بگیرد
⭕️نمیتواند آتش حسادت را در درونش پرورش دهد
⭕️غرور و تکبر را نمیشناسد و ذره ای در رفتارش خود را برتر از دیگری نمیبیند
✅تواضع و دغدغه مند، صبور و پر حوصله ، خستگی ناپذیر و مجاهد
✅حامی تمام ظرفیتهایی است که به انقلاب کمکمیکنند
✅اتحاد اهالی جبهه انقلاب برایش از اهمیت ویژه ای برخوردار است
🔵به علت سنگینی برنامه های پژوهشی و تبلیغی این ایام کسالت دارد و نیازمند به دعای خیر مومنین
🔵هر کسی که دل در گرو انقلاب دارد برای سلامتی و رفع کسالت استاد راجی دعا کند که انشالله به زودی با سلامتی کامل به عرصه جهاد برگردد که در آستانه دهه فجر همه ما نیازمند او هستیم
✅جهت شفای استاد لطفا ۵ حمد قرائت بفرمایید
🔹احمد صابری تولایی
https://eitaa.com/joinchat/623968257C458e20d062
هدایت شده از شعبه دو - مدرسه علمیه حضرت مهدی عج
#واحد_فرهنگی
#تدبر
تدبر در سیره اهلبیت علیهم السلام:
🌹سیره امام محمدباقر علیه السلام
🌹سیره امام هادی علیه السلام
🌹سیره امام جواد علیه السلام
🔺استاد حجت الاسلام بابایی
🔺مدرسه حضرت مهدی عج. شعبه ۲
🔺برای تهیه کتابهای سیره به واحد فرهنگی مراجعه فرمایید.
@Meftah_2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰نماهنگ | آغاز ماه دعا...
🔹توصیههای رهبر انقلاب درباره استفاده از فرصت ماه رجب...
ایام ماه مبارک رجب است. اولین چیزى که در این ایام و بعد در ایام ماه مبارک شعبان، بالاخره در پلهى سوم و بالاتر در ماه مبارک رمضان باید مورد توجه یکایک ما قرار بگیرد، هر جا هستیم،اصلاح خود و زدودن غفلت ها و ظلمت ها از دل خود باید باشد؛ اصل این است.
🔹بیشتر بخوانید👇👇👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=26273
@abas_babaeii
#ختم_سوره_واقعه
🔹شروع از دوشنبه ای که اول ماه باشد
⚜روز دوشنبه اول ماه رجب
برای افزایش رزق و برآوردهشدن حاجات مهم✅
آیتالله بهجت رحمهالله برای افزایش روزی و برآورده شدن حاجات مهم، ختم سورۀ «واقعه» را به اطرافیان خود توصیه میکردند. دستور این ختم بدین شرح است:
چون اول ماه قمری دوشنبه باشد، شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله. روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم، چهارده مرتبه بخواند و بعد از تلاوت سورۀ مبارکه، هر روز این دعا را بخواند :
يا مُسَبِّبَ الاَسْبابِ وَ يا مُفَتِّحَ الاَبْوابِ اِفْتَحْ لَنا الْاَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي و رِزْقُ عِیالي فِی السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيداً فَقَرِّبْهُ وَ إِنْ كَانَ قَرِيباً فَيَسِّرْهُ وَ اِنْ كانَ يَسِيراً فَكَثِّرْهُ وَ اِنْ كانَ كَثِيراً فَخَلِّدْهُ وَ اِنْ كانَ مُخَلَّداً فَطَيِّبْهُ وَ اِنْ كانَ طَيِّباً فَبارِكْ لي فيهِ وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ يا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ وَ وَحْدانِيَّتِكَ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ وَ اِنْ كانَ عَلي اَيْدِي شِرارِ خَلْقِکَ فَانْزِعْهُ وَانْقُلْهُ اِلَيَّ حَيْثُ اَكونُ وَ لا تَنْقُلْنِي اِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
در پنجشنبههای میان این چهارده روز، این دعا خوانده میشود:
يا ماجِدُ يا واحِدُ، يا جَوادُ يا حَليمُ، يا حَنّانُ يا مَنّانُ يا كَريمُ، اَسْئَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثى، وَ تَقْضى بِها دَيْنى، وَ تُصْلِحُ بِها شَأْنى بِرَحْمَتِكَ يا سَيِّدى. اَللَّهُمَّ اِنْ كانَ رِزْقى فِى السَّماءِ فَاَنْزِلْهُ، وَ اِنْ كانَ فِى الاَرْضِ فَاَخْرِجْهُ، وَ اِنْ كانَ بَعيداً فَقَرِّبْهُ، وَ اِنْ كانَ قَريباً فَيَسِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ قَليلاً فَكَثِّرْهُ، وَ اِنْ كانَ كَثيراً فَبارِكْ لى فيهِ، وَ اَرْسِلْهُ عَلى اَيْدى خِيارِ خَلْقِكَ، وَ لا تُحْوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ اِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ (بِكَيْنُونَتِكَ) وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللًّهُمَّ انْقُلْهُ اِلَىَّ حَيْثُ اَكُونُ، وَ لا تَنْقُلْنى اِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ، يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا واحِدُ يا مَجيدُ يا بَرُّ يا كَريمُ يا رَحيمُ يا غَنِىُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَیِّنَا [هَنِّئْنا-هَيِّئْنا] كَرامَتَكَ وَ اَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
☄ هر چه سریعتر برای دیگران ارسال کنید تا در این ختم عظیم شرکت کنند
غفلت نکنید
📚 بهجت الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴
@abas_babaeii
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-335864064_806395896.mp3
5.64M
🎧 بشنويد| رهبرانقلاب: بايد تبریک عرض کنیم به یکدیگر که توانستیم بار دیگر وارد شهر "رجب" بشویم.
💻 Farsi.Khamenei.ir