❌ آمریکا و تهدید توخالی
〰 چطور آمریکا با ترساندن کار خود را جلو میبرد؟
#مکتب_امام
🆔 @h_falahati
🔴 حضور زن جولانی با پوشش متفاوت، در اجلاس آنتالیا باعث تعجب و واکنش کاربران فضای مجازی شد.
یک کاربر عرب زبان نوشت:
زمانیکه زنت را به اجلاس بینالمللی میآوری و او را در صف اول مینشانی؛ (در حالیکه تا همین چند وقت پیش رییس افراط گرایان بودی) ، گمان نکن که با این کارها تبدیل به یک شخصیت لیبرالی شدهای. خیر
بلکه تو تبدیل به یک بیناموس تمام عیار شدهای...
(از ترجمه دقیق معذوریم)
✍ حقیقت اینست که تروریستهای تکفیری و لیبرالها دو روی یک سکهاند و به راحتی در مقابل #اسلام_ناب_محمدی با هم متحد میشوند.
بیداری ملت
🆔 @h_falahati
❇️ ثبتنام در حوزه؛ چالشی برای مدیران حوزوی
🖋 جلال الدین احمدی
🔸 یکی از دوستان طلبهام در دوران آغاز طلبگی تعریف میکرد که یکی از نزدیکانش از او پرسیده بود: «خب حالا که طلبه میشوی، چه کاری یاد میگیری انجام بدهی؟» گویی طلبگی را صرفاً یک حرفه یا شغل درآمدزا تصور کرده بودند!
🔺 این روزها که تبلیغات برخی مدارس حوزوی را میبینم، یاد همان حرف میافتم: «چه کاری یاد میگیری!»
🔻 نگاه درآمدمحور و عملگرای دنیای جدید همه عناصر زندگی را بر اساس عرضه و تقاضا معنا میکند. چنین نگاهی به طلبگی نیز رسیده و با همین معیار سنجیده میشود؛ اینکه طلبه باید برای وقتی که میگذارد، سودی مالی دریافت کند!! البته برخی مشاغل مرتبط با روحانیت مثل دفاتر ازدواج و طلاق، قضاوت یا عقیدتی سیاسی نیز در این نگاه برجستهتر شدهاند.
✅ اما در همین دوران، بزرگانی را دیدهایم که نه روانشناس و مشاور بودند، نه استخدام جایی شده بودند و نه حتی مدرکی دانشگاهی داشتند؛ اما بهعنوان «عالمان دینی» بسیار موفق بودند. امام خمینی قدسسره، علامه طباطبایی، شهید صدر، آیتالله مصباح یزدی، شهید مطهری، امام موسی صدر و سید حسن نصرالله از نمونههای بارز این جریان هستند.
♨️ بزرگان حوزه زمانی الگوهای اصلی حوزویان بودند؛ پدر و مادرها با آرزو فرزندانشان را به حوزههای علمیه میفرستادند تا در مسیر آنان گام بردارند. زندگی و سلوک اینان نشان میدهد که ویژگیهای اصلیشان ارتباط عمیق با حقیقت عالم، وظیفهمحوری، زهد در دنیا، تلاش مجاهدانه برای فهم و ابلاغ دین و سلوک توحیدی در زندگی شخصی و اجتماعی بوده است.
✅ این بزرگان نه دغدغه درآمد داشتند، نه بهدنبال عناوین تخصصی دانشگاهی بودند؛ بلکه تنها «عالمان دین» بودند؛ همین دو کلمه: عالمان دین.
✅ اتفاقاً گفتمان حوزه در بازار رقابت عصر تخصصهای میانرشتهای و مشاغل درآمدزا، اخلاق و اتصال به معنویت است؛ همان چیزی که مشروعیت علما بهعنوان #وارثان_انبیا و اولیای الهی را تضمین میکند.
✅ روحانیای که قبای زهد بر تن دارد و عبای تقوا بر دوش، قلبی سرشار از نور و صفا دارد و عقلانیت را مرکب راهش قرار داده است، تنها کسی است که میتواند معنای زندگی را به انسان امروز هدیه دهد. معنایی که حلقه مفقوده زندگی انسان مدرن است و تنها یک روحانی شایسته میتواند آن را عرضه کند.
⛔️ روحانیت نباید در قالب تخصصهای مرسوم امروزی ترجمه شود. او باید مسیر اتصال به عالم معنا را نشان دهد؛ نه اینکه بخشی از جهان مدرن و سکولار را با کمک آیات و روایات توجیه کند. جذابیت این مسیر و این حوزه برای انسانهای حقیقتجو هرگز کمرنگ نمیشود؛ هرچند این راه همیشه همراه با سختیها، طعنها و نداریها بوده است.
🔺 البته در چند دهه پس از انقلاب، میل جامعه ایرانی به دین و جایگاه والای عالمان دینی، همراه با رشد امکانات حوزهها، باعث شد ثبتنام در حوزههای علمیه افزایش چشمگیری پیدا کند.
🔻 اگر بناست حوزه به مردم معرفی شود، نباید حقیقت آن تحریف شود تا مشتری بیشتری جذب شود. جذابیت این راه از جنس تجربه زیسته اصحاب امیرالمؤمنین همچون کمیل و میثم تمار است؛ تجربهای که در کنار عظمت روحی آن حضرت و کلمات نورانیاش ارزشمند میشود.
این مسیر همان چیزی است که رسول خدا صلیالله علیه و آله به امیرالمؤمنین دربارهاش فرمود:
«یاعلی، اگر خداوند به دست تو یک نفر را هدایت کند، برای تو بهتر است از هرچه خورشید بر آن طلوع و غروب میکند.»
و البته باید پذیرفت که این راه دشوار است و هر کسی توان پیمودن آن را ندارد:
«وَ لَا يَحْمِلُ هَذَا الْعِلْمَ إِلَّا أَهْلُ الْبَصَرِ وَ الصَّبْرِ.»
#ثبت_نام_حوزه
#مدارس_علمیه
#طلبگی
تنبیهالامة
🆔 @h_falahati
🔻روایتی از صدور احکام کرسنت در دوران ریاست شهید رئیسی بر دستگاه قضائی/ وقتی سخنگوی قوه قضائیه سخنان اژهای را رد میکند!/ چه کسی مانع اجرای احکام گردنکلفتها شد؟
🔹اظهارات امروز حجتالاسلام محسنی اژهای درباره نحوه رسیدگی به پرونده کرسنت و مقایسه آن با دوران ریاست شهید رئیسی بر قوه قضائیه، موج تازهای از سوالها و بحثها درباره چگونگی مدیریت این پرونده در دورههای مختلف ایجاد کرده است. پرونده کرسنت که یکی از جنجالیترین پروندههای فساد اقتصادی کشور محسوب میشود، به دلیل دخالتهای دولتی، موانع اجرایی و پیچیدگیهای متعدد حقوقی، همواره با چالشهای بسیاری روبهرو بوده است. در این گزارش، روند رسیدگی به این پرونده در دوره ریاست شهید رئیسی بر قوه قضائیه و عوامل سیاسی دخیل در تأخیر اجرای احکام آن مورد بررسی قرار میگیرد.
🔹براساس اعلام سخنگوی فعلی دستگاه قضا در نشست خبری مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۲، رسیدگی به پرونده کرسنت در دوران ریاست آیتالله رئیسی بر قوه قضائیه متوقف نشده بود. در سال ۱۳۹۹، در دوره مدیریت ایشان بر دستگاه قضایی، کیفرخواست جدیدی با موضوع تبانی در معاملات دولتی صادر شد. در ادامه، دادگاه در تاریخ ۶ اسفند ۱۴۰۱، حکم محکومیت و پرداخت جریمه علیه هشت متهم پرونده را به اتهام پرداخت رشوه و تحصیل مال نامشروع صادر کرد. این حکم پس از اعتراض متهمان به دادگاه تجدیدنظر ارجاع شد و نهایتاً با تغییراتی جزئی، در مرحله تجدیدنظر تأیید گردید.
🔹دولت روحانی و موانع اجرای احکام قطعی
یکی از مسائل اساسی در پرونده کرسنت، دخالت دولت حسن روحانی در روند اجرای احکام صادره، بهویژه علیه مسئولان بلندپایه دخیل در این پرونده بود. دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در دولت وقت به دلیل فشارهای رئیسجمهور و ادعای حساس بودن شرایط اقتصادی کشور، مانع اجرای حکم علیه وزیر و معاون وزیر وقت شد. این افراد که مسئولیتهای کلیدی در وزارت نفت داشتند، تحت حمایت دولت قرار گرفتند و اجرای احکام صادرشده به بهانه «حفاظت از مسئولان خط مقدم جنگ اقتصادی» متوقف شد. این مداخلات، عملاً روند اجرای عدالت را مختل کرد و فرصت رسیدگی سریع و کامل به بخش مهمی از این پرونده را از بین برد.
🔹با تغییر دولت و آغاز فعالیت شهید رئیسی در ریاستجمهوری، رویکرد رسیدگی به این پرونده تغییر کرد. دولت جدید، بهویژه معاونت حقوقی ریاستجمهوری، علاوه بر پیگیری حقوق ملت در محاکم بینالمللی، از قوه قضائیه خواست تا رسیدگی به این پرونده را تسریع کند چرا که دیگر مسئولان دخیل در این پرونده در هیچ جایگاه رسمی دولتی حضور ندارند و هیچ مصلحتی برای تأخیر در اجرای احکام قضایی آنها وجود ندارد.
🔹در دوران ریاست شهید رئیسی بر دستگاه قضائی، تلاشهای قابلتوجهی برای پیگیری پرونده و محکومیت متهمان انجام شد، اما موانعی که از سوی دولت وقت ایجاد شد، اجرای برخی از احکام این پرونده را مختل کرد. با این حال، دولت سیزدهم تلاش کرد با پیگیری همهجانبه، عدالت را در این پرونده محقق کند.
🔹رفتار امروز رئیس قوه قضائیه بیش از پیش این سوال را در افکار عمومی تقویت میکند که چرا پرونده چای دبش که هیچ فساد مالی از سوی وزرای دولت سیزدهم رخ نداده و اتهام سختگیرانه آنان تنها ترک فعل بود، با ورود شخص ایشان، بازپرس پرونده و رسانههای قوه قضائیه به شدت برجستهسازی شده اما در مقابل هیچ خبری از برخورد با مجرمان گردنکلفت کرسنت به گوش نمیرسد؟
رجانیوز
🆔 @h_falahati
🔻حمله اصولگرا و اصلاحطلب به جریان انقلابی با حربه تکراری «تصمیم نظام»/ پاسخ قاطع رهبر انقلاب به دروغ بزرگ «برجام تصمیم نظام است» چه بود؟
🔹حدود ۱۰ تا ۱۲ سال قبل و پس از آن که حسن روحانی با وعده گردش همزمان چرخ اقتصاد و چرخ سانتریفیوژ توانست رأی مردم را بدست آورد و البته پس از هشت سال کشوری با رشد اقتصادی صفر و صنعت هستهای نیمه تعطیل تحویل دولت سیزدهم داد، عبارت پرتکراری دائما از زبان اصولگرا و اعتدالی و اصلاحطلب شنیده میشد و آن چیزی نبود جز «تصمیم نظام»!
🔹در سالهای ۹۲ تا ۹۴ که مذاکرات دولت روحانی با آمریکا و ۵+۱ در جریان بود، هرگونه نقد و اعتراضی به روند گفتگوها و نقض خطوط قرمز رهبر انقلاب، با شدیدترین حملات از سوی رسانههای اصولگرا، اعتدالی و اصلاحطلب همراه بود. هسته اصلی حمله به جریان انقلابی در آن روزها نیز یک عبارت بیشتر نبود: «سکوت کنید چون برجام تصمیم نظام است».
🔹از حسن روحانی که طلایهدار ارتباط با آمریکا بود تا محمدباقر قالیباف که حامیانش امروز وی را کلیددار خزانه اصولگرایی و ولایتمداری میدانند، همه و همه یک صدا اصرار داشتند که برجام تصمیم نظام است. مشاوران و دستیاران امروز رییس مجلس هم آن زمان برای انتساب متن پراشکال برجام به رهبری از هم سبقت میگرفتند و البته سالها پس از آن، وقتی دیگر برجام شکست خورده بود و به لعنت کسی نمیارزید، همگی به یکباره منتقد برجام شدند.
🔹بجز روحانی و قالیباف، علی لاریجانی، صادق آملی، علیاکبر ولایتی، علیاکبر ناطقنوری، محمدرضا باهنر، علی مطهری و بسیاری دیگر از چهرههایی که عمدتاً در اردوگاه اصولگرایی تعریف میشدند نیز تلاش زیادی داشتند تا در مسابقه «برجام تصمیم نظام است» از یکدیگر سبقت بگیرند تا خدایی نکرده حسن روحانی مجبور نباشد به تنهایی پاسخگوی این «خسارت محض» باشد.
🔹این آش به قدری شور شد که در دیدار رمضانی سال ۹۸ دانشجویان با رهبر انقلاب، ایشان پاسخی صریح به این مسأله دادند. نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی در این دیدار گفت: «حضرت آقا! هربار که موضوعی برای کشور حیثیتی شده که نتیجهاش را مستقیماً در سرنوشت انقلاب اسلامی مؤثر میدانیم، با حربه ی مشترکی مواجهیم، که نامش را می گذارند تصمیم نظام!» و رهبر انقلاب اینطور پاسخ دادند:
🔹«یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود. البتّه اگر چنانچه این شرایط و این خصوصیّات اجرا نشد، اِعمال نشد، وظیفهی رهبری این نیست که بیاید وسط و بگوید برجام نباید اجرا بشود ... بنابراین نه، برجام را به آن صورتی که عمل شد و محقّق شد، بنده خیلی اعتقادی نداشتم و بارها هم به خود مسئولینِ این کار -به آقای رئیسجمهور، به وزیر محترم خارجه، به دیگران- همین را گفتهایم و موارد زیادی را به آنها تذکّر دادهایم.»
🔹پاسخ صریح رهبر انقلاب به دروغ بزرگ «برجام تصمیم نظام است» بهترین نمونه برای کسانی است که امروز، راه طی شده و شکست خورده اصولگرایان در وفاق با حسن روحانی در ماجرای برجام را در پیش گرفتهاند. اگر خوشرقصیهای آن روز کاندیداهای همیشه در صحنه اصولگرایان برای غربگرایان، موجب پیروزی برجام یا محبوبیت آنان در بین مردم شد، امروز هم میتوانند امیدوار باشند که حمایت از مذاکرات و شریک نشان دادن خود در این نمایش از پیش شکست خورده، میتواند آنان را در صحنه سیاست کشور زنده نگه دارد.
🔹خوب است اصولگرایان وفاقی امروز، به خاطر بیاورند که حسن روحانی و جواد ظریف، همه چاپلوسیهای آنان در ماجرای برجام را با تصویب قانون راهبردی مجلس نادیده گرفتند و تمام مسئولیت شکست برجام را به گردن همین کسانی انداختند که امروز نیز به سبک ده سال قبل، مشغول ساکت کردن جریان انقلابی به نفع سازشکارانی هستند که این بار، دقیقاً در روز اول مذاکرات، خطوط قرمز رهبر انقلاب را پایمال کردند؛ کاش عبرت بگیرند!
رجانیوز
#مذاکره
🆔 @h_falahati
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بله برجام را بزک کردند!!
حالا ده سال بعد هم دوباره همین کار را میکنند.
قبول داریم که تدبیر، تحمیل و غربگرایی و تمرد مخلوطی از تصمیم نظام را ساخته است.
لکن بزک شما و دستاوردسازیهای کاذب جریان افکار عمومی را دچار فریب خواهد کرد.
#مذاکره
🆔 @h_falahati
📸 جریانی که در زمان انتخابات مردم را از جلیلی با دلار ۷۰ هزارتومانی میترساند، حالا از دلار ۸۵ هزار تومانی به عنوان دستاورد دولت مورد حمایتش سخن میگوید!
راهدیالمه
🆔 @h_falahati