🥀مراسم هفتگی هیئت الشهدا
🔷سخنران:حجت الاسلام بابایی
🎙 مداحان اهل بیت:
🔸حاج سعید پور محمد
🔸کربلایی حسین کاتب
🕖 چهارشنبه بیست و هفتم مهر ماه
از ساعت ۱۹:۳۰
📌مشهد_خیابان گلستان۴
حسینیه قرآن و عترت
@hoseinieh_qe
هدایت شده از روحانیت مردمی
💠 بیانیه ۷۰ نفر از مدرسین حوزه علمیه خراسان در پی انتصاب اعضای شورای عالی حوزه علمیه خراسان توسط مقام معظم رهبری
بسم الله الرحمن الرحیم
🖋 «حوزهی علمیهی مشهد مقدس یکی از کهنترین و پربارترین مراکز علمی تشیع و مَهد پرورش بزرگان نامآور در دانشهای عقلی و نَقلیِ اسلامی در طول چندین قرن است. مجاورت بارگاه منور رضوی علیه آلاف التحیة مایهٔ جذب علمای برجستهای از دیگر حوزههای علمیه نیز به این دیار علم و معنویت شده و در دورههای گوناگون به سرمایۀ ارزشمند آن افزوده است.
اکنون این حوزه با سوابق علمی و تاریخی و سیاسی کمنظیر، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گسترش کمّی و کیفیِ در خور توجّهی یافته و ظرفیت شایانی برای پرورش علما و محققان اسلامی در رشتههای گوناگون پدید آورده است. شکوفایی این ظرفیت، نیازمند مدیریتی جامع و پویا است.»
مقام معظم رهبری مدظلهالعالی
🔸 نظر به انتصاب اعضای محترم شورای عالی حوزه علمیه خراسان توسط رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی و سپردن مسئولیت خطیر تعیین مدیر حوزه به اعضای محترم این شورا، ضمن تشکر از معظمله برای این اقدام مبارک و تبریک به اعضای جدید و تقدیر از زحمات اعضای سابق و مدیریت کنونی حوزه، از اعضای محترم شورای عالی درخواست میکنیم در تعیین مدیر جدید، بهدور از تعارفات و توصیهها، از تقلیل جایگاه مدیر حوزه به مدیر صرفا اجرایی یا علمی یا سیاسی بپرهیزند و برای ارتقای حوزه به جایگاه مطلوب آن، شخصی را به عنوان مدیر حوزه تعیین نمایند که افزون بر ویژگیهای ممتاز شخصی همچون تقوا، تعهد، دلسوزی و روحیه جهادی، جامع ویژگیهای زیر باشد:
1⃣ باورمند به آرمانهای مترقی انقلاب اسلامی و منظومه فکری مقام معظم رهبری و دارای عزم راسخ برای تحول و پیشرفت همه جانبۀ حوزه علمیه در راستای دیدگاهها و توصیههای معظمله؛
2⃣ دارای مقبولیت علمی و مدیریتی در میان اساتید، نخبگان و مدیران حوزه و توان جذب، بهکارگیری و بسیج نیروها در راستای رشد و اعتلای حوزه؛
3⃣ دارای تخصص علمی، سوابق تألیف، تدریس، نقد و نظر در علوم اسلامی و انگیزهبخش و امیدآفرین برای حوزویان بهویژه طلاب و فضلای جوان؛
4⃣ دارای ارتباط علمی و تربیتی مستقیم با بدنه طلاب و اساتید حوزه و محبوبیت میان آنان؛
5⃣ دارای جایگاه و مقبولیت مردمی بهویژه در میان نخبگان و اقشار مرجع و توان برنامهریزی جهت ارتقای جایگاه و مرجعیت اجتماعی حوزه و افزایش کارآمدی حوزویان در جامعه؛
6⃣ دارای توان و سابقه سیاستگذاری، برنامهریزی و مدیریت کلان و راهبردی برای دستیابی به اهداف کلان حوزه؛
7⃣ آگاه به مسائل کلان و چالشهای عام حوزههای علمیه و مشکلات اختصاصی حوزه علمیه خراسان؛
8⃣ دارای شناخت جامع و عمیق از سابقه علمی، فرهنگی و اجتماعی حوزه علمیه خراسان و ظرفیتهای کنونی علما، فضلا، طلاب و نهادهای حوزوی؛
9⃣ دارای شناخت و قدرت برقراری ارتباط و تعامل حوزه علمیه خراسان با نهادهای بزرگ و معتبر آموزشی، پژوهشی و فرهنگی کشور و جهان اسلام؛
🔟 برخوردار از سعه صدر و ارتباط سازنده با همه طبقات، گرایشهای فکری و سلایق سیاسی سالم حوزوی و استقبال از نقدهای منصفانه و دلسوزانه.
🔻در پایان از اعضای محترم شورای عالی خواستاریم بدون تعجیل در انتخاب مدیر جدید، از گزینههای واجد شرایط، برنامه جامع ناظر به تحول در بخشهای مختلف حوزه را مطالبه نموده و با بررسی سوابق و برنامهٔ آنان مدیر حوزه را تعیین فرمایند. بدیهی است تمامی امضاکنندگان این بیانیه خود را موظف به حمایت و مساعدت مدیر منتخب میدانند.
توفیقات روز افزون همه خدمتگزاران به حوزههای علمیه و اسلام عزیز را از درگاه خداوند متعال خواهانیم.
@rohaniat_mardomi
👇اسامی اساتید امضاکننده بیانیه در فایل زیر
هدایت شده از روحانیت مردمی
بیانیه جمعی از مدرسین حوزه علمیه خراسان نهایی.pdf
151K
بیانیه ۷۰ نفر از مدرسین حوزه علمیه خراسان در پی انتصاب اعضای شورای عالی حوزه علمیه خراسان توسط مقام معظم رهبری + اسامی
@rohaniat_mardomi
🔻طریقۀ دیکتاتوری، طریقۀ گفتگو
🖋 مهدی جمشیدی
۱. نظر قطعیِ امام خمینی این بود که او بر «کرسیِ رهبری» تکیه بزند، امّا هرگز از این امر استقبال نکرد، بلکه خویش را به حاشیه راند تا حتّی در معرض چنین انتخابی نیز قرار نگیرد. در پی ارائۀ هیچ «مؤیّد»ی از سوی امام خمینی نبود تا مبادا به پشتوانۀ اینچنین نظری، ذهن دیگران را مرعوب و به خود متمایل سازد. نگفت و نهفت و از صحنۀ بازیِ قدرت گریخت، درحالیکه دیگرانی بودند که طلب و تمنّای قدرت داشتند، امّا چنین «برگ برنده»ای در اختیار نداشتند. آری، او بهدنبال رهبریِ امّت نبود، امّا «تقدیر» چنین میخواست.
۲. آنگاه که به قدرت دست یافت، «مخالفان» و «منتقدانِ» پیشین خویش را قلعوقمع نکرد و از قدرت نراند، بلکه با همۀ آنها مدارا کرد و از درِ لطف و مرحمت وارد شد. او در پیِ آنهمه ظلم و جفای نخستوزیرِ دهۀ شصت برنیامد و بر او نتاخت و از او انتقام نگرفت. اگر در گذشته که رئیسجمهور بود، صبر ورزید و مدارا کرد، اینک که رهبر شد، بسیار بیش از آنهنگام، طریق «پدرانه» و «دوستانه» را در پیش گرفت و موافقت و مخالفت با «خویش» را معیار حقّ و باطل ندانست.
۳. او «ولیّفقیه» است و «نایت امام معصوم»، امّا هرگز برای خویش، «قداست» نمیتراشد. مبدأ «مشروعیّت» است، امّا بر دین و مردم اصرار میورزد و از خویش سخن نمیگوید. میگوید نهفقط قابلمقایسه با حضرت امیر نیست، بلکه از قنبر، غلام آن حضرت نیز فروتر است. او میتوانست «دکّان قداستفروشی» بگشاید و خویش را دریچۀ امام معصوم معرفی کند، امّا هرگز بهگونهای سخن نگفت و عمل نکرد که از آن، بوی الوهی و آسمانی بودن برخیزد.
۴. او همیشه به «قانون»، ارجاع داده و قانون را فصلالخطاب دانسته است، نه خویش را. بارهاوبارها گفته است که باید قانون، ملاک عمل باشد و نباید «بدعتهای قانونگریزانه» ایجاد کرد. او نظر خودش را بر قانون حاکم نمیکند، بلکه حتّی آنجا که قانون برخلاف نظرش باشد، باز خویش را موظّف به «اطاعت از قانون» میشمارد و معترض نمیشود. او قانون را محترم میانگارد تا همگان دریابند که حتّی رهبر نیز از قانون عبور نمیکند. او برای خویش در برابر قانون، «استثناء» نمیتراشد و «تبصره» نمیزند و «ویژهخواری» نمیکند، بلکه همچون یک شهروند عادی، تابع و تسلیم قانون است.
۵. او قدرت را در خویش، متمرکز نساخته و خود را به تبدیل به «قدرت متمرکز» نکرده است. مجال نداده که در اطرافش، «انباشت قدرت» به وجود بیاید و نهادها و قوا، «بیقدرت» و «صوری» شوند. از یک سو، عمدۀ بضاعتهای نظام در دولت، تجمیع و انباشته شده است و از سوی دیگر، او خود در پی «تفویض» و «واگذاری» برآمده و بسیاری از نیروهای سیاسی و اجتماعی در قالب شوراها و نمایندگیها و ... به «حضور مؤثّر» فراخوانده و قدرت در میان «کنشگران متنوّع»، توزیع کرده است. ازاینرو، امروز با «قدرت توزیعشده» و «کنشگریهای پخششده» مواجه هستیم.
۶. او جامعه را نیز بهصورت حداکثری، به «مشارکت» فراخوانده است و از نظریۀ «مردمسالاریِ دینی»، روایت رقیق و اقلّی نداشته است. مردمسالاریِ دینی به روایت او، جوهرۀ نظام است و مناسبات و معادلات سیاسی، وابسته به آن و برآمده از آن است. مردمسالاریِ دینی، محدود به انتخابات نیست و او «مردمسالاریِ انتخاباتی» را سقف و حداکثرِ مشارکت مردم در قدرت و تدبیر معرفی نکرده است، بلکه بر «مردمسالاریِ پساانتخاباتی» نیز اصرار ورزیده و فروع و اضلاعی را نیز برای حضور و فاعلیّتِ مردم در دورۀ پساانتخابات عرضه داشته است. او خواهانِ «حضور حداکثریِ مردم» است، نه گریزان از آن. او مردم را «رقیبِ» خویش نمیشمارد و نمیخواهد با تنگکردن دامنۀ انتخابها و کنشگریها مردم، قدرتِ خویش را تثبیت کند، بلکه «مردمیسازی» را سازوکارِ نافع و قطعیِ نظام قلمداد میکند.
۷. او یک «رهبرِ گفتگویی» است؛ آن هم نه «گفتگوی ساختهگی»، بلکه «گفتگوی واقعی». گفتگویی که در آن «استدلال»، غالب است و «برهان»، تعیینکننده. گفتگو در «شرایط برابر» و «بدون هراس از عواقب گفتهها». منطق او، «تحکّم» و «فرمان» و «امر» و «تحمیل» نیست، بلکه «همراهسازی» و «استدلالپردازی» و «اقناع» و «مباحثه» است. آنگاه که با دانشجویان دیدار میکند، بهواقع «میشنود» و خود را در جایگاه «مخاطب مستقیم» مینشاند. به دانشجو حقّ میدهد که «صریح» بگوید و «شفاف» بخواهد و «انتقاد» کند؛ چه از او و چه از دفترش و چه از نهادهای منصوبش. هیچچیز از پیش، طرّاحی نشده و تصنّعی نیست، بلکه مجال برای «گفتگوی ساختارنیافته» فراهم شده است. گفتههای چالشی و منتقدانه نیز زیر آن سقف، محبوس نمیشوند و خاص آن جمع محدود نیستند، بلکه رسانهای میشوند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
@abas_babaeii
1_1837126199.mp3
6.01M
🔴 مراحل پنجگانهی اقدامات شهدا در مواجهه با «ولایت فقیه»
🔴 ۱) ولیشناسی
🔸حجتالاسلام بابائی
@abas_babaeii
1_1841051055.mp3
7.85M
🔴 مراحل پنجگانهی اقدامات شهدا در مواجهه با «ولایت فقیه»
🔴 ۲) ولیپذیری
✅ خاطرهای ناب از حاج قاسم عزیز
🔸حجتالاسلام بابائی
@abas_babaeii
1_1841051689.mp3
8.1M
🔴 مراحل پنجگانهی اقدامات شهدا در مواجهه با «ولایت فقیه»
🔴 ۳) ولیدفاعی
✅ نامهی حاجقاسم به رئیسجمهور
🔸حجتالاسلام بابائی
@abas_babaeii
🔴چند مصیبت را باید یکجا به BBC، منوتو، سعودی اینترنشال و مدعیان اصلاحات تسلیت گفت.
💢آن از مرگ ملکه انگلیس بعد از ۷۲ سال سلطنت؛
💢آن از بحران اقتصادی وسیع، ده برابر شدن نرخ برق و گاز، و آشوب و اعتصابات؛
💢این هم از سرنگونی دومین دولت ظرف پنج ماه.
🔹طفلکی ها چه غش و ضعفی هم برای لیز تراس می رفتند اما دولتش، ۷ هفته هم دوام نیاورد!
🗣محمد ایمانی
@abas_babaeii
1_1841052226.mp3
7.62M
🔴 مراحل پنجگانهی اقدامات شهدا در مواجهه با «ولایت فقیه»
🔴 ۴) ولیمداری
✅ گفتگویی که سوریه را نجات داد
🔸حجتالاسلام بابائی
@abas_babaeii
1_1841052763.mp3
7.37M
🔴 مراحل پنجگانهی اقدامات شهدا در مواجهه با «ولایت فقیه»
🔴 ۵) ولیترویجی
✅ جملات عجیب حاجقاسم دربارهی «آقا»
🔸حجتالاسلام بابائی
@abas_babaeii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بغض و گریهی آیتالله ناصری(رحمهالله)
برای «امامخامنهای»(مدظلهالعالی)
@abas_babaeii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رؤیای عجیب «امامخامنهای»
(حفظهالله)
✅ ای لشکر صاحبزمان آماده باش...
@abas_babaeii