💠 #حدیث روز 💠
💎 خردمندترین مسئول
🔻أمیرالمؤمنین علی (علیهالسلام):
أعقَلُ المُلوکِ مَن ساسَ نَفسَهُ لِلرَّعِیَّةِ بما یُسقِطُ عَنهُ حُجَّتَها، و ساسَ الرَّعِیَّةَ بما تُثبِتُ بهِ حُجَّتَهُ علَیها
❇️ خردمندترین فرمانروا کسی است که خود را چنان سیاست (تربیت) کند که جایی برای بهانه و اعتراض ملّت بر او باقی نماند و با مردم چنان سیاستی در پیش گیرد که حجّت خود را بر آنان تمام کند.
📚 غررالحكم: ۳۳۵۰
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
◾️در گذشت بانو علویه همایونی،شاگرد بانو مجتهده امین(1395 ش)
✍ بانو زینت السادات علویه همایونی، در سال 1296ش در اصفهان دیده به جهان گشود، وی از شاگردان بانو مجتهده امین و موسس «مکتب فاطمه(س)» نخستین حوزه علمیه زنان در ایران است. این استاد اخلاق، پژوهشگر، نویسنده، شاعر و عارف معاصر، سال 88 به عنوان چهره ماندگار انتخاب شد.
✅ زن مظهر خلاقیت الله، نسیم ولایت، عشق ذویالقربی، سفرنامه، زندگی نامه بانو امین، ترجمه اربعین الهاشمیه و ترجمه کتاب اسرارآلایات صدرالمتألهین شیرازی از جمله تالیفات این بانوی فرهیخته است.
✅ او سرانجام 10 تیر 1395 ش، در 99 سالگی به علت کهولت سن در اصفهان درگذشت و پس از تشییع با شکوهی در امامزاده ابراهیم این شهر به خاک سپرده میشود.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
◾️رحلت محدث بزرگ آيت اللَّه حاج "شيخ عباس قمي" صاحب مفاتيح الجَنان(1359 ق)
✍ حاج شيخ عباس بن محمدرضا بن ابي القاسم قمي، از افاضل علماي قرن چهاردهم هجري قمري و از محدثين برجسته و آگاه شيعه به شمار مي آيد. وی پس از تحصيلات مقدماتي خود در قم، در سال 1316 قمري عازم نجف اشرف گرديد و از محضر حاج ميرزا حسين نوري استفاده كرد و در تأليفات استادش مساعدت نمود و پس از فوت استاد، به قم عزيمت كرد و به انجام وظايف ديني و تاليف كتابهاي ارزنده پرداخت.
✅ ايشان درطول عمر خويش دهها كتاب كه هر يك در جاي خود قابل تامل و تعمق مي باشد را ارايه نمود. از جمله آثار ايشان، كتاب مَفاتيح الجَنان است كه مشتمل بر ادعيه و زيارات معصومين(علیهمالسّلام) مي باشد و در خانه ي هر فرد شيعي در كنار قرآن و نهج البلاغه قرار گرفته است. از ديگر آثار شيخ عباس قمي مي توان به كتابهاي الاَنوارُ البَهيَّة في تَواريخُ الحُجَج الالهيَّة، الباقياتُ الصّالِحات في الاَدعِيَةِ وَ الصَّلواتِ المُستَحَبّات، سَفينَةُالبِحار و مَدينَةُ الْحِكَمْ و الاثارْ، غايَةُالْمَرام في مَناقِبُ المُرْتَضَويه و مَنازِلُ الاخِرَه اشاره نمود.
✅ محدث قمي سرانجام پس از عمري تلاش و خدمت به اسلام و مسلمين و تحمل سختيها و مرارَت زمان به ويژه در اواخر عمر كه مصادف با توطئه هاي دشمنان اسلام و دين زدايي رضاخاني بود، در ذي الحجّه ي سال 1359 ق در 65 سالگي بدرود حيات گفت و پس از تشييع باشکوه، در صحن مطهر امام علي(علیهالسّلام) در جوار استادش، مرحوم حاج ميرزا حسين نوري به خاك سپرده شد.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 فضیلت سجده های طولانی 💠
✍ عالم رباني و فقيه عارف مرحوم ميرزا جوادآقا ملكي تبريزي(ره) مينويسند:
ائمه اطهار علیهم السلام سفارشهاي مؤكد درباره طول سجود فرموده اند و اين امري بسيار مهم است.
سجده طولاني نزديكترين هيئتهاي بندگي است و به همين جهت در هر ركعت نماز دو سجده تشريع شده است.
✅ در ايام تحصيل در نجف اشرف استادي داشتم از او سؤال كردم چه عملي را شما تجربه كردهايد كه ميتواند در حال سالك مؤثر باشد؟ فرمود: در هر شبانهروز يك سجده طولاني بهجاي آورد و در حال سجده بگويد:
🌷 «لاالهالاانت سبحانك اني كنت منالظالمين» در حال ذكر اين چنين توجه كند كه پروردگارم منزه از اين است كه بر من ظلمي روا داشته باشد، بلكه خود من هستم كه بر نفسم ستم كردم و او را در اين مهالك قرار دادم.
✅ هركس كه انجام ميداد تأثيرش را مشاهده ميكرد، مخصوصاً كسانيكه اين سجده را بيشتر طول ميدادند.
📗افق پارسایی، شماره 2.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 چهار توصیه کلیدی از امام هادی علیه السلام
🌷امام هادی علیه السلام به شیعیان خود فرمود:
1⃣ از خدا بترسید.
2⃣ مایه آبرو ما باشید نه مایه بدنامی ما.
3⃣ محبّت ها را به سوی ما جلب کنید.
4⃣ و هرگونه زشتی را از ما دور سازید.
🌹 الإمامُ الهادیُّ علیه السلام ـ لِشیعَتِهِ ـ: اِتَّقُوا اللّه َ و کُونُوا زَینا و لا تَکُونوا شَینا، جُرُّوا إلَینا کُلَّ مَوَدَّةٍ، وَ ادفَعُوا عَنّا کُلَّ قَبِیحٍ.
📗 تحف العقول، ص 488.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
17.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
" بسم الله الرحمن الرحیم "
🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد
ارباب، صدای قدمت می آید...
" مراسم سیاه پوشان محرم حسینی "
به کلام:
حضرت آیت الله عباسی خراسانی
(شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی)
با نوای دلنشین:
کربلایی محسن عراقی
کربلایی احسان چیتگر
قرار روضه:
روز یکشنبه ۱۰ تیرماه از ساعت ۲۰:۳۰
مکان:
تهران، شهرک اکباتان فاز دو بلوک پنج سالن اجتماعات
@abbasi_khorasani
14030108.mp3
21.49M
🌷بسم الله الرحمن الرحیم
اللم صل علی محمد و آل محمد
#شرح_اسماء_الهی
📻شرح اسماء الهی توسط آیت الله هادی عباسی خراسانی دامت برکاته
📖بر اساس دعای شریف جوشن کبیر
🎙جلسه چهاردهم
🗓تاریخ ۷ فروردین ۱۴۰۳
📑پیوند متن:
https://www.eshia.ir/feqh/archive/text/abbasi_khorasani/erfan/1402/14030107/
#ماه_رمضان #شرح_اسماء_الهی #عرفان_اسلامی #دعای_جوشن_کبیر
#علامه_حسن_زاده_آملی #آیت_الله_هادی_عباسی_خراسانی
@abbasi.khorasani
14030121.mp3
16.58M
🌷بسم الله الرحمن الرحیم
اللم صل علی محمد و آل محمد
#شرح_اسماء_الهی
📻شرح اسماء الهی توسط آیت الله هادی عباسی خراسانی دامت برکاته
📖بر اساس دعای شریف جوشن کبیر
🎙جلسه پانزدهم
🗓تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۳
📑پیوند متن:
https://www.eshia.ir/feqh/archive/text/abbasi_khorasani/erfan/1402/14030121/
#ماه_رمضان #شرح_اسماء_الهی #عرفان_اسلامی #دعای_جوشن_کبیر
#علامه_حسن_زاده_آملی #آیت_الله_هادی_عباسی_خراسانی
@abbasi.khorasani
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 انگشتر بخشي حضرت علی(علیهالسّلام) در ركوع نماز و نزول آیه ولایت
✍ روز بیست و چهارم ذی الحجه در تاریخ اسلام، روزی بسیار مهم و سرنوشت ساز است، روزی است که بر اثر یک حادثه کوچک، ولی بسیار عظیم و دارای اهمیت، یکی از آیات الهی بر پیامبر صلی الله علیه و آله نازل شد. در اثر نزول این آیه، پیامبر (صلياللهعليهوآلهوسلم) پرده از یک مسئله بسیار مهم برداشت.
✅ آیه ای که نازل شد، آیه ولایت بود و خبر مهم، اعلام ولایت و جانشینی امیرمؤمنان علی(علیهالسلام) بود، که پیامبر (صلياللهعليهوآلهوسلم) از سوی پروردگار، از این واقعیت خبر داد و پرده برداشت.
☀️ « إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُون» مائده/۵۵؛
ولیّ شما تنها خدا و پیامبر اوست و کسانی که ایمان آورده اند؛ همان کسانی که نماز را بر پا می دارند و در حال رکوع، زکات می دهند.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠به مناسبت واقعه مباهله در ۲۴ ذی الحجه سال نهم هجری💠
✍ مُباهَلَه، درخواست لعن و نفرین الهی برای اثبات حقانیت است و بین دو طرفی رخ میدهد که هر کدام ادعای حقانیت دارند.
✅ این واژه در تاریخ اسلام به ماجرایی اشاره دارد که طی آن، پیامبر اسلام(صلياللهعليهوآلهوسلم) پس از مناظره با مسیحیانِ نجران و ایمان نیاوردن آنان، پیشنهاد مباهله داد و آنان پذیرفتند. با این حال مسیحیان نجران، در روز موعود از این کار خودداری کردند.
✅ بنابر اعتقادات شیعی، جریان مباهله پیامبر(صلّیاللهعلیهوآلهوسلم) نه تنها نشانگر حقانیت اصل دعوت پیامبر(صلّیاللهعلیهوآلهوسلم) است، بلکه بر فضیلت ویژه همراهان او (فاطمه و حسنین) در این ماجرا دلالت میکند. شیعیان بر این اساس، معتقدند امام علی(علیهالسلام) بر اساس آیه مباهله، به منزلۀ نَفْس و جان پیامبر است. واقعه مباهله در ۲۴ ذیالحجه سال نهم هجری روی داد و آیه ۶۱ سوره آل عمران به آن اشاره دارد.
✅ احتجاج به این واقعه، در سخنان امیر مؤمنان(علیهالسّلام)، امام حسن(علیهالسلام) و امام حسین(علیهالسّلام) و سایر ائمه(علیهمالسّلام) و حتی برخی اصحاب پیامبر(صلياللهعليهوآلهوسلم) یافت میشود.
✅ واقعه مباهله با نامه پیامبر(صلّیاللهعلیهوآلهوسلم) به مسیحیان نجران و دعوت آنان به اسلام شروع شد و در نهایت با عقبنشستن نجرانیان و ایمانآوردن عدهای از آنان پایان یافت.
🌺 پیامبر صلیاللهعلیهوآله وسلم بعدها فرمود: سوگند به آن خداوندی که جانم در قبضه قدرت اوست، که هلاکت اهل نجران نزدیک شده بود و اگر با من مباهله میکردند هر آینه همگی به میمون و خوک مسخ میشدند و هر آینه تمام این وادی برایشان آتش میشد و میسوختند و حق تعالی جمیع اهل نجران را نابود میکرد و حتی پرنده بر سر درختان ایشان نمیماند و همه نصاری پیش از سال میمردند.(1)
--------------------------
(1) منتهی الآمال، ج۱، ص۱۸۲-۱۸۴/ الارشاد، ج۱، ص۱۶۶-۱۷۱
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 مباهله در قرآن
✍ واژه مباهله از ریشۀ «بهل» به معنی رها ساختن و ترک گفتن به کار میرود و در اصطلاح به درخواست نزول لعن و عذاب بر مخالف پس از بینتیجه ماندن بحث و مناظره اطلاق میشود که دو طرف برای اثبات ادعای خود که غالبا موضوعی دینی و مذهبی میباشد از خداوند میخواهند تا لعن و نفرین و عذاب خود را بر طرف دروغگو نازل کند.
✅ آیه شریفه ۶۱ آل عمران - که میفرماید: فَمَنْ حَاجَّکَ فیهِ مِنْ بَعْدِ ما جاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَکُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَکُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَی الْکاذِبینَ؛ به آنان که پس از علم و یقینی که بر تو نازل گشت باز با تو جدال میکنند بگو: فرزندان و زنان و جانهای خویش را حاضر ساخته و به مباهله نشسته و آن گروه را که دروغ می گوید مورد لعنت خداوند قرار دهیم؛ - معروف به آیه شریفه مباهله است که در بردارنده یکی از مهمترین حوادث تاریخ اسلام و فضایل اهل بیت(علیهمالسّلام) است.
✅ واقعه تاریخی مباهله نشان دهنده جایگاه اهل بیت(علیهالسّلام) به ویژه حضرت امیرالمؤمنین(علیهالسلام) در نزد خداوند متعال است که به منزله جان پیامبر(صلياللهعليهوآلهوسلم) معرفی شده است.
این اصطلاح در قرآن به یکی از مشهور ترین رخدادهای تاریخ اسلام یعنی مناظرۀ مسیحیان نجران با پیامبر(صلی الله علیه واله) دربارۀ حضرت عیسی(علیهالسلام) اشاره میکند.
✅ در روز ۲۴ ذی الحجه، پیامبر(صلّیاللهعلیهوآلهوسلم) امام علی (علیهالسلام)، فاطمه (سلاماللهعلیها) و حسنین(علیهما السلام) را برای مباهله با خود همراه آورد، که مسیحیان با دیدن این وضعیت دچار وحشت شده و با اذعان به این که اگر این جمع نفرین کنند همه آنان نابود خواهند شد، به دادن جزیه راضی شدند و پس از امضای صلح نامه به دیار خود بازگشتد. برخی منابع از مسلمان شدن عدهای از مسیحیان پس از این واقعه خبر دادهاند.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 #حدیث روز 💠
💎 دنیا را بهتر بشناسیم
🔻امام کاظم علیه السلام:
مثَلُ الدنیا مَثَلُ الحَیّةِ، مَسُّها لَیِّنٌ، و فی جَوفِها السُّمُّ القاتِلُ، یَحذَرُها الرِّجالُ ذَوُو العُقولِ، و یَهوِی إلَیها الصِّبیانُ بأیدیهِم
❇️ دنیا همچون مار است؛ لمس کردن آن، نرم و لطیف است، و درونش زهری کشنده است؛ مردمان خردمند از آن حذر می کنند و کودکان دست های خود را به سوی آن دراز می کنند.
📚 بحارالأنوار، ۷۸/۳۱۱/۱
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
◼️ رحلت عالم بزرگ شيعه و مؤلف كبير علامه شيخ عبدالحسين اميني(1390 ق)
✍ علامه شيخ عبدالحسين اميني فقیه، محدث، متکلم، مورخ، نسخهشناس و از علمای بزرگ شیعه، در سال 1320 ق در تبريز به دنيا آمد. وي علوم ابتدايى و متوسطه را نزد پدر تحصيل كرد. سپس جهت ادامه ي تحصیل، راهي نجف اشرف گرديد و در درس آيات عظام فيروزآبادي و سيدابوتراب خوانساري شركت كرد.
✅ علامه اميني در اولين تاليف خويش، كتاب شهداء الفضيله را نگاشت و مورد توجه و تاييد علماي بزرگ قرار گرفت. اين عالم بزرگوار سپس كتاب عظيم "الغدير" را تاليف كرد و آن را به جهان بشري تقديم نمود. علامه اميني با تأليف كتاب الغدير خاطرات عصر نبوي را تجديد كرد و با اين اثر كه با سختيهاي فراوان و خون دل نگاشت، درصدد احياء سيره ي نبوي و علوي بود.
✅ سرانجام اين رادمرد علم و عمل در ۲۸ ربیعالثانی ۱۳۹۰ ق، در هفتاد سالگي به ديدار محبوب شتافت و در نجف اشرف به خاك سپرده شد.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
✅ پذيرش خلافت توسط امام علي(علیهالسلام) پس از قتل عثمان در مدينه(35 ق)
✍ پس از شورش مردم و قتل عثمان بن عفان خليفه ي سوم در 18 ذيحجه ي سال 35 ق، مردم از امام علي(علیهالسلام) خواستند تا خلافت را بپذيرد. با وجود امتناع ايشان، پافشاري و اصرار مردم باعث شد تا آن حضرت، خلافت را قبول كنند. اما تلاش گسترده ي امام براي اجراي عدالت و حقيقت خواهي ايشان در دوره ي حكومت، باعث شد كه عده اي از صاحبان قدرت و ثروت به مخالفت با آن حضرت بپردازند و سه جنگ جمل، صفين و نهروان را به امام، تحميل نمايند.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
☀️نزول سوره ي دهر در شأن امام علي(علیهالسّلام)، حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) و امام حسن و امام حسين(علیهالسّلام)
✍ پس از آن كه امام علي(علیهالسّلام) و حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) براي برآوردن حاجت خويش، سه روز روزه نذر كرده بودند و نوبت به اداي آن رسيد، در سه روز متوالي مسكين و يتيم و اسيري به دَرِ خانه ي آنها آمد و غذايى طلب كرد.
✅ آن بزرگواران نيز غذاي خود را به آنها داده و خود با آب، افطار نمودند. اين خانواده ي كريم در مقابل اين عمل، اجرِ خود را از خدا طلبيدند. در اين هنگام بود كه وحي بر پيامبر اكرم(صلياللهعليهوآلهوسلم) نازل شد و سوره ي دهر يا انسان در شأن امام علي(علیهالسّلام) و حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) نازل گرديد.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 حدیث روز 💠
❇️ راهکاری برای زیادشدن عمر
🔻امام صادق عليهالسلام:
مَن حَسُنَ بِرُّهُ بِأهلِ بَيتِهِ زِيدَ في عُمرِهِ
❇️ هركه با خانوادهاش نيكوكار باشد، عمرش زياد شود.
📚 الأمالي للطوسي : ۲۴۵/۴۲۵
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
🌺 امام رضا علیه السلام:
🌷 الْمُذیعُ بِالسَّیِّئَةِ مَخْذُولٌ، وَالْمُسْتَتِرُ بِالسَّیِّئَةِ مَغْفُورٌ لَهُ ».
آشكاركننده كار بد سرافكنده است، و پنهان كننده كار بد آمرزیده است.
📚 کافي، ج ۲، ص ۴۲۸.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
❓یوم التناد چه روزی است؟
✳️ «تناد» از «نداء» به معنای یکدیگر را صدا زدن است.
♨️ روز قیامت ناله ها و فریادها بلند است؛
✅مؤمن فریاد میزند بیایید نامه ی مرا بخوانید. «هاؤم اقْرءوا کتابیه»*حاقّه، 19.
✅کافر، فریادکنان، حسرت خود را با کلمات «یا لیتنی»*نبأ، 40.* و «یا ویلتی»*فرقان، 28.* اظهار می کند.
✅بهشتیان اهل دوزخ را ندا می کنند که چرا به دوزخ رفتید؟ «ما سلککم فی سقر»*مدّثر، 42.*
✅و دوزخیان از بهشتیان استمداد می کنند که از آن چه خداوند رزق شما کرده به ما نیز برسانید. به هر حال نداها از هر سو بلند است.
♻️ مراد از گمراه کردنِ مجرمان توسط خداوند، واگذاردن آنان به حال خود است، نه آنکه آنان را از راه درست منحرف کند و گمراه سازد. درست همانند فرزندی که مورد قهر پدر قرار گرفته و از راهنمایی او بی بهره می شود و این امر موجب بدبختی و هلاکت او می گردد.
📚 تفسیر نور/جلد 8
التماس #کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
💠 #حدیث روز 💠
💎 نادان را بشناسید
🔻أمیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
قَد جَهِلَ مَن استَنصَحَ أعداءَهُ
❇️ كسى كه از دشمنانش انتظار خيرخواهى داشته باشد، #نادان است.
📚 غررالحكم، ۶۶۶۳
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
🌏🌏🌏 آخرین برهان ؟.،،!،،
حکایتی عجیب وخواندنی
ازحضرت امام کاظم علیه السلام:
مرحوم شيخ حرّ عاملى و راوندى و ديگران بزرگان آورده اند:
پس از آن كه امام جعفر صادق عليه السلام به شهادت رسيد، يكى از فرزندانش به نام عبداللّه - كه بزرگ ترين فرزند حضرت بود - ادّعاى امامت كرد.
امام موسى كاظم عليه السلام دستور داد تا مقدار زيادى هيزم وسط حياط منزلش جمع كنند؛ و سپس شخصى را به دنبال برادرش عبداللّه فرستاد تا او را نزد حضرت احضار نمايد.
چون عبداللّه وارد شد، ديد كه جمعى از اصحاب و شيعيان سرشناس نيز در آن مجلس حضور دارند.
و چون عبداللّه كنار برادر خود امام كاظم عليه السلام نشست ، حضرت دستور داد تا هيزم ها را آتش بزنند؛ و با سوختن هيزم ها، آتش زيادى تهيه گرديد.
تمامى افراد حاضر در مجلس ، در حيرت و تعجّب فرو رفته بودند و از يكديگر مى پرسيدند كه چرا امام موسى كاظم عليه السلام چنين كارى را در آن محلّ و مجلس انجام مى دهد.
آن گاه حضرت از جاى خود برخاست و جلو آمد و در وسط آتش نشست ؛ و با افراد حاضر مشغول صحبت و مذاكره گرديد.
پس از گذشت ساعتى بلند شد و لباس هاى خود را تكان داد و آمد در جايگاه اوّليه خود نشست و به برادرش عبداللّه فرمود: اگر گمان دارى بر اين كه تو بعد از پدرت امام جعفر صادق عليه السلام امام و خليفه هستى ، بلند شو و همانند من در ميان آتش بنشين .
عبداللّه چون چنان صحنه اى را ديد و چنين سخنى را شنيد، رنگ چهره اش دگرگون شد و بدون آن كه پاسخى دهد با ناراحتى برخاست و مجلس را ترك كرد.
( اثبات الهداة : ج 3، ص 196، بحارالا نوار: ج 48، ص 67، ح 69.)
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani
🗳 آیت الله عباسی خراسانی از شاگردان برجسته مرحوم علامه حسنزاده آملی برای انتخاب اصلح و موفقیت کشور در انتخابات پیش رو توصیه فرمودند:
👈🏻 مردم عزیز تا می توانند صلوات بفرستند
👈🏻 حدیث کسا بخوانند
👈🏻 و کسانی که توانایی دارند نماز جعفر طیار بخوانند.
#کانال_استاد_عباسے_خراسانے
@abbasi_khorasani