یادداشت تحلیلی پیرامون حواشی اخراج مهدی ترابی
#اعدام_نکنید = #اخراج_نکنید
#مهدی_ترابی
#ابقی
مطالعه بیشتر
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/15996
@ABGHAA
اَبقی
یادداشت تحلیلی پیرامون حواشی اخراج مهدی ترابی #اعدام_نکنید = #اخراج_نکنید #مهدی_ترابی #ابقی مطالع
متن کامل ⏬
#اخراج_نکنید
در هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر تیمهای پرسپولیس و نساجی مقابل هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه 5 بر 1 به سود سرخپوشان خاتمه پیدا کرد. ماجرای اصلی بازی اما جایی خارج از رقابت برای نتیجه رقم خورد. در اواسط نیمه دوم و در یک صحنه درگیری کلامی و سپس فیزیکی مختصری بین احمد موسوی، بازیکن نساجی و مهدی ترابی، بازیکن پرسپولیس به وجود آمد که در نهایت علی صفایی، داور بازی این قائله را با دادن یک کارت زرد به موسوی و کارت قرمز به ترابی خاتمه داد. اما این پایان ماجرا نبود، از آنجایی که مهدی ترابی که در بین فوتبالیست ها به عنوان یک چهره با اخلاق، مذهبی و ولایی شناخته می شود در یک طرف این درگیری بود و احمد موسوی بازیکن نساجی که در صحبت های اخیرش با خبرنگاران همسو با معترضین کنایه هایی نسبت به صدا سیما و وضعیت اقتصادی داشت در طرف دیگر و داوری که در اتفاقات اخیر در صفحه مجازی اش از کمپین اعدام نکنید دفاع می کرد. وضعیت این سه ضلع سبب شد این ماجرا فراتر از یک اتفاق فوتبالی مورد توجه قرار گیرد. تا جایی که گروه های مختلف سیاسی و رسانه های خارجی هر کدام با قصد و غرض هایی شروع به اظهار نظر و یافتن مقصر کردند. اما تحلیل ما چیزی فراتر از این هیاهو و بازی رسانه ای رادیو فرداها و ایران اینترنشنال هاست.
روی صحبت ما افرادی است که در حرف یک چیز می گویند و در عمل جور دیگر رفتار می کنند. زمین فوتبال مانند دنیای ما انسان هاست برای یک رقابت و بازی سالم، قوانینی وضع شده و بایستی رعایت شود و اگر عمدی با سهوی نادیده گرفته شود هم برای فرد خاطی و هم دیگران اسباب زحمت می شود. و بایستی فرد خاطی و مقصر جریمه و مجازات شود. ممکن است افراد مختلف، نظرات متفاوتی داشته باشند اما قانون برای همه یکیست و مجری آن هم داور بازی است. کسی به اصل قانون اخراج اعتراضی ندارد زیرا کارت قرمز، یک ضمانت اجرای قوی برای رعایت قانون است و اگر در آن تسامح و تساهل شود نظم بازی بهم می خورد و ممکن است برخی افراد جری شده و دست به خطاهای بیشتر و خطرناکتری بزنند. پس اصل قانون درست است اما اینکه آیا این شخص مستحق کارت قرمز و زرد هست یا خیر و آیا داور درست قضاوت کرده؟ بحث دیگریست که باید توسط کارشناس و متخصص آن نظر داده شود نه اینکه هر کسی به صرف تماشای صحنه شروع به تحلیل و اظهار نظر و ابراز رفتارهای ناصحیح نماید.
در جهان آفرینش هم قضیه همینطور است. قصاص و اعدام یک ضمانت اجرای محکم برای حفظ امنیت و آرامش جامعه است و نمی توان اصل این قانون را زیر سوال برد زیرا همانند کارت قرمز در فوتبال اگر حذف شود، خیلی ها به خودشان جرات رفتارهای غیر انسانی و خطرناکی می دهند. اما نحوه اجرا و صحت و سقم قضاوت چیز دیگریست که بایستی توسط کارشناسان بررسی گردد. حالا اگر علی صفایی داور این بازی و آنهایی که معتقد به اخراج ترابی بودند و در حوادث اخیر هشتک اعدام نکنید در صفحات مجازیشان می زدند اگر با هشتک اخراج نکنید مواجه شوند چه می گویند؟ هر آنچه می گویند را بایستی در برابر هشتک اعدام نکنیدشان بگذاریم.
#یادداشت
❌12قدم تا بهبودی یا نابودی❌
✍نقد و بررسی انجمن های 12قدمی
مطالعه بیشتر ⏬
https://serajonline.com/News/OnlineNewsItem/15992
#ابقی
#سراج
#دوازده_قدم
@abghaa
🖊✍تحلیل+پیش بینی😇😴
👮♂به مناسبت انتصاب سردار رادان👨✈️
🔸مدیر مدبر🔸
مدیر مدبر یعنی وقتی رئیس جمهور سابق روی کار می آید، مسولین دیگر بخش های نظام را جوری بچینی که کمترین اصطکاکی بینشان رخ ندهد و بهانه ای دست وی برای کم کاری و کنار کشیدن ندهی.
در قوه قضائیه تیپ شخصیتی ومزاجی آقای لاریجانی مناسب حال حسن روحانی بود. همچنین سردار اشتری، سلامی و .....
و مدیر و مدبر یعنی وقتی رئیس جمهور جدید آمد مسولین دیگر را جوری بچینی که همسو و همپای او در میدان باشند.
آقای اژه ای در قوه قضائیه، #سردار_رادان در نیروی انتظامی، جبلی در صداسیما و شاید در آینده یک حسن باقری جوان برای سپاه...
#ابقی
#تحلیل
#پیشبینی
@abghaa
💬 نوشتن، اکسیژن است و نویسندگی نان شب.
✍️ اینجا با هم تمرین میکنیم و تا ایستگاه تولید محتوا قلم میزنیم.
🌻نخبگان، استادان و دوستانتان را به #نویسندگان_حوزوی دعوت کنید.👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
📢 فرصتی برای نشر دیدگاه نخبگان و نویسندگان جوان حوزوی
📣فراخوان📣
🔸قابل توجه برعندازان، عنقلابیون، کمپین بازان، تجمع گران، وطن پرستان و .....
⚡️خوی زلزله آمده! خیلی از مردم، زن و بچه ها توی این سرما بی سرپناهند.
🔸بسیجی ها، ساندیس خورها، مسجدی ها و ... به صورت جهادی رفتن کمک.
❌لطفا شما هم اگر (غیرت، توجه، دغدغه، اهتمام و .... ) دارید به جای اعتصاب، سطل آشغال آتیش زدن، فحاشی و دیوارنویسی، فراخوان بزنین، جمع بشید، تشریف بیارید خوی، خودی نشون بدین.
#فراخوان
#ابقی
@abghaa
🖊ما کجائیم در این بحر تفکر تو کجا🖊
🔸بعضی مواقع در زندگی روزمره با افرادی به ظاهر متشخص مواجه شده؛ در ابتدا بر اساس ظواهر فکر می کنیم شخص با سواد و بافرهنگی است، اهل تفکر و نظر است یا اینکه سیمش وصل است و اهل معناست. اما بعد از مدتی متوجه می شویم خیلی پَرت است و اصلا توی باغ نیست. حکایت حمید فرخ نژاد و علی کریمی برای براندازان و جنبشی ها همینگونه است. خیلی روی این افراد حساب باز کرده بودند اما حالا که بحث وکالت به ربع پهلوی پیش آمد خیلی ها چرتشان پرید و متوجه سطح عقل و فکر ضعیف این افراد شدند. به قول یکی از همین معترضین که اهل علم هم بود خطاب به کریمی و فرخ نژاد: ما کجائیم در این بحر تفکر تو کجا
#ابقی
#ربع_پهلوی
@ABGHAA
💰فروش ویژه💰
🔸حتما شنیده اید که فلان کارخانه تولیدی به مناسبت اعیاد ملی و مذهبی محصولاتش را فروش ویژه می گذارد. تا پیش از این همان محصول را بایستی گرانتر می خریدی ولی الان تخفیف خوبی شامل حالت می شود.
یا مثلا قوه قضائیه در مناسبت های مختلف زندانیان و محکومین را عفو می کند. به نحوی که پیش از این بر اساس دودوتا چارتای قانون، هیچ راهی برای بخشش نبود و محکوم بایستی مجازاتش را متحمل می شد.
اصل و ریشه این قانون به یک سنت الهی می رسد؛ باز شدن درهای بخشش و رحمت در زمان، مکان و موقعیت های خاص.
خداوند رحمن به بهانه های مختلف، جشنواره های فروش ویژه و عفو عمومی می گذارد. فروش ویژه معنویت، روحانیت، حال خوش، ثواب، سعادت دنیا و آخرت و بهشت. و عفو و بخشش ویژه گناهان، حتی کبائر، حتی گذشته و آینده.
یکی از بزرگترین و مهمترین این جشنواره های تخفیفی الهی، ماه های رجب و شعبان و رمضان الکریم است. یک کار خیر در ماه های دیگر اگر 10 امتیاز داشت در این جشنواره 100 امتیاز دارد. و اگر جبران گناه در ماه های دیگر 10 واحد زحمت داشت در این جشنواره 1 واحد زحمت هم ندارد. نکته مهم این است که ورود به این جشنواره نیاز به سرمایه ندارد، نوبتی نیست، محدودیت ندارد و همگانیست و هشدارش هم این است که خیلی زود دیر می شود و قابل تمدید نیست.
#فروش_ویژه
#عفو_عمومی
#ابقی
@ABGHAA
🌹سلام بر دوستان عزیز
🔸پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلم :
إنّ الصَّدَقَةَ لَتُطفِئُ عن أهلِها حَرَّ القُبورِ، و إنّما يَسـتَظِلُّ المُؤمِنُ يَومَ القِيامَةِ في ظِلِّ صَدَقَتِهِ .
🔷صدقه ، گرماى گورها را از صدقه دهنده دور مى كند و روز قيامت، مؤمن در سايه صدقه خود پناه مى گيرد ( كنز العمّال: ۱۵۹۹۶).
🔸به امید خدا برنامه قربانی ماه رجب روز جمعه پیش رو انجام خواهد شد.
🌸شماره کارت: 6037997700731665
محسن عبدالله زاده
💠فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ
یقینا ﺧﺪﺍوند ﭘﺎﺩﺍﺵ ﻧﻴﻜﻮﻛﺎﺭﺍﻥ ﺭﺍ ضایع ﻧﻤﻰﻛﻨﺪ.
#شبکه_مردمی_محسنین
باسلام خدمت همراهان عزیز،
شاید به تنهایی توان مالی و شرایط قربانی را نداشته باشیم ولی می توانیم در این امر خیر سهیم باشیم ولو با مبالغ جزئی.
انشالله عزیزان پیام بالا را مطالعه و در حد توان و تمایل مشارکت کنند همچنین در صورت امکان برای دیگر عزیزان ارسال فرمایند.
خانواده های زیادی هستند که مرد خانواده در زندان یا کمپ گرفتار است و یا شغل و درآمد مناسبی ندارد که انشالله در مشارکت های مختلف بتوانیم وظیفه و تکلیف خود را انجام دهیم.
🚐گشت ارشاد نسخه اشتباهی🚌
✍️امروزه بعضی پزشکان وقتی فردی به دیابت مبتلا می شود اولین کارشان نسخه و داروست. وقتی بواسیر می گیرد ابتدا قرص و پماد و اگر افاقه نکرد جراحی می کنند. وقتی درد و سوزش معده دارد فی البداهه قرص معده می دهند.
اما حکما و اطبا قدیم اول ریشه یابی کرده و علل را برطرف می کردند.
مثلا در دیابت، از ورزش و تحرک گرفته تا ساعت خواب و بیداری را اصلاح می کردند. و الا به صرف دارو و جراحی، شاید آن نقطه و آن درد را برطرف کند، ولی علل اصلی، سبب درد و بلاهای دیگری خواهد شد.
در امراض روحی و روانی هم همین قضیه اتفاق می افتد.
در بحث بدحجابی معلوم نیست کدام پزشک، نسخه گشت ارشاد را تجویز و خیال همه را راحت کرد. نسخه ای که اگر در وقت و مکان خود در کنار دیگر تدابیر اجرا می شد نشان از تعالی و پیشرفت جمهوری اسلامی داشت اما متاسفانه اکنون، سبب تنفر و بدنامی شده است.
گشت ارشاد مانند یک پنی سیلین قوی بود که می خواست یک تنه چرک بد حجابی را خشک کند اما نه تنها میکروب ها را قوی تر کرد بلکه به اندام و دستگاه های حیاتی دیگر هم آسیب زد. عامل مهم این تجویز اشتباه، تشخیص اشتباه بود. اگر همان اول علل و عوامل این معضل درست تشخیص داده و نسخه درستی هم تجویز می شد.
اگر تخصصی تر به موضوع بنگریم حتی صرف تجویز امر به معروف و نهی از منکر و تذکر لسانی در این موضوع هم آسیب زاست. وقتی دیواری کوتاه تر از زنان و دختران برای اجرای این فریضه الهی ندیده و کاری کردند که با شنیدن نام امربه معروف و نهی از منکر، مساله بدحجابی به ذهن جامعه متبادر شود ،حتی این فریضه را هم لوث کردند.
به نحوی که منتقدین، معاندین و حتی مردم عادی، این فریضه و نهاد مربوط به آن در ایران را نهاد و رفتاری طالبانی و داعشی دانستند. در حالی که حتی مقام معظم رهبری امر به ورزش را هم مصداق امر به معروف دانسته و در کلامشان عدم انحصار و محدود کردن این فریضه در موضوع حجاب را خواسته بودند.
چه بسیار منبری هایی که مخاطب را نسنجیده؛ در محافل دینی و هیئات، زنان و دختران مذهبی را خطاب این فریضه و رعایت حجاب و عفاف قرار دادند و حوصله ها را سر بردند.
برخی از نسل جدید همانقدر با موضوع حجاب و عفاف بیگانه و غریب اند که یک توریست خارجی و غیر مسلمان غریب است.
به نحوی که شاید برای رعایت قانون ایران وقتی وارد کشور می شود یک تکه پارچه روی سرش بیاندازد اما هیچ قرابت و انسی با آن نخواهد داشت.
بگذارید کمی عمیق و تخصصی تر به مساله بپردازیم. دختری که مو و بدن را نماد و مصداق زیبایی اش می داند و این تصور را دارد که این زیبایی و جذابیت را بایستی به نمایش بگذارد و از طرف دیگر جامعه و افرادی که روی خوش به این نمایش نشان می دهد، عواملی است که سبب بروز بدحجابی می شود. آنوقت این مساله از نگاه مذهبی ها بدحجابی است اما از نگاه آنها، جلوه ای از زیبایی و جذابیت است. لذا هرچه امر به حجاب و نهی از بدحجابی بکنید در تصور آنها مبارزه و مخالفت با زیبایی و جذابیت کرده ای لذا نه تنها اثر گذار نیست بلکه تاثیر معکوس هم دارد.
کاش هزینه و وقتی که صرف گشت ارشاد و این نوع امر به معروف های آبکی و رادیکالی می شد؛ صرف آموزش والدین، معلمان، مدیران، مسولین، نوجوانان و جوانان می شد.
گشت ارشاد بیچاره، یک تنه جور همه کتاب های درسی بی فایده، معلمان و مدیران بی تفاوت، والدین بی مهارت، نوجوانان و جوانان ناآگاه، امام جماعت های پیشنمازی و خیلی های دیگر را کشید و آخر از خودی و ناخودی بد و بیراه شنید.
حجاب یک ظهور و مصداقی است از باور و ایمان درست درونی و فطرت بیدار انسانی که می بایست از قبل تولد روی آن کار شود تا در دهه های بعدی عمر انسان، نه تنها حجاب بلکه خیلی از رذایل اخلاقی و مفاسد دیگر هم با آن اصلاح شود.
به عنوان مثال، اگر آموزه های توحیدی در جامعه منتشر و اجرا شود. انسان با بعد ملکوتی و الهی خود آشنا و در جهت تکامل و تعالی آن قدم بردارد، دیگر زیبایی را محدود به جسم و بعد مادی اش نمی بیند. اگر با دشمن شناسی و توطئه های شیطان آشنا و وارد مرحله دشمن ستیزی شود دیگر در زمین شیاطین انسی و جنی بازی نخواهد کرد. اگر با نیاز و خصلت فطریِ غیرت، عفاف و حیا آشنا شود و آن را بیدار و زنده نگه دارد؛ به صورت خودکار، جامعه ای عفیف و با حیا خواهیم داشت.
در یک جمع بندی بایستی بگوییم هیچ دردی به صرف تجویز و مصرف داروهای سلبی درمان نخواهد شد. هزار و یک ویتامین، مکمل و تدبیر دیگر لازم است تا آن درد و دردهای مشابه آن برطرف شود. و یکی از بهترین کارها در موضوع حجاب و عفاف، مسولیت پذیر بودن همه افراد و اقشار جامعه است. اگر من و شما به عنوان اعضای جامعه که نقش های مختلفی داریم، مسولیت پذیر شده و وظیفه و نقش خود را درست ایفا کنیم نه تنها حجاب و عفاف بلکه بسیاری از معضلات، مفاسد و آسیب های اجتماعی درمان خواهد شد.
#ابقی
#گشت_ارشاد
#حجاب
@abghaa
🔸عرفان بازی🔸
✍️هرازگاهی با افرادی برخورد می کنیم، خود را اهل سیر و سلوک و عرفان می دانند. برای خودشان مراد و مریدی گرفته، مشغول ذکر، ورد و عزلت می شوند. جالب اینجاست بعضا اهل کشف و شهود هم هستند.
هر بار با مشاهده این افراد، صحنه مشابهی از گذشته به ذهنم می رسد. شاید ربطی به سیر و سلوک و عرفان نداشته باشد ولی از جهت سبک و روش در یک راستا هست.
سال ها پیش وقتی باشگاه می رفتیم؛ ورزشکاران از جهت هدف، به گروه های مختلفی تقسیم می شدند. افرادی که برای قهرمانی، سلامتی، زیبایی، خودنمایی، زورگویی، خدا و .... ورزش می کردند. افرادی که ورزش سالم و بی خطر داشته و گروهی که اهل دارو، دوپینگ و هورمون می شدند. آقای الف سالیان سال به صورت ثابت برای حفظ سلامتی و تناسب اندامش ورزش می کرد. خیلی اهل سختی و ریاضت کشیدن نبود و هرچند استعداد ورود به عرصه قهرمانی را هم داشت اما به همین ورزش منظم و ساده اکتفا می کرد.
آقای ب به صورت جدی و اصولی دنبال قهرمانی بود. از رژیم غذایی گرفته تا نوع و زمان تمرین هایش را با مربی های مجرب، مطمئن و با سواد پیش می برد.
آقای جیم خیلی عجول بود و می خواست ره صد ساله را یک شبه طی کند. خیلی زود با دارو و هورمون توانست بدن جذابی بسازد و حتی در یکی دو مسابقه هم مقام بیاورد.
آقای دال اصلا برای بدنسازی ساخته نشده بود و خودش را گول میزد در سودا و آرزوی هیکل عضلانی و پر حجم به هر دری می زد ولی نمی شد
آقای واو بیشتر برای ژست و فیگورش باشگاه می آمد. عشق ساک دوش انداختن و فیگور گرفتن داشت.
حالا بعد از چند سال وقتی سراغ باشگاه و ورزشکارانش را گرفتم آقای الف همچنان ورزش ساده و مستمر داشت، آقای ب عضو تیم ملی شده و در کنارش مربی گری هم می کرد. آقای جیم دچار نارسایی کلیه و کبد شده بود چنتا از مفاصل و مهره هایش هم آسیب دیده و کلا عصا به دست مشغول دوا درمان بدنش بود. آقای دال از ورزش دلسرد شده بود و بدنسازی را هم کنار گذاشته بود. آقای واو بعد از بدنسازی تقریبا هفت هشت رشته دیگر را هم تجربه کرده و این روزها مشغول پرتاب نیزه در دو میدانی بود.
حکایت برخی رفقایی که دنبال سیر و سلوک بودن هم همینطور هست. آقای زید از همان ابتدا در حد نماز اول وقت و چند رکعت نافله و روزه مستحبی از خودش کار می کشید هر چند می توانست بیشتر تلاش کند اما به همین حد قانع بود. آقای عَمر خیلی مصمم، اصولی و با اراده دنبال سیر و سلوک بود. با مشورت و احتیاط ،از محضر اساتید مجرب و با تقوا بهره می برد و نفسش را تربیت می کرد. و بعدها خودش هم با اجازه اساتیدش از دیگر بندگان خدا دستگیری می کرد.
آقای بَکر عشق عرفان و ذکر و ورد داشت. کاری نداشت راهش حق است یا باطل، استادش اهل تقوا و در مسیر درست است یا خیر. مهم این بود که ماوراء الطبیعه را لمس کند. ته دلش هم می خواست کم کم بری خودش مریدانی جمع کند. ولی کم کم سر از عرفان های کاذب و ارتباط با اجنه و شیاطین در آورد و کلا به فنا رفت.
آقای خالد هم خیلی ژست عرفا و سالکین می گرفت اما اصلا برای این کارها ساخته نشده بود بلکه اگر به جای این گوشه نشینی ها و ذکر و ورد ها، در همان محل کارش گره و مشکلات مردم را حل می کرد خیلی زودتر به مقصد می رسید.
آقای سعد هم عشق عبا دوش انداختن ، فاز خراباتی گرفتن و مریدبازی بود. و با همین کارها سر خودش را گرم می کرد و مدام دور خودش می چرخید و سر خانه اول بود.
همه این موارد به یک طرف و وضعیت آقای جیم و بَکر یک طرف دیگر. خیلی از ورزشکارها هنوز همان املاح و مواد ساخته شده در بدنشان را کامل استفاده نکرده و حتی مفاصل و استخوان هایشان عادت به این حجم ورزش را ندارد ولی سراغ نیروزا و هورمون می روند. چند صباحی هم رشد دارد ولی این رشد آبکی به ضرب و زور آداروهاست و بعدها دچار مشکل می شوند.
خیلی از اهل سیر و سلوک هم مثل آقای بَکر، به جای تهذیب و تربیت نفس ، دلشان خوش به ذکر و وردهاست. به خیال خام خود سالک الی الله اند اما با کوچکترین طعمه ای، صید شیطان و نفس اماره می شدند. آقای بکر حتی ابتدایی ترین آداب معاشرت و سیره اهل بیت علیهم السلام را هم اجرا نمی کرد یا حتی قدرت تشخیص دوست و دشمن را نداشت، اما دائم چله و ذکر و وردش به راه بود. به نظر می رسید مشغول شدن به این امور، برایش راحت تر از رعایت باقی آداب و سنن بود و با این کار داشت خودش را فریب می داد.
اگر بخواهیم یک مصداق، الگو و مکتب برای سیر و سلوک معرفی کنیم، سردار بزرگ حاج قاسم سلیمانی بهترین الگوست. پای مکتب انقلاب هم در سجاده و محراب بود هم در سنگر و میدان. هم نفسش را تربیت، هم روحش را تغذیه می کرد. هر چه سلوکش بیشتر ، عشقش به انقلاب، شهادت، رهبر و شهدا بیشتر و خواسته و ناخواسته با نور وجودش، گروهی را هم در این مسیر راهبری می کرد برعکس عارف نماهایی که هر چه جلوتر می روند با انقلاب، نظام، رهبر و شهدا بیشتر زاویه می گیرند و ظلمانی تر می شوند.
@abghaa
🖊با توکل واکسن کرونا بزن
✍️خدارا شکر مدتیست سایه منحوس ویروس کرونا از سر این مملکت و مردم برداشته شده است. ولی همچنان در کشورهای دیگر از جمله کشورهای پیشرفته، قربانی می گیرد. اینکه کادر درمان و پزشکی زحمات زیادی را متحمل شدند، شبانه روز نشناخته و تلاش کردند جای تشکر دارد. و اینکه دولتمردان با رایزنی هایی که داشتند و توانستند واکسن تهیه کنند و دانشمندانی که در داخل شروع به تولید واکسن کردند. همه این مجاهدت ها شایسته تقدیر و تشکر است.
اما یک نکته مغفول در این بین می ماند. چطور هنوز کشورهای پیشرفته درگیر این بیماری هستند و ما از آن رهایی یافته ایم؟ در برخی کشورها هنوز مرگ و میر روزانه چند صد نفری داریم ولی در ایران تقریبا صفر است؟
اگر خاطرتان باشد ابتدای ورود این ویروس منحوس، عده ای در قبال تعطیلی اماکن مذهبی و زیارتی، دست به اعتراضات و رفتارهای غیر عقلایی و ناهنجار زدند. فلان تولیت می گفت اینجا خودش شفاخانه است و تعطیل نمی شود. دیگری ضریح می بوسید و می لیسید. در مقابل گروهی هم به صورت افراطی، از ورود افکار و باورهای ایمانی به قضیه کرونا جلوگیری و حتی تمسخر می کردند.
اما رویکرد عالمانه اولیای الهی جای شکر و تشکر دارد. به عنوان مثال مقام معظم رهبری در کنار رعایت دقیق و جدی آئین نامه ها، نسخه معنوی قرائت دعای هفتم صحیفه سجادیه را پیشنهاد کردند.
حالا که این اژده های خون آشام از پا افتاده است ،نباید همه اش را منسوب به تلاش های مادی دانست و بایستی به نقش دعا، توکل و توسل پرداخته و توجه شود. امروزه همه جای دنیا واکسن زده می شود، پروتکل ها رعایت می شود ولی هنوز برخی کشورها درگیر این ویروس اند اما در ایران آرامش به جامعه برگشته است. بی شک این رهایی از بلا و بازگشت آرامش نتیجه دعاهای اولیای الهی و مردم پاک دلی بود که در کنار رعایت دستورالعمل ها، چشمشان به شافی و طبیب علی الاطلاق جهان بود و به قول معروف با توکل زانوی اشتر بستند. هم عقلانیت را رعایت کرده و هم دست به سوی فرای عقل و منطق بشری دراز کردند.
یا من تحل به عقد المکاره....
#کرونا
#صحیفه_سجادیه
#ابقی
@ABGHAA