👓 پرسش از آیت الله مکارم
پرسش :آیا منبر رفتن و سخنرانی کردن غیر روحانی در مساجد و حسینیه ها اشکالی دارد؟
پاسخ :چنانچه بر منبر نرود و مستند به منابع معتبر باشد و این کار #لطمه ای به امر تبلیغ و حضور روحانیان درمنابر وارد نسازد اشکالی ندارد.
https://old.makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=46754&mid=261260
@abhas313
👓 نظر محکم مراجع نسبت به اموری که شئون روحانیت است
❗️ رهبر انقلاب: با دسترسی به #روحانی از اقتدا به غیرروحانی اجتناب شود!
🔹 شما در تمام شرایط امام جماعت یک مورد پیدا نمیکنید که #آخوند بودن شرط امام باشد، ولی به قدری حفظ شئون خاص روحانی مهم است که مراجع بزرگوار و خصوصا رهبر انقلاب اجازه نمیدهند با حضور روحانی به غیرروحانی اقتدا شود!
ولو آن غیر روحانی باتقواتر و مثل رجبعلی خیاط باشد و آن روحانی مثل بنده حقیر!
❗️ بازهم به بیانات امام درباره اسلام #منهای_روحانیت رجوع کنید👌👌
@abhas313
#قرآن
#جای_من_روی_طاقچه_نیست
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
کلاس آموزش قرآن کریم🌷
با حضور نونهالان و نوجوانان 😊
استاد: حجت الاسلام مهدی میرزائی ♨️
📆 جمعه ۱۹ مرداد¹⁴⁰³
#پایگاه_حضرت_علی_اکبر_علیه_السلام
#حوزه_مقاومت_بسیج_دو_خندق
╔═══.🍃🌸🍃.════╗
🆔 @Basij_masjed_Aliakbar
╚════.🍃🌼🍃.═══╝
📜 قدیمیترین نسخه قرآن موجود در چین به نمایش گذاشته شد
◻️ قدمت این قرآن دستنویس بین ۱۱ تا ۱۳ قرن پیش تخمین زده شده است. این نسخه ۸۶۷ صفحهای، ۳۰ قسمت (جز) دارد و وزن آن به حدود ۱۳ کیلوگرم میرسد.
@abhas313
🔰انقلاب اسلامی در دست جوان ها
📌جوانان پیشرانان انقلاب اسلامی
امّا راه طیشده فقط قطعهای از مسیر افتخارآمیز به سوی آرمانهای بلند نظام جمهوری اسلامی است. دنبالهی این مسیر که به گمان زیاد، به دشواریِ گذشتهها نیست، باید با همّت و هشیاری و سرعت عمل و ابتکار شما جوانان طی شود. مدیران جوان، کارگزاران جوان، اندیشمندان جوان، فعّالان جوان، در همهی میدانهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و بینالمللی و نیز در عرصههای دین و اخلاق و معنویّت و عدالت، باید شانههای خود را به زیر بار مسئولیّت دهند، از تجربهها و عبرتهای گذشته بهره گیرند، نگاه انقلابی و روحیهی انقلابی و عمل جهادی را به کار بندند و ایران عزیز را الگوی کامل نظام پیشرفتهی اسلامی بسازند.
بخشی از بیانیه گام دوم
🆔@abhas313
#نسل_ستاره_ها
یکی از آسیب های تربیتی در زمانه ما بالارفتن سن مسئولیت پذیری است .از سویی نوجوانان ما با وجود توانمندی های فراوان وقدرت بدنی خوب کوچک شمرده می شوند وبا آمدن عنوان دانش آموز بسیاری از مسئولیت های اجتماعی را از او سلب می کنیم ومی گوییم فعلا کوچک است ومانده تا بزرگ شوند.
وقتی آغاز سن بلوِغ در اسلام برای دختران وپسران را مورد توجه قرار می دهیم اتفاقا اسلام از همین سنین پائین پسر ودختر را توانمند دانسته ومسئولیت بر گردن او می سپارد .یعنی بر خلاف روش تربیتی زمانه ما که عادت کرده ایم از نوجوان به سبب سن پائینش سلب مسئولیت کنیم واو را کوچک بشماریم اما اسلام اتفاقا او را در همین سن کم مسئول معرفی کرده است .
به نظرم نگاهی به دفاع مقدس ونگاهی به نوجوانان شهید می تواند الگوی مناسبی برای نوجوان امروز ایرانی باشد وهیچ گاه تقش خود را در آینده کشور کمرنگ نبیند.یکی از مهم ترین نکات دفاع مقدس وجود نوجوانانی بود که در سن پائین از اندیشه های بلند ودغدغه مند برخوردار بودند وخود را هیچ گاه کوچک به شمار نیاوردند .نوجوانانی که در سنین پائین عارفانه ترین کلمات وپویاترین فعالیت ها را داشته اند.
🆔@abhas313
🔰نکته اول:اعتبار سنجی رجالی حدیث
اين حديث که محدث قمي آن را در سفينه البحار در مادّة «عجم» آورده، در بحارالانوار علامه مجلسي جلد 64، ص 176 ـ کتاب الايمان والکفر، باب «اصناف الناس في الايمان» حديث 13 نقل شده و مرحوم علامه مجلسي آن را از کتاب «معاني الاخبار» شيخ صدوق ص 403 نقل کرده است.
ولي حديث با سندي که در ذيل ميآيد از امام صادق(ع) نقل شده نه از امام حسين(ع). اين اولين تحريف و دروغ در نقل حديث مذکور است. سند حديث از اين قرار است: شيخ صدوق حديث را با اين سند از پدرش نقل ميکند: عن سعد، عن سلمه بن الخطّاب، عن الحسن بن يوسف، عن عثمان بن جبلّه، عن ضريس بن عبدالملک قال: سمعتُ ابا عبدالله(ع) يقول: نحن قريش، و شيعتنا العرب و عدوّنا العجم.[ سفينة البحار، ج 6، ص 165، چاپ جديد هفت جلدي ]
تمام حديث با سند مذکور همين است که نقل شد و يک کلمه اضافه بر آنچه نقل شد در سه کتاب مذکور ديده نميشود.
قبل از هر بحثي دربارة مضمون و دلالت حديث فوق، استناد به اين سخن به عنوان سخن امام(ع)، مترتب بر اين است که حديث ياد شده از اعتبار سندي برخوردار باشد.
در حالي که بنا بر تحقيقي که در کتب رجال دربارة سند حديث به عمل آمد هر چند راوي اصلي حديث، (ضريس بن عبدالملک، از اصحاب امام صادق (ع)) موثق شمرده شده، ولي بعضي از رجال سند حديث تضعيف شدهاند و بعض ديگر توثيق ندارند. در حالي که حديث معتبر حديثي است که تمام سلسلة روات آن، لااقل توثيق داشته باشند. در نتيجه از نظر علم رجال شناسی، حديث جزو احاديث ضعيف به شمار ميآيد.
🆔@abhas313
🔰اعتبار سنجی دلالی حدیث(۱)
بر فرض که حديث را معتبر بدانيم! معناي حديث غير از آني است که صاحب برگة منتشر شده، برداشت کرده و دروغهاي ديگري را نيز به آن اضافه کرده است!
محدث قمي بعد از نقل اين حديث، بيان و شرح مرحوم علامه مجلسي را ميآورد که بدين شرح است: «و شيعتنا العرب» اي العرب الممدوح من کان من شيعتنا و ان کان عجماً، والعجم المذموم من کان عدوّنا وان کان عرباً.
ترجمة آن چنين است: اينکه امام صادق(ع) فرمودهاند: «وشيعتنا العرب» (شيعيان ما عرباند) يعني عرب ممدوح و تعريف شده آن دسته از اعراباند که شيعة ما باشند اگر چه عجم يعني غير عرب باشند. واینکه فرموده اند : «وعدونا العجم» (دشمنان ما عجم اند) یعنی عجم مذمّت شده، کسي است که دشمن ما باشد اگر چه عرب باشد.
بعد از اين عبارت، محدث قمي، نظر عمر بن الخطاب را نسبت به ايرانيها (فارسها) تحت عنوان «سوءُ رأيِ الثاني فِي الأعاجم» نقل ميکند با اين عبارت: لمّا ورد سَبيُّ الفُرسْ الي المدينة أرادَها الثّاني أنْ يبيعَ النّساء وأنْ يَجْعلَ الرّجالَ عبيد العرب و عَزَم عَلي أنْ يَحْمِلَ العليل والضّعيف والشّيخ الکبير في الطّواف و حَوْلَ البيت علي ظهورهم، فقال اميرالمؤمنين(ع): اِنّ النّبي (ص) قال: اکرمُوا کريمَ قومٍ وإنْ خالفوکم وهؤلاء الفُرس حُکماءٌکرماء فقد ألْقوا إلينا السّلام ورَغَبوا في الإسلام وقد إعتقتُ منهم لوجهِ الله حَقّي و حَقّ بني هاشم ... الخ.
ترجمه: وقتي اسراء فارسي زبان (ايرانيان) را به مدينه آوردند، دوّمي (عمر بن الخطاب) خواست زنهاي آنان را بفروشد و مردان آنها را غلام و بردة عرب قرار دهد و تصميم گرفت افراد معلول و ناتوان و پيرمرد را در طواف و اطراف بيت الله الحرام، سوار بر پشت آنها (ايرانيانِ به بردگي گرفته شده) کند. اميرالمؤمنين علي بن ابيطالب(ع) فرمود: به راستي پيامبر اسلام (ص) فرمود: کريم هر قومي را احترام کرده، گرامي داريد هر چند با شما مخالف باشند، اين در حالي است که ايرانيان مرداني حکيم و دانشمند و انسانهايي با شخصيت و با کرامتاند، آنها بر ما سلام کرده و درود فرستاده و ميل به اسلام پيدا کردهاند. و من سهم غنيمت خودم و حق بنيهاشم از آنها را، براي خوشنودي خدا آزاد کردم!!
ملاحظه ميکنيد: آنچه در نوشتة تايپ شده در مورد ايرانيها به امام حسين(ع) نسبت داده شده! رأي و نظر عمر بن الخطاب است که خواسته زنهاي آنها را بفروشد و مردان آنها را غلام و بردة عرب قرار دهد! و امام اميرالمؤمنين(ع) با او مخالفت کرده و ايرانيها را مردماني دانشمند و حکيم و افرادي باکرامت و شخصيت ميشمارد و آنها را شايسته احترام ميانگارد.
و صاحب برگه چاپ شده، با غرض ايجاد بغض و کينه در ايرانيان نسبت به امام حسين(ع)، اولاً حديث امام صادق(ع) را ـ که مقصود از آن را توضيح خواهيم داد ـ به دروغ به امام حسين(ع) نسبت ميدهد و ثانياً رأي و اقدام عمر بن الخطاب را به عنوان تتمة سخن آن حضرت ترجمه ميکند و روشن است که اين اقدام، خيانت و دروغي آشکار است
🆔@abhas313