مدیریت کشورهای غرب آسیا توسط اسرائیل
با مطالعه تاریخ اشغال فلسطین توسط اسرائیل با کمک کشور انگلستان می توان به این نتیجه رسید که اصلی ترین راهبرد در تشکیل کشوری به نام اسرائیل چیزی جز اهداف استعماری ومدیریت بر منطقه غرب آسیا وکشورهای آن نبوده است .
طارق السویدان که یکی از ایده پردازان کویتی است در رابطه با اشغال فلسطین توسط اسرائیل می گوید:تشکیل دولت یهودی در فلسطین، از یک سو اروپا را از جمعیت یهودی خالی کرد و از سوی دیگر، ایجاد پایگاه نظامی در منطقه و راه نفوذ قدرتهای غربی مانند انگلیس و آمریکا را در سرزمینهای عربی فراهم نمود.
🆔@abhas313
معاهده استعماری سایس پیکو وآثار ونتایج آن
پس از شکست امپراتوری عثمانی در جنگ جهانی تمام قلمرو آن میان فاتحین تقسیم گشت ودر پیمان سایس پیکو قیمومیت فلسطین به دست انگلیسی ها در آمد؛انگلیسی ها به صهیونیستها وعده مساعدت دادند و با مجموعهای از طرحهای حساب شده، یهودیان را به فلسطین آوردند و مسلمانان را از خانه و كاشانه خویش آواره كردند.
یکی از نکات جالب در مساعدت انگلیسی ها به یهودی ها شکست آن ها در جنگ های با آلمان در جنگ جهانی بود که یهودیان آمریکایی در صورت فراهم آوردن وزمینه سازی برای استقرار یهودیان در فلسطین توسط انگلستان تعهد مساعدت وکمک های نظامی آمریکا را به انگلستان دادند وزمینه پیروزی را برای انگلستان مهیا ساختند
🆔@abhas313
نتایج سایس پیکو بر اساس کتاب صلحی که همه صلح ها را بر باد داد
دیوید فرامکین مورخ وحقوقدان آمریکایی است که به سبب پژوهش هایی که پیرامون منطقه خاورمیانه صورت داده است به شهرت رسیده است .او در مهم ترین کتاب خودیعنی کتاب صلحی که همه صلح ها را بر باد داد به خوبی به تبیین آثار ونتایج پیمان سایسپیکو پرداخته است ونتائج آن پیمان را تا امروز در کشورهای خاورمیانه باقی می داند .
او در پیشگفتار کتاب خود گفته است :کتاب حاضر به روند تصمیم گیری می پردازد؛ودر سال های 1914تا1922تنها کسانی که دور میز می نشستند وتصمیم می گرفتند اروپایی ها وامریکایی ها بودند. در این دوره کشورها ومرزهای خاورمیانه را در اروپا پدید آوردند ؛مثلا عراق وکشوری را که اکنون اردن نام دارد انگلیسی ها اختراع کردند ،مرز ها را سیاستمداران انگلیسی پس از جنگ جهانی اول در نقشه خالی کشیدند ؛حدود عربستان وکویت وعراق را یک کارمند دولت انگلیس در سال 1922تعیین کرد ؛ومرز های میان مسلمانان ومسیحیان را فرانسه بین سوریه ولبنان ،و روسیه بین ارمنستان وآذربایجان شوروی کشیدند .قدرت های اروپایی آن زمان بر آن بودند که باید نوعی نظام حکومتی مصنوعی در خاورمیانه به وجود آورند تا اساس موجودیت سیاسی آسیای مسلمان را تغییر دهند.از این رو خاورمیانه به مجموعه ای از کشورهایی تبدیل شد که هنوز که هنوز است ملت نشده اند .شالوده حیات سیاسی در خاورمیانه یعنی دین را روس ها با کمونسیتشان وانگلیسی ها با ناسیونالیسم ووفاداری دودمانی زیر سوال بردند .
درست است که آغاز گر اجرای این قرار داد وسیاست بریتانیا بود اما امریکا نیز به عنوان وارث امپراتوری بریتانیا ان را ادامه داد که به ایجاد وتاسیس سیستم دولت ملت مبتنی بر کشورهای آن وایبل انجامید ؛کشورهایی که توانایی بقای مستقل از لحاظ جغرافیایی ،اقتصادی ،وسیاسی را ندارند وپیوسته با یکدیگر درگیرند .از این طریق آمریکایی ها می توانستند به خوبی منطقه غرب آسیا را تحت کنترل خود داشته باشند .یکی از ویژگی های خطوط مرزی در این سیستم این است که همیشه کشورها با یکدیگر در حال منازعه اند .ضمن آن که تقسیمات به گونه ای طراحی شده ا ست که افزون بر اختلافات مرزی ،اختلافات قومی ،ومذهبی نیز عامل تشدید درگیری ومنازعات می شود .
🆔@abhas313
امتداد سایس پیکو در تدوین نقشه های جدید تجزیه در غرب آسیا
طرح ینون وتجزیه کشورهای منطقه در دهه 80میلادی
طرح یینون (به انگلیسی: Yinon Plan) به مقالهای گفته میشود که در سال ۱۹۸۲ میلادی در نشریه عبری کیوونیم (Kivunim) منتشر شد و از راهبرد جدید اسرائیل برای دهه ۸۰ میلادی خبر میداد.
هدف اسرائیل باید تجزیهٔ کشورهای عربی باشد که همچون موزائیک شکسته شوند و کشورهای کوچکتری خواه بر پایهٔ دین یا قوم ساخته شوند. هرگونه درگیری بین کشورهای عربی، در کوتاهمدت به سود اسرائیل است.درگیریها و ناپایداریهای سه دههٔ اخیر در لبنان بهترین فرصت برای هدایت اسرائیل به سوی برخاستن بهعنوان قدرت منطقهای قلمداد میشود. برنامهٔ کوتاهمدت اسرائیل باید این باشد که کشورهای عربی در شرق اسرائیل، مدام خلع سلاح شوند و همیشه ارتش ضعیفی داشته باشند؛ ولی هدف بلندمدت اسرائیل باید دامن زدن به آپارتاید قومی و آپارتاید دینی باشد.ولی به سبب وجود شوروری در منطقه امکان تجزیه وجود نداشت .
در سال ۱۹۹۱شوروی نابود شد؛ همزمان با فروپاشی شوروی آمریکا طرح جدیدی با عنوان خاورمیانه جدید را مطرح کرد تا کشورهای منطقه تجزیه شده وامریکا بر منطقه مسلط شده تا منابع انرژی منطقه را در دست گیرد .
🆔@abhas313
خاورمیانه جدید
پروژه موسوم به خاورمیانه بزرگ بخشی از برنامه ای بزرگتر به نام “طرح برای یک قرن جدید آمریکایی” (۱) می باشد که به باور کارشناسان به منزله ی مانیفست تاریخی محافظه کاران امریکایی تلقی می شود.بر اساس این طرح ارتش امریکا برای انجام مسئولیت های محوله بسیار کوچکتر از حد انتظار است.برای همین منظور ارتش امریکا بایستی گسترش یابد تا بتواند توانایی حضور در همه نقاط جهان را پیدا کند. از فازهای مهم این طرح مسئله تامین انرژی ایالات متحده است.در همین راستا طرح خاورمیانه بزرگ بر اساس تکه تکه کردن کشورهای بزرگ منطقه یا تغییر رژیم های سیاسی آن ها تدوین شده است.هر چند اجرای این طرح در قالب برنامه ی طرح برای یک قرن جدید آمریکایی به نومحافظه کاران امریکایی نسبت داده می شود که هم اکنون کاخ سفید را ترک گفته اند ولی باید دانست موسساتی و تئوری پردازانی که این برنامه ها را پیش بینی کرده اند و همچنین سرمایه دارانی که از آن حمایت می کنند (مافیای سیاست جهانی) هنوز دلبستگی فراوانی به اجرای آن در نیم سده آینده دارند.
بنا بر داده های رسمی نزدیک به هفتاد درصد انرژی مصرفی ایالات متحده امریکا تا سال ۲۰۲۵ باید از ناحیه خاورمیانه تامین شود.این وابستگی عظیم انرژی امریکا به منطقه مزبور کاخ سفید و تئوریسن های امریکایی را وادار کرده تا جایی که می توانند در اندیشه بیمه کردن این ناحیه به سود سیاست های امریکا باشند.
خاورمیانه از دو بخش عمده خاورمیانه عربی و غیر عربی تشکیل یافته است.خاورمیانه عربی از دیر باز و از بدو تاسیس کشورهای عربی(پس از جنگ جهانی نخست) در زیر سیطره انگلستان و امریکا بوده و این دولتها همواره توانسته اند دیدگاه های خود را به شیخ ها و دولت های عرب تحمیل کنند.خاورمیانه غیر عربی نیز شامل ایران،ترکیه،کشورهای جدا شده از شوروی سابق و… می باشد.در میان این کشورها نیز دو کشور ایران و ترکیه جزو کشورهای قدرتمند به شمار می روند که تا حد زیادی توان مقابله با خواست های غرب و اتخاذهای سیاست های مستقل را دارا هستند.
اما ایران به دو دلیل عمده بیش از ترکیه در هدف سیاست های خاورمیانه بزرگ قرار گرفته است.یکم به دلیل در اختیار داشتن ساحل نیمروزی دریای مازندران یعنی یکی از بزرگ ترین منابع نفتی و هیدروکربنی جهان و دیگری به علت ناهمسویی حکومت ایران با سیاست های غرب و امریکا و دشمنی با اسرائیل.
پروژه خاورمیانه بزرگ در صدد است با تکه تکه کردن کشورهای قدرتمند منطقه از جمله ایران و ترکیه،دولت های بی ثبات،وابسته و ناتوان در نواحی حساسی چون سواحل دریای مازندران و خلیج فارس و ناحیه بصره به وجود آورد.شیوه ایجاد این بی ثباتی در ایران از سوی غربی ها تقسیم آن به کشورها و مناطق کوچک با استفاده از گونه گونی قومی می باشد.
از این چشم انداز استقلال و تمامیت ایران به صورت مستقیم و جدی به وسیله طرح خاورمیانه بزرگ و مدل های مشابه آن مورد تهدید است.به همین جهت بایستی برنامه ها و دسیسه هایی این چنینی از سوی کارشناسان ایرانی به خوبی شناسایی شده و سیاست های پدافندی و پیشگیرانه ی متناسب از سوی دولتمردان ایران در پیش گرفته شود.
● هدف ایالات متحده از طرح خاورمیانه بزرگ :
یکی از سیاستمدارن حزب سبزهای فرانسه در مورد پروژه خاورمیانه بزرگ گفته است که این طرح خطرناک در لباس و آرایش زیبایی از آزادی و دموکراسی به جهان ارائه شده است ولی هدفی جز کنترل و در اختیار گرفتن منابع و لوله های نفتی ندارد..!در واقع منطقه خاورمیانه که از کشورها،ملت ها،زبان و فرهنگ های مختلف تشکیل شده است انرژی کره زمین را در حال حاضر تامین می کند ولی خود منطقه ای فقیر و محروم به شمار می رود.
طرح خاورمیانه بزرگ حاصل پیش بینی اقتصاددانان امریکایی و کارشناسان نفتی این کشور در مورد آینده جهان،میزان انرژی مصرفی در ۲۰ سال آینده،جمعیت جهان و سرنوشت ابرقدرتی امریکا است.طراحان پروژه یک قرن جدید امریکایی در صدد هستند تا ابرقدرتی این کشور را در دهه های آینده نیز تضمین نمایند.ولی این مورد نیز بدون پیش بینی وضعیت آینده و برنامه ریزی میسر شدنی نیست.
ایالات متحده چگونه می تواند جهان را همواره در کنترل خود داشته باشد در حالی که تا سال ۲۰۲۵ هفتاد و یک درصد نفت امریکا و ۶۸ درصد انرژی مصرفی اروپا از خارج تامین خواهد شد.امریکا چگونه می خواهد جهان را با وجود این اندازه وابستگی به جهان خارج خود اداره کند؟در حالی که طبق پیش بینی اقتصاددانان امریکایی تا سال ۲۰۳۰ نیاز سالانه امریکا به انرژی هر سال بیش از یک و نیم درصد افزایش خواهد یافت و کار به جایی خواهد رسید که ایالات متحده بایستی در سال ۲۰۲۹ برای واردات نفت ۱۵۰ میلیارد دلار پرداخت کند!جمعیت امریکا پنج درصد کل جمعیت جهان را تشکیل می دهد ولی همین کشور چهل درصد درآمد جهان را در اختیار گرفته است…! با این کیفیات امریکا تلاش دارد به جای این که مجبور باشد انرژی خود از بیرون تامین کند،مرزهای خود را تا جایی گسترش دهد که مرزهای خاورمیانه (انبار انرژی جهان) درون مرزهای نفوذی اش قرار بگیرد.طرح خاورمیانه بزرگ با چنین هدفی از سوی کسانی چون دونالد رامسفلد،پل ولفویتز،دیک چینی،ریچارد پرل، که همگی شاگردان مکتب بروس جکسون – سرمایه دار و سیاس گذار امریکایی- به شمار می روند تنظیم شد.امریکا در سال ۲۰۰۴ در اجلاس کشورهای گروه هشت (کشورهای صنعتی و روسیه) این طرح را به کشورهای عضو رسما ارائه کرده و خواستار بررسی آن از سوی دولت ها و همسویی آنان با دولت امریکا شد.
مجله ” نیروهای مسلح امریکا ” وابسته به پنتاگون در مقاله ای به قلم رالف پترس با نام “مرزهای خونین” بیان داشت که استقرار دموکراسی در جهان بدون تغییر مرزهای خاورمیانه امکان پذیر نیست.نویسنده این مقاله که یکی از استراتژیست های معروف نظامی وابسته به نئوکان ها می باشد آشکارا می نویسند : برای گسترش دموکراسی و از میان بردن ریشه های تروریسم باید مرزهای خاورمیانه بار دیگر تعیین شود!
🆔@abhas313
مویداتی برای حمله به کشورهای منطقه
ژنرال وزلی کلارک:
"قرار بود بعد از ۱۱ سپتامبر ما ۷ کشور را در ۵ سال نابود کنیم. با عراق شروع میشد و بعد سوریه، لبنان، لیبی، سومالی، سودان و درنهایت با ایران به اتمام میرسید!گفت قراره به عراق حمله کنیم.بعد از مدتی به افغانستان حمله کردیم
طرح بزرگتر شده به ۷کشور حمله شود
🆔@abhas313
فهم نقشه های استعماری غرب با اشغال فلسطین توسط علمای شیعه
علمای شیعه با تجربه تاریخی که از نقشه های شوم استعمار داشتند از همان ابتدای اشغال فلسطین توسط اسرائیل مواضع جدی گرفتند ودر مقابل این پدیده شوم استعماری ایستادند .
از نامه شیخ عبدالکریم حائری موسس حوزه علمیه قم گرفته تا اعلامیه های ایت الله سید ابوالقاسم کاشانی ،آیت الله گلپایگانی ،آیت الله میلانی وحضرت امام وبسیاری دیگر از علمای بزرگ ما در دوره معاصر مبنی بر اشغال غاصبانه اسرائیل واعتبار زدایی از آن وکمک به مردم فلسطین ومبارزین آزادی فلسطین همگی اهتمام بزرگان علمای ما بر مساله فلسطین را می رساند .
رهبری در دیداری با سران و کارگزاران جمهوری اسلامی با تأکید بر این مسئله میفرمایند: «امام بزرگوار ما، حقیقت مسئله را خوب شناخته و دیده بود. از شروع این نهضت از سال ۱۳۴۱ آن وقتی که هنوز در ایران مسئله فلسطین حتّی در بین خواص هم منتشر نشده بود، حرف امام این بود که در مقابل سلطه اسرائیل باید همه احساس خطر کنند؛ همه باید بایستند و مقابله کنند. بعد هم همین راه را ادامه داد و این یکی از شعارهای بزرگ آن مرد الهی و آسمانی بود.» ۱۳۸۱/۰۳/۰۹
تکرار ادبیات و فتواهای امام خمینی(ره) کاملاً نگاه ایشان به مسئله فلسطین را شفاف میکند. مسئلهای که ضمن آنکه رنگ بوی دینی اسلامی دارد، اما در پازل کلان استعمار کشورهای اسلامی و منطقه از سوی قدرتهای جهانی است و لذا بر هر مسلمانی واجب است که هر گونه کمکی برای نجات جهان اسلام، نه تنها اشغال بخشی از یک سرزمین فلسطینی، بکار ببرد.
🆔@abhas313
مهدی میرزائی
خط ثابت استراتژی مبارزاتی علمای شیعه با طرح استعماری مدیریت غرب آسیا در امتداد معاهده سایس پیکو وتشک
📌مدیریت کشورهای غرب آسیا توسط اسرائیل
https://eitaa.com/abhas313/7370
📌 معاهده استعماری سایس پیکو وآثار ونتایج آن
https://eitaa.com/abhas313/7371
📌نتایج سایس پیکو بر اساس کتاب صلحی که همه صلح ها را بر باد داد
https://eitaa.com/abhas313/7372
📌 امتداد سایس پیکو در تدوین نقشه های جدید تجزیه در غرب آسیا
🔹 طرح ینون وتجزیه کشورهای منطقه در دهه 80میلادی
https://eitaa.com/abhas313/7373
🔹 خاورمیانه جدید
https://eitaa.com/abhas313/7374
https://eitaa.com/abhas313/7375
🔹مویداتی برای حمله به کشورهای منطقه
https://eitaa.com/abhas313/7376
📌فهم نقشه های استعماری غرب با اشغال فلسطین توسط علمای شیعه
https://eitaa.com/abhas313/7377
🆔@abhas313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی
🤔 اگه دشمن برگشت، چی؟
😁 لنگه کفش دستمون هست!
📲 نسخه مناسب اشتراک در شبکههای اجتماعی
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
🆔@abhas313
#قرآن 🌺
#جای_من_روی_طاقچه_نیست🌱
کلاس آموزش قرآن کریم🌷
ویژه نونهالان و نوجوانان پایگاه 😊
استاد: حـــــــجت الاسلام میرزایی ♨️
📆 جمعه 9 آذر¹⁴⁰³
╔═══.🍃🌸🍃.════╗
🆔 @abhas313
╚════.🍃🌼🍃.═══╝