✍ وضعیت اسرائیل در قبل از طوفان الاقصی تا آتش بس غزه!
🔴رژیم صهیونیستی قبل از این جنگ سه برنامه بزرگ را برای توسعه سیاسی، اقتصادی و امنیتی با حمایت آمریکا دنبال میکرد.
🔺پیمان ابراهیم
پیمان ابراهیم بیانیه مشترک اسرائیل، امارات و آمریکا بود که در ۱۳ اوت ۲۰۲۰ منعقد شد. از این عنوان همچنین برای اشارهٔ کلی به توافقنامههای صلح با دیگر کشورهای منطقه اسلامی مثل بحرین نیز استفاده شد. از زمان صلح مصر سال ۱۳۵۷ و صلح با اردن در ۱۳۷۳، این اولین باری بود که یک کشور عربی با اسرائیل روابط عادی برقرار میکرد. سودان، مراکش و عربستان نیز در صف عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل هستند.
🔺معامله قرن
معامله قرن یا طرح صلح ترامپ، پیشنهاد صلح میان اسرائیل و فلسطین است که از سوی دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا ارائه شد. طبق این طرح، بنابراین بود که رژیم در ازای دریافت امتیازهایی فراتر از تعهدهای قبل با سازمان آزادیبخش فلسطین(فتح) و قطعنامههای شورای امنیت و پیوستن رسمی بخشهایی از مناطق اشغال شده به مناطق فعلی اشغالی، با تشکیل دولت مستقل فلسطینی موافقت میکند. این دولت تحت مدیریت رژیم میبایست فعالیت میکرد. لازمه تحقق این طرح نیز حذف حماس و جهاد به عنوان گروههای مخالف این توافق بود، لذا در سال ۲۰۲۳ یک مرتبه رژیم علیه جهاد اسلامی عملیات نظامی انجام داد و عملیات بعدی را علیه حماس طراحی کرده اما حماس عملیات پیشدستانه طوفان الاقصی را انجام داد.
🔺کریدور آیمِک(IMEC)
دالان اقتصادی هند-خاورمیانه-اروپا یا کریدور آیمِک(IMEC). هدف آن تقویت توسعه همهجانبه اقتصادی از طریق تقویت اتصال و یکپارچهسازی اقتصادی بین جنوب آسیا، خلیج فارس و اروپا است. مسیر پیشنهادی دالان میان هند و اروپا است که از کشورهای امارات، عربستان سعودی، اردن، اسرائیل و یونان میگذرد. اسرائیل در این مسیر نقش اصلی این اتصال را ایفا میکرد و صاحب منافع بسیار زیادی میشد.
🔺اهدافی که این برنامهها دنبال میکرد از جمله؛ حذف مسئله فلسطین در جهان اسلام، اشغال کامل خاک فلسطین و اخراج فلسطینیان مخالف، حذف گروههای مقاومت حماس و جهاد، عادی سازی روابط با کشورهای اسلامی و پذیرفته شدن به عنوان یک کشور رسمی، تأمین دائمی امنیت با کمک اعراب منطقه، توسعه همهجانبه اقتصادی، وابستگی کشورهای منطقه به روابط تجاری با اسرائیل، تبدیل شدن به هاب تجاری بین سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا و... بود.
🔺عملیات طوفان الاقصی تمامی این برنامهها را یا کاملاً از بین برد و یا به مدتی نامعلوم به تعویق انداخت. حتی در مواردی عکس چیزی که مطلوب رژیم بود اتفاق افتاد، مثلاً مسئله فلسطین نه تنها در جهان اسلام پررنگتر شد بلکه اکنون در کل دنیا به عنوان مهمترین مسئله جهانی قلمداد میشود.
🔺خب تا اینجای کار رژیم با خسارتی سنگین مواجه شد و اصطلاحا هر چه رشته بود پنبه شد. در اوایل جنگ سه هدف اصلی را تعیین کردند. اول آزادی اسرا، دوم نابودی حماس و سوم خروج مردم از شمال نوار غزه!
🔺و حالا بعد از ۱۵ ماه جنگ و کشتار وحشیانه، اسرا را که نتوانستند آزاد کنند، حماس هم که نابود نشد و مردم هم از شمال نوار غزه خارج نشدند! بنابراین این آتش بس موقتی باشد یا نه، یک شکست بزرگ برای اسرائیل به شمار میرود....
#فلسطین
#تحولات_منطقه
@aboammar1371
ابوعمّار | دیدهبان
🎙 فایل صوتی 🔺جلسه دوم: اهمیّت و ضرورت طرح بحث نظریه سیاسى اسلام 🔺سخنرانی پیش از خطبههاى #نماز_ج
76-12-15.mp3
10.61M
🎙 فایل صوتی
🔺جلسه سوم: جایگاه سیاست در دین(1)
🔺سخنرانی پیش از خطبههاى #نماز_جمعه تهران مرحوم #علامه_مصباح یزدی
15 دى 1376
🔺ادامه دارد...
#نظریه_سیاسی_اسلام
@aboammar1371
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پوتین و پزشکیان توافقنامه مشارکت راهبردی جامع بین روسیه و ایران را امضا کردند.
#سیاسی
@aboammar1371
ابوعمّار | دیدهبان
🎥 پوتین و پزشکیان توافقنامه مشارکت راهبردی جامع بین روسیه و ایران را امضا کردند. #سیاسی @aboammar13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پوتین خطاب به پزشکیان: مستحضر هستیم آنچه به عنوان توسعه روابط روسیه و ایران انجام می شود تحت نظارت و کنترل مقام معظم رهبری است.😉
#سیاسی
@aboammar1371
هدایت شده از علیرضا زادبر
جهاد تبیین سخنرانی یک طرفه از این تریبون به آن تریبون، از این منبر به آن منبر نیست. یک توییت زدن کار را تمام نمیکند.
مساله "قطع ارتباط" با مخاطب است. اگر در عالم واقع ارتباط شکل بگیرد. گفتگو جریان یابد، میتوان به سمت فهممشترک رفت.
سخنرانی یک طرفه باید جمع شد. منبرها باید به روز شوند. منبرها از گوینده متکلم وحده باید به شنونده و پاسخ دهنده تبدیل شوند. با یک پاسخ هم مساله حل نمیشود. باید با مخاطب ثابت رابطه داشت، باید شنید، دوباره باید شنید، باز باید شنید در مرحله آخر به پاسخ رساند.
دروس معارف دانشگاه باید با روش جدید ارائه شوند.
روش بحث
روش جدل
روش مغالطه شناسی
باید نشست
باید برخاست
باید شنید
بعد کمی هم پاسخ داد
جهاد تبیین این سخنرانی های یکطرفه نیست.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
✍ دو قاضی برجسته حجت الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه که امروز ترور شدند از قضات پرونده سازمان منافقین در سال ۱۳۶۷ بودند.
#سیاسی
@aboammar1371
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عیادت رهبر انقلاب از شهید رازینی پس از ترور سال ۷۷
#سیاسی
@aboammar1371
ابوعمّار | دیدهبان
جهاد تبیین سخنرانی یک طرفه از این تریبون به آن تریبون، از این منبر به آن منبر نیست. یک توییت زدن کار
✍حرف دل ما رو زد...
🔺یادمه یکی از مدارسی که رفته بودم و یکی دوساعت با بچهها گپ و گفت سیاسی داشتم، موقع زنگ تفریح از یکیشون پرسیدم نظرت در مورد جلسهای که داشتیم چی بود؟!
🔺پیش خودم فکر میکردم که یا حرفها رو نقد میکنه و یا تعریف و تمجید و... اما او به نکتهی بسیار مهمی اشاره کرد که شاید انتظار شنیدنش از یک دانشآموز پایه نهم نمیرفت!
👆گفت جلسهی خوبی بود، چون دوطرفه بحث کردیم...!!!
🔺واقعا متعجب شدم! یعنی تابحال برای این دانشآموز یک جلسه گفتگوی دوطرفه سیاسی برگزار نشده بود!!!
🔺متأسفانه در استان وضعیت خوبی نداریم! جلسات نمایشی جهاد تبیین انگیزه کار مؤثر رو از برخی دلسوزان هم گرفته!
🔺در دانشگاهها که چنین محافلی خیلی به چشم نمیخوره! تشکلهای دانشجویی به سمت اینجور کارها نرفتن! کلاسهای دروس معارف با مدیریت نهاد رهبری هم تا جایی که اطلاع دارم معمولی برگزار میشه(البته برخی اساتیدشون واقعاً توان گفتگو با نسل جوان رو هم ندارند)! وضع مدارس هم هم به مراتب بدتر!
🔺البته تک آدمهای دغدغهمندی در مجموعههای مرتبط با دانشجویی و دانشآموزی میشناسم که دست تنها مشغول فعالیتاند! اما کافی نیست...
⚠️تنها را مقابله با عملیات روانی سنگین دشمن، گفتگوی دوطرفه سیاسی با نسل جوان است و بس!!!
⚠️نباید اجازه داد تا ذهن جوان اشغال شود! این یک خطر بزرگ است!
#جهاد_تبیین
@aboammar1371
May 11