eitaa logo
ابوابراهیم۵٧
51 دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
2.6هزار ویدیو
9 فایل
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🌐 گاه نوشت #ابوابراهیم 🆘 eitaa.com/aboebrahim57 📳 hoorsa.com/aboebrahim57 💻 http://aboebrahim57.blog.ir 💠 ما را به دوستان معرفی کنید. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
مشاهده در ایتا
دانلود
3⃣ مطابق این آیه، نباید کمترین میلی به ستمکار داشته باشیم، یعنی حتی در دل خود، تحسین اش نکنیم و مثلاً نگوییم خوش به حالش!!! چون این میل هرچند کم باشد، اما روزنه نفوذ شیطان است⚠️ این میل، کم کم انسان را به انجام آن گناه و ستم تحریک می کند ⚠️ 👈 در مثال ، چنانچه خانمی حد شرعی اش را رعایت نکند، بر خود و خدا و جامعه هرسه توأمان، ستم کرده و ستمکار است ⚠️و طبق این آیه، نه تنها نباید او را در ستم اش تأیید کرد بلکه کمترین میلی به انجام این ستم و گناه او هم نباید داشت⚠️ مبادا که این میل، به ارتکاب ما به همان گناه و ستم بینجامد⚠️❗️ ✅ تذکر : 1⃣ ممکن است یک ستمکار و گنهکار هم، کارها و اعمال مثبتی داشته باشد. منظور از بی میلی به ستمکار، بی میلی به انجام آن ستمی است که او در حق خود و خدا و جامعه می کند نه بی میلی به همه اعمال دیگر او که چه بسا مثبت هم باشند ! در مثال حجاب، ممکن است خانمی فکلی باشد، اما مثلاً مقید به خواندن نماز در اول وقت هم باشد. این بی میلی باید فقط در آن گناه و ستم او باشد نه در همه اعمال دیگر او! 2⃣ با رعایت شرایط باید ستمکار و گنهکار را امر به معروف و نهی از منکر نمود. چه بسا با برخورد صحیح و توضیح مناسب، بتوان او را نسبت به ستم اش آگاه کرد و موجب ترک گناه وی شد. 3⃣ ستمکاران یاغی و گردنکشان و آنان که عامدانه ستم می کنند و قصد پرده دری و هتک حرمت شعائرالله را دارند، احکام دیگری دارند ازجمله اجرای حد ، تعزیر ، اعدام، زندان و.... 👇👇👇 ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ ⬅️ با زمانه فراتر از زمانه‌ خود حرکت کنید 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
4⃣ گناه، واژه‌ای است که با شنیدنش به یاد آتش و دوزخ و روز جزا و حساب و کتاب می‌افتیم و خشم پروردگار در ذهنمان جلوه می کند.😡🔥 👈 گناه حتی اگر کوچک هم باشد(به اندازه یک فکل کوچک!!) چون نافرمانی از خداوند محسوب می‌شود، بزرگ است! تا چه رسد به کشف !⚠️❗️🔥 ⚠️ هرچه گناه بزرگتر باشد، انسان را از خدا دورتر مى‌کند و گمراهى او را عمیق‌تر مى‌سازد. ✅ از امام صادق(ع) روایت شده است: گناه را کوچک نشمار اگرچه صغیره و کم باشد؛ زیرا بدی آن، روزی دامنگیرت می‌شود!⚠️ همچنین کار نیک را کوچک مشمار؛ زیرا این کار کوچک، گناهان بزرگ گذشته را از بین می‌برد😊 چون خداوند متعال در قرآن فرموده : «إِنَّ الْحَسَناتِ یُذْهِبْنَ السَّیِّئاتِ»!(همانا نیکی ها بدیها را از بین می برد)(هود/۱۱۴) ❗️ 👈 پس منافاتی ندارد که ازجهت کیفری، بعضی گناهان، کوچکتر و برخی بزرگتر باشند و گناهان کوچک، مجازات کمتر و گناهان بزرگتر مجازات بزرگتری داشته باشد. لذا گناهان هم به دو دسته صغیره و کبیره تقسیم می شود. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ ⬅️ با زمانه فراتر از زمانه‌ خود حرکت کنید 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
🔮 در وزارت کار دولت روحانی چه می‌گذرد؟ 🔺انتصاب امضاکننده نامه #جام_زهر به رهبری در یک مجموعه ثروتمند دولتی اگر با دقت مجموعه مدیریت اجرایی کشور بررسی شود، بسیاری از فتنه‌گران سابقه‌دار و شناخته شده کشور را می‌یابیم که از سوی دولت «اعتدال» به مناصب عمدتا «پولساز» گماشته شده‌اند. روز ۲۵ فروردین ۹۸، روابط عمومی مجموعه پتروشیمی جم (که سهامدار اصلی ان صندوق بازنشستگی کشوری، زیرمجموعه وزارت کار است)، در بیانیه‌ای از انتصاب #محمدرضا_سعیدی به عنوان مدیرعامل این شرکت خبر داد! ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ ⬅️ با زمانه فراتر از زمانه‌ خود حرکت کنید 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
ابوابراهیم۵٧
🔮 در وزارت کار دولت روحانی چه می‌گذرد؟ 🔺انتصاب امضاکننده نامه #جام_زهر به رهبری در یک مجموعه ثروتمن
❎ محمدرضا سعیدی کیست؟ محمدرضا(میثم) سعیدی در کنار علی اکبر موسوی‌خویینی‌ و فاطمه حقیقت‌جو، علی تاجرنیا، رضا یوسفیان سهمیه تشکل رادیکال عضو جبهه دوم خرداد، یعنی دفتر #تحکیم_وحدت بود که در جریان فتنه ۱۸ تیر ۷۸، نقش بسیار اساسی در تحریک و ایجاد آشوب در #کوی_دانشگاه تهران و بعد در خیابان‌های پایتخت داشت. به پاداش همین خوش‌خدمتی دفتر تحکیم وحدت به اصلاح طلبان در جریان فتنه تیر ۷۸ بود که دبیر این تشکیلات، علی افشاری، که جزو فتنه‌گران اصلی بود، چند ماه بعد از ۱۸ تیر ۷۸، به عنوان مسوول دانشجویی ستاد انتخابات اصلاح‌طلبان برای مجلس ششم برگزیده شد. بعدا در زمان تشکیل مجلس ششم، افراد فوق‌الذکر (حقیقت‌جو، سعیدی، موسوی‌خویینی‌، یوسفیان، تاجرنیا) «فراکسیون تحکیم وحدت» مجلس را تشکیل دادند. گفتنی است که سابقه #تحصن در مجلس ششم، اولین بار به همین فراکسیون برمی گردد که چند باری به بهانه آن چه «برخورد حکومت با دانشجویان» عنوان می‌شد، دست به تحصن زدند و محمدرضا سعیدی هم نقش پررنگی در این‌گونه فعالیت‌ها داشت. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ ⬅️ با زمانه فراتر از زمانه‌ خود حرکت کنید 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
ابوابراهیم۵٧
❎ محمدرضا سعیدی کیست؟ محمدرضا(میثم) سعیدی در کنار علی اکبر موسوی‌خویینی‌ و فاطمه حقیقت‌جو، علی تاجر
❎ از تحصن تا جام زهر به گفته مجید فراهانی، عضو اسبق شورای مرکزی دفتر #تحکیم_وحدت، او و میثم سعیدی و چهره‌های دیگری از قبیل سراج‌الدین میردامادی، علی توکلی، محسن محمدی معین، حسین بی‌غم در انتخابات سال ۷۵ شورای مرکزی انجمن‌های اسلامی، به عنوان عضو شورای مرکزی انتخاب شدند. اوج فتنه‌انگیزی نمایندگان رادیکال مجلس ششم، در دو ماجرا رقم خورد: یک، نگارش نامه موهن و هتاکانه خطاب به رهبر معظم انقلاب که به نامه #جام_زهر معروف شد (اردیبهشت ۸۱)... دوم، ماجرای #تحصن و استعفای دسته‌جمعی نمایندگان این مجلس در اعتراض به عملکرد شورای نگهبان در هفته‌های منتهی به انتخابات مجلس هفتم. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ ⬅️ با زمانه فراتر از زمانه‌ خود حرکت کنید 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
ابوابراهیم۵٧
❎ از تحصن تا جام زهر به گفته مجید فراهانی، عضو اسبق شورای مرکزی دفتر #تحکیم_وحدت، او و میثم سعیدی و
❎ انتصاب فتنه‌گران در دولت تدبیر و امید همچنان ادامه دارد... میثم سعیدی در ۲۷ آذر ۹۶، از سوی مدیرعامل به عنوان سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منصوب شد. از جمله سوابق اجرایی محمدرضا سعیدی می‌توان به معاونت برنامه‌ریزی و توسعه شرکت سرمایه ‌گذاری دارویی تامین (TPICO)، کشور اشاره کرد. طبق اطلاعات سایت شرکت تامین، سعیدی همچنان عضو «غیرموظف» این هولدینگ بزرگ است. گفتنی است که هولدینگ دارویی تامین هم زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ ⬅️ با زمانه فراتر از زمانه‌ خود حرکت کنید 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
💠 التماس دعای سلامتی و فرج قائم آل محمد(ص)، سلامتی و طول عمر نائب بر حقش حضرت امام خامنه ای و دعای سلامتی و نصرت سربازان گمنام امام زمان(عج)، مدافعان حرم و رزمندگان اسلام در بلاد اسلامی خصوصا جبهه های داخلی، سوریه، لبنان، عراق، بحرین ، یمن و فلسطین «یا اَللَّهُ یا رَحْمنُ یا رَحِیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِیِ عَلی دِینِکَ» شب خوش 🌐 زمانه 🌀 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 🔶ایتا https://eitaa.com/zmaneh با زمانه زمانه‌ات را بشناس 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚫 آزاد سازی توئیتر یعنی خیانتی بزرگ به امنیت کشور 🚫 ❌آقایون لیبرال با امنیت کشور بازی نکنید.😱 💢 آیا تجربه تلگرام برای شما عبرت نبود؟!!!!! ✍سعید درخشان ( بستر سازی برای فتنه ۹۸؟ ) 🔹آذری جهرمی در مصاحبه ای از ⚠ توییتر به عنوان بستر امنیت ساز نام برده ⚠ و گفته است ⛔در تلاش است که همه مردم از آن استفاده کنند⛔، اشاره به چند نکته در این خصوص خالی از لطف نیست: 🔸میکروبلاگ توییتر یکی از⛔ اصلی ترین بستر های فتنه۸۸⛔ بود، در آن سال اندیشکده بروکینگز به اوباما برای ایجاد جنبش های اجتماعی برانداز در ایران 🔞" استراتژی توییتری اوباما"🔞 را پیشنهاد کرد. 🔹همچنین انتشار کتاب خاطرات هیلاری کلینتون وزیر امورخارجه وقت امریکا در سال 2015 پرده از حقایق دیگری در خصوص نقش توییتر در آن فتنه آمریکایی-صهیونیستی بر می‌دارد. وی در آن کتاب (انتخابات های سخت) به وضوح به بهره گیری از دیپلماسی دیجیتال اشاره میکند و می گوید ⛔"ما به توییتر گفتم تعمیراتش را به تعویق بیندازد تا مردم بتوانند ارتباطشان را با خارج از ایران حفظ کنند" ⛔و برای این امر یکی از مسئولان امور خارجه را به نام کوهن از امریکا به بغداد اعزام میکند تا با ⚠جک دورسی مدیر توییتر برای متوقف کردن تعمیرات این میکروبلاگ⚠ مذاکره کند. 🔸رهبر فرزانه انقلاب نیز در چند سخنرانی پس از فتنه۸۸ به جلوگیری از تعطیل کردن توییتر بمنظور تعمیرات دقیقا در زمان اوج روزهای فتنه توسط آمریکایی ها اشاره کرده اند. 🔹حال با این توصیفات و⛔ نقش توییتر در ایجاد جنبش های اجتماعی⛔ تا حدی که در دیگر کشورها نیز برای مقابله با این حرکات خطرناک به سمت ایجاد قوانین برای جلوگیری از ایجاد اخبار جعلی در این میکروبلاگ بصورت حاکمیتی رفته اند، این سوال مطرح می شود ⚠چرا جریان اعتدال-اصلاحات دنبال رفع فیلتر این ماشین جنگی آمریکایی - صهیونیستی در داخل کشور ⚠هستند؟ 🔸حتی موضوع آنجا حساس تر میشود که در چند روز گذشته تصاویری از⛔ کمپ منافقین⛔ که در فضای مجازی فعالیت می‌کردند منتشر شده است و آیا با این سطح⚠ بهره گیری این جلادان از توییتر، تلگرام و اینستاگرام ⚠ آیا صلاح است ما مردم را به زمینی هدایت کنیم که تولید محتوایش یک طرفه و کاملا ناجوانمردانه در اختیار دشمنانشان است؟ 🔹بسته شدن صفحات انقلابی ها در اینستاگرام و توییتر و همزمان ضریب دادن و مهندسی اطلاعات به نفع جریان ضد انقلاب، منافقین و جریان انحرافی توسط صاحبان این شبکه ها نباید ما را در خصوص این نوع موضع گیری ها حساس کند؟ 🔸و نکته آخر، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای حفظه الله در بیانیه گام دوم انقلاب دستور شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن را داده اند، آیا باز گذاشتن این فضای مجازی رها شده، بی ضابطه و بی در و دروازه کمک به این حصر تبلیغاتی است یا شکستن آن؟ ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ ⬅️ با زمانه فراتر از زمانه‌ خود حرکت کنید 🌐 زمانه 📳 ایتا https://eitaa.com/zmaneh 💬 واتس‌اپ https://chat.whatsapp.com/2423SiIKr48A3Z5UMC5A5e 💠 ما را به دوستان معرفی کنید.