ما معتقدیم که تحلیلگر باید بر اساس مجموعه ای از فرضیه های شناختی دقیق، روند تحولات فلسطین را تحلیل کند.
شناخت دشمن و توانایی های آن بخش مهم تحلیل است. موضوعی که رهبری حکیم بخوبی به آن تصریح کرده اند.
باید به این بصیرت برسیم که دشمن زیرک به چه میزان در گزینه ها و انتخاب های پیش روی ما نفوذ کرده است تا رفتارها و کنشگری های مقامات ارشد در ترسیم استراتژی های تعیین کننده را با اختلال محاسباتی روبه رو کند و عرصه را مبهم و تاریک کند.
این بخش از ماجرا خیلی اهمیت دارد.
عملیات طوفان الاقصی از همان اتفاقات تاریخی منطقه است که باید بخوبی تبیین شود.
برخی گفته اند ۷ اکتبر بزرگ ترین کمک به آمریکا برای تکمیل راهکار دو دولتی فلسطین و اسرائیل بود و همه کشورها را برای انتخاب این گزینه تحریک کرده است.
خب این مساله بسیار مهمی است که باید درباره آن صحبت و آن را نقد و بررسی کرد
معامله بزرگ جوبایدن به قبل از ۷ اکتبر بازمیگردد موضوعی که قرار بود با رضایت ضمنی اسرائیل به تشکیل دولت فلسطینی در آینده نامشخص شکل بگیرد(تایید زبانی) تا پروژه صلح عربستان و اسرائیل و پیمان نامه دفاعی و امنیتی آمریکا و عربستان عملا جغرافیای سیاسی و امنیتی منطقه را به نقطه اجماع برساند و شرایط منطقه پیچیده تر از گذشته شود.
انتظاری که ما از عملیات طوفان الاقصی پیش بینی می کنیم بخوبی پیش می رود،هرچند سعودی ها از عادی سازی روابط با اسرائیل پشیمان نشدند بلکه بیش از پیش به آن فکر می کنند اما ریشه سازی اختلاف عمیق میان سعودی ها و دولت نتانیاهو از آثار پنهان شرایط جدید منطقه است
سید حسن نصرالله بخوبی تصریح کرد که صهیونیست ها حتی حاضر نیستند تشکیل دولت فلسطین را به صورت زبانی تایید کنند.
این مهم ترین خط اختلاف میان سعودی ها و نتانیاهو است موضوعی که منجر به عصبانیت بایدن شده است.
در واقع شرایط به نقطه ای رسیده که نتانیاهو در جایگاهی قرار گرفته است که با مخالفت با تشکیل دولت فلسطینی عملا به مهم ترین مانع صلح با عربستان و برنامه بایدن برای ترسیم اجماع منطقه ای تبدیل شده است و آن ها قبل از حل چالش محور مقاومت، باید چالش صهیونیست ها را حل و فصل کنند
به عبارت دیگر طوفان الاقصی قرار نبود سعودی ها را از عادی سازی روابط با اسرائیل پشیمان کند،۷ اکتبر اختلال محاسباتی پیچیده ای را در گزینه های انتخابی دولت نتانیاهو ایجاد کرده است و میان صهیونیست ها و محور عربی تعارض منافع ایجاد کرد.
صهیونیست ها در نشست مونیخ به صراحت گفته اند عربستان سعودی بهتر است روابط خود با اسرائیل را عادی سازی کند،اگر قرار است برای عادی سازی روابط با عربستان آتش بس اعلام و ارتش ما از غزه خارج شود و دولت فلسطینی تشکیل شود خب ما نمیخواهیم به هرقیمتی این عادی سازی را انجام دهیم.
فرحان وزیر خارجه عربستان نیز در این نشست پیش شرط های خود برای صلح با اسرائیل را تشریح کرد،پیش شرط هایی که عملا موقعیت اسرائیل و غلبه روانی آن ها در منطقه را تضعیف می کند و قبول آن ها از سوی اسرائیل بسیار بعید بنظر می رسد همان طور که سید حسن نصرالله اشاره کردند و تاکید کردند آن ها بدنبال یهودی سازی کامل فلسطین از نیل تا فرات و اخراج مردم غزه و کرانه باختری به مصر و اردن و لبنان هستند.
مصری ها در حال تکمیل منطقه حائل با نوار غزه هستند موضوعی که نشان می دهد آن ها از اعتراف صهیونیست ها به تشکیل دولت فلسطینی و توافقات پسا صلح نا امید شده اند و آماده شرایط جدید می شوند.
تشدید تنش ها با حزب الله لبنان و احتمال درگیری مستقیم برای فرار از تشکیل دولت فلسطینی ارزیابی می شود
ادامه دارد
ابوقاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌کنست رژیم صهیونیستی با اکثریت آرا (99 رای موافق) به پیشنهاد دولت مبنی بر عدم به رسمیت شناختن یکجانبه کشور فلسطین رای موافق داد.
احمد الطیبی عضو عرب کنست هم در پاسخ به یابو گفت: کشور فلسطین به کوری چشم تو تشکیل خواهد شد.
یکی از افتخارات بنیامین نتانیاهو این بود که در سپهر سیاسی او دولت فلسطینی تشکیل نشده و نخواهد شد
همان طور که عرض کردم تصمیم کنست معادلات و چشم انداز بحران حل نشده فلسطین را پیچیده تر کرده است و عملا شرایط بایدن برای تحقق ابر معامله سخت شده است
ابوقاسم
سوال مخاطب
ایران با چابهار میخواد چیکار کنه
این سوال هم از همان سوال های مهمی است که باید به آن توجه کنیم
سرعت رشد اقتصادی آسیای شرقی و جنوبی و رشد تولید ناخالص داخلی کشورهایی مثل چین و اندونزی و ژاپن و هند و کره جنوبی و استرالیا در بیست سال آینده نشان می دهد جغرافیای اقتصادی دنیا با تغییرات محسوسی روبه رو خواهد شد.
ترسیم روابط راهبردی با قدرت های آسیای شرقی و جنوبی نظیر چین و هند و اندونزی بسیار مهم است
ایران برای طراحی این رابطه راهبردی باید بازگشت ملی به منطقه ژئواستراتژیک مکران و بندر چابهار داشته باشد.
ابوقاسم
ابوقاسم
سوال مخاطب ایران با چابهار میخواد چیکار کنه این سوال هم از همان سوال های مهمی است که باید به آن تو
باتوجه به حساسیت های ویژه منطقه مکران و سواحل اقیانوس هند که آوردگاه آینده نه چندان دور قدرت های جهانی و منطقه ای خواهد بود
کانال تخصصی مطالعات راهبردی مکران را راه اندازی کرده ایم
این کانال به صورت تخصصی فرصت های متعدد نظامی،امنیتی،اقتصادی و ترانزیتی و اثرات بیرونی و داخلی آن در آینده ایران و توسعه مناطق جنوب شرقی را بررسی می کند
ابوقاسم
ابوقاسم
ما معتقدیم که تحلیلگر باید بر اساس مجموعه ای از فرضیه های شناختی دقیق، روند تحولات فلسطین را تحلیل ک
خب کنست اسرائیل مخالفت خود را با تشکیل دولت فلسطینی آن هم با ۹۹ رای اعلام کرد و نتانیاهو مجددا شکست تشکیل فلسطینی را به اسم خود تمام کرد.
اتفاق مهم دیگر ،وتوی پیش نویس ارائه شده الجزایر برای آتش بس در غزه توسط آمریکا است موضوعی که نشان می دهد علی رغم اینکه بایدن بیخیال تاییدیه داخلی در اسرائیل برای تشکیل دولت فلسطینی شده است اما همچنان از گزینه نظامی صهیونیست ها برای تضمین امنیت خود حمایت می کنند.
اما بایدن بیخیال معامله نیست و پلن دیگری را پیش خواهد گرفت،اجماع جهانی برای به رسمیت شناختن دولت فلسطینی
مساله ای که فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان به آن تصریح کرد:👇
کشورهای غربی از جمله آمریکا آماده بررسی موضوع به رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند.
مسیر به رسمیت شناختن اسرائیل مستلزم دو چیز است: اول پایان جنگ در غزه و عقبنشینی تمامی نیروهای اسرائیلی و دوم راه رسیدن به یک کشور فلسطینی است. بدون آن، ما حتی نمیتوانیم به این پرونده فکر کنیم.
صهیونیست ها بدون تردید در جایگاه خلق بازی نیستند،آن ها در دایره ای از بحران انتخاب قرار گرفته اند و تعارض منافع چشمگیری با سعودی ها پیدا کردند.
به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط آمریکا و غرب برای صهیونیست ها الزامی ایجاد نخواهد کرد و آن ها این موضوع را قبول نخواهند کرد اما سعودی ها را برای پیمان نامه امنیتی با آمریکا راضی،خواهد کرد
البته باید منتظر تحولات سرنوشت ساز در جبهه شمالی فلسطین اشغالی باشیم
ابوقاسم
تحلیل انتخاباتی جریان ها را در چند جمله بیان می کنم
شانا لیست تهران خود را تا ۲۳ نفر بسته است.
حداد عادل همچنان در انتظار انضمام پایداری به شانا و پر کردن ۲۳ الی ۳۰ لیست تهران است
اختلافات پابرجاست اما ۹۹ درصد ائتلاف پایداری با شانا انجام خواهد شد ،آن یک درصد توان برهم زدن همه چیز را دارد
پایداری و بزرگان این جبهه در تاریخی ترین لحظاتی حیات سیاسی خود قرار دارند
برخی از اعضای اصلی شریان شرایط رقابت با شانا را خواهند داشت و اگر بخوبی از شرایط عمومی تهران استفاده کنند می توانند دو کرسی از تهران بدست بیاورند
رسانه ها نقش مهمی در شخصیت سازی ها دارند، تخریب ها و تهمت های متعدد برخی جریان ها نظیر مصاف و ازحد گذراندن آن بدون اینکه توان اثبات ادعاهای خود را داشته باشند و... و البته انتقاد رهبری نسبت به بداخلاقی ها و... باعث شد رسانه ها از آقای قالیباف یک شخصیت مظلوم را منعکس کنند
تیم رسانه ای آقای قالیباف در تحریک جریان های ناپخته بخوبی عمل کرد.
همان طور که عرض کردم نمایش رائفی پور با سعید محمد صرفا برای استفاده رسانه ای و جنگ روانی بر علیه قالیباف بود که تاکنون تاثیر خاصی در معادله سیاسی مجلس آینده نداشته و نخواهد داشت و همان طور که می بینید دیگه خبری از سعید محمد نیست
دلسوزان آقای سعید محمد بهتر است او را متوجه تکرار اشتباهات و سوراخ های گزیده شده قبلی بکنند
ابوقاسم
یک توضیحی را درباره این نوشته عرض کنم.
بنده به هیچ عنوان از اطراف ماجرای این تحلیلی که بیان شد حمایت نکرده و نخواهم کرد و در روزهای آینده اگر احساس ضرورت کردم که لیست ایده آلی را برای انتخابات بدهم متوجه خواهید شد که این ها تهمت است.
تحلیل های انتخاباتی ارائه شده همگی بر اساس اصل بی طرفی است
سابقا عرض کردم که یکی از دلایلی که ما نمیتوانیم به راحتی درباره افراد صحبت کنیم همین هجمه های بی منطقی است که یک عده راه اندازی کرده اند و با تشکیل تیم های سایبری به این و آن حمله می کنند.
ابوقاسم
ابوقاسم
تحلیل انتخاباتی جریان ها را در چند جمله بیان می کنم شانا لیست تهران خود را تا ۲۳ نفر بسته است. حدا
تحلیل انتخاباتی
سرانجام زور محصولی بر آقاتهرانی و سایرین چربید و پایداری با شانا ائتلاف کرد
پایداری نمی تواند برای اقدام خود توجیه گفتمانی خاصی ارائه کند و عملا به اصول خود پشت کرده است.
خبرها از نزدیکی شریان و جریان رسانه ای آقای رائفی پور حکایت دارد
موضوعی که می تواند به سبد رای شریان کمک شایانی داشته باشد
رسایی و شریان که نسبت به ائتلاف پایداری_شانا انتقادات زیادی مطرح می کنند سعی می کند پایگاه اجتماعی پایداری و افراد وفادار به علامه مصباح را به سمت خود جذب کند و در بلند مدت جای پایداری را بگیرد
ابوقاسم
هدایت شده از ابوقاسم
شرایطی که در قفقاز شکل گرفته پیامد های مهمی در بلند مدت بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران خواهد گذاشت این حقیقتی است که نمی توانیم از آن فرار کنیم.
قبل از اینکه انتظار داشته باشیم در تحولات قفقاز، چرا ارمنستان خود را به ایران نزدیک نکرد باید ماهیت بازی ایران در قفقاز را آسیب شناسی کنیم که چگونه شد که ایروان در روابط خود با تهران با احتیاط پیش می رود.
صحبت های اخیر نخست وزیر ارمنستان مبنی بر اینکه روابط با ایران باعث تنش می شود راهبرد یکجانبه ایروان نیست بلکه متاثر از رفتار نامشخص ایران در منطقه قفقاز بوده است.
ما در قفقاز بازی مشخصی نداریم و ابتکار مشخصی هم برای تعریف امنیت ملی و جلوگیری از گسترش جغرافیای امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل در مرزهای شمالی کشور نداریم
بدون داشتن ابتکار میدانی خط و نشان های سیاسی نمی توانند تعیین کننده باشند همان طور که تا الان تعیین کننده نبوده است
ترکیه و آذربایجان غلبه روانی خود در قفقاز را تثبیت کرده اند و این موضوع نیز با حمایت ضمنی روس ها همراه شده است.
کشورهای آسیای مرکزی و همچنین پاکستان ،برای اتصال به کریدور میانی و رسیدن به اروپا از طریق ترکیه از کریدور زنگزور و توسعه ترانس خزر حمایت کرده اند
اجماع منطقه ای خطرناک در قفقاز نتیجه چیست؟این اجماع که نتیجه ای جز انزوای ما نخواهد داشت برآیند چه سیاستی است؟حتی ارمنستان هم از ترسیم روابط راهبردی با تهران چشم پوشی می کند و رضایت ضمنی خود مبنی بر راه اندازی کریدور ریلی از باکو به نخجوان از خاک ارمنستان را اعلام کرده است؟؟؟
خوب است عزیزان وزارت اطلاعات به پرونده قفقاز ورود کنند و نسبت به افراد با نگاه های قبیله ای و پان ترکیسم که ۲۵ سال است فقط و فقط به رژیم باکو امتیاز سیاسی و اقتصادی می دهند حساسیت به خرج دهد
تنگ شدن عرصه در قفقاز ما را متحمل ضررهای امنیتی و اقتصادی،سیاسی و حتی تجزیه خواهد کرد کما اینکه بازی دوگانه به این سمت و سو پیش می رود،منطق آقایان بی سواد این بود که فعال کردن پلن های خاک خورده ما را متحمل ضرر می کند این در حالی است که قدرت نرم ترکیه و باکو شرایط پیچیده تری را پیش کشیدند.
می گویند راهبرد رژیم صهیونیستی در قفقاز تمرکز زدایی از اولویت های منطقه ای ایران در مساله فلسطین است.
درحالیکه قبل از آنکه شرایط به الان برسد بایست پلن های خاک خورده را نسبت به باکو فعال می کردید تا عرصه برای جولان دادن اسرائیل فراهم نشود.
سیاست های غلط این افراد با ذهن های فرسوده عملا زمینه گسترش جغرافیای امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل در قفقاز را تثبیت و آن را به نقطه عملیاتی سازی رسانده اند و الان می گویند اسرائیل می خواهد تمرکز ما از فلسطین را تغییر دهد
حذف مسیر ایران از کریدور میانی به اروپا امنیت تجاری و اقتصادی ما را با تهدید روبه رو می کند.
روند تحولات قفقاز منجر به تقویت احزاب و جریان های ناسیونالیست در جمهوری آذربایجان و ترکیه شده است و آثار خود را در شمال کشور نیز خواهد گذاشت
خب پس شما دقیقا کدام تهدید را مهار کرده اید؟؟بجز اینکه بگویید مسیر جایگزین زنگزور را از خاک ایران بخواهید بکشید و عملا خودتان با دست خودتان کریدور میانی را به ترکیه و باکو بدهید چکار کردید؟؟
موضوعی که با واکنش ارمنستان روبه رو شد که اگر قرار است این کریدور کشیده شود خب ما از زنگزور حمایت می کنیم تا حداقل از منافع آن بهره مند شویم
بنظر می رسد عزیزان وزارت اطلاعات باید به صورت جدی به موضوع ورود کنند و از رفتار ذی نفعان قبیله ای که لابی الهام علیاف در تهران هستند جلوگیری کنند
ابوقاسم
منابع محلی از فضای عمومی غزه خبری به اینجانب داده اند که افکار عمومی مردم غزه آماده تصمیم و انتقال به صحرای سینای مصر می شوند
دوستانی که بستگان آن ها در غزه حضور دارند تاکید کردند کسانی که توان مالی دارند به ازای پرداخت پنج هزار دلار از مرز عبور و وارد صحرای سینا می شوند و برخی نیز عبور کرده اند
بخش عمومی مردم نیز در حال جمع آوری پول و فروش اموال و طلای خود برای کوچ از رفح و ورود به صحرای سینا هستند
ابوقاسم
هدایت شده از ابوقاسم
📌یکی از مهم ترین کلان طراحی های جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی خود فعالیت متمرکز و تنگ کردن عرصه نزاع برای اثر بخشی گسترده جهت منافع ملی و گسترش عمق استراتژیک خود در منطقه و جهان هست.
به عبارت دیگر محدود سازی میدان تنش و درگیری برای ایجاد بازدارندگی و مقابله با سلطه منطقه ای آمریکا در خاورمیانه بر اساس اصل انتخاب اولویت ها ،توجه به امکانات محدود و شرایط تحریمی و اقتصادی و البته استفاده از پایگاه اجتماعی خود در منطقه بهترین گزینه پیش روی ایران ارزیابی می شود که آن را انتخاب کرد
گستره میدان نزاع در ساحت های مختلف و مناطق متعدد جنگ سرد و سخت برای ایران نه گزینه مطلوب هست و نه شرایط لازم را دارد.
هرچند انتخاب ایران بر اساس امکاناتی که در اختیار دارد کاملا منطقی است اما این موضوع به خودی خود یک ضعف است،چرا که تحولات پیچیده جهانی بدون اینکه به شرایط شما وابسته باشند در حال رقم خوردن اند و دقیقا ما میخواهیم به نقطه ای برسیم که شرایط جهانی بدون توجه به جایگاه ایران نتوانند تغییر کنند و این می شود جایگاه مهم پیش بینی شده ما در آینده که باید برای آن بجنگیم.(مهم)
یه مثال برای محدود سازی نزاع بگم: روسیه که به مراتب شرایط بهتری نسبت به ما در حوزه های اقتصادی ،امنیتی و نظامی دارد،برای تمرکز بر جبهه اوکراین و پیگیری امنیت ملی خود حاضر نیست به صورت جدی متغیرهای خود در قفقاز جنوبی را اعمال کند و یا از نفوذ فزاینده آمریکا و اسرائیل در اوراسیا جلوگیری کند.
وقتی درباره جهان آینده یا نظم نوین صحبت می کنیم منظور این هست ما برای این که در اداره سیاسی سطح اول جهانی نقش داشته باشیم باید برای اثر گذاری های راهبردی ،گزینه های قدرت خود را بگسترانیم و هسته سازی جهانی کنیم.
گزینه های متعدد با متغیرهای گوناگون که در شرایط مختلف آزادی عمل و بانکی از انتخاب ها را برای سیاستمداران خلق می کند.
ایران نمی تواند نسبت به آینده بی تفاوت باشد این مساله را جبر تاریخی و ژئوپلیتیکی و البته روانشناسی ایرانی ها می گوید ما با تاجیکستان یا قرقیزستان که نگاه کلان نگری جهانی ندارند تفاوت داریم.
آمریکایی ها بعد از فروپاشی شوروی آماده معماری نظم نوین جهانی شدند... و فروپاشی حکومت گورباچف به توسعه آن ها کمک شایانی کرد
مثال دیگری بزنم
معماری چینی ها در بازی های دوگانه از انعطاف جالبی برخوردار هست و این بسیار ستودنی است ، عمق هژمونی آن ها در دنیا به قدرت سرمایه گذاری جهانی آن ها در کشورهای متنازع و رقیب باز میگردد، آن ها بزرگ ترین وارد کننده و صادر کننده دنیا هستند(وارد کننده مواد اولیه و صادرات محصولات فرآوری شده در داخل) ،این سیاست به معماری عمیق و راهبردی آن ها در داخل کشور و اتاق فکر نخبگانی و اندیشمندان شان باز می گردد،مهندسی اقتصادی و تولید داخلی با قرار گرفتن تکنولوژی در کنار اداره کشور
نکته این هست که آن ها برای آینده پژوهی و فهم جهانی و پیش بینی نظامات آینده سرمایه گذاری می کنند تا ضریب خطاء در آینده شناسی سیاستمداران را به حداقل برسانند
چیزی که در کشور ما وجود ندارد و فکر می کنیم همه چیز را رهبری انقلاب اسلامی باید برای ما آماده کنند
بگذریم...
ضمانت امنیت پایدار و بلندمدت برای ایران و نقش جهانی ،قدرت اقتصاد داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری و مراودات تجاری و از همه مهم تر توسعه میدان حضور در مناطقی نظیر آفریقا،آسیای مرکزی و آمریکای جنوبی است. بدون توان اقتصادی توسعه میدان رقابت منطقی نیست.
چینی ها بزرگ ترین قدرت سرمایه گذاری تاریخ بشر هستند
ترکیه یکی از بزرگ ترین سرمایه گذاری های بلند مدت خود را در قاره آفریقا انجام داده است و از نفوذ نرم بسیار بالایی در این قاره برخوردار هستند
اساسا مقایسه ایران با چین اشتباه است اما اینکه ما توان سرمایه گذاری بر پروژه های داخل کشور را هم نداریم نشانه خوبی ندارد
عامل رئیسه برای شبکه سازی بازدارنده جهانی و هماهنگ سازی ظرفیت هابرای حضور جهانی و گذار از تنش های بدوی و بی فایده اقتصاد و قدرت سرمایه گذاری است
و از همه مهم تر ذهن راهبردی جهان شمول برای آینده شناسی
ابوقاسم
🔴با توجه به حساسیت تحولات اقیانوس هند و ایندو پاسفیک ،توصیه می کنم کانال مطالعات راهبردی مکران رو حتما دنبال کنید مکران 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3673490120Cf8bb87bbc6
ببینید عزیزان ،سابقا هم عرض کردم ما درگیر جنگ های مختلفی با دشمن بودیم و هستیم
مهم ترین بخش جنگ دشمن تحقیر شخصیت هاست.
آن ها بدنبال تضعیف هویت جمعی جامعه هستند تا بتوانند انسان ها را نسبت به درون خود منزوی کنند و اصطلاحا شخصیت سازی های ظاهری و کم عمقی را در شریان های عصبی مردم بنشانند و از دور هدایت کنند
رسانه نقش بسیار مهمی در منفعل کردن انسان ها ایفا می کند هرچقدر گستره رسانه ها و ارتباطات بیش تر شود انسان تنبل تر می شود و عملا خود را رها می کند
این رسانه ها ابزارهای بی اعتباری ارزش ها هستند.
ما نمی توانیم رسانه را به عنوان یک فرهنگ همگانی و موج جهانی که از قرار معلوم برخی آن را سناریوی جهانی سازی یا همان دهکده جهانی می دانند کنار بگذاریم ،خودمان را منزوی خواهیم کرد
حین ارتباط با رسانه، هوشیاری و تمرکز به حداقل می رسد،نسبت به گذر زمان بی توجه می شویم و دچار غرق شدگی عمیق در آن می شویم
باید به ایده و الگویی برسیم که در ماهیت و ترکیب رسانه بتوانیم این آسیب ها را به حداقل برسانیم و عملا برای آن فکری کنیم که دنیای درون ما را منفعل و منزوی نکند
معتقدم می شود
ابوقاسم
ابوقاسم
ببینید عزیزان ،سابقا هم عرض کردم ما درگیر جنگ های مختلفی با دشمن بودیم و هستیم مهم ترین بخش جنگ دشمن
برخی دوستان سرمایه دار پیام می دهند که کجا سرمایه گذاریم
همیشه به این عزیران گفتم رسانه بهترین مسیر برای سرمایه گذاری است و مجموعه از دستاوردها اعم از فرهنگی اقتصادی آموزشی و شبکه سازی و... را بدنبال خواهد داشت.
درک این ضرورت بسیار مهم است
ابوقاسم
📌چند نکته درباره حمله پاکستان به ایران ابتدا این مقدمه مهم را عرض کنم که نیروهای مسلح ابزار سیاست خ
وزارت نفت پاکستان اعلام کرده است تکمیل پروژه مشترک گازی با جمهوری اسلامی ایران موجب تقویت امنیت انرژی آن کشور می شود
وزارت نفت این کشور اعلام کرد کمیته انرژی در کابینه دولت پاکستان با طرح احداث خط لوله ۸۰ کیلومتری از «بندر گوادر» تا مرز مشترک پاکستان با ایران موافقت کرده است.
این اقدام انگیزه ها و اهدافی دارد که بعدا اشاره خواهم کرد
از طرف دیگر ایران و ترکمنستان و روسیه و قطر به تشکیل هاب گازی بزرگ در سواحل خلیج فارس نزدیک می شوند موضوعی که به خط لوله صلح پاکستان و بعد از آن هند و سایر مناطق آسیای جنوبی منتهی می شود.
موضوعی که وزیر نفت ایران از قریب الوقوع بودن این هاب گازی بزرگ خبرداد.
با حمله سپاه پاسداران به مواضع تروریست ها در عمق خاک پاکستان تحلیلی داشتم که اقدام ایران منجر به تثبیت و بازدارندگی منطقه ای و بین المللی می شود و پاکستان را مجاب به افزایش روابط راهبردی و استراتژیک با ایران خواهد کرد.
منطقه مکران و به صورت کلی حوزه اقیانوس هند آبستن تحولات سرنوشت ساز تجاری و اقتصادی سال های پیش رو است و قدرت های منطقه ای و جهانی خود را آماده این تحولات می کنند
آمریکا بخوبی می داند تنها راه آن ها برای مهار ایران در خلیج فارس و تنگه هرمز گلوگاه چابهار و مکران است تا عملا بر تجارت دریاپایه چینی ها در منطقه و ایران در خلیج فارس مسلط شود.
بنابراین بر اساس پیشگامی در تحلیلی که ما داریم باید گفت مکران و چابهار آوردگاه آینده تقابل چین، آمریکا ، ایران ،هند خواهد بود.
آمریکا و متحدین آن ها یعنی ژاپن،کره جنوبی، استرالیا، مالزی و فیلیپین تا برسد به هند تسلط نسبتا کاملی بر دریای چین جنوبی و اقیانوس آرام و هند دارند همین امر ضرورت بازگشت چین به جاده ابریشم از مناطق غربی خود را ایجاد کرد.
من نمی خواهم وارد دوگانگی چین و هند در چابهار شوم که کدام باید باشد،من درباره تضعیف منطقه ای پاکستان در اقیانوس هند و دریای عمان صحبت میکنم.
افزایش روابط ایران و هند در چابهار و توافق اخیر هند و ایران که دقیقا همزمان با حملات موشکی سپاه پاسداران به پاکستان رقم خورد و وزیر خارجه هندی ها به تهران سفر کرد بر اساس یک سناریوی دقیق و کلان شکل گرفت.
ما با این اقدام بدنبال سیگنال به پاکستان بودیم نه تضعیف چین.
اینکه بگوییم گزینه هندی ها در چابهار مطلوب منافع ایران است یا خیر به متغیرهای بسیار زیادی بستگی دارد که اگر شد توضیح خواهم داد
ابوقاسم
ابوقاسم
منابع محلی از فضای عمومی غزه خبری به اینجانب داده اند که افکار عمومی مردم غزه آماده تصمیم و انتقال ب
یه مطلبی رو درباره خروج مردم غزه از رفح نوشتیم که بعدش یکی از دوستان این پیام را ارسال کرد که برخی عزیزان شیعه میخواهند از غزه خارج و از طریق گذرگاه رفح وارد مصر شوند که به کمک مالی نیاز دارند
یک واقعیت انکار ناپذیری است که برخی منابع محلی ما از شرایط در نوار غزه دارن نقل و قول می کنند،افراد مرتبط با ما سازمانی روایت نمی کنند و اصطلاحا هندوانه زیر بغل چهارتا مخاطب و چهار نفر مسئول در ایران نمی گذارند
شرایط سختی که متاسفانه در غزه شکل گرفته است باعث شده ذهنیت مهاجرت در آن ها شکل بگیرد و این واقعیت آثار خود را در افزایش خروجی ها از رفح نشان می دهد
حالا یه شهروندی از غزه بگوید نه اینطور نیست، اصل حادثه را تغییر نمی دهد،ما به منابع بی طرف خود و حتی ایرانی های مقیم غزه اطمینان داریم تا حرف یه شهروند با پیش فرض های جانبدارانه که میخواهد با پوشش شهروند بودن غزه با حرف های دقیق و میدانی مقابله کند.
دوران این مسائل خیلی وقت است گذشته ،ما بدون اطلاعات دقیق میدانی قلم نمیزنیم چون انگیزه شخصی در این باره نداریم اما خب شما ممکنه منافع تان در سانسور و برخورد گزینشی با وضعیت تاسف برانگیز مردم غزه باشد
منبع محلی اگر در روایت آن چه در غزه در حال وقوع هست عادلانه برخورد کند پیش فرض های شخصی خود و احیانا خبرهای خانواده خود که نمی تواند معیار معتبری در روایت آن چه در غزه در حال وقوع هست باشد را دخالت نمی دهد
ابوقاسم
📌باور انتظار
مفهوم انتظار به عنوان یک باور هویت بخش و سرشار از انرژی امید جایگاه مهمی در فرهنگ دینی و مقاومت برای اهداف غایی دارد.
هرکس به اندازه ای که از انتظار می فهمد مسئولیت دارد، این یعنی همه ما نسبت به فرهنگ انتظار و کار برای آن مسئولیم داریم و به تشکیک فهم و شرایط و توانایی ها و امکانات و... باید وظیفه شناسی کنیم
امتداد باور ذهنی انتظار و نمود عینی آن در جامعه حقیقت اجتماعی پیدا کرده است و بخش مهم هویت دینی ایران را شامل می شود
حال که به برکت انقلاب اسلامی مفهوم انتظار به هویت جمعی و فرهنگ فراگیر برای تحقق یک سری از آرمان های دینی مورد فهم قرار گرفت باید دید تک تک منتظران به چه اندازه در این فضا قرار گرفته اند و به چه میزان از این فرصت استفاده می کنند.
و در سطح بالاتر نظام اسلامی به عنوان یک حکومت اسلامی و موجود زنده که یک ساختار سیاسی منتظِر محسوب می شود برای تحقق فرهنگ انتظار و حرکت به سوی عدالت و معنویت چه کارهایی را برای جامعه دینی خود و فراتر از آن در منطقه و جهان انجام داده است؟
ابوقاسم
ابوقاسم
مرحله بعدی فروش کتاب رمان امنیتی بعد از ظهر سوزان که اینجانب ترجمه کردم شروع شد
تخفیف ویژه ای در نظر گرفته شده است
🔺ماجرای قتل عبدالمجید خویی فرزند سید ابوالقاسم خویی مرجع تقلید شیعیان توسط مقتدی صدر
به مناسبت ولادت امام علی علیه السلام تخفیف ویژه ای در نظر گرفته شده است
🅿️برای خرید کلمه کتاب رو به آیدی زیر بفرستید
@Sozannn
@Sozannn
ابوقاسم
مرحله بعدی فروش کتاب رمان امنیتی بعد از ظهر سوزان که اینجانب ترجمه کردم شروع شد تخفیف ویژه ای در نظ
برخی عزیزان که کتاب را خواندند اطلاعات بسیار جالبی از کتاب بدست آوردند
کتاب دیگری که در حال نوشتن آن هستم تحول ذهنی است این کتاب بسیار جذاب و خواندنی است
قبل از این ها کتاب معرفت شناسی نوشته ام که اهل علم اهمیت آن را بخوبی می دانند
ابوقاسم
ابوقاسم
تحلیل انتخاباتی سرانجام زور محصولی بر آقاتهرانی و سایرین چربید و پایداری با شانا ائتلاف کرد پایدا
درباره انتخابات یک تذکر عاجزانه ای از برادران و خواهرانم دارم، نقش و حضور مردم در انتخابات برای ترسیم یک آینده مشخص و روشن مهم است.
این ما هستیم که تعیین می کنیم آینده روشن خواهد بود یا خیر
اما به این شرط که مردم نقش سلبی خود در انتخابات را بخوبی انجام دهند.
جلوگیری از ورود افراد تکراری و بی خاصیت که حضور آن ها مانع پیشرفت کشور می شود از مهم ترین وظایف نخبگان و مردم است.
خیلی از این عزیزانی که در لیست های مطرح حضور دارند در سی سال گذشته فرصت های طلایی برای قانون گذاری و حل برخی مسائل ضروری کشور را داشتند
اما چون فاقد نگاه ملی و کلان بودند و اساسا در قامت طراحی الگوهای راهبردی و کارشناسانه نبوند نتوانستند منشاء تحول و خیر و برکت برای عموم مردم باشند.
صنف این نمایندگان به شکلی است که در یک فرصت صد ساله هم نمی توانند منشاء خیر و برکت برای عموم مردم باشند
بخش مهمی از نمایندگانی هم که اساسا نگاه منطقه ای و محیطی در حوزه انتخابیه خود داشتند نیز از عملکرد مناسبی در حل و فصل چالش های حوزه متنوع برخوردار نبودند.
خب درصد مشارکت مردم درانتخابات پیش رو را عملکرد همین نمایندگان سابق و عملکرد دولت تعیین می کند، وقتی مردم اثری از وعده ها و حرف های ادوار سابق در زندگی خود نمی بینند طبیعی است که ممکن است از صندوق رای دور شده باشند.
ممانعت از حضور افراد فاقد نگاه کارشناسانه به مسائل ملی و راهبردی کشور از دیگر وظایف مردم و نخبگان است.
در سه دهه گذشته جریان های سیاسی کشور مسائل ملی را به دعواهای حزبی و قبیله ای تقلیل داده اند و نگذاشتند ادبیات جدیدی برای تحول و شناخت عمومی ظرفیت ها شکل بگیرد این ها درد است و باید مردم جلوی این ها را بگیرند
فضای عمومی و سیاسی کشور به ویژه نمایندگان محترم ادبیات پیشرفت و برنامه نیست،یعنی کسی ایران و ظرفیت های آن را نمی شناسد و به تبع آن نمی تواند پیشگام طراحی الگو باشد.
اگر از نمایندگان تهران بپرسید چه برنامه ای یا طرحی یا حداقل اینکه چه تحلیلی برای فراوری و ایجاد زنجیره ارزش در تولید دارید یا مثلا چه نگاهی درباره توسعه مکران و حضور یا عدم حضور چین و هند درآن دارید پاسخ چیست؟می توانند یک دقیقه درباره آن نطق کنند؟؟
نمایندگان ما به جای اینکه آینده را در تصمیم گیری های حال دخالت دهند،گذشته را به تصمیم گیری حال سرایت می دهند و اینگونه می شود که اولویت ها و منافع ملی جای خود را به مسائل دیگر می دهد.
دوگانگی های سیاسی جریان های بزرگ بدور از انگیزه اسلامی و ملی بجای بهره گیری از نخبگان و مدیران سالم و استراتژیست ها،مناصب حساس و سرنوشت ساز را به هم ستادی ها و بدنه های همراه طیف های سیاسی متبوع می دهند و به ناکار آمدی نظام سیاسی و سیستم برنامه ریزی کشورمان دامن می زنند.
برادران و خوهران عزیز ،کشور در تاریخی ترین زمانه خود قرار دارد ما راهی جز انتخاب افراد پیشگام در مقوله تحول خواهی نداریم، ما برای آینده کشور راهی جز انتخاب استعدادهای سیاسی سالم و نخبه و مدیر تحول گرا نداریم
ابوقاسم
نکته دیگه اینکه خیلی از مسائل کشور مسئول و مخاطب مشخصی ندارد تا از او مطالبه شود و از آن بدتر معیار مشخصی برای سنجش عملکرد او نیز پیش بینی نشده است ،چون معیار و الگویی طراحی نشده، دولت و حاکمیت هم نمی تواند عملکرد او را مورد سنجش قرار دهد.
مساله شکاف اجتماعی و اختلاف فتوای مردم و حاکمیت از آن مسائلی است که مسئول مشخصی به عنوان اینکه باید برنامه ها و راه کارهای او یا آن سازمان را پیگیری کنیم ندارد
هرچند این موضوع متوجه مجموعه حاکمیت است اما بالاخره مشار الیه و مسئول این چالش باید مشخص باشد،خود حاکمیت که وجود خارجی ندارد بنابراین یکی از اجزاء و دستگاه های مختلف حاکمیت مسئول این مساله است.
حالا جست و جو کنید ببینید مسئول این موضوع کیست؟ با یک سری ارگان ها و سازمان های موازی روبه رو می شویم که نود درصد انرژی و بودجه های خود را هزینه اداره ساختارها و تشکیلات و نیروهای خود می کنند و اگر وقت شد به بررسی چالش ها می پردازند که معمولا وقت نمی شود و در روزهای منتهی به انتخابات ها و رویدادهای اجتماعی تبیین پروژه ای را در دستور کار خود قرار می دهند.
آن ذهنی که به این نتیجه رسیده است با پروژه های مقطعی و فعالیت های جزیره ای می توان ریشه یک مشکل و چالش را بخشکاند و حل و فصل کند متعلق به همان افراد اشغالگری است که صلاحیت تصاحب جایگاه مذکور را ندارند.
بگذریم
مطمئنا بعد از پایان انتخابات، جهاد تبیین و چرایی دلسردی مردم از حضور در رویدادهای اجتماعی و سیاسی کشور از دستور کار خارج خواهد شد،موضوعی که به شکاف نرم موجود در جامعه سرعت می بخشد و عزیزان درحاکمیت به این خطرات توجهی ندارند و صرفا به تبلیغات و پروژه های تبیینی یک ماه قبل انتخابات دلخوش می کنند.
چه بپذیریم چه نپذیریم شرایط پیش آمده اصلا زیبنده مردم و انقلاب اسلامی نیست و همین امر منظومه فکری بخشی از مردم را بکلی تغییر داده است و زمینه پذیرش ادبیات دشمنان ملت را در آن خلق کرده است
ابوقاسم
علی رغم تکذیبیه دولت مصر مبنی بر طرح اسکان آوارگان فلسطینی در صحرای سینا اما نقشه های ماهواره ای حکایت از ساخت و ساز اردوگاه های بسیار بزرگ حکایت دارد.
روزنامە آمریکایی وال استریت ژورنال بە نقل از مقامات مصری گزارشی ارائه کرد که مصر در حال احداث یک کمپ صحرایی برای آوارگان غزه است. این اردوگاه در نزدیکی مرز نوار غزه در شمال صحرای سینا ساخته میشود.
خبر ابر سرمایه گذاری ۳۵ میلیارد دلاری امارات در شهر راس الحکمه مصر که یکی از بزرگ ترین سرمایه گذاری های تاریخ آفریقا محسوب می شود نشان می دهد معامله بزرگی میان امارات و مصر بر سر اسکان فلسطینی ها در صحرای سینا شکل گرفته است
پلن طراحی شده صهیونیست ها برای غزه،بعد از مخالفت کنست با تشکیل دولت فلسطینی آغاز و به گزینه حمله نظامی به رفح قوت بخشید و آمریکایی ها هم پیش نویس توقف درگیری و آتش بس در غزه را وتو کردند تا عملا فرصت لازم برای پیاده سازی سناریوی نتانیاهو را بدهند.
کشورهای عربی بر خلاف مخالفت خود با کوچ اجباری،اما اقدامات آن ها نشانگر معامله دیگری مشابه کوچ و اخراج دوباره فلسطینی ها در سال های ۱۹۴۸ و ۱۹۶۷ است
موضوعی که صهیونیست ها کوچ اجباری فلسطینی ها را به اخراج یهودی های مدینه تشبیه می کنند
ابوقاسم
ابوقاسم
درباره انتخابات یک تذکر عاجزانه ای از برادران و خواهرانم دارم، نقش و حضور مردم در انتخابات برای ترسی
ان شاالله سعی میکنم بر اساس شاخص هایی که عرض کردم یک سری افراد را در تهران معرفی کنم.
متاسفانه بد اخلاقی های انتخاباتی داره به اوج میرسه.
اگه ما بدنبال پول بودیم پیشنهاد های میلیاردی یک ماه گذشته برای حمایت از فلان شخص و... را رد نمی کردیم
وقتی فهمیدند داریم با برخی عزیزان رسانه ای یک لیست مشترکی را تنظیم می کنیم احساس خطر کردند و تماس جدیدی برقرار کردند
آن ها به زحمات چندین ماهه دوستان ما در تولید محتوا برای ایرانی های مقیم اروپا نیز رحم نکردند و به پیج بزرگ ما در اینستاگرام با ۵۰۰ هزار فالور حمله و آن را بلاک کردند و یکی از پروژه های بزرگ ما را نابود کردند
خب اگر پول شما برایمان مهم بود که برخلاف میل شما عمل نمی کردیم و همراهی می کردیم
یا مثل سایر رسانه ها با یک پروژه چند صد میلیونی و پیشنهاد های میلیاردی خودمان را می فروختیم و توجیه میکردیم که برای انقلاب اسلامی است و اشکالی ندارد.
پیشنهادهایی وسوسه کننده که بسیاری از عزیزان را فریب داده است.😔
این کار ها ما را از ارائه لیست تحول گرا و جوان پشیمان نمی کند منتظر پاسخ مثبت پیشنهادها نباشید
ابوقاسم
ابوقاسم
متاسفانه بد اخلاقی های انتخاباتی داره به اوج میرسه. اگه ما بدنبال پول بودیم پیشنهاد های میلیاردی یک
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا
دیشب به این نکته اشاره کردم که عموما نمایندگان محترم صحبتی از برنامه و ایده های خود درباره مسائل جاری کشور ندارند
افرادی هم که توان مطالعاتی خوبی برای امید وار شدن به آینده دارند مجالی برای حضور در مجلس پیدا نمی کنند
چون تقسیم مناصب و معامله کرسی ها به فرهنگ عمومی افکار قبیله ای تبدیل شده است و عملا شاخص ها و معیار های انتخابی را به تمسخر گرفته اند
آثار این رفتار مسموم را در رسانه های انقلابی و... می بینیم و به راحتی با زد و بند ها و پیشنهاد های مالی بیخیال شاخص سالاری و معرفی آرمانی کاندید ها می شوند این فرهنگ از رفتار بالادستی ها سرچشمه می گیرد
این ریشه در ساختار رانتی احزاب دارد که بر اساس سهم خواهی ها و بده بستان های سیاسی و قبیله ای رفتار می کنند و باید فکری بحال آن کرد
خدا می داند که بجز دغدغه و ترس از حضور مجدد افراد تکراری بدون عمق و فرصت سوزی های پیش رو، هیچ منفعت مالی و سیاسی برای این نوشته ها کسب نکرده ام و نمیکنم
ابوقاسم