بعضی از دوستان مکررا از بنده سوال می پرسند که چرا کیفیت اخبار و سطح تحلیل ها خیلی کم شده است
و وستانیوز مثل روزهای سابق فعالیت مفید و هدفمند نمی کند.
یک بار برای همیشه باید به ابعاد این مساله اشاره کنیم که واقعیت ماجرا این است که ما و مجموعه وستانیوز بخاطر پرونده امنیتی که برای این رسانه باز شد از ثبت اسامی دوستان و سوء سابقه ای که برایمان رد شد درحال تحمل رنج سختی هستیم
دوستان برای چاپ کتاب خود به هرانتشاراتی که مراجعه می کنند به خاطر داشتن پرونده امنیتی با مشکل روبه رو می شوند، هرچند مجموعه وستانیوز در پرونده مذکور تبرئه شده اما این مساله آینده این دوستان را تحت الشعاع قرارداده است
واقعیت ماجرا این است که نمی توانیم شاهد مساله ای باشیم که با پرونده سازی های معمول و رایج در کشور که برای جوانان انقلابی و عدالتخواهان طراحی می کنند به سوء سابقه های این مجموعه اضافه کنیم.
چه کنیم که دستمان بسته است چراکه قلم زدن جوانان انقلابی مستقل که بیشترین تعلق به ارزش های انقلاب اسلامی دارند دستخوش تهدید و پرونده سازی های امنیتی برای تحت فشار قرار دادن آن ها واقع شده است
مخلصانه درصدد این هستیم که از این بن بست رهایی یابیم اما چه کنیم که فعلا با همین روش باید پیش رفت و بغض خود را در گلو خفه کنیم
ابوقاسم
هدایت شده از عدالتخانه
♨️ عدالت
👈 در طول تاریخ، هرکجا شکوفایی و پیشرفتی مشاهده کردید، در آنجا دستِ "عدالت" را خواهید دید. بالعکس هر جا که نکبت، پژمردگی و بدبختی، دامنگیرِ بشر شده، چنگالهایِ خونینِ ظلم را خواهید دید که گلویِ حامیانِ عدالت را گرفته است.
🍃 علامه محمدتقی جعفری
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔸توهم تقابل عزت با گفت وگو ومذاکره
متاسفانه باید اعتراف کرد که جامعه ایران اسلامی از فرهنگ سازی های اشتباه و ناقصی رنج می برد که مردم و نخبگان جامعه را با علامت سوال های متعددی روبه رو ساخته است.
مشخصا زمامداران نقش زیادی در فرهنگ ها و رویکرد های مردمی و تولید خوراک فکری مردمان خود دارند و این حکام سیاسی هستند که مانند یک کنشگر بزرگ و پرقدرت هدایت فکری مردم را به دست می گیرند.
زمامداران برای تأمین منافع خود مردم را با افراط و تفریط های بیشماری روبه رو می کنند به شکلی که در بلند مدت منجر به شکل گیری پارادوکس های بیشماری در فکر و اندیشه توده های مختلف جامعه می شود.
متاسفانه در ایران اسلامی واژه های ارزشمندی نظیر عزت، منافع ملی، آرمان های اسلامی و... دستخوش سوء استفاده های سیاسی جریان ها و احزاب قرار گرفته است و به کلی خاصیت و معنای اصیل آن ها را از بین برده اند.
در یک زمان به مثابه پیراهن عثمان هرگونه مذاکره و گفت گو را برعلیه عزت و منافع ملی تلقی می کنند و برای زدن جناح رقیب از هیچ تخریب، تطمیع و تهمتی فروگذاری نمی کنند و مذاکره را مساوی با همکاری با آمریکا و نفوذ تفسیر می کنند.
اما در زمان دیگر و توسط همان افراد از مذاکره عزتمندانه سخن می گویند و تامین منافع را در تحقق و جمع بندی مذاکرات هسته ای و احیای برجام جویا می شوند
این درحالی است که برخلاف تصویر سازی های غلط سال های گذشته در جامعه که توسط جناح راست هدایت می شد هرگز مذاکره مانعی برای تحقق عزت نبود
مذاکره هرگز با دلبستگی به آرمان ها و ارزش های اسلامی تنافی نداشت.
این مساله یک داده علمی است که متاسفانه دستخوش تحریف و پارادوکس سازی جناح های سیاسی قرار گرفت و جامعه را با دوقطبی مسموم روبه کرده است.
و باید اعتراف کنیم که هر دوقطبی که تا کنون در کشور ایجاد شد به ضرر منافع ملی، ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی بوده و برای ما هزینه سازی کرده است و مردم را از انقلاب اسلامی دوره کرده است اما هرگز جناح های سیاسی به این مساله توجه نکردند و بیش از پیش برای ما هزینه سازی کردند.
این پارادوکس ها بلای جان امنیت روانی مردم شد و هنوز به این مساله نرسیدند که بالاخره مذاکره خوب است یا بد؟ و اینکه تصمیم نظام بوده یا سیاست دولت های حاکمه است؟
این نوع ادبیات و معلق سازی ها و بازی با واژگان هرگز به انقلاب اسلامی خدمت نکرده و بلکه شبهات بیشماری را نیز در اذهان عمومی تولید کرده است.
بنابراین عوامل اینکه مردم از همراهی با نظام اسلامی فاصله گرفته اند را باید در رفتار ها و رویکرد های زمامداران اسلامی نسبت به مردم و همچنین میزان ولایت پذیر آن ها جویا شد.
ابوقاسم
🔴 افشای فساد ۳.۵ میلیارد دلاری در فولاد مبارکه اصفهان/ فساد "مبارکه": پای همه گیر است، از مدیران دولتی و صداوسیما و ائمه جمعه و حوزه علمیه تا فوتبال سپاهان
شرق نوشت:
فولاد مبارکه برای ممانعت از تحقیق و تفحص مجلس حدود نیممیلیارد تومان به حسابهای توییتری پول داده تا جریانسازی کنند.
متن کامل 👈 asriran.com/003aHv
ابوقاسم
هدایت شده از قرارگاه سازندگی
عبادات استیجاری تحویل گرفته می شود.
این عبادات صرفا به طلابی که برای مجموعه قرارگاه سازندگی (زیر نظر وستانیوز) شناخته شده هستند واگذار می شود.
دوستان برای دریافت عبادات استیجاری مراجعه نکنند.
@heydaarii
🔸تغییر با تبیین یا تغییر با تحمیل؟ کدامیک؟
قبلا بیان کردیم که رسالت همه حکومت ها اعم از دینی و غیر دینی این است که به شکلی فرهنگ سازی کنند که منجر به رشد و تکامل توده های مختلف بشری دنیا شوند.
(به غیر از هزاران ویژگی مثبت) آخرین تاثیرمثبت این رشد این است که میتوان گفت بزرگ ترین پشتوانه برای بقای سیاسی و اجتماعی و نفوذ همان حکومت ها را به دنبال خواهد داشت.
مثال بارز این مساله پدیده غول رسانه ای جدید در خاورمیانه است
هرچند ترکیه نتوانست آمال و آرزوهای تشکیل حکومت عثمانی بر جغرافیای منطقه را عملی کند اما باید به تشکیل این امپراتوری در حوزه رسانه اعتراف کرد.
قدرت نرم رسانه ای ترکیه منطقه غرب آسیا، کشورهای اسلامی، شمال آفریقا و آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی و... را به تصرف خود در آورد.
این همان امپراتوری عثمانی در حوزه رسانه است که به یک پشتوانه قوی برای بقای قدرت سیاسی و فرهنگی و اقتصادی ترکیه در داخل این کشور و جهان شده است.
سال ها پیش ترکيه برای حفظ پیوندهای فکری و فرهنگی مردمان خود و همچنین گسترش آن در کشورهای اسلامی و ترک تبار به تاسیس دهها شبکه تلوزیونی و رادیویی برای انعکاس هزاران فیلم و سریال و شبکه های خبری، ورزشی، مستند، شبکه های علمی، آموزشی آن هم برای همه بخش های جامعه، اعم از کودکان، جوانان و بزرگسالان مشغول شد.
این روزها اندیشه ناقص اسلامی ترکیه وارد خانه های بسیاری از مردمان مسلمان از جمله مردم ایران شده
این یعنی ترک ها به خوبی برای تبلیغ داشته های فکری خود از ابزار رسانه استفاده کردند و تصورات نسل های آینده بسیاری از کشور های اسلامی را فتح کردند.
این همان تغییر فرهنگی و اجتماعی هدفمندی است که ترک ها آن را دنبال می کنند، تغییر همراه با تبیین و تصویرسازی بلند مدت و خاموش که نسل اندر نسل فرزندان ما را ربودند.
اما ما برای باورهای اصیل اسلامی چه کردیم؟
ما به چه میزان برای رسانه که به یگانه ابزار ارتباطات گسترده و همگانی تبدیل شده سرمایه گذاری کردیم؟
این بدیهی است که دنیا به سمت زندگی دیجیتالی و رسانه محوری در حال پیشروی است چرا ما نتوانستیم مشابه سرمایه گذاری های بلند مدت در حوزه رسانه (ترکیه، هند) برای فرهنگ سازی و تربیت صحیح و رشد جامعه اسلامی ایران و غیر آن و نسل های آینده کار مفیدی انجام دهیم؟
ایراد عمدتا به پول یا نبود تکنولوژی برنمیگردد
متاسفانه رویکردی که در اندیشه برخی بزرگان فکری کشور مشاهده می شود نشان می دهد نحوه مواجهه و مراجعه این دوستان با مساله فرهنگ سازی درست نیست و اساسا تصور دقیقی از مساله ندارند، یعنی غایت فکرشان در حدی نیست که بتوانند نسبت به فرهنگ سازی هوشمند یا دیجیتالی کاری بکنند یا تز بدهند.
مشخصا با این قبیل افراد منفعل و رویکرد های تحمیل محورانه آن ها که اساسا تحلیل دقیقی از جنگ اصلی در حوزه رسانه ندارند نمیتوانیم به ام القرای جهان اسلام در حوزه رسانه تبدیل شویم.
ابوقاسم